Svensk Fastighetsförmedling Bollnäs

Svensk Fastighetsförmedling Bollnäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Herte 8650, Hällbo, Bollnäs kommun
  • Kommande

Herte 8650

Fritidshus
Hällbo, Bollnäs kommun
1 095 000 kr
77 m²
4 rum
2 570 m² tomt

Välkommen till detta charmiga torp med vita knutar, lantligt beläget med skog och natur som närmsta granne samt utsikt ner mot nedre Herten. Det här huset erbjuder inte bara ett mysigt boende med trägolv, kakelugn och vedspis, utan även en gäststuga där familj och vänner kan få sitt egna krypin. Trädgårdstomt med gamla äppelträd, bärbuskar och möjlighet till odling. På tomten finns också ett fristående garage, lusthus och jordkällare. Med endast 15 minuters bilfärd från Bollnäs centrum har du både naturen och stadens bekvämligheter inom räckhåll.

  • Plus
Sveden 4672, Segersta, Bollnäs kommun
  • Kommande

Sveden 4672

Fritidshus
Segersta, Bollnäs kommun
995 000 kr
148 m²
2 rum
950 m² tomt

Möjlighet att förvärva detta gamla "bönhus" som är idag ombyggt till fritidshus och rymmer 2 ROK och toalett. Den gamla salen, med en takhöjd utöver det vanliga och flera höga fönster ger en häftig rymd, fungerar idag som allrum och vardagsrum. På entréplanet finns även kök med plats för matbord, toalett med wc och handfat. På övervåningen finns sovrummet som ansluts till två sovalkover på vardera sida om rummet. Välkommen att anmälan ditt intresse redan idag!

Hedenvägen 82, Bollnäs, Bollnäs kommun
  • Kommande

Hedenvägen 82

Villa
Bollnäs, Bollnäs kommun
Pris saknas
127 + 41 m²
4 rum
1 792 m² tomt

Nu finns det möjlighet att lämna intresse för denna charmiga villa som bjuder på en trevlig kombination av välbevarade detaljer och moderna bekvämligheter. Med sina ljusa och luftiga rum skapar detta hem en inbjudande atmosfär som genomsyrar varje vrå. Kakelugnar samt vedspis är ett vackert tillskott till huset och ger en rustik känsla samtidigt som de sprider en varm och mysig atmosfär. Praktisk planlösning där samtliga sovrum är beläget på övre plan och entréplan som erbjuder ett rymligt allrum, kök och badrum. Den stora och lummiga tomten är som ett grönt paradis där det rymliga växthuset är pricken över i. Det naturnära läget ger också möjlighet till härliga promenader och utomhusaktiviteter för hela familjen. Varmt välkommen att lämna intresse redan nu!

Renskullen 48, Ren, Bollnäs kommun
  • Kommande

Renskullen 48

Radhus
Ren, Bollnäs kommun
895 000 kr
121 m²
4 rum
6 677 kr/mån
7 397 kr/m²

Bekvämt och bekymmersfritt boende i välskött och trivsamt bostadsrätts-radhus med bra läge i området på hörntomt med altaner i både öst och väst (morgon- och kvällssol). Bostaden som inrymmer 121 kvm fördelat på 1,5-plan med 4 ROK varav 3 sovrum har under de senaste åren renoverats löpande och är i ett gott skick. Dusch/badrum i båda planen samt en nyrenoverad tvättstuga från 2020 intill köket på entréplan. Bra och rymligt fristående förråd med el som t ex kan inredas till gästrum om extra sovplatser skulle önskas. Bostaden är belägen i den populära HSB föreningen brf: Renskullen och i månadsavgiften ingår förutom värme, vatten/avlopp, tv/internet även en garageplats i länga. Välskött område med nyare lekplatser och bra kvarterslokal med bl.a. tvättstuga och bastu. Närhet till grönområden, skola/förskolor och matbutiken Ica Träffen. Bra kommunikationer genom gångavstånd till busshållplats. Varmt välkommen till Renskullen 48! 3D-visning finns på hemsidan.

  • Uteplats

Visar alla 4