SkandiaMäklarna Västerås

SkandiaMäklarna Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Släggkastargatan 8, Rönnby, Västerås kommun
  • Kommande
Släggkastargatan 8, Rönnby, Västerås kommun, bild 2
Släggkastargatan 8, Rönnby, Västerås kommun, bild 3

Släggkastargatan 8

Lägenhet
Rönnby, Västerås kommun
995 000 kr
61,2 m²
2 rum
vån 3
4 252 kr/mån
16 258 kr/m²

Varmt välkomna till denna mysiga lägenhet i toppskick. Trevlig och nyligen renoverad tvåa om 61,2 kvm på populära Släggkastargatan. Lägenheten har genomgående ekparkett och ljusa väggar. Köket är nyligen renoverat och har vita släta köksluckor och svart bänkskiva samt rostfria vitvaror. Sovrum med utgång till inglasad balkong i västerläge. Här kan man njuta från tidig vår till sen höst. Badrum är även det nytt och fräscht, helkaklat med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. I hallen har man gott om förvaring i garderobsvägg bakom skjutdörrar. Cykelrum, tvättstuga och förråd finns i varje hus. Här bor man med närhet till kommunikationer och grönområden. En mycket välskött BRF med god ekonomi och väl underhållna fastigheter. Hushållsel, värme och vatten ingår i avgiften. Parkering i garage finns tillgängligt. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stohagsvägen 22, Stallhagen, Västerås kommun
  • Kommande
Stohagsvägen 22, Stallhagen, Västerås kommun, bild 2
Stohagsvägen 22, Stallhagen, Västerås kommun, bild 3

Stohagsvägen 22

Villa
Stallhagen, Västerås kommun
Pris saknas
207 + 130 m²
6 rum
1 100 m² tomt

Fånga det eleganta och bekväma i detta imponerande hem i Stallhagen, ett av Västerås mest eftertraktade områden. Med en imponerande bostadsyta på 207 kvm och ytterligare 130 kvm i biarea erbjuder detta hus generöst utrymme för både avkoppling och socialt umgänge. När du stiger in genom dörren möts du av en behaglig atmosfär av ljus och smakfulla val. Det kraftfulla intrycket av huset följs av smakfulla detaljer och högkvalitativa materialval som skapar en varm och inbjudande känsla. Här finns allt för den som värdesätter avkoppling och rekreation. Njut av filmkvällar i biorummet med en imponerande filmupplevelse. Eller varför inte koppla av i den lyxiga spa- och relaxavdelningen med bubbelbadkar och infrabastu? Sommartid kan ni börja dagen med ett uppfriskande dopp i utomhuspoolen med tillhörande pooldäck. För den bilintresserade finns ett rymligt dubbelgarage samt gott om parkeringsutrymme på den generösa uppfarten, vilket gör det enkelt att välkomna gäster till denna imponerande bostad. Ta chansen att uppleva det bästa av boende i Stallhagen - ett hem som kombinerar lyx, komfort och bekvämlighet på ett unikt sätt. Välkommen hem!

  • Premium
Timmermansgatan 3, Centrum, Västerås kommun
  • Kommande
Timmermansgatan 3, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Timmermansgatan 3, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Timmermansgatan 3

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
Pris saknas
156 m²
5 rum
vån 5/5
7 081 kr/mån

Välkommen till ditt nya hem, en exklusiv bostad som sätter en ny standard för boende i Västerås. Med en unik takterass mitt i city och utsikt som sträcker sig över takåsarna, är detta hemmet för den som inte nöjer sig med det vanliga. Några få minuters promenad till centralen för dig som pendlar! Takterrass: En helt fantastisk takterass mitt i city, vad mer kan man önska? Perfekt för sociala tillställningar eller lugna stunder för dig själv i avskildhet. Njut av solen som når dig i princip hela dagen och för de sociala tillfällena finns det generösa utrymmen för grillning och umgänge med vänner och familj. Boendeyta: Imponerande 156m² i två plan med genomtänkt design och högkvalitativa detaljer som genomsyrar varje vrå. Entréplan: Ett imponerande kök med köksö som bjuder in till sociala tillställningar, omfamnande matsal med en kamin som sprider en varm atmosfär, rymligt vardagsrum, ett stort badrum och en inglasad balkong som förlänger sommarkvällarna. Övre plan: Tre väl tilltagna sovrum, inklusive ett majestätiskt master bedroom och två mysiga sovrum som är perfekta för barnen, tonåringen eller gästrummet/kontoret. Ett till stort badrum och en utgång till den fantastiska takterrassen där du kan njuta av solen hela dagen och panoramautsikten över Västerås city. Föreningen: Förutom det magnifika boendet erbjuder föreningen en relaxavdelning med bastu för avkoppling efter en lång dag och en egen vinkyl för varje lägenhet för den som uppskattar de finare sakerna i livet. Dessutom finns det gemensamhetsutrymmen för gemenskap och trivsel och övernattningslägenhet. Sällan erbjuds en sådan chans att få bo på en plats som denna, där närheten till allt möter avskildhet och lugn. Om du ställer höga krav på din boendestandard och letar efter det där extra som gör livet lite mer extraordinärt, då är det här boendet för dig. Kontakta mig idag för att uppleva denna unika bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Katrinelundsvägen 20, Karlsdal, Västerås kommun
  • Kommande

Katrinelundsvägen 20

Lägenhet
Karlsdal, Västerås kommun
2 495 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 10/10
4 833 kr/mån
26 126 kr/m²

Högst upp i huset med makalös utsikt! På våning 10 av 10 välkomnas ni till denna välvårdade och trivsamma fyrarummare med en utsikt utöver det vanliga. Här finns tre rogivande sovrum, stilrent kök med plats för matgrupp, praktiskt badrum samt separat gäst-wc. Vidare finns ett ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkongen i ostört och soligt läge samt med fantastisk utsikt! Här på Karlsdal är det lätt att trivas - här bor ni i en ekonomiskt välskött förening med låga avgifter belägen i lugna centrala kvarter med gångavstånd till Västerås city, centralstationen, grönområden, matbutik samt kommunikationer. Välkommen hem.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Norra Allégatan 37D, Centrum / Karlsdal, Västerås kommun
  • Kommande

Norra Allégatan 37D

Radhus
Centrum / Karlsdal, Västerås kommun
Pris saknas
122 m²
5 rum
135 m² tomt

Varmt välkommen till ett av de kanske mest centrala och eftertraktade radhusen på marknaden! Denna pärla erbjuder inte bara ett fantastiskt läge utan även en möjlighet att skapa ditt drömhem. Läge: Beläget i hjärtat av Karlsdal ligger detta charmiga radhus. Med närhet till allt från skolor och shopping till grönområden och kommunikationer är det här ett boende som passar alla livsstilar. Utbyggnadsmöjlighet: Med möjlighet till en utbyggnad på 60 kvadratmeter finns här plats att förverkliga dina visioner. Bygglov är redan godkänt, vilket gör processen smidig och enkel. om du är händig. Tomt och innergård: Den friköpta tomten vetter mot en lugn innergård (på kvällstid) men som under dagarna bjuder in till gemenskap och lek. Perfekt för familjer som vill ha en trygg och rofylld miljö att växa och trivas i. Söderläge och sällskapsyta: Njut av långa sommarkvällar med grillning och umgänge i den härliga kvällssolen. Den generösa sällskapsytan och det öppna köket skapar en atmosfär av exklusivitet och lyx, perfekt för både vardagsliv och festliga tillfällen. Exklusiva materialval i köket: Köket är en sann höjdpunkt med sin halvkompositskiva i gråa toner, vilket ger en tidlös och elegant känsla rakt igenom. Köket ger inte bara en lyxig atmosfär utan är även praktiska och förenklade möjligheter med dubbla ugnar samt gashällarna bredvid induktionshällen, perfekt för att testa på "smashed burgers med sticky rice" men även för daglig användning. Attraktivt för hela familjen: Med sitt centrala läge, familjevänliga och möjligheter till utbyggnad är detta radhuset en dröm för både småbarnsfamiljer och par som söker något med oändliga möjligheter i ett superpopulärt område. Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning. Det här är ett tillfälle du inte bara vill missa, utan snarare ett tillfälle du kanske inte får chansen till någonsin igen! VÄLKOMMEN HEM!

  • Balkong
  • Uteplats
Stora gatan 69, Centrum/Vasastaden, Västerås kommun
  • Kommande
Stora gatan 69, Centrum/Vasastaden, Västerås kommun, bild 2
Stora gatan 69, Centrum/Vasastaden, Västerås kommun, bild 3

Stora gatan 69

Lägenhet
Centrum/Vasastaden, Västerås kommun
Pris saknas
70 m²
2 rum
vån 3/3
4 277 kr/mån

Hjärtligt välkomna till denna trevliga etagetvåa om ca 70 kvm + 8 kvm bia i fastighet anno 1913 med mycket attraktivt läge i Vasastaden. Bostaden karaktäriseras av generösa kvadratmeter och trivsam planlösning med fönster i två väderstreck. Genomgående smakfulla materialval så som genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Här återfinns mysigt vardagsrum med helglasade dörrar ut till ljuvlig balkong i söderläge och med fin utsikt. Charmigt kök med synnerligt gott om förvaring och arbetsytor samt matplats. Lägenhetens höjdpunkt nås en trappa upp där vinden inretts till ett fantastiskt sovrum med synliga takbjälkar och ljusinsläpp via takfönster vilket bidrar till noll insyn. Sist men inte minst renoverat helkaklat badrum i tidlöst materialval med såväl dusch som badkar. Belägen i liten och familjär förening med enastående ekonomi och anmärkningsvärt låg avgift. Mysig innergård med uteplats i Berså. Attraktivt område med citys mångfacetterade utbud inom 5minuters promenadavstånd. Kort och gott en tvåa som sällan erbjuds i charmig fastighet från början på förra sekelskiftet. Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats. Välkommen att höra av dig redan idag för en visning!

  • Premium
  • Balkong
Västra Bergsgatan 5A & 5B, null, Västerås kommun
  • Kommande

Västra Bergsgatan 5A & 5B

Villa
Västerås kommun
Pris saknas
210 m²
8 rum
144 m² tomt

Välkommen till Västra Bergsgatan 5a & b i charmiga Vasastaden, där detta imponerande radhus erbjuder det bästa av två världar! Med en total boyta på generösa 210 kvm är detta hem perfekt för den större familjen eller som en investeringsmöjlighet med potential för dubbelinkomst. Den stora femman om 140 kvm erbjuder gott om utrymme för avkoppling och umgänge. Här möts du av ett modernt renoverat kök och badrum, där varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa en trivsam atmosfär. De generösa sällskapsytorna ger möjlighet till både festliga tillställningar och avkopplande kvällar med familjen. Den separata tvåan om 70 kvm är en idealisk lösning för den som önskar ha flexibilitet i sitt boende. Renoverat med samma kärlek och omsorg som övre våningen, erbjuder denna del av bostaden en privat oas för dess invånare. Perfekt för uthyrning utan krav på föreningens godkännande, vilket gör detta till ett attraktivt alternativ för den med investeringsambitioner. Fiberanslutning säkerställer snabb internetuppkoppling för både arbete och underhållning, medan fjärrvärme, kommunalt vatten och avlopp garanterar bekvämlighet och låga driftskostnader. Den egna tomten på både fram- och baksidan av huset bjuder in till lek och avkoppling under soliga dagar. Här kan du njuta av grillkvällar eller helt enkelt låta barnen leka fritt i trygga omgivningar. Sammanfattningsvis erbjuder detta radhus på Västra Bergsgatan det perfekta boendet för den som söker både komfort, flexibilitet och investeringsmöjligheter. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika fastighet - kontakta mäklaren redan idag. Välkommen hem.

  • Balkong
  • Uteplats
Fyrbåksvägen 6, Lillåudden, Västerås kommun
  • Kommande

Fyrbåksvägen 6

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Pris saknas
128 m²
4 rum
vån 4
6 266 kr/mån

Inom kort påbörjas försäljningen av denna fantastiska fyrarummare med magisk Mälarutsikt och garanterad garageplats på Lillåudden! Anmäl gärna ditt intresse redan idag. Välkommen hem.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8