Svensk Fastighetsförmedling Kiruna

Svensk Fastighetsförmedling Kiruna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Maria Taavenikus gata 9, Kiruna, Kiruna kommun

Maria Taavenikus gata 9

Lägenhet
Kiruna, Kiruna kommun

2 595 000 kr

88,5 m²

4 rum

6 878 kr/mån
29 322 kr/m²

Välkommen till våning sex på Maria Taavenikus gata 9 och till en hemtrevlig, fin fyra med ett högt och fint läge med vidsträckt fjällutsikt från fönster och från den stora och inglasade balkongen. Husen stod klara för inflyttning i mars 2022 och håller genomgående hög standard med inglasad balkong, kaklat badrum, ordentligt kök från Ballingslöv och lägenhetsförrådet bekvämt placerat precis utanför lägenheten. Bostaden är väldisponerad på 88,5 kvm med en trivsam hall, tre sovrum, badrum med både tvättmaskin och torktumlare, ett ljust och rymligt kök och ett öppet vardagsrum med utgång till den stora och inglasade balkongen med gott om plats för möblemang. Härlig fjäll- och sjöutsikt samt möjlighet att se solens upp- och nedgång, norrsken och magiska himlaspel. Lägenheten har förbättrats med fina tillval som inkluderar mer klinkeryta i hallen, vitlaserat ekparkettgolv, takdusch och andra beslag i köket. Efter inflytt har några väggar målats i fina, neutrala färger och ny klädavhängning i hallen. Till lägenheten hör ett rymligt förråd i anslutning till lägenheten och inom föreningen finns tillgång till en fin gemensamhetslokal med bastu och kök samt en grillkåta utanför. På Maria Taavenikus gata bor och trivs en tillsammans med Riksbyggens Brf Fjällblicken i ett nybyggt område på Luossavaara nedanför skidbacken och med gångavstånd till livsmedelsaffär, förskolor och skolor. Ett nyöppnat fik finns i kvarteret på Hjalmar Lundbohmsgården. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Abrahamsvägen 21, Vittangi, Kiruna kommun

Abrahamsvägen 21

Tomt
Vittangi, Kiruna kommun

150 000 kr

977 m² tomt

Obebyggd tomt med ett attraktivt läge med en areal på 977 kvm. Tomten är i dagsläget till största delen en oplanerad naturtomt . Tomten ingår i ett planlagt område stadsplan från 1957. Belägen i ett villaområde med närhet till Kyrkan.

Kurravaara 3:16 , Kurravaara, Kiruna kommun

Kurravaara 3:16

Tomt
Kurravaara, Kiruna kommun

300 000 kr

1 706 m² tomt

Naturtomt med ett strandnära läge intill Rautasälven, i närheten på bägge sidor finns fritidshus. Tomten är oplanerad naturtomt, privat bilväg till området finns men kräver att man köper in sig på densamma. Belägen utanför detaljplanelagt område.

Porfyrvägen 6 BV, Luossavaara, Kiruna kommun

Porfyrvägen 6 BV

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun

1 350 000 kr

81 m²

4 rum

5 815 kr/mån
16 667 kr/m²

Trevlig och fin bostadsrätt om 4 rum och kök om ca: 81 kvm på Porfyren, ett lugnt och naturnära område. Belägen behändigt på entréplan i huset med hörnläge. Balkong från vardagsrummet med plats för utemöbler. Bostadsrätten är genomgående ljus och trevlig renoverad delvis med nyare golv, tapeter och målning. Badrum med wc, handfat med underskåp, väggskåp samt dusch och tvättmaskin. Plastmatta på golv samt kakel på väggarna. I källarplan finns till lägenheten två tillhörande källarförråd. Tvättstuga finns i grannfastigheterna på Porfyren 8 resp.14. På Porfyren bor man med med närhet till skog och natur, motionsspår, slalombacke samt skola, daghem och livsmedelsaffär. Välkommen på visning.

 • Balkong
Raketvägen 36, Lombolo, Kiruna kommun

Raketvägen 36

Radhus
Lombolo, Kiruna kommun

1 750 000 kr

123 m²

4 rum

342 m² tomt

Trevligt parhus som inrymmer stort vardagsrum med braskamin, ljust kök med dubbla fönster, 3 sovrum, badrum, toalett tvättavdelning/groventré, bastu med ett relaxrum i anslutning. Direktverkande el med 2 st Luftvärmepumpar samt braskamin. Tillbyggd med en balkong på framsidan, altan i vinkel på baksidan med ett bra läge, carport, garage, friggebod samt vedförråd på baksidan.

 • Balkong
 • Uteplats
Gruvvägen 24 vån.6, Högalid, Kiruna kommun

Gruvvägen 24 vån.6

Lägenhet
Högalid, Kiruna kommun

675 000 kr

27,5 m²

1 rum

2 169 kr/mån
24 545 kr/m²

Välkommen till våning 6 på Gruvvägen 24 och till en kvadratsmart enrummare om ca: 27,5 kvm perfekt som din första bostad eller kanske som övernattningslägenhet. Lägenheten är fördelad över en kombinerad hall med en bra och funktionell köksdel. Vit skåpinredning och utrustat med spis/ugn samt kombinerad kyl/frys. Öppnat upp mot allrummet. Vidare finns ett badrum med dusch samt ett allrum med garderober och en platsbyggd loftsäng med förvaring inunder. Vidare finns även plats här för övrigt möblemang och med ett härligt ljus insläpp från fönstren med fin utsikt i österläge mot Nya Kiruna C, flygplatsen samt Jukkasjärvi. Här finns även en fransk balkong. På Gruvvägen bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till motionsspår och centrum samt skola och livsmedelsbutik alldeles intill. Perfekt för dig som letar efter ditt första boende, en trevlig övernattningslägenhet eller ett bra, mindre och lättskött boende helt enkelt. Till lägenheten finns ett källarförråd samt tvättstuga och ett gym i samma byggnad. Inom föreningen finns även tillgång till både grovtvättstuga och bastu. Välkommen på visning!

 • Hiss
Piksivägen 16, Kurravaara, Kiruna kommun

Piksivägen 16

Villa
Kurravaara, Kiruna kommun

2 795 000 kr

120 m²

4 rum

2 835 m² tomt

Välkommen till Piksivägen 16 i Kurravaara och till en rymlig, friköpt fastighet om hela 2 835 kvm med ett fint, enskilt hörnläge med gott om plats för parkering, uppställning och en rymlig yta med gräsmatta. Här byggdes ett friliggande, fint hus upp 2016 i 1 1/2 plan och 120 kvm boyta fördelat över 4 rum och kök varav 3 sovrum. Entréplan erbjuder en rymlig hall, ett stort badrum kombinerat med tvättavdelning och med bubbelbadkar, dusch och dubbelhandfat. En klädkammare och ett fint kombinerat kök och vardagsrum. Härifrån nås utgång till den 60 kvm stora altanen i söderläge som knyter an till entrébron. Övre plan nås via spiraltrappa och innehar dem tre sovrummen. På fastigheten finns en attefallbyggnad om ca 20 kvm där ett bastubygge är påbörjat intill en rymlig relaxavdelning och som också kan användas som gästrum. Klinkergolv med elburen golvvärme. Ett varmgarage om ca 35 kvm nås vid infarten samt ett enklare förråd. Kurravaara är en naturnära, omtyckt by belägen ca 15 km utanför Kiruna med både fritidshus och fastboende. Nära till utevistelse med skoterleder, vattendrag och strand sommartid. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Katterjåkkvägen 6A, Katterjåkk, Kiruna kommun

Katterjåkkvägen 6A

Villa
Katterjåkk, Kiruna kommun

2 500 000 kr

354 m² tomt

Butikslokal på drygt 300 kvm i Katterjåkk som med nyligen antagen detaljplan kan byggas om till boende. Fastigheten utgörs av nedre plan i en 2-planbyggnad som i dagsläget inrymmer en butik på ca 250 kvm samt lager och varuintag på ca 50 kvm. Integrerad mekanisk ventilation och uppvärmning, vatten och avlopp via samfällighet. Utmärkt tillfälle för den som har ideér om att utveckla ett eller flera boenden. Kontakta mig för ytterligare information.

 • Plus
Platågatan 8B, Kiruna, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Platågatan 8B

Villa
Kiruna, Kiruna kommun

2 995 000 kr

175 m²

6 rum

805 m² tomt

Fint etagehus på Högalidsområdet. Platågatan 8B är ett rymligt, fint etagehus i 3-plan med källare, friköpt tomt med ett bra och högt läge med fin utsikt. Vidbyggt varmgarage intill huset med motordriven port samt dörr intill. Huset är trivsamt fördelat i etager från markplan och souterrängplan och har en totalarea om 289 kvm med 6 rum och kök varav 4 sovrum. På markplan och första etageplanet erbjuds ett stort ljust kök med matplats, allrum i anslutning med utgång till stor veranda mot baksidan. Finns även en liten toalett samt garderober för förvaring i hallen på detta plan. En trappa upp finns våningsplanet med 2 stora sovrum varav det ena är uppdelat i två delar samt ett badrum med dusch och wc. En trappa ned finns ytterligare ett allrum, litet kontor, sovrum och en toalett samt en klädkammare. Källarplan finns ytterligare en trappa ned med gillestuga, tvättstuga och bastu med dusch. Vidare finns ett antal förrådsutrymmen samt en stor matkällare för förvaring också i källaren. Renoveringar har utförts sedan omkring 2000 och framåt med med bl.a. nya fönster, nya ytterdörrar och garageport. Veranda mot baksidan är byggd 2006. Kök och vardagsrum renoverade 2017, utvändig målning 2019-2020 samt renoverad bastu och dusch i källaren också 2020. På Platågatan bor och trivs man med ett fint läge och med närhet till skola, förskola samt matvaruaffär, natur och motionsspår. Huset är energideklarerat samt besiktigad för försäkringen Varudeklarerat. Välkommen på visning.

 • Uteplats
Lundvägen 15, Lombolo, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Lundvägen 15

Radhus
Lombolo, Kiruna kommun

1 650 000 kr

90 m²

5 rum

547 m² tomt

Välkommen till Lundvägen 15 och ett trevligt kedjehus med hörnläge i 1-plan med garage och förråd. Lättskött mindre trädgårdstomt om 547 kvm, delvis insynsskyddad med stora rönnar, buskar och blommor men även plats för extra fordon eller släp och dylikt. Huset har en boyta om 90 kvm samt biyta om 40 kvm fördelat på 5 rum och kök och 3-4 sovrum. Ljus köksdel med separat matplats, vardagsrum, 3 sovrum, badrum och toalett. Vidare finns även tvättstuga, pannrum och bastu samt ytterligare ett rum som går att nyttja som förråd eller ett extra sovrum. Nya fönster samt altandörr är monterade 2010, vissa golv är bytta senaste 10-15 åren, men i övrigt så krävs det lite jobb här och var för att uppdatera standarden till dagens moderna. Belägen med gångavstånd till nya Raketskolan men även närhet till förskola, lekplats, matvaruaffär och busshållplats. Stormarknadsområde och nya Kiruna Centrum är också bara ca: 10 minuters bilresor bort. Huset är även Varudeklarerat och Energibesiktat. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Maria Taavenikus Gata 4, Luossavaara, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Maria Taavenikus Gata 4

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun

1 895 000 kr

76,5 m²

3 rum

4 804 kr/mån
24 771 kr/m²

Välkommen till Maria Taavenikus gata 4 och till en ljus och fin trea bekvämt belägen på entréplan. Lägenheten är välplanerad över 76,5 kvm och finns i BRF Fjällvyn som stod klara för inflyttning 2019 och som behåller sin nyproduktonskänsla ännu. Lägenheten har genomgående hög standard som inkluderar en välkomnande hall, två sovrum, badrum med kakel, klinker, tvättmaskin och torktumlare. Ett fint och fullt utrustat kök från Ballingslöv och ett trevligt vardagsrum med utgång till en rymlig uteplats med vindskydd i sydväst och med fjällglimt. Lägenheten har ett fint, enhetligt ekparkettgolv och väggarna är målade i varma och neutrala färger från det ursprungliga vita. Till lägenheten hör ett av dem största vindsförråden (4,5kvm) och en carport med en helt ny laddbox för elbil. Gemensam förvaring för bl.a. cykel och spark nås i markplan. Ute på gården finns en enklare lekpark och en fin bastu med samlingslokal och grillkåta nås i fristående hus och föreningen har också en större, egen gästparkering. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
JUKKASJÄRVI 4:148 , Jukkasjärvi, Kiruna kommun

JUKKASJÄRVI 4:148

Tomt
Jukkasjärvi, Kiruna kommun

775 000 kr

5 940 m² tomt

Tillfälle för dig/er som har drömmar och planer på att bygga ett nytt boende i Jukkasjärvi. Friköpt tomt på knappt 6000 kvm med ett attraktivt läge mot ytterkant, överblick ner mot viken. Tomten är i dagsläget en oplanerad skogstomt, där infart ska tas från Paksuniemivägen. Förhandsbesked finns för en huvudbyggnad på 150 kvm samt en komplementbyggnad på 70 kvm. Enskilt anläggning för VA kan anläggas.

 • Plus
Tranbärsvägen 24, Katterjåkk, Kiruna kommun

Tranbärsvägen 24

Villa
Katterjåkk, Kiruna kommun

4 975 000 kr

120 m²

6 rum

402 m² tomt

För dig som söker ett boende eller ett fritidsboende med hög standard och direkt närhet till vår fantastiska fjällvärd. Rekreation i form av Riksgränsens skidanläggning med närliggande matvarubutik samt övrigt friluftsliv. Fastigheten är attraktivt belägen mot ytterkant på området. Villa i 1 1/2-plan med hög standard i mycket gott skick, kök i tillbyggd del fullt utrustat, vardagsrum i anslutning med braskamin och utgång till stor altan med räcke i vinkel runt huset, härlig utsikt. Ytterligare finns ett sovrum stor hall samt badrum med bastu på entréplan. Övre plan inrymmer 3 sovrum, allrum samt toalett. I anslutning till entrén finns ett förvaringsutrymme. Vattenburen golvvärme via en bergvärmeanläggning, anslutet till vatten och avlopp samt bredband.

 • Uteplats
Norra Rovasuanto 128, Vittangi, Kiruna kommun
Norra Rovasuanto 128, Vittangi, Kiruna kommun, bild 2
Norra Rovasuanto 128, Vittangi, Kiruna kommun, bild 3

Norra Rovasuanto 128

Fritidshus
Vittangi, Kiruna kommun

500 000 kr

30 m²

1 rum

2 410 m² tomt

Fritidshus för dig som vill ha fiske jakt och bärplockning direkt runt knuten! Knappt 100m från Torne älv med attraktivt fiske. Välbyggd stuga med åttakantig form, inredd med en köksdel samt en centrerad braskamin, övrig yta öppen. Avlopp från kök går till en enklare stenkista, vatten tas från en gemensam grävd brunn en bit från stugan. Övriga byggnader utgörs av ett utedass samt ved och virkes skyl, plintar gjutna för bastu eller förrådsbyggnad.

 • Premium

Visar alla 14