Bjurfors Göteborg City

Bjurfors Göteborg City

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Pilfinksgatan 11, Örgryte - Skår, Göteborgs kommun
 • Mån 24 jun kl 19:00
Pilfinksgatan 11, Örgryte - Skår, Göteborgs kommun, bild 2
Pilfinksgatan 11, Örgryte - Skår, Göteborgs kommun, bild 3

Pilfinksgatan 11

Lägenhet
Örgryte - Skår, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 495 000 kr
65 m²
2.5 rum
vån 3/3
3 263 kr/mån
38 385 kr/m²

Varmt välkomna till detta charmiga hem som nyttjas som 2,5 rok. Här bor ni i ett harmoniskt villakvarter med sagolika villor, naturen som första granne och närhet till city på bara några minuter. Bostaden erbjuder en generös storlek på köket med stor matplats, vardagsrum, ett stort sovrum och en kammare som kan användas som barnrum, kontor eller till extra förvaring. Bostaden erbjuder mycket förvaring i rejäla kattvindar. Det stora badrummet är helkaklat med egen tvättmaskin. Njut av de somriga dagarna i den gemensamma trädgården. Här bor ni med villakänsla i lugnt och avskilt men med närhet till skolor, förskolor och gångavstånd till city. I området kring Sankt Sigfrids plan finns bland annat den härliga inrednings- & blomsterbutiken Fiori, restaurangen Sigfrid, pizzeria, thairestaurang samt trevligt café. Inom gångavstånd nås även Delsjöterrängens naturreservat med dess badsjöar och rekreation samt Liseberg och Korsvägen. Kollektivtrafiken når ni med någon minuts gångväg som tar er till Avenyn på ca 15 minuter.

 • Premium
Kabelgatan 41D, Majorna, Göteborgs kommun
 • Tis 25 jun kl 18:00
Kabelgatan 41D, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Kabelgatan 41D, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Kabelgatan 41D

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 250 000 kr
42,5 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 985 kr/mån
52 941 kr/m²

Högt upp på fridfulla och grönskande Gråberget erbjuds du här en optimalt planerad 1,5 rok med generösa kvadratmeter. På våning 3 av 3 bjuds du här på en svårslagen utsikt! Ett vackert ljusinsläpp från tre väderstreck och en väl tilltagen takhöjd skapar här tillsammans en luftig känsla. Här får du ett ljust kök med gott om förvaring och en rejäl matplats, ett lättmöblerat allrum med sovalkov bakom en stilfull industrivägg, plats för soffgrupp och arbetshörna samt gott om förvaring. Härlig balkong i högt och fritt läge med slående utsikt över Majornas takåsar, Karlatornet, Masthuggskyrkan och hamninloppet! På toppen av Gråberget njuter du av ett lugnt och mysigt närområde med direkt närhet till Majornas rika utbud av trevliga restauranger och caféer. Ett stenkast ifrån Slottsskogen och Röda sten med trivsamma promenadstråk. Brf Gråberget är en välskött och omtyckt HSB-förening med många gemensamhetsutrymmen med bland annat gästlägenhet, bastu och samlingslokal samt grönytor att nyttja. Här bor du med bra kommunikationer till stadens puls samt till salta klippor och bad. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Munkebäcksgatan 28A, Kålltorp, Göteborgs kommun
 • Mån 24 jun kl 18:00
Munkebäcksgatan 28A, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 2
Munkebäcksgatan 28A, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 3

Munkebäcksgatan 28A

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 195 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 086 kr/mån
62 714 kr/m²

I ett nyproducerat hem från 2019 bor du i gemytliga Kålltorp med natursköna områden runt husknuten. Smakfull 1,5 rok med möjlighet till 2 rok. Ett hem där du kan njuta av vindskaraktären med stora takfönster, synliga bjälkar i taket och spännande vinklar som samsas med den sociala planlösningen. Loftet ger dig extra yta för förvaring eller sovplats när du har besök. En ljuvlig bostad där ett stilsäkert öga har renoverat med sober och naturnära färgsättning i smakfulla och påkostade materialval. Det platsbyggda köket har smarta lösningar för att nyttja både förvaring och arbetsytor på bästa tänkbara sätt. I Kålltorp bor du med närheten till all tänkbar service, cykelavstånd till stan och enkla förbindelser till stadens alla hörn. Östra centrum och inte minst Kålltorp är fullt av guldkorn och kvarterskrogar. För dig som föredrar löprundor eller strosa i naturen finns hela Delsjöområdet rakt utanför porten till ert förfogande.

 • Premium
Teatergatan 19, Lorensberg - Vasastaden, Göteborgs kommun
 • Tis 25 jun kl 17:00
Teatergatan 19, Lorensberg - Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Teatergatan 19, Lorensberg - Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Teatergatan 19

Lägenhet
Lorensberg - Vasastaden, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
3 800 000 kr
53 m²
1.5 rum
vån 1
1 886 kr/mån
71 698 kr/m²

Söker ni en social 1,5 med oerhört låg avgift och gott om plats för sällskap? Då har ni kommit rätt. Ni befinner er på Göteborgs mest attraktiva adress. Från porten är ni bara ett stenkast ifrån Vasaparken. Med nyslipade golv och genomgående nya ytskikt så har ni en klar bostad att flytta in i. Känner ni för stadsdelens levande del så finns allt direkt utanför porten och runt hörnet har ni Avenyn, Vasagatan och mycket mer direkt intill. Helt enkelt ett svårslaget läge. Det stora öppna allrummet med härligt kök ger goda möjligheter för hela familjen att träffas. Goda förvaringsmöjligheter tack vare en stor klädkammare och smart hall. Helt enkelt en väl genomtänkt bostad från start. Studio känsla ger mängder av möblerings möjligheter och här finns allt för att trivas. Föreningen, Brf Lorensberg 1976 är en topp förening i centrala Göteborg. Den goda ekonomin avspeglar sig både i den låga belåningen och främst i de låga avgifterna. Möjlighet till garageplats som nås direkt med hissen. Så varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Hiss
Träringen 8, Björkekärr, Göteborgs kommun
 • Mån 24 jun kl 17:00
Träringen 8, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Träringen 8, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Träringen 8

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 995 000 kr
64 m²
3 rum
vån 3/3
5 137 kr/mån
46 797 kr/m²

Välkommen till ett otroligt fint och ljust hem med balkong i soligt läge. Tack vare fönster i två väderstreck fullkomligt badar lägenheten i ljus vilket också bidrar till en luftig känsla i bostaden. På våning tre finner ni denna välplanerade trea med två sovrum som upplevs rymliga och bostaden är lättmöblerad med plats för hemmets alla tillhörigheter. En solklar samlingsplats är vardagsrummet som ger plats åt sociala stunder, här vilar den vackra fiskbensparketten på golvet. Härifrån nås den stora balkongen med ljuvligt solläge och härlig utsikt över grönskan. Köket renoverades under 2013, här får ni en god plats att laga mat och yta för matplats där ni kan njuta av goda middagar med vänner och familj. En mycket välskött förening med övernattningslägenheter, goda parkeringsmöjligheter, snickarverkstad, festlokal, grovtvättstuga och biltvätt. Nära grönskande naturområden och bra kommunikationer till centrala Göteborg. Här finns alla förutsättningar för att trivas! Ett mycket härligt boende i lugna Björkekärr med parkliknande område mellan husen och nybyggd lekplats för barnen att leka omkring. Närhet till ett rikligt serviceutbud såsom matbutiker, restauranger, konditori, gym och vårdcentral. Från Träringen går buss 17 och på 15 minuters promenad nås Östra Sjukhuset där spårvagn 1 och 5 trafikerar. Gångavstånd till Härlanda Tjärn med natursköna strövområden, motionsspår samt badplats som ger möjlighet till en mängd olika fritidsaktiviteter. Varmt välkomna till denna trivsamma trea!

 • Premium
 • Balkong
Ekedalsgatan 3A, Majorna, Göteborgs kommun
 • Tis 25 jun kl 17:00
Ekedalsgatan 3A, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Ekedalsgatan 3A, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Ekedalsgatan 3A

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 990 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/3
3 996 kr/mån
55 278 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en vacker genomgångsetta där funktion möter välbevarad charm. Bostaden är belägen i härligt fritt läge och präglas av ljus och rymd. Den väl tilltagna takhöjden tillsammans med bostadens genomgångskaraktär ger ett luftigt intryck. Här erbjuds fina sällskapsytor i ett stort allrum med plats för säng, nattduksbord och soffgrupp med tillhörande möblemang. Köket är fräscht med bra arbetsytor, plats för matbord och vetter mot den grönskande innergården. Majorna är en levande stadsdel med sina pittoreska och mysiga kvarter med lokala handlare och butiker. Bara några minuter bort finns Mariaplan med sitt utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Slottsskogen och Änggårdsbergen ligger nära till hands och likaså hamninloppet där Klippan och Röda Sten är populära promenadområden. Området har småstadens charm med en blandad bebyggelse som utgörs av såväl moderna hus som äldre fastigheter från början av 1900-talet. Kommunikationerna är mycket goda. Spårvagnshållplatsen, ett stenkast bort, leder dig snabbt in till Göteborgs stadskärna åt ena hållet och Göteborgs skärgård åt andra hållet. Varmt välkomna!

 • Premium
Stora Nygatan 15, Inom Vallgraven, Göteborgs kommun
 • Mån 24 jun kl 17:30

Stora Nygatan 15

Lägenhet
Inom Vallgraven, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
8 500 000 kr
132 m²
4 rum
vån 2/4
6 958 kr/mån
64 394 kr/m²

Balkongdörren i våningens stora sällskapsytor står på vid gavel mot blomdoft och fågelsång. Solen sveper in Trädgårdsföreningens kortklippta gräsytor på andra sidan Vallgraven i ett varmt ljus. Det silas mellan parkens höga träd som släpar sina grenar i den rödblanka vattenytan. Till höger, i det fria panoramat, gör Vallgraven en mjuk sväng. Där borta, cirka 300 meter från denna nästan lite engelska pastoral, pågår folklivet i city. Kvarteren här Inom Vallgraven är kända för sin pittoreska atmosfär och enastående grönska. Stämningen känns igen från Amsterdam eller kanalerna i belgiska Brygge. Den ljusa våningen om 132 kvm och fyra rum vänder fyra av sina stiltrogna fönsterpartier och stora balkong ut över Vallgravens vatten. Trädgårdsföreningens parkmiljö på andra sidan ger djup i panoramavyn och skapar samtidigt en privat och insynsskyddad miljö. Det ståtliga tegelpalatset byggdes 1856. Under 2012 påbörjades en omfattande totalrenovering av byggnaderna från kontor till bostäder. Inflyttning i de nyrenoverade bostäderna startade under 2013. Här finns sparsmakade stuckaturer, spegeldörrar, detaljskurna listverk, ansenlig takhöjd, ekparketter och de höga fönsterpartierna som bidrar med ljus och rumsvolym. Ut mot Vallgraven ligger det stora köket med tidlöst formren inredning samt sällskapsytor och ett av sovrummen. In mot innergården ligger två av sovrummen. Våningen har två sobra badrum, två balkonger och en mängd förvaringar. Läget är naturligtvis ett kapitel för sig. Miljön känns kontinental och är starkt präglad av små butiker, samt ett rikt restaurang- och caféliv. Du har bara några hundra meter till det mesta i Innerstaden och bor nära stadens kulturinstitutioner vid Götaplatsen, Stora Teatern liksom den pampiga GöteborgsOperan vid älvens kant. På några minuter når du Göteborgs bästa restauranger och nöjesetablissemang, lummiga parker, saluhallar, shopping i världsklass och all tänkbar kommunikation. Till Centralstationen har du bara ett par hundra meter.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stabbegatan 46, Björkekärr, Göteborgs kommun
 • Mån 24 jun kl 17:00

Stabbegatan 46

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
3 490 000 kr
74 m²
4 rum
vån 2/3
4 740 kr/mån
47 162 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet, där bevarade originaldetaljer i samband med härliga omsorgsfullt valda materialval skapar en inbjudande atmosfär. Stora fönster låter ljuset flöda genom hela bostaden och ger en luftig känsla. De tre rymliga sovrummen erbjuder gott om plats för personlig prägel och enkel möblering. Det nyligen stambytta badrummet strålar av modern elegans med ett vackert kakelgolv i en grå ton. Tvättmaskin, golvvärme och handdukstork ökar bekvämligheten. Det nyrenoverade köket är en rogivande plats med extra djup bänkskiva samt skåpsluckor för smart förvaring och generösa arbetsyta. Denna lägenhet bjuder in till kulinariska äventyr och en härlig livsstil. Stiger du ut på balkongen och omfamnas av lugnet. Här är varje detalj noggrant utvald för att skapa en harmonisk livsmiljö. Välkommen till ett hem, där ljus, rymd och stilfulla detaljer förenas för en trivsam vardag. Här bor ni i en stor och mycket välskött och stabil förening med bastu, träningslokal, övernattningsrum och goda parkeringsmöjligheter. Nära grönskande naturområden och bra kommunikationer till centrala Göteborg. Här finns alla förutsättningar för att trivas. Ett mycket härligt boende i lugna Björkekärr med närhet till ett gott serviceutbud som matbutik, restaurang, konditori, vårdcentral och apotek. Från Stabbetorget går buss 17 som tar er ner till centrala Göteborg och på 15 minuters promenad nås Östra Sjukhuset där spårvagn 1 och 5 trafikerar. Gångavstånd till Härlanda Tjärn med natursköna strövområden, motionsspår samt badplats som ger möjlighet till en mängd olika fritidsaktiviteter.

 • Plus
 • Balkong
Andra Långgatan 4A, Linné, Göteborgs kommun
 • Mån 24 jun kl 17:00
Andra Långgatan 4A, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Andra Långgatan 4A, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Andra Långgatan 4A

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
3 490 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/4
3 327 kr/mån
61 228 kr/m²

Välkommen till Andra Långgatan 4A och en välplanerad, socialt disponerad tvåa i fastighet från 1887. Alla lägenheter i föreningen totalrenoverades under 1999 och erbjuder idag moderna cityboenden i gammal stil. Här trivs du som vill bo i Linnéstadens puls med direkt närhet till populära restauranger, caféer, kommunikationer och grönområden. På Andra Långgatan 4A, tre trappor upp möts ni av en öppen och trivsam planlösning och härlig takhöjd. Matplats och vardagsrum bildar en social yta som gör det enkelt att umgås när ni har vänner över på besök. Köket är praktiskt u-format och erbjuder såväl bra förvaringslösningar som arbetsyta. Två höga fönster i fil i vardagsrummet ger dessutom rikligt med ljus! Lägenhetens sovrum har en lugn och tyst placering mot gården med gott om plats för dubbelsäng. Grönskan utanför fönstret ger såväl en lummig känsla som ett naturligt insynsskydd. Vidare finns här en rymlig klädkammare med all tänkbar förvaring samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Linné är en av Göteborgs populäraste stadsdelar. I området finns ett rikt utbud av trendiga restauranger och caféer samt trevliga småbutiker, nischade på dam och herrmode. På Tredje Långgatan, som delvis är gågata under sommarmånaderna, ligger populära Made in China, Tacos &Tequila och Taverna Averna med sina härliga uteserveringar samt café, vinbar och kulturarena. I närområdet finns både Hemköp, Coop och Willys samt mysiga Saluhallen Briggen. Goda kommunikationer med både buss och spårvagn från närliggande knutpunkten Järntorget. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Utsiktsgatan 10, Fjällbacka, Tanums kommun
Utsiktsgatan 10, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 2
Utsiktsgatan 10, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 3

Utsiktsgatan 10

Lägenhet
Fjällbacka, Tanums kommun
Bjurfors Göteborg City
22 500 000 kr
138 + 17,8 m²
4 rum
vån 1
3 955 kr/mån
163 043 kr/m²

Den stora och ljusa våningen vänder sina höga glaspartier och den långa, svagt rundade, balkongen mot panoramautsikten över Fjällbacka och havet. Dörrarna står på vid gavel ut mot sommarkvällens ljud och dofter – solen är på väg ner under den rosa himlen. Cirka 40 meter ner slår stilla vågor mot kajen och bryggorna. Blicken färdas ut över skärgården och ner över hamn och takåsar. Hela våningen präglas av en internationell ton, präglad av funkisens tidlösa arkitekturlinjer och asymmetriska planlösning samt det spektakulära läget vid havet. Den höga byggnaden, i modern funkisstil, rymmer sju stora och exklusiva bostadsrätter. På platsen låg en gång Fjällbackas legendariska badrestaurang som byggdes 1937 i den då tongivande funkisstilen. Här uppe på terrasserna minglade dåtidens societet. De hade sommarkvällarnas solnedgångar framför sig och vågskvalpet alldeles nedanför. Hollywoodstjärnan Ingrid Bergman, med familj och internationella vänner, tillhörde restaurangens stamgäster. Funktionalismens formspråk, detaljer och material hyllas i den nya byggnaden; med stora glaspartier, formen och det platta taket. Den södra delens stilenligt rundade fasad återfanns även på ursprungsbyggnaden. Den stora och mycket ljusa våningen är om 155,8 kvm och fyra rum. Bostadens öppna planlösning sveper längs den rundade ytterväggens stora glaspartier och öppnar upp utsikten. Material, utrustning och design är samtida med en diskret exklusiv touch. Våningen har stora sällskapsytor i öppen planlösning med matsal och kök. Här finns två exklusiva badrum, gäst-wc i samma diskreta ton samt tre sovrum varav två med utgång till balkong. Med båtplats, panoramautsikt och morgondopp någon minut bort manifesterar denna spektakulära våning verkligen ”drömmen om Fjällbacka”.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Räntmästaregatan 21B, Lunden, Göteborgs kommun

Räntmästaregatan 21B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
3 495 000 kr
60 m²
3 rum
vån 2/4
4 707 kr/mån
58 250 kr/m²

Bjurfors Century presenterar en underbar trerummare där charmiga detaljer möter modern design och erbjuder en fantastisk utsikt. Belägen i populära och lugna Lunden, har denna välplanerade lägenhet en imponerande panoramavy över Göteborgs siluett. Bostaden har ett utmärkt läge i ett lugnt och skyddat område med rikligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Det klassiska trägolvet ger en tidlös atmosfär, och från vardagsrummet når man en generös balkong som välkomnar dig med sin enastående utsikt. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en känsla av rymd och gemenskap. Lägenheten erbjuder dessutom två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum som renoverades av föreningen år 2002. Här bor ni en bostadsrättsförening med god ekonomi. Bredband ingår i månadsavgiften! Närhet till kommunikationer, bara någon minut bort stannar buss 60 som enkelt tar dig till stadens alla hörn. På Danska Vägen finner ni t.ex. caféer, restauranger, fruktaffär, servicebutik och inredningsbutiker. En liten promenad bort ligger Redbergsplatsen med knutpunkt för kommunikationer samt Olskrokstorget med mysiga fiskebodar, caféer och butiker. Cykelavstånd till friluftsområdena vid Skatås och Delsjöarna samt Härlanda tjärn med badplats om sommaren.

 • Balkong
Haga Östergata 26, Haga, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 15:30
Haga Östergata 26, Haga, Göteborgs kommun, bild 2
Haga Östergata 26, Haga, Göteborgs kommun, bild 3

Haga Östergata 26

Lägenhet
Haga, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
4 675 000 kr
86,7 m²
3 rum
vån 1/4
5 145 kr/mån
53 922 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna väl tilltagna trea med uteplats i det mycket omtycka och pittoreska Haga. Denna bostaden erbjuder ett modernt och rymlig kök, här finns alla maskinella bekvämligheter samt utrymme för en matgrupp. Tack vare bostadens generösa kvadratmeter upplevs samtliga rum rymliga och gör det lätt att möblera efter behov. Varmt välkommen med intresse! Välkomna till en välskött HSB-förening med många fina gemensamhetsutrymmen så som samlingslokal, bastu och övernattningslägenhet. På den fina innergården finns utemöbler, planteringar och sittytor, allt välskött och snyggt. För dig som vill ta en joggingtur ligger Slottsskogen nära tillhands, så även Änggårdsbergen och Botaniska Trädgården. Här får ni chansen att bo i en levande och näst intill bilfri stadsdel med tillgång till ett rikligt utbud av restauranger, caféer och diverse butiker. Från det att ni kliver ut genom porten är det ca 10 minuters promenadavstånd till Avenyn, Kungsgatan och likaså Linné. Dessutom finns det bra kommunikationer och servicen är väl utbyggd i området. Hållplatsen Hagakyrkan ligger några minuter bort och tar er snabbt in till city eller ut mot havet & klipporna på Saltholmen.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Haga kyrkogata 8, Vasastaden, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning
Haga kyrkogata 8, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Haga kyrkogata 8, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Haga kyrkogata 8

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
6 150 000 kr
95 m²
3 rum
vån 4/5
4 506 kr/mån
64 737 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vädursgatan 3, Gårda, Göteborgs kommun
 • Mån 17 jun kl 17:00
Vädursgatan 3, Gårda, Göteborgs kommun, bild 2
Vädursgatan 3, Gårda, Göteborgs kommun, bild 3

Vädursgatan 3

Lägenhet
Gårda, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 395 000 kr
52,5 m²
1.5 rum
vån 4/7
4 009 kr/mån
45 619 kr/m²

Välkommen till Vädursgatan 3. Väggarna är genomgående ljusa. Köket är stilrent med vita köksluckor och vitt kakel ovan arbetsbänken i massiv ek. Helkaklat badrum med dusch. Här bor du med promenadavstånd till citys utbud. Välsorterade ICA-Focus nås med bara några minuters promenad. För dig som gillar att ta del av stadens evenemang så bor du nära Ullevi, Bergakungen och Scandinavium. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Kobergsgatan 30, Strömmensberg, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 12:45
Kobergsgatan 30, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Kobergsgatan 30, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Kobergsgatan 30

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 395 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/4
3 326 kr/mån
53 222 kr/m²

Välkomna till denna charmiga gavellägenhet med stor balkong i lugna Strömmensberg! Välplanerat hem som bjuder på ett stort vardagsrum med plats för matbord, ett praktiskt kök, samt ett rogivande sovrum. Genomgående fina ytskikt med ljus färgsättning och tidsenliga brädgolv. Fönster i tre väderstreck skänker bostaden rikligt med ljus! Stabil och populär Riksbyggenförening, mycket uppskattad av medlemmarna med bland annat bastu, hobbyrum, motionsrum och pingisrum. Föredrar du tysthet, lugn och fågelkvitter är Strömmensberg ett svårslaget område. Som namnet antyder ligger Strömmensberg just på ett berg med enastående utsikt över staden. Ni bor med gångavstånd till kommunikation som tar dig vidare till citypulsen. Både spårvagn 1 och 3 från Härlanda leder er vidare till centrum på cirka 10 minuter. Närhet till service och kommunikationer, gångavstånd till både Redbergsplatsen, Olskrokstorget och Munkebäckstorg. Goda möjligheter finns till ett aktivt friluftsliv genom närheten till Skatås, Delsjöområdets naturreservat med fina vandringsleder, ridvägar, golfbana, fiskemöjligheter, motionsspår och flera fina badplatser såsom Härlanda tjärn. Optimalt läge med närhet till både centrum och natur.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Södra Vägen 71, Lorensberg, Göteborgs kommun
 • Mån 17 jun kl 17:00
Södra Vägen 71, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Södra Vägen 71, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Södra Vägen 71

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
3 490 000 kr
56 m²
2 rum
vån 6/6
3 578 kr/mån
62 321 kr/m²

Med hissen hela vägen till våning 6, högst upp i en välhållen fastighet från 30-talet återfinns denna vindslägenhet. Här får ni en känsla som är svår att slå, ett hem i stadens kärna som erbjuder ett liv ovanför gatorna. Genom takkuporna kan ni njuta av vyn över Göteborgs evenemangsstråk, högt över gatans folkliv. Terrassen som vetter i ett solfyllt västerläge ger dig även utsikt över härlig grönska och takåsar. Här finns karaktär som verkligen ger en vindskänsla tack vare fönsterkupor och snedtak. Planlösningen är ytterst välplanerad med ett generöst vardagsrum som gjord för sociala sammankomster. Här hittar du även en modern öppen spis som skapar extra mysfaktor samt balkongdörr till terrassen. Kök och badrum är i gott skick och förvaringsmöjligheter återfinns i en väl tilltagen garderob i hallen. Här bor ni med direkt närhet till såväl innerstadens nöjesliv längs Avenyn som till grönområden. En kort promenad bort når du Näckrosdammen och Carlandersparken. Den ikoniska utsikten mot Svenska Mässan och Gothia Towers gör inte stadskänslan sämre. Området kryllar av gastronomiska guldkorn och mysiga kaféer. Från Korsvägen finns kommunikationer till stadens samtliga områden.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Guldkällegatan 69, Kungsladugård, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 14:30
Guldkällegatan 69, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 2
Guldkällegatan 69, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 3

Guldkällegatan 69

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
3 690 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/6
5 151 kr/mån
52 714 kr/m²

Bli först att flytta in i denna smakfulla genomgångstrea som erbjuder välplanerade ytor och funktioner samt en stor balkong på 6,5 kvm som vetter mot nordöst med morgonsol. Plats för större utegrupp, perfekt för att avnjuta varma sommarkvällar tillsammans med vänner och familj! För att se bilder och läsa om projektet gå in på: https://magnoliabostad.se/project/linnefabriken/ Här är varje detalj genomtänkt. Fönsterbröstningen är låg och skapar en luftig känsla med ljus och utsikt. I kombination med ljusgråa väggar och genomgående ekparkett skapas en hemtrevlig och sober grundpalett. Köksinredningen går i en beige kulör och ovan den tunt eleganta bänkskivan sitter ett stående kakel i beige matchande färg. Beslagen går i kaxigt svart och givetvis erbjuds full maskinpark av god och miljövänlig kvalitet. I en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum får en matsals- och soffgrupp med enkelhet plats. Det stora sovrummet vetter mot den lugna innergården och rymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang. God förvaring i tre inbyggda garderober. Det mindre sovrummet finner ni på motsatt sida i lägenheten och rymmer säng med tillhörande möblemang. Badrummet som går i samma genomtänka färgpalett som övriga rum erbjuder tvättmaskin och torktumlare. Detta nya kvarter växer fram i en av Göteborgs mest kända stadsdelar, Majorna. Här bor man med promenadavstånd till det mesta, så som flertalet mysiga restauranger med uteserveringar, butiker, saluhall, gym, förskolor och skolor. Se och läs mer om interiören och bostaden i broschyren i Dokument eller på Magnolias hemsida. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och möte.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Burgårdsgatan 10C, Lorensberg, Göteborgs kommun

Burgårdsgatan 10C

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
3 895 000 kr
55 m²
2 rum
3 310 kr/mån
70 818 kr/m²

Nu finns möjligheten att förverkliga drömmen om att bo i en välplanerad tvåa med egen entré i attraktiva Lorensberg? I en charmerande fastighet på Burgårdsgatan 10 återfinns detta fina hem där nytt möter gammalt. Den ståtliga fasaden utanför ihop med det stora välvda fönstret skänker karaktär från 20-talet, sedan tar man ett kliv in i lägenheten och dess moderna och funktionella anda känns direkt. Den otroliga takhöjd fyller lägenheten med en härlig volym som skapar en rymlig känsla. Genom den öppna planlösningen skapas trivsamma sociala ytor, i vardagsrummet och köket finns plats för att möblera med såväl matbord som soffmöbel. Köket är platsbyggt och här finns all den maskinella utrustningen som man önskar. In mot den lugna gården finns det stora sovrummet med god förvaring. Badrummet är helkaklat och på golvet vilar ett klinkers, givetvis finns en tvättmaskin. Här bor ni med ett oslagbart läge i hjärtat av Lorensberg på en lugn och ostörd gata. Förutom atmosfären i detta trivsamma kvarter med rikt restaurang- och caféliv, små butiker och grönska är naturligtvis det strategiska läget i city anmärkningsvärt. Ett stenkast bort väntar folklivet på Götaplatsen och Avenyn. Alldeles runt hörnet ligger Korsvägen där evenemangsstråket sträcker ut med sina många attraktioner och evenemang. Goda kommunikationer är en självklarhet. Med andra ord bor ni ett par minuters promenad från det bästa av flera världar! Varmt välkommen hem!

Sveagatan 20B, Linné, Göteborgs kommun

Sveagatan 20B

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 950 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/5
4 133 kr/mån
57 843 kr/m²

Du som vill sätta din egen prägel på ditt nästa boende men för den delen inte tumma på stuckatur, takrosett, bevarad kakelugn och brädgolv i original - se hit! På rofyllda Sveagatan, i hjärtat av Linné, några få steg från stadslivet längs Linnégatan och dess omtyckta uteserveringar, återfinns en charmig sekelskifteslägenhet om två rum och kök. Hemmet beskrivs som en oslipad pärla då äldre tapeter och färg likväl gamla materialval döljer dess fulla potential. Här flyttar ni in på en oerhört populär gata och till en bostad som har massvis av charm från tidigt 1900-tal och mycket mer därtill. De vackra detaljerna från förra sekelskiftet har bevarats; höga fönster med djupa fönsternischer och träbänkar, stuckatur, takrosett, fina snickerier, en generös takhöjd, trägolv i original och inte minst en dekorativ kakelugn. Låt kreativiteten flöda i skapelsen av drömbostaden och njut sedan av er egna oas på bekvämt avstånd till myllret längs Linnégatan. Linnéstaden blandar det bästa av det mesta- från det rika kafé- & restaurangutbudet till närheten till bekvämligheter såsom mataffärer och kommunikationer och såklart stadens oas Slottsskogen. Här finns något för alla och trivseln bland grannarna är hög. Strax utanför porten finner ni ett stort utbud av service, närbutik, välsorterad mataffär, kaféer och restauranger. Lägenheten har kort promenadavstånd till Göteborgs Universitet, Handelshögskolan och ett par hållplatser från närliggande Linnéplatsen även Sahlgrenska Akademien och Chalmers tekniska Högskola.

Kompassgatan 5, Masthugget, Göteborgs kommun

Kompassgatan 5

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 990 000 kr
59,6 m²
2 rum
vån 5/7
4 857 kr/mån
50 168 kr/m²

Renoverad tvårummare med inglasad balkong i söderläge, stabil förening och en garageplats som ingår i avgiften! !Välkommen till Kompassgatan 5 och denna välplanerade bostad med gott om plats för släkt och vänner! Förutom generöst med förvaringsmöjligheter och en inglasad balkong mot söder med sol större delen av dagen erbjuds ett renoverat och stilrent kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor, ett mysigt och ljust vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp, ett rymligt sovrum samt ett helkaklat och renoverat badrum med full maskinpark. Kompassgatan har ett perfekt läge i Masthuggets hjärta. Här bor man dessutom granne med Slottsskogen och flertalet café- och restaurangsstråk. Närhet finns till alla tänkbara bekvämligheter så som matbutiker, restauranger, caféer, gym samt kommunikationer. Utöver ett populärt läge i Masthugget är bostaden placerad i en stor, trygg och välskött förening med god ekonomi - Brf Lustgården. Som medlem i föreningen får man ta del av flertalet fördelar, så som tillgång till en fullt utrustad gemensamhetslokal, övernattningslägenhet, hobbyrum, tvättstugor, cykelrum, grillplats och bland annat odlingsmöjligheter. Ett hem och område att trivas i!

 • Balkong
 • Hiss
Sveagatan 20A, Linné, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning

Sveagatan 20A

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
4 650 000 kr
92 m²
3 rum
vån 3/5
6 491 kr/mån
50 543 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Ebbe Lieberathsgatan 33B, Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 13:00
Ebbe Lieberathsgatan 33B, Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun, bild 2
Ebbe Lieberathsgatan 33B, Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun, bild 3

Ebbe Lieberathsgatan 33B

Lägenhet
Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 995 000 kr
33 m²
1 rum
2 533 kr/mån
60 455 kr/m²

Modern etta med rymlig uteplats om ca 15 kvm mot innergården och genomtänkta ytor för det mindre hushållet. Söderläget ger ett trevligt ljus och med avskild sovalkov med skjutdörrsgarderob får man en trevlig uppdelning mellan ytorna i det annars öppna planlösningen. Lägenheterna i BRF Södertull 1 bjuder på såväl välplanerade planlösningar som kvadratsmarta utrymmen och skapar förvaringsmöjligheter utöver det vanliga. Det sociala livet är satt i fokus och sällskapsytorna är därmed genomtänkta och prioriterade liksom uteplatsen, perfekt att spendera långa sommarkvällar på. Denna etta ger dig utrymmet att skapa det hem du önskar. Planlösningen med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger möjlighet till en utmärkt social yta med en stor uteplats som släpper in en härlig känsla av ljus. För optimalt ljusinsläpp har lägenheterna försetts med stora fönster och går i linje med den moderna stil som genomsyrar hela kvarteret. Föreningen kommer att anlägga en grönskande innergård med Pergola med grill, sittplatser samt cykelställ med tak. För att underlätta det urbana livet finns cykelförråd, garage samt ytterligare förvaring i rymliga förråd att tillgå. Till denna bostadsrätt hör ett privat förråd. Du har nära till grönområden och du är inte beroende av bil. Det kommersiella utbudet i området är stort med dagligvaruhandel, restauranger, café samt gym. Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd, spårvagnshållplatsen ligger utanför porten där linje 2 och 4 tar dig till Korsvägen på 5 min. Till Landvetter kör flygbussen på 20 minuter från Korsvägen.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Mölndalsvägen 87B, Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 12:00
Mölndalsvägen 87B, Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun, bild 2
Mölndalsvägen 87B, Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun, bild 3

Mölndalsvägen 87B

Lägenhet
Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
4 050 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/9
4 919 kr/mån
56 250 kr/m²

Välkommen till denna moderna trea i Light Factory. Elegans, rymd och lyx präglar detta moderna hem. Här erbjuds en välplanerad planlösning med kvadratsmarta utrymmen och goda förvaringsmöjligheter genom flertalet skjutdörrsgarderober. Vackert ljusinsläpp från två olika väderstreck och gott om sociala öppna ytor! I övrigt erbjuder bostaden ett helkaklat modernt badrum med egen tvättutrustning, stilsäkert kök från Marbodal samt två mysiga sovrum. Denna trea ger dig utrymmet att skapa det hem du önskar, planlösningen med kök i anslutning till vardagsrummet ger möjlighet till en utmärkt social yta. Perfekt för dig som vill ha ett boende med stadskänsla i ett lugnt område! I Brf Nyx präglar stil och lyx materialvalen i bostaden. Som boende i Brf Nyx får du ta del av en gemensam tvättlounge, ett garage med parkeringsplatser, en läcker takterrass och ett eget förråd som nås på samma våningsplan som bostaden. Den soliga takterrassen är belägen högst upp i huset och inreds med trevliga loungemöbler. På bottenplan finns en restaurang, perfekt för att ordna kvällsmiddagen. Du har nära till grönområden och du är inte beroende av bil. Det kommersiella utbudet i området är stort med dagligvaruhandel, restauranger, café samt gym. Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd, spårvagnshållplatsen ligger utanför porten där linje 2 och 4 tar dig till Korsvägen på 5 min. Till Landvetter kör flygbussen på 20 minuter från Korsvägen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ebbe Lieberathsgatan 14B, Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 14:00
Ebbe Lieberathsgatan 14B, Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun, bild 2
Ebbe Lieberathsgatan 14B, Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun, bild 3

Ebbe Lieberathsgatan 14B

Lägenhet
Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 195 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/7
2 215 kr/mån
62 714 kr/m²

Välkommen in i denna mycket stilfulla etta på andra våningen! Lägenheten färdigställdes under 2020 och håller därmed en mycket hög standard. Här har man tänkt på allt ifrån effektfull belysning till snygga inredningsdetaljer och som om inte det vore nog finns ett djupt burspråk som verkligen sätter sin prägel på bostaden. Bostaden erbjuder även ett helkaklat modernt badrum med egen tvättutrustning, stilsäkert kök från Vedum samt ett optimal alkov med plats för sin säng. Som boende i Brf Atlas får du ta del av ett gemensamt cykelförråd, underjordiskt bilgarage samt ytterligare förvaring i rymliga förråd att tillgå. Snabbt tillträde kan erbjudas! Den perfekta bostaden för den som vill bo modernt, nytt, socialt och smart! Här bor du i ett perfekt och centralt läge med närhet till både grönområden och stadens puls. Gångavstånd till mataffärer så som Willys och ICA Maxi, uppskattade restauranger och gym. Från Mölndalsvägen finns även evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium en kort promenad bort. Runt hörnet finns alltid en spårvagn att hoppa på i rätt riktning. Underskatta inte att Korsvägen nås på endast några minuter! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
 • Hiss
Hackspettsgatan 25, Örgryte, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 18:00
Hackspettsgatan 25, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 2
Hackspettsgatan 25, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 3

Hackspettsgatan 25

Villa
Örgryte, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
13 900 000 kr
206 + 105 m²
8 rum
644 m² tomt

Pampig villa på friköpt villatomt med uteplatser som är omfamnade av fågelsång och skyddande grönska. Den vackra funkisvillan reser sina tre plan med vitputsad fasad, i sluttningen ner mot stan. De stiltrogna fönsterpartierna, den rundade balkongen och den typiska entrén kompletterar bilden. Ett par hundra meter upp från hörntomten tar Delsjöområdets vilda natur över, närmsta golfgreen ligger knappt 400 meter bort. Samtidigt rullar du med cykeln ner till city eller hoppar på bussen som tar knappt 10 minuter . Den stora villan släpper ut sina ekparkettytor över villans 206 kvm. De stora rummen har högt i tak och ljuset forsar in i kaskader från klassiska panoramafönster. Här finns stora sällskapsytor på två plan och upp till fem sovrum. Finns möjlighet till ytterligare två vid behov. Villan stod klar 1945 och funkisens rena formspråk är kombinerat med 40-talets tidlösa detaljer, därför valdes huset som direktörsvillan i inspelningen av SVTs serie "Vår tid är nu". Den omfattande renoveringen har haft en väl avvägd respekt för ursprungsmiljön och kvar finns inte bara den öppna planlösningen utan även mängder av detaljer. Här finns bland annat runda och kvadratiska fönster med blyinfattning och dekormålning, glasad entrédörr i ek, formrena innerdörrar med originaltrycken, fönsterpartier med originalbeslag, etsade glasdörrar med söderhavsmotiv, ikonisk öppen spis, ekparketter i tre olika läggningar, platsbyggda bokhyllor, fönsterbänkar i marmor, stiltrogna elementskydd, bred ektrappa mm. Till detta kommer sobra badrum och kök i tidlös stil samt platsbyggd förvaring. Utöver de tre planen kommer ett stort och mycket välhållet källarplan med stort allrum, möblerbar hall, tvättstuga, bastu, dusch, förråd, matkällare mm. Läget i de fridfullt grönskande Skårkvarteren med sina populära skolor för barnen behöver troligen ingen djupare förklaring. Bilen har plats i ett vidbyggt garage och på den egna infarten.

 • Premium

Visar 1 - 25 av 60