Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
SKÖNADALSVÄGEN 4-0, Lilla Svedala, Svedala kommun
  • Kommande

SKÖNADALSVÄGEN 4-0

Villa
Lilla Svedala, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
4 450 000 kr
201 + 9 m²
7 rum
776 m² tomt

Snart kan vi presentera denna välskötta och rymliga familjevilla på idylliskt läge strax utanför Svedala! Mer info och bilder kommer inom kort.

BRANDMÄSTAREGATAN 11, Tegelbruket, Svedala kommun
  • Kommande

BRANDMÄSTAREGATAN 11

Villa
Tegelbruket, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
5 295 000 kr
155 + 12 m²
6 rum
998 m² tomt

På ett av Svedala tätorts bästa lägen kan vi nu presentera detta fina boende. 2008 uppfördes denna vitputsade villa på en av fribyggartomterna på Tegelbruket. Bostaden erbjuder 155 kvm välplanerade kvm fördelade på trivsamt vardagsrum med braskamin, stort kök med matplats, helkaklat badrum, tvättstuga med groventré. fem sovrum och wc. Fin utemiljö med överbyggd uteplats och väl tilltagen trädgård som ramas in av ligusterhäck och gränsar till grönområde. Intill bostaden finner vi förråd och carport och stor stenbelagd uppställningsplats. Tegelbruket är mycket trivsamt och barnvänligt med lekplatser, grönområden och dammar. Vi bor här nära centrum med all tänkbar service och butiker. På gångavstånd nås även buss- & tågstation.

SEGESTRANDSGATAN 4, Centralt, Svedala kommun
  • Kommande

SEGESTRANDSGATAN 4

Lägenhet
Centralt, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
2 950 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 614 kr/mån
40 972 kr/m²

I den nybyggda bostadsrättsföreningen LIVSMILJÖ så kan vi nu erbjuda en av de bästa bostadsrätterna i föreningen. Denna ligger på tredje våningen och med en härlig inglasad balkong i västerläge som har utsikt över Segeå och även koloniområdet Pomona. Bostadsrätten är förd på trivsamt vardagsrum och kök med matplats, 2 bra sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare m.fl. utrymmen. Bostadsrätten har en boarea om 72 m² och avgiften till föreningen är 4 614 kr/månad och då ingår värme, vatten, renhållning. Ett obligatorisk tillägg om 188 kr/månad tillkommer för kabel-TV och internet från ComHem. Läget är ypperligt med närhet till Svedalas centrumkärna med service och kommunikation runt knuten. Välkommen med din anmälan till visningen som äger rum söndagen den 4 fabruari från kl. 11:00. Välkommen att anmäla dig till visning genom att boka din tid på vår hemsida: www.hoab.se.

  • Balkong
  • Hiss
ÄNGSSYREVÄGEN 5, Beddingestrand, Trelleborgs kommun
  • Kommande
ÄNGSSYREVÄGEN 5, Beddingestrand, Trelleborgs kommun, bild 2
ÄNGSSYREVÄGEN 5, Beddingestrand, Trelleborgs kommun, bild 3

ÄNGSSYREVÄGEN 5

Villa
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
5 200 000 kr
63 m²
3 rum
1 162 m² tomt

I underbara Beddingestrand har vi på Hilding Ottosson sedan 50-talet förmedlat fastigheter, allt från tomter till de mest exklusiva villorna med äkta strandläge! Nu kan vi återigen erbjuda en mycket välskött sommarvilla som kan användas året runt för den som så önskar. Belägen söder om vägen, ett stenkast från Beddinge GK, Pärlan och flera restauranger. Uppförd 1961, om- och tillbyggd samt löpande renoverad från 2004 och åren därefter till mycket god standard. Idag inrymmande vardagsrum och kök i öppen planlösning, 2 sovrum och helkaklat badrum med tvättmaskin. Stort härligt trädäck om 59 m² i direkt anslutning till stenlagt poolområde med uppvärmd pool (4 x 10 m) och utedusch. Gäststuga om 13 m² som inrymmer allrum, sovloft, pentry och toalett med handfat. Friliggande carport och förråd om 26 m² för redskap och verkstad m.m. Jämväl finns ytterligare ett friliggande förråd/teknikrum om 13 m² med plats för värmepump samt filter m.m. till poolen. Underbar uppvuxen tomt om 1 162 m² (friköpt), vackert inbäddad i prunkande grönska. Fastigheten har givetvis kommunalt VA och öppen fiber. OM DU ÄR INTRESSERAD AV DENNA BOSTAD SÅ POSTA DIN INTRESSEANMÄLAN PÅ VÅR HEMSIDA. -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

  • Premium
MALMÖVÄGEN 3 B, Centrumnära, Svedala kommun
  • Kommande

MALMÖVÄGEN 3 B

Lägenhet
Centrumnära, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 795 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 943 kr/mån
21 497 kr/m²

Välkomna till en ljus och välplanerad gavellägenhet i centrala Svedala. Boarea om 83,5 m² fördelat på ljust vardagsrum, kök med matplats, två sovrum, badrum och gästtoalett. Belägen på tredje våningen i trivsam HSB-förening. Stor ny inglasad balkong i väster med härlig eftermiddagssol. Centralt läge med bra kommunikationsmöjligheter via buss och tåg. Lugnt och lummigt område. Nära förskola, skola, idrottsplats, sporthall och badplats. Välkommen med din intresseanmälan till [email protected] / 0737-802849.

  • Balkong

Visar alla 5