Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rättaregatan 1C, Glasberga, Södertälje kommun
  • Kommande
Rättaregatan 1C, Glasberga, Södertälje kommun, bild 2
Rättaregatan 1C, Glasberga, Södertälje kommun, bild 3

Rättaregatan 1C

Lägenhet
Glasberga, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
3 743 kr/mån
29 000 kr/m²

Längtar du efter ett modernt och bekvämt boende med bra läge i Glasberga Sjöstad? Här finner ni i en välplanerad 2:a på 55 kvm, byggd 2018 med ett lugnt och ostört läge en trappa upp. Ett drömboende där alla detaljer redan är på plats! Genomgående ljus färgsättning och moderna vitvaror. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin samt torktumlare. Balkong utan insyn som erbjuder sol under större delen av dagen. Vidare erbjuder lägenheten goda sällskapsytor i både kök och vardagsrum. Generösa förvaringsmöjligheter med klädkammare samt flertalet garderober. Tillhörande förråd ingår i avgiften och det finns en ledig parkeringsplats som går att hyra mot extra avgift. Välskött förening med god ekonomi. Glasberga Sjöstad erbjuder närhet till både natur, härliga promenadstråk, köpcentrum samt badmöjligheter. Goda kommunikationer både med bil och buss! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Gamla Enhörnavägen 29, Södertälje, Södertälje kommun
  • Kommande
Gamla Enhörnavägen 29, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Gamla Enhörnavägen 29, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Gamla Enhörnavägen 29

Villa
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
5 995 000 kr
150 + 150 m²
10 rum
994 m² tomt

Med området bästa läge inbäddad i lummig grönska ligger denna trivsamma villa med en totalyta på 300 kvadratmeter. Villan är smart uppdelat med 150kvm som huvudbygnad och källarvåningen är renoverad till 2 lägenheter (110kvm & 40kvm.) Här kan du trivsamt bo med väldigt goda intäktsmöjligheter för framtiden. Fastigheten präglas av väldisponerade sällskapsytor, fina ljusinsläpp samt den vackra och fridfulla skogen som förgrund. Här finns både goda förutsättningar till ett trivsamt hem men också för den som vill driva eget företag, tack vare ytorna på källarplan. Här bor man i ett välskött 1 planshus med källare med låga driftkostnader och en totalyta på 300 kvadratmeter. Läget är perfekt för en barnfamilj då området är väldigt lugnt med bekvämt avstånd till både bussförbindelser och matbutik. Fiber finns indraget och laddstation för elbil.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Mönsterstigen 3, Södertälje, Södertälje kommun
  • Kommande

Mönsterstigen 3

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 495 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/4
30 427 kr/m²

Exklusivt nyrenoverad 3:a där man tänkt på varenda detalj i lyx. Två badrum med designer kakel och dubbla handfat med kommod. Genomgående parkettgolv med vitmålade väggar, spotlights i tak och stilfullt kök med köksö. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en svårslagen terrass om 21kvm i bästa söderläge. Påkostad renovering där all dokumentation finns och kan ges till eventuell köpare. Moderna rum där ena används som sovrum och den andra som en gigantisk walk-in closet. I avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband samt varmgarageplats som nås med hiss där det finns laddplatser och biltvätt. Goda förvaringsmöjligheter i lägenhetens garderober samt ett externt förråd. Barnvänligt område med närhet till skola, dagis, busshållplats samt natur och grönområden för härliga promenadstråk. Lina centrum är en kort promenad bort och Södertäljes stadskärna når du enkelt med cykel.  Bekvämt boende med hiss, tvättstuga samt varmgarage som finns i samma fastighet och nås enkelt med hiss. Välskött HSB-förening med god ekonomi där det mesta ingår i avgiften.

  • Hiss
Skogsgatan 3B, Bergvik, Södertälje kommun
  • Kommande

Skogsgatan 3B

Lägenhet
Bergvik, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Pris saknas
31 m²
2 rum
vån 3
2 041 kr/mån

Välkommen till denna välplanerade etta i nyskick med låg avgift belägen högt upp i huset! stor inglasad balkong där du kan avnjuta trevliga middagar till . Här bor du med ett fantastiskt läge vid vattnet och naturen med bästa utsikten över kanalen. Strandpromenaden till Ragnhildsborg kantas av badplatser, små bryggor samt tillgång till fiske och skog. Strandpromenaden åt andra hållet leder istället till centrum, vilket är praktiskt att ha på gångavstånd, både om man vill gå på stan, ta tåget in till Stockholm eller ta en kvällspromenad hem efter ett restaurangbesök. Blir man sugen på bangolf eller en glass så ligger det en minigolfbana ett stenkast från lägenheten. Denna trevliga etta bjuder på kök & vardagsrum i öppen planlösning, stor balkong med kanalutsikt, generös takhöjd samt ett helkaklat badrum. Tack vare den praktiska planlösningen får man plats med både säng, soffa, tv & matplats. Utöver detta finner man ett fint parkettgolv i ek, moderna vitvaror från Electrolux och härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Låter detta som något för dig? Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Vallhöjdsvägen 7, Kallfors Höjder, Södertälje kommun
  • Kommande

Vallhöjdsvägen 7

Lägenhet
Kallfors Höjder, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 250 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
5 478 kr/mån
38 690 kr/m²

Välkomna till succéområdet Kallfors Höjder. Framöver blir denna trea i toppskick med stor balkong med elstyrd markis ledig för ny ägare. Lägenheten stod klar 2021 och håller mycket god standard. En carport med förråd hör till lägenheten och ett stenkast bort finns dels områdets gemensamhetshus med bl. a. bastu, dusch och övernattningslägenhet för gäster samt även högklassig golfanläggning, bra restaurang, padelbana och fina promenadstråk i naturen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bergsgatan 18, Södertälje, Södertälje kommun
  • Kommande
Bergsgatan 18, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Bergsgatan 18, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Bergsgatan 18

Villa
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
4 995 000 kr
168 + 37 m²
6 rum
1 040 m² tomt

Mitt i stan, i lantlig miljö, ligger fastigheten Alberget i skydd av träd, buskar och berg. En lantlig grusväg leder upp till bostaden, med en lugn och insynsskyddad innergård omgärdad av syrener. Genom dubbeldörrarna kommer du in i en stor hall med 3 meter i takhöjd. En, i huset genomgående, vitmålad tegelvägg och gedigen trätrappa där pärlsponten bevarats, ger huset en unik själ. Husets hjärta är köket med massiva ekluckor med väl tilltagen bänkyta och ett stort skafferi. I köket finns även eldstaden. Här finns gott om utrymme att laga god mat och mingla framför en sprakande brasa med släkt och vänner. På bottenvåningen finns ett avskilt arbetsrum eller gästrum om så önskas. Genom tvättstugan kommer du även direkt till garaget. Uppför trappan, längs tegelväggens ostrukturerade skuggor, kommer du upp till övervåningen, med öppen hall och bibliotek/arbetsrum. Även här har huset 3 meter i takhöjd och stora fönster. Från arbetsrummet har du utsikt över innergården, eken och fastighetens infart. På övervåningen finns arbetsrum, tre sovrum och badrum med massagebadkar och ångdusch. Muren och trappan fortsätter hela vägen upp till vinden. Vinden är tilläggsisolerad, där del av ytan består av plant golv för förvaring. Från vinden kommer man även ut på taket via takluckan. Om man kommer med bil parkerar man med fördel på grusplanen direkt framför ytterdörren eller öppnar garageporten med ett enkelt knapptryck för att parkera i garaget inne i bostaden. Under eken kan du sitta på den åttkantiga altanen och njuta av morgonsolen och doft av kaprifol, avskild från grannar i innergårdens lugna oas. Bredvid altanen finns en liten lekstuga. Det finns ett stort förråd på gjuten platta med två dubbeldörrar i lantlig stil för att enkelt få in större redskap eller utemöbler. På eftermiddagen kan fikat njutas under körsbärsträdet på berget, med utsikt över staden och kanalglimt. Avsluta dagen, sommar som vinter, ute i spabadet under stjärnhimmeln, omgiven av skyddande berghäll och syrenberså. Här bor man naturnära med rogivande omgivning men med närhet till stadskärnan. Ca 30 min till Stockholm med bil samt goda kommunikationer för den som pendlar. Skola/förskola, affär, vårdcentral och busshållplats finns också i området och för er som gärna tar ett svalkande dopp finns Mälaren fem minuters promenad bort. Intresserad och vill veta mer? Kontakta Ida Olheim för mer information om visning.

  • Premium
  • Uteplats
Rödhakevägen 2, Vattubrinken/Dammkärr, Södertälje kommun
  • Kommande

Rödhakevägen 2

Villa
Vattubrinken/Dammkärr, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
5 500 000 kr
55 m²
3 rum
3 238 m² tomt

Tillfälle att förvärva enplansvilla med underbar sjöutsikt och ett gästhus med eget kök och badrum! Som balsam för själen - Livskvalité - Terapi - kalla det vad du vill, men att dagligen få blicka ut över vattnet är något som verkligen tillför det där lilla extra i vardagen. Njut av Mälarens vatten, endast ett stenkast från din egen uteplats och tomt. Har du båt ? Perfekt - det ingår en båtplats vid båtklubbens brygga i direkt anslutning till huset om så önskas. Det erbjuds även del i föreningens fiskevatten där det finns gott om gös och abborre som du sedan med fördel kan tillaga i din egna rök på tomten. Den fullutrustade gäststugan på tomten passar perfekt för tonåringen eller när man får gäster och ändå önskar lite avskildhet. Även uthyrning är möjlig då både badrum och kök finns. I Vattubrinken trivs ni som lockas av den lugna känslan att bo på landet med närhet till stora skogar för rekreation samtidigt som Södertälje centrum nås på 10 minuter med bil. Tillgång till samfällt ägda bryggor i Mälaren för ett dopp i sommarvärmen. Oslagbart läge med stor tomt på hela 3.238 kvm där detaljplanen erbjuder en generös byggrätt på 150 kvm i byggnadsarea, i två plan. Alla utemöbler och gräsklipparen ingår i köpet om så önskas. Varmt välkommen, anmäl ditt intresse redan idag!

  • Uteplats
Övre Villagatan 35, Södertälje, Södertälje kommun
  • Kommande

Övre Villagatan 35

Villa
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
5 800 000 kr
157 m²
7 rum
878 m² tomt

Välkommen till ett unikt tillfälle att förvärva en del av historien. Övre Villagatan 35 är byggt 1900 i klassisk sekelskiftesstil. Medan detta eleganta hem har bevarat sin historiska karaktär, har det också genomgått en smakfull modernisering invändigt för att möta dagens krav på komfort och bekvämlighet. Invändigt möts du av höga tak, vackra trägolv och generösa ljusinsläpp som ger varje rum en känsla av rymd och ljus. Fina detaljer, såsom takrosetter och stuckaturer, pryder flera av rummen och förhöjer känslan av sekelskifte. Varje hörn av detta hem berättar en historia och bjuder in till att utforska dess unika karaktär. I entrén möts vi av vackert fiskbensparkett som flyter över till ett härligt trägolv i den rymliga hallen med garderober och plats för avhängning. Från hallen når du vardagsrummet med ljusinsläpp från två håll och där din blick genast dras till den imponerande eldstaden, som står i centrum av rummet och ger en varm och inbjudande känsla i höst och vinterrusket. Oavsett om du samlar familj och vänner för en kväll med samvaro och skratt eller om du bara vill koppla av med en god bok och en kopp varmt te, är vardagsrummet på Övre Villagatan 35 den perfekta platsen att göra det. Här kan du skapa minnen som varar livet ut och uppleva den sanna glädjen i att kalla ett hus för ett hem. Med sju rum, inklusive fyra rymliga sovrum, erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen att växa och trivas i. Sovrummen är generösa i storlek och bjuder in till lugn och ro, med textilier och subtil belysning som skapar en avkopplande atmosfär. Masterbedroom pryds av en charmig kakelugn, som ger en unik touch av historia och karaktär. Det rymliga och ljust upplysta köket är hjärtat av detta hem och har nyligen genomgått en stilfull renovering. Moderna ytor möter klassiska detaljer i en perfekt balans av form och funktion. Den stora matsalen i anslutning till köket pryds även den av en kakelugn, härliga färgval och stuckaturer på väggarna. Med bekvämt avstånd till Södertälje centrum är det enkelt att utforska allt som staden har att erbjuda. Du når centrum på 5-10 minuters promenad. Dess centrala läge ger möjligheter till att smidigt nå kommunikationer i form av tåg och buss. Närheten till skolor, förskolor, restauranger och matbutiker ger dig möjligheten samt bekvämligheten att kunna skapa en vardag som passar just dig! Intresserad av att veta mer? Kontakta mig redan idag!

  • Uteplats
Centrumvägen 4A, Nykvarn, Nykvarns kommun
  • Kommande
Centrumvägen 4A, Nykvarn, Nykvarns kommun, bild 2
Centrumvägen 4A, Nykvarn, Nykvarns kommun, bild 3

Centrumvägen 4A

Lägenhet
Nykvarn, Nykvarns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/4
4 200 kr/mån
37 642 kr/m²

I hjärtat av Nykvarn finns snart denna tvåa i toppskick till salu. Det här är bostaden för dig som vill bo i nytt och modernt hus med hiss och garageplats, med krypavstånd till Nykvarns Centrum och allt dess utbud samt ca 3 minuters promenad till busshållplats och snabbtågen - vad sägs om endast 28 minuter till Stockholm C? Här bor du högt upp i huset med härlig utsikt. Bostaden erbjuder sovrum med plats för dubbelsäng och ingång till stor klädkammare, fräscht badrum med dusch och egen tvättmaskin och torktumlare, öppen planlösning mellan det moderna köket och ljusa vardagsrummet samt utgång till solig balkong. Balkongen vetter mot den blivande körsbärsparken nedanför. Modernt och bekvämt boende där du tar hissen ner till tvättstuga och garage. Anmäl ditt intresse redan idag, varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Centrumvägen 4C, Centralt, Nykvarns kommun
  • Kommande
Centrumvägen 4C, Centralt, Nykvarns kommun, bild 2
Centrumvägen 4C, Centralt, Nykvarns kommun, bild 3

Centrumvägen 4C

Lägenhet
Centralt, Nykvarns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2
5 947 kr/mån
34 600 kr/m²

Välkommen till denna moderna och rymliga lägenhet med perfekt läge i centrala Nykvarn. Med närhet till tågstationen har du smidigt tillgång till kommunikationer och kan enkelt ta dig till både Stockholms stad och närliggande orter. Lägenheten erbjuder två sovrum i bra storlek, rymligt vardagsrum med halvöppen planlösning mot köket. Bostaden upplevs både ljus och luftig då det finns fönster i tre väderstreck, vilket ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en trivsam atmosfär. Här finns gott om utrymme för både vardagsliv och umgänge med vänner och familj. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen att anmäla intresse redan idag // Daniella Tillberg, Svensk Fastighetsförmedling

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dahlbergsvägen 30, Centralt, Nykvarns kommun
  • Kommande

Dahlbergsvägen 30

Radhus
Centralt, Nykvarns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 995 000 kr
90 + 23 m²
4 rum
153 m² tomt

Mysigt radhus med perfekt läge i centrala Nykvarn! Fantastiskt ljusinsläpp och ingen insyn. Utsikt mot himmel och tre generösa uteplatser varav två i söder. Stor balkong för solälskaren. Bra förvaring i huset med en rejäl walk in closet och ett stort förråd på nedre plan. Stort badrum med tvättstuga och plats för många. Ett mysigt hus med allt man behöver. Området är tryggt och barnvänligt och nära för barn att ta sig till vänner. Trevliga grannar och en garageplats till bostaden är fler fördelar. Här bor man med promenadavstånd till det mesta. Förskolor, busshållplats, skolor och Nykvarns centrum med allt dess utbud ligger på behagligt avstånd. Sommartid kan du promenera till den populära badstranden vid sjön Yngern. Här är det bara att flytta in och börja trivas!

Odalvägen 5, Södertälje, Södertälje kommun
  • Kommande
Odalvägen 5, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Odalvägen 5, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Odalvägen 5

Villa
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 795 000 kr
131 + 81 m²
5 rum
1 181 m² tomt

Söker ni efter en större familjevilla om totalt 131+81 kvm med insynsskyddat läge och friköpt tomt, då kan detta vara huset ni letar efter! Fastighetens entréplan erbjuder bland annat rymlig entré, ljust vardagsrum med öppen spis, stor härlig altan med soligt läge, trivsamt kök samt gäst wc. Husets övre plan andas lugn och här finner ni en romantiskt inredd ovanvåning i lugna färger med tre väl tilltagna sovrum, allrum med öppen spis, mysig balkong samt toalett med dusch. I källarplanet finns gott om yta i form av stort allrum, helkaklat badrum med angränsande bastu samt rymlig tvättstuga. Flertalet förrådsutrymmen för extra förvaring. Bostaden har ett visst moderniseringsbehov men för dig som gärna sätter din egna prägel är detta ett utmärkt tillfälle. På den insynsskyddade tomten finner ni härliga gräsytor som inbjuder till lek och inom bekvämt gångavstånd hittar ni både grönområden, lekplatser samt motionsanläggningar. Området erbjuder allt ni kan önska er i form av matvarubutiker, förskola/skola, goda bussförbindelser samt vacker skog och natur direkt in på knuten. Välkommen att anmäla ert intresse via intresselänken.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Marmorvägen 11, Norrvrå, Södertälje kommun
  • Kommande

Marmorvägen 11

Villa
Norrvrå, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 700 000 kr
142 m²
6 rum
1 037 m² tomt

Varmt välkomna på visning av denna fina 1,5 plansvilla om sex rum och kök med optimalt läge på lugna och barnvänliga Marmorvägen. Denna villa från 2002 erbjuder 142 kvadratmeter i toppskick och ett av Hölös mest attraktiva lägen, ett stenkast till det fina marmorbrottet med den unika badplatsen! Här erbjuds ett komplett boende i två plan med fem sovrum, täljstenskamin och ett varmgarage på en härlig hörntomt om 1037 kvadratmeter. Entréplan erbjuder en ljus hall med högt i tak och ett slitstarkt golv av klinker. Kök med gott om bänkyta med köksö, integrerad häll och ugn, diskmaskin, separat kyl och frys samt fönster i två väderstreck. Vardagsrum med braskamin, utgång till altanen samt plats för både en soffgrupp och matplats om så önskas. Sovrum med rum för både dubbelsäng och en tv-/skrivbordshörna. Tvättstuga med separat groventré, tvättmaskin och torkskåp. Klädkammare praktiskt placerad intill sovrum och tvättstuga. Helkaklat badrum i ljusa färger utrustad med WC, tvättställ samt duschhörna med takdusch. Övre plan erbjuder fyra rymliga sovrum varav det ena används som "walk in closet". På övre plan finns även ett badrum utrustat med bubbelbadkar, WC och tvättställ. Norrvrå är en mycket trivsam del av Hölö. Här har ni nära till både kommunikationer och grönområden.

Glasbygatan 19, Södertälje, Södertälje kommun
  • Kommande

Glasbygatan 19

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 795 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/2
5 322 kr/mån
28 814 kr/m²

Modern 4rok som andas nyproduktion från 2018 i populära Glasberga! Lägenheten har genomgående stilren inredning med hög standard och exklusiva materialval. Stor balkong i bra solläge där du kan sitta och njuta av morgonkaffet. Bostaden karaktäriseras av stora öppna sociala ytor och fönsterpartier som dränker bostaden i vackert ljusinsläpp. Här har du fullutrustat kök med integrerade vitvaror och bänkskiva i sten, ett rymligt vardagsrum, tre ljusa sovrum med vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Badrummet är helkaklat med badkar och klinker på golvet. Tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden erbjuder även en wc med duschhörna. I lägenheten finns också ett rymligt förråd för extra förvaring. Till lägenheten finns en tillhörande parkering. Välskött förening med stabil ekonomi. Glasberga sjöstad har närhet till både natur, härliga promenadstråk samt bad. Närhet till motorväg, Östertälje pendeltågsstation, Ica Maxi och Morabergs handelsplats finns inom kort promenadavstånd. Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Plus
  • Balkong
Karlslundsgatan 24, Bårstabergen, Södertälje kommun
  • Kommande

Karlslundsgatan 24

Lägenhet
Bårstabergen, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 495 000 kr
71 m²
3 rum
vån 7
4 666 kr/mån
21 056 kr/m²

I fint läge med en vidunderlig utsikt, högt upp i huset, finns nu denna ljusa trea till salu på omtyckta Karlslundsgatan! Välplanerad lägenhet, perfekt för dig som vill bo lugnt men ändå ha närhet till alla bekvämligheter. Både busshållplats och matvarubutik finns bara några hundra meter från porten. En promenad på 10-15 minuter tar dig ner till centrum och allt dess utbud. Två sovrum i bra storlek, stambytt badrum, trivsamt kök samt en stor inglasad balkong med fantastisk utsikt över stan och trädtopparna. En del renoveringsbehov finns. Stabil och välskött Riksbyggen-förening där värme, vatten, tv och bredband ingår i avgiften och där det också finns gott om parkeringsplatser. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Hiss
Bruksgatan 6A, Centralt, Nykvarns kommun
  • Kommande
Bruksgatan 6A, Centralt, Nykvarns kommun, bild 2
Bruksgatan 6A, Centralt, Nykvarns kommun, bild 3

Bruksgatan 6A

Lägenhet
Centralt, Nykvarns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 995 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/3
2 179 kr/mån
52 500 kr/m²

Söker ni en lägenhet med låg månadsavgift som sticker ut från mängden så titta hit! Snart blir denna fina vindstvåa, byggd 2018 (gammal vind), ledig för ny ägare. Här bor ni högst upp utan granne på samma våningsplan, i en lägenhet med parkettgolv, kaklat badrum med tvättmaskin, sovrum med liten klädkammare och välutrustat kök med integrerade vitvaror. Två minuters promenad till goda kommunikationer i både snabbtåg & buss samt Nykvarns centrum som snart står färdigrenoverat. Föreningen har dessutom ett poolområde för medlemmarna att nyttja och köparen kommer att erbjudas en p-plats utanför huset.

  • Premium
Syréngatan 9, Mariekäll, Södertälje kommun
  • Kommande

Syréngatan 9

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/4
5 000 kr/mån
28 500 kr/m²

I populära och trivsamma Mariekäll presenteras nu en ljus, välplanerad och stilren lägenhet om 3rok på Syréngatan 9! Genomgående moderna ytskikt med smakfulla färg- och materialval. Interiört erbjuds ett fint kök med plats för matbord. Ett stambytt helkaklat badrum med tvättmaskin som ingår. Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng. Mysig balkong i bra solläge. Goda förvaringsmöjligheter i lägenhetens garderober samt externt förråd. Stabil HSB- förening med god ekonomi och har bastu, gym och tvättstuga. Här har du närhet till mataffärer, restauranger, service, bageri, skolor, förskolor samt fina grönområden. Busshållsplats precis runt hörnet och med en promenad på 10 minuter når du Södertälje Centralstation och pendeln som tar dig till Stockholms C på 40 minuter

  • Balkong

Visar alla 17