Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Annavägen 6, Bråten, Karlskoga kommun
  • Mån 28 okt kl 16:00
Annavägen 6, Bråten, Karlskoga kommun, bild 2
Annavägen 6, Bråten, Karlskoga kommun, bild 3

Annavägen 6

Villa
Bråten, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
1 795 000 kr
117 + 151 m²
3 rum
682 m² tomt

Välkommen till denna tegelvilla i familjevänliga Bråten. Här ligger fokus på härliga sällskapsytor både inomhus och utomhus. Den stora inglasade altanen, med anslutande pooldäck, är en riktig höjdpunkt. Bostaden har en modern öppen planlösning med stort vardagsrum där både soffgrupp och matplats ryms. Centralt finns en braskamin, perfekt för ökad mysfaktor. Köket renoverades stilfullt år 2017 och smälter samman med det rymliga vardagsrummet. Från två platser i huset når du den härliga inglasade altanen, som förlänger sommaren med sina dubbla golv och frostfria glas. Här har du en god utsikt över pooldäcket, vilket ger dig möjlighet att njuta av en svalkande simtur när som helst. Vidare på entréplan finns två sovrum, varav ett enkelt kan omvandlas till ytterligare ett sovrum om så önskas. Källarplanet erbjuder ännu fler sällskapsytor samt ett avkopplande relaxrum med dusch och bastu - perfekt för att varva ned och njuta av egentid. Förvaring finns det gott om och det vidbyggda garaget ger extra bekvämlighet och utrymme. Bråten är ett populärt område och erbjuder närhet till vackra grönområden, förskolor, skolor och matbutik. Från stigen som startar vid Annavägen når du den omtyckta "Barkbanan" med fina löpspår - perfekt för dig som vill njuta av natur och motion. Missa inte chansen att bli ägare till detta trevliga hus i Bråten. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
Saxlyckevägen 18D, Sandviken, Karlskoga kommun
  • Mån 28 okt kl 15:45

Saxlyckevägen 18D

Lägenhet
Sandviken, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
295 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 579 kr/mån
4 797 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostadsrätt om 61,5 kvm med två rum och kök, belägen på första våningen i ett lugnt och trivsamt område. Den här lägenheten erbjuder en känsla av komfort och trivsel med ett extra plus i form av en stor, inglasad balkong. Här får du möjlighet att njuta av utomhuslivet under de varmare månaderna, oavsett väder. Balkongen är en härlig förlängning av vardagsrummet, där du kan koppla av med morgonkaffet, odla växter eller umgås med vänner över en middag. Lägenheten är välvårdad som ger en hemtrevlig känsla, men som samtidigt öppnar upp för dig som vill sätta din egen prägel på boendet. Vardagsrummet är ljust och rymligt, och de stora fönstren släpper in rikligt med dagsljus. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsdel. Köket är funktionellt med goda förvaringsutrymmen och plats för ett matbord. Det rymliga sovrummet erbjuder utrymme för förvaring med plats för garderober och en stor säng. Badrummet är praktiskt och rymligt med dusch, toalett, tvättställ och handdukstork. Läget är bra i östra delen av Karlskoga – med närhet till vackra naturstråk och strandpromenader är detta ett hem för dig som värdesätter närheten till naturen. Här kan du ta långa promenader, jogga eller bara njuta av omgivningarna. Samtidigt har du dagligvaruhandel, butiker och annan service på bekvämt avstånd, vilket gör vardagslivet enkelt och smidigt. Med bra bussförbindelser tar du dig snabbt in till stan, till Örebro eller andra delar av området. Denna lägenhet är perfekt för dig som söker ett hem där lugn, bekvämlighet och närhet till både natur och stad möts på bästa sätt. Ett boende med stor potential att anpassas efter dina behov och drömmar. Missa inte chansen till Saxlyckevägen 18D!

  • Plus
  • Balkong
Gälleråsen 628, Gälleråsen, Karlskoga kommun
  • Imorgon kl 16:00
Gälleråsen 628, Gälleråsen, Karlskoga kommun, bild 2
Gälleråsen 628, Gälleråsen, Karlskoga kommun, bild 3

Gälleråsen 628

Villa
Gälleråsen, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
2 495 000 kr
150 + 6 m²
5 rum
1 106 m² tomt

Varmt välkomna till Gälleråsen 628 - ett perfekt boende för dig som vill bo enskilt men samtidigt ha nära till staden! Här finner ni en genomgående renoverad villa i smakfull stil med material av högsta kvalitet. Renoveringen har utförts med omsorg för att bevara husets karaktär, något som ägaren verkligen har lyckats med. Köket är platsbyggt av en lokal snickerifirma för att passa perfekt in i husets charmiga stil. På nedre plan möts ni av stora sociala ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och matrum. I vardagsrummet finns en mysig braskamin och originalträgolv, som tillsammans bidrar till husets charm och känslan av äldre själ. Från matrummet öppnar ni upp de spröjsade dubbeldörrarna mot ett trädäck och husets baksida, vilket skapar en underbar koppling mellan inne och ute. Husets badrum är en riktig wow-upplevelse, en perfekt mix av lyx och stil. Här kan ni välja mellan ett avslappnande bad i badkaret eller en uppfriskande dusch. Vidare på nedre plan finns en praktisk groventré och tvättstuga som underlättar vardagens sysslor. När ni kliver upp till övre plan möts ni direkt av den otroliga punchverandan, som verkligen är husets hjärta. Här kan timmar spenderas i lugn och ro, och utsikten över gärdena och solnedgången är balsam för själen. Här på övre plan finns idag två sovrum och ett allrum. Allrummet kan enkelt göras om till ett extra sovrum om familjens behov förändras. Gälleråsen är ett lugnt naturområde med gott om grönområden där man kan njuta av naturen och avkopplande promenader. Varför inte ta cykeln ca 2 minuter till Timsälven för ett svalkande dopp eller en längre tur till Lunedet? Gälleråsen erbjuder den perfekta kombinationen av avskildhet och närhet, med ett idealiskt avstånd in till stan på under 10 minuter med bil. Missa inte chansen att bli nästa ägare till denna otroliga bostad. Anmäl er till nästa visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Annavägen 7, Bråten, Karlskoga kommun
  • Ons 30 okt kl 16:00

Annavägen 7

Villa
Bråten, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
2 395 000 kr
160 + 44 m²
6 rum
863 m² tomt

Välkommen till denna rymliga enplansvilla om 160 kvm. Den praktiska enplansdesignen och den lättskötta tomten underlättar vardagslivet. Här erbjuds generösa sällskapsytor med ett välplanerat vardagsrum som har tillräckligt med utrymme för både stor soffgrupp och matplats. Centralt i huset finns en mysig eldstad för att öka mysfaktorn och vill du njuta av eftermiddags/kvällssolen nås enkelt den härliga solterrassen från vardagsrummet. Husets smarta planlösning inkluderar sovrum uppdelade i två ändar av huset. I vardera del finns ett badrum , varav ett smakfullt renoverat år 2017. Bråten är ett populärt område och erbjuder närhet till vackra grönområden, förskolor, skolor och matbutik. Från stigen som startar vid Annavägen når du den omtyckta "Barkbanan" med fina löpspår - perfekt för dig som vill njuta av natur och motion. Detta hus står redo för nya ägare - varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Plus
Alkvettervägen 6, Karlskoga, Storfors kommun
  • Tis 29 okt kl 16:00
Alkvettervägen 6, Karlskoga, Storfors kommun, bild 2
Alkvettervägen 6, Karlskoga, Storfors kommun, bild 3

Alkvettervägen 6

Villa
Karlskoga, Storfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
995 000 kr
117 m²
4 rum
1 131 m² tomt

Välkommen till detta charmiga enplanshus som verkligen är en pärla för både barnfamiljen och paret utan barn. Med en perfekt storlek och en planlösning som känns både öppen och social, kan ni verkligen skapa ert drömhem här. Det mesta är redan gjort – det är bara att flytta in och börja njuta av livet. Huset är beläget på en härlig tomt med skogen som närmsta granne. Här kan ni verkligen njuta av lugnet samtidigt som ni har nära till både förskola och skola – perfekt för er med barn. Den stora uppgrusade infarten erbjuder gott om plats för både bilar, husvagnar och båtar. Ett praktiskt, vidbyggt garage som nås direkt från tvättstugan gör vardagen lite enklare. På baksidan av huset finns en härlig altan där ni kan koppla av och njuta av solen under varma dagar. Tomten är inhägnad, vilket är en stor fördel för er som har barn eller husdjur – här kan de leka fritt och tryggt. Huset erbjuder tre rymliga sovrum i varierande storlekar, ett fräscht badrum samt en praktisk gästtoalett. Fint kök med egen matsalsdel så alla vänner och familj får plats på middagarna. Det här hemmet är verkligen en plats där ni kan skapa minnen för livet, oavsett om ni är en växande familj eller ett par som söker ett bekvämt och välskött boende. Missa inte chansen att göra detta hus till ert hem!

  • Premium
  • Uteplats
Rosendal 33A, Rosendal, Karlskoga kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Idag kl 16:30
Rosendal 33A, Rosendal, Karlskoga kommun, bild 2
Rosendal 33A, Rosendal, Karlskoga kommun, bild 3

Rosendal 33A

Lägenhet
Rosendal, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
1 295 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/2
4 334 kr/mån
15 602 kr/m²

Välkommen till Rosendal 33A – Bostadsrätten med villakänsla! Letar du efter det perfekta hemmet som kombinerar både bostadsrätt och villa? Då är Rosendal 33A platsen för dig. Denna fantastiska bostadsrätt på 83 kvadratmeter, fördelat på två plan, erbjuder allt du kan önska dig. När du kliver in genom dörren möts du av en praktiskt och bra hall som bjuder in till resten av hemmet. Entréplanet erbjuder även en praktiskt detalj med sitt renoverade wc-rum, som har klinkergolv och kaklade väggar samt är utrustat med både toalett och tvättställ. Vidare från hallen till det moderna köket, renoverat runt 2015, som inte bara är stilfullt med fina materialval som bl.a. bänkskiva i granit, djup fönsterbräda i marmor men också är praktiskt, med gott om plats för små och stora sällskap. Perfekt för både vardagsmåltider och middagsbjudningar. På entréplanet finner du också ett duschrum som totalrenoverades cirka 2020. Här möts du av klinkergolv och kakelväggar, moderna bekvämligheter som en dusch, toalett, tvättställ och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare – allt du behöver för daglig bekvämlighet. Det stora vardagsrummet på detta plan är mångsidigt; här kan du enkelt skapa ett mysigt sällskapsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp. När du rör dig upp till övre plan öppnar sig ytterligare möjligheter. Här möts man av en härligt sitthörna och sedan vidare till sovrumdelen med bra förvaringar och fint ljusinsläpp. Från sovrummet når man nästa rum som idag används som kontor, perfekt när man vill ha lugn och ro så är det bara att stänga dörren. En av de mest lockande aspekterna av Rosendal 33A är nyttjanderätten till en egen uteplats och egen gräsyta. Denna utomhusyta skapar en underbar möjlighet att njuta av friluftslivet precis utanför dörren. Skapa din egen trädgårdsoas, ordna grillkvällar med vänner eller njut av lugna stunder i solen. Att ha nyttjanderätt för din egen trädgård ger en härlig villakänsla, mitt i bekvämligheten av en bostadsrätt. Utöver alla dessa fantastiska funktioner ingår också en garageplats i månadsavgiften, vilket gör det bekvämt och enkelt att parkera din bil året runt. Rosendal är en attraktiv stadsdel i Karlskoga som erbjuder en perfekt balans mellan natur och stadsliv. Här omges du av grönområden som inbjuder till promenader, picknickar och andra utomhusaktiviteter. Området ligger också nära Karlskogas centrum, där du enkelt når ett brett utbud av butiker, restauranger och andra tjänster. För den aktiva livsstilen finns idrottsanläggningar och motionsspår vid Nobelhallen, vilket gör det enkelt att hålla sig i form utan att behöva resa långt. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en unik kombination av härlig komfort och villakänsla. Med sina smakfulla renoveringar, praktiska planlösning och tillgång till en uteplats och garage, är detta hemmet som låter dig njuta av det bästa av två världar. Välkommen till ditt nya hem på Rosendal 33A!

  • Premium
  • Uteplats
Selkroksvägen 43, Häsängen, Karlskoga kommun
  • Imorgon kl 17:15
Selkroksvägen 43, Häsängen, Karlskoga kommun, bild 2
Selkroksvägen 43, Häsängen, Karlskoga kommun, bild 3

Selkroksvägen 43

Villa
Häsängen, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
995 000 kr
136 + 108 m²
5 rum
953 m² tomt

Varmt välkommen till Selkroksvägen 43, där boendet inte bara erbjuder en fantastisk placering utan även en unik "bo på landet" atmosfär som få andra kan matcha. Beläget med baksidan mot en frodig allmänning med vackra träd, får du här en oas av lugn och natur mitt i vardagen. Kliv in i detta charmiga hem och möts genast av en varm och inbjudande atmosfär. Den hemtrevliga känslan omfamnar dig och ger en harmonisk energi som genomsyrar varje rum. Huset har nyligen genomgått omfattande renoveringar för att säkerställa både komfort och modernitet. Ett helt nyrenoverat duschrum bidrar till bekvämligheten, medan det nya taket ger trygghet och långsiktig hållbarhet. Dessutom är det vattenburna uppvärmningssystemet en extra bonus som säkerställer en behaglig inomhusmiljö året runt. Det här är inte bara ett hem, det är en livsstil. Upptäck förmånen med att bo på Selkroksvägen 43 och låt dig förföras av dess charm och bekvämlighet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt som detta underbara boende har att erbjuda!

  • Premium
Gärdesgatan 1B, Centralt, Karlskoga kommun
Gärdesgatan 1B, Centralt, Karlskoga kommun, bild 2
Gärdesgatan 1B, Centralt, Karlskoga kommun, bild 3

Gärdesgatan 1B

Lägenhet
Centralt, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
350 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 714 kr/mån
8 642 kr/m²

Är du på jakt efter ett hem i fint skick där du bara kan flytta in och koppla av kan det här vara lägenheten för dig! Lägenheten erbjuder en boyta om 40.5 kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök och med en bra månadsavgift om 2 714 kr. De generöst tilltagna fönstren ger bostaden ett oemotståndligt ljus från både vardagsrum och köket. Vardagsrummet erbjuder en sovalkov för att förenkla placering av möbler samt utgång till en stor inglasad balkong som, säljaren själv beskriver, kan användas nästan som ett extrarum vår till höst. Köket är stort och erbjuder utrymme för ett matbord för 4 personer samt utrustat kök med bl. a. diskmaskin. Duschrummet är stort och ger dig möjlighet till allt praktiskt som ett duschrum önskas användas till. Något som finns här är den egna tvättmaskinen som gör vardagen lite enklare och mer praktisk. Planeringen av den här lägenheten har gjorts med tanke – här har varje yta sitt självklara användningsområde! Bostaden är beläget med ett centralt läge i Karlskoga men ändå inte mitt i vimlet. Med nästan ett stenkast från bostaden når du både dagligvaruhandeln via Ica Maxi och Coop Fröding samt restauranger när du inte har lust att laga mat för kvällen. Med en kortare promenad når du idrottsanläggningen Nobelhallen där du vintertid kan avnjuta Allsvensk hockey av BIK Karlskoga och åt andra hållet når du Karlskoga busstation samt Karlskoga centrum med dess rika utbud av butiker och restauranger. Varmt välkommen till detta hem på Gärdesgatan 1B, här kommer du trivas!!

  • Premium
  • Balkong
Labbsand 203, Labbsand, Karlskoga kommun
Labbsand 203, Labbsand, Karlskoga kommun, bild 2
Labbsand 203, Labbsand, Karlskoga kommun, bild 3

Labbsand 203

Villa
Labbsand, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
3 495 000 kr
115 m²
3 rum
1 170 m² tomt

Välkommen till Labbsand 203 - en oas av stil och komfort vid sjön Möckeln. Denna fantastiska villa erbjuder inte bara ett hem, utan en livsstil som få förunnas. Med naturen som granne och endast 75 meter ner till sjön med bad- och båtplats är detta ett hem att verkligen trivas i! Här omfamnas du av en omsorgsfullt och noggrant renoverad bostad med stilrena materialval och hög standard som genomsyrar varje vrå. Med en utbyggnad på 40 kvm som skapar stora sociala ytor genom öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ifrån vardagsrummet tar du dig direkt ut på den väl tilltagna altanen där du kan du se fram emot mysiga kvällar med en oslagbar utsikt över sjön. Kliv in i detta hem och upplev en harmonisk atmosfär, där ljusa ytskikt och generösa fönsterpartier flödar in med naturligt ljus och skapar en känsla av rymd och lugn. Denna bostad har dessutom genomgått omfattande renoveringar på senare tid genom installation av bergvärme, takbyte samt renovering av kök och badrum vilket bidrar till att du kan flytta in och trivas från start utan att behöva lägga tid och energi på renovering. I bostaden finns för närvarande två sovrum med vacker sjöutsikt. Det finns även potential för ett tredje sovrum i det charmiga uthuset, vilket möjliggör att du kan skapa ditt drömboende precis som du vill ha det. Varför inte omvandla utrymmet till din egen verksamhet och låta kreativiteten flöda? Området Labbsand erbjuder den perfekta balansen mellan avskildhet och närhet till bekvämligheter. Med snabb tillgång till Karlskoga centrum och E18 som tar dig direkt till Örebro är detta ett läge som passar alla behov. Njut av natursköna promenader längs Angsjöleden eller unna dig en glass i solen på Labbsand restaurang, bara en kort promenad från ditt nya hem. För golfentusiasten finns även Karlskoga golfbana inom räckhåll, vilket ger möjlighet att utöva din favoritsport i en vacker omgivning. Njut av varje skiftning i årstiderna i detta harmoniska boende. Bli en del av Labbsand 203 och upplev den perfekta kombinationen av komfort, natur och bekvämlighet. Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information.

  • Premium
  • Uteplats
Karlskogavägen 18, Degerfors, Degerfors kommun
  • Tor 24 okt kl 17:00
Karlskogavägen 18, Degerfors, Degerfors kommun, bild 2
Karlskogavägen 18, Degerfors, Degerfors kommun, bild 3

Karlskogavägen 18

Villa
Degerfors, Degerfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
2 750 000 kr
152 + 63 m²
5 rum
1 214 m² tomt

Välkommen till Karlskogavägen 18, en välskött och exklusiv villa som erbjuder ett hem att uppleva och njuta av genom alla årstider. Med en handlagd stenmur och en herrgårdstrappa på framsidan är det lätt att möta vårsolen med en kopp kaffe i handen. På sommaren bjuder den gröna och lugna baksidan in till lek och avkoppling, medan balkongen på övervåningen blir en perfekt plats för att njuta av kvällssolen med ett glas bubbel. Villans hjärta är det stora Kvänumköket, en naturlig samlingsplats för familjen där ni kan laga mat, baka och umgås. Barnen gör sina läxor vid köksön medan middagen tillagas. Vardagsrummet, där ute möter inne, är en favorit året runt. Här sitter ni bekvämt och följer årstidernas skiftningar, från vårens första knoppar till vinterns snö som faller utanför. På vintern kan ni öppna dörren till vardagsrummet och kliva direkt ut i spabadet för en stunds avkoppling i den kalla luften. På övervåningen finns tre rejäla sovrum som ligger nära varandra men utan att vara lyhörda, vilket skapar en harmonisk och privat atmosfär för familjen. Fastigheten erbjuder plats för tre bilar, med ett varmgarage och två platser under tak, samt ett 40 m² isolerat förråd utöver de 60 m² som källaren ger. Läget är perfekt med närhet till skolor, affärer och kollektivtrafik – både buss och tåg – vilket gör pendlingen till Stockholm smidig på bara 1 timme och 36 minuter. Här finns också en kvarterskrog runt hörnet samt strövområden, motionsslingor, golf och badplatser inom räckhåll. Detta hem erbjuder rymd, stil och funktionalitet med en privat och fridfull känsla. Missa inte chansen att uppleva denna pärla i Degerfors – boka din visning idag!

  • Premium
Skördevägen 15, Karlberg, Karlskoga kommun
Skördevägen 15, Karlberg, Karlskoga kommun, bild 2
Skördevägen 15, Karlberg, Karlskoga kommun, bild 3

Skördevägen 15

Villa
Karlberg, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
2 495 000 kr
177 + 57 m²
5 rum
1 306 m² tomt

Välkommen till Skördevägen 15 – ett hem som kombinerar den varma, välkomnande känslan av ett äldre hus med modern komfort. Detta gediget byggda hus, med sina tjocka plankväggar, erbjuder inte bara stabilitet och trygghet utan också en charm. När du stiger in genom dörren möts du av en atmosfär som omfamnar dig med värme och en fantastisk känsla. En av de största fördelarna med detta hus är det insynsskyddade läget. Med en skola och en skyddande trädridå, får du ett privat och fridfullt boende. Träden erbjuder dessutom en skön skugga under sommarens varmaste dagar, vilket bidrar till en behaglig utomhusmiljö. När sommaren når sitt klimax, finns det ingen bättre plats att vara än vid husets pool. Poolen har varit en räddning under många heta dagar och är den perfekta platsen för att svalka sig. Att avsluta dagen med grillkvällar vid poolen, medan kvällssolen sänker sig över kvarteret, skapar minnen som lyser upp även de mörkaste vinterdagarna. Området präglas av en trevlig och avspänd atmosfär. Grannarna är vänliga och kvarteret ger en känsla av gemenskap och trivsel, vilket bidrar till en trygg och harmonisk vardag. Skördevägen 15 är mer än bara ett hus – det är ett hem som väntar på att skapa nya minnen med dig. Välkommen att upptäcka allt detta charmiga boende har att erbjuda!

  • Premium
Grenadjärvägen 13B, Knektåsen, Karlskoga kommun
Grenadjärvägen 13B, Knektåsen, Karlskoga kommun, bild 2
Grenadjärvägen 13B, Knektåsen, Karlskoga kommun, bild 3

Grenadjärvägen 13B

Radhus
Knektåsen, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
1 295 000 kr
117 m²
3 rum
237 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem i hjärtat av det familjevänliga Knektåsen på Grenadjärvägen 13B! Detta charmiga 1,5-plans kedjehus utan källare är ett hem som erbjuder en optimal kombination av modernitet, komfort och utrymme. Med sina generösa 117 kvadratmeter erbjuder detta hem en härlig atmosfär och flexibilitet för din familjs behov. Kliv in i detta ljusa hem och upptäck en modern planlösning som smidigt sammanför tre rum och kök, varav två större sovrum. Med möjlighet att skapa så bostaden blir tre till fyra sovrum om så önskas, ger detta hem en unik flexibilitet som kan anpassas efter din familjs behov eller växande utrymmeskrav. Den moderna känslan och öppna planlösningen skapar en perfekt balans mellan funktion och stil, vilket ger en öppen och ljus atmosfär som genomsyrar varje hörn av huset. Det rymliga köket som är öppet med vardagsrummet blir navet i hemmet, perfekt för familjemiddagar eller samlingar med vänner. Under de varmare månaderna ställer du upp dörren till den inglasade altanen och där får ytterligare ett stor plus till denna bostad. De generösa fönsterpartierna flödar med naturligt ljus som ger en känsla av lugn och trivsel. Området är en dröm för familjer med sin barnvänliga miljö. Med närhet till grönområden, lekplatser och skolor blir detta en idealisk plats för barnens lek och växt. Dessutom finns det bekväm tillgång till service och bekvämligheter inom räckhåll för att underlätta vardagen för hela familjen. Det här är inte bara ett hus - det är en möjlighet att skapa nya minnen och skapa en varm och inbjudande tillflyktsort för din familj. Kom och upplev den perfekta kombinationen av modern livsstil och en avslappnad hemtrevnad i detta fantastiska kedjehus. Välkommen till ditt nya hem på Grenadjärvägen 13B!

  • Premium
  • Uteplats
Hedgatan 7, Haren, Karlskoga kommun
  • Fre 25 okt kl 15:30

Hedgatan 7

Villa
Haren, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
795 000 kr
126 + 63 m²
6 rum
1 191 m² tomt

Välkommen till denna tvåplansvilla med källare som erbjuder både möjligheter och charm, perfekt belägen för dig som vill skapa ett personligt och trivsamt hem. Med en boyta om 126 kvm och en biyta om 63 kvm finns här gott om plats att sätta din egen prägel och förverkliga dina bostadsdrömmar. Fastigheten ses med behov av renovering, vilket ger dig friheten att anpassa varje detalj efter din egen stil och smak. Villans layout och två plan med källare ger en flexibel planlösning som kan utformas för att skapa ett modernt och funktionellt hem för en eller två familjer. Här har du chansen att renovera med personlig prägel och kanske till och med skapa en uthyrningslägenhet för extra intäkter. Tomten, som omger huset, är en lummig och grön oas där du kan skapa din egen trädgårdsdröm. Baksidan av huset bjuder in till mysiga stunder, med grönska som omger platsen och ger en privat atmosfär. Här finns möjlighet att anlägga en fin uteplats för härliga sommarkvällar, eller kanske en trädgård med odlingslådor och fruktträd. Möjligheterna är många för den med gröna fingrar eller bara en önskan om att skapa en plats för avkoppling. På fastigheten finns även ett fristående enbilsgarage med en stor tillhörande infart som erbjuder gott om plats för både bil och släpkärran. Infarten ger också möjlighet till extra parkeringsyta, vilket gör det smidigt för den som har flera fordon eller ofta får besök. Villans läge ger både närhet till service och bekvämligheter som Ica Maxi och faciliteter som Nobelhallen. Här kan du få det bästa av två världar – en plats där du kan njuta i en mysig trädgård, men samtidigt ha närhet till skolor, affärer och kommunikationer. Med rätt insats och vision kan detta hus bli en fantastisk bostad för en ny familj eller ett lönsamt projekt för den som ser möjligheterna att skapa två separata lägenheter. Sammanfattningsvis är detta en villa med stor potential för den händige eller för den som drömmer om att skapa sitt eget drömhem från grunden. Låt din kreativitet flöda och förvandla denna bostad till en plats där minnen skapas och drömmar blir verklighet. Missa inte chansen att förvärva denna fastighet för dig som vill skapa ditt hem – välkommen hem till Hedgatan 7!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Värmlandsvägen 60, Karlberg, Karlskoga kommun

Värmlandsvägen 60

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
4 646 kr/mån
3 679 kr/m²

Välkommen till Värmlandsvägen 60, där denna gavellägenhet på 53 kvadratmeter väntar på att bli din personliga pärla. Beläget i det omtyckta och populära området Karlberg, erbjuder denna lägenhet bra möjligheter för dig som vill sätta din egen prägel på ditt framtida hem. Fördelarna med framförallt denna lägenhet är att man har just gavelläge vilket gör att den blir ljusare men också att man slipper grannen på ena sidan. Balkongen är i söderläge för dig som älskar solen. Lägenheten har en praktisk planlösning med en generös hall med bra förvaringsutrymme, ett sovrum, ljust vardagsrum med utgång till balkong, duschrum och en matsal där du vidare kommer till bostadens kök. Vad som gör denna lägenhet särskilt spännande är den möjlighet den ger till renovering och anpassning enligt dina personliga preferenser. Här finns många möjligheter där du kan omvandla till precis vad du önskar. Värmlandsvägen erbjuder ett centralt läge med utmärkta kollektiva förbindelser som gör pendlingen till och från jobbet smidig, här finns fina parkområden och du har närhet till matbutiker som förenklar din vardag. Med gångavstånd ner till stadens centrum kan du även ta del av stadens utbud av restauranger och nöjen, samtidigt som du kan återvända tillbaka till ditt lugna hörn i Karlberg. Kom på visning och upptäck vilken potential som finns i denna bostad. Möjligheterna är oändliga, och du kan skapa ett hem som speglar din stil och behov. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Flygfältsvägen 19B, Karlberg, Karlskoga kommun
  • Budgivning pågår

Flygfältsvägen 19B

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
3 451 kr/mån
9 340 kr/m²

Välkommen till din framtida lägenhet på Flygfältsvägen 19B i lugna Karlberg! Denna charmiga lägenhet på första våningen är en perfekt kombination av stilrenhet och bekvämt boende. När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrum med stora ytor med plats för både matbord och soffa, skapar en inbjudande atmosfär för avkoppling och umgänge. Sovrummet är välplanerat med gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att organisera dina saker och skapa din egen personliga oas. Detta är inte bara en fantastisk lägenhet, utan även läget är perfekt. Du har bekvämt gångavstånd till stadens centrum, där du kan njuta av restauranger, shopping och allmänna kommunikationer. En livsmedelsbutik finns också i närheten, vilket gör vardagen ännu smidigare. För naturälskaren finns grönområden inom räckhåll för avkopplande promenader och frisk luft. Vill du bo i ett lugnt område, en trappa upp med låg avgift så kommer du trivas i denna fantastiska lägenhet på Flygfältsvägen 19C. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt din framtid börja här!

  • Balkong
Källénsgatan 6, Degerfors, Degerfors kommun
  • Tor 24 okt kl 16:00
Källénsgatan 6, Degerfors, Degerfors kommun, bild 2
Källénsgatan 6, Degerfors, Degerfors kommun, bild 3

Källénsgatan 6

Radhus
Degerfors, Degerfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
990 000 kr
141 + 24 m²
5 rum
406 m² tomt

Välkommen till detta underbara hus i Degerfors, ett hem som erbjuder allt du behöver för ett bekvämt och stilfullt boende. Med sina 141 kvadratmeter kombinerar detta hus generösa ytor och praktisk funktionalitet på bästa sätt. Fastigheten inkluderar ett isolerat garage som inte bara skyddar bilen, utan även erbjuder extra förvaringsutrymme eller en perfekt plats för hobbyverksamhet. Utomhus finns både en inglasad och en öppen altan i sydvästläge, idealiska för att njuta av solen och utomhuslivet året runt. Huset har en öppen planlösning med ljusa ytskikt som skapar en inbjudande atmosfär och gott om utrymme för familj och vänner att samlas. Köket är ett stilrent IKEA-kök från 2018, fullt utrustat för att möta hemmakockens alla behov. Badrummet, renoverat 2014, erbjuder lyx med golvvärme och modern inredning. Dessutom finns en praktisk tvättstuga som underlättar vardagen. Övervåningen fungerar som en egen oas för barnen. Här har de friheten att umgås och leka med vänner i ett stort allrum, vilket ger gott om plats för aktiviteter och avkoppling. De två rymliga sovrummen på övervåningen erbjuder även gott om utrymme för både vila och lek, och ger barnen möjlighet att skapa sina egna personliga och kreativa utrymmen. Moderna bekvämligheter inkluderar en luftvärmepump från 2023. Dessutom har hela huset fått ny eldragning för ökad säkerhet och tillförlitlighet. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska boende i Degerfors!

  • Premium
  • Uteplats
Bregårdsgatan 16C, Centralt, Karlskoga kommun

Bregårdsgatan 16C

Lägenhet
Centralt, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
275 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 2/3
1 925 kr/mån
6 962 kr/m²

På Bregårdsgatan 16C välkomnas du in i denna öppna lägenhet som är i fint skick och går utmärkt att flytta in i som den är. Här bor du på 39.5 kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök. En stilren bostad där det, tack vare det generösa ljusinsläppet, aldrig känns mörkt eller instängt. Det första man möts av i denna bostad är en öppen och välplanerad hall. Det sociala, stilrena och ljusa köket bjuder på bra förvaringsmöjligheter, släta luckor, gråa skåpluckor och plats för matbord och stolar. Trevligt, lättmöblerat och rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp. På Bregårdsgatan 16C erbjuds ett mycket centralt läge med centrum ett stenkast från lägenheten. Med Möckeln en promenad bort samt Örebro och Karlstad inom pendlingsavstånd finns här alla förutsättningar att kunna uppleva och uppskatta fördelarna som detta boende erbjuder. Varmt välkomna!

  • Plus
Filipstadsvägen 27c, Karls Åby, Karlskoga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Filipstadsvägen 27c

Lägenhet
Karls Åby, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
250 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
3 478 kr/mån
6 098 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade etta på Filipstadsvägen 27c! Med sina 41,5 kvm erbjuder denna bostad en härlig rymd och många möjligheter. När du stiger in möts du av en rymlig hall med gott om förvaringsutrymme för både kläder och skor. Vidare in i lägenheten hittar du ett ljust rum med vacker parkett och en praktisk sovalkov som skapar en avskild sovdel. Härifrån har du även utgång till en balkong i soligt söderläge – perfekt för att njuta av morgonkaffet. Köket är rymligt och erbjuder gott om arbetsytor samt plats för ett matbord, vilket ger möjlighet att bjuda över vänner på middag. Här bor du på tredje våningen i ett hus med hiss och närhet till både grönområden och goda kommunikationer. En lägenhet med stor potential för den som vill skapa sitt eget boende! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Syrénvägen 3, Övre Skranta, Karlskoga kommun
  • Imorgon kl 15:45
Syrénvägen 3, Övre Skranta, Karlskoga kommun, bild 2
Syrénvägen 3, Övre Skranta, Karlskoga kommun, bild 3

Syrénvägen 3

Villa
Övre Skranta, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
2 190 000 kr
137 + 100 m²
5 rum
778 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 1½-planshus med källare, perfekt för dig som vill ha både komfort och stil! Detta mysiga hus har genomgått omfattande renoveringar de senaste åren och håller en mycket hög standard. Beläget på en stor, trevlig tomt med fina utemiljöer, erbjuder denna bostad ett harmoniskt liv för hela familjen. När du kliver in på entréplan har du ett rymligt vardagsrum, ett modernt och välutrustat kök samt en matsal med direkt utgång till en inglasad altan - perfekt för att njuta av långa sommarkvällar. På detta plan finns även ett trivsamt sovrum och ett modernt duschrum. På övervåningen välkomnas du av en ljus hall med utgång till balkongen, två rymliga sovrum samt en separat toalett, vilket ger en privat och avkopplande känsla. Källaren är en riktig pärla med sitt hobbyrum, ytterligare ett duschrum, en praktisk tvättstuga , ett pannrum , garage med plats för en bil samt ett träningsrum - idealiskt för både förvaring och hobbyverksamhet. Huset har totalt fem rum och kök, vilket ger gott om utrymme för familjeliv, arbete och fritid. Den stora trädgården är perfekt för barnlek, trädgårdsarbete eller att bara koppla av i naturen. Välkommen hem till en plats där varje detalj är noga genomtänkt för att skapa en harmonisk och trivsam tillvaro. Missa inte chansen att förvärva detta underbara hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Hotellgatan 10B, Karlskoga, Karlskoga kommun
Hotellgatan 10B, Karlskoga, Karlskoga kommun, bild 2
Hotellgatan 10B, Karlskoga, Karlskoga kommun, bild 3

Hotellgatan 10B

Lägenhet
Karlskoga, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
450 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
2 231 kr/mån
11 250 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet på Hotellgatan 10B, en perfekt bostad för dig som värdesätter ett centralt läge och modern komfort. Här bor du på 40 kvadratmeter i en välplanerad och ljus bostad med allt du kan önska dig. När du kliver in möts du av en öppen och inbjudande hall med gott om plats för avhängning samt en praktisk garderob. Den ljusa inredningen fortsätter genom hela lägenheten och skapar en fräsch och luftig atmosfär. Köket är nyligen renoverat med ytskikt. Här är det en fröjd att laga mat och umgås med nära och kära. Duschrummet är praktiskt och har det som man behöver. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både en soffgrupp och en matgrupp. Härifrån når du även den härliga balkongen, en perfekt plats för morgonkaffet eller en lugn stund i solen med fin och harmonisk utsikt över Ekmansdalen. Sovrummet, som ligger mellan kök och vardagsrum, kan anpassas efter dina behov och fungera som antingen sovrum eller matrum. Med detta rum får man känslan av att bostaden är som en tvårummare! Med sin genomtänkta planlösning och sina moderna bekvämligheter är denna lägenhet idealisk för såväl ensamhushåll som par. Dessutom är månadsavgiften väldigt förmånlig, vilket gör detta till ett mycket attraktivt boendealternativ. Föreningen erbjuder till sina medlemmar bl a gym och relax med bastu och flertalet gemensamma tvättstugor finns för de boende. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska lägenhet - här kan du skapa ditt drömhem i en central och levande stadsdel! Varmt välkommen till Hotellgatan 10B!

  • Premium
  • Balkong
Trädgårdsmästaregatan 5, Degerfors, Degerfors kommun
  • Ons 30 okt kl 17:00

Trädgårdsmästaregatan 5

Villa
Degerfors, Degerfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
650 000 kr
59 + 59 m²
3 rum
1 078 m² tomt

Varmt välkomna till Trädgårdsmästaregatan 5 i Degerfors – ett charmigt enplanshus med källare som erbjuder en härlig mix av stil, komfort och praktiska lösningar. Detta hem är perfekt för er som söker ett bekvämt boende i ett lugnt och familjevänligt område. På entréplan möts ni av ett funktionellt kök, ett trivsamt sovrum samt en matsal och vardagsrum som skapar en inbjudande atmosfär för sociala tillställningar. Här finns även en inglasad altan som förlänger säsongen och leder vidare ut till en rymlig uteplats – perfekt för sköna dagar och kvällar utomhus. Takets omläggning år 2020 ger trygghet inför framtiden, och luft/vattenvärmepumpen som installerades 2015 bidrar till låga driftkostnader och ett behagligt inomhusklimat. Källarplanet imponerar med flera praktiska förvaringsutrymmen, en separat wc, ett wc/duschrum och en tvättstuga som förenklar vardagen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka in en visning. Välkomna!

  • Plus
Odelbergsvägen 3B, Degerfors, Degerfors kommun
  • Borttagen före visning

Odelbergsvägen 3B

Radhus
Degerfors, Degerfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
550 000 kr
115 + 28 m²
3 rum
163 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Lingatan 3, Degerfors, Degerfors kommun

Lingatan 3

Villa
Degerfors, Degerfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
695 000 kr
70 + 70 m²
3 rum
805 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva denna trevliga villa med hörntomt, belägen i ett mysigt och familjevänligt område. Här bor du nära både grönområden och fotbollens hjärta, Stora Valla. Här kan du lämna bilen hemma när du ska kolla på Degerfors If spela då Stora Valla ligger 200meter ifrån bostaden. Huset erbjuder två ljusa sovrum och ett rymligt vardagsrum med direkt utgång till en generös altan – perfekt för härliga sommarkvällar. Det praktiska köket har plats för matbord och erbjuder fina möjligheter för gemensamma måltider. Dessutom finns ett duschrum på entréplanet. Med ett centralt läge och en härlig tomt är detta ett boende med stor potential för dig som vill sätta din egen prägel. Välkommen att upptäcka möjligheterna på Lingatan 3!

Frödingsvägen 7B, Karlberg, Karlskoga kommun

Frödingsvägen 7B

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
195 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
3 112 kr/mån
5 571 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt om 35 kvm, belägen på första våningen av tre i en trivsam och centralt placerad bostadsrätt i Karlskoga! Här bor du i en stilren och välplanerad lägenhet som erbjuder både funktionalitet och bekvämlighet. Lägenhetens hjärta är det ljusa vardagsrummet, som bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Härifrån når du den rymliga balkongen, perfekt för att njuta av morgonkaffet eller varma sommarkvällar. Köket renoverades 2016 och imponerar med tidlösa träluckor och modern utrustning, såsom diskmaskin, häll, inbyggnadsugn, mikro samt en kombinerad kyl och frys. Här finns allt du behöver för att laga mat med glädje. Badrummet är både fräscht och funktionellt, med tvättställ och kommod, spegelskåp, badrumsskåp och en praktisk handdukstork. Dusch med glasväggar ger ett elegant intryck. Lägenheten ligger i ett attraktivt och lugnt område i hjärtat av Karlskoga, med närhet till allt du behöver. Här får du ett perfekt första boende eller en bekväm övernattningslägenhet i en trivsam förening. Missa inte chansen – varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Hållsjöhyttan Hagalund 634, Hållsjötorp, Karlskoga kommun
  • Ons 6 nov kl 15:00

Hållsjöhyttan Hagalund 634

Villa
Hållsjötorp, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
995 000 kr
63 + 20 m²
2 rum
1 100 m² tomt

Välkommen till Hållsjöhyttan Hagalund 634, ett charmigt boende som erbjuder den perfekta balansen mellan lantlig idyll och bekvämligheter. Här finner du ett trivsamt bostadshus och ett rymligt dubbelgarage med en separat lägenhet ovanpå, allt omgivet av den storslagna naturen som kännetecknar Hållsjöhyttan. När du kliver in i bostadshuset möts du av en inbjudande hall. Vidare in finner du ett kök där en vedspis skapar en varm atmosfär, och här finns gott om plats för att samla familjen kring matbordet. Det ljusa vardagsrummet ger utrymme för både avkoppling och flexibilitet att användas som sovrum. På entréplanet finns också ett funktionellt duschrum samt ett rofyllt sovrum. På övre plan öppnar sig ett mysigt allrum, perfekt för att skapa en lugn läshörna eller ett extra utrymme för umgänge. Här finns även ett sovrum som erbjuder enkelhet och komfort med sina välbevarade ytskikt. Dubbelgaraget är en dröm för den som behöver extra utrymme för bilar, förvaring eller hobbyverksamhet. Här finns dessutom en praktisk lägenhet med egen ingång, där du finner ett ljust och luftigt allrum med plats för både soffgrupp och matbord, en smart sovalkov, samt ett pentry. I garagets nedre del finns ett extra duschrum med bastu – perfekt för avkoppling efter en lång dag. Hållsjöhyttan är en oas för dig som söker ett liv nära naturen. Här omges du av grönskande skogar, öppna fält och ett landskap som inbjuder till promenader och utomhusaktiviteter. Trots det lantliga läget är det aldrig långt till Karlskogas centrum och alla dess bekvämligheter, vilket ger dig det bästa av två världar. Detta är en plats där du verkligen kan leva i harmoni med naturen, samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll. Välkommen hem till Hållsjöhyttan Hagalund 634 – en plats att trivas på, varje dag.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 47