MOHV Norrtälje

MOHV Norrtälje

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bivägen 2, Enviken, Norrtälje kommun
  • Kommande

Bivägen 2

Fritidshus
Enviken, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
Pris saknas
76 + 10 m²
3 rum
1 573 m² tomt

***** BESIKTIGAT & DOLDAFEL-FÖRSÄKRAT ***** Fritidshus med kommunalt VA i det populära området Enviken i Bergshamra söder om Norrtälje. Under 2011 genomgick bostaden en omfattande renovering genom nya innerväggar och innertak med ny och bättre isolering samt att parkettgolv lades. Bostaden är vidare underhållen genom åren med bl a nytt Decra-tak som är ett tak av en sorts metall som är täckt av ett speciellt isoleringsmaterial och är lättskött samt helt "tyst" vid regn. Vidare så har elen dragits om och under år 2015 anslöts fastigheten även till kommunalt VA. Ett extra plus med just denna fritidsbostad är att den har två toaletter - ett duschrum med wc samt en extra toalett med handfat därtill. Bostaden är uppdelad i två olika delar med separata entréer- en sovdel med två sovrum samt separat wc, och den andra delen beståendes av kök, matsal och vardagsrum. Rymlig öppen planlösning skapar en inbjudande atmosfär där vardagsrum, matplats och kök smälter samman. Vidare finns här en hall med plats för avhängning av ytterkläder samt garderober, duschrum med wc och tvättmaskin, en bastu, ett mycket rymligt kök då man har valt att ta ner en tidigare sovalkov för att öppna upp mer mellan kök och vardagsrum. Centralt i huset finns en täljstenskamin som värmer gott, och från vardagsrummet kommer du ut till en veranda med plats för utemöbler. Båda delarna har egen wc samt varsin täljstenskamin. I trädgården finns ett växthus för den som vill odla sina egna grönsaker, och likaså ett förråd i anslutning till byggnaden där du kan förvara trädgårdsmaskiner m.m. Enviken ligger i vackra Roslagen bara ett par mil söder om Norrtälje. Föreningen består av 468 fastigheter med en blandning av permanent- och fritidsboende. För att området ska underhållas och skötas om så har föreningen en medarbetare anställd på heltid. När du köper en fastighet i Envikens samfällighet så blir du samtidigt delägare i 137 ha skogs- och ängsmarker, ett poolområde med gemensamhetslokaler, tennisbana, fotbollsplan, löpspår, strandbad och en lekplats. Sammanfattningsvis erbjuder detta fritidshus i Enviken den perfekta kombinationen av avkoppling och närhet till naturen och vackra promenadstråk längs Bergshamraviken och Envikens båtklubb. I Envikens samfällighet finns dessutom både ett poolområde samt tennisbana vilken du bokar via föreningens hemsida. Ägarna av idag vittnar om en fenomenalt fin grannsämja med hjälpsamhet och omtänksamhet, och just det här huset har uppgraderats med ett Decratak under 2011 med hela 30 års garanti (läs mer om Decratak under dokument), omdragning av el samt installation av en luftvärmepump. Generös byggrätt i detaljplanen och som nyligen har utökats till hela 200 kvm. Bostaden är besiktigad och besiktningsprotokoll kommer att finnas på visningen. Säljarna har även investerat i en doldafel-försäkring för att du som köpare ska kunna känna dig trygg i tio år. Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

Solgränd 4A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun
  • Kommande
Solgränd 4A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun, bild 2
Solgränd 4A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun, bild 3

Solgränd 4A

Lägenhet
Solbacka Strand, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
3 350 000 kr
108 m²
4 rum
5 700 kr/mån
31 019 kr/m²

Välkomna till detta parhus om 108 kvm i 1,5 plan med riktigt bra läge intill Norrtäljeviken och med 136 kvm utemiljö som upplåten tomt. Här har ett nytt bostadsområde vuxit fram med en blandning av olika typer av hus. Inspirationen är hämtad från semesterhusen i Danska Århus med ekoby tanke kring solpaneler, odlingslotter och naturlekpark. Ett modernt och kaxigt boende visar upp sig så fort du öppnar ytterdörren. Vardagsrummet och kökets fönsterparti går ingen obemärkt förbi med utgång till en trädäckad altan med sol från tidig eftermiddag tills solen går ner. Tre bra sovrum finns i bostaden, ett av dessa har läckra takfönster med glimt av Norrtäljeviken och en egen klädkammare. Badrummet på entréplan går i vitt kakel på vägg och grått klinker på golv och här tar man även hand om familjens tvätt. Dusch finner du även i bostadens andra badrum på övervåningen. Vill även nämna att solcellerna på taket bidrar till en lägre elförbrukning under vår, sommar och tidig höst. Här bor du i ett vattennära bostadsområde med promenadvägar till centrum längs vatten och granne med Lindholmens naturreservat.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ångbåtsgatan 3, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
  • Kommande

Ångbåtsgatan 3

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
4 850 000 kr
103 m²
4 rum
vån 2/5
6 728 kr/mån
47 087 kr/m²

Nästa steg från villan eller kanske alternativet till villa eller radhus? Här bor du bekvämt på 103,5 kvm fördelade på fyra rum och kök med två badrum och delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genuina materialval som enstavig ekparkett, marmorskivor och generös takhöjd är genomgående i denna bostad. En bostad för dig som uppskattar kvalité, helt enkelt. Ett rymligt master bedroom med egen balkong i västerläge samt god förvaring och ena badrummet i anslutning. Utöver detta, två mindre sovrum, separerade från varandra. Välkomnande hall med gott om förvaring samt kök med rejält med skåpplats och fina arbetsytor. Trevlig och ljus matplats vid fönstret, med plats för större matgrupp. Även vardagsrummet är av god storlek (25 kvm) och lätt att möblera. Utgång från vardagsrummet till balkongen i öst. I nya området Hamnen som växer fram ligger redan idag fyra restauranger inom några minuters promenad och fler kommer det att bli. Här är stans nya stadsdel där du får det bästa av världar. Centralt läge, sjö- och naturnära och samtidigt i ett skyddat och lugnt läge. Detta är en kommande försäljning så kontakta ansvarig mäklare vid frågor och intresse!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3