Svensk Fastighetsförmedling Kiruna

Svensk Fastighetsförmedling Kiruna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Dübengatan 33 B E-plan, Luossavaara, Kiruna kommun

Dübengatan 33 B E-plan

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
570 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/4
2 094 kr/mån
23 750 kr/m²

Välkommen till entréplan och denna ljusa, trivsamma lägenhet på Dübengatan 33B. 1 rum och kök fördelat över 24 kvm med utgång till fransk balkong. Belägen i ett lugnt område med nära till natur och slalombacke, samt närbutik. Köksdelen är renoverad 2013, allrummet har också ett golv från 2013 samt målade väggar/fondvägg från omkring 2021. Denna trevliga lägenhet är därför perfekt för dig som är ute efter ditt första boende, en mindre lägenhet eller som studerande. Källarförråd tillhörande lägenheten samt tvättstuga finns i samma fastighet. Välkommen på visning!

Kyrkogatan 32F, Triangel, Kiruna kommun

Kyrkogatan 32F

Lägenhet
Triangel, Kiruna kommun
850 000 kr
68,2 m²
3 rum
vån 3/4
6 747 kr/mån
12 463 kr/m²

Välkommen till våning tre på Kyrkogatan 32F (hiss nås via vinden i ingången bredvid) och till en ljus och luftig gavellägenhet fördelat över tre rum och kök om 68,2 kvm. Lägenheten erbjuder en rymlig hall, ljust kök, badrum med både tvättmaskin och torktumlare, två sovrum och ett trivsamt vardagsrum med utgång till den inglasade och rymliga balkongen. Lägenheten är genomgående ljus och trivsam med neutrala ytskikt på väggar och golv. Tidigare innehavare har bytt ut spis, tvättmaskin, torktumlare, tapetserat väggar och tagit bort tidigare valv mellan rumman. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd, ett källarförråd och i ingången bredvid finns tvättstuga med torkrum och gemensam förvaring för t.ex. cykel och spark. I samma hus finns också föreningens fina bastu med relax som får nyttjas av boenden. På Kyrkogatan bor man i ett omtyckt område med närhet till det mesta såsom nya centrum, stormarknadsområdet, sjukhuset och skola. Ett stenkast från huset finns den omtyckta hundrastgården. Välkommen på visning!

Fjälljägargatan 13, Jägarområdet, Kiruna kommun
  • Tis 23 apr kl 18:15

Fjälljägargatan 13

Villa
Jägarområdet, Kiruna kommun
3 750 000 kr
129 + 20 m²
5 rum
585 m² tomt

Välkommen till Fjälljägargatan 13 och till ett nybyggt, fint och hemtrevligt hus med hörnläge på nya kvarter i närheten av Kirunas nya centrum. Perfekt för er som tänker nybyggt, väntar i tomtkö eller önskar ett hus utan renoveringsbehov. Huset är ett Älvsbyhus modell Alvar som stod klart för inflytt under sommaren 2022. Efter inflytt har ägarna, via företag, inrett övervåningen med två sovrum, allrum och ett badrum. Betongplatta är gjutet i garaget och motordriven garageport har installerats. Under sommaren 2023 målades huset ett andra varv och en rymlig altan om ca 55 kvm byggdes kring gaveln på huset. Garageuppfarten har breddats och grusats för att inrymma två parkeringar utöver garageplatsen. Tomten är friköpt om 585 kvm och är i dagsläget grovplanerad, allt övrigt i hus och mark är klart. Huset är fördelat i 1 1/2 plan med en totalarea om 149 kvm och 5 rum och kök varav 3 rymliga sovrum. Entréplan erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett av sovrummen, klädkammare, tvättavdelning och badrum med bastu. Övre plan erbjuder två sovrum, ett allrum och ett till badrum. Fina och bra tillval har gjorts med bl.a. en vattenfelsbrytare, förhöjt väggliv, infälld och dimbar belysning i alla fönster på entréplan, stora fönster i kök och vardagsrum, högre takhöjd i ena sovrummet och mer utebelysning än standard som är appstyrd via plejd. På Fjälljägargatan bor och trivs man i ett nybyggt kvarter med närhet till skola, naturen och till Kirunas nya centrum. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Rymdvägen 7, Lombolo, Kiruna kommun

Rymdvägen 7

Radhus
Lombolo, Kiruna kommun
2 150 000 kr
110 + 40 m²
5 rum
344 m² tomt

Välkommen till Rymdvägen 7 på Lomboloområdet, ett trevligt och väl underhållet parhus om 1-1/2-plan i souterräng. En boyta om 110kvm samt biutrymme om 40 kvm fördelat på 4 rum och kök med matplats, tvättstuga, badrum, wc samt bastu och omklädningsdel/relax samt diverse förvaringsutrymmen. Entréplan har ett kök med matplats, tvätt och bastuavdelning med omklädning och relax, modernt renoverad 2017-2018. Vidare finns förråd samt garage i anslutning till detta. Utgång till stor altan från omklädningsdel/relax med trappa ner till baksidan av tomt. Souterrängplan inrymmer ett stort rymligt vardagsrum och ett sovrum. På övre plan finns ytterligare 2 sovrum, badrum och en stor skjutdörrsgarderob. Parhuset är beläget i ett barnvänligt område med matvarubutik, samt bra kommunikationer (busshållplats) i nära anslutning enbart minuters promenad från huset. Vidare finns ett stormarknadsområde inom 2,5 km avstånd samt skid och motionsspår med elljus ungefär 1km bort. Välkommen på visning.

  • Uteplats
Maria Taavenikus Gata 9 E-Plan, Luossavaara, Kiruna kommun

Maria Taavenikus Gata 9 E-Plan

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
1 650 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1/7
6 996 kr/mån
21 290 kr/m²

Välkommen till Entréplan på Maria Taavenikus gata 9 och till en hemtrevlig fin trea med fjällutsikt från fönster och uteplats. Husen stod klara för inflyttning i mars 2022 och har hög standard med kaklat badrum, ordentligt kök från Ballingslöv samt genomgående fint ekparkettgolv och ljusa väggar. Bostaden är väldisponerad på 77,5 kvm med en trivsam hall, två sovrum, badrum med både tvättmaskin och torktumlare, ett ljust och rymligt kök och ett öppet vardagsrum med utgång till en uteplats under tak med fin utsikt mot fjällvärlden. Till lägenheten finns ett vindsförråd och inom föreningen finns tillgång till en fin gemensamhetslokal med bastu och kök samt en grillkåta utanför. På Maria Taavenikus gata bor och trivs en tillsammans med Riksbyggens Brf Fjällblicken i ett nybyggt område på Luossavaara nedanför skidbacken och med gångavstånd till livsmedelsaffär, förskolor och skolor. Ett nyöppnat fik finns även i kvarteret på mysiga Hjalmar Lundbohmsgården. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Magnetitvägen 24, Luossavaara, Kiruna kommun

Magnetitvägen 24

Radhus
Luossavaara, Kiruna kommun
1 995 000 kr
106 + 8 m²
4 rum
182 m² tomt

Välkommen till Magnetitvägen 24 och till ett fint och hemtrevligt radhus på omtyckta Luossavaara. Huset är fördelat i 2 plan om totalt 112 kvm och 4 rum och kök varav 3 sovrum. Huset har byggts till av tidigare ägare med en större hall samt bastuavdelning. Dem flesta stora renoveringarna är utförda dem senaste åren som innefattar nya fönster, nytt tak, ny panel på utbyggnaden, utvändig målning av framsidan samt invändig renovering av alla våtutrymmen, kök och ytskikt. På entréplan finns en rymlig hall med golvvärme, bastu- och duschavdelning, ett stort kök, badrum/tvättavdelning, förvaring under trappan samt ett av sovrummen. Övre plan erbjuder två sovrum, vardagsrum och ett badrum med dusch. Uteplatser nås i en altan i anslutning till entrén samt en balkong med fjällutsikt från övre plan, båda i söderläge. Friköpt tomt om 182 kvm med ett vedförråd på bakgården och en uppfart med plats för tre bilar och motorvärmaruttag. Ett garage hör till huset i garagelänga på baksidan av husen. På Magnetitvägen 24 bor och trivs man i ett lugnt och fint område, ett stenkast från förskola och lågstadieskola samt med närhet till naturen, livsmedelsaffär och busslinjer. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Tarfalavägen 7E, Lombolo, Kiruna kommun

Tarfalavägen 7E

Lägenhet
Lombolo, Kiruna kommun
1 295 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
7 103 kr/mån
18 500 kr/m²

Välkommen till Tarfalavägen och Boklok på omtyckta och barnvänliga Lombolo. Här finns ett trivsamt kvarter med områdets enda bostadsrätter som stod klara för inflyttning 2016. Lägenhet 7E är belägen en trappa upp med ett fint läge i kanten av kvarteret och med balkong i ett soligt läge. Lägenheten är välplanerad över 3 rum och kök om 70 kvm med en välkomnande hall, rymligt badrum med ny tvättmaskin, förrådsutrymme/klädkammare, kombinerat kök och vardagsrum samt två sovrum med yteffektiva skjutdörrar. Lägenheten är genomgående ljus och fin med enhetliga, neutrala ytskikt på väggar och golv. Nytt innertak 2020 i hall, badrum och ena sovrummet. Ett förråd i markplan tillhör lägenheten och en carport finns tillgänglig om önskas. På Tarfalavägen bor och trivs man med närhet till förskola, skola, livsmedelsaffär och Kirunas nya centrum. Välkommen på visning!

  • Balkong
Moränvägen 17, Lombolo, Kiruna kommun

Moränvägen 17

Villa
Lombolo, Kiruna kommun
1 900 000 kr
136 + 37 m²
5 rum
450 m² tomt

Villa i 2 plan med ett utmärkt läge mot ytterkant på området, angränsar mot bäcken och belyst motionsspår. Normal standard, inrymmer kök, 4 sovrum, vardagsrum med utgång till altan på baksidan, toalett, badrum/tvättavdelning, bastu med omklädningsrum i garagedelen. Utgång till balkong på övre plan. Luftvärmepump samt en Tullikivispis i vardagsrummet.

  • Balkong
  • Uteplats
Skogsvägen 23, Lombolo, Kiruna kommun

Skogsvägen 23

Villa
Lombolo, Kiruna kommun
2 300 000 kr
125 + 86 m²
7 rum
504 m² tomt

Stor friliggande 1 1/2-plansvilla med källare. Trevligt belägen på en friköpt hörntomt mot grönområde. Tillbyggt garage om totalt ca: 50kvm (dubbelgarage) Villan är i ett äldre välhållet skick där man har möjlighet att forma och skapa sig sitt drömboende. Inrymmer 7 rum och kök . Fördelat på förutom kök med matplats, vardagsrum, 5 sovrum, badrum och toalett. Källaren inrymmer en gillestuga, pannrum, tvättavdelning med bastu och dusch i anslutning samt diverse förvaringsutrymmen. Huset är varudeklarerat där ett besiktningsprotokoll finns tillgängligt via hemsidan. Välkommen på visning

  • Energieffektiv
Dübengatan 29A, Kiruna, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Dübengatan 29A

Lägenhet
Kiruna, Kiruna kommun
975 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 197 kr/mån
13 830 kr/m²

Välkommen en trappa upp till en ljus och trivsam gavellägenhet om 70,5 kvm fördelat över två ljusa sovrum, kök med ny diskmaskin, badrum med tvättmaskin, ett rymligt vardagsrum och en trevlig hall som knyter samman lägenheten på ett trivsamt sätt. Lägenheten har förbättrats med renovering av köket 2010, nytt golv via företag i hall och kök och ena sovrummet renoverades 2023 med nytt golv och nya tapeter också via företag. Genomgående trivsam lägenhet i gaveln på huset och med en rymlig balkong i söderläge med delvis fjällutsikt. Från kök och sovrum har man en insynsskyddad utsikt mot Luossavaarabacken. Till lägenheten hör ett källarförråd och en matkällare. I samma hus finns gemensam förvaring och tvättstuga. Inom föreningen finns tillgång till en fin bastu. På Dübengatan bor och trivs man tillsammans med Brf Graniten som har låga månadsavgifter, två fina lekparker mellan husen, en livsmedelsaffär på andra sidan gatan, busshållplats utanför husen, närhet till naturen samt till både förskola och skola. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Maria Taavenikus Gata 2, Luossavaara, Kiruna kommun
  • Mån 22 apr kl 16:45

Maria Taavenikus Gata 2

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
1 995 000 kr
86,5 m²
4 rum
6 664 kr/mån
23 064 kr/m²

Välkommen till Maria Taavenikus gata 2 och till en välplanerad och fin fyra bekvämt belägen på entréplan och där uteplatsen glasats in under sommaren 2023. Husen stod klara för inflyttning i november 2019 och håller genomgående hög standard med bl.a kakel och klinker i badrummet, ordentligt och fullt utrustat kök från Ballingslöv och genomgående parkettgolv förutom i badrum och vid entrén där det är klinker. Bostaden är väldisponerad på 86,5 kvm med en trivsam hall, tre sovrum, badrum med både tvättmaskin och torktumlare, ett ljust och rymligt kök och ett öppet vardagsrum med utgång till den rymliga, inglasade och möblerbara uteplatsen. Lägenheten har förbättrats sen inköpet med persienner i alla fönster och takskenor som ingår i köpet. Ena sovrummet och vardagsrummet är målade och senast glasades balkongen in under sommaren 2023. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd (hiss hela vägen till vindsvåningen) och inom föreningen finns tillgång till en fin gemensamhetslokal med bastu och kök samt en grillkåta utanför. En carportplats med ett extra förråd finns till lägenheten om önskas, en större gästparkering för boende och besökare och mellan husen finns en mindre lekpark. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Minkvägen 14, Jägarområdet, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Minkvägen 14

Villa
Jägarområdet, Kiruna kommun
2 150 000 kr
114 + 32 m²
4 rum
638 m² tomt

Välkommen till Minkvägen 14 och ett friliggande, trivsamt 2-planshus i souterräng med hörnläge på omtyckta Jägarområdet. Huset har en totalarea om 146 kvm och 4 rum och kök varav 3 rymliga sovrum. Entréplan erbjuder ett av sovrummen samt en toalett och en ekonomidel med bastu, relaxyta, tvättavdelning och rymliga förråd. Övre plan är fördelat på ett ljust, renoverat kök, två sovrum, badrum och ett ljust vardagsrum. En balkong med fin utsikt nås via vardagsrummet. Huset har förbättras av både nuvarande och tidigare ägare med fönsterbyte, renovering av kök och badrum och 2023 har fasaden målats och invändig förbättring med nya golv och ytskikt. Trädgårdstomt med hörnläge om 638 kvm med balkong i sydöstläge och möjlighet till uteplats i västerläge på ena kortsidan. Parkering nås i ett varmgarage i huskroppen samt på husets uppfart. Lekstuga/förvaring och en friggebod finns på tomten. På Minkvägen bor och trivs man med ett bra läge på Jägarområdet med närhet till bl.a. skolor, förskola och stormarknadsområdet. Huset är besiktigat i februari och protokollet finns bland filerna. Välkommen på visning!

  • Balkong
Börje Salmings gata 15, Högalid, Kiruna kommun
  • Tor 25 apr kl 17:30

Börje Salmings gata 15

Villa
Högalid, Kiruna kommun
2 450 000 kr
160 + 140 m²
7 rum
850 m² tomt

Välkommen till Börje Salmings gata 15 och till ett stort, gediget och friliggande hus med ett fint läge nära Matojärvi ishall och friluftsområde. Fin, friköpt tomt om 850 kvm med bra upplag för snö, fin gräsmatta sommartid med flerårsväxter och rabarber, hundgård och gott om plats för utevistelse. Huset är rymligt fördelat över ca 300 kvm i 2-plan med källare i soutterräng. Hela sju rum och kök varav tre sovrum med möjlighet till fler rum. Entréplan erbjuder rymliga sällskapsytor i kök och vardagsrum samt hall och toalett. På övre plan finns tre rymliga sovrum, badrum och ett öppet allrum emellan. Källar/souterrängplan erbjuder gillestuga, toalett, bastu/dusch, sällskapsrum med utgång till gården, tvättavdelning, verkstad och gott om förrådsutrymmen. Huset byggdes 1925 och har ägts inom samma familj sen 1963. En omfattande utbyggnation och helrenovering gjordes på 1970-talet då huset byggdes ut i alla plan och det mesta renoverades och gjordes om. Efter det har fönstren på entré- och övre plan bytts ut igen mellan 2007-2012, bastu/dusch har renoverats 2005, två luftvärmepumpar har installerats 2013 och 2022, vitvaror har bytts ut och delvis nya ytskikt. Här bor och trivs man på gatan som nyligen bytt namn till legenden som växte upp i kvarteret. Med närhet till naturen, ishall, livsmedelsaffär och skolor. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Södra Stallvägen 8 vån.2, Lokstallet, Kiruna kommun

Södra Stallvägen 8 vån.2

Lägenhet
Lokstallet, Kiruna kommun
1 375 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
6 878 kr/mån
16 975 kr/m²

Välkommen till Södra Stallvägen 8 och denna stora trerummare en trappa upp i huset! Belägen på Lokstallsområdet finns denna lägenhet om 82 kvm inrymmandes hall, badrum, kök och vardagsrum samt två sovrum. Ett lugnt och trevligt område med villakänsla en bit utanför centrum, med naturen alldeles runt knuten. Lägenheten har genomgående moderna och renoverade rum. En stor rymlig hall med delvis klinkergolv med golvvärme, stort luftigt kök som renoverades i slutet på 2018, öppet mot vardagsrummet, nya ytskikt som uppdaterats från 2018 och framåt samt ett ljust badrum med kaklade väggar. Vidare finns ett stort sovrum med harmoniska färger där husets murstock tagits fram samt ett mindre sovrum med en klädkammare i anslutning. Ett stort vindsförråd samt ett källarförråd finns tillhörandes lägenheten. Ett garage för bil är också inkluderat i månadsavgiften. Lägenheten inger en härlig känsla, och passar perfekt för den mindre familjen eller dig som vill ha en lite större lägenhet en liten bit utanför stan. Tvättstuga med stort torkrum som delas mellan 4 st lgh. innehavare med nya maskiner finns i källaren på fastigheten. Inom föreningen finns tillgång till bastu och grovtvättstuga. I området finns även en lekpark för barn, grillkåta, växthus samt gott om grönområden och parkeringar. Välkommen på visning.

Slaggvägen 16, Svappavaara, Kiruna kommun

Slaggvägen 16

Villa
Svappavaara, Kiruna kommun
1 395 000 kr
119 + 110 m²
5 rum
903 m² tomt

Visas torsdag 25 april, anmälan krävs. Välkommen till Slaggvägen 16 i Svappavaara och till en spännande etagevilla med ett fint hörnläge intill gångväg med elluspår och intill sjön. Huset är ett Hjältevadshus och har en tilltalande planlösning fördelat över totalt 229 kvm och 5 rum och kök varav 3 sovrum och med möjlighet till fler rum. Huset erbjuder även en rymlig hall, vardagsrum med stora fönsterpartier mot bakgården, fint kök, badrum, toalett, en rymlig gillestuga med en ny tulikivi braskamin. Källarplan erbjuder tvättavdelning, bastu, hobbyrum, förvaringsutrymmen och rum som idag är ett musikrum och gästrum. Tomt om 903 kvm med en fin gårdsyta på husets baksida med både altan, balkong och ett tipitält med plats för lite möblemang. Vidbyggt varmgarage intill huset och en friggeboda från 2018 finns också på tomten. Huset byggdes 1974 och har underhållits av tidigare och nuvarande ägare under åren med bl.a. borrad bergvärme 2000 med en ny värmepump 2018. Nytt tak på hus och garage 2015 och 2017, tilläggsisolering av vinden 2014 och träpartierna på fasaden är målad och underhållen. Invändigt underhåll har utförts med bl.a. nya golv i bastu och tvättstugan, badrumsrenovering och delvis renovering av kök. Nästan alla väggar är målade i vitt 2022 och en större tulikivi braskamin har installerats i gillestugan samma år och där inköpt ved om ca 25 kbm ingår i köpet. I Svappavaara finns matvarubutik och skola och här bor man naturnära med pendlingsavstånd till både Kiruna och Gällivare. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Thulegatan 14A, Triangel, Kiruna kommun
  • Mån 22 apr kl 17:30
Thulegatan 14A, Triangel, Kiruna kommun, bild 2
Thulegatan 14A, Triangel, Kiruna kommun, bild 3

Thulegatan 14A

Lägenhet
Triangel, Kiruna kommun
895 000 kr
44,2 m²
1 rum
vån 3/3
3 919 kr/mån
20 249 kr/m²

Hör av er för visning! Välkommen till Thulegatan 14A och till en ljus och rymlig vindsetta med en stor och inglasad balkong med fin utsikt. Lägenheten är fördelad över 44,2 kvm och erbjuder hall, badrum med dusch, ett ordentligt kök med ett vindsfönster och ett ljust allrum med sovalkov, klädkammare och utgång till den rymliga och inglasade balkongen som stod klara under 2022. Balkongen har persienner, öppningsbara fönster, belysning, infravärmare och en heltäckningmatta på golvet. Tidigare innehavare har under 2022 byggt upp en vägg i allrummet för att få en avskild sovalkov samt bytt ut blandare, ny toalettstol, nya strömbrytare, uttag och eldragning till balkongen för belysning och infravärmaren. Ett stort vindsförråd tillhör lägenheten samt ett källarförråd. I samma hus i källarplan finns en fin bastu för boenden samt gemensam förvaring med ingång från gatuplan. I angränsande hus nås tvättstuga. På Vinkelvägen bor och trivs en tillsammans med SBC:s Bostadsrättsförening Norrskenet på omtyckta triangelområdet med närhet till bl.a. stormarknadsområdet, skola och sjukhuset. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kengisgatan 21, Högalid, Kiruna kommun

Kengisgatan 21

Villa
Högalid, Kiruna kommun
2 475 000 kr
154 + 162 m²
6 rum
695 m² tomt

1 1/2-plansvilla med källare samt vidbyggt garage, villan är tillbyggd och renoverad på mitten av 70-talet. Fastigheten är attraktivt belägen i ett av Kirunas populära områden, mindre grönområde i anslutning bakom huset. Inrymmer kök med matavdelning 3 sovrum, vardagsrum, gillestuga, badrum, toalett samt diverse övriga utrymmen. Trevlig gård med asfalterad uppfart gräsmatta, altan på framsidan i anslutning till entrén. Uppvärmning via fjärrvärme, fristående förrådsbyggnader på baksidan.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Övre Soppero 115, Övre Soppero, Kiruna kommun

Övre Soppero 115

Villa
Övre Soppero, Kiruna kommun
500 000 kr
199 + 56 m²
9 rum
6 357 m² tomt

Stor villa som har möjligheter för olika behov och ideer! Passande för den som har behov av stort boende, uppdelning till flertal boenden, företagaren som behöver utrymmen av olika slag. Villan inrymmer 9 rum, 2 kök, pentry i ett av rummen, 3 badrum samt 2 allrum fördelat på entre och övre plan. Källare med pannrum, tvättstuga, bastu samt övriga utrymmen. Fristående garage på dryga 110 kvm samt en ytterligare fristående gårdsbyggnad med en enklare bostad samt förvaring. Stor tomt med centralt läge i Soppero.

  • Balkong
Kurravaara 1:28, Kurravaara, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Kurravaara 1:28

Tomt
Kurravaara, Kiruna kommun
800 000 kr
8 196 m² tomt

Obebyggd naturtomt i Kurravaara. Tomten har skogsmark/sluttning och en areal om hela 8196 kvm. Fint belägen på en höjd med viss utsikt mot Torneälven. Båtplats finns vid älven en bit bort. Tomten ligger utanför detaljplanerat område, men inom en sammanhållen bebyggelse, vilket innebär att man inte vet på förhand vilka byggrätter som finns. Jakt och fiskerättigheter medföljer fastigheten. Möjlighet att göra en avstyckning till 2 separata fastigheter. Åk gärna ut och ta en titt på tomten samt hör av er om frågor och funderingar dyker upp.

Kalixfors , Kalixfors, Kiruna kommun

Kalixfors

Fritidshus
Kalixfors, Kiruna kommun
375 000 kr
35 m²
2 rum

Enklare fritidshus för dig som önskar vara i direkt närhet med naturen. Huvudbyggnaden är på ca 35 kvm och inrymmer kök, allrum, hall samt ett sovrum. El via elverk samt ett 12V system solpanel batteri, vatten via kallkälla inget avlopp. Gårdshus med gästrum, förvaring TC samt skotergarage samt en bastubyggnad. Tillgänglig via bil till Kalixforsbron, därifrån är det ca 6-700 meter gångväg efter stig. Försäljningen inkluderar även inventarier samt skotrar elverk osv enligt separat redovisning.

  • Plus
Abrahamsvägen 21, Vittangi, Kiruna kommun

Abrahamsvägen 21

Tomt
Vittangi, Kiruna kommun
150 000 kr
977 m² tomt

Obebyggd tomt med ett attraktivt läge med en areal på 977 kvm. Tomten är i dagsläget till största delen en oplanerad naturtomt . Tomten ingår i ett planlagt område stadsplan från 1957. Belägen i ett villaområde med närhet till Kyrkan.

Visar alla 21