Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Lomma

Fastighetsbyrån Lomma

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sommargatan 29, Lomma Tätort, Lomma kommun
  • Kommande

Sommargatan 29

Lägenhet
Lomma Tätort, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
6 495 000 kr
102 m²
3 rum
vån 2/5
5 198 kr/mån
63 676 kr/m²

Snart kan vi välkomna er till denna fantastiska lägenhet på Sommargatan, belägen ett stenkast från havet. Elegant design kännetecknar denna 3:a med generösa kvadratmeter och en förstklassig atmosfär. En inglasad balkong tillför ytterligare lyx i vardagen. Med högt i tak och stora fönsterpartier strömmar ljuset in i varje hörn. Varje rum erbjuder en hög standard med exklusiva materialval och moderna vitvaror. Anmäl intresse redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Esplanaden 2, Strandstaden, Lomma kommun
  • Kommande

Esplanaden 2

Lägenhet
Strandstaden, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
3 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/4
3 544 kr/mån
60 283 kr/m²

På tredje våningen finns denna stilrena lägenhet med stora fönsterpartier, ett härligt ljus och smart planlösning. Kök, matplats och vardagsrum bjuder på optimala sällskapsytor som förlängs av den härliga balkongen. Här bjuds på en vacker utsikt över hamnen och ni får plats med ett större möblemang. Önskar man glasa in balkongen finns det möjlighet att göra det. Fina färg- och materialval i hela bostaden gör det möjligt att flytta rakt in utan att behöva renovera. Ett perfekt boende för den kräsne som ställer höga krav på livskvalité och boendestandard. Välkommen till detta moderna boende på ett av Lommas bästa lägen - Lomma Strandstad. Här bjuds det på semesterkänsla året om! I Lomma Strandstad bor du i lugna gemytliga kvarter med en vacker blandad bebyggelse och en levande gatumlijö. Här finns flera restauranger, fiskbutik, glassbutik och små butiker längs med promenadstråket mot stranden. Läget är svårslaget med närhet till hav, hamn och strand endast en kort promenad till centrum med matbutiker, apotek, bank, systembolag och allt annat man kan behöva.

  • Balkong
  • Hiss
Hamnallén 70, Strandstaden, Lomma kommun
  • Kommande

Hamnallén 70

Villa
Strandstaden, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
8 195 000 kr
144 m²
5 rum
196 m² tomt

Nu har vi nöjet ett förmedla detta gedigna stenhus med stilren och modern interiör. Här bor man i ett lättskött hus med 2,6 m i takhöjd och generösa sällskapsytor, härliga fönsterpartier, golvvärme på bottenplan samt skjutpartier mot trädgården. Huset har nyligen fräschats upp både på in- och utsidan och det isolerade förrådet har byggts om till ett kombinerat allrum med förrådsdel. Fina materialval och praktiska genomtänkta lösningar för förvaring finns. Fyra rum på ovanvåningen, badrum och tvättrum. Allt ligger i anslutning till varandra vilket är ett extra plus i vardagen. Insynsskyddad trädgård med stort trädäck, markis och cykelskjul. Uteplats med hög uppvuxen häck där man kan njuta av kvällssolen. Inte långt ifrån skola, hav och strand hittar ni detta mycket trevliga hus, här är det dessutom väldigt nära till hamnen med närbutik och restauranger. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 3