SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal

SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Springarvägen 12, Trångsund, Huddinge kommun
  • Kommande

Springarvägen 12

Lägenhet
Trångsund, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
Pris saknas
31,3 m²
1 rum
vån 1/3
2 057 kr/mån

Välkomna till denna optimalt planerade lägenhet med sovalkov och ett genomgående fint skick. Lägenheten har en rymlig kokvrå och en mysig balkong i söderläge, med sol stor del av dagen. I hallen finns bra förvaring med garderoberna och klädkammaren. Badrummet blev renoverat år 2020 med snygg inredning! - Nyrenoverat badrum från 2020 - Perfekt första-lägenhet - Stabil förening med en mycket låg belåningsgrad - Nära Trångsunds centrum Brf Löparen 2 är en välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen bildades 1959, äger marken och har en mycket låg belåningsgrad om ca. 1073kr/kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat övernattningslägenhet, gemensam grillplats, cykelförråd, hobbyrum, tvättstuga och källarförråd. I månadsavgiften om 1849 kronor ingår värme, vatten och bredband (100/10mbit). På kort promenadavstånd når du Trångsunds pendeltågsstation och på ca 10 minuter med buss är du i Farsta C med stor shoppinggalleria och tunnelbana. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid. Välkommen hem!

  • Balkong
Storvretsvägen 42, null, Huddinge kommun
  • Kommande

Storvretsvägen 42

Lägenhet
Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
1 695 000 kr
61,5 m²
2.5 rum
vån 4/5
3 730 kr/mån
27 561 kr/m²

Välkommen till denna stilrena lägenhet, som ursprungligen var en tvårummare, har nu förvandlats till en mindre trea med smarta och moderna lösningar. Köket har flyttats till vardagsrummet, vilket skapar en öppen och luftig atmosfär i bostaden. Hallens praktiska utformning med ljust klinkergolv ger dig gott om plats för avhängning av kläder. Från hallen når man det helkaklade badrummet som renoverades 2014 och imponerar med sina fina materialval och generösa ljusinsläpp. Vidare in i lägenheten möts du av det stilrena köket i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp och andra möbler, och från vardagsrummet når du balkongen med ett vackert söderläge mot den trevliga innergården. Köket som renoverades 2022 är modernt och välutrustat med stilrena färgval och alla bekvämligheter du kan önska dig. Lägenheten har totalt två sovrum, varav det ena är större med fönster mot innergården och en walk-in closet för extra förvaring. Det andra sovrummet har fönster mot loftgången och en praktisk garderob med skjutdörrar. Brf Skogås 1 är en välskött förening med god ekonomi och en rad utförda investeringar för hållbarhet och bekvämlighet, inklusive bergvärme, solceller och 30 laddstolpar för elbilar. Föreningen erbjuder också gemensamhetslokaler och praktiska faciliteter såsom parkering, tvättstuga och cykelförråd. I månadsavgiften om 3 730 kronor ingår värme, vatten, bredband och lägenhetsförråd. Dessutom erbjuder föreningen ett gemensamt el-abonnemang, med hushållsel som debiteras månadsvis på avi. På kort promenadavstånd från bostaden finner du Skogås Centrum med pendeltåg som tar dig till City på ca 20 minuter. Busshållplatsen ligger inom 100 meter från bostaden och tar dig till Farsta C på ca 12 minuter, där du kan utforska en stor shoppinggalleria och tunnelbananätet. Området erbjuder även närhet till förskolor, grundskola och gymnasium samt vackra naturområden med skog, badplatser och möjligheter till fiske och vintersport. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Rondovägen 11, Drevviksstrand / Östra Skogås, Huddinge kommun
  • Kommande

Rondovägen 11

Radhus
Drevviksstrand / Östra Skogås, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
3 195 000 kr
83 m²
3.5 rum
139 m² tomt

Välkommen till en mycket trevlig radhus 3:a med ett extra rum! Fint kök från 2016 i vitt med rostfria vitvaror. Två badrum på vardera plan, det övre renoverat 2022, 2-3 sovrum på övervåningen samt bra förvaringsutrymme på vinden. Två stora fina uteplatser med mycket sol. Baksidan är byggd 2014 i etagé med minimal insyn. Stabil samfällighet, låg driftskostnad där garageplats ingår. Lugnt och trivsamt läge på återvändsgata vid stort grönområde med fina promenadstråk och kort gångavstånd till Drevviken.

  • Uteplats
Sköndalsvägen 90, Sköndal, Stockholms kommun
  • Kommande
Sköndalsvägen 90, Sköndal, Stockholms kommun, bild 2
Sköndalsvägen 90, Sköndal, Stockholms kommun, bild 3

Sköndalsvägen 90

Lägenhet
Sköndal, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
Pris saknas
37,1 m²
1.5 rum
vån 2/7
3 060 kr/mån

På andra våningen välkomnas ni till denna välplanerade 1:a om 37,1 kvm. Här finner ni en ljus och luftig lägenhet med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovalkov med plats för 160 säng och platsbyggd förvaring. Solig balkong med sol från eftermiddag till kväll i mysigt läge mot föreningens fina och lugna innergård. Badrum i helkaklat utförande försett med tvättmaskin. I hallen finns plats för avhängning, och exempelvis garderober. Med ett fint läge i välskött hus med hiss och ett bra läge intill Sköndals centrum är detta ett hem att trivas i! Brf Dopfunten är en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen äger marken. Föreningen tillhandahåller bland annat garageplatser med kort kö för c:a 500kr/mån, tvättstuga i huset, och en fin södervänd gård mot naturmark med en grillplats, ett lusthus, en sandlåda samt ett cykelförråd i en separat låst byggnad. Bostaden ligger bara ett stenkast från Sköndals centrum, här finns restaurang, bankomat, matbutik och annan service. En bit bort finns Sköndals nya handelsplats med bland annat en stor Willys, systembolag, MAX, Plantagen och gym. Sköndal ligger nära stan men ändå lugnt och naturnära. Från fastigheten har man promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, promenad- och joggingvägar, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång. Ute på gatan går bussar till Gullmarsplan, Älvsjö Station, Skarpnäck, Farsta strand och Farsta. Till Gullmarsplan kommer du på c:a 10-15 beroende på trafik.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Klangvägen 1, Drevviksstrand / Östra Skogås, Huddinge kommun
  • Kommande
Klangvägen 1, Drevviksstrand / Östra Skogås, Huddinge kommun, bild 2
Klangvägen 1, Drevviksstrand / Östra Skogås, Huddinge kommun, bild 3

Klangvägen 1

Radhus
Drevviksstrand / Östra Skogås, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
2 995 000 kr
84,5 m²
3 rum
4 281 kr/mån
35 444 kr/m²

GAVELRADHUS MED STOR TOMT OCH INGLASAT UTERUM. Välkommen till detta toppfina gavelradhus med en generös tomt och sol i princip hela dagen. Staket runt hela tomten gör detta boende perfekt för barnfamiljen. I radhuset är det genomgående fina och renoverade ytskikt och en populär och praktisk planlösning. Köket är renoverat i vitt med rostfria vitvaror och trevlig matplats för 4-6 personer. Ljust vardagsrum med ljusa golv och utgång till stor altan med inglasat uterum. Två fint renoverade och helkaklade badrum varav det på övervåningen har badkar, tvättmaskin och torktumlare. Övre plan har två rymliga sovrum varav ett med gott om förvaring i garderobsvägg i vardera rum. Genomgående fina och ljusa golv och målade väggar. Bra med förvaring på vind och i utvändigt förråd. Lugnt och trivsamt område nära Edboskolan, buss, pendeltåg och Nytorps Mosse med motionsspår och konstgräsplan. Kort promenadavstånd till fina strövområdet i Naturreservat och kring sjön Drevviken. Välskött bostadsrättsförening som nyligen bytt ut alla fönster samt installerat Fiber. Välkommen Hem!

  • Premium
  • Uteplats
Opusgränd 22, Trångsund, Huddinge kommun
  • Kommande
Opusgränd 22, Trångsund, Huddinge kommun, bild 2
Opusgränd 22, Trångsund, Huddinge kommun, bild 3

Opusgränd 22

Radhus
Trångsund, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
Pris saknas
106 m²
5 rum
232,9 m² tomt

Välkommen till detta fina parhus mitt i familjeidyllen i centrala Trångsund. Genomgående ljus och fin interiör i hela huset. På entréplan finns ett snyggt renoverat kök med stänkskydd i glas, parkettgolv och vitvaror enligt följande: Spishäll, ugn, micro och fläkt från 2011, diskmaskin 2022. Kyl och frys från 2015. Praktisk tvättstuga med grovingång och bra med förvaring (tvättmaskin från 2020), helkaklat badrum med dusch samt hall med stor skjutgarderob. Vardagsrum med utgång till stort härligt uterum och altan med bastu. På övervåningen finns 3-4 bra sovrum samt kaklat badrum med badkar. Båda badrummen är från 2011. Bra förvaring på vind. Härlig baksida i skyddat läge med uterum och altan från 2021. Stort förråd samt bastu från 2022. Plan gräsmatta i soligt läge på framsidan perfekt för lek och bus. Här finns en uteplats där kvällssolen kan avnjutas. Garageplats i länga samt p-plast vid huset Mycket trevligt läge med närhet till buss och skola. Idylliskt område med bilfria innergårdar som gjorda för lek och bus. Här finns flera lekplatser samt en fotbollsplan. I området finns flera förskolor, Edboskolan och Östra Gymnasiet vilket gör att barnen tryggt kan gå till skolan utan att korsa en enda bilväg. Det är kort promenadavstånd till både Skogås och Trångsunds pendeltågsstation. Närheten till buss är också ett plus då man på bara några få minuter är i Trångsunds C. Även buss till Farsta C med stort shoppingcentrum och tunnelbana. Vid Nytorps Mosse finns utegym, motionsspår och konstgräsplan för fotboll och det är även gångavstånd till Drevviken, Naturreservat och Sjöängsbadet med sandstrand och brygga. Välkommen Hem!

  • Premium
  • Uteplats
Storvretsvägen 59, null, Huddinge kommun
  • Kommande
Storvretsvägen 59, null, Huddinge kommun, bild 2
Storvretsvägen 59, null, Huddinge kommun, bild 3

Storvretsvägen 59

Lägenhet
Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
Pris saknas
106 m²
4 rum
vån 2/2
5 957 kr/mån

Välkommen till Storvretsvägen 59, där denna välkomnande och genomgående välskötta lägenhet öppnar upp sig för dig. Med en yta på 106 kvadratmeter och fördelat på fyra rum och kök erbjuder denna bostad en bekväm och smart planerad layout. Hemtrevnadskänslan genomsyrar hela bostaden och du kommer att trivas direkt. - Ingen insyn! - Högt läge med fin utsikt - Internet ingår i avgiften - Stabil förening - Tvättstuga i samma port Den funktionella hallen hälsar dig välkommen med en praktisk hatthylla, gott om avhängningsmöjligheter och smart förvaring. Köket är rymligt, renoverat och inbjudande, vilket gör det till en glädje att laga mat och umgås i. Vardagsrummet är ljust och luftigt med generösa fönster och plats för både avkoppling och måltider. Balkongen, som man når från vardagsrummet, erbjuder en privat och avskild fristad där du kan njuta av utomhuslivet utan insyn. Det större sovrummet är utrustat med en praktisk klädkammare för extra förvaring. Utöver detta finns två ytterligare sovrum som passar perfekt för både barn och gäster. Badrummet är smakfullt inrett med toalett, handfat, badkar och tvättmaskin för din bekvämlighet. Dessutom finns en praktisk och fräsch gästtoalett för ökad komfort. Belägen i en stabil förening, där bland annat bredband och basutbud till tv ingår i avgiften, är denna lägenhet ett utmärkt val för den som söker en bekväm och trivsam bostad med alla bekvämligheter. Busshållplatsen finns nära lägenheten samt bussar och pendeltåg i Skogås Centrum. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 7