HusmanHagberg Skellefteå

HusmanHagberg Skellefteå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Norrbölegatan 31A, Norrböle, Skellefteå kommun
 • Kommande

Norrbölegatan 31A

Lägenhet
Norrböle, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 832 kr/mån
29 000 kr/m²

Varmt välkomna till Norrbölegatan 31A och denna tvårummare på 55 kvadratmeter. Endast 1/2 trapp upp i huset kliver ni in i denna genomgående ljusa och smakfullt renoverade lägenhet med gavelläge! Här har du sannerligen ett hem att trivas i och som definitivt är något för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här finner du en bostad med fantastisk takhöjd, stor inglasad balkong, trevlig planlösning samt ett rymligt kök med köksö och plats för en större matgrupp. Tack vare gavelläget får du ett härligt ljusinsläpp genom bostaden som gör det enkelt att trivas. Detta är med andra ord ett utmärkt boende för er som ställer höga krav på ert boende och som vill bo centralt i en välplanerad och renoverad 2:a med gott om förvaring och generösa sociala ytor. Läget är optimalt, lugnt och fridfullt men samtidigt centralt med direkt närhet till såväl utmärkta kommunikationer som härliga promenadstråk. En kort promenad från bostaden finner ni stadens centrum och ni bor här även med närhet till badhus, ishall och skog och natur. Norrbölegatan 31A är en kommande försäljning. Anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan.

 • Plus
 • Balkong
Morögatan 31, Morön, Skellefteå kommun
 • Kommande

Morögatan 31

Villa
Morön, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
Pris saknas
115 + 67 m²
1 084 m² tomt

Inom kort kommer du att erbjudas den stora möjligheten att förvärva Morögatan 31, huset med stort H! Fastigheten är placerad på Morön på en fantastisk fin, sluttande och uppvuxen trädgårdstomt. Bostaden är uppbyggt som ett tvåfamiljshus med tre våningar som i dagsläget används som ett stort hus. Här finns därmed två kök och tre badrum. Perfekt för dig som önskar att hyra ut eller helt enkelt bara vill ha ett hus med plats för den större familjen. Huset är omsorgsfullt renoverat i 50-talsstil löpande under åren. Varje detalj är noggrant utformat för att erbjuda en behaglig boendemiljö året runt med låga driftkostnader tack vare bergvärme. Fastigheten erbjuder 115 kvm och består av en öppen planlösning på entréplan mellan kök och vardagsrum. Kombinationen av generös takhöjd och stora fönsterpartier skapar en känsla av gedigen rymd. Fyra stycken sovrum och fina förvaringsmöjligheter i hela huset. Detta är ett unikt tillfälle för dig som ställer höga krav på miljö och komfort, att förvärva en bostad som är centralt belägen men med bibehållna möjligheter för exempelvis trädgårdsarbete på den välskötta tomten. Utomhusområdet är en fröjd för ögat med fina skifferplattor, blombuskar, äppelträd och planteringar med härliga blomster. Tomten är till viss del uppdelad i olika uteplatser med insynsskydd som gör större delen av tomten insynsskyddad. Garage finns både i källaren samt i timmerbyggt garage med utrymme för två bilar. Denna drömfastighet vill du inte missa! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag. Jag ser fram emot att höra ifrån dig.

 • Plus
Åsgatan 23, Kåge, Skellefteå kommun
 • Kommande

Åsgatan 23

Villa
Kåge, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
Pris saknas
114 + 80 m²
6 rum
854 m² tomt

Varmt välkommen till denna väl omhändertagna och smakfullt renoverade villa på Åsgatan 23, om 114 kvm och biarea 80 kvm i familjevänliga Kåge. Här erbjuds du en bostad där genomgående renoveringar har gjorts under åren, som ger plats och utrymme för den större familjen samtidigt som du erbjuds en fin och uppvuxen trädgård. Tack vare det generösa soldäcket så finns utrymme och möjlighet, oavsett om du längtar efter lugn eller är i behov av lek och bus, till sociala aktiviteter. Den inglasade altanen ger möjligheter till härliga måltider under de varmare årstiderna. Huset är unikt i sin stil och genom åren har renoveringar och underhåll gjorts löpande. Entréplan innefattar en hall med golvvärme, ett sovrum, ett mindre badrum. Bostadens hjärta är, utan tvekan, köket, matsalsdel och vardagsrum, där man har öppnat upp väggar för att få en social och öppen planlösning. Köket är renoverat med moderna och noga genomtänka materialval och en gedigen köks-ö i natursten. Genomgående erbjuder entréplan enhetligt golv och ytskikt att trivas och dessutom finns en kamin och ger maximal mysfaktor och bidrar till en trivsam inomhusmiljö. En trappa upp finns totalt 3 sovrum och ett badrum som totalrenoverades under 2023 i smakfull stil. På källarplan finns ett gästrum - perfekt för långväga gäster, eller varför inte hemmakontor? Utöver detta finns tvättstuga, ett mindre badrum, tork-och pannrum samt ingång till bostadens vidbyggda garage. För dig som är i behov av många sovrum finns möjlighet att få tillgång till totalt 5 sovrum. Bra parkeringsmöjligheter i form av garage samt möjlighet till ytterligare parkeringsmöjligheter på uppfarten. Här har du med andra ord gott om plats för hela familjen. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att ta del av ytterligare information och tidsplan!

 • Energieffektiv
Slädgatan 5, Sörböle, Skellefteå kommun
 • Kommande

Slädgatan 5

Lägenhet
Sörböle, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
3 295 000 kr
85,3 m²
4 rum
vån 5/5
4 870 kr/mån
38 628 kr/m²

I detta nyproducerade flerbostadshus finns denna diamant beläget högst upp på våning 5! På Slädgatan 5 och husets översta våning i finner vi en central och nyproducerad pärla disponerad på 85,3 kvm med en modern, väl genomtänkt planlösning! -Här har du en prisvärd bostadsrätt med oklanderlig standard och med goda förutsättningar att uppfylla dina behov. Optimalt planerad bostad med stort fokus på de sociala ytorna vilket bidrar till öppen och ljus planlösning. Bekvämlighet i varje rum och genomgående hög kvalitet på samtliga materialval som håller en ljus och sober ton från rum till rum. Badrummet är utrustad med kakel och klinker. Utöver detta finner ni 3 separata sovrum, vardagsrum/allrum och kök. Öppen balkongen med en trivsam utsikt över centrala Skellefteå! Huset är på totalt 5 våningar samt en rymlig vindsvåning. Samtliga våningar är tillgänglig med hiss från det bekväma varmgaraget på källarplanet. Med andra ord blir din vardag enkel och bekväm oavsett våningsplan du bor! För att göra din boendemiljö ännu mer trivsam erbjuder föreningen dig som boende en gemensam tvättstuga och övernattningsrum. För dig som har bil erbjuder föreningen möjlighet till parkering i det bekväma varmgaraget eller på parkeringen utomhus. Den gröna och lummiga innergården blir en plats för avkoppling och gemenskap där du kan trivas och skapa minnen. Detta är en lägenhet du bara inte får missa och du är således välkommen att flytta in utan att behöva lägga minsta tanke på vad renoveringar och reparationer heter! Om du drömt om att bo i en nyproducerad bostadsrätt, men inte haft tillräckligt med poäng eller kötid, ja då är det en ny chans som precis uppenbarat sig! Är du intresserad av en visning eller önskar du mer information? Varmt välkommen att ta kontakt med ansvarig mäklare. Observera att bostaden är under färdigställande. Beräknat tillträde är i dagsläget i slutet av juni 2024.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tubölegatan 30M, Tuböle, Skellefteå kommun
 • Kommande

Tubölegatan 30M

Lägenhet
Tuböle, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
Pris saknas
115 m²
5 rum
6 309 kr/mån

Stig in och låt dig förälskas i detta nyproducerade hem fördelat på 115 välplanerade kvm. Bostaden har endast haft en ägare och är därför i nyskick och väl omhändertagen! Genomgående erbjuder bostaden en skandinavisk färgpalett, samma enhetliga parkettgolv, ljusa ytskikt och noga utvalda tillval. Hela entréplan är utrustat med golvvärme för extra komfort och värme! När du kommer in i hallen välkomnas du av en öppen planlösning och en siktlinje genom bostaden, vilket skapar en rymd och ljus känsla. I hallen finns bra förvaringsmöjligheter och direkt till höger är en fullutrustad tvättstuga. Utöver detta finns förråd och badrum. Köket stoltserar med moderna kulörer och ljusa ytskikt samt en väl tilltagen matplats. Köket mynnar ut i en öppen planlösning mot vardagsrum där det erbjuds en generös yta för de sociala sammankomsterna. Här finns möjlighet till såväl soffgrupp som matsalsgrupp. Och allt detta att avnjuta intill flertal fönsterpartier och utgång till altan i söderläge. Övervåningen erbjuder tre rymliga sovrum, ett allrum samt badrum och klädkammare. Insynsskyddad baksida i söder samt ett förråd skapar tillsammans med insynsskydd mot grannarna en privat oas som man har möjlighet att själv utforma efter eget tycke och smak. Utanför entrén har vi carporten där man får plats med en bil under tak och smidigt tar sig in i huset. På framsidan finns även ett trädäck om man vill inta en kaffekopp i solens strålar på morgonkvisten. Här får man det bästa av två världar, fördelarna med att tillhöra en bostadsrättsförening men ändå känslan och det positiva med att bo i ett radhus. Läget kan inte heller bli bättre då du har både närhet till centrum, universitet, förskola och skola, matbutiker men även till rekreation längs Skellefteälven strandpromenad. Detta är en kommande försäljning. Anmäl ditt intresse nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan. Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

 • Plus
 • Uteplats
Köpmangatan 14B, Centrum, Skellefteå kommun
 • Kommande

Köpmangatan 14B

Lägenhet
Centrum, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
Pris saknas
68,6 m²
3 rum
vån 7/7
4 817 kr/mån

På Köpmangatan 14B´s översta våning erbjuds du äntligen möjligheten att förvärva denna pärla. Belägen på våning 7 i ett hus med hiss, finner ni denna bostad många bara drömmer om. Tack vare bostadens höga placering slipper du allt vad insyn heter och dessutom präglas bostaden av generös rymd och ljus. För dig som ställer höga krav på din bostadsmiljö så kommer här en bostad du inte får missa! Längtar du hem till en bostad med centralt läge, magisk utsikt och där ingen som helst renovering krävs? - Då hoppas vi att du nu kan ha hittat hem! Modernt planerad bostad med stort fokus på de sociala ytorna vilket bidrar till öppen och ljus planlösning. Genomgående hög kvalitet på samtliga materialval som håller en ljus och sober ton från rum till rum. Badrummet är utrustad med enhetligt kakel och klinker samt golvvärme och här finns även tvättmaskin och torktumlare. Utöver ovanstående utrymmen finner ni 2 separata sovrum och bra förvaring i form av separat förråd. Utöver förrådet som finns i bostaden så finns ytterligare ett placerat i källarplan. Detta är en lägenhet du bara inte får missa och du är således välkommen att flytta in utan att behöva lägga minsta tanke på vad renoveringar och reparationer heter! Om du drömt om att bo i en nyproducerad bostadsrätt, men inte haft tillräckligt med poäng eller kötid, ja då är det en ny chans som precis uppenbarat sig! Jag ser fram emot att höra ifrån dig

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Travvägen 28, Sörböle, Skellefteå kommun
 • Kommande

Travvägen 28

Villa
Sörböle, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
Pris saknas
119 + 147 m²
828 m² tomt

Välkommen till detta renoverade, väl underhållna och trivsamma hem på populär adress! Här har du ett hem disponerat på 119 + 147 kvm i två plan och med en öppen härlig planlösning och möjlighet till flertal sovrum. På entréplan välkomnas du av en trivsam hall med fina förvaringsmöjligheter, vidare finner ni ett gediget och modernt kök med köksö och öppen, social planlösning där du rymmer stor matgrupp intill den öppna spisen och utöver det finns plats för loungedel. Härifrån finns även utgång till uteplatsen med altandäck. Utöver ovan nämnda ytor så finns på entréplan totalt 3 sovrum och ett renoverat badrum. En våning ner finns flertalet utrymmen och bra förvaringsmöjligheter. Bland annat finns ett härligt vardagsrum med öppen spis, hobbyrum, sovrum, separat wc och relax med bastu, dusch, wc och bubbelbad. Till suterrängplan finns separat ingång via garage. Tack vare att renoveringarna skett löpande genom åren så håller fastigheten genomgående god standard. Fastigheten är placerad med högt läge och har en gedigen och insynsskyddad trädgård om totalt 828 kvm. Utomhus väntar en trädgården som bjuder in till lek och gemenskap. Altanen är belägen i perfekt sydvästläge och är placerat under tak. På tomten finns också ett vidbyggt garage och trädgården bjuder på flertalet växtligheter såsom bärbuskar, äppelträd och mycket mer. Här på Sörböle bor du på en gata i ett omtyckt villakvarter, med närhet till vänner, skola och stadskärnan. Alltid nära till skogspromenader och utomhusvistelse. Detta blir en rofylld plats för hela familjen att trivas under många år framåt. Med andra ord är detta en fastighet du inte vill missa! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag. Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

 • Plus
Bursiljum 37, Burträsk, Skellefteå kommun
 • Kommande

Bursiljum 37

Villa
Burträsk, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
Pris saknas
135 + 86 m²
3 897 m² tomt

Varmt välkommen till Bursiljum 37, en 1,5-plans villa med källare beläget på en tomt med fri naturskön känsla. Denna härliga gård, med fint läge, erbjuder gott om stora, fina ytor runt om bostadshuset samt drygt 500 kvadratmeter biarea som är fördelat på loge, ladugårdslänga, garage, maskinhall med mera. Perfekt för dig som har ett djur intresse eller motor intresse. Här finner du en avkopplande miljö med närhet till naturen, samtidigt som du på 15 minuters bilfärd tar dig till Burträsk för mataffär, skola och barnomsorg alternativt in till Skellefteå centrum på cirka 30 min. Du kliver in i en hall och möts av en hemtrevlig känsla. Bostaden har en bra planlösning med fina sociala ytor på entréplan. Här finns ett stort och rymligt kök med gott om plats för matgrupp där du rymmer ett större middagssällskap. Vidare på entréplan finner du ett stort vardagsrum samt ett badrum med toalett och dusch. Övre plan inrymmer idag ett större sovrum samt två mindre sovrum. På denna våning finns även en wc. Denna fastighet erbjuder solig närvaro oavsett tidpunkt på dygnet. Från logen som går att använda som festlokal har du fantastisk kvällssol och utsikt över ängarna. Fina marker för möjlighet av jakt på småvilt samt älg. Blåbär, lingon, hjortron, åkerbär, smultron, hallon, svamp mm. kan plockas i närheten av fastigheten. Värt att nämna är också att det finns gott om fina skoterleder runt om, samt att grannbyn drar upp längdskidspår. Och sommartid finns fint fiske i bureå älven som rinner vackert endast 200 m från bostaden. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att ta del av ytterligare information och tidsplan.

 • Plus
Fältjägarvägen 36A, Prästbordet, Skellefteå kommun
 • Kommande

Fältjägarvägen 36A

Lägenhet
Prästbordet, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
Pris saknas
26,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 083 kr/mån

Är du på jakt efter din första bostad, eller kanske en övernattningslägenhet på omtyckt område med låg månadsavgift? -Då kan detta vara bostaden för dig! Varmt välkommen till Fältjägarvägen 36A och denna lägenhet disponerad om 26,5 kvm i en omtyckt bostadsrättsförening på attraktivt område. Här finner ni en bostad som genomgående håller bra standard och trevliga planlsning. I hallen har du möjlighet att hänga upp och förvara ytterkläder, vidare finner du badrummet direkt till vänster. Allrummet rymmer såväl soffrgrupp som sovalkov och intill denna yta finns en mindre kokvrå. Med andra ord har du här allt du kan tänkas behöva för en praktisk vardag! Här bor ni med direkt närhet till Ica kvantum, härliga promenadstråk och med en kort promenad från centrum. Ett stenkast från bostaden kan ni även njuta av älvspromenaden och bonnstan. Anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan. -Ser fram emot att höra från dig!

 • Plus
Geografigränd 7, Bureå, Skellefteå kommun
 • Kommande

Geografigränd 7

Villa
Bureå, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
Pris saknas
149 + 60 m²
929 m² tomt

Varmt välkomna till Geografigränd 7 och denna smakfullt renoverade och rymliga villa! Här har ni ett fantastiskt boende med fina exteriöra ytor och genomgående trivsamma och väl tilltagna rum. Bostaden är optimalt planerad och håller genomgående god standard och erbjuder er massvis med ytor för socialt umgänge och flertalet platser för barnen att ha sina olika tillhåll. Planlösningen är inbjudande med mycket ljusinsläpp och stora sociala ytor på entréplan. Här har man under åren renoverat bland annat kök samt att man under 2023 inrett vinden så man idag får ytterligare ett väl tilltaget sovrum samt ett extra allrum på ovanvåningen. Köket är trivsamt och ljust med bra arbetsytor och förvaring samt nyare kyl, frys och diskmaskin. Bostaden har dessutom en härligt inglasad altan i nord/väst läge och en härlig relax-avdelning med både bastu, dusch och ett stort spabad. Denna bostad erbjuder er en väl tilltagen hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Till höger ligger bostadens härliga och väl tilltagna kök med plats för ett stort matbord invid fönsterparti. Innanför köket så finner ni tvättstugan med gott om plats för klädvård samt förvaring. Längre in finns utgången till bostadens garage samt ännu ett utrymme som idag används som förråd och gym. Från tvättstugan når ni den ovan nämna relaxavdelningen. Rakt fram från hallen sett så ligger ett rymligt och ljust vardagsrum med plats för både större soffgrupp med tillhörande soffbord och tv-bänk samtidigt som det går att möblera med ytterligare ett matsalsbord för lite mer formella middagar när gäster är på besök. Från vardagsrummet når man också den stora härliga inglasade altanen där måltiderna kan intas under sommarmånaderna. Till vänster finner ni ett mindre WC samt trappen upp till ovanvåningen. Ni hittar också ett rymligt badrum utrustat med badkar och 2 sovrum inredda med flertalet garderober och stora härliga fönsterpartier. På övre plan finner ni två rymliga sovrum, perfekt för familjens barn. Här ligger det nya snygga golv och väggarna är tapetserade i sobra och smakfulla färger. Mellan sovrummen ligger ett allrum där barnen själva kan få husera fritt eller som en mysig samlingsplats för hela familjen då man med enkelhet kan möblera utrymmet med en stor härlig soffa samt en tv-möbel. Detta hem skulle lämpa sig perfekt som boende för antingen den större barnfamiljen eller för dom som gärna vill ha gott om svängrum och kanske önskar egna kontor samt utrymme för långväga gäster. Här finns något för alla! Detta är en kommande försäljning. Anmäl gärna ditt intresse för att ta del av ytterligare information om denna härliga villa! -Ser fram emot att höra från dig!

 • Plus
Brandells väg 24, Prästbordet, Skellefteå kommun
 • Kommande

Brandells väg 24

Villa
Prästbordet, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
Pris saknas
160 + 100 m²
1 504 m² tomt

MÖJLIGHET ATT BOKA VISNING FINNS PÅ HEMSIDAN! Nu finns äntligen tillfälle att förvärva ett unikt och väl underhållet hem med stilren arkitektur på attraktiv adress! Välkommen att kliva in i ett hem många bara drömmer om. För dig som längtar efter att göra din dröm till verklighet bör verkligen titta närmare. Brandells väg 24 är beläget på en väl tilltagen tomt disponerad på drygt 1500 kvm där du har en öppen och trivsam uteplats som främst är belägen i väst. Från öst till väst erbjuds möjlighet att njuta av solens strålar oavsett när på dygnet du önskar. I väst finner ni en uteplats med stenplattor där du rymmer matplatsgrupp och loungemöbler beroende på önskemål, samt en öppen spis att avjuta god mat. Huset har en genomtänkt planlösning och i entréplan finner ni härliga sociala ytor med rymd mellan vardagsrum, kök och matplats, utöver detta finns även ett badrum. För extra komfort och värme finns en öppen spis i vardagsrummet. Här har vi ett hus med charm och unika detaljer samt där renoveringar gjorts löpande under åren, med en varsam hand och väl genomtänkta beslut. I entréplan har stora delar av huset en takhöjd upp till nocken - något som minst sagt skapar en WOW faktor utöver det vanliga. En våning upp möts ni av ett trivsamt allrum/vardagsrum med öppen eldstad i koppar och utgång till balkongen i väst. Här erbjuds du även 2 trivsamma sovrum, ett separat förråd/klädkammare och ett badrum. Allrummet ger dig en fantastisk överblick ned mot entréplan tack vare den unika planlösningen med balkong som vetter ned mot de sociala ytorna. I källarplan finns både en nyrenoverad tvättstuga och renoverat badrum med våtrumsmatta och kaklade väggar samt tvättstuga med golvvärme. Gillestugan ger dig möjlighet för extra sovrumsmöjligheter eller varför inte ett enskilt biorum? Utöver detta finns även bra förvaringsmöjligheter i form av fyra separata förråd. Källaren har under 2021 totalrenoverats! Genomgående möts du av ett härligt ljus och en rymd utöver det vanliga tack vare stora fönsterpartier och en gedigen takhöjd. Utsikten är rogivande och här skapas känslan av ett socialt och trivsamt hem tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Du som drömmer om att bo i ett unikt och arkitekt-ritat hus i centrala Skellefteå har definitivt hittat rätt! Det här är sannerligen ett drömboende som sällan och aldrig erbjuds på öppna marknaden. Arkitektritat garage finns beläget på uppfarten i norr. Här bor du med närhet till härliga promenadstråk intill älven och med Bonnstan som granne. Denna bostad är en kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information.

Östra nygatan 108C, Älvsbacka, Skellefteå kommun
 • Kommande

Östra nygatan 108C

Lägenhet
Älvsbacka, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
Pris saknas
48 m²
2 rum
vån 3/4
4 576 kr/mån

Nu erbjuds du möjligheten att förvärva denna nyproducerade bostadsrätt belägen på attraktiva Älvsbacka! Här erbjuds du genomgående en hög standard och minimalt med slitage. Belägen på det tredje våningen och med inglasad balkong och utsikt i söder finner vi denna välplanerade tvårummare dispoerad på 48 kvadratmeter. Modern planlösning med stort fokus på social yta vilket innebär öppet mellan kök och vardagsrum. Sovrummet är väl tilltaget med platsbyggda garderober för bästa möjliga förvaring. Badrum med kakel, klinker och golvvärme! I badrummet finns också egen tvättmaskin med kombinerad torktumlare samt plats för torktumlare, generös avlastningsbänk samt god förvaring både i överskåp och kommod. Köket är modernt utrustad med kyl/frys, diskmaskin, induktions häll och spis. Bänkskiva i laminat och i övrigt vita luckor. Detta är en lägenhet du bara inte får missa, här är allt nytt och du är således välkommen att flytta in utan att behöva lägga minsta tanke på vad renoveringar och reparationer heter. Genomgående ljusa ytskikt samt ekparkett på golven. Om du drömt om att bo i en nyproducerad bostadsrätt, men inte haft tillräckligt med poäng eller kötid, ja då är det en ny chans som precis uppenbarat sig! Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

 • Balkong
 • Hiss
Gråberg 38, Gråberg, Skellefteå kommun
 • Kommande

Gråberg 38

Villa
Gråberg, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
Pris saknas
125 + 69 m²
4 rum
7 975 m² tomt

Välkommen hem till Gråberg 38, ett riktigt smultronställe! En välskött fastighet med ett enskilt läge vid skog och mark cirka 2 mil utanför Skellefteå. Här bor du i en skyddad och lugn atmosfär med stor tomt, både med fin gräsmatta samt en del skogstomt. Förutom ett stort garage finner man även en större maskinhall, bagarstuga och ett mindre förråd på tomten. Försäljningen avser både Gråberg 1:29 samt Gråberg 1:31 vilket innebär att den sammanlagda tomtytan uppgår till 7975 kvm. Huvudbyggnaden känns familjär och och har renoverats under de senaste åren löpande. Här finner du förutom en trevligt kök med plats för matgrupp, 3 fina sovrum, badrum med bastu samt mindre wc och tvättstuga. Ett hem som rymmer en större familj med andra ord. I passagen mellan vardagsrum och kök finner du den nybyggda inglasningen som rymmer ett matbord eller annat möblemang. I söderläge, precis utanför den nybygga inglasningen har en altan uppförts. Här kan man med fördel spendera många härliga soltimmar med fin natur som utsikt! Gråberg är en mycket trevlig och fridfull bygd med fina skogsområden och fiskevatten. På vintern finner du fina skoterspår.

Frostgränd 11, Morö Backe, Skellefteå kommun
 • Kommande

Frostgränd 11

Radhus
Morö Backe, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
Pris saknas
175 m²
512 m² tomt

Välkommen till Frostgränd 11, här har du chansen att förvärva ett trivsamt och välskött kedjehus på en omtyckt adress. Här bor man tryggt och lugnt i ett barnvänligt område. Bostaden har genomgående god standard och fina materialval. Här erbjuder entréplanet kök, två sovrum, badrum, wc, tvättstuga/groventré och stort vardagsrum med utgång till altanen och trädgård. Vardagsrummet har en trivsam öppen planlösning där det känns självklart att samlas. Här skapas sociala ytor på ett fint sätt med en generös och inbjudande kvadrat och inte nog med det så står en kamin centralt och ger en extra mysig känsla! Detta även i kombination med trivsamt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. På övre plan möts vi av 3 välplanerade sovrum, ett allrum och ett fullutrustad badrum. På den fina trädgårdstomten finns gott om plats för lek och bus eller kanske en egen plantering eller odling. Moröbacke är ett omtyckt, barnvänligt område med ett flertal förskolor samt nybyggda Moröbacke skolan från årskurs 1-9. Här finns även Skellefteå Ridklubb, promenadstråk i skogen och skyttebana. Flertalet fotbollsplaner och ishockeyrink. Morö Backe har goda bussförbindelser till både Skellefteå centrum, Northvolt. Gångavstånd till Solbacken handelsområde där du hittar ett flertal matbutiker, klädbutiker samt olika butiker för hemmet och fritid. Anmäl ditt intresse redan nu så återkommer vi med ytterligare information och tidsplan. Ser fram emot att höra från dig!

 • Plus
Fjällgatan 14, null, Skellefteå kommun
 • Kommande

Fjällgatan 14

Villa
Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
Pris saknas
156 + 40 m²
755 m² tomt

Varmt välkommen till denna fantastiska sutterängvilla på 196 väldisponerade kvadratmeter fördelade på 156 kvm boarea + 40 kvm biarea. Genomgående finner ni ljusa, hållbara och genomtänkta materialval. Detta är ett hem där du möts av ett härligt ljus och en rymd utöver det vanliga tack vare den trivsamma och öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna. Utsikten från övervåningen är slående tack vare dess höga placering! Du välkomnas in i den ljusa hallen som öppnas upp i stora sociala ytor, rakt fram har du utrymme för en matgrupp och intill rymmer du en loungedel med öppen planlösning mot kök. Från allrummet finns glasdörrar som leder dig ut på den fantastiska terrassen! Här kan du kan njuta av solen stora delar av dagen och tack vare dess höga läge kan du vistas här utan risk för insyn. I anslutning till vardagsrummet finner ni köket som nyligen har renoverats med vita släta lyckor och med all den maskinella utrustningen du kan tänkas behöva. Vidare finner ni 3 sovrum och ett renoverat badrum med enhetligt kakel och klinker på entréplan. I sutterängplan välkomnas ni till ett fantastiskt rum med stora fönsterpartier i söder. Här når ni det inglasade uterummet som ger dig möjlighet att förlänga kvällarna utomhus. På samma plan finner ni ett master bedroom, möjlighet till ytterligare sovrum, separat tvättstuga och badrum. Utöver detta finns även gott om förvaringsmöjligheter och separat WC. Huset har idag öppna sociala ytor och ger plats för hela familjen. Bostaden har genomgående renoverats och håller således god standard med smakfulla materialval. Här bor du i ett familjevänligt lugnt område med ett fantastiskt centralt läge med närhet till bland annat förskolor, skola, badhus, naturområden och handel. Detta är en kommande försäljning. Anmäl ditt intresse nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan.

Barnhemsgatan 16, Kåge, Skellefteå kommun
 • Kommande

Barnhemsgatan 16

Villa
Kåge, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
2 495 000 kr
108 + 107 m²
7 rum
875 m² tomt

Varmt välkommen till denna omhändertagna 1 plansvilla med källare belägen i hjärtat av Kåge, du har direkt närhet till ica-butik, gym, skola, förskola och älven. Villan har genomgående fina ytskikt och en trivsam planlösning och bergvärme som bidrar med låg driftkostnad. Detta är ett välhållet hushåll med trivsam planlösning som är disponerad på boarea 108kvm och biarea 107 kvm. På entréplan finner vi nytt kök från 2021, generöst vardagsrum, badrum och 4 sovrum. Från entréplan når vi även ut till den nya altanen med högt och soligt läge och plats för både matgrupp och loungedel. På källarplan finns gott om utrymme, här har vi en stor gillestuga, tvättstuga, dusch och bastu samt gott om förvaringsutrymme i förråd och matkällare. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Energieffektiv
Bodgatan 12, Bergsbyn, Skellefteå kommun
 • Kommande

Bodgatan 12

Villa
Bergsbyn, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
Pris saknas
160 + 45 m²
715 m² tomt

Varmt välkommen till Bodgatan 12 - ett ljust och väl omhändertaget hem med härlig rymd! Här erbjuds du en fantastisk planlösning med stora sociala ytor, detta i kombination med trivsamt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck skapar en otrolig trevlig levnadsmiljö. I entréplan erbjuds en öppen och trivsam planlösning med kök, badrum och ett stor härligt vardagsrum kombinerat med matsal. För dig som istället är i behov av ytterligare sovrum finns här goda förutsättningar för detta! En våning upp finner ni 2 sovrum och separat klädkammare. I sutterängplan finner ni ett stort badrum, möjlighet till ytterligare sovrum, separat tvättstuga samt klädkammare. Bostaden är genomgående mycket välplanerat sett till ytan, som öppnar upp för många olika typer av inredningsval. Husets energiklass är A vilket är extremt fördelaktigt och sällan förekommande! Från entréplan når vi den gedigna balkongen, denna belägen i sydvästligt läge för många fina soltimmar. Från sutterängplanet en våning ner nås uteplatsen och den stora altanen samt trädgård med fina planteringar och buskar. Fiber finns indraget! Området karaktäriseras av en lugn och trevlig atmosfär med goda kommunikationsmöjligheter och med närhet till både centrum, 10 minuters gångavstånd till Northvolt, skog och natur. Vidare finns alltid möjlighet att komma på bokad visning som sker genom anmälan. Vi jobbar med bokade visningstider och det är viktigt att dessa tider respekteras! Önskar du privat visning är du varmt välkommen att kontakta oss så ordnar vi det. Varmt välkommen att boka in dig för visning. Ser fram emot att ses!

 • Plus
 • Energieffektiv

Visar alla 17