Svensk Fastighetsförmedling Kiruna

Svensk Fastighetsförmedling Kiruna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gruvvägen 22 vån. 4, Högalid, Kiruna kommun

Gruvvägen 22 vån. 4

Lägenhet
Högalid, Kiruna kommun

1 600 000 kr

79,5 m²

3 rum

4 198 kr/mån

20 126 kr/m²

Välkommen till fjärde våningen på Gruvvägen 22 och en välplanerad och rymlig bostadsrätt med en tilltalande känsla. Denna trevliga bostadsrätt består av 3 rum och kök, varav 2 sovrum fördelat på rymliga 79,5 kvm. Lägenheten har ett stort kök med gott om plats för matbord, hall med förvaring, behändigt badrum samt ett väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffgrupp och arbetsplats. Från vardagsrummet når du även en balkong med fin utsikt mot Loussavaara. Lägenheten har renoverats med nya golv i hall, kök och vardagsrum samt sovrummen samt nya tapeter och målade väggar från 2013 och framåt. På Gruvvägen bor du i HSB:s Brf. Sandstensberget, en stabil och solid förening med bra månadsavgifter som är belägen i ett lugnt och omtyckt område med närhet till motionsspår samt skola och livsmedelsbutik alldeles intill. Till lägenheten finns ett källarförråd och skidskåp samt tvättstuga i samma byggnad. Inom föreningen finns även tillgång till både grovtvättstuga, matkällarförråd, bastu och ett gym. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Vinkelvägen 8A, Triangel, Kiruna kommun

Vinkelvägen 8A

Lägenhet
Triangel, Kiruna kommun

995 000 kr

65 m²

3 rum

5 013 kr/mån

15 308 kr/m²

Välkommen en halv trappa upp på Vinkelvägen 8A och till en genomgående ljus och trivsam trea med öppen planlösning och med två sovrum, badrum, renoverat kök, vardagsrum och en rymlig, nybyggd och inglasad balkong som nyligen tillbyggts och blivit klara inom föreningen. Lägenheten har förbättrats under 2016 med öppning av planlösningen mellan hall och kök och renovering av köket med ljus och fin skåpinredning från Epok, nya bänkskivor och vitvaror. Lägenheten erbjuder också gott om förvaring i flertalet garderober i ena sovrummet och en trivsam och inglasad balkong med rullgardiner och heltäckningsmatta på golvet. Ett rymligt vindsförråd tillhör lägenheten samt ett källarförråd och i samma hus finns tillgång till tvättstuga och gemensam förvaring med ingång från markplan. Föreningens bastu nås i angränsande hus och det finns möjlighet att hyra en samlingslokal. På Vinkelvägen bor en tillsammans med SBC:s Bostadsrättsförening Norrskenet på omtyckta triangelområdet med närhet till bl.a. skola, förskola, sjukhuset och stormarknadsområdet. Även närhet till nya centrum. Välkommen på visning!

 • Balkong
Magnetitvägen 40, Luossavaara, Kiruna kommun

Magnetitvägen 40

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun

950 000 kr

71,5 m²

3 rum

5 463 kr/mån

13 287 kr/m²

Välkommen en trappa upp på Magnetitvägen 40 och till en ljus och trivsam lägenhet belägen i husets gavel. Här finns tre rum och kök i en fin planlösning fördelat över 71,5 kvm med två rymliga sovrum, badrum med tvättmaskin, ett ljust kök, klädkammare, rymligt vardagsrum och en balkong mot innergården och lekparken som finns mellan husen. Balkongerna inom föreningen kommer mest troligt glasas in och byggas ut. Lägenheten har förbättrats från 2014 och framåt med tapeter, målning, delvis nya lister och delvis nya vitvaror samt ny bänkskiva och beslag i köket. Till lägenheten hör ett källarförråd och en matkällare. Tvättstuga och gemensam förvaring nås i källarplan. På Magnetitvägen bor och trivs man på lugna och omtyckta Luossavaaraområdet, granne med förskola och lågstadieskola. Närhet också till naturen med fina promenadstråk och livsmedelsaffär. En busshållplats för den gula linjen nås utanför föreningens hus. Välkommen på visning!

 • Balkong
Maria Taavenikus gata 4, Luossavaara, Kiruna kommun

Maria Taavenikus gata 4

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun

2 275 000 kr

86,5 m²

4 rum

5 630 kr/mån

26 301 kr/m²

Visas onsdag 22/3. Välkommen en trappa upp till våning två på Maria Taavenikus gata 4 och till en hemtrevlig och fin fyra med ett fint läge med fjällutsikt från fönster och balkong samtidigt som den är perfekt för dig som inte vill bo så högt upp. Husen stod klara för inflyttning i november 2019 och håller genomgående hög standard med bl.a. inglasade balkonger, kaklade badrum, ordentligt kök från Ballingslöv och ett utav det bästa enligt många, lägenhetsförrådet precis utanför dörren. Bostaden är väldisponerad på 86,5 kvm med en trivsam hall, tre sovrum, badrum med både tvättmaskin och torktumlare, ett ljust och rymligt kök och ett öppet vardagsrum med utgång till den stora och inglasade balkongen med jalusigardiner och plats för utemöbler. Härlig fjäll- och sjöutsikt från kök och balkong. Lägenheten har förbättrats sen inköpet med persienner i alla fönster, takskenor och lamellgardiner på balkongen som ingår i köpet. Till lägenheten hör ett rymligt förråd i anslutning till lägenheten och inom föreningen finns tillgång till en fin gemensamhetslokal med bastu och kök samt en grillkåta utanför. En carportplats med ett extra förråd finns till lägenheten om önskas, en större gästparkering för boende och besökare och mellan husen finns en mindre lekpark. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Jägaregatan 9, Jägarområdet, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Jägaregatan 9

Villa
Jägarområdet, Kiruna kommun

2 195 000 kr

92 m²

5 rum

675 m² tomt

Välkommen till Jägaregatan 9 och till ett friliggande, trivsamt hus med en trevlig planlösning och friköpt tomt. Huset är fördelat i 1 plan med källare om totalt 176 kvm och 5 rum och kök varav 3 sovrum, ett stort och ljust vardagsrum, kök, renoverat badrum och ett källarplan med ett varmgarage, träningsrum/gillestuga, tvättavdelning, klädkammare och matkällare. Huset är renoverat av tidigare ägare som bl.a. dränerat grunden, målat huset och renoverat badrum och balkong mellan 2011-2013. Tidigare ägare har också installerat fjärrvärme 2018 och utfört underhåll av plåttaket. Nuvarande ägare har gjort omfattande markarbete och fyllt upp tomten för en plan yta, frånlut från huset och växtbäddar i etage. Marken är också förberedd för en utebastu och gräsmatta är nysådd hösten 2022. Invändigt har ytskikten renoverats och det fina trägolvet på entréplan har tagits fram och slipats 2022. På fastigheten finns gott om parkering framför huset, på uppfarten och i ett varmgarage i huskroppen. På Jägaregatan bor man i ett omtyckt område med närhet till skola, naturen och med närhet till stormarknadsområdet och nya centrum. Huset är Varudeklarerat vilket innebär att huset är besiktat och en försäkring för både säljare och köpare följer med i 10 år. Välkommen på visning!

 • Balkong
Maria Taavenikus gata 4, Luossavaara, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Maria Taavenikus gata 4

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun

2 650 000 kr

88,5 m²

4 rum

5 704 kr/mån

29 944 kr/m²

Välkommen till Maria Taavenikus gata 4 och till att bli den första att flytta in i denna trevliga och välplanerade fyra i Riksbyggens Brf Fjällvyn som stod klara för inflyttning i slutet av 2019. Lägenheten är belägen i gaveln på våning fem och har varit Riksbyggens visningslägenhet. Bostaden är inredd av en stylist och samtliga möbler och inredning ingår i köpet. Genomgående hög standard som inkluderar ett fint och fullt utrustat kök från Ballingslöv, badrum med kakel och klinker, tre sovrum och ett trevligt vardagsrum med utgång till den inglasade och härliga balkongen i sydväst med en vidsträckt utsikt över fjällen. Lägenheten har ett fint, enhetligt ekparkettgolv och dem flesta väggar är målade i ljusa och neutrala färger från det ursprungliga vita. Lägenhetsförrådet ligger precis utanför dörren på samma våningsplan och är det bästa enligt många. Inom föreningen finns tillgång till en fin gemensamhetslokal med bastu och kök samt en grillkåta utanför. Carportplatser med ett extra förråd finns inom föreningen, en större gästparkering och mellan husen finns en mindre lekpark. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Rotivaara 172, Kurravaara, Kiruna kommun

Rotivaara 172

Fritidshus
Kurravaara, Kiruna kommun

1 395 000 kr

55 m²

2 rum

1,3 ha tomt

Trevligt fritidshus i Kurravaara med stor utvecklingsbar strandtomt. 10 minuters båt/skoterfärd uppströms mot Nuorajärvi från Kurravaara Marina finns denna pärla belägen. Huvudbyggnad på ca: 55 kvm inrymmandes liten hall, funktionellt kök, allrum med kamin och sovrumsdel samt groventré med förvaring. Altan/veranda intill huvudingången i bästa solläge mot stora gårdsplanen samt vy mot vattnet. Övriga byggnader utgörs av en mindre förrådsbyggnad med en TC intill huvudstugan. Gäststuga om ca: 50kvm med två rum. Bastubyggnad om ca: 30 kvm med omklädningsdel, bastu samt förrådsutrymmen. Vedeldad badtunna med trädäck och pelare för avskärmningar placerad i nederkant av den stora tomten med en trevlig och magisk vy mot Torneälven. Jakt och fiskerättigheter medföljer. Förvärvet avser Kurravaara 2:83 på omkring 1060 kvm vars huvudstugan finns samt Kurravaara 2:16 om 11.790 kvm vars övriga byggnader finns samt som omgärdar den mindre fastigheten. Välkommen på visning.

 • Uteplats
Enbärsvägen 21, Riksgränsen, Kiruna kommun

Enbärsvägen 21

Villa
Riksgränsen, Kiruna kommun

3 750 000 kr

143 m²

8 rum

509 m² tomt

För dig/er som söker ett boende eller fritidsboende, kanske ihop med partners eller kompisar. Rekreation i form av Riksgränsens skidanläggning med närliggande matvarubutik samt övrigt friluftsliv. Villan inrymmer 4 st lägenheter i olika storlekar som inrymmer kök badrum sovrum samt integrerat allrum med köksdel. Detta inbjuder till ett samägande eller eget nyttjande kombinerat med uthyrning. Anledningen till att den är ombyggd till att inrymma 4 lägenheter är att det har utgjort personalboende. Attraktivt läge mot ytterkant medger enkel access med skoter skidor. Framför huset finns 3 st förrådsbyggnader.

 • Balkong
 • Uteplats
JUKKASJÄRVI 4:148 , Jukkasjärvi, Kiruna kommun

JUKKASJÄRVI 4:148

Tomt
Jukkasjärvi, Kiruna kommun

995 000 kr

5 940 m² tomt

Tillfälle för dig/er som har drömmar och planer på att bygga ett nytt boende i Jukkasjärvi. Friköpt tomt på knappt 6000 kvm med ett attraktivt läge mot ytterkant, överblick ner mot viken. Tomten är i dagsläget en oplanerad skogstomt, där infart ska tas från Paksuniemivägen. Förhandsbesked finns för en huvudbyggnad på 150 kvm samt en komplementbyggnad på 70 kvm. Enskilt anläggning för VA kan anläggas.

 • Plus
Tranbärsvägen 24, Katterjåkk, Kiruna kommun

Tranbärsvägen 24

Villa
Katterjåkk, Kiruna kommun

4 975 000 kr

120 m²

6 rum

402 m² tomt

För dig som söker ett boende eller ett fritidsboende med hög standard och direkt närhet till vår fantastiska fjällvärd. Rekreation i form av Riksgränsens skidanläggning med närliggande matvarubutik samt övrigt friluftsliv. Fastigheten är attraktivt belägen mot ytterkant på området. Villa i 1 1/2-plan med hög standard i mycket gott skick, kök i tillbyggd del fullt utrustat, vardagsrum i anslutning med braskamin och utgång till stor altan med räcke i vinkel runt huset, härlig utsikt. Ytterligare finns ett sovrum stor hall samt badrum med bastu på entréplan. Övre plan inrymmer 3 sovrum, allrum samt toalett. I anslutning till entrén finns ett förvaringsutrymme. Vattenburen golvvärme via en bergvärmeanläggning, anslutet till vatten och avlopp samt bredband.

 • Uteplats
Nordöstra vägen 20, Laxforsen, Kiruna kommun

Nordöstra vägen 20

Villa
Laxforsen, Kiruna kommun

2 400 000 kr

80 m²

3 rum

1 750 m² tomt

Välkommen till omtyckta Laxforsen och Nordöstra vägen 20. Här finns ett friliggande, trivsamt och mindre hus i 1-plan till försäljning. Huset är fördelat över 80 kvm boyta och tre rum och kök varav två sovrum, vardagsrum med täljstenskamin, toalett och ett badrum med bastu och tvättavdelning. Huset byggdes 2016 och har en genomgående gedigen känsla med ljusa och neutrala materialval. Vattenburen golvvärme värmer upp huset som drivs med en frånluftsvärmepump och genererar en låg förbrukning, säljaren har haft ca 11 000 kwh/år för ett permanentboende. Altaner har byggts efteråt i anslutning till entrén och på husets gavelsida. På fastigheten finns också en timring om ca 15 kvm med luftvärmepump (utedelen behöver monteras tillbaka) vedspis och sovloft. En lekstuga, en enklare carport och förvaringsskjul. Huset är fint belägen med närhet till naturen och älven där man enkelt tar sig ut med t.ex. skoter och skidor via nedfarten på andra sidan vägen. Friköpt naturtomt om 1 750 kvm med skogen inpå och där detaljplanen ger utrymme för att bygga garage. Laxforsen är en omtyckt och eftertraktad vistelseort ca 15 km utanför Kiruna och som erbjuder ett naturnära läge och med Jukkasjärvi by i närheten med livsmedelsaffär, skola, restaurang och ishotellet. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Norra Rovasuanto 128, Vittangi, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår
Norra Rovasuanto 128, Vittangi, Kiruna kommun, bild 2
Norra Rovasuanto 128, Vittangi, Kiruna kommun, bild 3

Norra Rovasuanto 128

Fritidshus
Vittangi, Kiruna kommun

500 000 kr

30 m²

1 rum

2 410 m² tomt

Fritidshus för dig som vill ha fiske jakt och bärplockning direkt runt knuten! Knappt 100m från Torne älv med attraktivt fiske. Välbyggd stuga med åttakantig form, inredd med en köksdel samt en centrerad braskamin, övrig yta öppen. Avlopp från kök går till en enklare stenkista, vatten tas från en gemensam grävd brunn en bit från stugan. Övriga byggnader utgörs av ett utedass samt ved och virkes skyl, plintar gjutna för bastu eller förrådsbyggnad.

 • Premium

Visar alla 12