SkandiaMäklarna Linköping

SkandiaMäklarna Linköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Engelbrektsgatan 31, Vasastaden, Linköpings kommun
  • Kommande
Engelbrektsgatan 31, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 31, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 31

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 7/9
6 272 kr/mån
38 250 kr/m²

Här finner du en lägenhet som är i fint skick där du inte behöver göra mer än att flytta in. De öppna ytorna gör att hemmet känns välkomnande och luftigt. Lägenheten erbjuder en boyta om 60 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. Om du tilltalas av att bo i ett hem som inte liknar något annat är det här helt rätt lägenhet för dig. Lägenheten består av en funktionell, stor och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och två sovrum. I det trevliga och öppna vardagsrummet finns härliga umgängesytor, vacker utsikt och plats för soffa och matgrupp. Köket är socialt och fräscht med stora fönster, släta luckor, skåpluckor i grå kulör och bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är fräscht och smakfullt med toalett, badkar, tvättmaskin, torktumlare och badrumsskåp. Det mysiga sovrummet har ljusa väggar och parkettgolv och erbjuder plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en insynsskyddad, inglasad och mysig balkong om 14 kvadratmeter som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor, sol hela eftermiddagen och kvällen och loungedel. Detta snabbväxande och omtyckta område som bostaden är belägen i är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo attraktivt och centralt. Här har du nära till allt vardagen kräver, bra kommunikationer via Linköpings Centralstation, busshållplats, matbutik, trevliga promenadstråk och vårdcentral. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lasarettsgatan 8, Centralt, Linköpings kommun
  • Kommande

Lasarettsgatan 8

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 225 000 kr
79 m²
3 rum
vån 0/5
4 745 kr/mån
40 823 kr/m²

På eftertraktade Mahoniahöjden erbjuds äntligen möjligheten att bli ägare av denna moderna och bekymmersfria bostad fördelade på tre rum och kök. Här bor ni rofyllt invid den lummiga parken Mahoniadalen som genomkorsas av Tinnerbäckens porlande vatten samtidigt som ni når Trädgårdsföreningen, US, Tinnerbäcksbadet och Linköpings stadskärna på endast ett par minuters promenad från porten. På Lasarettsgatan finner ni denna påkostade trerummare med fönster i två väderstreck. Lägenheten erbjuder en genomgående smakfull interiör med exklusiva materialval och en genomtänkt planlösning. Här inryms ett ljust och välutrustat ljust kök från HTH med rymlig matplats, ett väl tilltaget vardagsrum i planlösning mot kök och hall, separat stor walk-in-closet, två sovrum med god förvaringskapacitet samt ett stort duschrum med bland annat tvättavdelning och golvvärme. Vidare erbjuder lägenheten goda förvaringsmöjligheter via hallen. Utöver den genomtänkta planlösningen erbjuder denna bostad en rad olika kvalitéer där framförallt den inglasade balkongen utmärker sig med sin generöst tilltagna yta och perfekta läge ut över den vackra Tinnerbäcken. Här bor man i en mycket stabil Riksbyggen-förening med god ekonomi, välskötta byggnader och en välorganiserad styrelse. Att bo i föreningen upplevs väldigt smidigt. För att komma åt garage, gym och övernattningslägenhet tar du bara hissen rakt ner i källaren utan att behöva gå utomhus. Det finns ett rymligt förråd som hör till bostaden. I månadsavgiften ingår värme, tv och bredband. Föreningen har garageplatser med laddstolpar för dig med elbil. Detta är en lägenhet perfekt för dig som värdesätter närheten till citypulsen samtidigt som du kan dra njuta av alla närliggande grönområden för rekreation. Kommunikationerna är mycket goda med flertalet busslinjer som trafikerar närmsta hållplats Tinnerbäcksbadet med täta turer. Hållplatsen ligger cirka 150 meter från porten. Östenssons har även öppnat en välsorterad matbutik vid Folkungavallen, endast ett par hundra meter bort. Enbart ett stenkast från bostaden finns även Linköpings nya Simhall. Sammantaget är detta ett utmärkt boende och läge som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Snipvägen 16, Berg, Linköpings kommun
  • Kommande

Snipvägen 16

Villa
Berg, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
8 495 000 kr
149 + 27 m²
5 rum
1 438 m² tomt

Välkommen till denna förtrollande sjövilla belägen i Berg, där natursköna vyer möte komfort. Denna exklusiva fastighet erbjuder en fridfull och avskild plats att kalla hem samtidigt som den ger tillgång till en rad sociala utrymmen. Snipvägen 16 med dess sjötomt ger en oslagbar känsla av lugn och ro. Här erbjuds ett trivsamt boende för den stora familjen med ett socialt utformat kök, ett spatiöst vardagsrum med eldstad och magiska vyer över vattnet, totalt tre sovrum med möjlighet till flera, två duschrum samt ett stort allrum beläget på övervåningen med generösa ytor. Smarta förvaringslösningar med flertalet garderober samt separat stor klädkammare. Tvättstuga utrustad med tvättmaskin samt torktumlare och goda förvaringsmöjligheter. Runt huset finns uteplatser för att kunna njuta av solen hela dagen och på husets baksida finns en stor altan. Altanen vetter mot sjösidan och den härliga utsikten. Till bostaden hör uppfartsparkering samt garage. Området är känt för sin naturliga skönhet och sitt läge nära tillgångar som skogar, vandringsleder och sjöaktiviteter. På tomten finns också ett charmigt litet uthus vid vattnet som kan användas som en privat oas, gäststuga eller för att njuta av solnedgångarna över sjön. Här finns även bastu att nyttja. Huset är omgiven av en mycket välskött trädgård med blomstrande rabatter. Trädgården erbjuder flera sittplatser och möjlighet till uteplatser där du kan njuta av skönheten i din omgivning. En stenlagd uteplats med trädgårdsmöbler är den perfekta platsen för att avnjuta morgonkaffet medan du lyssnar på sjöns stillhet. En träaltan med en bekväm sittgrupp är idealisk för kvällar med grillmiddagar och samvaro med vänner och familj. Här bor ni med närhet till vatten, skog och mark. Även mycket nära fotbollsplanerna på Kungsbrohov, allmän badplats, förskola samt gångavstånd till Ica-affären. Med bara några minuters promenad når ni slussarna, Kanalkrogen och Fröken Jennys restaurang. Här har ni även nära till bra bussförbindelser. För er som hellre cyklar finns bra cykelväg som tar er ända till Linköping centrum. I Berg finns tre bra förskolor och en grundskola åk 1-6 som är mycket omtyckt. Under sommaren lever Berg upp ordentligt. Bergs Slussar är Göta Kanal största attraktion och hit kommer tiotusentals människor varje år. Mycket p.g.a av den underbara naturen längs de elva slussarna som bildar Göta Kanals längsta slusstrappa. På vinterns kan ni åka skridskor på bandyplan intill Kungsbrohov. Denna sjövilla i Berg är mer än bara en bostad, det är en livsstil. Med sina fantastiska vyer över vattnet, generösa utomhusutrymmen och sociala ytor är detta en drömhem för den som söker en fridfull och ändå social livsstil vid sjön. Ge dig själv privilegiet att äga denna unika fastighet och upplev det bästa av sjölivet i Berg. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Norrsvängen 1A , Valla, Linköpings kommun
  • Kommande

Norrsvängen 1A

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 095 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2
4 129 kr/mån
37 748 kr/m²

Här kommer du in i en exklusiv och luftig lägenhet där takhöjden skapar en rymd som gör att bostaden känns ännu större. Bostaden har två rum och kök och en boyta om 55,5 kvadratmeter. Hemmet är rikt på detaljer som andas kvalitet, och har en genomgående hög materiell standard. Bostadens stora fönster inger ett härligt ljusinsläpp. Det första som möter oss i denna lägenhet är en välplanerad och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, duschrum och ett harmoniskt och rogivande sovrum med platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Köket är stilrent, modernt och härligt med påkostade material, bänkskiva i sten, skåpluckor i valnötsträ och gott om förvaring. Det härliga och trevliga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, platsbyggd bokhylla, härliga umgängesytor och generös takhöjd. I badrummet finns toalett, dusch, handfat, tvättmaskin. Balkongen med eftermiddag samt kvällssol nås via vardagsrummet. Här bor man i en välskött HSB-förening som har god ekonomi med låg belåning och väl underhållna fastigheter. I föreningen finns gym, övernattningslägenhet, gemensamhetslokal och grillplats. Lägesfaktorn är mycket bra med närhet till såväl city som universitetet. Gottfridsberg är ett omtyckt område med blandad bebyggelse och mycket grönområden. Härifrån finns goda kommunikationer med buss- och cykelförbindelser till övriga staden. Matbutik och restauranger finns på kort promenadavstånd, likväl som friluftsmuséet Gamla Linköping och Vallaskogen för rekreation. Välkommen på visning!

  • Balkong
Nytorpsvägen 51B, Ljungsbro, Linköpings kommun
  • Kommande

Nytorpsvägen 51B

Lägenhet
Ljungsbro, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 750 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1/2
4 855 kr/mån
19 663 kr/m²

Välkommen till en modern och luftig lägenhet i fint skick. Planeringen av den här lägenheten har gjorts med säker hand, här har varje yta sitt självklara användningsområde. Denna trerummare belägen på attraktiv adress i Ljungsbro i två plan erbjuder ett vackert ljusinsläpp, sociala ytor och härlig atmosfär.  Här finns allt man kan önska sig! Lägenheten består av en stor och inbjudande hall belägen på entréplan med goda förvaringsmöjligheter, ett kök, två väl tilltagna sovrum, ett duschrum samt ett mysigt och charmigt vardagsrum med generösa sällskapsytor och plats för soffa. Köket är utrustat med mörka köksluckor, vitt kakel som stänkskydd samt med plats för matbord och stolar. Det ena sovrummet är stort och mysigt med vacker utsikt, plats för garderob och dubbelsäng. Det andra sovrummet fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Duschrummet har duschkabin, toalett, tvättmaskin samt torktumlare. I den här lägenheten finns två mysiga och underbara uteplatser som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Bostadens ena uteplats har stenmur runtomkring sig och nås via entréplan. Här kan man njuta av solen under morgon samt förmiddag. Den andra uteplatsen är i form av en mysig balkong med eftermiddag samt kvällssol, som nås via vardagsrummet på övre plan. Ljungsbro är en idyll med dess natur. Här har ni nära till vatten, skog och mark. Även mycket nära till bad, fotbollsplaner, simhall, ishall, förskola samt gångavstånd till välsorterad matbutik. För er som hellre cyklar finns bra cykelväg som tar er ända till Linköping centrum. Med några minuters resa når ni slussarna, Kanalkrogen och Fröken Jennys restaurang. Här har ni även nära till bra bussförbindelser. I närheten av bostaden ligger Bergs Slussar som är Göta Kanal största attraktion och hit kommer tiotusentals människor varje år. Mycket på grund av den underbara naturen längs de sju slussarna som bildar Göta Kanals längsta slusstrappa. På vinterns kan ni åka skridskor på bandyplan intill Kungsbrohov. Området är helt enkelt en idyll för både vuxna och barn. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Lillgårdsgatan 24, Berga, Linköpings kommun
  • Kommande
Lillgårdsgatan 24, Berga, Linköpings kommun, bild 2
Lillgårdsgatan 24, Berga, Linköpings kommun, bild 3

Lillgårdsgatan 24

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 795 000 kr
88,5 m²
4 rum
vån 1/3
4 346 kr/mån
20 282 kr/m²

Här kommer du in i en modern och hemtrevlig bostad där ytskicken är väl underhållna och fräscha. Bostaden har fyra välplanerade rum samt kök och fördelas om en boyta på 88.5 kvadratmeter. Bostadens väl genomtänkta planlösning bidrar till att skapa ett trivsamt hem som är lätt att både möblera och umgås i. Den inbjudande och öppna hallen ger ett hemtrevligt intryck av bostaden. Vidare finns ett rymligt, lättmöblerat och välplanerat vardagsrum samt ett trevligt, modernt och praktiskt kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Härifrån når man bostadens balkong. Det större sovrummet är stort, harmoniskt och rogivande och har inbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Utöver det finns två mindre sovrum som kan nyttjas som exempelvis barnrum, gästrum eller kontor. Duschrummet är fräscht, nyrenoverat och smakfullt med toalett, duschvägg, handfat, badrumsskåp, handdukstork, golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Gästtoaletten som renoverades år 2018 har handfat samt toalett. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar. Balkongen nås från sovrummet och köket och erbjuder eftermiddagssol och plats för soffgrupp. Brf Vitsippan är en välskött, trevlig och stabil förening med en härlig gemenskap och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga och en trevlig innergård. Lillgårdsgatan är belägen i ett populärt och idylliskt område med närhet till goda kommunikationer, grönområden och promenadstråk. Bostaden ligger endast ett stenkast ifrån Berga Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat livsmedelsaffär såväl som restauranger. Välskött och trevliga innergårdar med fina uteplatser för umgänge. Universitetet når ni genom en 20 min cykelväg samt cirka 10 min till Hälsouniversitet. Bra kommunikationer in till city via buss. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Selma Lagerlöfs gata 5, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Kommande

Selma Lagerlöfs gata 5

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
Pris saknas
80 m²
3 rum
vån 5/6
4 344 kr/mån

Välkommen till denna öppna lägenhet vars stilrena design gör att lägenheten sticker ut från mängden. Här erbjuds en boyta om 80 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. Denna bostad på femte våningen bjuder bland annat på fönster i tre väderstreck, solig och lummig balkong med vyer över hela Vallastaden, hög materiell standard, stort öppet kök i genomgående ljusa färger, gott om platsbyggd förvaring och vackert ljusinsläpp. Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor, välplanerad och praktisk hall med platsbyggda garderober, stilrent grått stengolv och säkerhetsdörr. Vidare finns kök, vardagsrum, duschrum och två sovrum varav ett med med utmärkta förvaringsmöjligheter i form av platsbyggd garderob, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Det andra sovrummet är välplanerat och nås via vardagsrummet. Köket är socialt, modernt och öppet med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, skåpluckor i vit kulör, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Det öppna och sociala vardagsrummet bjuder på generös takhöjd, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. I duschrummet finns toalett, takdusch, handuksvärmare, badrumsskåp, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Genomgående detaljer i lägenheten i form av golv i vitlaserad ask och högt i tak. Lägenhetens underbara och lummiga balkong bjuder på sol från morgon till kväll och bjuder på minimal insyn. För föreningens medlemmar finns cykelförvaring, barnvagnsförråd, vindsförråd, vinterträdgård med möblemang för sociala tillställningar beläget i fastigheten bredvid samt en takterrass beläget på Selma Lagerlöfs Gata 5. Felleshuset som finns i närheten är ett växthus med övernattningslägenheter och separata rum för evenemang och kök. Sammantaget en välplanerad bostad med en exklusiv touch. Här bor man bekymmersfritt och bekvämt med ett utmärkt läge i attraktiva Vallastaden. Direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park. I närheten finns underbara naturparken Paradiset där de boende kan odla via egna odlingslotter. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet finns en mindre matbutik där man kan handla matvaror, restaurang Bestia, vinbaren Meetly, lekpark samt förskola. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud i form av en större välsorterad matbutik, restaurang, apotek, gym samt Systembolaget. Perfekt bostad för dig som söker en bostad med närhet till allt man kan önska sig.

  • Balkong
  • Hiss
Lärdomsgatan 12, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Kommande
Lärdomsgatan 12, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Lärdomsgatan 12, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Lärdomsgatan 12

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
Pris saknas
48 m²
2 rum
4 383 kr/mån

Välkommen till denna lägenhet som förtjänat sin exklusiva känsla genom rätt investeringar! En lägenhet i toppskick där du inte behöver göra någonting. Här erbjuds en boyta om 48 kvadratmeter som fördelas om två rum och kök. Denna bostad bjuder bland annat på generös takhöjd, unika materialval, hög materiell standard och vackert ljusinsläpp. Den välplanerade och inbjudande hallen med platsbyggda skjutdörrsgarderober och säkerhetsdörr ger ett gott första intryck av denna bostad. Därefter hittar vi ett socialt, stilrent och modernt kök med gråa köksluckor, stor köksö, integrerade vitvaror, ett ljust och lättmöblerat allrum med mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och vacker utsikt. I det harmoniska sovrummet får man plats med en säng samt skrivbord eller extra förvaring. Det helkaklade duschrummet är påkostat och smakfullt och har dusch, golvvärme, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och handdukshängare. Via vardagsrummet finns utgång till bostadens stora och mysiga balkong med sol hela förmiddagen samt delvis eftermiddag. Här finns även plats för bord eller loungedel om så önskas. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Brf Magasinet i Vallastaden består av 32 lägenheter fördelade på två fastigheter, Lärdomsgatan 12 och 14. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar en gemensam exklusiv pool, vinterträdgård samt en festlokal med eget kök och sittplatser. I anslutning till denna gemensamma lokal finns även en terrass med ytterligare sittplatser. Sammantaget finner du en stor och välplanerad bostad med en stilren touch. Här bor man bekymmersfritt och bekvämt med ett utmärkt läge i attraktiva Vallastaden. Enbart några minuters avstånd till Universitetet och Mjärdevi Science Park. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet finns en mindre matbutik där man kan handla matvaror, caféer, sushirestaurang, italiensk restaurang och vinbar. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud i form av en större välsorterad matbutik, restaurang, apotek, gym samt Systembolaget. Perfekt för dig som söker en bostad med närhet till allt man kan önska sig. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8