Bjurfors Helsingborg City

Bjurfors Helsingborg City

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hövitsmansgatan 4A, Olympia, Helsingborgs kommun
  • Kommande
Hövitsmansgatan 4A, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Hövitsmansgatan 4A, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Hövitsmansgatan 4A

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
4 295 000 kr
108 m²
5 rum
vån 3/3
6 300 kr/mån
39 769 kr/m²

På förstklassigt läge på anrika Olympia har vi nu nöjet att förmedla denna förtjusande och välplanerade femrummare om två plan. Detta är ett boende som redan från början imponerar och överraskar. Lägenheten genomgick en totalrenovering 2018/2019 och karaktäriseras idag utav högkvalitativa materialval och stilsäkra detaljer. Här kan du flytta rakt in utan att behöva lägga varken tid eller energi på kostsamma renoveringar! Den så magiska känslan i bostaden skapas bland annat av det rikliga ljusinsläppet, den generösa takhöjden samt äldre sekelskiftescharm. Vad sägs om fiskbensparkett, vackra fönsterpartier och fungerande kakelugn. Här möts modern funktion med äldre detaljer på ett smakfullt och tilltalande sätt. Den väldisponerade boytan om 108 kvm fördelas över två plan. På entréplan finner vi bland annat ett trivsamt och umgängesvänligt vardagsrum, en social matsal som ligger i öppen planlösning mot det påkostade köket från Ballingslöv samt ett stilrent och helkaklat badrum. På övre plan erbjuds tre rogivande sovrum samt ytterligare ett modernt helkaklat badrum med utmärkta tvättmöjligheter. I hjärtat av det anrika Jugendkvarteret på Olympia, bor du på ett lugnt och fridfullt läge (enkelriktad gata) skyddat från områdets omkringliggande trafik. Med 500 meter till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har man alltid nära hem. Från lägenhetens lugn, befinner man sig dessutom endast 10 minuter från sundet samt ett stenkast från vackra grönområden och parker. Runt hörnet finner man även välsorterade Coop Konsum. Välkommen till ett vackert hem som bör upplevas på plats! Bostaden är inredd och stylad av proffsiga Hemma hos M. https://hemmahosm.se/ Kontakta ansvarig mäklare Bob Kjellsson för visning av detta underbara hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Himmelriksgränden 4A, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
  • Kommande
Himmelriksgränden 4A, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Himmelriksgränden 4A, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Himmelriksgränden 4A

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2
3 006 kr/mån
41 415 kr/m²

På förstklassigt läge, i hjärtat av city stoltserar denna vackert renoverade tvårummare med tilltalande planlösning, generös takhöjd, vackra fönsterpartier samt låg månadsavgift. Den genomtänka boytan om 53kvm erbjuder precis allt det du kan förvänta dig av ett stilrent och inflyttningsklart cityboende. Vad sägs om ett nyligen renoverat och påkostat kök med alla tänkbara bekvämligheter, ett stort och ljust vardagsrum med plats för såväl rejäl soffgrupp som matgrupp samt ett modernt helkaklat badrum med badkar. Det rogivande sovrummet med vacker fiskbensparkett erbjuder förutom en god natts sömn även praktiska förvaringsmöjligheter. Här bor man på lugnt och fridfullt läge men ändå stadens utbud av service och nöjen rakt utanför porten. I den låga och attraktiva månadsavgiften på 3295 kr ingår det vatten, värme, TV samt internet. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett praktiskt källarförråd. Här bor man i en charmig fastighet med låg månadsavgift och med troligtvis Helsingborgs mysigaste innergård. Himmelriksgrändens BRF är en välskött förening med strukturerade framtidsplaner och ett ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen har 5 215 kr/kvm lån vilket anses som bra. Föreningen har även en underhållsfond på strax under 200 000kr och har inga större planerade renoveringar framåt. Föreningen har tagit ställning till de lån som har löpt ut och har redan åtgärdat den även nu, låga avgiften. Det finns inga planerade avgiftshöjningar i nuläget. Här bor du i hjärtat av Helsingborg och ett stenkast till Knutpunktens buss-/tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Hela stadens utbud av restauranger, kultur och service finner du alldeles utanför porten. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning!

  • Premium
  • Hiss
Smugglargränd 3, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Kommande
Smugglargränd 3, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Smugglargränd 3, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Smugglargränd 3

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 995 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 5/6
3 660 kr/mån
54 954 kr/m²

Trivsam, tilltalande tvårummare med härlig öppen och social planlösning som flödar av ljus. Välkomnade hall som öppnar upp sig mot vardagsrummet och köket. Marbodalköket har släta ljusgrå luckor med bra förvaringsmöjligheter och är öppet mot matplatsen som vidare hänger ihop med vardagsrummet. Här vill man umgås! Vardagsrummet har plats för stor soffa och härifrån når ni även balkongen där ni smidigt och lätttillgängligt dukar ut både tidig vår, sommar och höst. Balkongen är rymlig - här finns det även plats för ett loungemöblemang om man så önskar och bostaden bjuder verkligen in till middagar och härliga tillställningar! Mysigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler och här finns även en stor, djup skjutdörrsgarderob som rymmer det mesta. Superfint badrum med kakel och klinker, dusch och både tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är kvadratsmart, har smarta förvaringsmöjligheter och balkong i insynsskyddat sydvästläge! Bo i populära Oceanhamnen med havet som närmsta granne, restauranger, gångavstånd till city och hela dess utbud och Campus Helsingborg. Helsingborgs centralstation för den som pendlar med tåg och buss når ni direkt över bron. Varmt välkomna att kontakta Elvina Bernebring för visningsbokning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tågagatan 54A, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Kommande
Tågagatan 54A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Tågagatan 54A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Tågagatan 54A

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 450 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 231 kr/mån
44 545 kr/m²

Uppe på Tågaborg erbjuds här en lägenhet utöver det vanliga i en välmående bostadsrättsförening med låg belåning. Väl innanför porten tar ni er upp till tredje våningen för att sedan stiga in i denna ljusa och genomgående våning som andas härlig funkis-känsla med stora fönsterpartier, väl tilltagen takhöjd och med bevarad charm! Här möter modern funktion äldre detaljer på ett smakfullt och tilltalande vis. Hela bostaden har genomgått omfattande renoveringar under år 2020, här kan ni flytta rakt in utan att lägga varken tid eller pengar på kostsamma renoveringar. Det höga läget på tredje våningen tillsammans med de stora fönsterpartierna, den generösa takhöjden och de rymliga ytorna ger hela bostaden ett härligt ljusinsläpp! Här bor ni i stadskärnans nordligaste stadsdel med anrik bebyggelse från 1900-tal. Följ Landborgens mysiga promenadstråk vidare till Pålsjö skog för härliga skogspromenader i en praktfull grönskande miljö. Kring Tågaborgs mysiga kvarter finns all service som efterfrågas och önskas med småbutiker, caféer och matbutik. Helsingborg centrums rika utbud av restauranger, barer och butiker nås på kort avstånd. Med enbart några minuters promenad befinner ni er på Gröningen och Norra Hamnen med badmöjlighet och promenadstråk längst med Öresund!

  • Premium
  • Balkong
Elias Follins gata 20, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Kommande

Elias Follins gata 20

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 750 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/4
5 399 kr/mån
26 515 kr/m²

Uppe på Slottshöjden finner ni denna vackra vindsvåning. Här bor ni på nära gångavstånd från både Helsingborgs centrum, lummiga parker och lekplatser men också Olympia fotbollsarena och Pålsjöskog. Denna vackra vindsvåning kantas av stora ljusinsläpp, charmig planlösning och vackra golv. Dessutom får ni känslan av att befinna er utomlands så fort du kliver ut på föreningens gemensamma innergård. Här samsas vackra växter och flertalet olika sittplatser om uppmärksamheten i en lummig och välkomnande miljö. Här finns också en gemensam balkong, vilken nås endast en halvtrappa ner från lägenhetsdörren.

Visar alla 5