Smålands Fastighetsbyrå AB

Smålands Fastighetsbyrå AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ugnhult 36, null, Älmhults kommun

Ugnhult 36

Fritidshus
Älmhults kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
3 000 000 kr
82 m²
3 rum
775 m² tomt

Välkommen till detta moderna boende invid sjön Möckelns norra strand. Huset som är uppfört 2015 har en boarea på 82 m2 och innehåller alla bekvämligheter du kan önska. Rymligt allrum med högt till tak och kamin, ifrån allrummet och den generösa terrassen har ni underbar utsikt över sjön Möckeln och det är bara några meter ni till badstranden. Det finns även möjlighet att ha båt. Utöver allrummet finns det ett större sovrum och ett mindre samt ett loft. Rymligt badrum med bastu. Det är golvvärme i hela huset. Fiber är indraget. Utöver bostadshuset finns det garage med förråd.

Brokhult Slätthult 1, null, Älmhults kommun

Brokhult Slätthult 1

Villa
Älmhults kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
495 000 kr
57 + 5 m²
5 rum
4 045 m² tomt

Utmed en gräsbevuxen skogsväg ligger den här fritidsidyllen. En klassisk torpstuga omgiven av skog och naturtomt. Huset som har den gamla karaktären bevarad är i behov av lite omsorg. Härifrån har man cykelavstånd in till Älmhults centrum och badplatsen i Bökhult. Fastigheten har inte används något nämnvärt de senaste åren och det är längesedan vatten och avlopp har varit i drift. Elen är påkopplad. Taket byttes för några år sedan men det finns ett läckage vid den tillbyggda verandan. Huset säljs med friskrivningsklausul och det lösöre som finns kvar på tillträdesdagen följer med.

Linnévägen 3, Diö, Älmhults kommun

Linnévägen 3

Villa
Diö, Älmhults kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 595 000 kr
168 + 52 m²
7 rum
1 667 m² tomt

Hemtrevlig familjevilla i Diö. Stort bostadshus med fin baksida, utsikt ut mot ängsmark och å som senare mynnar ut i Kattsjön. En prydlig och prunkande trädgård på 1 667 m2. Här kombineras fint perenna blommor i kombination med bärbuskar och gräsyta. Inglasad altan. Huset har en trivsam och inbjudande interiör och med en känsla av tidstypisk 30-tals charm. Här erbjuds 168 m2 fördelat på ett stort kök, två badrum, två rymliga sällskapsrum, fem möjliga sovrum samt en rymlig och praktisk källare. I källaren finns även spaavdelning, bubbelbadkar och bastu. De senaste åren har både kök och badrum renoverats. I Diö bor du lugnt och familjärt. En kort promenad från från huset finns barnomsorg, skola och badplats. Det är även nära till busshållplats och tågstation. Ett perfekt boende för dig som vill bo inne i byn, men vill ha en naturskön omgivning. Kontakta mäklare för mer information såsom besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Långhultsvägen 14, Häradsbäck, Älmhults kommun

Långhultsvägen 14

Villa
Häradsbäck, Älmhults kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 495 000 kr
199 + 78 m²
7 rum
1,5 ha tomt

Rymlig äldre villa med "Junibacken-känsla!" Strax i utkanten av Häradsbäck ligger denna pampiga villan med en otrolig potential. Här kastas man tillbaka till 1930-talets storslagna interiör, med hög takhöjd, flaggfönster och kakelugnar. På den stora tomten om 14 600 m2 finns uthus, garage och en ateljé/gäststuga där el och vatten är indraget. Trädgården kantas av vackra gamla stenstolpar och det finns gott om plats för trädgårdsodling. I och med att det är ett dödsbo som överlåter fastigheten överlåts den med friskrivningsklausul. Säljarna kommer inte att rymma ut eller städa av fastigheten utan det lösöre som finns kvar på tillträdesdagen tillfaller köparen.

Hylta 1285, null, Östra Göinge kommun

Hylta 1285

Villa
Östra Göinge kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 380 000 kr
81 m²
4 rum
5 595 m² tomt

Letar du efter ett charmigt hus med tyst och lugnt läge i naturskönt omgivning? Välkommen till Hylta 1285! Huset har använts som permanentbostad, men passar även utmärkt som fritidshus. 1910, byggdes huset och tillbyggdes på 70-talet. Här finns 4 rum, varav 2-3 möjliga sovrum. Till fastigheten hör även ett gästhus, dubbelgarage, förråd, jordkällare och carport till. Tomten är på 5595 kvadratmeter och ungefär hälften är bevuxen med buskar och träd. Trädgården är trivsam, här finns många möjligheter för den som är trädgårds intresserad. Det finns flera sjöar i närheten, sjön Immeln tex ligger ca 5,5 km bort. Fastigheten säljs med friskrivning!

Östra Häglinge 1274D, null, Hässleholms kommun
Östra Häglinge 1274D, null, Hässleholms kommun, bild 2
Östra Häglinge 1274D, null, Hässleholms kommun, bild 3

Östra Häglinge 1274D

Fritidshus
Hässleholms kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 200 000 kr
82 m²
4 rum
6 034 m² tomt

Välkommen till Östra Häglinge 1274 D, Sösdala. Detta fritidshus, byggt på 70-talet, ligger högt beläget i ett lugnt och naturskönt område och kan även användas som permanent bostad. Huset erbjuder 4 rum varav 3 sovrum. Ett stort och ljust inrett vardagsrum med gott om plats för familj och vänner. Stora fönster ger en vacker utsikt över trädgården. Trägolv och en kamin ger rummet en speciell atmosfär. I direkt anslutning till vardagsrummet finns ett rymligt kök med öppen planlösning och matplats. Den 6034 kvadratmeter stora naturtomten erbjuder den framtida ägaren många möjligheter. Till fastigheten tillhör även ett garage

 • Premium
Såganäs Björkhaga 1, null, Älmhults kommun

Såganäs Björkhaga 1

Villa
Älmhults kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
2 995 000 kr
155 + 30 m²
5 rum
1 712 m² tomt

Fantastiska Såganäs, när svensk natur är som bäst! Naturskönt, vackert och rogivande. En kort promenad från huset och vi är nere vid sjön, perfekt för bad och fiskemöjligheter. Vi får inte glömma att Såganäs också har ett rikt kulturarv. En bit bort finner vi Carl von Linnés födelsehem, en trevlig plats att besöka. Nu ges chansen till denna perfekta familjevilla. Huset har genomgått större renoveringar, om- och tillbyggnader de senaste åren. Idag är det ett ljust och modernt boende. Stort härligt sällskspsrum, separat allrum/gästrum, rymligt kök och två möjliga badrum. Tre möjliga sovrum på övre plan. Källare med tvättstuga och förrådsutrymme. Trots husets moderna interiör finner vi charm i husets utsida som fortfarande ger en charmig och tidstypisk stil. Stort trädäck mot både öster och söder. Tomten är prydlig och delvis kuperad. Energieffektivt uppvärmningssystem via bergvärmeanläggning. Ett perfekt pendlingsavstånd till Älmhult med cykelavstånd till busshållplats och 10 min med bil till Älmhult för serviceutbud och ytterligare kommunikationsmöjligheter. Tågstation finns i närbelägna Diö. Kontakta mäklare för ytterligare information såsom besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Plus
Östra Järnvägsgatan 8, Centrum, Osby kommun

Östra Järnvägsgatan 8

Villa
Centrum, Osby kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 200 000 kr
1 842 m²
11 rum
1 336 m² tomt

Nu ges tillfället att förvärva det gamla möbelvaruhuset med centralt läge i Lönsboda. Byggnaden som är uppförd i 2 plan + vindsvåning och källare har en totalyta på 1842 m2 och har tidigare tjänat som möbelvaruhus (Bergmans möbler), men kan även göras om till kontor, lager eller bostäder. Idag använder man fastigheten som lokal för Loppis och second hand.

Lagastigsgatan 52, null, Markaryds kommun

Lagastigsgatan 52

Villa
Markaryds kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 495 000 kr
123 + 10 m²
5 rum
725 m² tomt

Fantastisk utsikt, högt beläget i centrala Strömsnäsbruk, finner vi denna hemtrevliga villa. En svårslagen utsikt ut mot Lagan, Hammarsjön. Trädgårdens baksida är en oas. Vattnet glittrar i sjön i kombination med en lummig och insynsskyddad trädgård. Inglasad altan. Fastigheten är byggd 1985. Här erbjuds fem rum, varav tre sovrum. Välplanerat och trivsamt inrett. Ett stort ljust kök, ett större sällskapsrum, badrum med dusch och tvättstuga kombinerad groventré. Några trappsteg ner och vi finner ytterligare ett sällskapsrum med öppet till nock, ett härligt rum med mycket ljus och rymd. En eldstad pryder sin plats. Tre möjliga sovrum och ytterligare ett badrum med badkar och fönster. Utsikt över Lagan, Hammarsjön. Utöver boningshuset finns förråd och garage. En kort promenad från huset finner vi badplats, natursköna strövområden, matvarubutik och barnomsorg. Ett perfekt boende för dig som vill bo naturskönt och nära naturen men med gångavstånd till serviceutbud. Kontakta mäklare för mer information. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Fagerhult Östergård 5, null, Ljungby kommun

Fagerhult Östergård 5

Fritidshus
Ljungby kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
750 000 kr
140 + 90 m²
6 rum
5 319 m² tomt

I natursköna Fagerhult finner vi denna fastighet. Fint belägen i en skogsdunge, runt huset öppen ängsmark. Så här års blommar sommarblommorna för fullt, svensk sommar när den är som bäst. Tomten är stor, 5 319 m2. Huset har de senaste åren använts som fritidshus, men storleksmässigt passar det även som permanenthus. Huset är byggt 1938. Vi finner charm från olika årtionden i de olika rummen. Här finns sex rum varav tre möjliga sovrum, ett rymligt kök, en större matsal, ett stort allrum samt två badrum. Källare under hela huset, används idag som förråd och verkstad. Utöver boningshuset finns även en större lada. Letar du efter en fint belägen fastighet i södra Småland som du kan sätta din prägel på, då har du hittat rätt! Närmsta sjöar, Agunnarydssjön, Tjurken och Möckeln. Matvarubutik finns i Agunnaryd, cirka 15 min med bil. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Prästgårdsvägen 11, null, Ljungby kommun

Prästgårdsvägen 11

Villa
Ljungby kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
895 000 kr
95 + 55 m²
4 rum
1 731 m² tomt

Välkommen till Prästgårdsvägen 11 i lugna och natursköna Lidhult. Huset har genomgått större renoveringar och har en välplanerad planlösning på 95 kvm boarea. En stor tomt på 1731 kvadratmeter, en lummig trivsam trädgård. Fastigheten är ligger perfekt i utkanten av byn, här har du gångavstånd till barnomsorg och livsmedelsbutik, cirka 850 m bort. Lidhult är en mindre by med anor från 13oo talet. I Lidhult bor du nära naturen men också nära byns serviceutbud. Här finns skola (F-6), vårdcentral, Livsmedelsbutik mm. Närmaste badplats ligger ca 1,4 km bort.

 • Plus
 • Energieffektiv
Västraby 1067, null, Östra Göinge kommun
Västraby 1067, null, Östra Göinge kommun, bild 2
Västraby 1067, null, Östra Göinge kommun, bild 3

Västraby 1067

Villa
Östra Göinge kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 295 000 kr
89 + 20 m²
5 rum
668 m² tomt

Välkommen till Västraby 1067! Här, cirka 3 km från Broby centrum hittar vi detta hus. Byggdes omkring 1909 och har renoverats omfattande de senaste åren. Bland annat nya fönster och ytterdörr, målat om huset, bytt värmepanna och en kamin har installerats. Huset, som ligger på en 668 kvm stor trädgårdstomt, erbjuder 5 rum, varav 2-3 sovrum. En inglasad veranda med utsikt över trädgården ger dig känslan av att sitta ute även när vädret är sämre. Kaminen, installerad 2023, bidrar till en mysig och varm känsla. Till Broby är det bara cirka 3 km. Här hittar du bland annat livsmedelsbutiker, skolor, simhall med mera. Helge å ligger bara cirka 450 meter bort och inbjuder till fiske.

 • Premium
Vesljunga 2290, null, Osby kommun

Vesljunga 2290

Villa
Osby kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
795 000 kr
216 + 108 m²
6 rum
3 381 m² tomt

Charmigt Hus i Vesljunga med Renoveringspotential - Drömprojekt för den Händige! Välkommen till Vesljunga, ett idylliskt litet samhälle med knappt 20 invånare, beläget bara 20 minuter från Osby och 15 minuter från Markaryd och E4. Här har du chansen att förverkliga dina husdrömmar med ett unikt renoveringsprojekt på en stor och lummig tomt! Vesljunga, nära till Osby och Markaryd. Huset erbjuder en fantastisk möjlighet för dig som vill skapa ditt drömhem från grunden. Med en boyta på hela 240 kvm finns det gott om utrymme för kreativa lösningar och personlig anpassning. Huset är i behov av renovering, vilket gör att du kan sätta din egen prägel på varje detalj.

Virkenhult Östregård 1, null, Älmhults kommun

Virkenhult Östregård 1

Gård/Skog
Älmhults kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
2 750 000 kr
131 + 18 m²
4 rum
6 ha tomt

Virkenhult Östregård 1, en riktig gårdsdröm! Gård om 6 hektar, perfekt avstånd in till Älmhult. En smålandsidyll med en mangårdsbyggnad med mycket charm. Det röda huset ligger fint placerat på en kulle, precis så som man vill ha det. Timmerstomme, snickarglädje och en inbjudande farstukvist. Utöver boningshuset finns här ett stall med tre hästboxar och tillbyggd verkstad/maskinhall och kontor. I stallen finns även sadelkammare. Ca 50-80 meter längre bort finns en påkostad paddock , 50*25 meter med belysning. Perfekt för dig som vill bedriva djurhållning. Boningshuset är hemtrevligt och har mycket av den äldre charmen bevarad såsom trägolv, eldstäder och fina dörrar. Här ges fyra rum, varav tre möjliga sovrum. Ett stort allrum och ett rymligt lantkök. Badrum med dusch. Marken och tomten är perfekt uppdelad på betesmark, inägomark, naturtomt, trädgårdstomt samt dammen som ligger fint. Trädgården är prydligt anordnad med gräsyta, fruktträd, blomsterland och odlingsland. Större renoveringar och tillbyggnader har utförts de senaste åren som nybyggnation maskinhall, byte av tak boningshus, stall, paddock m.m. På gården finns även växthus, hönshus och lösdrift. En perfekt fastighet för dig som vill bo på landet men vill ha nära in till byn, cirka 10 min till Älmhult med bil för serviceutbud och kommunikationsmöjligheter. Cirka 5 minuter in till Liatorp som har livsmedelsbutik, skola mm. Cykelavstånd till Såganässjön för bad och fiske. Småviltsjakten är fri för köparen. Kontakta mäklare för mer information såsom besiktningsprotokoll.

 • Plus
Hörda Kronolund 1, null, Älmhults kommun

Hörda Kronolund 1

Fritidshus
Älmhults kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 295 000 kr
90 + 55 m²
4 rum
4 040 m² tomt

Välkommen till Hörda Kronolund 1! Här i utkanten av Eneryda by, hittar vi denna rymliga familjevillan. Här erbjuds fyra rum varav tre möjliga sovrum. Enskilt beläget, där tomten gränsar till grönområde. Stor, lummig trädgård med flertal uteplatser såsom en överbyggd terrass, balkong och insynsskyddad pergola. Tomten är på ca 4000 kvm och har stor potential. Kanske du du behöver plats för en garagebyggnad? Eller vill odla i ett växthus? Ett modernt och praktiskt öppet kök samt ett stort vardagsrum med utgång till den överbyggda terrassen. Till fastigheten tillhör även två äldre uthus i sämre skick.

Granstalida Bokhyltan 1, null, Värnamo kommun
 • Sön 11 aug kl 14:30
Granstalida Bokhyltan 1, null, Värnamo kommun, bild 2
Granstalida Bokhyltan 1, null, Värnamo kommun, bild 3

Granstalida Bokhyltan 1

Villa
Värnamo kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 295 000 kr
174 + 79 m²
11 rum
5 000 m² tomt

Utanför Alvesta mot Rydaholm finner vi natursköna Granstalida. Vacker omgivning och cykelavstånd till badplats men även närhet till ett gott serviceutbud och kommunikationsmöjligheter i Alvesta och Växjö. Förverkliga drömmen om landsbygden Granstalida Bokhyltan 1, ett pampigt och representativt boende med mycket äldre charm. Huset byggdes 1914 som arbetarbostäder för närliggande granitbrott och originaldokumenten från bygget finns kvar. Huset används i dag som ett stort boningshus men det skulle likväl kunna användas som två lägenheter. Fina detaljer finns bevarade såsom sju kakelugnar, trägolv, vackra dörrar och fönster. En fastighet med många möjligheter. Bergvärmeanläggning installerad 2023. En stor vacker trädgård som gränsar till bokskog, en naturskön omgivning. Här kombineras gräsyta, med blomsterland, grönsaksodling, stenbelagd uteplats i en trivsam syrenberså. Du kan plocka både blåbär, hallon och svamp på tomten. Utöver boningshuset finns ett garage och förråd/verkstad. Letar du efter ett större hus på landet, alternativt ett hus med plats för vänner och familj. Kollektiv eller varför inte för uthyrning? Kontakta mäklare för mer information såsom besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Premium
Hinnerydsvägen 7, Strömsnäsbruk, Markaryds kommun
Hinnerydsvägen 7, Strömsnäsbruk, Markaryds kommun, bild 2
Hinnerydsvägen 7, Strömsnäsbruk, Markaryds kommun, bild 3

Hinnerydsvägen 7

Villa
Strömsnäsbruk, Markaryds kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 995 000 kr
229 + 112 m²
5 rum
707 m² tomt

Precis intill Hammarsjön i Strömsnäsbruk, ligger den här rymliga villan byggd 1932. Huset är renoverat och inrett med Gatsby-anda, stora sällskapsytor och härliga uteplatser med utsikt över sjön. Bergvärmeanläggning ger bra uppvärmningskostnader och fiber är indraget. Nyrenoverat helkaklat badrum. I samhället finner man matvarubutik, apotek vårdcentral och skola. Fiske och badmöjligheter i sjön.

 • Premium
Gisslaboda 2413, null, Osby kommun

Gisslaboda 2413

Villa
Osby kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
3 495 000 kr
81 + 4 m²
5 rum
3 475 m² tomt

Naturnära idyll i den Skånska skogen med närhet till bad och fiske och bara ett stenkast från affärer som Coop och ICA. Huset är renoverat med omsorg för att behålla dess charm och unika historia, i det här huset bodde nämligen företagaren och författaren Harry Martinsson som barn. Stor tomt med många möjligheter generösa sällskapsytor, uppvärmd pool med pooltak.

 • Plus
Slähult 2282, null, Osby kommun

Slähult 2282

Villa
Osby kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 200 000 kr
145 + 26 m²
5 rum
3 544 m² tomt

Drömmer du om att bo i ett stort hus på landet? Då kan det här huset i norra Skåne vara rätt för dig. En lummig tomt på 3544 kvadratmeter och ett gammalt uthus, varav hälften tillhör fastigheten, erbjuder många möjligheter. Huset genomgick en omfattande renovering på 80-talet med nya fönster och en stor veranda. Verandan är isolerad så att den kan användas även under vår och höst. På en boyta om 135 kvm erbjuder huset 5 rum, varav 2-3 sovrum. En öppen spis ger mysig värme och komfort under svala dagar. Fiber är indraget. Huset ligger i ett naturskönt område, ca 9 km från Osby centrum. I Osby finns livsmedelsbutiker, järnvägsstation, skolor, förskolor, restauranger med mera.

Brunnsgatan 12, null, Osby kommun

Brunnsgatan 12

Villa
Osby kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
2 995 000 kr
78 m²
3 rum
4 581 m² tomt

Välkommen till Brunnsgatan 12 i Killeberg. 1plansvilla byggd 2010 med två stora lager/verkstadshallar om totalt 340 m2 med många olika användningsområden. I Killeberg hittar vi den här nyare villa med modern arkitektur. Effektfull takhöjd och harmoniserande färg och materialval. Stort uterum med golvvärme, vilket gör det möjligt att använda året om. Till fastigheten hör även en vacker tegelbyggnad med många användningsområden och en verkstad med hög port och plats för ett flertal bilar. I killeberg finner du även en liten matvarubutik och tågstation för Krösatåg.

Brunkelstorp 3078, null, Osby kommun
 • Sön 21 jul kl 12:30
Brunkelstorp 3078, null, Osby kommun, bild 2
Brunkelstorp 3078, null, Osby kommun, bild 3

Brunkelstorp 3078

Fritidshus
Osby kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 800 000 kr
190 m²
6 rum
1,3 ha tomt

Letar du efter ett stort hus med mycket plats och lantligt läge, men ändå nära en by med alla bekvämligheter? Då kan denna fastighet vara något för dig. Här i lugna Brunkelstorp, bara några minuter från Osby, väntar detta rymliga hus på nya ägare. På den 13 358 kvadratmeter stora tomten finns det många möjligheter! Drömmer du om att odla frukt och grönsaker eller kanske behöver du mycket plats för vänner och familj. Huset med en boyta på 190 kvadratmeter erbjuder 4-5 sovrum och ett rymligt kök med plats för ett stort matbord. Huset har kontinuerligt renoverats, till exempel har avloppssystemet förnyats och fiberoptik installerats.

 • Premium
Grännaforsa 1, null, Alvesta kommun

Grännaforsa 1

Villa
Alvesta kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
750 000 kr
62 m²
4 rum
1 794 m² tomt

Välkommen till Grännaforsa 1 Hus med lantligt läge och bra avstånd till Moheda, Alvesta och Växjö. Huset som är byggt 1920 har en boarea på 62 kvm och innehåller 4 rum varav 2-3 sovrum. En generös tomt om 1794 kvm med odlingsmöjligheter. Till fastigheten tillhör även en liten stuga som kan användas som förråd eller som gäststuga. Denna bostad passar som permanentbostad eller fritidshus. Livsmedelsbutiker, tågstation, skolor, mm. finns i Alvesta ca. 9 km Närmaste badplats vid Dansjön ca 2 km, Golfplats ca 1,5 km

Skogsgatan 6, null, Osby kommun

Skogsgatan 6

Villa
Osby kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
795 000 kr
80 + 15 m²
3 rum
1 097 m² tomt

Välkommen till Skogsgatan 6 i Lönsboda. 1-plansvilla med centralt läge i Lönsboda med närhet till skola, förskola och gångavstånd till affärer. Perfekt för den som söker en 1-plansvilla med centralt läge. Huset har fått ny takbeläggning 2024 och har blivet uppfräschat invändigt.

Alsjö 504, null, Nybro kommun

Alsjö 504

Fritidshus
Nybro kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
450 000 kr
85 + 14 m²
4 rum
992 m² tomt

Charmigt fritidshus i klassiskt rött och vitt. Renoveringspotential. Letar du efter ett typiskt svenskt fritidshus med bra läge? Då kan den här fastigheten vara rätt för dig. I utkanten av Östra Alsjö längs en grusväg ligger detta charmiga fritidshus på en 992 kvadratmeter tomt, som väntar på en ny ägare som kan återställa det till sin forna glans. Huset har använts väldigt lite under de senaste åren och är i behov av några större renoveringar som tex golvbjälklag m.m. Med en boyta på 88 kvm, 4 rum varav 2-3 sovrum och det lugna läget är huset perfekt för en avkopplande semester.

Solviksvägen 1, Möckeln, Älmhults kommun
 • Budgivning pågår

Solviksvägen 1

Fritidshus
Möckeln, Älmhults kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
2 200 000 kr
53 m²
2 rum
956 m² tomt

Mindre fritidshus med underbart läge, precis intill Möckelns badplats. Huset har en öppen planlösning, mellan kök och allrum samt ett stort sovrum. Terrass på gaveln och ett litet fristående förråd. Strandlinjen går precis utanför tomtgränsen och skapar en fantastisk närhet till sjön. Det finns även en tomt om 154 m2 som gränsar till sjön Möckeln där man kan ha sin båt liggande. Cykelavstånd in till centrum.

Visar 1 - 25 av 82