Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Liedbergsgatan 53, Centrum, Växjö kommun
  • Kommande
Liedbergsgatan 53, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Liedbergsgatan 53, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Liedbergsgatan 53

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 295 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 3/7
3 158 kr/mån
34 000 kr/m²

Välkommen till denna otroligt fint renoverade och moderna bostad på centralt belägna Liedbergsgatan. Här bor du tryggt med stabilt låga månadsavgifter! I avgiften ingår värme, vatten, grundutbud TV och internet. Hiss finns! Bostaden fördelas över ca 67,5 kvm och erbjuder en unik och ombyggd planlösning. Badrummet har renoverats och tvättmaskin har satts in. Väggar har rivits ned och kök har flyttats. Går man vidare in i bostaden från hallen öppnar lägenheten upp sig och erbjuder ett stilrent IKEA kök och luftigt vardagsrum. Köket är fullutrustat och modernt med stilrent integrerade vitvaror och kakel i högglans satt längs väggen satt som stänkskydd. Här erbjuds gott om förvaringsutrymme och arbetsyta vilket bjuder in till matlagning med goda vänner och familj. Vardagsrummet förlänger den sociala delen i bostaden vilket bidrar till ljusa och vältilltagna umgängesytor. Sovrummen erbjuder flera garderober för smidig förvaring. I föreningen finns gästlägenhet, hobbyrum, cykelförråd och grovtvättstuga. Det finns tvättstugor i entréplan i samtliga hus. Föreningen har bland annat genomfört stambyte (år 2004), fönsterbyte och installerat säkerhetsdörrar. Anmäl intresse till ansvarig fastighetsmäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rundquists Väg 2, Vikaholm, Växjö kommun
  • Kommande

Rundquists Väg 2

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 475 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 040 kr/mån
21 852 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en ljus och modern gaveltvåa i markplan på Vikaholm. Här bor man med en härlig uteplats i ett soligt söderläge. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Planlösningen är trivsam och tilltalande och fördelas över ca 67,5 kvm. Vardagsrum och kök förenas i en öppen planlösning som skapar härliga sociala ytor, tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och badrum med dusch och tvättavdelning. Goda förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare samt i ett utvändigt förråd. På trivsamma Vikaholm bor du med vackra naturomgivningar och promenadavstånd till Södra Bergundasjön. Centrum nås snabbt via fina cykelvägar eller bra bussförbindelser. Med bil in till centrum tar det ca 10 min. Teleborg bjuder annars på det mesta du behöver; mataffär, pizzeria, vårdcentral, skola och närhet till universitetet. Varmt välkommen att kontakta mäklare Emelie Pile för mer information och visning!

  • Uteplats
Nygatan 14, Centrum, Växjö kommun
  • Kommande
Nygatan 14, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Nygatan 14, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Nygatan 14

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 395 000 kr
120 m²
4 rum
vån 1/4
7 610 kr/mån
19 958 kr/m²

På Nygatan 14 finns nu tillfälle att förvärva denna härliga bostad om 120 kvm. Optimalt centrumläge med direkt närhet till Storgatan, butiker, restauranger och torget! Bostaden ligger belägen en halv trappa upp vilket blir praktiskt och bekvämt samtidigt som läget blir insynsskyddat! I månadsavgiften ingår värme och vatten! Bostaden erbjuder fantastiska umgängesytor i ett stort och ljust vardagsrum med vacker fiskbensparkett och utgång till en balkong belägen i västerläge. Vidare finns här ett trivsamt kök med tillhörande matplats samt tre väl tilltagna sovrum. Badrum utrustat med tvättmaskin samt gästtoalett i anslutning till entrén. Bra förvaringsmöjligheter i två rejäla klädkammare. Ett fint extra plus är att bostaden har två balkonger, en balkong i anslutning till vardagsrummet i västerläge samt ytterligare en balkong mot innergården i österläge. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett källarförråd. I föreningen finns gemensam tvättstuga samt en innergård för föreningens medlemmar. Föreningen har under de senaste åren genomfört stora renoveringar som bland annat, fönsterbyte, relining av avlopp , byte av vattenledningar samt takbyte. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

  • Premium
  • Balkong
Krusbärsvägen 34, Hovshaga, Växjö kommun
  • Kommande
Krusbärsvägen 34, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Krusbärsvägen 34, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Krusbärsvägen 34

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 850 000 kr
69,3 m²
3 rum
vån 2/2
4 121 kr/mån
26 696 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna moderna och trevliga 3:a med gavelläge på Hovshaga! Stor balkong i härligt västerläge och med fin utsikt över föreningens gröna innergård. Insynsskyddat och privat läge på våning 2. Hiss finns! Parkeringsplats ingår i avgiften. Planlösningen fördelas över ca 69,3 kvm och bjuder på en öppen, ljus och tilltalande planlösning. Kök, matplats och vardagsrum förenas i en delvis öppen planlösning, vilket gör det lätt att umgås och trivas. Fullutrustat och modernt kök samt lyxigt helkakalt badrum med golvvärme (el) och infällda spotlights. Här finns även tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Trivsamma sovrum varav ett större med plats för dubbelsäng och ett lite mindre med plats för säng och skrivbord. Gavelläget gör bostaden extra ljus, med fönster åt tre väderstreck. I föreningen finns en trevlig gemensamhetslokal utrustad med kök samt en lekplats för de minsta barnen. I närområdet finns förskola, Ica, pizzeria, bibliotek, vårdcentral och apotek. Fina bussförbindelser som tar enkelt tar dig vidare till centrum och Samarkand. I närområdet finns även grönområden med 4-H gård och elljusspår. På cykelavstånd finns badplats vid Arabybadet och Evedal samt Kronobergs Slottsruin. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information och visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gavottvägen 20, Hov, Växjö kommun
  • Kommande
Gavottvägen 20, Hov, Växjö kommun, bild 2
Gavottvägen 20, Hov, Växjö kommun, bild 3

Gavottvägen 20

Villa
Hov, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
3 500 000 kr
95 + 113 m²
4 rum
669 m² tomt

Välkommen till denna härliga familjevilla på Hov! Huset ligger beläget högt och fritt på lugn gata. Kort gångavstånd till förskola och skola. Strategiskt och bra läge med bekvämt avstånd till det mesta! Fjärrvärme och fiber samt ladd-stolpe för bil. Huset erbjuder ca 95 boarea och ca 113 -127 kvm biarea. I biarean ingår ett isolerat uterum, uppvärmt via fjärrvärme som används som en invändig yta. Entréplanet erbjuder fina umgängesytor där kök, matplats och vardagsrum förenas i en delvis öppen planlösning. Från matplatsen nås det väl tilltagna vinterbonade/isolerade uterummet med stora glaspartier och utgång till den trevliga trädgården. Vidare finns här två rymliga sovrum samt ett badrum renoverat år 2016. På källarplanet återfinns en trivsam gillestuga, tvättstuga, en mindre toalett samt diverse förrådsrum. I vardagsrummet finns en luft/luft-värmepump med AC. Robotgräsklippare finns och ingår. Trevlig, uppvuxen trädgård där baksidan vetter mot ett härligt grönområde. Grönskande gräsmatta för spring och lek samt ett väl tilltaget soldäck, perfekt för såväl sköna lata dagar i solstolen som gör trevliga grillkvällar, sydostläge. Vid entrésidan finns ytterligare en trevlig gräsyta samt en stensatt uteplats i västerläge. För bilen finns ett garage med fjärrstyrd port samt en asfalterad uppfart med plats för bilar. På Hov bor du med närhet till förskola, skola och busshållsplats med goda kommunikationer. I närheten ligger även populära Tomtabacken och god affärsservice på bland annat Norremark. Huset är besiktigat och Länsdeklarerat! Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information!

  • Premium
Plutos gränd 4, Östra Lugnet, Växjö kommun
  • Kommande
Plutos gränd 4, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Plutos gränd 4, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Plutos gränd 4

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 650 000 kr
106 m²
4 rum
vån 1/1
5 745 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkomna till Plutos Gränd 4! Här bjuds du på ett riktigt trivsamt boende på Östra Lugnet där känslan av att bo i ett litet hus verkligen infinner sig samtidigt som du erhåller bostadsrättens bekväma fördelar. Läget är lugnt och barnvänligt då bostaden ligger belägen på en återvändsgata. Interiört möts vi av en härlig atmosfär där planlösningen är smart och tilltalande. På entréplanet finns ett kök med tillhörande matplats, ett helkaklat badrum och ett inbjudande vardagsrum som ansluter till ett rymligt vinter isolerat uterum. Detta rum förlänger entréplanet och är perfekt för avkoppling, vidare finns ett trädäck som bjuder in till härliga grillkvällar. En trappa upp finns två mysiga sovrum och ett masterbedroom. I anslutning till masterbedroom finns en stor klädkammare. På övre plan finns även här ett väl tilltaget badrum. På Östra Lugnet bor du med bra bussförbindelser och fina cykelvägar in till city. Närhet till förskolor och skolor. Flera av helgasjöns pärlor finns på cykel- och promenadavstånd. Service finns både vid närliggande Norremark samt vid Hovshaga centrum. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du önskar veta mer!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Aneboda Mellangård 1, Aneboda, Växjö kommun
  • Kommande

Aneboda Mellangård 1

Villa
Aneboda, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
5 995 000 kr
260 m²
7 rum
1 988 m² tomt

Välkommen till denna gedigna och mycket välplanerade villa med bästa sjöläge i den mysiga byn Aneboda ca 30 min från Växjö Med en yta på 260 kvadratmeter finns här gott om plats för hela familjen att trivas på. Detta hem har verkligen allt man kan önska sig för en avkopplande livsstil vid sjön. Med en egen brygga och bastu kan du njuta av sköna bad och avkopplande bastubad precis utanför dörren. Dessutom finns här en härlig trädgård med fina odlingsmöjligheter. Här finns även flera eldstäder, som ger en extra mysig känsla under kalla vinterkvällar. De stora sociala ytorna i bottenplan är perfekt för trevliga middagar och umgänge med vänner och familj. Dessutom finns det upp till fyra sovrum på husets övre plan. Sjöutsikten är fantastisk och vattnet ligger där terrassen slutar. Förutom detta unika läge erbjuder bostaden även ett garage med elbilsladdare. Med sin charmiga design och genomtänkta planlösning är detta verkligen ett drömhem vid sjön Stråken. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara villa i Anebodas vackra omgivningar.

Sjövallavägen 10, Vallen, Växjö kommun
  • Kommande
Sjövallavägen 10, Vallen, Växjö kommun, bild 2
Sjövallavägen 10, Vallen, Växjö kommun, bild 3

Sjövallavägen 10

Lägenhet
Vallen, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 595 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/6
2 373 kr/mån
41 974 kr/m²

Fantastisk 1:5a, perfekt för dig som ska studera på Linneuniversitet, flytta hemifrån eller bara vill ha ett kvadratsmart boende med bra månadsavgift! På vackert, naturnäraläge mellan sjöarna och med en snabb cykeltur in till centrum finns denna välplanerade bostad med trevlig uteplats. Lägenheten är ljus och trivsam och kvadratmetrarna har planerats på ett sätt som gör att bostaden känns som en tvåa. Separat sovalkov med plats för dubbelsäng. Genomgående påkostade materialval och hög standard. Fullutrustat och modernt kök från HTH och lyxigt helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ett fint mervärde ger även den trevliga uteplatsen. På Vallen bor du med närhet till Bokhultets naturreservat, Södra Bergundasjön och Växjösjön. I närområdet finns livsmedelsbutiker, gym, blomsteraffär och apotek. I området finns ett stort utbud av både förskolor och skolor. In till city tar du dig snabbt oavsett om du cyklar, går, kör bil eller åker buss. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Österleden 54C, Norr, Växjö kommun
  • Kommande

Österleden 54C

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 570 000 kr
76 m²
2 rum
vån 2/3
4 377 kr/mån
20 658 kr/m²

Kanonfin 2:a om ca 76 kvm på Norr, där allt är renoverat och du bara kan flytta rakt in! Hela lägenheten renoverades 2019 och badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte år 2008/2009. Månadsavgift som inkluderar det mesta; värme vatten, bredband och grundutbud TV. Stabil bostadsrättsföreningen. Kort cykelavstånd till centrumkärnan och närhet till Fyllerydsskogen! Planlösningen erbjuder riktigt fina umgängesytor i ett väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbordsmöblemang. Modernt kök och påkostat kök med tillhörande köksö från HTH. Vidare finns här ett väl tilltaget sovrum, ett fräscht badrum och en separat tvättstuga. Praktisk hall med bra förvaringsmöjligheter. Inglasad balkong i västerläge blir ett härligt extra rum stora delar av året. På våning två bor du även insynsskyddat och med trevlig utsikt. Genomgående stilrena materialval. Ett extra plus är även att elen är omdragen. Tilltalande och trivsamt läge på Norr, här bor du med en snabb cykelfärd in till centrum samtidigt som Fyllerydskogen nås på promenadavstånd. Föreningen har genomfört stora renoveringar de senaste åren, bland annat stambyte och byte av fönster. Fem hjärtstartare finns även installerade runt om i föreningen. Varmt välkomna att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

  • Balkong
Björksätravägen 13C, Hovshaga, Växjö kommun
  • Kommande

Björksätravägen 13C

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 195 000 kr
72,3 m²
3 rum
vån 1/2
4 941 kr/mån
30 360 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en kanonfin bostadsrättslägenhet om 3 rok på populära Hovshaga! Ett modernt boende med hög standard, fina materialval och en genomtänkt planlösning. Här har man även två härliga uteplatser med trätrall respektive stensättning och en anslutande grästäppa. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, TV och parkering. Lägenheten om 72,3 välplanerade kvadratmeter erbjuder ett fullutrustat HTH-kök, ett trivsamt vardagsrum med plats för ett större soffmöblemang, två tilltagna sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning. Till lägenheten hör även ett uteförråd beläget strax utanför entrén. På omtyckta Hovshaga bor du nära stan, naturen och vattnet. I stadsdelens egna centrum hittar du bla mataffär, pizzeria, bibliotek & vårdcentral. Vackra Helgasjön omfamnar hela udden och inbjuder till bad, fiske och rekreation. Fina cykelbanor samt goda kommunikationer och bussförbindelser in till Växjö centrum. I närområdet finns en fin helt nyanlagd lekplats för barnen och snart även en förskola. Varmt välkommen att kontakta mäklare Emelie Pile för mer information!

  • Uteplats
Bergundavägen 12, Söder, Växjö kommun
  • Kommande

Bergundavägen 12

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 675 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/2
4 198 kr/mån
29 911 kr/m²

Tillfälle! På omtyckta Söder erbjuds nu en trevlig 2:a på andra plan med egen parkeringsplats som ingår i avgiften. Toppenläge på Söder med direkt närhet till såväl stadens puls, mataffär och vackra motionsstråk vid Växjösjön och Bokhultet. Ska du studera på Linnéuniveristet når du det på 15 min med både buss eller cykel som färdmedel. Bostaden är ljus och tilltalande. Planlösningen bjuder på ett väl tilltaget vardagsrum med plats för trivsamt häng med vännerna som sköna lata söndagar. Här finns även plats för skrivbordshörna alternativt ett extra matbord om man önskar det. Vidare bjuder bostaden på ett mysigt sovrum och ett trivsamt kök med tillhörande matplats. Badrummet är stort och rymmer även en tvättstuga med arbetsbänk, tvättho, tvättmaskin och torkskåp. Förvaringsmöjligheter i en klädkammare. Sammantaget ett trivsamt boende med utmärkt läge som passar såväl gammal som ung. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
Vikaholmsallén 41, Vikaholm, Växjö kommun
  • Kommande

Vikaholmsallén 41

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 150 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/4
5 713 kr/mån
21 078 kr/m²

Nu saluförs den perfekta markplans 4 rok med två stycken uteplatser! Extra plus är dess hörnläge med extra fönster som ger bra med ljusinsläpp samt den stora gröna ytan som omringar bostaden och ger en lyxig känsla av egen trädgård. Vidare erbjuds väl tilltagna sällskapsytor, ett helkaklat badrum och genomgående hög standard. Bostaden disponerar en öppen, social planlösning där vardagsrum och kök förenas på ett fint sätt och bildar en underbar umgängesyta. Köket är modernt och fullutrustat och bjuder på allt matlagninsfantasten kan önska. I vardagsrummet medges plats för soffgrupp och matbordsmöblemang. Vidare finns här tre trivsamma sovrum och ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör även ett stort vindsförråd. På trivsamma Vikaholm bor med vackra naturomgivningar och med promenadavstånd till Södra Bergundasjön. I närområdet finns skola samt en nybyggd förskola. Centrum nås snabbt via fina cykelvägar eller via bra bussförbindelser. Med bil in till centrum tar det ca 10 min. Teleborg bjuder annars på det mesta du behöver, mataffär, pizzeria, vårdcentral, skola och närhet till universitetet. Varmt välkommen att kontakta mäklare Daniella Isaksson för visning!

  • Plus
  • Uteplats
Hammarstedts väg 6, Vikaholm, Växjö kommun
  • Kommande

Hammarstedts väg 6

Villa
Vikaholm, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
5 195 000 kr
168 + 15 m²
900 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska tvåvåningshus där du kan njuta av en nyproducerad bostads alla bekvämligheter! Detta hus har byggts av Smarta Hem och erbjuder en modern livsstil kombinerat med en funktionell design och högkvalitativa material. Med stora fönsterpartier, full takhöjd på ovanvåning och golvvärme på bägge plan skapas här en behaglig och exklusiv känsla. Den sociala planlösningen på nedre planet skapar en perfekt atmosfär för umgänge med vänner och familj. Här möts kök och vardagsrum i en öppen planlösning, vilket ger en smidig övergång mellan matlagning och avkoppling. I anslutning till köket finns en rymlig matplats och i vardagsrummet finns möjlighet att inreda för en extra matplats eller en avkopplande loungedel. Köket är inte bara en dröm för alla matentusiaster, det är även stilfullt och funktionellt. Här finner du goda arbetsytor, god förvaring och en praktisk köksö. På ovanvåningen finner du ytterligare ett stort badrum, ett allrum samt tre rymliga sovrum. Ytterligare sovrum/kontor finns på entréplanet. På trivsamma Vikaholm bor du i vackra naturomgivningar och med promenadavstånd till Södra Bergundasjön. Centrum nås snabbt via fina cykelvägar eller via bra bussförbindelser. Med bil in till centrum tar det ca 10 min. Teleborg bjuder annars på det mesta du behöver, mataffär, pizzeria, vårdcentral, skola och närhet till universitetet. Vänligen anmäl ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare!

  • Energieffektiv
Segerstadsvägen 72C, Hovshaga, Växjö kommun
  • Kommande

Segerstadsvägen 72C

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 550 000 kr
114 m²
5 rum
7 385 kr/mån
22 368 kr/m²

Välkomna till Segerstadsvägen 72C och denna trivsamma bostadsrättsvilla med fint läge på Hovshaga! Här bor du med huskänsla och en härlig trädgårdstäppa med fritt läge. Till bostaden hör en carportplats. I föreningen finns en utomhuspool, vilket skapar en svårslagen semesterkänsla under årets varmare dagar. Bostaden fördelas över ca 114 kvm och har genomgående hög standard och fina materialval. På entréplan finns ett modernt kök från Ballingslöv, en trevlig matplats och ett ljust vardagsrum med utgång till uteplatsen. Vidare finns här ett helkaklat badrum samt en separat tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och tvättho. Under trappan finns även förvaringsmöjligheter i ett förråd. På övre plan finns tre trivsamma sovrum samt ett allrum med utgång till trevlig balkong. Här finns även ett helkaklat badrum i stilrent utförande. Utomhus i sydostläge finns en stensatt uteplats och en trädgårdstäppa som vetter mot föreningens innergård. Sommartid blir detta verkligen en grönskande oas att vistas på! Vid entrésidan finns ytterligare en stensatt uteplats samt en balkong i nordvästläge. I föreningen finns utomhuspool och lekplats. På Hovshaga bor man mycket barnvänligt med närhet till förskola, skola, 4-h gården och Hovshaga centrum. Vid Hovshaga centrum finns dagligvaruhandel, frisör restaurang och inom kort även apotek För den sportintresserade finns även en omtyckt golfklubb och ridklubb i närområdet. Fina cykelleder och täta bussförbindelser in till centrum. Varmt välkomna att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Gustavsbergsvägen 1C, Gamla Norr, Växjö kommun
  • Kommande

Gustavsbergsvägen 1C

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
995 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/3
1 774 kr/mån
34 310 kr/m²

Bostadspärla på omtyckta Gamla Norr! Låg månadsavgift och trygg och stabil förening med mycket låg belåning! På Gustavsbergsvägen 1C finns denna härliga etta med mycket charm och känsla. Här bor du i ett omtyckt och eftertraktat område som erbjuder den perfekta kombinationen av det mysiga området och närheten till centrum. Bostaden bjuder på bevarande original detaljer och ett stort allrum som rymmer det mesta. Låg månadsavgift som inkluderar värme, internet och TV. Planlösningen fördelas över ca 29 kvm. Trevlig kokvrå med de så ofta efterfrågade original-luckorna, vältilltaget allrum med plats för matbord, soffa, TV-möbel och säng. Hall med förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum, stambytt år 2001. På Gamla Norr bor man i en lugn och trivsam boendemiljö med grönskande gårdar som omgärdar bostadshusen. Centrum och stationen ligger på promenadavstånd och i närområdet finns service i form av mataffär, frisörsalong och pizzeria. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Kim Gromer för visning!

  • Plus

Visar alla 15