Svensk Fastighetsförmedling Kiruna

Svensk Fastighetsförmedling Kiruna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Glimmervägen 21, Luossavaara, Kiruna kommun

Glimmervägen 21

Radhus
Luossavaara, Kiruna kommun
1 750 000 kr
85 + 37 m²
5 rum
683 m² tomt

Välkommen till Glimmervägen 21 och till ett ljust och trivsamt kedjehus med hörntomt. Huset är ett eftertraktat 1-planshus om totalt 122 kvm fördelat över fem rum och kök varav tre till fyra sovrum. Här finns ett ljust arbetskök som renoverades på 90-talet, separat matplats, ett ljust vardagsrum och badrum. En ekonomidel nås via hallen med bl.a. tvättmaskin, kallskafferi, ena sovrummet och garaget. Härifrån nås också det trivsamma, inglasade uterummet under tak och med infravärme. En uteplats nås intill. Huset är i genomgående äldre, välhållet skick med takrenovering, nya hängrännor och fasadunderhåll som gjordes år 2000. Friköpt tomt med fint hörnläge om 683 kvm, friggebod från 2008 samt ett vidbyggt, isolerat garage med ytterligare parkering på uppfarten. På Glimmervägen bor och trivs man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskolor, lågstadieskola samt en livsmedelsbutik i närområdet. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Ripvägen 37, Tuolluvaara, Kiruna kommun

Ripvägen 37

Villa
Tuolluvaara, Kiruna kommun
2 950 000 kr
143 + 62 m²
5 rum
1 501 m² tomt

1-plansvilla med ett ypperligt läge mot ytterkant efter Ripvägen, enkelt att ta sig ut. Gott om utrymmen, stort vardagsrum, kök med matavdelning, 4 sovrum, dubbla toaletter varav ett varit ett badrum. Bastu med dusch samt omklädning i anslutning, ytterligare finns hobbyutrymme, förvaring och garage. På den öppna tomten finns i bakre delen och bakom huset en stor förrådsbyggnad samt ett skotergarage. Villa för den som vill bo med närhet till grönområden med enkel access och behöver utrymmen.

 • Uteplats
Terrängvägen 19, Lombolo, Kiruna kommun

Terrängvägen 19

Villa
Lombolo, Kiruna kommun
2 600 000 kr
125 + 86 m²
4 rum
456 m² tomt

Välkommen till denna villa som har ett attraktivt läge mot ytterkant på området. Ljus och trevlig med öppen planlösning som berör kök matavdelning och vardagsrum, utgång till stor altan på framsidan från matavdelningen. Ytterligare på entréplan finns ett sovrum samt en toalett. Övre plan inrymmer 2 sovrum samt badrum, varav ett av sovrummen kan avdelas till 2 sovrum om behov finns. Källare med gillestuga, fin bastuavdelning samt övriga utrymmen. Stort tillbyggt garage med goda förvaringsutrymmen.

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Hjortvägen 18, Jägar, Kiruna kommun

Hjortvägen 18

Radhus
Jägar, Kiruna kommun
2 200 000 kr
108 + 22 m²
6 rum
489 m² tomt

Välkommen till en mysig 1-plansvilla belägen i ett attraktivt område med närhet till nya centrum. Huset har en säregen planlösning med 2 flyglar, en på vardera sida som medför en väl skyddad uteplats med söderläge på baksidan. Kök renoverat 2018, badrum/tvätt, 4 sovrum, vardagsrum, allrum, trevlig hall med passage utanför kök, toalett, pannrum samt bastuavdelning med omklädningsdel. Ytterligare finns diverse förvaringsutrymmen.

 • Uteplats
Maria Taavenikus gata 2, Luossavaara, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Maria Taavenikus gata 2

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
1 400 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 8/9
4 443 kr/mån
31 461 kr/m²

Välkommen högst upp, till våning åtta på Maria Taavenikus gata 2 i Brf Fjällvyn. Dessa hus stod klara för inflytt i november 2019 och har genomgående hög standard och trivselfaktor. Lägenheten är välplanerad över 44,5 kvadratmeter och erbjuder två rum och kök varav ett sovrum med förvaring, ett rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, ett fullt utrustat kök från Ballingslöv och vardagsrum med utgång till en rymlig, inglasad och möblerbar balkong med en härlig utsikt mot fjällen och Luossajärvi. Lägenheten säljs av dem första innehavarna som inte har använt lägenheten som permanentboende. Fina tillval är gjorda med handdukstork och kommod i badrummet, massiv bänkskiva i ek, annat kakel och beslag i köket samt inbyggd mikro. Gedigen, trivsam lägenhet med ett enhetligt ekparkettgolv, ljusa väggar och badrum med kakel och klinker. Carportplatsen till lägenheten får tas över om önskas och i carporten finns också ett förråd för tex. däck, skidor m.m. En rymlig gästparkering för boende och besökare nås inom föreningen. Till lägenheten hör ett vindsförråd och gemensam förvaring nås på entréplan. En gemensamhetslokal med kök och en fin bastu och grillkåta finns att använda av föreningens medlemmar. På Maria Taavenikus gata bor och trivs en i ett nybyggt område på Luossavaara nedanför skidbacken, kring fina friluftsområden och med gångavstånd till livsmedelsaffär, förskolor och skolor. Ett trevligt fik finns i kvarteret på Hjalmar Lundbohmsgården. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Dübengatan 33 A (vån.4), Luossavaara, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Dübengatan 33 A (vån.4)

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
595 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 4/4
3 000 kr/mån
14 000 kr/m²

Välkommen till Dübengatan 33A! En ljus och rymlig enrummare om 42,5 kvm belägen tre trappor upp i huset. Lägenheten har en hall med klädavhängning och en garderob, ett stort, ljust allrum med utgång till balkong mot innergården. Här finns även ett ljust, rymligt kök med köksdel och plats för matbord. Vidare finns även ett badrum med dusch och tvättmaskin samt en klädkammare för förvaring. Med genomgående ljusa rum inger denna lägenhet en trivsam känsla. På Dübengatan bor du med livsmedelsbutik alldeles intill, nära till skola samt natur och slalombacke. Bilvägen är det ca: 10-15 min till Nya Kiruna centrum. Till lägenheten finns även 2 st cykelförråd, ett källarförråd, tvättstuga och torkrum att nyttja. Perfekt för dig som studerar eller är ute efter din första lägenhet. Välkommen på visning!

Lappgatan 5A, Högalid, Kiruna kommun

Lappgatan 5A

Lägenhet
Högalid, Kiruna kommun
1 200 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
3 800 kr/mån
22 222 kr/m²

Välkommen till en lägenhet som mer eller mindre är helrenoverad början av 2020-talet. Ljust trevligt fullt utrustat kök, rymlig hall öppet mot kök med goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrum med parkettgolv samt utgång till balkong med söderläge Badrum med kakel klinker golvvärme, förberett för tvättmaskin samt ett sovrum. Enhetligt vinylklick golv i hall kök samt sovrum. Närhet till skola butik samt rekreation.

 • Plus
 • Balkong
Porfyrvägen 14, Luossavaara, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Porfyrvägen 14

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
825 000 kr
60 m²
3 rum
vån 3/3
5 095 kr/mån
13 750 kr/m²

Ljus trevlig lägenhet på översta våningen Kök med ljus inredning utrustat med spis fläkt kyl/frys samt diskmaskin Vardagsrum, badrum samt 2 sovrum Förråd i källaren samt tvättstuga i källaren dessutom finns även bastu i detta hus

 • Balkong
Dübengatan 33 B E-plan, Luossavaara, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Dübengatan 33 B E-plan

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
570 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/4
2 094 kr/mån
23 750 kr/m²

Välkommen till entréplan och denna ljusa, trivsamma lägenhet på Dübengatan 33B. 1 rum och kök fördelat över 24 kvm med utgång till fransk balkong. Belägen i ett lugnt område med nära till natur och slalombacke, samt närbutik. Köksdelen är renoverad 2013, allrummet har också ett golv från 2013 samt målade väggar/fondvägg från omkring 2021. Denna trevliga lägenhet är därför perfekt för dig som är ute efter ditt första boende, en mindre lägenhet eller som studerande. Källarförråd tillhörande lägenheten samt tvättstuga finns i samma fastighet. Välkommen på visning!

Rymdvägen 7, Lombolo, Kiruna kommun

Rymdvägen 7

Radhus
Lombolo, Kiruna kommun
2 150 000 kr
110 + 40 m²
5 rum
344 m² tomt

Välkommen till Rymdvägen 7 på Lomboloområdet, ett trevligt och väl underhållet parhus om 1-1/2-plan i souterräng. En boyta om 110kvm samt biutrymme om 40 kvm fördelat på 4 rum och kök med matplats, tvättstuga, badrum, wc samt bastu och omklädningsdel/relax samt diverse förvaringsutrymmen. Entréplan har ett kök med matplats, tvätt och bastuavdelning med omklädning och relax, modernt renoverad 2017-2018. Vidare finns förråd samt garage i anslutning till detta. Utgång till stor altan från omklädningsdel/relax med trappa ner till baksidan av tomt. Souterrängplan inrymmer ett stort rymligt vardagsrum och ett sovrum. På övre plan finns ytterligare 2 sovrum, badrum och en stor skjutdörrsgarderob. Parhuset är beläget i ett barnvänligt område med matvarubutik, samt bra kommunikationer (busshållplats) i nära anslutning enbart minuters promenad från huset. Vidare finns ett stormarknadsområde inom 2,5 km avstånd samt skid och motionsspår med elljus ungefär 1km bort. Välkommen på visning.

 • Uteplats
Maria Taavenikus Gata 9 E-Plan, Luossavaara, Kiruna kommun
 • Ons 22 maj kl 17:00

Maria Taavenikus Gata 9 E-Plan

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
1 575 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1/7
6 996 kr/mån
20 323 kr/m²

Välkommen till Entréplan på Maria Taavenikus gata 9 och till en hemtrevlig fin trea med fjällutsikt från fönster och uteplats. Husen stod klara för inflyttning i mars 2022 och har hög standard med kaklat badrum, ordentligt kök från Ballingslöv samt genomgående fint ekparkettgolv och ljusa väggar. Bostaden är väldisponerad på 77,5 kvm med en trivsam hall, två sovrum, badrum med både tvättmaskin och torktumlare, ett ljust och rymligt kök och ett öppet vardagsrum med utgång till en uteplats under tak med fin utsikt mot fjällvärlden. Till lägenheten finns ett vindsförråd och inom föreningen finns tillgång till en fin gemensamhetslokal med bastu och kök samt en grillkåta utanför. På Maria Taavenikus gata bor och trivs en tillsammans med Riksbyggens Brf Fjällblicken i ett nybyggt område på Luossavaara nedanför skidbacken och med gångavstånd till livsmedelsaffär, förskolor och skolor. Ett nyöppnat fik finns även i kvarteret på mysiga Hjalmar Lundbohmsgården. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Magnetitvägen 24, Luossavaara, Kiruna kommun

Magnetitvägen 24

Radhus
Luossavaara, Kiruna kommun
1 995 000 kr
106 + 8 m²
4 rum
182 m² tomt

Visas 23 maj, anmälan krävs. Välkommen till Magnetitvägen 24 och till ett fint och hemtrevligt radhus på omtyckta Luossavaara. Huset är fördelat i 2 plan om totalt 112 kvm och 4 rum och kök varav 3 sovrum. Huset har byggts till av tidigare ägare med en större hall samt bastuavdelning. Dem flesta stora renoveringarna är utförda dem senaste åren som innefattar nya fönster, nytt tak, ny panel på utbyggnaden, utvändig målning av framsidan samt invändig renovering av alla våtutrymmen, kök och ytskikt. På entréplan finns en rymlig hall med golvvärme, bastu- och duschavdelning, ett stort kök, badrum/tvättavdelning, förvaring under trappan samt ett av sovrummen. Övre plan erbjuder två sovrum, vardagsrum och ett badrum med dusch. Uteplatser nås i en altan i anslutning till entrén samt en balkong med fjällutsikt från övre plan, båda i söderläge. Friköpt tomt om 182 kvm med ett vedförråd på bakgården och en uppfart med plats för tre bilar och motorvärmaruttag. Ett garage hör till huset i garagelänga på baksidan av husen. På Magnetitvägen 24 bor och trivs man i ett lugnt och fint område, ett stenkast från förskola och lågstadieskola samt med närhet till naturen, livsmedelsaffär och busslinjer. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Moränvägen 17, Lombolo, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Moränvägen 17

Villa
Lombolo, Kiruna kommun
1 900 000 kr
136 + 37 m²
5 rum
450 m² tomt

Villa i 2 plan med ett utmärkt läge mot ytterkant på området, angränsar mot bäcken och belyst motionsspår. Normal standard, inrymmer kök, 4 sovrum, vardagsrum med utgång till altan på baksidan, toalett, badrum/tvättavdelning, bastu med omklädningsrum i garagedelen. Utgång till balkong på övre plan. Luftvärmepump samt en Tullikivispis i vardagsrummet.

 • Balkong
 • Uteplats
Skogsvägen 23, Lombolo, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Skogsvägen 23

Villa
Lombolo, Kiruna kommun
1 995 000 kr
125 + 86 m²
7 rum
504 m² tomt

Stor friliggande 1 1/2-plansvilla med källare. Trevligt belägen på en friköpt hörntomt mot grönområde. Tillbyggt garage om totalt ca: 50kvm (dubbelgarage) Villan är i ett äldre välhållet skick där man har möjlighet att forma och skapa sig sitt drömboende. Inrymmer 7 rum och kök . Fördelat på förutom kök med matplats, vardagsrum, 5 sovrum, badrum och toalett. Källaren inrymmer en gillestuga, pannrum, tvättavdelning med bastu och dusch i anslutning samt diverse förvaringsutrymmen. Huset är varudeklarerat där ett besiktningsprotokoll finns tillgängligt via hemsidan. Välkommen på visning

 • Energieffektiv
Maria Taavenikus Gata 2, Luossavaara, Kiruna kommun
 • Tis 21 maj kl 17:00

Maria Taavenikus Gata 2

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
1 995 000 kr
86,5 m²
4 rum
6 664 kr/mån
23 064 kr/m²

Visas tisdag 21 maj kl.17:00, anmälan till visning krävs. Välkommen till Maria Taavenikus gata 2 och till en välplanerad och fin fyra bekvämt belägen på entréplan och där uteplatsen glasats in under sommaren 2023. Husen stod klara för inflyttning i november 2019 och håller genomgående hög standard med bl.a kakel och klinker i badrummet, ordentligt och fullt utrustat kök från Ballingslöv och genomgående parkettgolv förutom i badrum och vid entrén där det är klinker. Bostaden är väldisponerad på 86,5 kvm med en trivsam hall, tre sovrum, badrum med både tvättmaskin och torktumlare, ett ljust och rymligt kök och ett öppet vardagsrum med utgång till den rymliga, inglasade och möblerbara uteplatsen. Lägenheten har förbättrats sen inköpet med persienner i alla fönster och takskenor som ingår i köpet. Ena sovrummet och vardagsrummet är målade och senast glasades balkongen in under sommaren 2023. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd (hiss hela vägen till vindsvåningen) och inom föreningen finns tillgång till en fin gemensamhetslokal med bastu och kök samt en grillkåta utanför. En carportplats med ett extra förråd finns till lägenheten om önskas, en större gästparkering för boende och besökare och mellan husen finns en mindre lekpark. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Minkvägen 14, Jägarområdet, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Minkvägen 14

Villa
Jägarområdet, Kiruna kommun
2 150 000 kr
114 + 32 m²
4 rum
638 m² tomt

Välkommen till Minkvägen 14 och ett friliggande, trivsamt 2-planshus i souterräng med hörnläge på omtyckta Jägarområdet. Huset har en totalarea om 146 kvm och 4 rum och kök varav 3 rymliga sovrum. Entréplan erbjuder ett av sovrummen samt en toalett och en ekonomidel med bastu, relaxyta, tvättavdelning och rymliga förråd. Övre plan är fördelat på ett ljust, renoverat kök, två sovrum, badrum och ett ljust vardagsrum. En balkong med fin utsikt nås via vardagsrummet. Huset har förbättras av både nuvarande och tidigare ägare med fönsterbyte, renovering av kök och badrum och 2023 har fasaden målats och invändig förbättring med nya golv och ytskikt. Trädgårdstomt med hörnläge om 638 kvm med balkong i sydöstläge och möjlighet till uteplats i västerläge på ena kortsidan. Parkering nås i ett varmgarage i huskroppen samt på husets uppfart. Lekstuga/förvaring och en friggebod finns på tomten. På Minkvägen bor och trivs man med ett bra läge på Jägarområdet med närhet till bl.a. skolor, förskola och stormarknadsområdet. Huset är besiktigat i februari och protokollet finns bland filerna. Välkommen på visning!

 • Balkong
Börje Salmings gata 15, Högalid, Kiruna kommun
 • Mån 10 jun kl 16:30

Börje Salmings gata 15

Villa
Högalid, Kiruna kommun
2 450 000 kr
160 + 140 m²
7 rum
850 m² tomt

Visas måndag 10 juni. Välkommen till Börje Salmings gata 15 och till ett stort, gediget och friliggande hus med ett fint läge nära Matojärvi ishall och friluftsområde. Fin, friköpt tomt om 850 kvm med bra upplag för snö, fin gräsmatta sommartid med flerårsväxter och rabarber, hundgård och gott om plats för utevistelse. Huset är rymligt fördelat över ca 300 kvm i 2-plan med källare i soutterräng. Hela sju rum och kök varav tre sovrum med möjlighet till fler rum. Entréplan erbjuder rymliga sällskapsytor i kök och vardagsrum samt hall och toalett. På övre plan finns tre rymliga sovrum, badrum och ett öppet allrum emellan. Källar/souterrängplan erbjuder gillestuga, toalett, bastu/dusch, sällskapsrum med utgång till gården, tvättavdelning, verkstad och gott om förrådsutrymmen. Huset byggdes 1925 och har ägts inom samma familj sen 1963. En omfattande utbyggnation och helrenovering gjordes på 1970-talet då huset byggdes ut i alla plan och det mesta renoverades och gjordes om. Efter det har fönstren på entré- och övre plan bytts ut igen mellan 2007-2012, bastu/dusch har renoverats 2005, två luftvärmepumpar har installerats 2013 och 2022, vitvaror har bytts ut och delvis nya ytskikt. Här bor och trivs man på gatan som nyligen bytt namn till legenden som växte upp i kvarteret. Med närhet till naturen, ishall, livsmedelsaffär och skolor. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Södra Stallvägen 8 vån.2, Lokstallet, Kiruna kommun

Södra Stallvägen 8 vån.2

Lägenhet
Lokstallet, Kiruna kommun
1 375 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
6 878 kr/mån
16 975 kr/m²

Välkommen till Södra Stallvägen 8 och denna stora trerummare en trappa upp i huset! Belägen på Lokstallsområdet finns denna lägenhet om 82 kvm inrymmandes hall, badrum, kök och vardagsrum samt två sovrum. Ett lugnt och trevligt område med villakänsla en bit utanför centrum, med naturen alldeles runt knuten. Lägenheten har genomgående moderna och renoverade rum. En stor rymlig hall med delvis klinkergolv med golvvärme, stort luftigt kök som renoverades i slutet på 2018, öppet mot vardagsrummet, nya ytskikt som uppdaterats från 2018 och framåt samt ett ljust badrum med kaklade väggar. Vidare finns ett stort sovrum med harmoniska färger där husets murstock tagits fram samt ett mindre sovrum med en klädkammare i anslutning. Ett stort vindsförråd samt ett källarförråd finns tillhörandes lägenheten. Ett garage för bil är också inkluderat i månadsavgiften. Lägenheten inger en härlig känsla, och passar perfekt för den mindre familjen eller dig som vill ha en lite större lägenhet en liten bit utanför stan. Tvättstuga med stort torkrum som delas mellan 4 st lgh. innehavare med nya maskiner finns i källaren på fastigheten. Inom föreningen finns tillgång till bastu och grovtvättstuga. I området finns även en lekpark för barn, grillkåta, växthus samt gott om grönområden och parkeringar. Välkommen på visning.

Slaggvägen 16, Svappavaara, Kiruna kommun

Slaggvägen 16

Villa
Svappavaara, Kiruna kommun
1 395 000 kr
119 + 110 m²
5 rum
903 m² tomt

Visas måndag 20 maj, anmälan krävs. Välkommen till Slaggvägen 16 i Svappavaara och till en spännande etagevilla med ett fint hörnläge intill gångväg med elluspår och intill sjön. Huset är ett Hjältevadshus och har en tilltalande planlösning fördelat över totalt 229 kvm och 5 rum och kök varav 3 sovrum och med möjlighet till fler rum. Huset erbjuder även en rymlig hall, vardagsrum med stora fönsterpartier mot bakgården, fint kök, badrum, toalett, en rymlig gillestuga med en ny tulikivi braskamin. Källarplan erbjuder tvättavdelning, bastu, hobbyrum, förvaringsutrymmen och rum som idag är ett musikrum och gästrum. Tomt om 903 kvm med en fin gårdsyta på husets baksida med både altan, balkong och ett tipitält med plats för lite möblemang. Vidbyggt varmgarage intill huset och en friggeboda från 2018 finns också på tomten. Huset byggdes 1974 och har underhållits av tidigare och nuvarande ägare under åren med bl.a. borrad bergvärme 2000 med en ny värmepump 2018. Nytt tak på hus och garage 2015 och 2017, tilläggsisolering av vinden 2014 och träpartierna på fasaden är målad och underhållen. Invändigt underhåll har utförts med bl.a. nya golv i bastu och tvättstugan, badrumsrenovering och delvis renovering av kök. Nästan alla väggar är målade i vitt 2022 och en större tulikivi braskamin har installerats i gillestugan samma år och där inköpt ved om ca 25 kbm ingår i köpet. I Svappavaara finns matvarubutik och skola och här bor man naturnära med pendlingsavstånd till både Kiruna och Gällivare. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Kengisgatan 21, Högalid, Kiruna kommun

Kengisgatan 21

Villa
Högalid, Kiruna kommun
2 475 000 kr
154 + 162 m²
6 rum
695 m² tomt

1 1/2-plansvilla med källare samt vidbyggt garage, villan är tillbyggd och renoverad på mitten av 70-talet. Fastigheten är attraktivt belägen i ett av Kirunas populära områden, mindre grönområde i anslutning bakom huset. Inrymmer kök med matavdelning 3 sovrum, vardagsrum, gillestuga, badrum, toalett samt diverse övriga utrymmen. Trevlig gård med asfalterad uppfart gräsmatta, altan på framsidan i anslutning till entrén. Uppvärmning via fjärrvärme, fristående förrådsbyggnader på baksidan.

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Övre Soppero 115, Övre Soppero, Kiruna kommun

Övre Soppero 115

Villa
Övre Soppero, Kiruna kommun
350 000 kr
199 + 56 m²
9 rum
6 357 m² tomt

Stor villa som har möjligheter för olika behov och ideer! Passande för den som har behov av stort boende, uppdelning till flertal boenden, företagaren som behöver utrymmen av olika slag. Villan inrymmer 9 rum, 2 kök, pentry i ett av rummen, 3 badrum samt 2 allrum fördelat på entre och övre plan. Källare med pannrum, tvättstuga, bastu samt övriga utrymmen. Fristående garage på dryga 110 kvm samt en ytterligare fristående gårdsbyggnad med en enklare bostad samt förvaring. Stor tomt med centralt läge i Soppero.

 • Balkong
Kurravaara 1:28, Kurravaara, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Kurravaara 1:28

Tomt
Kurravaara, Kiruna kommun
800 000 kr
8 196 m² tomt

Obebyggd naturtomt i Kurravaara. Tomten har skogsmark/sluttning och en areal om hela 8196 kvm. Fint belägen på en höjd med viss utsikt mot Torneälven. Båtplats finns vid älven en bit bort. Tomten ligger utanför detaljplanerat område, men inom en sammanhållen bebyggelse, vilket innebär att man inte vet på förhand vilka byggrätter som finns. Jakt och fiskerättigheter medföljer fastigheten. Möjlighet att göra en avstyckning till 2 separata fastigheter. Åk gärna ut och ta en titt på tomten samt hör av er om frågor och funderingar dyker upp.

Kalixfors , Kalixfors, Kiruna kommun

Kalixfors

Fritidshus
Kalixfors, Kiruna kommun
375 000 kr
35 m²
2 rum

Enklare fritidshus för dig som önskar vara i direkt närhet med naturen. Huvudbyggnaden är på ca 35 kvm och inrymmer kök, allrum, hall samt ett sovrum. El via elverk samt ett 12V system solpanel batteri, vatten via kallkälla inget avlopp. Gårdshus med gästrum, förvaring TC samt skotergarage samt en bastubyggnad. Tillgänglig via bil till Kalixforsbron, därifrån är det ca 6-700 meter gångväg efter stig. Försäljningen inkluderar även inventarier samt skotrar elverk osv enligt separat redovisning.

 • Plus
Abrahamsvägen 21, Vittangi, Kiruna kommun

Abrahamsvägen 21

Tomt
Vittangi, Kiruna kommun
150 000 kr
977 m² tomt

Obebyggd tomt med ett attraktivt läge med en areal på 977 kvm. Tomten är i dagsläget till största delen en oplanerad naturtomt . Tomten ingår i ett planlagt område stadsplan från 1957. Belägen i ett villaområde med närhet till Kyrkan.

Visar alla 24