SkandiaMäklarna Strängnäs

SkandiaMäklarna Strängnäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tobo 2, null, Strängnäs kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30
Tobo 2, null, Strängnäs kommun, bild 2
Tobo 2, null, Strängnäs kommun, bild 3

Tobo 2

Fritidshus
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 995 000 kr
64 + 26 m²
4 rum
2 760 m² tomt

Vinterbonat fritidshus mitt i sörmländska idyllen bara en timme från Stockholm. Perfekt för både lugna helger ifrån stadens brus samt för jul- och midsommarfirande med många övernattande gäster i tre sovrum och separat gäststuga. Njut av vedeldad bastu, badtunna och inglasat uterum på generös södervänd tomt. Välkomna till detta vinterbonade fritidshus på södervänd fastighet med naturskönt läge, en knapp timme från Stockholm. Nuvarande ägare har varsamt renoverat fastigheten med moderna inslag samtidigt som tidstypiska detaljer har bevarats. Huset passar lika bra till lugna helger med härlig utsikt över det sörmländska landskapet, skogspromenader med bär- och svampplockning, bastubad och badtunna som för midsommarfirande med plats för många övernattande gäster, lekar på plana gräsytor, middag på terrassen som senare övergår in till det inglasade uterummet under småtimmarna. Huset välkomnar er via ett inbjudande altandäck (-2021) med plats för utekök och matgruppsmöblemang, intill hittar ni ett charmigt uterum med stora öppningsbara skjutfönster med plats för långbord. Väl inne i huset möts ni av en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter. Socialt utformat vardagsrum med tilltalande takhöjd, generösa fönsterpartier som vetter mot söder med en strålande vy över den sörmländska landskapsbilden. Med en stämningshöjande insatskamin (-2022) blir det här husets naturliga samlingsplats under årets regniga dagar. I direkt anslutning når ni det moderna köket med generösa arbetsytor, gott om förvaring och plats för mindre matgrupp. Det moderna badrummet, de tre mysiga sovrummen samt den separata gäststugan erbjuder gott om utrymme för härliga sommardagar med både vänner och familj. Exteriört erbjuds en södervänd tomt på hela 2 760 kvadratmeter som består av både plana gräsytor och kuperad naturtomt. Tomten lämpar sig för både den trädgårdsintresserade med köksträdgård, blomrabatter samt äppleträd och bärbuskar som för den bekväme med stora underhållsfria delar så som 400 kvm blåbärsris. Mitt bland björkarna hittar vi ett renoverat gästhus (-2023), som enkelt inrymmer övernattande gäster och familj. Här finns även en gedigen bastu (-2022) med vedeldat aggregat från Harvia och svalkande utedusch, i anslutning kan du även njuta av en vedeldad badtunna som är lika trevlig på midsommar- som på nyårsafton. Fastigheten når du enkelt via asfalterad väg 10 min från E20. Närområdet erbjuder stora häst- och kohagar och skog med både möjlighet för bär- och svampplockning. Närmsta badplats hittar du i Barva Kalkbrott, bara 20 minuter bort med bil, eller en dryg halvtimme på cykel. 20 minuter bort ligger Strängnäs med flertalet matbutiker etc. Varmt välkomna att bekanta er med er nästa fritidshusdröm!

  • Premium
Fjällsta Ekbacken 201, Ytterselö, Strängnäs kommun

Fjällsta Ekbacken 201

Fritidshus
Ytterselö, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 695 000 kr
41 m²
2 rum
2 311 m² tomt

Välkommen till detta välskötta fritidshus med rogivande läge på Ytterselaön. Med en tilltalande hörntomt på hela 2311 kvadratmeter erbjuds här gott om utrymme för både avkoppling och framtida byggnation. Här finns en generös byggrätt på hela 80 kvadratmeter huvudbyggnad och ytterligare 40 kvadratmeter gårdsbyggnad för den som önskar större. Bad- och båtplats inom 500 meter på bekvämt badrocksavstånd via lummig skogsstig. Bostaden har en inbjudande planlösning med ett generöst vardagsrum som inrymmer både matrumsmöblemang och sällskapsdel. Här kan du samlas med både vänner och familj för trevliga stunder tillsammans framför den stämningshöjande insatskaminen med gedigen murstock. Behagligt ljusinsläpp från tre väderstreck med stora fönsterpartier. Intill vardagsrummet hittar ni det det funktionella arbetsköket som är utrustat med spis, mindre kyl och infällt skafferi. Praktiskt badrum med både dusch och wc. Bostaden är belägen på en plan och lättskött naturtomt, som passar såväl den trädgårdsintresserade som den bekväme. Sjövatten finns framdraget till tomtgräns och kan enkelt installeras för den intresserade. Huset vetter mot sydväst och tomtläget garanterar många soltimmar under sommarsäsongen. På tomten finns även en gäststuga för övernattande vänner och familj. Stallarholmen är en sommaridyll med traditionella midsommarfiranden, flertalet badplatser och många evenemang så som båtturer med ångfartyget Ejdern, vikingafestival och korv & brödfestivalen. I närområdet hittar du bland annat Stallarholmens brygghus, Mälsåkers slott, cykelleder, och Norrby Golf med 18 hål och är en lättkuperad skogs- och parkbana i vacker sörmländsk natur. Ett stenkast till Gula Industrihuset med vedugnsbageri, kafé, butiker och mycket mer. 15 minuter till ICA Skeppet, 30 minuter till E20 och strax över 1h till Stockholmsområdet. Varmt välkomna på visning!

Frejastråket 10, Tosterö, Strängnäs kommun

Frejastråket 10

Lägenhet
Tosterö, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 095 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/4
4 702 kr/mån
32 734 kr/m²

Här presenteras en välplanerad bostad om 64 kvadratmeter, belägen på entréplan med en fenomenal sjöutsikt som bäst syns från den inglasade balkongen i söderläge. Lägenheten välkomnar er via en inbjudande entréhall som ger ett gott första intryck och leder er vidare till vardagsrummet med en tilltalande atmosfär för såväl avkoppling som umgänge med stora sällskap. Här får ni enkelt plats med både sällskapsdel och matgrupp. Från vardagsrummet träder ni ut på den inglasade balkongen med en strålande mälarutsikt som under stora delar av året blir en förlängning av vardagsrummet. Intill vardagsrummet ligger det fullutrustade arbetsköket med generösa arbetsytor och modern svart skåpinredning. Lägenheten erbjuder även ett helkaklat badrum med tvättutrustning och ett rymligt sovrum med gott om förvaring via skjutdörrsgarderober. BRF Oden är en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och en kompetent styrelse. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar parkeringsplatser i området både med och utan elstolpar. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Föreningen har ett gemensamt och fördelaktigt elavtal för alla medlemmar i föreningen som debiteras månadsvis. Omtyckta kvarter med en rik historia som kännetecknas av vackra promenadstråk och närhet till Mälaren. Centralt läge med knappa 1,5 kilometer till Strängnäs småbåtshamn och restaurangutbud. Förskola, grundskola och gymnasieskola inom 1 kilometer. Bra cykelväg och ännu bättre bussförbindelse tar dig till Strängnäs och resecentrum på 9 respektive 11 minuter där tåget tar dig vidare till Stockholm central på 47 minuter. Sammantaget är detta en perfekt bostad att bara flytta in och trivas från början! Varmt välkomna på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Tingstugatan 51B, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun

Tingstugatan 51B

Lägenhet
Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
975 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 341 kr/mån
25 325 kr/m²

Välkomna till Tingstugatan 51B och en suverän 1:a en halv trappa upp. Här inryms ett separat kök, helkaklat badrum, genomgående parkettgolv och stilrena ytskikt. Allt detta i en attraktiv förening med låg avgift och belåning. Lägenheten är disponerad på 38.5 välplanerade kvadratmeter som utgörs av en rymlig entréhall med goda avhängningsmöjligheter och smarta förvaringslösningar via skjutdörrsgarderob. Från hallen når ni allrummet med strålande ljusinsläpp från fönster i söderläge. Det rymliga vardagsrummet ger utrymme för både sällskapsdel och sängdel, vilket gör det enkelt att skärma av och skapa en privat sovplats. Intill ligger det fullutrustade köket med generösa arbetsytor och gott om förvaring. Plats för matgrupp vid trevligt fönster som vetter mot söder. Helkaklat badrum med tvättmaskin välvda duschväggar, utfört i samband med stamrenovering. BRF Lansen består av 48 bostadsrättslägenheter fördelat på tre huskroppar. Stabil förening med god ekonomi och välskötta fastigheter med en rullande 5-årsplan för underhållsåtgärder. Lågt belånad förening med ynka 1 244:- /kvm vilket speglas i den förmånliga månadsavgiften på 2 341:-/mån. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller sina medlemmar tvättstuga, två förråd i källarplan och 60 parkeringsplatser varav 3 som gästparkering, separat kö för parkeringsplats. Populärt kvarter med promenad- och cykelavstånd till Strängnäs centrum och resecentrum. Tåget tar dig vidare till Stockholm central på ca 47 minuter. För den som gillar att vistas i naturen är det bara att slänga på sig löparskorna och ge sig ut i spåret. Direkt närhet till grönområde, och modern träningsanläggning. Goda bussförbindelser med knappa 150 meter till busstation.

Lundbyvägen 18, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun

Lundbyvägen 18

Villa
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 995 000 kr
103 + 14 m²
4 rum
567 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla, perfekt belägen i den idylliska orten Åkers Styckebruk. Med sin plana och lättskötta trädgård som vetter mot allmänningen i söder, erbjuder denna bostad en oas av lugn och avkoppling. Steg in genom entrén och bli förtrollad av den ljusa och luftiga atmosfären som genomsyrar hela huset. Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en modern och inbjudande känsla. Här finns även en separat matplats intill köket, perfekt för trevliga middagar med familj och vänner. Med tre rymliga sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Det helkaklade badrummet ger en extra touch av lyx och komfort. Utgången till den takade altanen i söderläge bjuder in till härliga sommarkvällar och soliga frukostar utomhus. Trädgården angränsar delvis till allmänningen vilket gör att du kan njuta av mysiga promenadstråk och närhet till naturen. Praktiska fördelar inkluderar vattenburen värme via fjärrvärme, ett garage för att skydda din bil och dubbla förråd i trädgården för extra förvaringsutrymme. Dessutom finns det både skola och förskola i närheten, vilket underlättar vardagen för barnfamiljen. Med en kort promenad når du den härliga badstranden och ICA-butiken i kvarteret gör det enkelt att handla det du behöver. Denna välplanerade enplansvilla är ett perfekt boende för den som vill ha både bekvämlighet och närhet till naturen. Missa inte chansen att bli ägare till detta pärla i Åkers Styckebruk.

Timmervägen 6C, Dammen, Strängnäs kommun

Timmervägen 6C

Lägenhet
Dammen, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 595 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/2
4 234 kr/mån
23 456 kr/m²

Välkommen till Timmervägen 6C och denna välplanerade 3:a i markplan med ett härligt altandäck i sydvästläge. Rymligt vardagsrum med parkettgolv, 2 sovrum och entréhall med goda förvaringsmöjligheter via både klädkammare och garderober. Badrum inrett med våtrumsmatta, delvis kaklade väggar & vädringsfönster. Väl tilltaget kök med utgång till lägenhetens stora altandäck med kvällssol. Möjlighet finns att anlägga ytterligare uteplats. BRF Hälleflundran är en populär förening med engagerad styrelse och välskötta fastigheter. Föreningen erbjuder bland annat möjlighet för de boende att nyttja en gemensamhetslokal med tvättstuga, bastu och en trevlig samlingslokal med fullutrustat kök som kan hyras till en avgift på 150:-/dygn. Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser till en förmånlig avgift på 100 till 400:-/mån, separat kö. Dammen är ett lugnt och familjevänligt område med knappa 300m till förskolan Siklöjan och 800m till Finningeskolan (F-3). I närheten hittar du både frisbeegolfbana, flertalet lekplatser och pizzeria. Larslunda sport- och fritidscenter inom 2 kilometer med padelhall, träningsanläggning, gymnastikhall, träningsplaner för fotboll m.m. Sim- och idrottshall planeras att tas i bruk vid årsskiftet 2024/2025. Här hittar ni även Strängnäs Golfklubb 18- och 9-hålsbana och trevlig lunchrestaurang. Goda bussförbindelser och med bil når ni enkelt Solberga handelscentrum, väg 55 och E20.

Skördevägen 35, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun

Skördevägen 35

Lägenhet
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 495 000 kr
116 m²
5 rum
7 481 kr/mån
12 888 kr/m²

Välkommen till Skördevägen 35 i Åkers Styckebruk och detta charmiga bostadsrättsradhus i omtyckt kvarter! Ett perfekt boende för barnfamiljen med hela 4 sovrum och dubbla badrum. Stilrent kök, enhetliga golv & rymligt vardagsrum med utgång till altandäck och trädgård i sydvästläge. Stenbelagd uteplats på entrésida med morgon/förmiddagssol. Goda förvaringsmöjligheter via klädkammare, 2 förråd och stor vind. Brf Havrelyckan är en etablerad förening bestående av 27 bostadsrättslägenheter uppförda 1985. Lån kr/kvadratmeter uppgår till 4173 kr enligt årsredovisning 2022. Barnvänligt kvarter med närhet till skola, förskola och grönområden. Cykelavstånd till livsmedelsbutik, träningslokal och idrottsanläggning. Perfekt pendlarläge med kort bilresa till både motorväg och Läggesta station. Åkers Styckebruk kännetecknas utav natursköna omgivningar, vandringsleder på Sörmlandsleden och ett rikt kulturarv. Sjön Visnaren med allmän badplats övergår i de vackra Marvikarna med en paddlingsled hela vägen till Gnesta. Skottvångs gruva med restaurang, barnteater och musikunderhållning finns inom cykelavstånd. Välkommen på visning!

Flodins väg 4, Tosterö, Strängnäs kommun

Flodins väg 4

Lägenhet
Tosterö, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 495 000 kr
115,7 m²
5 rum
vån 2/4
5 785 kr/mån
21 564 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 4a med dubbla balkonger på Flodins väg 4 i Strängnäs. Lägenheten karakteriseras av sitt stora och härliga vardagsrum inrett med parkettgolv och utgång till dubbla inglasade balkonger. I anslutning till vardagsrummet finns ett ljust och rymligt kök inrett med vita skåpluckor kombinerat med vitt kakel. Lägenheten erbjuder även 3 bekväma sovrum varav alla är möblerbara med dubbelsäng. Påkostat badrum med kakel, klinker och golvvärme. Både badkar och separat duschdel. Välkomnande entréhall med generösa förvaringsmöjligheter och praktisk gäst-wc. Brf Liljan består utav 4 flerbostadshus med totalt 62 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Flera stora renoveringar är genomförda tex. stambyte 2005, takomläggning 2001 och fönsterbyte 1993. Belåningen per/kvm uppgår till 3150 kr/m2 enligt årsredovisning 2022. Föreningen disponerar flertalet parkeringsplatser och garageplatser med separat kösystem. En laddstolpe med två platser är installerad och parkeringssystem med 5 h laddtid tillämpas. Bostadsrättsföreningen har även ett gästrum som den boende får hyra. Toppenläge på Abborberget med promenad - och cykelavstånd till Strängnäs centrum med ett härligt utbud av butiker, restauranger & kulturliv. Ifrån resecentrum tar tågresan till Stockholm ca 48 min. I närheten utav lägenheten finns också Abborbergets badplats i söderläge. Välkommen på visning!

Vattentornsvägen 4, Mariefred, Strängnäs kommun
Vattentornsvägen 4, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 2
Vattentornsvägen 4, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 3

Vattentornsvägen 4

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
10 000 000 kr
180 + 5 m²
5 rum
1 174 m² tomt

Varmt välkommen till Vattentornsvägen 4 i Mariefred och denna tilltalande villa med sekelskifteskaraktär. Vackra listverk, trägolv & spröjsade fönster. Elegant kök med generös matsal och utgång till väl tilltaget altandäck i sydvästläge och omgivande trädgård. Tre sovrum på övre plan och dubbla helkaklade badrum varav ett med bastu. Vattenburet uppvärmningssystem via bergvärme och dubbelgarage med gjuten platta och golvvärme. Vinterbonat gästhus som kan nyttjas som hemmakontor eller liknande. Tidstypisk punschveranda öppnar upp till en välkomnande entréhall som i sin tur leder vidare in till det härliga köket med tillhörande matsal. Modernt och fullutrustat kök med bl.a. kyl-och frys ifrån SMEG. Platsbyggda kökssnickerier i ljusgrå färgsättning ackompanjerat utav vitt kakel. Flertalet fönster i olika väderstreck skapar ett trivsamt ljusflöde. Pardörrar leder vidare ut till det väl tilltagna altandäcket i sydvästläge och anslutande trädgård. Vardagsrum med massivt trägolv och stämmningshöjande vitputsad braskamin. Trappa byggd i vinkel leder upp till övre plan där charmigt allrum finns med trägolv och utgång till balkong. Spatiöst master bedroom med intilliggande walk-in closet. Två sovrum på vardera sida utav allrummet inredda med trägolv och färggranna tapeter. Yteffektivt badrum med separat duschdel, behaglig golvvärme & handfat i kommod. Funktionell tvättstuga med klinkergolv och golvvärme (el-buren), generösa arbetsytor och tvättmaskin/torktumlare finns invid entréhallen. Påkostat dubbelgarage ifrån 2017 med gjuten platta och golvvärme via Luft/luftvärmepump. Laddbox installerad 2023. Garaget kan nyttjas som hemmagym, kontor eller liknande. Ifrån Vattentornsvägen är det promenad - och cykelavstånd till Mariefreds pittoreska stadskärna med ett rikt utbud av butiker, restauranger & kulturliv. I Mariefred finns även omtyckta Gripsholmsskolan (F-9) och Mariefredsskolan (F-9). Ifrån Läggesta station nås Stockholm central på ca 38 min. Välkommen att kontakta mäklare Calle Blomstrand 070 757 16 51 för mer information.

  • Premium
Fogdö Vik 1, Fogdö Vik, Strängnäs kommun
Fogdö Vik 1, Fogdö Vik, Strängnäs kommun, bild 2
Fogdö Vik 1, Fogdö Vik, Strängnäs kommun, bild 3

Fogdö Vik 1

Fritidshus
Fogdö Vik, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 695 000 kr
92 + 78 m²
3 rum
1 532 m² tomt

I hjärtat av populära Fogdö vik erbjuds nu ett välskött fritidshus som varit i samma ägo sedan 2002 och är nu på jakt efter nya ägare. Beläget på en attraktiv hörntomt med insynsskyddad trädgård, två gäststugor, garage, carport och påkostad pool som värms upp via solfångare. Allt detta beläget på lugn återvändsgata med badrocksavstånd till bad- och båtbrygga vid Mälaren. Bostaden välkomnar er via charmigt altandäck i härligt österläge, perfekt för sommarens morgonkaffe och sena frukostar. Vidare in i huset når ni kök och matplats med generösa arbetsytor och gott om förvaring. Inbjudande vardagsrum med plats för större sällskapsdel framför stämningshöjande insatskamin med ordentlig murstock. Separat matrumsdel med charmig blottad murstock. Från vardagsrummet träder ni ut på altandäcket i sydvästläge med utsikt över den trädgården och poolområdet med tillhörande lusthus. Entréplan inrymmer även två sovrum, helkaklat badrum och en inglasad farstukvist i anslutning till entrén. En trappa ner hittar vi ett rymligt allrum med gedigen insatskamin och plats för sällskapsdel. Källarplanet inrymmer ett helkaklat duschrum med tillhörande bastu, tvättstuga och mycket förvaringsmöjligheter. Tomten erbjuder en lättskött och insynsskyddad trädgård med fin växtlighet, sommarvatten för bevattning och ett fenomenalt solläge med sol från tidig morgon till sen kväll, ett ypperligt tillfälle för den odlingsintresserade. Poolområdet blir sommarens naturliga samlingsplats för både vänner och familj. Poolen värms tacksamt upp via solfångare och kan med enkelhet fyllas med den egenborrade brunnen. Utvändigt hittar vi även två gäststugor med plats för övernattande gäster och rymligt garage med carport under snedtak. Två praktiska förråd med gott om förvaring för sommarens alla redskap. Fogdö vik är ett familjevänligt område som präglas av grönskande omgivningar och närheten till Mälaren med båtbryggor och badplats med barnvänlig sandstrand. Som medlem i samfälligheten ges man möjlighet att disponera gemensamt paviljong, boulebana, fotbollsplan och grillplats. För den fiskeintresserade så har samfälligheten eget fiskevatten i Mälaren. Runt knuten anordnas det både traditionella midsommarfiranden som andra festligheter. I närområdet finns även Osprey Farm med gårdsförsäljning och restaurangverksamhet samt Fogdö Mat & Keramik där det serveras både lunch och middag under sommarhalvåret. För den golfintresserade hittar ni Fogdö golfbana på bekvämt avstånd. 6 minuter till närmsta ICA handel och en dryg timme till Stockholmsområdet. Ta chansen att förvärva er nästa fritidshusdröm!

  • Premium
Överåsvägen 16, Härad/ Strängnäs, Strängnäs kommun
  • Imorgon kl 17:00
Överåsvägen 16, Härad/ Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 2
Överåsvägen 16, Härad/ Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 3

Överåsvägen 16

Villa
Härad/ Strängnäs, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 950 000 kr
96 + 62 m²
4 rum
6 889 m² tomt

Välkommen till denna gedigna 50-talsvilla med mycket av sin ursprungliga charm bevarad. Alla stora renoveringar är genomförda såsom: nytt tak, dränering, tilläggsisolering, ny puts, invädning renovering av golv och ytskikt och helkaklat badrum och bergvärme. Villan erbjuder ett trivsamt boende på två plan innefattande en mycket tilltalande social del med ett härligt vardagsrum i vinkel, murad öppen spis med insats och nyslipad ekparkett. Utång till balkong från vardagsrummet med morgon- och kvällssol. Altandäck via köket i västerläge. 2-3 sovrum. Garage i villans källardel. Kommunalt vatten och avlopp. Låg driftskostnad!. Stor trädgårds- och naturtomt om ca 6 900 kvm med flera olika körsbärs- äppel och plommonträd.

  • Premium
Brogatan 24, Stallarholmen, Strängnäs kommun

Brogatan 24

Fritidshus
Stallarholmen, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 495 000 kr
38 m²
2 rum
1 700 m² tomt

Här presenteras en renodlad torpardröm med bibehållen charm och mycket potential! Fastigheten är belägen mitt i populära Stallarholmen på Brogatan 24 med ett fantastiskt tomtläge och kommunalt V/A. Torpet omges av en lättskött och plan trädgård med en vacker inramad grusgång som leder upp till entrén. Torpet har ett visst renoveringsbehov för att nå sin fulla potential och kan därmed bli föremål för ett fint byggnadsvårdsprojekt. Bostaden uppfördes år 1900 och renoverades senast 1990. Ni välkomnas av en praktisk entréhall med tillhörande toalett. Därefter når ni det rymliga köket med tidsenlig murad järnspis (ej sotad) och plats för matgrupp intill fönster med utsikt över den inramade trädgården. Vardagsrum med plats för sällskapsdel framför den vackra kakelugnen (ej sotad). Från vardagsrummet når ni det avskilda sovrummet med plats för säng och förvaring. Allt detta paketerat i ett tidstypiskt utförande. På fastigheten inryms även två gäststugor med gott om plats för övernattande gäster samt en lada med praktisk förvaring för trädgårdens alla redskap och utemöbler. Fastigheten har en inbjudande trädgård som bjuder upp till utomhusaktivitet med härliga gräsytor och fin växtlighet. Stallarholmen är en sommaridyll med traditionella midsommarfiranden, flertalet badplatser och många evenemang så som båtturer med ångfartyget Ejdern, vikingafestival och korv & brödfestivalen. I närområdet hittar du bland annat Stallarholmens brygghus, Mälsåkers slott, cykelleder, och Norrby Golf med 18 hål och är en lättkuperad skogs- och parkbana i vacker sörmländsk natur. Ett stenkast till Gula Industrihuset med vedugnsbageri, kafé, butiker och mycket mer. 750 meter till ICA Skeppet, 13 minuter till E20 och ca 1h till Stockholm. Varmt välkomna att bekanta er med er nästa torpardröm!

  • Plus
Rågvägen 30, Aspö Morrarö, Strängnäs kommun

Rågvägen 30

Fritidshus
Aspö Morrarö, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 995 000 kr
50 m²
3 rum
2 164 m² tomt

Varmt välkomna till Rågvägen 30 och ett välplanerat fritidshus med modern standard. Här erbjuds ett naturnära boende med en insynsskyddad hörntomt i rakt söderläge och charmig fårhage som granne. Båt- och badplats på bekvämt promenadavstånd och separat gäststuga för sommarens övernattande gäster. Mycket renoveringar utförda så som nytt tak, kök, badrum, enhetliga golv och ytskikt i sobra färger. Med ett naturskönt läge på landsbygden utanför Strängnäs finner vi detta charmiga fritidshus med rätt förutsättningar för fritidshusdrömmen. Ni välkomnas av den inbjudande och välvårdade trädgårdstomten som bjuder upp till utomhusaktiviteter med härliga gräsytor och fin växtlighet. Huset disponeras på ett plan och har varsamt renoverats under de senaste åren till en modern standard. Väl inne i huset möts ni av en smidig entré som direkt ansluter till kök och vardagsrum. Välutrustat kök med gott om förvaring och plats för matgrupp intill fönster. Härifrån nås det väl tilltagna altandäcket via charmiga dubbeldörrar som ger ett trivsamt ljusinsläpp. Socialt utformat vardagsrum med braskamin och en tilltalande atmosfär för såväl avkoppling som umgänge. Som en förlängning av de sociala ytorna når ni enkelt ut på husets altandäck både via kök och vardagsrum. Två ordentliga sovrum med plats för ytterligare förvaring. Renoverat badrum med separett och duschkabin. Exteriört hittar vi en gäststuga och ett praktiskt förråd med plats för sommarens alla redskap. Plan och lättskött trädgård i rakt söderläge med äppelträd, päronträd, bärbuskar och goda möjligheter till odling. Trevlig vy över den angränsande fårhagen och sörmländska landskapsbilden. Morrarö är beläget ca 1 timmes bilfärd från Stockholm och 10 minuter från Strängnäs.. Området är välordnat med fotbollsplan, lekplats och badplats med både strand och badbrygga. Här ordnas gemensamt midsommarfirande och kräftskiva varje år. I området hittar ni också Morrarö gård med flertalet aktiviteter så som paintball, fotbollsgolf och traditionell gårdsförsäljning från ekologiska odlingar. I närområdet finns även Hornuddens trädgård som är en ekologisk trädgård med en säsongsbaserad restaurang. Möjlighet att hyra båtplats i den nyrenoverande småbåtshamen. Via sjövägen tar ni enkelt er vidare till ytterligare utflyktsmål och för den som gillar att fiska finns goda möjligheter. Ta chansen att förvärva er nästa fritidshusdröm!

  • Plus
Lotorp 2, Mariefred Lotorp, Strängnäs kommun

Lotorp 2

Villa
Mariefred Lotorp, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
10 500 000 kr
120 + 40 m²
2 rum
5 860 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med härlig vy mot Mälaren. Här kan du njuta av en uppvuxen trädgårdstomt om hela 5860 kvm, vilket ger dig gott om utrymme att skapa din drömoas. Tomten är stor och lummig, perfekt för trädgårdsälskaren. På den trevliga uteplatsen kan du spendera många soltimmar och avnjuta den naturnära omgivningen. Läge är viktigt och här har du allt du behöver. Bostaden är belägen i populära Lotorp med närhet till mysiga promenadstråk och bara en kort bilresa till Mariefreds centrum, Gripsholms slott och Mariefreds värdshus. Dessutom har du en lugn och barnvänlig omgivning samt goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, antingen via bil eller tåg. Flytbrygga vid vattnet. Möjlighet till eventuell avstyckning. Inuti huset möts du av ett ljust och luftigt hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns även ett gästhus med kök och badrum, perfekt för gäster eller som ett extra utrymme att använda efter behov. Gästhuset erbjuder även en fantastisk vy mot Mälaren. För den som älskar vatten finns det en brygga vid vattnet där du kan njuta av solnedgångar eller kanske ta en simtur. För pendling finns Läggesta tågstation bara en kort promenad bort. Denna villa i lantligt läge har stor potential och med en stor tomt finns det bra möjligheter att skapa ditt drömboende. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad med en trivsam vy mot Mälaren.

Harvägen 1, Stallarholmen, Strängnäs kommun

Harvägen 1

Fritidshus
Stallarholmen, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 850 000 kr
59 + 40 m²
4 rum
1 930 m² tomt

På en högt belägen tomt i Stallarholmen finner du detta välplanerade fritidshus med samma ägare sedan byggåret. Med promenadavstånd till både bad- och tillhörande båtplats (plats 31) är det här det perfekta stället att njuta av sommardagarna. Den södervända tomten sträcker sig över hela 1930 kvadratmeter och ger dig en privat och insynsskyddad miljö att koppla av i. Fiber finns installerat. Inuti huset finns ett socialt utformat vardagsrum med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från köket kommer du direkt ut på ett intilliggande altandäck och i anslutning till entrén hittar du ytterligare en uteplats under däck i soligt söderläge. Bostaden inrymmer även tre rymliga sovrum med gott om plats för övernattande vänner och familj. Behändigt badrum intill hallen med våtrumsmatta. Utvändigt hittar vi en lättskött naturtomt med trevliga nivåskillnader och för den trädgårdsintresserade finns sommarvatten för bevattning. För den som önskar större tillåter detaljplan byggnadsarea upp till 100 kvadratmeter. Med promenadavstånd till både bad- och möjlighet till båtplats blir det enkelt att njuta av sommardagarna vid vattnet. Dessutom tar det knappt en timme att ta sig till Stockholm, vilket ger dig möjlighet att enkelt njuta av lugnet på landet. Stallarholmen är en sommaridyll med traditionella midsommarfiranden, flertalet badplatser och många evenemang så som båtturer med ångfartyget Ejdern, vikingafestival och korv & brödfestivalen. I närområdet hittar du bland annat Stallarholmens brygghus, Mälsåkers slott, cykelleder, och Norrby Golf med 18 hål och är en lättkuperad skogs- och parkbana i vacker sörmländsk natur. 3.5 kilometer till Gula Industrihuset med vedugnsbageri, köttbutik, kafé, butiker och mycket mer. 2 kilometer till ICA Skeppet, 19 minuter till E20 och ca 1 timme till Stockholm. Med en tilltalande utemiljö och utrymme för både vänner och familj är detta ett perfekt fritidshus för den som vill ha en avkopplande tillflyktsort. Passa på att säkra sommarstugedrömmen!

Hästskovägen 14A, Centralt, Strängnäs kommun

Hästskovägen 14A

Lägenhet
Centralt, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 795 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
4 145 kr/mån
22 722 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välskötta gavellägenhet på Hästskovägen 14A! Här erbjuds ett boende med ett högt fritt läge, som bidrar till begränsad insyn och en lugn avkopplande atmosfär. Med sina 79 välplanerade kvadratmeter och genomgående fina ytskikt är detta ett hem att trivas i. En trappa upp välkomnas ni av en insynskyddad loftbalkong med härlig vy över närområdet. Väl inne möts ni av en smidig hall som leder vidare till de sociala ytorna i form av kök och vardagsrum med härligt ljusinsläpp via fönster i två väderstreck. Praktiskt arbetskök med gott om arbetsytor och generös förvaring. Här kan matlagningen enkelt kombineras med umgänge i goda vänners lag via intilliggande matplats. Inbjudande vardagsrum med tidsenligt parkettgolv och strålande ljusinsläpp via stort fönsterparti i västerläge. Vardagsrummet och köket är smakfullt avdelade med en fönsterklädd vägg, vilket bevarar ljuset samtidigt som det ger en inramning av köket. Lägenheten inrymmer även två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum med behändig arbetsbänk.  Den insynsskyddade balkongen intill entrén bjuder på en rogivande vy i rakt österläge och är perfekt för sommarens morgonkaffe. Från balkongen ser ni även intilliggande lekplats och föreningens grillplats.  I Brf Kungsfågeln bor du i lugn och avskild miljö samtidigt som du har närhet till det bästa som stadskärnan har att erbjuda i form av småbåtshamn, restaurangutbud och vackra promenadstråk längs med Mälaren. Föreningen har bland annat ett gemensamt TV/bredbands-avtal för sina medlemmar med en fördelaktig avgift på 165:-/mån för både Tv och fiber (1000/1000). För pendlare tar det endast några minuter till resecentrum med goda kommunikationer via buss och tåg till både Stockholm och Eskilstuna. Föreningen har en mycket låg belåning och väl underhållna fastigheter vilket borgar för ett tryggt framtida boende. Som medlem i föreningen har du tillgång till gemensam tvättstuga i källarplan och förråd som tillhör lägenheten i separat byggnad som angränsar till fastigheten. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar fri parkering och dessutom möjlighet att hyra garage för en mer bekväm vardag. För den med el- eller hybridbil finns ett antal laddstolpar installerade.

Aspö Björkudden 5, Aspö, Strängnäs kommun

Aspö Björkudden 5

Fritidshus
Aspö, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 195 000 kr
126 + 4 m²
4 rum
1 421 m² tomt

Med ett privat och ostört läge på populära Aspön hittar ni här ett vinterbonat fritidshus omgivet av naturskön miljö och lugn atmosfär. Beläget strax utanför Strängnäs med närhet till både Enköping och Stockholm. Här får du chansen att njuta av avkopplande dagar bort från stadens brus, samtidigt som du har närhet till bekvämligheter och Mälaren. Huset är ursprungligen från 1966 men har sedan dess byggts ut 2005 med ett ordentligt badrum och ytterligare sovrum med charmig balkong under tak. På taket hittar vi moderna solceller som hållit fastigheten självförsörjande på el de senaste åren. Huset välkomnar er med ett charmigt altandäck i rakt söderläge. Väl inne möts ni av en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring via förråd. I anslutning till hallen ligger det hemtrevliga köket med charmig köksspis (ej sotad) och plats för matplats intill fönster mot trädgården. Det intilliggande vardagsrummet erbjuder gott om plats för vänner och familj. Även här finns det en stämningshöjande eldstad (ej sotad) som tillför både värme och hög trivselfaktor under vintermånaderna. Vidare så inrymmer huset ett helkaklat badrum, två sovrum och allrum med terrass i söderläge. Utvändigt hittar vi både terass och altandäck i rakt söderläge med plats för matgrupp och rogivande utsikt över närliggande skogsparti. Tilltalande utemiljö med naturtomt och trädgård med omsorgsfullt valda växter, ett ypperligt tillfälle för den trädgårdsintresserade. Ca 200 meter till Mälaren på lummig stig. På Aspö erbjuds ett boende mitt i en vacker jordbruksbyggd med gula åkrar och vajande vass längs med Mälaren. Här bor ni med 10 minuter från Strängnäs och ca 1h från Stockholm med bekvämt avstånd till traditionell lanthandel. Vägen fram till fastigheten är i behov av underhåll och renovering, varmt välkomna att promenera dem sista hundra meterna fram till huset!

  • Balkong
  • Uteplats
Lövängsvägen 9, Stallarholmen, Strängnäs kommun

Lövängsvägen 9

Fritidshus
Stallarholmen, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 250 000 kr
74 m²
3 rum
1 715 m² tomt

På Lövängsvägen i eftertraktade Stallarholmen erbjuds nu en fastighet som varit i samma familjs ägo i hela 37 års tid! Bostaden ligger vackert belägen på höjden inbäddad i härlig grönska med ett insynsskyddat läge. Huset utgörs av ett praktiskt kök, allrum, ett sovrum, helkaklat badrum, gäst-wc och ett rymligt vardagsrum med stämningshöjande kamin och plats för både sällskapsdel och matgrupp intill stort fönsterparti med vy mot den lummiga trädgården. Härifrån träder ni ut på det rymliga altandäcket i strålande söderläge med en härlig atmosfär för såväl avkoppling som umgänge med stora sällskap. Allrummet kan även nyttjas som sovrum. Tilltalande utemiljö med en attraktiv hörntomt på hela 1715 kvadratmeter med en magisk trädgård som består av lummig vegetation av ek, syrén och allt från äppel- och plommonträd till björnbär och smultron. Fenomenalt solläge med sol från tidig morgon till sen kväll. Bad- och möjlighet till båtplats på bekvämt promenadavstånd. Från fastighetens södra del kan Mälarens vatten skymtas. Vidare på fastigheten hittar vi härliga altandäck, lättskötta gräsytor, behaglig utebelysning och praktisk carport med indragen el. Stallarholmen är en sommaridyll med traditionella midsommarfiranden, flertalet badplatser och många evenemang så som båtturer med ångfartyget Ejdern, vikingafestival och korv & brödfestivalen. I närområdet hittar du bland annat Stallarholmens brygghus, Mälsåkers slott, cykelleder, och Norrby Golf med 18 hål och är en lättkuperad skogs- och parkbana i vacker sörmländsk natur. 3 kilometer till Gula Industrihuset med vedugnsbageri, köttbutik, kafé, butiker och mycket mer. 2 kilometer till ICA Skeppet, 19 minuter till E20 och ca 1 timme till Stockholm. Varmt välkomna att bekanta er med ert nästa fritidsboende!

Lövängsvägen 5, Stallarholmen, Strängnäs kommun

Lövängsvägen 5

Fritidshus
Stallarholmen, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 850 000 kr
64 m²
3 rum
1 776 m² tomt

Välkommen till Lövängsvägen 5 - en möjlighet för dig som söker efter ett fritidshus med stor potential och närhet till både stad och natur. Denna charmiga fastighet erbjuder en fenomenal möjlighet med ett strålande tomtläge och kommunalt vatten & avlopp att förverkliga dina drömmar om ett skräddarsytt fritidshus. Bostaden välkomnar dig via en charmig farstu som ger ett gott första intryck. Med sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en härlig atmosfär för både umgänge och avkoppling. Intill finns även två mysiga sovrum och ett bekvämt badrum med tvättmaskin. Det insynsskyddade altandäcket under tak blir en naturlig samlingsplats och erbjuder en fridfull plats för avkoppling och sena grillkvällar. Den plana och lättskötta trädgården ger utrymme för lek och rekreation, samtidigt som den separata förrådet erbjuder gott om plats för förvaring. Förutom själva bostadshuset finns även en gäststuga med plats för flera, perfekt för de som vill ha extra utrymme för besökande vänner eller familj. Med promenadavstånd till både bad- och möjlighet till båtplats blir det enkelt att njuta av sommardagarna vid vattnet. Dessutom tar det knappt en timme att ta sig till Stockholm, vilket ger dig möjlighet att enkelt njuta av lugnet på landet. Stallarholmen är en sommaridyll med traditionella midsommarfiranden, flertalet badplatser och många evenemang så som båtturer med ångfartyget Ejdern, vikingafestival och korv & brödfestivalen. I närområdet hittar du bland annat Stallarholmens brygghus, Mälsåkers slott, cykelleder, och Norrby Golf med 18 hål och är en lättkuperad skogs- och parkbana i vacker sörmländsk natur. 3 kilometer till Gula Industrihuset med vedugnsbageri, köttbutik, kafé, butiker och mycket mer. 2 kilometer till ICA Skeppet, 19 minuter till E20 och ca 1 timme till Stockholm. Varmt välkomna att bekanta er med ert nästa fritidsboende!

Stensättravägen, null, Nykvarns kommun
Stensättravägen, null, Nykvarns kommun, bild 2
Stensättravägen, null, Nykvarns kommun, bild 3

Stensättravägen

Tomt
Nykvarns kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 185 000 kr
2 211 m² tomt

Högt belägen villatomt i söderläge med vacker utsikt över omgivande fält och åkermark. Tilltalande lantlig miljö med ett rikt naturliv och ett fåtal grannar. Närhet till Mälaren och Sundsviksbadet och Taxinge slottscafé & badplats. Positivt förhandsbesked finns avseende bostadsbyggnad och köparen väljer själv husleverantör. Fastigheten är belägen utanför detaljplanelagt område. Framtida bebyggelse ska harmoniera med existerande bebyggelse och landskapsbild. Köparen skapar en egen lösning avseende VA. Endast ca 10 min bilresa till Nykvarns centrum och dess utbud utav butiker, restauranger & kulturliv. Flera bra grundskolor finns i Nykvarn. Stockholm City nås via 30 min tågresa. Varmt välkommen att förverkliga villadrömmen! Kontakta Fastighetsmäklare Calle Blomstrand 0707 57 16 51 för mer information.

  • Premium
Lundbyslingan 46, null, Strängnäs kommun

Lundbyslingan 46

Fritidshus
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 500 000 kr
53 m²
2 031 m² tomt

Välkommen till Lundbyslingan 46 och detta insynsskyddade och vinterbonade fritidshus med modern standard. Stilren öppen planlösning mellan kök & vardagsrum. Utgång till omgivande altandäck via glasdörr ifrån vardagsrummet. Genomgående parkettgolv och ljusa färgval, 3 sovrum & helkaklat badrum med golvvärme. Under 2018 renoverades kök, badrum & ytskikt. Under 2018 drogs även elen om i huset, fönster byttes och luftvärmepump installerades. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber. Inbjudande entréhall med goda förvaringsmöjligheter leder vidare in till kök och vardagsrum i en härlig öppen planlösning med utgång till omgivande altandäck. Modernt kök med grånyanserade skåpluckor kombinerat med vitt kakel. Induktionshäll, fläkt, kyl/frys, diskmaskin mm. Vardagsrumsdelen är möblerbar med soffgrupp etc och flera stora fönster bidrar till en härlig ljussättning. Fräscht badrum med kakel, klinker och behaglig golvvärme. Platsbesparande glasduschväggar, tvättmaskin & handfat i kommod. Vädringsfönster och wc. Huset erbjuder även 3 trevliga sovrum varav master bedroom är möblerbart med dubbelsäng. Övriga 2 sovrum är inredda med våningssäng. Gäststuga med eget altandäck och indragen el finns också att tillgå. Toppenläge i området med en charmig delvis kuperad naturtomt. Promenadavstånd till allmän badplats och endast en kortare bilresa in till Strängnäs centrum med dess utbud av butiker, restauranger och kulturliv. Endast en timmes bilresa ifrån Stockholm. Varmt välkommen på visning!

Fräsarvägen 16, null, Strängnäs kommun

Fräsarvägen 16

Villa
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 475 000 kr
138 + 36 m²
5 rum
525 m² tomt

Välkommen till Fräsarvägen 16 och en välplanerad familjevilla i sydvästläge! Trivsam delvis öppen planlösning mellan kök & vardagsrum. Två härliga vardagsrum med varsin kamin. Dubbla badrum, 3 - 4 sovrum & härlig trädgård med altandäck i sydvästläge. Garage med gjuten platta och indragen el. Förråd. Lättskött trädgård med gräsmatta och fruktträd. Spabad. Omtyckt och barnvänligt kvarter med närhet till skola, förskola och grönområden. Gångavstånd till allmän badplats i sjön Visnaren. Åkers Styckebruk kännetecknas utav natursköna omgivningar, vandringsleder på Sörmlandsleden och ett rikt kulturarv. Sjön Visnaren med allmän badplats övergår i de vackra Marvikarna med en paddlingsled hela vägen till Gnesta. Skottvångs gruva med restaurang, barnteater och musikunderhållning finns inom cykelavstånd.

Bataljonsgatan 10C, Eldsund, Strängnäs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00

Bataljonsgatan 10C

Lägenhet
Eldsund, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 750 000 kr
75 m²
3 rum
vån 0/4
5 691 kr/mån
36 667 kr/m²

Varmt välkommen till Bataljonsgatan 10C! Mycket charmig 3:a i markplan med synliga takbjälkar, mälarutsikt & dubbla uteplatser. Genomgående parkettgolv, ljusa färgval och modernt kök ifrån HTH. Välplanerad entréhall med praktisk förvaring öppnar upp till kök & vardagsrum i delvis öppen planlösning. Fantastiskt ljusinsläpp via 2 glasdubbeldörrar som ger access till stenbelagd uteplats med mälarutsikt. Karaktärsgivande takbjälkar och elegant fullutrustat kök ifrån HTH. Rymligt och fräscht badrum inrett med kakel & klinker. Golvvärme. Egen tvättmaskin & torktumlare. Lägenheten erbjuder 2 sovrum vardera inredda med parkettgolv och glasdörr mot uteplats. Separat förråd. Lägenheten är belägen i vacker tidigare kasern byggd 1921. Renoverad under 2017 - 2018. Nedanför lägenheten finns lättillgänglig badplats med brygga och badstege. Bostadsrättsföreningen disponerar en egen båt som är gratis för bostadsrättsinnehavare att låna. I närområdet finns en populär träningsanläggning och motionsspår. Trivsamt promenadstråk längs Mälaren leder in till Strängnäs stadskärna med dess utbud av butiker, restauranger & kulturliv. Ifrån Strängnäs moderna resecentrum nås Stockholm central med ca 45 min tågresa. Kontakta fastighetsmäklare Calle Blomstrand 070 757 16 51 för mer information.

  • Plus
  • Hiss
Hästskovägen 14D, null, Strängnäs kommun

Hästskovägen 14D

Lägenhet
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/2
4 145 kr/mån
25 253 kr/m²

Varmt välkomna till Hästskovägen 14D och en fenomenal trerummare i markplan. Här erbjuds ett lugnt boende med ett av områdets bästa lägen! Lägenheten välkomnar er via en inbjudande entré med härlig morgonsol och ett högt, fritt läge. Redan när du kliver in i hallen möts du av en inbjudande planlösning som ger ett gott första intryck. Intill ligger det praktiska arbetsköket med generösa arbetsytor för matlagningsentusiasten. Det öppna vardagsrummet och köket skapar en härlig atmosfär för umgänge och middagar med familj och vänner. Härifrån når ni uteplatsen i sydväst med gott om utrymme för både gäster och familj, perfekt för sommarens grillkvällar. På entrésidan hittar ni lägenhetens andra uteplats där du kan avnjuta sommarens morgonkaffe. Med två uteplatser får du möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll. Lägenheten erbjuder även två rymliga sovrum, flertalet smarta förvaringslösningar och ett helkaklat badrum med tvättutrustning och praktisk arbetsbänk. Lägenheten har ett högt, fritt läge där framsidan erbjuder en härlig vy över området. Omgivningen runt lägenheten är bilfri och präglas av närheten till skog och natur, vilket bidrar till en lugn och harmonisk atmosfär. I Brf Kungsfågeln bor du i lugn och avskild miljö samtidigt som du har närhet till det bästa som stadskärnan har att erbjuda i form av småbåtshamn, restaurangutbud och vackra promenadstråk längs med Mälaren. Föreningen har bland annat ett gemensamt TV/bredbands-avtal för sina medlemmar med en fördelaktig avgift på 165:-/mån för både Tv och fiber (1000/1000). För pendlare tar det endast några minuter till resecentrum med goda kommunikationer via buss och tåg till både Stockholm och Eskilstuna. Föreningen har en mycket låg belåning och väl underhållna fastigheter vilket borgar för ett tryggt framtida boende. Som medlem i föreningen har du tillgång till gemensam tvättstuga i källarplan och förråd som tillhör lägenheten i separat byggnad som angränsar till fastigheten. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar fri parkering och dessutom möjlighet att hyra garage för en mer bekväm vardag. För den med el- eller hybridbil finns ett antal laddstolpar installerade. Definitiv ett tillfälle att ta vara på - välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats
Spinnrocksvägen 2, Fårhushagen, Strängnäs kommun

Spinnrocksvägen 2

Lägenhet
Fårhushagen, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 695 000 kr
106 m²
4 rum
5 000 kr/mån
25 425 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade kedjehus i ett av Strängnäs snabbast växande områden. Här erbjuds ett bekymmersfritt boende som passar perfekt för såväl den stora som lilla familjen med närhet till skolor, lekplatser och idrottsanläggningar. Här kan ni njuta av solen från morgon till kväll på den härliga uteplatsen i rakt söderläge. Med vattenburet uppvärmningssystem och kamin i vardagsrummet är det både varmt och behagligt året om. När du kliver in möts du direkt av ett nymålat och stilrent hem med enhetliga parkettgolv som ger ett gott första intryck. Praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter för den som behöver. Vidare ligger det generösa vardagsrummet med stämningshöjande kamin och plats för större sällskapsdel. Härifrån kommer ni ut på altandäcket i rakt söderläge med sol från morgon till kväll, perfekt för sommarens middagar med vänner och familj. I anslutning till vardagsrummet ligger det fullutrustade arbetsköket som gör matlagningen till en fröjd. Här finns det även plats för matgrupp på 4-6 personer intill fönstret som vetter mot entrésidan. En trappa upp hittar ni bostadens tre sovrum och ett mindre allrum som lämpar sig utmärkt som mindre tv-rum, sällskapsyta eller arbetsutrymme. Huvudsovrum med egen klädkammare och behagligt ljusinsläpp. Huset inrymmer även två helkaklade badrum varav ett med modern tvättutrustning. Utvändigt hittar ni en plan och lättskött gräsmatta som lämpar sig för såväl den trädgårdsintresserade som den bekväma. Praktiskt förråd i anslutning till entrén. Brf Runda Byn är en modern bostadsrättsförening i Strängnäs. Bostadsrätternas uppfördes 2017-2018 och består av 18 st kedjehus. Föreningen har ett gemensamt fiber-avtal för sina medlemmar med en fördelaktig avgift på 206:-/mån. I avgiften ingår kallvatten och renhållning. För den aktiva finns Larslunda sport- och fritidscenter inom 700 meter med padelhall, träningsanläggning, gymnastikhall, träningsplaner för fotboll m.m. Sim- och idrottshall planeras att tas i bruk efter sommaren 2025. Här hittar ni även Strängnäs Golfklubb 18- och 9-hålsbana och trevlig lunchrestaurang. Goda bussförbindelser och med bil når ni enkelt Solberga handelscentrum, väg 55 och E20. Närmsta lekplats hittar ni 50 meter från baksidan och altandäcket. Sammantaget ett familjevänligt boende med närhet till det mesta!

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 89