BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Birkagatan 15, Västervång, Malmö kommun
  • Kommande
Birkagatan 15, Västervång, Malmö kommun, bild 2
Birkagatan 15, Västervång, Malmö kommun, bild 3

Birkagatan 15

Villa
Västervång, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
16 695 000 kr
250 + 80 m²
9 rum
1 153 m² tomt

Ett par minuters promenad så når du Ribersborgsstranden. Så nära havet ligger dessa fina kvarter på Västervång där det fantastiskt vackra huset ligger, ritat utav en av jugendepokens främsta arkitekter i Malmö, Oscar Hägg. Ett par privatbostäder på Bellevue och Fridhem i Malmö samt i Professorsstaden i Lund är hans verk. Huset är uppfört runt 1929 och balanserar fint det mjuka tjugotalet med det eleganta, exklusiva som huset på ett subtilt och vördnadsfullt sätt begåvats med. 250 respektfullt renoverade kvadrat med generösa salonger och kök på bottenplan, en våning upp tre sovrum. Även vinden är inredd med ett sovrum och sällskapsyta. Materialval, färger och detaljer som alla är valda med perfektion och stor omsorg ger ett sammanhållet, klassiskt och otroligt vackert hus. Skjutdörrar, fiskbensparkett och alla 20-talets attribut finns på plats. Ett perfekt familjehus med parkliknande tomt i sydväst som rymmer både Attefallshus med gäst/arbetsrum, dusch, bastu - och i den vackra trädgården finns utedusch och en sobert planlagd pool med grå mosaik. Detaljer. Det här är svårslaget både adressmässigt, stilmässigt och kvalitetsmässigt helt kompromisslöst! Välkomna.

  • Premium
Sankt pauli kyrkogata 14, Rörsjöstaden -  Malmö, Malmö kommun
  • Kommande
Sankt pauli kyrkogata 14, Rörsjöstaden -  Malmö, Malmö kommun, bild 2
Sankt pauli kyrkogata 14, Rörsjöstaden -  Malmö, Malmö kommun, bild 3

Sankt pauli kyrkogata 14

Lägenhet
Rörsjöstaden - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
3 995 000 kr
64 m²
2 rum
vån 5/5
5 288 kr/mån
62 422 kr/m²

Den pampiga allén fram till St: Pauli kyrka kantas av anrika hus från sekelskiftet, milda färger på putsade fasader, smidesbalkonger och den vackra kyrkan. Innanför porten till nummer 14 tar vi hissen upp till en fantastisk vindsvåning med karaktär. 64 kvadrat där exklusiva materialval skapar en sällsynt fin stämning i två rum och kök med eldstad och balkong. Ljus fiskbensparkett, takbjälkar och en rå tegelvägg präglar sociala kvadrat som har en härlig rymd. Industriglasdörrar mellan sällskapsrum och sovrum skapar både luft och en distinkt linje in till det stilrena sovrummet. Platsbyggd sovrumsförvaring gjord med högsta fingertoppskänsla ger gott om förvaring. Sovrummets välvda fönstret har utsikt över grönskande trädkronor, takåsar och St: Pauli Kyrka. In mot gården ligger det harmoniska köket med trevlig balkong och fin vy. Inredning i mörkoljad ask tillsammans med bänkskiva i terrazzo och ett ljust plankgolv, allt vackert samstämt. Atmosfären är något alldeles extra som bara en vindsvåning kan ge, ett mysig krypin, men också den svävande känslan med överblick på livet utanför. Rörsjöparkens lummiga trädallé tar dig trivsamt hem bland kvarter med caféer och bagerier i varje hörn. Kommunikationsmöjligheterna är bekväma med Värnhemstorget och Triangeln nära, gröna promenadstråk finns bara ett stenkast bort. Varmt välkommen till en unik vindsvåning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Föreningsgatan 63B, null, Malmö kommun
  • Kommande

Föreningsgatan 63B

Lägenhet
Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
5 895 000 kr
104 m²
3 rum
vån 3/5
6 082 kr/mån
56 683 kr/m²

Utanför fönstren till tre salonger i fil vajar de höga trädkronorna, snart är våren här och de blir gröna igen. Eleganta 104 kvadrat har fantastisk volym, extraordinära takstuckaturer och perfekt läge. Skjutdörrar i par delar av rummen som har vacker fiskbensparkett, höga fönsterpartier och snirkliga lister. Husets byggår 1913 känns i varje detalj. En imponerande karaktär med ett stillsamt uttryck och mycket elegans. Den genomgående våningen med gårdsvänt kök har matplats och charmig balkong in mot innergården, här skymtar pampiga S:t Pauli kyrka mellan hustaken. En svart bänkskiva i granit på köksön sätter tonen. Vita släta luckor till vitt plankgolv och det svarta i graniten som bryter av är läckert. De moderna inslagen ger dynamik till spegeldörrar, blyinfattade fönster och gjutjärnselement. Några minuters promenad genom Kungsallén tar dig in till gågatan och åt andra hållet lockar fina strövområden i S:t Paulis Norra och Mellersta kyrkogård. Välkommen till en klassisk våning på tre rum och kök i lugna kvarter vid vackra grönområden.

  • Balkong
Esplanaden 6, Lomma, Lomma kommun
  • Kommande

Esplanaden 6

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
6 795 000 kr
115 m²
4 rum
vån 2/4
5 324 kr/mån
59 087 kr/m²

Det är liv och rörelse längs med kajen i Lomma. Sensommaren anas och längs med vattnet tas promenader och en och annan glass slinker ner. Båtar guppar längs med kajkanten. Esplanaden 6 ligger mitt i området med badrocksavstånd till Öresund, restauranger och Fiskboden runt hörnet - det känns hav hela vägen! Från balkongen på andra våningen ser man hela skådespelet, en härlig och levande utsikt, men ändå skyddad från vindar. Våningen är luftig och ljus och känns kvalitetsfylld från första stund. Sällskapsdelen ligger öppet mot köket, fina social ytor med klassisk vitoljad ekparkett och generellt ljusa färgval. Balkongen är delvis inglasad vilket ger det där extrarummet ett par månader extra om året. I vyn glittrar vatten och segelbåtarnas mastar guppar i takt med vågorna. Tre fina sovrum, alla med samma ljusa parkettgolv och på väggarna dova pasteller, snyggt och samstämt. Badrum med dusch och tvättmöjligheter och gästwc. Som en extra liten bonus får man också ett dressingroom med smakfulla lösningar för en fulländad sista touch. Lomma har kvaliteter många drömmer om. Här finns de högt rankade skolorna, centrum med all service du behöver, hav och unika kringmiljöer. Tåget tar dig till både Malmö och Lund på ett par minuter. Varmt välkomna till hav, vindar och horisont!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4