HusmanHagberg Karlshamn

HusmanHagberg Karlshamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Järnaviksvägen 36, Bräkne-Hoby, Ronneby kommun
  • Sön 21 apr kl 16:00
Järnaviksvägen 36, Bräkne-Hoby, Ronneby kommun, bild 2
Järnaviksvägen 36, Bräkne-Hoby, Ronneby kommun, bild 3

Järnaviksvägen 36

Villa
Bräkne-Hoby, Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlshamn
1 250 000 kr
98 m²
5 rum
1 077 m² tomt

Välkomna till denna charmiga 1,5-plans villa som vilar i det vackra landskapet längs vägen mot Järnavik. Här omfamnas man av en fridfull utsikt och lugnande atmosfär bland de öppna fälten i omgivningen. Byggt och färdigställt 1935, erbjuder detta hem 5 rum, inklusive 2-3 sovrum, fördelade över två plan och 98 kvm, allt omgivet av en rymlig tomt på över 1000 kvm. På entréplanet möts man av kök, matsal, vardagsrum, sovrum, badrum och nygjord tvättstuga medan nästa våning välkomnar med hall, genomgångsrum, lämpligt som kontor/gästrum och ytterligare ett sovrum. Ett bra och energisnålt värmesystem installerades av den förre ägaren år 2017 i form av en luft/vattenvärmepump. För de som uppskattar frisk luft och vida landskap är uteplatsen med insynsskydd den perfekta platsen att avnjuta dessa kvaliteter. Medan syrenens doft fyller dina sinnen, fångar de gula rapsfälten din uppmärksamhet, och de lockande hallonen ger en smakrik bonus till denna vackra naturupplevelse. Om man under det varma halvåret inte känner för att stå vid spisen finns det två trevliga restauranger vid havet: Havskrogen på Järnaviks Camping och Pensionat Järnavik, som både har restaurang och bar. För de som är intresserade av en paddeltur finns skärgårdspärlan Tjärö inom räckhåll och erbjuder en rik upplevelse av både mat och aktiviteter. För de som föredrar båt framför paddel finns det en båtförbindelse från Järnavik. Om det dyker upp många gäster finns det flera trevliga alternativ där man kan hysa in dem om det egna sovplatserna inte räcker till. För dem som uppskattar naturen är området runt Järnavik och Bräkne-Hoby en sann paradisdröm. Här möts man av en mix av hav, klippor, insjöar och skog, vilket ger oändliga möjligheter till friluftsliv, såsom cykling, vandring, fiske och kajakpaddling. Järnaviks naturreservat utgör en pärla där naturens skönhet kan avnjutas. Fastigheten är förbesiktigad och säljaren kommer teckna en doldafel-försäkring vid överlåtelse. Besiktningsprotokoll hittar ni under "viktiga dokument" tillsammans med annan matnyttig information. Vår fastighet ligger ca 2 - 2,5 timmar från Malmö/Köpenhamn. Till närliggande städer som Karlshamn och Ronneby tar det ca 15 minuter. Närmsta matbutik finns i Bräkne-Hoby endast ca 5 minuters bilväg bort. Ni är varmt välkomna att boka tid för visning.

  • Premium
Långasjönäsvägen 290-150, null, Karlshamns kommun

Långasjönäsvägen 290-150

Fritidshus
Karlshamns kommun
HusmanHagberg Karlshamn
875 000 kr
4 rum
3 ha tomt

Välkommen till Emil Olsa Torpet, en tidsresa tillbaka till forna tider. Här bär varje knuttimrad vägg och varje detalj på torpet på historien från gångna dagar, med Emil Olsson som sista värd. Enskilt belägen med närhet till naturen kan du som nästa ägare avnjuta en tid bort från verkligheten. Från den gamla vedspisen i köket till den gedigna kaminen i det stora rummet, varje hörn av torpet är en påminnelse om dess rika arv. Även om torpet behöver renovering, har dess antika charm och historia varsamt bevarats. Från de vita fönster- och dörrfodren till de traditionella panelerna, varje detalj bär på en berättelse från det förflutna. Med sina 4 rum och kök finns det plats för hela familjen att leva och umgås tillsammans. Oavsett om du är en historieentusiast eller en familj som söker en lugn tillflyktsort, erbjuder Emil Olsa Torpet en fantastisk möjlighet för avkoppling och naturupplevelse. På fastigheten finns 3 hektar mark med lummig lövskog, där du kan förlora dig själv i naturens skiftande skönhet. Inte långt bort finns möjlighet att hyra båt, fiska eller ta ett dopp i sjön. Tillsammans med grillplats och bastu vid Nytorpet kan du avnjuta en trevlig tid tillsammans med vänner och familj. Fastigheten är beläget inomett naturreservat med ett stort område av vandringsleder i naturskön miljö. Långasjönäs Camping & Stugby ger möjlighet för bl.a. bad, hyra kanot och fiske. 15 min bort med bil finns Karlshamn med diverse service och affärer för de dagliga behoven. Ge dig själv möjligheten att bli en del av denna unika berättelse. Emil Olsa Torpet väntar på dig, redo att välkomna dig tillbaka till en tid då historien var rik och livet var enklare.

Sandgravavägen 90-12, null, Karlshamns kommun

Sandgravavägen 90-12

Villa
Karlshamns kommun
HusmanHagberg Karlshamn
4 395 000 kr
142 m²
5 rum
1,7 ha tomt

Välkommen till en fastighet där nutid möter historia i Åryd, belägen strategiskt mellan Karlshamn och Ronneby. Denna fastighet, med rötter tillbaka till 1750, har genomgått en omfattande modernisering för att erbjuda allt du behöver för ett bekvämt liv med närhet till naturen. Boningshuset på 142 kvm är fullständigt renoverat med fokus på kvalitet och funktion. Köket och badrummet är utrustade med det senaste, och energisnålt värms huset av en frånluftsvärmepump från Bosch. Från terrassen på husets södra sida erbjuds vidsträckt utsikt över egendomen och möjlighet att hålla ett öga på hästarna. Tomten omfattar 16 550 kvm med estetiskt anlagda stenläggningar och murar. Stallet, uppfört 2018, innehåller fem boxar, ryktspilta, sadelkammare med golvvärme samt toalett. Isolerade väggar och tak samt ett avancerat fläktsystem säkerställer en behaglig miljö året om. Till detta kommer ett lösdriftsstall och foderstation, samt en upplyst ridbana med nytt underlag. Här finns oändliga ridvägar och stigar för den naturintresserade, som kantas av blåbär, hallon och svamp. Åryd, med sina ca 700 invånare, erbjuder en perfekt blandning av lugn landsbygd och aktivt föreningsliv. Här finns Eriksbergs vilt- och naturpark, Köpegårda badplats och en mångfald av aktiviteter från sport till kultur. Inte minst till den vackra sjön Trehörnan, som med rätta kan titulera sig som en av regionens pärlor. Dessutom erbjuder Åryd både en kommunal förskola och en friskola från förskoleklass till årskurs 6. Denna fastighet är mer än ett hem; det är en livsstil där du kan njuta av både historiens charm och modern bekvämlighet. Är Sandgravavägen din framtida adress? Fastigheten är förbesiktigad och ni hittar protokoll under "viktiga dokument". Varmt välkomna att boka tid för visning.

  • Plus
Mellanbäcks byväg 13-8, null, Karlshamns kommun
  • Budgivning pågår

Mellanbäcks byväg 13-8

Villa
Karlshamns kommun
HusmanHagberg Karlshamn
1 950 000 kr
139 + 10 m²
6 rum
3 353 m² tomt

Upptäck denna pärla, en 1½-plansvilla med rymliga 139 kvm, och fulländat anpassad för det moderna livet efter ombyggnationen 1991. Med sex rum och kök, inbjuder detta hem till både familjeliv och sociala tillställningar. Köket, hjärtat i hemmet, har uppdaterats 2022 med nytt kakel, bänkskivor och nya vitvaror 2024, vilket gör det till en fröjd för matlagning och umgänge. Det anslutande vardagsrummet med stora fönster och utgång till en solig altan erbjuder plats för avkoppling och samvaro. Fastigheten stoltserar med en privat del på övervåningen där en möblerbar hall leder till fyra rymliga sovrum, varav ett med balkong som ger utsikt över den omgivande grönskan. Här kan du njuta av stillheten på landsbygden eller en lugn stund i soluppgången. För avslappning och rekreation, finns det också en inbjudande bastu där du kan varva ned efter en dag full av aktiviteter. Denna fastighet är perfekt för den hästintresserade med ett stall utrustat med fyra boxar, sadelkammare och loge. Logen är charmig och väl tilltagen så här håller man till på kräftskivan och här finns plats för den efterföljande logdansen. Vid andra intressen går det så klart att utveckla fastigheten i vilken riktning man vill. Energimässigt ligger huset i klass C, med en vedpanna som huvudkälla för uppvärmning, kompletterat med ackumulatortank för golvvärme, vilket ger ett effektivt och behagligt inomhusklimat. Möjligheten till fiberanslutning förstärker ytterligare denna fastighets attraktivitet. För er som gillar det moder jord har att erbjuda är dessa trakter perfekt. Vi har Mörrumsån, skogar, sjöar och hav, allt på nära avstånd. Nödvändig samhällsservice finns i Mörrum och Karlshamn. Malmö/Köpenhamn endast ca 2,5 timmar iväg med bil eller tåg. Miss inte chansen att ta en titt på detta trevliga boende. Varmt välkomna att boka tid för visning.

Prästslättsvägen 44, Prästslätten, Karlshamns kommun
  • Mån 22 apr kl 18:00
Prästslättsvägen 44, Prästslätten, Karlshamns kommun, bild 2
Prästslättsvägen 44, Prästslätten, Karlshamns kommun, bild 3

Prästslättsvägen 44

Villa
Prästslätten, Karlshamns kommun
HusmanHagberg Karlshamn
1 700 000 kr
156 + 63 m²
6 rum
1 179 m² tomt

Välkomna till det trivsamma Prästslätten! Ett område som är perfekt för familjen, med skolor, grönska, tågförbindelser och stadskärnan inom bekvämt avstånd. Nu har ni möjligheten att bli ägare till en rymlig suterrängvilla byggd på 70-talet, fördelad på två våningar med sex rum och kök. Denna fastighet erbjuder 219 kvm totalyta, varav 156 kvm utgör boyta. Den presenterar en fantastisk chans att sätta en personlig prägel och modernisera hemmet efter egna önskemål, eftersom interiören i stora drag är oförändrad sedan byggåret. I bottenvåningen hittar ni en mysig gillestuga med kamin, en bastu med tillhörande badrum samt ett sovrum. På entréplanet välkomnas ni av ett inbjudande kök med tillgång till balkong, ett vardagsrum med öppet och ljust uttryck tack vare generösa fönsterpartier, samt tre väl tilltagna sovrum. Trädgården baktill bjuder på en härlig naturtomt med klippformationer och direkt anslutning till skog, vilket skapar perfekta förutsättningar för barnens äventyr och lek. Området erbjuder flera promenadstigar, elljusspår och en mountainbikebana. Prästslättskolan och förskolor finns på behändigt avstånd endast några minuter från huset. Levande torg och trevliga butiker finner du inom cykelavstånd. I Karlshamns centrum finns förutom livsmedel och delikatesser även restauranger, inredningsbutiker, klädaffärer och fina caféer. Vägga och Stärnö med bad- och båtliv finns också att åtnjuta! Bostaden är förbesiktigad och kommer säljas med friskrivning för dolda fel då det är ett dödsbo som säljer. Varmt välkommen att boka tid för visning redan nu!

  • Premium
Lökvägen 7, null, Karlshamns kommun
  • Imorgon kl 12:30

Lökvägen 7

Villa
Karlshamns kommun
HusmanHagberg Karlshamn
2 750 000 kr
117 m²
5 rum
716 m² tomt

Nu erbjuds att köpa ett lättskött boende i Notavalla! En trevlig 1-plansvilla passande för alla åldrar i ett attraktivt bostadsområde i södra Asarum. Belägen vid vägs ände med minimal trafik får du ett boende i lugn miljö. Här finns möjlighet att skapa ditt drömhem! Byggd år 1982 med 117 kvm boyta på ett plan, erbjuder detta hem en ljus och välkomnande interiör med vackert ekparkettgolv. Lättskött tomt om 716 kvm med skyddat uterum och trädäck i västerläge, perfekt för soliga eftermiddagar och kvällar. Huset har en fördelaktig planlösning med kök och vardagsrum intill varandra och 3-4 sovrum i separat del. Praktisk tvättstuga med toalett finns direkt vid groventrén och badrum i hjärtat av bostaden. Rymligt vardagsrum med goda sällskapsytor som kan avnjutas tillsammans med en mysig eldstad. Fiber finns installerat för snabb internetuppkoppling. Huset har ett integrerat garage med plats för en bil och en förrådsdel. Parkeringsyta finns även på uppfarten. Inom korta avstånd finns butiker, skolor och övrig service. Perfekt belägen för den som vill bo i ett lugnt område med närhet till vacker natur. Fastigheten är förbesiktigad och säljaren kommer teckna en dolda felförsäkring. Huset står idag tomt och kan tillträdas inom kort tid enligt överenskommelse med säljare. Varmt välkommen att kontakta mig för visning!

  • Plus
Hamngatan 20A, null, Sölvesborgs kommun
  • Budgivning pågår

Hamngatan 20A

Lägenhet
Sölvesborgs kommun
HusmanHagberg Karlshamn
1 350 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/2
4 136 kr/mån
22 131 kr/m²

På entréplan ligger denna ljusa och välplanerade 2:a om 61 kvm med härlig balkong där man njuter av både soluppgång, hamnen och den vackra Sölvesborgsbron. Fönsterpartier samt balkongdörrar i det rymliga vardagsrummet gör att ljuset flödar in till de sociala ytorna. Köket går i ljusa färger och är fullt utrustat. Ett sovrum med plats för dubbelsäng med utsikt över hamnen, helkaklat badrum, tvättstuga och praktisk hall med garderober. Livskvaliteten höjs av den gemensamma bastun som går att kombinera med ett trendigt kallt eller ljummet dopp i Sölvesborgsviken. Då det krävs nyckel eller kod för att komma in på gården har vi här ett tryggt boende centralt i Sölvesborg. Väl på innergården omges man sommartid av frodig grönska och en rutschkana för de mindre individerna. Fastigheten är lika välskött som denna populära bostadsrättsförenings ekonomi. Det är inte ofta man hittar ett stadsnära naturreservat, men det gör man i Sölvesborg. Sölvesborgsvikens naturreservat ligger på andra sidan bron och erbjuder friluftsliv mitt i stan. Är man sugen på golf, tar man golfbagen och når golfbanan på en ca 20 minuters promenad. Självklart är man också nära service, affärer, restauranger och resecentrum för pendling och andra reseäventyr. Närheten till Malmö/Köpenhamn är ett plus då man når båda dessa metropoler på ca 1,5-2 timmar. Varmt välkomna att boka tid för visning.

  • Balkong
Holländarevägen 19, Svängsta, Karlshamns kommun

Holländarevägen 19

Tomt
Svängsta, Karlshamns kommun
HusmanHagberg Karlshamn
275 000 kr
1 910 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en stor tomt i centrala Svängsta på hela 1910 kvm! Prisvärt tillfälle då anslutningsavgifterna för kommunalt vatten och avlopp samt el redan är betalda. Stor del av tomten är plan vilket underrättar markarbetet vid nybyggnation. På tomten har tidigare varit ett stort hus och när man bodde på fastigheten söktes även bygglov för garage, men som ej är aktuellt längre. Fastigheten ligger utanför planlagt område. Nära till Mörrumsån och natursköna omgivningar, vilket också gör att man som köpare först måste ansöka om strandskyddsdispens hos Karlshamns kommun och när det är beviljat kan man ansöka om bygglov. Skulle strandskyddsdispens inte beviljas kan köpet gå åter om köparen önskar. Bra läge nära Mörrumsån, idrottsplats och badsjö. Bra kommunikationsmöjligheter med busshållplatsen en liten bit utanför tomten.

Visar alla 8