HusmanHagberg Hässleholm

HusmanHagberg Hässleholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gethornskroken 15B, Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun
  • Fre 25 okt kl 12:00
Gethornskroken 15B, Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun, bild 2
Gethornskroken 15B, Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun, bild 3

Gethornskroken 15B

Lägenhet
Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun
HusmanHagberg Hässleholm
675 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 383 kr/mån
13 366 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt renoverade tvåa med fokus på ljus och funktionalitet. Rummen badar i naturligt ljus som strömmar in genom stora fönster på tredje våningen. De fina ytskikten ger en känsla av kvalitet och omtanke och möjliggör för dig att flytta in direkt utan att behöva renovera. Köket är perfekt för den matlagningsintresserade, med en nyare spis med häll och en ny kyl/frys som kompletterar den stilrena inredningen. Disken tas lätt om hand av diskmaskinen som finns under bänken. Köket har även plats för en liten matplats, perfekt för frukostar eller vardagsmiddagar. Sovrummet erbjuder förvaring av kläder i inbyggda garderober och fönstrets läge mot norr gör rummet behagligt och svalt. Duschrummet är lättstädat med sina våtrumsmattor och här finns även en tvättmaskin vilket skapar bekvämlighet och gör att du inte behöver anpassa dig efter tvättiderna i föreningens gemensamma tvättstuga. Bostadens sällskapsrum är stort och rymmer bekväma möbler att koppla av i men också en större matplats där middag med familj och vänner kan hållas. Från vardagsrummet som är beklätt med slitstarkt parkettgolv har du utgång till balkongen, där du kan njuta av ditt morgonkaffe eller avkopplande stunder med en bok. Balkongen ger dig en chans att koppla av i en fin utemiljö, omgiven av träd och gräsytor som ger en härlig grönskande känsla och många soltimmar tack vare söderläget. Lägenhetens väl tilltagna rum erbjuder goda möjligheter för både avkoppling och arbete. Den öppna känslan som skapas av att lägenheten är genomgående med fönster mot både norr och söder är tilltalande och tillsammans med den rymliga och stora hallen gör det lägenheten välkomnande. Bostaden ligger på ett bekvämt avstånd till centralstationen, vilket ger dig enkel tillgång till kollektivtrafik. Centrum med sina butiker och kaféer ligger också inom nära räckhåll, liksom skolor och matbutiker, vilket gör detta till en idealisk plats för både vardagsliv och avkoppling. Här får du en harmonisk bostad som kombinerar modernitet med en inbjudande atmosfär, perfekt för dig som söker det bästa av två världar!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Verumsvägen 5, Vittsjö, Hässleholms kommun

Verumsvägen 5

Fritidshus
Vittsjö, Hässleholms kommun
HusmanHagberg Hässleholm
995 000 kr
153 + 3 m²
4 rum
1 598 m² tomt

Charmigt torp, beläget i den idylliska gamla kurorten Vittsjö. Här finner du en oas där charm och karaktär förenas i perfekt harmoni. Det röda torpet, med sina vackra trägolv och synliga bjälkar, erbjuder en varm och inbjudande atmosfär som tar dig tillbaka till en tid när livet flöt i ett lugnare tempo. På entréplanet möts du av en täljstenskamin som sprider både värme och trivsel, och som snabbt blir hjärtat i hemmet under kalla vinterkvällar. Den mysiga punschverandan, med sina spröjsade fönster, frontar huset och skapar ett romantiskt och inbjudande utseende. Den lummiga trädgården, som sträcker sig ända fram till skogskanten, är en dröm för både barn och vuxna. Här finns utrymme för lek, avkoppling och trädgårdsarbete. För den som älskar att bada finns en pool där du kan svalka dig på varma sommardagar. Dessutom ligger sjön bara en kort promenad bort, vilket ger ytterligare möjligheter till bad, fiske och mysiga picknickar vid sjökanten. För gäster eller egen avkoppling erbjuder annexet en perfekt lösning. Det är utrustat med toalett, dusch och bastu, vilket ger både dig och dina besökare möjlighet till en egen privat sfär. Här kan du njuta av stunder av stillhet och avkoppling efter en dag full av äventyr. På tomten finns även ett praktiskt garage, idealiskt för dig som pendlar eller har flera fordon. Läget är oslagbart – nära Vittsjö centrum och tågstation, vilket gör det enkelt att ta sig till och från torpet. Det finns även flera badplatser i närheten, samt gångavstånd till den vackra Vittsjön, där du kan ta en promenad längs sjökanten eller bara slå dig ner för att njuta av den natursköna omgivningen. Detta torp ger dig en unik möjlighet att förverkliga drömmen om ett sommarställe eller ett permanent boende i ett naturskönt område. Missa inte chansen att skapa minnen för livet i detta underbara sommartorp – en plats där lugnet och naturen förenas med charm och gemenskap. Välkommen på visning!

Asavägen 12, Hässleholm - Ljungdala, Hässleholms kommun
Asavägen 12, Hässleholm - Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 2
Asavägen 12, Hässleholm - Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 3

Asavägen 12

Villa
Hässleholm - Ljungdala, Hässleholms kommun
HusmanHagberg Hässleholm
2 695 000 kr
142 + 85 m²
5 rum
756 m² tomt

Välkommen till detta fina tegelhus, perfekt beläget i ett lugnt villaområde som erbjuder en harmonisk livsstil nära natur och bekvämligheter. Med tre välplanerade våningar finns det gott om utrymme för hela familjen, och de öppna sällskaps ytorna ger en luftig känsla som gör detta till ett hem för både avkoppling och sociala tillställningar. Köket är hjärtat i hemmet, med en överbyggd altan i direkt anslutning som bjuder in till härliga sommarkvällar. Tänk dig att avnjuta din frukost eller grillfester med vänner under tak, oavsett väder. Den stenbelagda uteplatsen erbjuder dessutom en perfekt plats för att njuta av solens strålar i den lättskötta trädgården, omgiven av häckar. Det finns fyra rymliga sovrum och med tre badrum finns det gott om plats för hela familjen, vilket gör morgonrutinerna smidiga och stressfria. Läget är utmärkt, med närhet till förskola och skola, perfekt för barnfamiljer. För den som älskar att vistas i naturen ligger skogen och grönområdena bara ett stenkast bort, vilket inbjuder till både promenader och lek. Dessutom har huset nytt tak och solpaneler, vilket gör det både ekonomiskt och miljövänligt. Garaget ger extra förvaring och skydd för bilen, vilket är en stor fördel i alla väder. Missa inte chansen att göra detta underbara hus till ditt nya hem!

  • Premium
Diskusvägen 24, Vankiva, Hässleholms kommun
Diskusvägen 24, Vankiva, Hässleholms kommun, bild 2
Diskusvägen 24, Vankiva, Hässleholms kommun, bild 3

Diskusvägen 24

Villa
Vankiva, Hässleholms kommun
HusmanHagberg Hässleholm
1 800 000 kr
145 + 30 m²
5 rum
1 146 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i Vankiva. Denna charmiga 1,5 plansvilla med putsad fasad är perfekt för den stora familjen eller för dig som älskar generösa ytor. Med tre sovrum och möjligheten till ännu fler, erbjuder detta hem utrymme för hela familjen att växa i och trivas. Stig in i hallen och det ljusa och luftiga vardagsrummet, vars vinklade layout ger en inbjudande atmosfär. Köket är en mästerlig kombination av stil och funktionalitet, komplett med stenbänkskivor och gott om skåpsutrymme. Två badrum ger bekvämlighet och komfort för alla medlemmar i familjen. Den rymliga övre våningen lockar med ett stort allrum, perfekt för familjemys eller underhållning. Det integrerade garaget och det fristående uterummet ger extra utrymme för hobbyer eller avkoppling, medan den stora trädgården omges av vackra häckar och erbjuder en fri utsikt över omgivande landskapet. Vankiva erbjuder en trevlig kombination av lantlig charm och närhet till stadens bekvämligheter - en dröm för alla som söker det bästa av båda världar. Ta chansen att uppleva det själv och anmäl dig till visning.

  • Premium
Sandgatan 2, Finja, Hässleholms kommun
  • Fre 25 okt kl 16:00
Sandgatan 2, Finja, Hässleholms kommun, bild 2
Sandgatan 2, Finja, Hässleholms kommun, bild 3

Sandgatan 2

Villa
Finja, Hässleholms kommun
HusmanHagberg Hässleholm
1 095 000 kr
100 + 100 m²
5 rum
1 913 m² tomt

Ett charmigt enplanshus med källare och underhållsfri tegelfasad där du kan njuta av en stor och lummig trädgård, perfekt för lek, avkoppling och härliga grillkvällar. Stig in i den rymliga hallen och fortsätt in i ett ljust och luftigt vardagsrum i vinkel, där den öppna planlösningen skapar en social atmosfär. Här finns gott om plats för både soffgrupp och en generös matplats, perfekt för stora middagar med familj och vänner. Det intilliggande köket, med sin äldre charm, bjuder in till matlagning och gemenskap. Huset erbjuder två sovrum på entréplan, vilket ger utrymme för en familj eller möjlighet till ett hemmakontor. Ett nymålat duschrum och i tillägg en gästtoalett gör vardagen extra bekväm. I källaren väntar en värld av möjligheter. Här finns en mysig gillestuga med vedspis för filmkvällar framför brasan, en praktisk tvättstuga med stort torkrum, ett stort extra sovrum för gäster eller tonåringen samt gott om förvaringsutrymme. Matkällaren är en dröm för den matintresserade, med plats för alla dina konserver och delikatesser. Den stora tomten är en oas med ståtliga ekar som ger skugga under varma sommardagar. Det rymliga garaget skyddar din bil från väder och vind, och det trevliga uterummet blir en förlängning av huset under större delen av året. Den omgärdade, stenlagda uteplatsen är som gjord för soliga frukostar och mysiga kvällar under stjärnorna. Huset värms upp effektivt med en modern luft/vatten-värmepump från 2019, vilken bidrar med låga driftskostnader. Den mysiga kaminen som är centralt placerad i vardagsrummet sprider värme och skapar en härlig atmosfär under vinterhalvåret. Detta är ett hem att trivas i, ett hem att skapa minnen i. Välkommen på visning!

  • Premium
Hinderbanan 4, Hässleholm - Garnisonen, Hässleholms kommun
  • Imorgon kl 17:45
Hinderbanan 4, Hässleholm - Garnisonen, Hässleholms kommun, bild 2
Hinderbanan 4, Hässleholm - Garnisonen, Hässleholms kommun, bild 3

Hinderbanan 4

Radhus
Hässleholm - Garnisonen, Hässleholms kommun
HusmanHagberg Hässleholm
2 200 000 kr
100 m²
4 rum
7 150 kr/mån
22 000 kr/m²

Välkommen till denna moderna och fräscha marklägenhet, en perfekt plats för dig som söker en harmonisk tillvaro i natursköna omgivningar. Lägenheten i sig är ljus och rymlig med öppna ytor som binder samman allrum och kök, vilket skapar en perfekt atmosfär för umgänge och gemenskap. Det moderna Ballingslövsköket, fullt utrustat med allt du behöver för kulinariska skapelser, blir navet i ditt hem. Tre sovrum ger utrymme för hela familjen eller gäster, och de två uteplatserna, en på framsidan och en på baksidan som förlänger vardagsrummet ut i det fria. Njut av en frukost i morgonsolen, grilla en härlig middag under bar himmel eller koppla av i soffan under stjärnorna. Egen parkering i anslutning till huset ger bekvämlighet, lägg till goda bussförbindelser in till centrala Hässleholm, och du har en bostad som kombinerar lugn och ro med närhet till allt du behöver. På promenadavstånd från Finjasjöns glittrande vatten ligger denna marklägenhet som är en av 26 st i ett lugnt område på Garnisonen i Hässleholm. Perfekt för dig som älskar friluftsliv och avkoppling. På bara några minuter kan du nå Finjasön, ta en picknick i skogen eller ge dig ut på vandringslederna som slingrar sig runt Hovdala och Hässleholmsgården. Golfentusiasten har nära till Hässleholms- och Skyrups golfbana, och för barnfamiljer finns både skola och förskola på bekvämt avstånd inne på det gamla garnisonsområdet som förr var ett pansarregemente. Här kan du skapa ditt eget drömboende i en naturskön miljö, perfekt för dig som värdesätter komfort, modernitet och närhet till allt det bästa Hässleholm har att erbjuda. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och kommande visningar!

  • Premium
  • Uteplats
Sandåkra 6097, Lunnahöja, Hässleholms kommun
Sandåkra 6097, Lunnahöja, Hässleholms kommun, bild 2
Sandåkra 6097, Lunnahöja, Hässleholms kommun, bild 3

Sandåkra 6097

Villa
Lunnahöja, Hässleholms kommun
HusmanHagberg Hässleholm
1 395 000 kr
115 + 50 m²
6 rum
3 714 m² tomt

Välkommen till en charmig gård med anor från 1700-talet, belägen i det natursköna och historiskt intressanta området mellan Hässleholm och Sösdala. Här möts du av ett boningshus med en tidlös atmosfär, där patinan på ytskikten och de gedigna brädgolven vittnar om många generationers liv och rörelse. Synliga bjälkar, spröjsade fönster och en vedeldad köksspis i köket skapar en speciell känsla av genuin hemtrevnad. Vinden är till större delen oinredd men erbjuder potential att utöka boytan, och i ena källardelen hittar du ett grottliknande utrymme som stadigt håller ca 7 grader året runt och tillför ytterligare karaktär till huset. Fastigheten värms upp med en luft-vattenvärmepump som tillsammans med hydrofor och vattenpump finns placerade i ett annat källarutrymme. Taket på boningshuset har fördelaktigt lagts om för cirka 20 år sedan. Den stora tomten om 3700 kvm ger utrymme för både småskalig djurhållning och odling vilket möjliggör en hållbar livsstil på landet. Du har också tillgång till ett uppväxt parti på andra sidan byvägen som tillhör fastigheten. Ekonomibyggnaden utmanar fantasin med sin enorma storlek, i dagsläget används den för förvaring samt socialt umgänge. Gårdens läge erbjuder en vacker utsikt över öppna landskap, och den innergård som skapats av omgärdande byggnader bjuder in till både avkoppling och socialt umgänge med släkt och vänner. Här har nuvarande ägare arrangerat festivaler, varit värdar för bröllop och haft kurser. Fastigheten har egen brunn med vatten testat tjänligt 2019, och avloppssystemet med trekammarbrunn och infiltration godkändes 2012. Med närhet till både skog och fina promenadstråk, kan du på Skåneleden vandra till Hovdala slott för att njuta av en bit mat på Hovdala Treehouse eller The Ground. Det finns även kort gångavstånd till Rallarhustruns Bistro i skogen, där du kan njuta av en pizza i en avskild och mysig miljö. Förskola och skola finns i både Sösdala och Tormestorp, och du når enkelt större samhällen för bekvämligheter som matbutiker i både Hässleholm och Sösdala. Med gångavstånd till naturen och korta avstånd till både väg 23 och kollektivtrafik med tåg från Sösdala, är detta en plats där lugnet på landet möter bekvämligheten av att ha nära till service. Välkommen på visning.

  • Premium
Esplanadgatan 5, Hässleholm - Djupadal, Hässleholms kommun
  • Budgivning pågår
Esplanadgatan 5, Hässleholm - Djupadal, Hässleholms kommun, bild 2
Esplanadgatan 5, Hässleholm - Djupadal, Hässleholms kommun, bild 3

Esplanadgatan 5

Villa
Hässleholm - Djupadal, Hässleholms kommun
HusmanHagberg Hässleholm
3 995 000 kr
142 + 64 m²
7 rum
1 112 m² tomt

Ett sällsynt tillfälle att köpa ett totalrenoverat 30-talshus på attraktiva Djupadal. Här är det bara att flytta in och njuta av nyproduktionskänsla. Renoveringarna, som är utförda av lokala hantverkare, är noggrant dokumenterade och finns tillsammans med besiktningsprotokoll tillgängligt vid visning. På Esplanadgatan bor du väldigt centralt med närhet till det mesta. Huset är placerat uppe vid gatan medan den stora trädgården ligger inbäddad en nivå nedanför, bakom huset. Trädgården har med sin storlek stora möjligheter att utvecklas och bli en härlig oas för familjen. Vidbyggt huset finns garage men det finns även plats för flertalet bilar på tomten där stenläggningar är gjorda. På denna plats bor du urbant med fördelarna att ha närhet till det mesta samtidigt som du kan få andrum och närhet till naturen i den stora trädgården. Huset är i gott skick med möjlighet att bo på fyra plan. De senaste åren har huset genomgått stora renoveringar; fasad, dränering, fönster, tak, badrum, kök osv har bytts ut eller renoverats vilket gör att huset nu är i väldigt bra skick. Uppvärmning är bekvämt nog med fjärrvärme. Nuvarande ägare hade planerat att själv flytta in när huset stod klart men hittade istället ett annat hus på området som passade bättre för deras familj. Interiören har planerats med omsorg vilket gör att huset upplevs som lugnt och tyst. Stor del av belysningen är infälld, dels i taket, men även i fönstersmygarna vilket ger en effektfull ljussättning när det skymmer om kvällarna. Nästintill all belysning kan styras via app. Även fasaden har belysning vilket ger huset den uppmärksamhet det förtjänar. I entréplan finns en härlig helhet tack vare det genomgående klinkergolvet med skön golvvärme som möter målade väggar i en beige ton som följer med i rummen. I detta plan finns köket som är välplanerat och känns luftigt och stilrent genom att köksfläkten är inbyggd i spishällen samt att väggarna saknar överskåp. Även om köket ligger i ena hörnet av huset så är det direkt anslutning till sällskapsrummet som löper längs hela husets framsida. Detta är ett otroligt härligt rum med väl tilltagen takhöjd, stora fönster som släpper in ljus från olika håll samt ett för byggnadsåret karaktäristiskt burspråk som bryter av rummets kvadratiska form. Här finns även en gardinskena som löper i taket längs hela framsidan vilket gör det möjligt att skärma av sig med någon skir gardin eller liknande. I detta våningsplan finns även ett duschrum som är helkaklat och till stilen härligt att vila ögat på. Trappan som leder till ovanvåningen är gedigen med eksteg och snurrar sig elegant ett halvt varv innan du landar i allrummet på ovanvåningen. I detta plan finns två sovrum som båda är rymliga. Det ena sovrummet är väldigt ljust och harmoniskt. Här finns både helglasade dörrar till en balkong samt ytterligare ett fönster på husets gavel. I taket längs ena sidan löper en gardinskena som gör det möjligt att ”mjuka” upp väggarna med tyg. I hela våningsplanet löper samma golv, laminat med fiskbensmönster. Ännu en trappa upp finns vinden som är inredd som bostadsyta. Här är takhöjden begränsad men ståhöjd finns i mitten för oss som är av medellängd. Utrymmet är till ytan fullt utnyttjat och det finns fönster i bägge gavlar. Under huset finns ett källarplan som används som bostadsyta. Här har det gjorts en utgrävning invändigt vilket gör att takhöjden är rik och golvet är av gjuten betong med ett levande utseende och med vattenburna golvvärmeslingor.

  • Premium
Herrgårdsvägen 87, Skyrup, Hässleholms kommun
Herrgårdsvägen 87, Skyrup, Hässleholms kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 87, Skyrup, Hässleholms kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 87

Villa
Skyrup, Hässleholms kommun
HusmanHagberg Hässleholm
4 950 000 kr
281 + 10 m²
9 rum
1 206 m² tomt

Upptäck detta enastående enplanshus som sträcker sig över hela 280 kvm och erbjuder en slående sjöutsikt. Med sin välgenomtänkta planlösning och exklusiva detaljer är detta hem ett sant mästerverk. Inuti möts du av flera allrum, alla utrustade med mysiga kaminer som sprider värme och trivsel. Det generösa köket, med sina exklusiva stenbänkskivor, är en dröm för varje matlagningsentusiast. Det gigantiska vardagsrummet är husets hjärta med sina stora fönsterpartier som släpper in ett överflöd av naturligt ljus och erbjuder en magnifik sjöutsikt. Här finns även en platsbyggd bokhylla och en vacker kakelugn som skapar en sofistikerad atmosfär. Med sina fem rymliga sovrum, två badrum och tre praktiska toaletter samt bastu är detta hem perfekt för den stora familjen. Utomhus hittar du en härlig trädgård med en lummig innergård omgiven av doftande rosor. De många uteplatserna bjuder in till avkoppling och umgänge och ett charmigt lusthus ger skydd under regniga sommardagar. Den stenlagda uppfarten ger plats för två bilar och ett separat förråd erbjuder gott om förvaringsutrymme. Detta hem kombinerar komfort och lyx på ett enastående sätt och är en oas för avkoppling och njutning med familj och vänner. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad med en av de bästa utsikterna över Finjasjön. Välkommen på visning.

  • Premium
Åleden 30, Hörja, Hässleholms kommun

Åleden 30

Villa
Hörja, Hässleholms kommun
HusmanHagberg Hässleholm
950 000 kr
130 + 75 m²
6 rum
2 429 m² tomt

Här har du chansen att förvärva en charmig och trevlig 1,5-plans villa med en stor och delvis trädbeklädd tomt, perfekt för dig som söker närhet till naturen. Med sin fina belägenhet längst in på Åleden, precis intill en å med både fiske- och kräftfiskerätt, får du här en härlig miljö att trivas i. För motorentusiasten finns ett stort garage med generösa ytor för både bil- och hobbyprojekt. Villan har en underhållsfri plåtfasad och nya fönster, vilket gör den lättskött och hållbar över tid. Invändigt möts du av ett nyrenoverat kök som blir hjärtat i hemmet. Med fyra rymliga sovrum, tillsammans med ett badrum och gästtoalett samt två allrum finns det gott om plats för hela familjen. Källaren erbjuder extra utrymme för tvättstuga, verkstad, förråd och pannrum – perfekt för den som behöver praktiska ytor för både arbete och förvaring. Uppvärmningen sker via en vedpanna med elpatron och ackumulatortankar, vilket ger både en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning. Välkommen till en visning av ditt nya hem!

Fredentorpsgatan 25, Hässleholm - Fredentorp, Hässleholms kommun

Fredentorpsgatan 25

Villa
Hässleholm - Fredentorp, Hässleholms kommun
HusmanHagberg Hässleholm
2 300 000 kr
188 m²
7 rum
762 m² tomt

Välkommen till detta varma och härliga hem i ett lugnt villaområde på Vena. Fin villa i 1,5 plan med trivsam planlösning och utgång till trädgård i söderläge och flera uteplatser. Stort rymligt och renoverat kök i anslutning till vardagsrummet. Det finns i nuläget totalt fem sovrum, två allrum samt tre toaletter och ett badrum på varje våningsplan vilket är perfekt för den större familjen. Vidbyggt finns ett garage med förrådsrum och överbyggd altan. Huset värms med luft/luftvärmepump och elradiatorer. Det finns även anslutning till fiber vilket möjliggör en säker uppkoppling för dig som arbetar hemifrån. På Fredentorpsgatan 25 bor ni i ett lugnt område med gångavstånd till tågstation och matvarubutiker. Det finns även flera förskolor och skolor inom gångavstånd. På visningen kommer ett besiktningsprotokoll av bostadsbyggnaden finnas. Välkommen på visning!

Kristianstadsgatan 7B, Tyringe, Hässleholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 24 okt kl 11:00
Kristianstadsgatan 7B, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 2
Kristianstadsgatan 7B, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 3

Kristianstadsgatan 7B

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
HusmanHagberg Hässleholm
650 000 kr
114 + 44 m²
6 rum
834 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva detta gedigna 20-talshus med träpanel på fasaden och tegelpannor på taket. Huset är rymligt med fyra sovrum, vilket gör det perfekt för er som behöver många rum. Här finns även ett badrum med wc och badkar på entréplan samt en källare med tvättstuga, duschplats, bastu och gott om förvaringsutrymme. Huset värms upp med oljepanna, men fjärrvärme och fiber finns i gatan om du önskar uppgradera. Köket är av äldre modell, vilket ger möjlighet att planera och byta ut till något du tycker om. Den lummiga trädgården bjuder på äppelträd och stora häckar som ramar in tomten och skapar en mysig och privat atmosfär. På den stora uppfarten finns plats för flera bilar, och det finns både ett garage med plats för en bil och en carport vid sidan av. En friggebod ger ytterligare förvaringsmöjligheter. Huset ligger på en hörntomt med närhet till Hemköp och centrala Tyringe, där du har tillgång till tågstation, skola, busshållplats, vårdcentral och bibliotek. Här har du en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem i ett charmigt hus från 20-talet!

  • Premium
Vattugatan 28, Hässleholm - Centralt, Hässleholms kommun

Vattugatan 28

Lägenhet
Hässleholm - Centralt, Hässleholms kommun
HusmanHagberg Hässleholm
695 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 958 kr/mån
13 238 kr/m²

Bo på tredje våningen, längst upp i huset, i denna ljusa och moderna tvåa med fransk balkong från vardagsrummet. Med en väldigt låg månadsavgift på endast 2 958 kr, som inkluderar både uppvärmning och bredband/tv, får du ett prisvärt och bekvämt boende. Lägenheten har en stilren färgskala i svart, vitt och trä, vilket tillsammans med stora fönster ger en känsla av rymd och ljus. Fönsterbänkarna är perfekta för dina favoritväxter. Det rymliga köket är utrustat med moderna maskiner, inklusive en integrerad diskmaskin och en inbyggd mikro i arbetshöjd, vilket gör både vardagsmatlagning och middagsbjudningar till en fröjd. Hallen erbjuder gott om förvaring med en stor garderob, och det helkaklade duschrummet är elegant och modernt. På den gemensamma innergården finns en trevlig uteplats för sommarkvällar och parkeringsplatser med separat kösystem. Tvättstugan finns i byggnaden mittemot. Föreningen har en stabil ekonomi och flera genomförda renoveringar, inklusive stambyte och fönsterbyte. Med ett centralt läge, bara några minuters gångväg till centralstationen, erbjuder detta boende både bekvämlighet och trygghet med låst port, porttelefon och taggsystem. Cykeln kan du parkera och låsa fast precis utanför eller i det praktiska förrådet i källaren. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Snapphanegatan 4C, Hässleholm - Centralt, Hässleholms kommun

Snapphanegatan 4C

Lägenhet
Hässleholm - Centralt, Hässleholms kommun
HusmanHagberg Hässleholm
630 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 057 kr/mån
12 000 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trivsamma tvårumslägenhet med balkong. Här möts du av en öppen och luftig känsla, där parkettgolvet och trägolven skapar en varm och välkomnande atmosfär. Det moderna köket är både stilrent och funktionellt, perfekt för matlagning och umgänge. Det helkaklade badrummet är fräscht och lättstädat. Från vardagsrummet når du den mysiga balkongen, en perfekt plats för avkoppling och grönska. Här kan du njuta av morgonkaffet eller en kvällssittning under bar himmel, med utsikt mot den intilliggande hembygdsparken. Lägenhetens läge innebär att du har nära till allt du behöver. Butiker, restauranger och kommunikationer finns inom bekvämt avstånd, samtidigt som du kan njuta av lugnet från parken och den grönskande omgivningen.

  • Balkong
Strandängsvägen 3D, Hässleholm - Finjasjöpark, Hässleholms kommun

Strandängsvägen 3D

Radhus
Hässleholm - Finjasjöpark, Hässleholms kommun
HusmanHagberg Hässleholm
2 395 000 kr
100 m²
3 rum
vån 1/1
6 750 kr/mån
23 950 kr/m²

Drömmer du om en modern och lättskött marklägenhet med social atmosfär och närhet till naturen? Då är denna fina marklägenhet i Finjasjö Park perfekt för dig! Kliv in i en välplanerad bostad där praktisk elegans präglar varje vrå. Den moderna och öppna planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär, perfekt för umgänge och avkoppling. Vardagsrum och kök bildar en social yta som inbjuder till mysiga middagar och spontana samtal. De två toaletterna ger extra komfort och bekvämlighet för hela familjen. Från vardagsrummet når du en stor, insynsskyddad uteplats med trädäck. Här kan du njuta av härliga stunder utomhus, grilla middag under bar himmel eller koppla av i solen med en bra bok. Den lummiga omgivningen ger en känsla av lugn och ro, och närheten till sjön ger dig möjlighet till fina promenader och avkopplande stunder vid vattnet. Lägenheten präglas av fina moderna ytskikt som ger en fräsch och inbjudande känsla. Här finns allt du behöver för en bekväm tillvaro, inklusive modern köksutrustning, tvättmaskin och torktumlare. Området är lugnt och barnvänligt med lekplats och naturen runt hörnet. Finjasjöpark är ett attraktivt område med närhet till allt du behöver i vardagen. Förskolor, skola och busshållplats finns inom bekvämt gångavstånd. Härifrån tar du dig även enkelt till Hässleholms centrum eller ut på härliga utflykter i den vackra skånska naturen. Är du redo att flytta in och njuta av ett bekvämt boende? Kontakta oss idag för att boka en visning av denna fina marklägenhet!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kullagatan 5B, Hässleholm - Centralt, Hässleholms kommun

Kullagatan 5B

Lägenhet
Hässleholm - Centralt, Hässleholms kommun
HusmanHagberg Hässleholm
460 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
3 286 kr/mån
11 500 kr/m²

Central etta med balkong på första våningen. Lägenheten har ett möblerbart kök med diskmaskin och ett renoverat badrum. I allrummet finns plats för både säng och soffa. Det finns även en dörr till en balkong som vetter mot väster och därmed ger skön eftermiddagssol. Föreningen har bytt både fönster och balkongdörr. Även ytterdörren är bytt till en säkerhetsdörr. Lägenheten har även en välkomnande hall med en stor skjutdörrsgarderob. Tillhörande bostadsrätten finns även två förråd i källarplan. I föreningen finns gemensam tvättstuga och effektivt torkrum samt ett gym med fria vikter, maskiner, boxningssäck och löpband. I HSB Brf Göingen bor du bekvämt precis söder om centrum. På gångavstånd finns stormarknader såsom ICA Kvantum och CityGross, Hässleholms centralstation med tåg i alla väderstreck, centrum med butiker och restauranger och Hässleholmsgården med sina upplysta gångslingor i skogen. Välkommen på visning.

  • Balkong
  • Uteplats
Norregårdsvägen 23, Tyringe, Hässleholms kommun

Norregårdsvägen 23

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
HusmanHagberg Hässleholm
1 195 000 kr
135 + 112 m²
5 rum
2 332 m² tomt

Välkommen till denna trevliga 1,5-plans villa som erbjuder ett perfekt hem för hela familjen. Här hittar du fyra rymliga sovrum, ett renoverat kök och badrum som kombinerar modern komfort med stilren design. Källaren är perfekt för hobbyentusiasten med ett stort hobbyrum, praktisk tvättstuga, pannrum och gott om förrådsutrymme. För den som vill njuta av en effektiv och miljövänlig uppvärmning finns en nyinstallerad luft/vatten värmepump samt en charmig kakelugn som sprider både värme och trivsel. Den stora tomten erbjuder generösa ytor för lek och odling, vilket gör det till en idealisk plats för barnfamiljer och trädgårdsälskare. Här finns också ett underbart trädäck där du kan njuta av solen hela dagen, perfekt för avkoppling eller sociala tillställningar. Dessutom finns ett dubbelgarage och en stor uppfart som ger gott om plats för parkering och förvaring. Denna villa kombinerar bekvämlighet, funktionalitet och livsstil – ett hem att trivas i! Missa inte chansen att förverkliga din dröm om det perfekta boendet. I samband med visning kommer det finnas möjlighet att ta del av besiktningsprotokoll. Varmt välkommen!

Backsläntsgatan 5C, Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun

Backsläntsgatan 5C

Lägenhet
Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun
HusmanHagberg Hässleholm
925 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/3
6 246 kr/mån
11 280 kr/m²

Stig in i ditt framtida boende som kombinerar bekvämlighet och funktionell design. Denna lägenhet, belägen på första våningen, bara en trappa upp i huset, välkomnar dig till en genomgående ljus och luftig atmosfär. Med fönster i två väderstreck flödar ljuset in och skapar en härlig känsla av rymd och öppenhet. Flertalet rum är nymålade 2024 vilket ger en fräsch känsla. Njut av de skiftande årstiderna från din inglasade balkong, där du kan koppla av och njuta av solen eller bjuda in vänner för trevliga samtal under kvällen. Den perfekta platsen att dra sig tillbaka och andas ut efter en lång dag. Med två toaletter, båda renoverade under stambytet 2021/22, erbjuder denna lägenhet en praktisk och modern livsstil. Två sovrum och rymligt vardagsrum ger gott om plats för familjen eller för dig som uppskattar extra ytor och bekvämlighet. Det finns plats för ytterligare förvaring i källarförrådet. Området där lägenheten ligger är inte bara trevligt utan också praktiskt. Med närhet till skola och lagom promenadavstånd till centrum har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Dessutom finns det möjlighet till parkering längs med gatan eller på föreningens markerade p-platser (separat kö), vilket gör det smidigt att ha bilen nära till hands när du behöver den. Denna lägenhet är inte bara ett hem, det är en möjlighet till en enkel och bekväm livsstil i en trivsam och praktisk miljö. Välkommen att upptäcka allt som detta underbara boende har att erbjuda!

  • Balkong
Karlavägen 38, Hästveda, Hässleholms kommun
  • Lör 26 okt kl 12:10

Karlavägen 38

Villa
Hästveda, Hässleholms kommun
HusmanHagberg Hässleholm
1 295 000 kr
153 + 110 m²
5 rum
1 310 m² tomt

Denna trevliga tegelvilla med energieffektivt bergvärmesystem står nu till försäljning och erbjuder ett fint boende för dig och familjen. Med tre välplanerade våningar och generösa rum är detta inte bara ett hem, det är en plats där möjligheterna är oändliga. Inredningen är väl genomtänkt, med två separata allrum och en gillestuga i källaren som är idealiska för avkoppling och underhållning. Köket, signerat Ballingslöv, är en grön oas av kulinarisk inspiration, medan toaletterna på samtliga tre plan och generösa förvaringsmöjligheter gör vardagen både smidig och bekväm. Du kan skapa minnen vid den öppna spisen, både inomhus i vardagsrummet och utomhus på den rymliga altanen, som lockar till mysiga stunder året om. Stora altandörrar öppnar upp mot den förtrollande skogsdungen på tomten, där sångfåglar och ekorrar lever i harmoni med naturen, och ger en känsla av frid och ro. Den integrerade garagebyggnaden med direktåtkomst från huset, ger en extra dimension av komfort och praktiskt användande. Husets läge med närhet till både skola, station, natur och matbutik gör detta till ett perfekt boende för alla i familjen. Ta chansen att upptäcka din framtida bostad – varmt välkommen på visning!

  • Plus
Brogården 4091, Verum, Hässleholms kommun

Brogården 4091

Villa
Verum, Hässleholms kommun
HusmanHagberg Hässleholm
995 000 kr
143 + 12 m²
6 rum
1 237 m² tomt

Med ängar och skog som din närmaste granne får du en naturskön plats att kalla hem. Med tre uteplatser och en balkong kan du njuta av soliga frukostar, avkopplande eftermiddagar och mysiga grillkvällar med nära och kära. Trädgården är en grönskande oas, perfekt för dig med gröna fingrar. Tomten har utmärkta förutsättningar för att odla dina egna grönsaker. Dessutom har du gott om förvaringsutrymme i den stora förrådet med garage och en rymlig uppfart . Utmärkt planerat hus med fem sovrum, allrum, kök och duschrum samt gästtoalett. De fem rymliga sovrummen ger gott om utrymme för hela familjen eller för att skapa ett eget kontor eller hobbyrum. Köket är verkligen hjärtat i hemmet, med gott om arbetsyta och matplats där du kan samla dina nära och kära för minnesvärda måltider. Köket har ljusa träluckor, praktisk plastmatta på golvet och ljusa väggar. I anslutning till köket har du en grovéntre som leder in i tvättrummet med tvättmaskin, torktumlare och vask. Från allrummet når du två av husets fem sovrum. Det ena sovrummet har två klädkammare för förvaring. På éntreplan finns även en liten gästtoalett. Från hallen på éntreplan kommer du in i vardagsrummet med en härlig kamin och utgång till en terrass i soligt västerläge. Från vardagsrummet leder även trappan upp till ovanvåningen. Precis till vänster när du kommer upp för trappan har du dörren ut till balkongen med härlig utsikt över ängarna och skogen. Till höger ovanför trappan finner du ett stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Till vänster ligger ytterligare två sovrum med bra storlek. På ovanvåningen finns även ett badrum med toalett, dusch och vask. Väggarna är kaklade och på golvet ligger en blå våtrumsmatta. I huset finns fiber indraget samt kommunalt vatten och avlopp. Huset har helt ny luft/luft värmepump och en kamin som värmer gott. Huset är tillbyggt på slutet av 70-talet och har en praktisk tegelfasad. Lagom stort uthus och garage samt vedbod, flera uteplatser och ett uterum som förlänger sommaren. Med sitt fria läge finns det goda möjligheter för solceller. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 20