Mäklare Aleidon Adam

Aleidon Adam

Om mig

Din bostadsaffär kan vara den absolut viktigaste affären du gör i ditt liv, så varför inte göra den till din absolut bästa? Med en gedigen bakgrund inom försäljning, stark lokalkännedom och en tydlig målsättning skapar jag de optimala förutsättningarna för ett maximalt slutpris. Hos mig är du inte en säljare i mängden. Hos mig omfamnas du av kvalité, kunskap och engagemang utöver det vanliga, från första handslag till avslutad process. Kontakta mig så kan vi prata vidare!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Råsundavägen 168, Råsunda, Solna kommun
 • Kommande
Råsundavägen 168, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Råsundavägen 168, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Råsundavägen 168

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Pris saknas
51 m²
2 rum
vån 3/7
3 071 kr/mån

Varmt välkommen till Råsundavägen 168 och denna välplanerade tvåa belägen på tredje våningen med en rymlig balkong mot fina sekelskiftesfasader! För dig som bara vill flytta in i ditt nästa boende och värdesätter den härliga småstadscharmen som Råsunda erbjuder är detta perfekt. Bostaden präglas av genomgående vitlaserat parkettgolv, målade väggar, stora fönsterpartier i två väderstreck som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde, rymligt sovrum med platsbyggd förvaring och plats för dubbelsäng, en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum samt kaklat badrum med kombinerad tvättmaskin. Balkongen skapar en naturlig förlängning av lägenheten och bidrar till en härlig atmosfär. Brf West Side Solna är en stabil förening belägen med bästa läge på gränsen mellan Solna och Sundbyberg. Föreningen äger marken och består av 255 bostadsrätter samt 7 lokaler. De gemensamma ytorna är den stora takterrassen och utomhuspool på gården. Utöver detta finns barnvagns- och rullstolsförråd och cykelförråd med gott om platser där majoriteten av dessa är inomhus i källarplan. Det finns sopnedkast för hushållsavfall på innergården samt miljörum för återvinning. Föreningen förfogar över 106 garageplatser med både handikappanpassade platser och platser med laddstolpe samt 12 MC-platser. I området råder även boendeparkering. På bottenvåningen i huset finns butiker, caféer och kontorsverksamheter. Läget, den stora gemensamma takterrassen och det faktum att föreningen har en gemensam pool på innergården är några av de många fördelarna av att bo i West Side Solna. Här bor du nära till vatten, motionsspår, shopping och service i populära Solna. Sundbyberg station och Tunnelbanestation har du ca 500 m bort. Från Näckrosen, som är närmaste tunnelbanestation, når du T-Centralen på ca tolv minuter. Den bilburne har E4 runt knuten. Föredrar du cykel, är du bara 18 minuters trampande från Kungsholmen. Å andra sidan – du befinner dig i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Båda har stadskänsla och all nödvändig service. Du behöver inte lämna platsen där du bor. Sundbybergs centrum finns inom gångavstånd. Går du åt andra hållet, är du snart i Solna centrum med 120 butiker, och om inte det skulle räcka till, finns Mall Of Scandinavias dryga 230 butiker inom tio minuter på cykeln. Även de tidpunkter då du inte jobbar eller shoppar är Solna en bra adress. Området kring Råsta- och lötsjön är utmärkt om du vill hålla dig i form. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Greta garbos väg 21A, Gamla Filmstaden, Solna kommun
 • Kommande
Greta garbos väg 21A, Gamla Filmstaden, Solna kommun, bild 2
Greta garbos väg 21A, Gamla Filmstaden, Solna kommun, bild 3

Greta garbos väg 21A

Lägenhet
Gamla Filmstaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Pris saknas
98 m²
3.5 rum
6 201 kr/mån

Välkommen till denna välplanerade 3,5:a (möjlig 4:a) med nyrenoverat kök! Belägen på entréplan finner du denna stilrena lägenhet. Denna lägenhet är för dig som värdesätter den härliga småstadscharmen som Råsunda och Gamla Filmstaden erbjuder. Bostaden präglas av ett genomgående gott skick med fint parkettgolv, fräscha ytskikt, generös takhöjd, ett stilrent renoverat kök med köksö, stora fönsterpartier i olika väderstreck som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde, badrum med tillhörande tvättmaskin och torktumlare, gott om plats till förvaring i garderobssystem och väl tilltagna ytor. Vid entrén till lägenheten finns en uteplats som man har rätt att nyttja. - Generös takhöjd - Stilrent renoverat kök med köksö - Möjligt att bygga till ett extra rum - Stora fönsterpartier i olika väderstreck som fyller lägenheten med ett naturligt flöde av ljus Brf Röda Kvarn är en stabil förening belägen i Gamla Filmstaden i Råsunda. Föreningen äger marken och består av 69 bostadsrätter samt 2 uthyrningslokaler som hyrs ut. Föreningen håller koll på fastighetens välmående och spolade även stammarna under 2017. Eftersom att huset stod klart 2007 så finns det inga större renoveringar eller underhåll planerade och inte heller några planerade avgiftsförändringar. Föreningens gemensamma utrymmen är tvättstuga, barnvagns- och rullstolsrum, stort cykelrum samt ett källarförråd till varje lägenhet. Föreningen disponerar 28 garageplatser i Röda Kvarns garage, avgift 1000 kr/mån. Det finns även några laddplatser för 1300 + el. I området råder även boendeparkering. Filmstaden som område bebyggdes omkring år 1920 och var då en av Europas mest moderna filmstudios där de flesta stora regissörer och skådespelare har arbetat och verkat. Idag utgörs Gamla Filmstaden av smala charmiga gator, grönytor, nybyggda flerbostadshus och SF:s huvudkontor som tillsammans med biograf och gatunamn från de största inom svensk filmhistoria, utgör minnen från förr. Filmstaden är belägen i Solnas mest attraktiva område intill Näckrosens T-bana med två nedgångar, både på Råsundavägen samt i Gamla filmstaden (ca 100 bort). Filmstaden med ett eget Ica och restauranger runt hörnet ligger bara ett stenkast bort från Råsundavägen som stillar ditt behov av puls med restauranger, caféer och kommunikationer. En bit bort har man även Råstasjön med fina promenadstråk, Friends Arena och Mall of Scandinavia med allt du kan tänka dig och lite till! Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
 • Hiss
Kolonnvägen 2, Haga Norra, Solna kommun
 • Kommande
Kolonnvägen 2, Haga Norra, Solna kommun, bild 2
Kolonnvägen 2, Haga Norra, Solna kommun, bild 3

Kolonnvägen 2

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 995 000 kr
38 m²
2 rum
vån 1
3 793 kr/mån
78 816 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS, VÄNLIGEN KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING!*** Varmt välkommen till Kolonnvägen 2 och denna nyproducerade 2:a med rymlig balkong! För dig som bara vill flytta in i ditt nästa boende och värdesätter den härliga småstadscharmen som Solna erbjuder är detta perfekt. Bostaden präglas av genomgående ljust golv i ask, målade väggar, stora fönsterpartier i tvåa olika väderstreck som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde, sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang, fullt utrustat kök från Puustelli, en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt kaklat badrum med kombinerad tvättmaskin. Den rymliga balkongen skapar en naturlig förlängning av lägenheten och bidrar till en härlig atmosfär. Området har mycket att erbjuda, sett till kommunikationer har man endast en minut ut till E4:an för den bilburne eller Flygbussar för den långpendlande. Vidare finns här bussar precis utanför samt Solna Station endast några minuter bort. Här finns även pendeltåget men framförallt den nya Tvärbanan som trafikerar Sundbyberg Alvik, vidare mot Sickla. Det tar ca 10 minuter med buss till Odenplan och tunnelbanans gröna linje. Det tar cirka fem minuter att komma till Solna centrum och tunnelbanans blå linje, eller tio minuter till Danderyd och tunnelbanans röda linje samt Roslagsbanan. Vill du shoppa eller ta en god matbit så har du nära till Mall of Scandinavia med allt du kan tänka dig i form av caféer, restauranger, biograf och butiker. Väljer man rekreation finns Brunnsviken och Hagaparken inom kort promenadavstånd, kanske avslutar ni er promenad med en brunch vid Haga Forum. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ladugårdsgatan 10, Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Ladugårdsgatan 10

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
1 950 000 kr
31,5 m²
1.5 rum
vån 4/6
2 311 kr/mån
61 905 kr/m²

***Accepterat pris, vänligen kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!*** Varmt välkommen till Ladugårdsgatan 10 och denna kvadratsmarta 1,5:a med fina materialval, alkov med plats för större säng! och rymlig balkong! Denna lägenheten är belägen på en attraktiv adress med ett stenkast ifrån kommunikationer, restauranger, matbutiker samt grönområden. Lägenheten präglas av genomgående vitpigmenterat askgolv, fräscha ytskikt, fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde, ett fullt utrustat kök med gott om plats till förvaring, en social planlösning mellan kök och vardagsrum, alkov med plats för större säng som man kan avgränsa. Bostaden är även berikad med en rymlig balkong. Ursvik är optimalt för barnfamiljen, i ett familjevänligt område blandat med villor, radhus och lägenheter. Här finns allt för den friluftsintresserade eller för den som vill ha ett bekvämt boende. Närhet till skogsområden i vackra Igelbäckens naturreservat. Här finns grillplatser, hästhagar, löp-/cykel-/skidspår, fotbollsplan samt utegym - ett optimalt läge för den som gillar sport och natur. Någon minut från bostaden finns serviceutbud i form av restauranger, Handlarn och stormarknader (Coop och Willys), Hornbach m.m samt SATS-gym för att nämna några. Detta är ramen av gångavstånd. Ca hundra meter från bostaden ligger buss 504 som tar er till flera tunnelbanestationer och sedan avslutar i Sundbybergs centrum där stadspuls råder. Här finns alla tänkbara kommunikationer, restauranger och övrigt serviceutbud. Till 2023-2024 planeras tvärbanan vara i drift. Med denna tar ni er bland annat till Kista och Bromma Blocks (Bromma flygplats) inom 5-10 min. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
Trädgårdsgatan 3, Lilla Alby, Sundbybergs kommun
 • Kommande
Trädgårdsgatan 3, Lilla Alby, Sundbybergs kommun, bild 2
Trädgårdsgatan 3, Lilla Alby, Sundbybergs kommun, bild 3

Trädgårdsgatan 3

Lägenhet
Lilla Alby, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 800 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 567 kr/mån
73 077 kr/m²

***Accepterat pris, vänligen kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!*** Varmt välkommen till denna charmiga funkistvåa högst upp i huset med öppen spis och soldränkt balkong! Här bor du i en lägenhet med stora och charmiga fönsterpartier med fina originaldetaljer i två olika väderstreck som fyller lägenheten med ett naturligt ljusflöde. För dig som uppskattar och värdesätter den härliga småstadscharmen som Sundbyberg erbjuder är detta perfekt. Bostaden präglas genomgående av fina golv, fräscha ytskikt, generös takhöjd, stora fönsterpartier, stilrent renoverat kök, kombinerad tvättmaskin, bevarade originaldetaljer, väl tilltagna ytor, gott om plats till förvaring och ett stambytt badrum. Den mysiga balkongen når du från vardagsrummet och balkongen blir naturlig förlängning av lägenheten och ger en umgängesvänlig atmosfär. Brf Växthuset 3 är en stabil förening som äger marken och består av 16 bostadsrättslägenheter samt en hyresrättslägenhet (dolt kapital). Föreningen har gjort stora renoveringar så som stambyte, byte av elstammar, dragit in fiber, fasadrenovering, renovering av föreningens gemensamma tvättstuga, byte av fönster och dem har även utfört stamspolning 2021 samt sotning av rökkanaler. I föreningen finns en gemensam tvättstuga, cykelparkering inomhus samt innergård med grillplats. I området råder boendeparkering. Den väl underhållna och stamrenoverade fastighet ligger på lugna Trädgårdsgatan med närhet till både Sundbybergs centrum samt fina promenadstråk vid Bällstaån. De centrala delarna av Sundbyberg nås på bara några minuter till fots. Här finns ett rikt utbud av kultur, restauranger, caféer och butiker. De största delarna av Sundbybergs centrum består av mysiga kullerstensgator som en del i den småstadskänsla som Sundbybergsborna uppskattar mycket. Även köpcentrum så som Bromma Blocks och Signalfabriken finns inom nära avstånd. Kommunikationsmöjligheterna är stora med T-bana, pendeltåg, bussar, Tvärbana och även fjärrtåg mot bl.a. Västerås och Göteborg. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
 • Balkong
Norra Vägen 2, Råsunda, Solna kommun
 • Kommande

Norra Vägen 2

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
4 375 000 kr
63,4 m²
2 rum
vån 4/4
2 957 kr/mån
69 006 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS, VÄNLIGEN KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING!*** Sällan till salu! Välkommen till denna charmiga vindslägenhet i gavel med låg avgift belägen i Råsunda! Högst upp i huset finner du detta boende som totalrenoverades i slutet på 2015. Detta boende är för dig som vill ha det där lilla extra i vardagen och värdesätter den härliga småstadscharmen som Råsunda erbjuder. Lägenheten präglas av stilrena materialval och tack vare den öppna samt sociala planlösningen så får bostaden en härlig atmosfär. Belägen på fjärde våningen finns detta boende med allt du kan önska, från vackert och enstavigt trägolv, ljusa och omhändertagna ytskikt, charmigt snedtak, takfönster, tidstypiska detaljer och ett stilrent kök med köksö till fina fönsterpartier i tre väderstreck, väl tilltagna och sociala ytor, lättmöblerade rum, gott om plats till förvaring och ett helkaklat badrum med golvvärme. Brf Sladden 4 och 7 är en stabil förening som består av 58 bostadsrätter, 1 hyresrätt samt 3 lokaler. Föreningen har gjort stora renoveringar så som relining, byte av undercentraler, satt in säkerhetsdörrar, fönsterrenovering, fasadrenovering, dragit in fiber i fastigheten och takrenovering. De gemensamma utrymmena i föreningen är två tvättstugor (en på Råsundavägen 45 & en på Norra Vägen 2), piskbalkong, källarförråd (Råsundavägen 45) och vindsförråd (Norra Vägen 2), cykelförråd och en föreningslokal. Finns ett fåtal parkeringsplatser som för närvarande är upptagna, i området råder även boendeparkering. Välkommen till Råsunda och ett område som erbjuder alla möjligheter inom såväl kommunikationer som service och nöjen. Bussarna går precis intill och Solnas pendeltågsstation samt tvärbana ligger bara ett stenkast bort. På Dalvägen som ligger ca 200-300 meter bort finns även gula linjens tunnelbana som beräknas stå klar 2025-2026. Fortsätter man till fots mot Haga Norra når du Hagaparken på blygsamma 10 minuter. Följer du Råsundavägen i motsatt riktning når du Råsundas knutpunkt, Stråket, med smakfull sekelskiftesarkitektur, mysiga restauranger, caféer och butiker. Sist men inte minst når du Skandinaviens största shoppingcentrum Mall of Scandinavia på knappa 7 minuter till fots. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Vinthundsgatan 111, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Vinthundsgatan 111

Lägenhet
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Pris saknas
70 m²
3 rum
vån 3/4
4 371 kr/mån

Välkomna till denna topprenoverade trea med balkong i mysigt gårdsläge. Greigefärgade köksluckor, carrara-kvartssten och toppmoderna vitvaror utgör köket med en öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet. Utöver det terrazzo- och betongbeklädda badrummet finns två rymliga sovrum med utsikt mot gård samt ett tvätt- och förvaringsrum. Det rymliga vardagsrummet kan med enkelhet delas av med industriglasväggar om man önskar avskilt arbetsrum/gästrum. Stabil förening med god ekonomi, mysig innergård, tvättstuga och garage finns i föreningen. Centralt men ändå lugnt läge i populära Järvastaden med närhet till all service, kommunikation, naturen, förskolor och skolor. Renoverat 2022 där badrummet renoverats, väggar målats, golv slipats, lister bytts ut, osv. Lägenheten har genomgående gott om förvaring. Lägesmässigt då? Här finns det mesta du kan tänka dig, eller vad sägs om buss 505, 504 och 540 i närområdet som tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs Centrum. Området har en egen Ica-butik, denna belägen ca 100 meter från bostaden, samt flera kommersiella lokaler där det idag finns mindre butiker, caféer, restauranger och gym. När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet. Löpspåret går genom hela Igelbäcksreservatet som ligger ca 100 meter från bostaden. Sommartid är man välkommen att grilla i de iordningställda eldstäder som området bjuder på. Motionsgården erbjuder även dusch, bastu och gym möjligheter. På er väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden. Dessutom ligger föreningen ett stenkast ifrån nationalarenan (Friends Arena) som har Nordens största köpcentrum, Mall of Scandinavia i anslutning. År 2025 beräknas Järvastaden vara färdigbyggt. Enligt plan bor här då 15 000 personer i omkring 5000 bostäder. Besök gärna www.jarvastaden.se. Denna expansiva del av Järvastaden präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor, varför det senaste åren har utvecklats till att bli ett av kommunens absolut mest trivsamma områden. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7