Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kvarnkärrvägen 110, Stabby, Norrtälje kommun
  • Kommande

Kvarnkärrvägen 110

Fritidshus
Stabby, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
700 000 kr
40 + 7 m²
3 rum
3 120 m² tomt

Varmt välkommen till Kvarnkärrvägen 110 och detta mysiga fritidshus! Det här fritidshuset är en chans att fly från stadens stress och omfamna en enklare livsstil, där du kan återfå balansen och komma närmare naturen. Om du drömmer om en fridfull tillflyktsort där du kan skapa minnen med familj och vänner, är detta det perfekta stället för dig. Bostaden som är av enklare standard utan el eller vatten erbjuder två sovrum, tvättrum, praktiskt kök med vedspis och allrum med stora fönsterpartier och öppen spis med insats. Från allrummet når du bostadens altan under tak. Stor skogstomt utan någon angränsande granne. På tomten finns ett förråd med utedass. Från bostaden är det en kort promenad till Norrsjön och badberget. I området finns flera trevliga strövområden och bra promenadstigar. Fastigheten ligger cirka 7 km från Älmsta som bland annat erbjuder en stor välsorterad ICA-butik, gym, trevliga restauranger, möbelaffär, folkhögskola och butiker. I närheten finns Bonden och Burgaren med lokalproducerad glass och hamburgare. Kröns trädgård har ett rikligt utbud med blommor, perenner, träd och buskar. På Kröns trädgårdsrestaurang erbjuds kaffe, luncher och under sommarperioden finns middagsservering som ofta kombineras med underhållning av artister. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Vid intresse kontakta mäklaren för visning!

Stärbsnäsvägen 12, Skeppsmyra, Norrtälje kommun
  • Kommande

Stärbsnäsvägen 12

Villa
Skeppsmyra, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 995 000 kr
45 + 24 m²
3 rum
5 855 m² tomt

Välkommen till Stärbsnäsvägen 12 och detta fina hus med idyllisk utsikt och närhet till naturen! Bostaden som ligger på en höjd utan någon direkt insyn av någon granne har fantastisk utsikt över ängsmarken. Med havet inom promenadavstånd och omgiven av grönområden blir detta ditt eget privata paradis. Huvudbyggnaden erbjuder ett stort vardagsrum med en öppen spis med insats, kök med plats för matgrupp och ett sovrum med plats för dubbelsäng. Från köket når du bostadens inglasade altan där du kan njuta av morgonkaffet eller magiska solnedgångar. På tomten finns ett stort gästhus med eget trinettkök och sovrum, en förrådsbyggnad samt ett gästhus. Tomten erbjuder flera planteringar, fruktträd och stora gräsytor för lek och spel. Björkö är otroligt naturnära med sina skogar, grönområden, klippor och det sjönära läget. Från Stärbsnäsvägen är det ca 15 minuters bilresa till Ica-Barometern och ca 500 meter till närmsta busshållplats. Till Björkö är det ca 1 timmes bilresa från Norrtälje. Det går även bussar och skärgårdsbåtar. På Björkö finns en förskola. Närmsta grundskola ligger i Älmsta ca 30 minuters bilresa bort. I Älmsta finns även en större ICA-butik, apotek, utlämning från systembolaget, restauranger mm. Vid intresse kontakta mäklaren för mer information samt för bokning av visning!

  • Plus
Hyttvägen 6, Herräng, Norrtälje kommun
  • Kommande

Hyttvägen 6

Villa
Herräng, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 495 000 kr
82 + 82 m²
5 rum
1 318 m² tomt

Välkommen till Hyttvägen och denna trevliga enplansvilla med källare. Bostaden erbjuder öppna och sociala ytor på entréplan med öppen planlösning mellan bostadens matplats (tidigare sovrum) och vardagsrum. Ett fullt utrustat kök med fönster i två väderstreck. Två väl tilltagna sovrum samt nyrenoverat helkaklat badrum. På bostadens källarplan finns ett rymligt sovrum/allrum, toalettrum, matkällare, gott om förvaringsutrymmen samt tvättstuga med tvättmaskin. Bostaden står placerad på en plan och barnvänlig tomt med flera planteringar och fruktträd. På husets entrésida finns ett garage med plats för en bil. Herräng erbjuder bland annat en mindre mataffär, flera badplatser, marina med restaurang samt en större båthamn. Årligen varje sommar är det dansläger på orten med besökare från hela världen. Naturen är mycket vacker och det finns många fina promenadstråk utmed kustlinjen, till fyren vid Fiskaruddens naturreservat är det cirka 3 km. Från Herräng är det enkelt att med båt utforska den vackra skärgården med fiske, strandhugg vid några soldränkta klippor eller varför inte besöka någon av de fina skärgårdskrogarna vid Grisslehamn, Östhammar eller Öregrund. Närmsta badplats, Uddhamnsbadet, ligger en kort promenad från bostaden. Till Hallstavik med flera mataffärer, skola, apotek, banker, vårdcentral, golfbana och utomhusbad är det cirka 1 mil. I Hallstavik finns även busstation med bussanslutningar till bland annat Norrtälje, Stockholm och Uppsala. Mellan Herräng och Hallstavik finns förbindelse med buss 642. Närmsta busshållplats finns cirka 100 meter från bostaden. Vid intresse kontakta mäklaren för visning!

  • Plus

Visar alla 3