HusmanHagberg Karlskrona

HusmanHagberg Karlskrona

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Strandskatevägen 21, Trummenäs, Karlskrona kommun
  • Kommande
Strandskatevägen 21, Trummenäs, Karlskrona kommun, bild 2
Strandskatevägen 21, Trummenäs, Karlskrona kommun, bild 3

Strandskatevägen 21

Radhus
Trummenäs, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 895 000 kr
115 m²
5 rum
vån 1/2
6 422 kr/mån
25 174 kr/m²

Varmt välkommen till Strandskatevägen 21 och detta trivsamma och välskötta kedjehus med carport! Fastigheten är placerad på härligt läge med egen liten trädgård. Här erbjuds du en trivsam planlösning där sociala ytor på ett fint sätt samarbetar med ett generöst och inbjudande kök med plats för större matplats. Detta i kombination med ett trivsamt vardagsrum med ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt utgång till altanen. På entréplan finner vi även ett stort badrum med tvättavdelning samt ett större förråd. Huset är genomgående mycket välplanerat sett till ytan, detta öppnar upp för många olika typer av inredningsval! På övre plan möts vi av tre välplanerade sovrum, allrum samt ett helkaklat badrum. BRF Skärgårdsviken är en bostadsrättsförening med lägenheter belägna i en härlig skärgårdsmiljö. Här bor ni med närhet till förskola, golfbana, padelbanor, hav. Här finns goda busskommunikationer och från Trummenäs hamn går även pendelbåt till Karlskrona centrum med flertalet avgångar.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lomvägen 18, Trummenäs, Karlskrona kommun
  • Kommande
Lomvägen 18, Trummenäs, Karlskrona kommun, bild 2
Lomvägen 18, Trummenäs, Karlskrona kommun, bild 3

Lomvägen 18

Villa
Trummenäs, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 895 000 kr
55 m²
1 000 m² tomt

Välkommen till detta ljusa hem med trevliga uteplatser som bjuder på många soltimmar. Beläget bara ett stenkast från havet ger detta boende möjlighet att njuta av ett uppfriskande dopp eller en avkopplande promenad längs stranden närhelst du önskar. Här erbjuds ett välskött hus och en otroligt fin trädgård. Trädgården har fått mycket kärlek och skapar en fridfull oas där du kan koppla av och njuta av naturen. De mysiga uteplatserna är perfekta för att umgås med nära och kära eller bara njuta av en kopp kaffe i solen. Det charmiga gästhuset ger extra utrymme för besökande vänner och familj. Lomvägen 18 erbjuder en perfekt kombination av lugn och närhet till allt du behöver. Med sin välplanerade layout och vackra omgivningar är detta verkligen en pärla som du inte vill missa!

  • Premium
Fabian Månssons väg 8, Hasslö, Karlskrona kommun
  • Kommande
Fabian Månssons väg 8, Hasslö, Karlskrona kommun, bild 2
Fabian Månssons väg 8, Hasslö, Karlskrona kommun, bild 3

Fabian Månssons väg 8

Villa
Hasslö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 795 000 kr
241 + 70 m²
8 rum
1 612 m² tomt

Jag hälsar er välkomna till Fabian Månssons Väg 8 på Hasslö! En välplanerad och rymlig enplansvilla med vidbyggt garage och inomhuspool! Här erbjuds en villa med flertalet sovrum, vardagsrum i vinkel med öppen spis med kasett, helkaklat badrum och stort kök med utrymme för matplats. Vidare in i huset finner vi en stor tvättstuga, förråd samt vår "relaxavdelning" som bjuder på inomhuspool, bastu och helkaklat duschrum! Inte nog med att ni har en stor familjevilla som erbjuder allt ni kan tänkas behöva, här finns även möjlighet till en uthyrningsdel. Med separat ingång från andra sidan fastigheten finner vi en tvårumslägenhet med renoverat badrum, mindre pentry, två sovrum och vardagsrum till en yta om ca 65 kvm. Visst låter det bra? Bilen parkerar ni i det vidbyggda garage eller på uppfarten där det finns utrymme för flera bilar. Spendera era dagar i den härliga trädgården med fina gräsytor som lockar till barfotaspring och kubbspelande. På baksidan av huset så finns en trevlig uteplats där man kanske vill inta sitt morgonkaffe, eller varför inte avnjuta kvällens middag. Här bor ni i Karlskrona skärgård med närhet till hav och natur. På Hasslö finns livsmedelsbutik, skola från F till 6, pizzeria, flera badplatser, småbåtshamnar m.m. Bra kommunikationer både med bussförbindelser och skärgårdstrafiken till Karlskrona centrum.

  • Premium
Köpingevägen 17, Lyckeby, Karlskrona kommun
  • Kommande
Köpingevägen 17, Lyckeby, Karlskrona kommun, bild 2
Köpingevägen 17, Lyckeby, Karlskrona kommun, bild 3

Köpingevägen 17

Villa
Lyckeby, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 695 000 kr
95 + 20 m²
3 rum
660 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska 20-talshus som är beläget på en hörntomt och andas en underbar charm. Här har man verkligen lyckats bevara husets autentiska karaktär samtidigt som man har genomfört smakfulla renoveringar för att möta dagens moderna behov. Den genomgående planlösningen mellan vardagsrum, kök och matrum ger en känsla av rymd och öppenhet. Ett renoverat kök som erbjuder en perfekt plats för matlagning och umgänge. Vardagsrummet och matrummet blir extra mysigt med sin öppna spis. På övre plan hittar vi ett helkaklat badrum från 2019 som ger en lyxig känsla. På övre plan finns också de två sovrummen. Dessutom finns det ett fristående uthus som erbjuder extra utrymme, inklusive ett gästrum med dusch och wc. Den lättskötta trädgården är perfekt för avkoppling och mysiga stunder utomhus. Här kan du njuta av grönska och ett trevligt valnötsträd med stor skörd. Här slipper du krångel med mycket underhåll. Läget är optimalt med goda bussförbindelser till Karlskrona centrum och närhet till skolor, förskolor, restauranger, mataffärer och Amiralens köpcentrum. Här får du både natur och stadsliv på ett och samma ställe. Missa inte chansen att bli ägare till detta underbara hem med en mix av charm och modernitet, välkommen!

  • Premium
Stamvägen 31, Djurängen, Kalmar kommun
  • Kommande
Stamvägen 31, Djurängen, Kalmar kommun, bild 2
Stamvägen 31, Djurängen, Kalmar kommun, bild 3

Stamvägen 31

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/4
4 687 kr/mån
21 849 kr/m²

Välkommen till BRF Hansagården och försäljningen av en modern, ljus och välplanerad trea på 73 kvm med hörnläge i nyskick med låg avgift och låg boendekostnad. Läget på hörnet ger extra mycket ljusinsläpp tack vare ett extra fönster i köket. En bostad högst upp i huset med en rymlig balkong, varifrån man har en trevlig och vidsträckt utsikt. Ju högre upp i huset man bor desto mer ljus släpper bostaden in. Lägenheten stod klar för inflyttning 2018. Här bor du bekvämt med alla fördelar som kommer av att flytta in i en bostad i nyskick. Lägenheten har ett välutrustat kök med mjukstängande köksluckor i vitt från Vedum och vitvaror i ett rostfritt utförande. Två sovrum med förvaring, i antingen garderoben eller walk in closet. Badrummet har helkaklade väggar och klinker på golv med elvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör också en rymlig balkong i härligt och soligt söderläge. Här bor du med närhet till naturen och med ett bekvämt gångavstånd till Hansa city via gång- och cykelbron samt goda bussförbindelser som enkelt och smidigt tar dig in till Kalmar City! För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Martin Florén på tel: 0721- 77 27 00 eller på mail: [email protected].

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fogdevägen 3A, Galgamarken, Karlskrona kommun
  • Kommande
Fogdevägen 3A, Galgamarken, Karlskrona kommun, bild 2
Fogdevägen 3A, Galgamarken, Karlskrona kommun, bild 3

Fogdevägen 3A

Lägenhet
Galgamarken, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 295 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 4/5
3 756 kr/mån
22 137 kr/m²

Denna välplanerade och smakfullt renoverade bostadsrätt erbjuder en fantastisk utsikt över kustlinjen och vackra takåsar. Här finns en härlig balkong i västerläge, perfekt för avkoppling och soliga eftermiddagar. Belägen högt upp i huset i en stabil förening, erbjuder denna bostad en trivsam miljö och gott om utrymme med sina 58.5 kvadratmeter. Bostaden har en praktisk planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt och skapar en luftig och öppen känsla. Den ljusa och moderna inredningen ger ett inbjudande intryck och ger utrymme för personlig stil. I området Galgamarken, har du nära till både natur och stadsliv. Här finns det gott om grönområden att njuta av och samtidigt har du bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter och service. Detta är verkligen en bostad som har allt - smakfullt renoverad, en fantastisk utsikt och ett perfekt läge. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sjötorpsvägen 25, Lyckeby, Karlskrona kommun
  • Kommande
Sjötorpsvägen 25, Lyckeby, Karlskrona kommun, bild 2
Sjötorpsvägen 25, Lyckeby, Karlskrona kommun, bild 3

Sjötorpsvägen 25

Villa
Lyckeby, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 895 000 kr
122 + 185 m²
5 rum
978 m² tomt

Välkommen till Sjötorpsvägen 25! Nu kan vi presentera familjevillan med perfekt läge i Lyckeby. Bostadens bottenplan erbjuder ett större vardagsrum tillsammans med allrum, här är det stora öppna ytor med stora fönsterpartier som ger hög ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås även bostadens inglasade veranda, här är en social yta där större utomhusmöbler och krukväxter rymmer. Det praktiska köket finner vi till vänster om allrummet, fullutrustat kök med vita skåpsluckor med bra arbetsyta. Vidare mot hallen hittas resterande utrymme med två mindre sovrum och ett större sovrum med generös inbyggda garderober. Det finns även ett äldre badrum med möjlighet att utöka ytan och gäst-wc till vänster om entrén. Tar vi trappan ner finner vi bostadens fräscha gillestuga med golvvärme, hobbyrum som är utrustat med pilkastning, biljard- och pingisbord. I källarplanen finns även pannrum, större tvättstuga, ett badrum utrustat med dusch och toalett, bastu samt ett rymligt gästrum! Härifrån nås även bostadens verktygsförråd, matkällare och klädkammare. Ovanför finns ett extra rum som också kan nås utifrån, här är en perfekt utrymme för kontor eller separat yta för de som önskar privat utrymme utöver bostadshuset. Familjevillan erbjuder en trevlig och insynsskyddad trädgård om 978 kvm, här finns en fiskedamm med belysning och utomhusbelysningar runt huset som ger en trevlig utomhusmiljö. På baksidan finns även möjlighet att bygga ett altandäck eller uterum då det idag finns en utgång från det stora sovrummet. Tillhörande fastigheten hör carport och förråd. Fiber finns indraget till fastighetsgränsen som går att koppla på. I Lyckeby bor ni i ett trivsamt område som både är barnvänligt samt naturnära. Köpcentret Amiralen och Slottsbacken är endast några minuters gångavstånd bort, här kan ni även hitta alla olika typer av service, vårdcentral, skola och förskola.

  • Premium
Guldsmedsgränd 5B, 2tr, Trossö, Karlskrona kommun
  • Kommande
Guldsmedsgränd 5B, 2tr, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Guldsmedsgränd 5B, 2tr, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Guldsmedsgränd 5B, 2tr

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 695 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 488 kr/mån
31 682 kr/m²

Välkomna till denna trevliga och renoverade tvåa som har ett både lugnt och centralt läge i Karlskrona City. Balkong från vardagsrum. Renoverat kök med havsutsikt. Sovrum med plats för dubbelsäng. Badrum. Välkomna att boka in er till visning!

  • Premium
  • Balkong
Malmgatan 33, Bergkvara, Torsås kommun
  • Kommande

Malmgatan 33

Villa
Bergkvara, Torsås kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 295 000 kr
56 + 5 m²
3 rum
965 m² tomt

Välkommen till den hemtrevliga fastigheten på Malmgatan 33 i pittoreska Bergkvara. Här kan du bo antingen permanent eller delårsvis, allt efter behov. Några sammanfattande ord om detta underbara hus och läge: sekelskifte, gångavstånd till havet och vacker trädgårdstomt. På den insynsskyddade hörntomten finner man en sidobyggnad med förråd och ateljé (eller vad man önskar använda detta utrymme till). I den vackra trädgården finner vi perenner som rosor, äppelträd, blåbär mm. Brunn för trädgårdsbevattning finns. Fiber finns. Här bor man billigt med låga driftskostnader. Fotografering för utvändiga bilder är inbokat och kommer att läggas upp när de är redigerade och klara. Fastigheten är överlåtelsebesiktad med dolda fel- försäkring i 10 år, se bifogade dokument. Malmgatan 33 har en boyta på 56 kvm som är fördelad på 1 plan och inredd vind. Totalrenoverat kök (år 2016) i lantlig stil, allrum (nytt golv från år 2017) med braskamin och luft-luft-värmepump (år 2017), två sovrum och totalrenoverat badrum. På husets framsida finns även en mysig bastu, som man mer än gärna njuter av efter en kylig vinterpromenad längs havet eller i den omkringliggande naturen. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Martin Florén på tel: 0721- 77 27 00 eller på mail: [email protected].

Norra Nabbenvägen 20, Aspan, Ronneby kommun
  • Kommande

Norra Nabbenvägen 20

Fritidshus
Aspan, Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
Pris saknas
67 m²
3 rum

Med trevligt läge, på arrendetomt, nära havet finner vi denna charmiga stuga som uppfördes 1940. Via den inbjudande glasverandan med munblåsta fönster med färgat glas når man vardagsrum, kök, två sovrum och badrum. Stora fönsterpartier mot havet i väster ger både imponerande utsikt och behagligt ljus i stugan. Gott om plats för umgänge i vardagsrummet med rymd, då det är högre takhöjd och i den vackra verandan. Här kan man sitta inomhus och njuta av båtarna som i sakta mak glider förbi mellan Aspan och Karön/Ekenäs. Då man behöver skydd från havets starka vindar hittar man lä på altanen och i trädgården, förslagsvis i pergolan i anslutning till gäststugan. Trädgården är härligt prunkande med gräsmatta, buskar och träd. Området Aspan är populärt för både fritidshus och åretruntboende. Att bo på Aspan höjer livskvalitén för dem som uppskattar skärgård, vacker natur, vandringsleder, sandstränder eller varma klippor. Närheten till stan och dess bekvämligheter som man når på tio minuter bidrar också. Från Ronneby tar man tåget eller bilen snabbt och enkelt till Malmö/ Köpenhamn, resan tar ca 2,5 timmar. Vill man fly vardagsstressen och njuta av livet på idyllisika Aspan är ni varmt välkomna att boka tid för visning.

  • Plus
Östra Bredäng 77, Björkenäs, Karlskrona kommun
  • Kommande

Östra Bredäng 77

Fritidshus
Björkenäs, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 495 000 kr
59 m²
4 rum
482 m² tomt

Här har vi ett trivsamt och mycket välplanerat litet hus. En perfekt möjlighet till lättskött fritidshus eller att nyttja som permanentboende. Huset rymmer hall, badrum, kök, rymligt vardagsrum med braskamin och tre sovrum. Från köket når vi en stor veranda under tak i sydvästläge och det finns en lättskött trädgård med gräsmatta och uppfart för två bilar. Huset är vinterbonat och värms upp av luft/luft värmepump och braskamin. Huset är välskött med fasad som målades 2021 och i samband med det tvättades och behandlades även taket, köket renoverades 2022, övriga rum har du möjlighet att sätta din egen prägel på. Fastigheten är belägen på en vacker kuststräcka mellan sommarorterna Torhamn och Kristianopel. I närområdet finns flera gårdsbutiker och lantliga caféer. En kort promenad bort hittar vi havet, badplats, lekplats samt bord och grillplats. I motsatt riktning finns skogen nära för fina skogspromenader med möjlighet att plocka blåbär och svamp. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 11