Mäklarhuset Borås

Mäklarhuset Borås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Söderljungsgatan 8, Trandared, Borås kommun
  • Kommande

Söderljungsgatan 8

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
585 000 kr
21,5 m²
1 rum
vån 1
1 255 kr/mån
27 209 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 1:a med endast en halv trappa upp, i en populär förening på Trandared! Här bor du i en kvadratsmart lägenhet om 21.5 kvm med det du behöver. Rummet har fint ljusinsläpp och här finns plats för sovhörna, soffa och bord. I rummet finns även en köksdel med diskho, kyl/frys, micro, ugn och induktionshäll. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch. Gym finns i föreningen! Basutbud kabel-TV & internet ingår i avgiften. Ett perfekt och billigt boende för dig som studerar eller behöver en övernattningslägenhet! Här bor man med ett bra och lugnt läge på Trandared med promenadavstånd till Kransmossens friluftsområde, service, affärer, bank och centrum. Utmärkta kommunikationer till centrum. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning!

Romansgatan 104, Hestra, Borås kommun
  • Kommande

Romansgatan 104

Radhus
Hestra, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
2 895 000 kr
116 + 18 m²
5 rum
165 m² tomt

Ett charmigt radhus i två plan som erbjuder bland annat tre rymliga sovrum och en härlig balkong och en imponerande terrass som nås från två av sovrummen. Beläget i det lugna och trivsamma området Hestra, är detta hem perfekt för den som söker bekvämlighet och närhet till alla bekvämligheter. Hemmet har ett utmärkt läge med nära avstånd till förskolor, skolor och smidiga kommunikationer. Borås centrum, med sitt stora utbud av restauranger och butiker, ligger inom bekvämt gång- och cykelavstånd. Livsmedelsaffärer som Coop, Citygross, ICA Byttorp och ett mysigt bageri finns nära inpå för enkel vardagsshopping. För den naturintresserade är det här ett drömboende med naturen precis runt hörnet. Kolbränningen, med sina möjligheter till bad och fiske, ligger bara en kort promenad bort, perfekt för avkoppling. Dessutom är läget idealiskt för pendlare, med snabb tillgång till RV40 för en smidig resa till Göteborg. Ett hem som inte bara erbjuder komfort, utan även en fantastisk livsstil. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning!

Lindormsgatan 27, Sjöbo, Borås kommun
  • Kommande

Lindormsgatan 27

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
650 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 5
4 330 kr/mån
11 504 kr/m²

Välkomna till Lindormsgatan 27 och denna trevliga tvåa på våning 5! Här kan du njuta av en underbar utsikt från balkongen och uppleva bekvämligheten i en välplanerad lägenhet med gott om förvaring. Med ett av Sjöbos bästa läge erbjuder detta hem en närhet till Almenäs badplats, perfekt för avkopplande promenader. Dessutom har du fördelen av att bo nära Knalleland och Sjöbo torg, vilket gör vardagen både bekväm och praktisk. Detta är en kommande försäljning - Kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Källhagsgatan 17, Trandared, Borås kommun
  • Kommande

Källhagsgatan 17

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 395 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2
3 376 kr/mån
23 644 kr/m²

Här presenteras en charmig och ljus lägenhet där varje hörn är optimalt utnyttjat. Om du söker ett hem där du bara behöver kliva in för att trivas har du hittat rätt. Lägenheten består av en välkomnande och smart planerad hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det sociala och lättmöblerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, generösa umgängesytor och plats för både soffa och matgrupp. Köket har nyligen genomgått en stilren renovering med bra arbetsytor och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht med toalett, handfat, badkar och praktiskt badrumsskåp. Det rogivande sovrummet har ljusa väggar och mörkt golv, erbjuder fint ljusinsläpp och rymmer en bekväm dubbelsäng. Badrummet har nyligen fått en uppfräschning under 2023. Möjligheten att njuta av utelivet från lägenheten är något som många drömmer om. Denna 2:a har en inglasad och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du avnjuta härliga kvällar tillsammans med familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor samt plats för matbord och stolar. Brf Hjälmhugget är en välskött och stabil förening med låga avgifter, som bland annat tillhandahåller tvättstuga och bastu. Finns även tillgång till ett nyrenoverat gym i källarplan för 150kr/mån, öppet alla dagar! Boendet ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till centrala Borås. Kransmossen, med sina grönområden och idrottsanläggningar, finns inom bekvämt gångavstånd, och ICA Nära Pilen samt postombudet återfinns i samma byggnad. Vi ser fram emot att välkomna er till visningen!

Malryd Södra 11, Malryd, Borås kommun
  • Kommande

Malryd Södra 11

Villa
Malryd, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
2 275 000 kr
89 m²
4 rum
1 785 m² tomt

Välkommen till Malryd Södra 11 och denna oas med naturskönt läge och sjöutsikt. På fastigheten finns ett Boningshus som till största del totalrenoverats under 2022. Här inryms två sovrum, kök, vardagsrum samt ett modernt och nytt badrum. Här finns också tvättmaskin. Intill huset finns två uteplatser, en vid entrén samt en mindre uteplats mot sjön som erbjuder sjöutsikt och vacker vy. På fastigheten finns dessutom ett gästhus som inrymmer kök, sovrum, vardagsrum samt ett badrum. Här skulle man kunna hyra ut eller låta tonåringen bo, den som jobbar hemifrån skulle här också kunna ha sitt kontor. Detta är verkligen något för den som vill bo granne med naturen och ha sjöutsikt! Intresserad redan nu? Kontakta mäklaren för en förhandsvisning!

Björkhemsgatan 7, Sjöbo, Borås kommun
  • Kommande
Björkhemsgatan 7, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Björkhemsgatan 7, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Björkhemsgatan 7

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
975 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2
3 883 kr/mån
17 411 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och rogivande lägenhet om 56 kvm. Lägenheten välkomnar dig med sin ljusa och trivsamma atmosfär. Planlösningen är genomtänkt och skapar ett hemtrevligt intryck från första ögonblicket. Det moderna och stilrena köket utgör en öppen och social del av boendet, smidigt integrerat med det harmoniska vardagsrummet. Från vardagsrummet når du den generösa inglasade balkongen, vilket ger möjlighet att enkelt skapa en lugn oas för avkoppling. Sovrummet är mysigt och rymmer med lätthet en dubbelsäng. För extra förvaringsmöjligheter finns en praktisk klädkammare tillgänglig, vilket ytterligare bidrar till den välplanerade och organiserade känslan i hela lägenheten. Här erbjuds en harmonisk boendemiljö där varje element samverkar för att skapa en inbjudande och funktionell helhet. Boendet har ett strategiskt läge med endast några minuters bilresa till både Knalleland och centrum, där du kan dra nytta av utmärkta bussförbindelser med cirka 6 minuters intervall. Grönområden och Öresjö med badplats finns inom gångavstånd, vilket ger möjlighet till avkoppling och friluftsliv. Dessutom finns Sjöbo Torg nära, med bekvämligheter som mataffär, pizzeria, postombud, apotek, vårdcentral, bibliotek och grundskola, vilket gör vardagen både praktisk och bekväm. Detta är en kommande försäljning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Premium
  • Hiss
Skogshyddegatan 35, Alideberg, Borås kommun
  • Kommande

Skogshyddegatan 35

Lägenhet
Alideberg, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 075 000 kr
56 m²
2 rum
vån 0
3 875 kr/mån
19 196 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Välkommen till denna ljusa och trivsamma tvåa med en generös uteplats! Här är det bara att flytta in och trivas! Beläget i det centrala och lugna området Alideberg, har du nära till ett brett utbud av bekvämligheter. Allt du behöver finns inom räckhåll, inklusive shoppingmöjligheter, livsmedelsbutiker, utmärkt kollektivtrafik, lekplatser, skolor och förskolor. Knalleland är bara en kort promenad bort, och både Borås centrum och den vackra badplatsen vid Almenäs, tillsammans med de natursköna promenadstråken i Rya Åsar, är lättåtkomliga till fots eller med cykel.

  • Plus
  • Uteplats
Lindormsgatan 25, Sjöbo, Borås kommun
  • Kommande

Lindormsgatan 25

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
895 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 5
4 330 kr/mån
15 841 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma tvårummare på Lindormsgatan 25. Här möts du av en ljus och inbjudande hall med generös förvaring, ett stilfullt renoverat kök med moderna detaljer, ett helkaklat badrum, ett sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord, samt ett ljust och luftigt vardagsrum. Samtliga rum har nyligen renoverats med nya golv och nymålade väggar. Här bor du vid ett av Sjöbos bästa lägen, med Almenäs badplats inom gångavstånd. Dessutom har du förmånen att bo nära Knalleland och Sjöbo torg. Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning!

  • Balkong
Västmannagatan 12, Norrby, Borås kommun
  • Kommande

Västmannagatan 12

Lägenhet
Norrby, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 495 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 3
4 594 kr/mån
17 485 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade trea med en rymlig inglasad balkong! Detta hem erbjuder inte bara enastående bekvämlighet utan även ett fantastiskt läge med närhet till skolor, förskolor, centrum, Knalleland och de natursköna promenadvägarna vid Ramnasjön. När du kliver in möts du av en imponerande och ljus hall som genast välkomnar dig med sina eleganta spotlights. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum med gott om plats för både avkoppling och förvaring. Badrummet är helkaklat och innehåller wc, handfat, dusch och en toppmatad tvättmaskin som effektiviserar din vardag. Dessutom finns en praktisk gästtoalett komplett med wc och handfat för bekvämlighetens skull. Vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönsterpartier som släpper in naturligt ljus och skapar en trivsam atmosfär. Spotlights ger även här ett modernt och stilfullt uttryck. Det nyrenoverade köket är en riktig pärla, där det finns gott om plats för en stor matgrupp och moderna spotlights som framhäver den smakfulla designen. Från köket kan du stiga ut på den rymliga inglasade balkongen, perfekt för att njuta av solen och friska luften. Denna nyligen renoverade trea i Norrby är den ultimata bostaden för dig som eftersträvar både komfort och elegans i en trivsam omgivning. Tveka inte att ta chansen att göra detta till ditt nya drömhem!

  • Balkong

Visar alla 9