Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fröjavägen 38, Frösön, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår

Fröjavägen 38

Villa
Frösön, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 975 000 kr
78 + 25 m²
3 rum
574 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva detta mycket trevliga enplanshus på omtyckta Frösön. Bostaden är väl omhändertagen och flertalet renoveringar och förbättringar har utförts de senaste åren. Huset erbjuder bland annat fjärrvärme, kamin, renoverade ytor samt vidbyggt garage. I närområdet finns allt inom promenadavstånd som skolor, barnomsorg och serviceutbud. Fotbollsplaner, löpslingor och föreningsliv ger möjlighet till rikt fritidsliv för alla åldrar samtidigt som stadskärnan bara är 3 kilometer bort. Bostaden erbjuder härliga ljusflöden och fin karaktär av sent 60-tal. Entrésidan välkomnar med fin grönska. Här finns garage och uppfart med parkering. Trädgården omges av uppvuxen och skyddande häck samt staket. En ljus hall ger ett välkomnande intryck. Rakt fram till höger från densamma öppnar ett spatiöst allrum upp med fint ljusinsläpp, detta rum kan delas av om man önskar fler sovrum, i andra delen ligger bostadens moderna kök. Köket har smakfullt renoverats och inbjuder till såväl familjära sammankomster som matlagning. Snyggt och stilrent med mjukt ljusa toner samt med frikostigt med skåpsutrymmen. Här flödar ljuset och erbjuder fina vyer över den privata baksidan som är rik på växtlighet. Längre in i bostaden är vardagsrummet placerat med stora glaspartier och en mysig eldstad. Från vardagsrummet når man sedan ett större, ”master bedroom” med ombonad känsla och garderober, även här finns utgång till den privata baksidan. Välkommen att boka in dig på visning via mäklarens hemsida!

Ringsvägen 22, null, Bräcke kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ringsvägen 22

Villa
Bräcke kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
975 000 kr
138 + 108 m²
5 rum
1 380 m² tomt

Välkommen till denna härliga tegelvilla med ett fantastiskt läge i Gällö! Högt beläget med soligt läge och en vacker omgivning att vakna upp till varje morgon. Här kan du njuta av en öppen planlösning som genomsyras av stora fönster och ljusa ytskikt, vilket ger en känsla av rymd och trivsel. Huset har också ett fräscht kök som är perfekt för matlagning och sociala tillställningar. Denna pärla erbjuder även modern bergvärme, garage, fiber och en mysig gillestuga med kamin! Du kommer också att uppskatta de generösa förvaringsutrymmena - perfekt för att hålla alla dina saker organiserade. När det kommer till avkoppling och välbefinnande behöver du inte leta längre. Här finns en egen relaxavdelning med bastu och golvvärme där du kan slappna av och koppla av efter en lång dag. Dessutom finns det gott om sällskapsytor, perfekta för att umgås med familj och vänner. På gården har du en mysig liten stuga som inrymmer både våningssäng och sittmöbler, perfekt när du har gäster på besök! Här har du nära till matbutik, tandläkare, skidbacke, skidspår, skidtunnel, vackra grönområden och sjön med flera badplatser. Dessutom ska en ny skola F-9 byggas, perfekt för barnfamiljer! Här finns även ett stort utbud av föreningsverksamhet som erbjuder olika sporter och träningar både för barn och vuxna. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem i Gällö - boka din visning redan idag!

Tröskvägen 18, Ås, Krokoms kommun

Tröskvägen 18

Lägenhet
Ås, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
3 450 000 kr
114 m²
6 rum
6 482 kr/mån
30 263 kr/m²

Nyproducerade bostäder! Nu har du chansen att bo avgiftsfritt i 12 månader! Erbjudandet gäller maj månad så passa på! Boendeformerna du har att välja mellan är bostadsrättsvillor, radhus och lägenheter. Erbjudandet gäller under en tidsbegränsad period! Kontakta mäklaren för mer information och visning! Detta radhus är uppfört i två plan och har egen carport i länga. Radhusen byggs med genomgående hög standard och fina materialval. Bra planlösning med öppna sociala ytor i form av kök och vardagsrum på nedre plan. På övre plan finns tre sovrum samt ett allrum som går att göra till ytterligare ett sovrum. Praktiskt boende med badrum på båda våningsplanen. Radhusen har två förråd till respektive bostad. Bostäderna har kök från Ballingslöv och det är ekparkett i alla rum förutom i våtrum och vid entrén där det är grått klinkergolv. Vitvaror från Cylinda med 5 års garanti. Uppvärmning via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader. Badrummen är helkaklade, badrumsskåp från Ballingslöv. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på nedre plan. Fiberanslutning finns för bokning av eget abonnemang. För mer information klicka på Bostadsväljaren där du hittar de respektive bostädernas Bofaktablad. https://bonorr.se/projekt/brf-as-angar-2/ Kontakta mäklaren nu för att teckna avtal!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Falkfångarvägen 43, Torvalla, Östersunds kommun

Falkfångarvägen 43

Villa
Torvalla, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
4 750 000 kr
144 m²
7 rum
1 033 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera en villa i det nybyggda området kring Falkfångarvägen som växer i både popularitet som storlek. Detta välplanerade hus är uppfört 2017 och omges av en väl genomtänkt utemiljö med altan och stort trädäck som sträcker sig runt huset med fina sollägen. Plan gräsyta ger lekyta för stor som liten. Här bor man längst in på gatan utan genomfart med optimalt hörnläge med skog inpå knuten. Med solceller på taket och elbilsladdare monterad är du rustad med ett framtidssäkrat boende. Detta energieffektiva Eksjöhus erbjuder en smart planlösning med kök, vardagsrum och matsalsdel mitt i huset med öppna ytor och kamin. Smart och trevlig bardel mellan kök och vardagsrum. I andra delen finns avskildhet för barn med egen allrumsdel samt tre sovrum. Totalt finns fem sovrum och två badrum. Bra förvaring genom flertalet garderober. Utemiljön är väl genomtänkt med flera buskar och träd. Nuvarande ägare har anlagt gräsmatta och byggt odlings- och kompostlådor. Hörnläget skapar en privat känsla med många promenad och cykelstigar direkt från tomten med anslutning till spår mot Spikbodarna och Torvallas naturreservat. Östersunds kommun håller i dagsläget på att iordningställa ett helt nytt elljusspår på ca 3 km i närområdet, spåret kommer att vara belyst från skymning till ca kl 22.00 och beräknas stå klart vintern 2024-2025 Närområdet är lugnt och stillsamt med barnfamiljer och hjälpsamma grannar. Bra kommunikation med stadsbuss med hållplats ett stenkast bort. Flera alternativ på förskolor som bland annat Ottfjället och Lillfjället. Välkommen att boka in dig på visning via mäklarens hemsida!

Pilfinkvägen 9, Brittsbo, Östersunds kommun

Pilfinkvägen 9

Radhus
Brittsbo, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
3 800 000 kr
107 + 21 m²
4 rum
496 m² tomt

I populära kvarter nära vacker natur och finner ni detta trivsamma och välskötta parhus med nybyggnadsår 2019. Välplanerad yta ger gott om funktion och man har tillgång till härliga uteplats och trädgård. I närmiljö finns både skolor och barnomsorg på promenadavstånd. På entrésidan finns uppfart med vid parkering samt garage. Du välkomnas in i bostaden av en rymlig och ljus hall med gott om plats för avhängning. Vidare in nås ett riktigt fint kök från kvalitativa HTH med materialval i vitt och matplats vid fönster. Stilrent och tidlöst med integrerade vitvaror. Vardagsrummet är riktigt trevligt med rymlig plats att möblera med både matbord och soffgrupp, fint ljusinsläpp mot trädgård och den härliga altanen. Ombonad utemiljön och skyddat läget med stora ytor som passar både stora som små. Vidare finns ett duschrum på entréplan med tvättpelare. Ovanplanet har flexibla ytor med tre sovrum i med olika storlekar. Trivsamma rum varav en master bedroom med klädkammare, dom två andra ombonade sovrummen vetter mot trädgårdssidan. Även på detta plan finns ett badrum. I Brittsbo bor du i ett lugnt och barnvänligt område, endast 5 kilometer från stadskärnan. Du har promenadavstånd till Storsjön. Nära skola och förskola samt buss några meter från husknuten. Fina strövområden och pulkabacke. Välkommen att boka in dig på visning via mäklarens hemsida!

Genvägen 58B, Karlslund, Östersunds kommun

Genvägen 58B

Lägenhet
Karlslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 075 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
2 443 kr/mån
27 564 kr/m²

Välkommen till denna pärla, ett perfekt första boende, studentlägenhet eller pendlarlägenhet. Här bor man i välskött förening med låg skuldsättning i populära Karlslund. På kort avstånd nås både Jämtlands gymnasium, universitetet, skidstadion och dagligvaruhandel med postutlämning. Denna välplanerade etta välkomnar med en funktionell hall med bra yta och utrymme för kapphängare. Härifrån nås det fräscha badrummet med helkaklade väggar utrustat med WC, handfat och tvättmaskin. I andra delen av bostaden nås ett allrum med smart sovavdelning och vackra detaljer som trägolv och djupa fönsterbänkar i sten. Fönsterpartierna ger ett härligt ljusflöde in och här nås även balkongen med fina vyer mot Frösön och innergården. Det funktionella köket är utrustat med bland annat diskmaskin och erbjuder bra ytor och plats för matmöblemang vid fönster. Välkommen att boka in dig på vsining via mäklarens hemsida!

  • Balkong
Reveljgränd 1, Körfältet, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Reveljgränd 1

Lägenhet
Körfältet, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
975 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
3 711 kr/mån
15 726 kr/m²

Varmt välkommen till denna tvårummare belägen på första våningen med stor insynsskyddad balkong med bästa solläge! Här bor du med ett riktigt bra läge i en stabil förening där bredband ingår i avgiften samt gemensamhetsel tillämpas. Denna genomtänkta tvåa på första plan är fördelad på 62 kvadratmeter. Ytorna är disponerade på ett trivsamt vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till balkong, ett väl tilltaget sovrum med gott om klädförvaring i flera garderober, ett stort och renoverat kök med matplats, samt ett badrum i toppskick som renoverades så sent som 2022. Entréhallen har gott om förvaringsmöjligheter genom flera garderober även här. Sammantaget är detta en mycket trevlig bostad där nuvarande ägare har öppnat upp ytorna och renoverat både golv, ytskikt, kök och badrum smakfullt. På Körfältet bor du med närhet till allt från fina motionsspår, skidspår, skolor, förskolor och shopping. Det är goda kommunikationer i närheten av bostaden samt gångavstånd till stadskärnan och Lillänge köpcentrum. Brf Kusken är en välskött förening med låg skuldsättning som erbjuder sina medlemmar bl.a. bakstuga, övernattningslägenhet, vallabod och hobbyrum. Välkommen att boka in dig på visning via mäklarens hemsida!

  • Balkong
Hackåsvägen 26, Hackås, Bergs kommun

Hackåsvägen 26

Villa
Hackås, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 850 000 kr
116 + 94 m²
5 rum
1 704 m² tomt

Visningen den 5 maj är inställd. Annonsen kommer uppdateras med nya visningstider! Välkommen till Hackåsvägen 26. Här bor man i en populär idyll med uppvuxna tomter där det är kort avstånd till skola och förskola. Hackås erbjuder fina förutsättningar för den aktiva familjen, här finns bland annat elljusspår, frisbeegolf, fotbollsplan, gym och pulkbacke. Kort sagt bäddat för ett smidigt familjeliv med lugna gatustråk för barnen och rekreation i skog och mark. Bostadshuset är fördelat på två plan och genomgående väl omhändertaget. På entréplanet finns ett nytt kök med generösa arbetsytor i vinkel, bra förvaring och tidlös design. I anslutning finns det lättmöblerade vardagsrummet med utgång till den rymliga balkongen som sträcker sig efter huset. Här får man från första parkett bevittna vyerna över Oviksfjällen och njuta av den färgsprakande växlingen mellan säsongerna. Vidare på entréplanet finns ett modernt och helkaklat badrum i ljusa toner samt tre sovrum. En trappa ner finns ett allrum med fungerande öppen spis. Ytterligare ett sovrum samt flera förrådsytor. Fiber är indraget i bostaden vilket garanterar en snabb och stabil internetuppkoppling. På tomten finns även ett rymligt garage samt en gäststuga. Goda bussförbindelser till Östersund med busshållplats utanför huset. I Hackås finns skola, förskoleklass till åk 6, förskola och fritidshem. Välkommen att boka in dig på visning via mäklarens hemsida.

Norra gröngatan 5A, Karlslund, Östersunds kommun

Norra gröngatan 5A

Lägenhet
Karlslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 595 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 266 kr/mån
25 935 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna 2:a med dubbla balkonger i populära Karlslund! Här erbjuds det bästa av två världar - ett avskilt och lugnt läge med endast några minuters promenad till stadskärnan. Lägenhetens 61,5 väldisponerade kvadratmeter erbjuder dessutom en rymlig layout, högt i tak, stora fönster och fina originalgolv som ger en oslagbar atmosfär. Här får du verkligen bo bekvämt och centralt! Praktiska bekvämligheter som diskmaskin och tvättmaskin gör vardagen smidigare. Driftkostnaderna är låga och både internet samt kabel-tv ingår i avgiften. Dessutom erbjuds gemensamma faciliteter såsom välutrustad tvättstuga, snickarbod och övernattningslägenhet - allt inom samma trappuppgång! Inte nog med det så finns även bastu och ett minigym att tillgå inom föreningen. Den lummiga innergården är som en oas mitt i stadens puls. Här kan du njuta av picknick på gräset, grilla vid eldstaden under varma sommarkvällar och umgås med vänner och familj. Och med närheten till gym, matbutiker, shopping, restauranger och Stortorget har du allt du behöver inom bekvämt gångavstånd. Det här är verkligen den perfekta kombinationen av centralt boende, komfort och prisvärdhet. Missa inte chansen att få kalla denna pärla ditt hem!

  • Balkong
Skolgatan 44A, Odenslund, Östersunds kommun

Skolgatan 44A

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 250 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 356 kr/mån
20 661 kr/m²

Charmig tvårummare som ligger perfekt placerad på första våningen. Renoverat kök med vita skåpluckor och moderna vitvaror som fläkt, spishäll, varmluftsugn samt integrerad diskmaskin och kyl/frys. I köket finns plats för matbord vid fönster. Vardagsrum med parkettgolv och bra sällskapsytor. Via vardagsrummet nås balkongen som vetter ut mot ett trevligt grönområde. Ljust och fräscht badrum med dusch och fönsterparti som ger ett naturligt och fint ljusinsläpp. Rofyllt sovrum med mönstrad tapet och rymlig garderob. Lägenheten ligger i ett mysigt och populärt område med närhet till bra bussförbindelser, citykärnan och Universitetet. HSB Brf Björktrasten är en mycket välskött HSB-förening med låg skuldsättning som tar väl hand om sina fastigheter. Nyligen har bland annat alla fönster och balkongdörrar bytts ut.

  • Balkong
  • Hiss
Stavre 203, Stavre, Bräcke kommun
Stavre 203, Stavre, Bräcke kommun, bild 2
Stavre 203, Stavre, Bräcke kommun, bild 3

Stavre 203

Villa
Stavre, Bräcke kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
475 000 kr
201 + 30 m²
6 rum
2 256 m² tomt

Varmt välkommen till trivsamma Stavre och detta rymlig Älvsbyhus beläget på återvändsgata med vidbyggt varmbonat garage. Här finns saker att ta tag i redan i år men för dig som inte räds renoveringar finns alla förutsättningar att få till ditt kommande drömboende. Villan har ett jättefint läge i Stavre och på gångavstånd från bostaden finns både buss- och tågförbindelse till Östersund/Sundsvall. Ett perfekt läge för dig som kanske pendlar och söker en villa med uppvuxen trädgård, inte för nära grannar och gott om utrymme eftersom även grannfastigheten Stavre 1:87 ingår i köpet. På grannfastigheten finns ett enklare dubbelgarage Villan är i två plan och erbjuder vardagsrum, kök, badrum, tvättstuga och två sovrum på entréplan. En trappa upp finns ytterligare ett sovrum, toalett, klädkammare och allrum. I anslutning till garaget finns groventré och i bakkant på det vidbyggda garaget finns också ett stort förråd. Den här bostaden passar perfekt för dig som vill sätta din egen prägel på ditt boende. Kontakta mäklaren för mer information. .

  • Premium
  • Energieffektiv
Fagervallsgränd 15A, Odenslund, Östersunds kommun

Fagervallsgränd 15A

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 095 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 096 kr/mån
19 730 kr/m²

I det populära området Odenslund finner vi denna välplanerade och trivsamma lägenhet på Fagervallsgränd, belägen på första våningen endast en halv trappa upp! Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt som ger en fräsch och inbjudande atmosfär. Här kan du njuta av den solsäkra och trevliga balkongen med en glimt av vackra Storsjön, perfekt för avkoppling och sociala sammanhang. Odenslund är känt för sina grönskande och charmiga kvarter och genom en promenad eller en kort cykeltur så tar du dig snabbt till både Mittuniversitetet, Östersunds centrum och Lillänge köpcentrum. I närområdet finns även bekvämligheter som matbutiker, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk för dig som uppskattar natur och motion. Denna lägenhet är belägen i den omtyckta föreningen HSB Björktrasten, vilket innebär trygghet och gemenskap för de boende. I avgiften ingår dessutom både bredband och bostadsrättstillägg!

  • Balkong
Fanbyn 447, Fanbyn, Bräcke kommun

Fanbyn 447

Gård/Skog
Fanbyn, Bräcke kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 350 000 kr
188 m²
6 rum
20 ha tomt

Lantligt belägen fastighet i Fanbyn är det perfekta boendet för dig som vill bo lite för dig själv men ändå ha närhet till service och kommunikationer. Del i VVO med rätt till jakt på 1544 ha. Endast ca 10 minuter från fastigheten finner du Pilgrimstad och ytterligare ca 20 minuter med bil når du Brunflo. På fastigheten finns ett tillbyggt bostadshus i två plan där du välkomnas av en ljus och trevlig hall. I entréplan finns vardagsrum med braskamin och dubbla umgängesytor, ombonat kök med vedspis, badrum samt tvättstuga. En trappa upp finns allrum och fem sovrum. Huset har både balkong, rejäl altan och isolerat uterum. Här finns alla möjligheter att njuta av solen under hela dagen. Kring huset finns gott om grönytor som är utmärkt för lek eller hobbyodling. På gården finns även ett garage, carport samt en förrådsbyggnad. Denna fastighet om totalt 20 ha består till ca 16 ha av skog. Kontakta mäklaren för mer information om skogsbruksplan.

Södra Torlandsgatan 21C, Blomängen, Östersunds kommun

Södra Torlandsgatan 21C

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 250 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
3 800 kr/mån
21 186 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet som bjuder på en fantastisk utsikt och goda solchanser från den inglasade balkongen. Lägenheten erbjuder en trivsam atmosfär och planlösning med sina 59 kvadratmeter. Kök med matplats, badrum med tvättmaskin, trivsamt sovrum med klädkammare och ett rymligt vardagsrum. I föreningen finns gott om gemensamma utrymmen för föreningens medlemmar som tvättstugor, kvarterslokal, två övernattningsrum, bastu och motionslokal samt bakstuga. Här bor du med närhet till välsorterad matbutik, skolor, restaurang och café. Bra cykelvägar, goda bussförbindelser och gångavstånd till centrum, Campus och Fyrvalla. Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
Gulsparvvägen 26 A, Brittsbo, Östersunds kommun

Gulsparvvägen 26 A

Lägenhet
Brittsbo, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 295 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/4
4 814 kr/mån
19 621 kr/m²

Gulsparvvägen 26A - en lägenhet där allt är i toppskick! Med öppen planlösning och insynsskyddat gavelläge har du det perfekta boendet. På balkongen har du sol från mitt på dagen till sena kvällen. Här har du dessutom hiss och tillhörande carport och vindsförråd. Lägenheten är modern och stilren med fräscha ytskikt, parkettgolv i ek, vita väggar och ett fantastiskt ljusinsläpp från två olika håll. Hall och badrum har ett fint mörkgrått klinkergolv med golvvärme i badrummet. Lägenheten ligger i det populära bostadsområdet Brittsbo som är omgivet av fina grönområden samt nära till kommunikationer, mataffär, elljusspår och förskola. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lakavattnet 324, Föllinge, Krokoms kommun
Lakavattnet 324, Föllinge, Krokoms kommun, bild 2
Lakavattnet 324, Föllinge, Krokoms kommun, bild 3

Lakavattnet 324

Fritidshus
Föllinge, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
850 000 kr
80 + 40 m²
3 099 m² tomt

Välkommen till denna fastighet i det charmiga Lakavattnets by på en nyligen avstyckad tomt. Här bor du i ett fantastiskt läge, omgiven av vackra fjäll och med en underbar utsikt över vattnet. Med en plogad väg ända fram till huset blir vardagen enklare och du kan njuta av naturen året om. Det äldre huset behöver renoveras, vilket ger dig chansen att sätta din personliga prägel. Lakavattnets by är en idyllisk plats att bo på, med närhet till både vattenaktiviteter och fjällvandring. Här kan du ta långa promenader eller utmana dig själv med spännande utflykter i fjällmiljö. När vintern kommer kan du njuta av skidåkning och snölek precis utanför dörren. Fastigheten ligger i direkt närhet till Hotagens naturreservat. Missa inte chansen att förverkliga din dröm om ett boende i Lakavattnets by. OBS! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul där säljaren friskriver sig från ansvar för dolda fel. Det åligger blivande köpare att före köp försäkra sig om fastighetens skick.

  • Premium
Olle-Jänsvägen 14, Fåker, Östersunds kommun

Olle-Jänsvägen 14

Villa
Fåker, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 250 000 kr
192 + 26 m²
7 rum
1 661 m² tomt

Villa med plats för stor familj! Här finns utöver en vacker utsikt mot Näkten 5 sovrum, stort kök och vardagsrum på entréplan samt allrum med öppen spis i souterrängplan. Gott om förvaring, garage med isolerad snickarbod. Bergvärme och fiber samt närhet till skola och förskola.

Hästjägarvägen 3, Brunflo, Östersunds kommun

Hästjägarvägen 3

Villa
Brunflo, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 275 000 kr
106 + 22 m²
5 rum
985 m² tomt

Välkommen till denna gedigna villa med grönskande tomt på gata utan genomfart nära skola och barnomsorg. Skog och lekplatser med öppna grönytor runt knuten. På kort avstånd har man även tillgång till serviceutbudet i Brunflo centrum, här finns också varierade aktiviteter och ett stort föreningsliv för såväl stor som liten. God kommunikation via buss till Östersund centrum. Entrésidan ger access till garage varifrån man sedan når den skyddade entrésidan med en veranda och ett härligt inglasat uterum. Du välkomnas in till en ljus hall med gott om plats för förvaring i garderober. Från entrén nås ett av bostadens två badrum som är praktiskt placerat direkt till vänster. Vidare från hallen nås en trivsam och social del av hemmet som utgörs av vardagsrum och kök. Köket med generösa ytor för matlagning med bänkar i vinkel. Här serverar man gärna gäster eller familj och det ryms även ett större matbord vid fönster där interiör går i ljusa toner. Vardagsrummet är rymligt med fin rymd och flexibilitet i alternativ på möblering. Härifrån nås en rejäl längsgående balkong under tak med vyer över trädgårdssidan. Vidare på entréplanet finns också ett större sovrum med smakfull färgskala och två fönster ut mot trädgårdssidan och en klädkammare. En trappa ner i källare finns motsvarande storlek som entréplanet. Här ryms gott om förrådytor samt badrum med badkar. Två sovrum i ena delen. I andra delen finns en gillestuga som kan nyttjas efter behov samt en tvättstuga med groventré. Sammantaget är detta en riktigt fin familjevilla där flera stora poster som installation av fjärrvärme, fiber och dränering redan är tagna. Vardagspusslet blir lättare med ett stort serviceutbud inom nära räckhåll. Välkommen till att kontakta ansvarig mäklare för privatvisning. Karl Dahlin, 073-4445555.

Hornsgatan 17B, Frösön, Östersunds kommun

Hornsgatan 17B

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 600 000 kr
76,2 m²
3 rum
vån 1/3
2 986 kr/mån
20 997 kr/m²

Välkommen till denna trivsam 3:a med ett centralt läge på Hornsberg! Föreningen är välskött och har låga månadsavgifter, vilket gör boendet ekonomiskt fördelaktigt. Lägenheten ligger bekvämt på första våningen endast några få trappsteg upp, två rymliga sovrum där du når balkongen från ett av rummen, ett klassiskt arbetskök som uppdaterats på senare år med b.la. nyare luckor och rostfri maskinell utrustning. Stort och luftigt vardagsrum med utrymme för soffgrupp och skrivbord. Badrummet har våtrumsmatta och våtrumstapet/kakel på väggarna. Föreningen har ett utmärkt utbud av gemensamma faciliteter såsom hobbyrum, cykelförråd, tvättstuga och en bekväm övernattningslägenhet. Dessutom har du en egen parkeringsplats med motorvärmare. Den trevliga innergården lockar med en mysig uteplats för sommarkvällarna. För den naturintresserade är det här en drömboende. Ett charmigt promenadstråk leder dig längs vattnet ända till Frösöstrand. För de som föredrar vidsträckta vyer och fjällutsikter finns möjlighet att vandra upp på Frösöberget eller ta en längre promenad runt det. Oavsett om du vill uppleva naturen eller njuta av stadslivet är detta hemmet för dig. Här bor du med naturen utanför dörren samtidigt som du har bekvämligheter som restauranger, caféer och förskolor inom några hundra meters avstånd. På bara tjugo minuter kan du promenera till Östersunds centrum och ta del av allt det har att erbjuda, alternativt nyttja de fina cykelvägarna eller bussförbindelserna. Unna dig det bästa av båda världar i denna underbara bostad! Varmt välkommen med visningsbokning!

  • Balkong
Lakavattnet 322, Föllinge, Krokoms kommun
Lakavattnet 322, Föllinge, Krokoms kommun, bild 2
Lakavattnet 322, Föllinge, Krokoms kommun, bild 3

Lakavattnet 322

Tomt
Föllinge, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
750 000 kr
3 773 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt eget paradis? Då har du hittat rätt! Denna vackra tomt i Lakavattnet, Jämtland, är precis vad du letar efter. Med nyligen avstyckade områden och ett förhandsbesked för bygglov, är möjligheterna oändliga. Belägen i en idyllisk lantlig miljö, med en fantastisk utsikt över det glittrande vattnet och majestätiska fjällen, kommer ditt nya hem att erbjuda en fridfull tillflyktsort från stadens brus. Lakavattnet är känt för sin natursköna skönhet och här finns gott om utrymme för att förverkliga dina drömmar. Oavsett om du vill bygga en stuga för avkoppling och rekreation, eller ett permanent boende för att njuta av den friska luften och naturen året runt, så är denna tomt perfekt. Tomten ligger i direkt närhet till Hotagens naturreservat. Ta chansen att skapa din egen oas på denna fantastiska tomt i Lakavattnet. Möjligheterna är oändliga och ditt drömställe är bara ett beslut bort.

  • Premium
Bangårdsgatan 56, Söder, Östersunds kommun

Bangårdsgatan 56

Lägenhet
Söder, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
690 000 kr
21 m²
1 rum
vån -1
1 984 kr/mån
32 857 kr/m²

Välkommen till Bangårdsgatan 56, där denna kvadratsmarta lägenhet väntar på sin nya ägare. Med ett strategiskt läge som passar både studenter och dig som söker övernattningsbostad, erbjuder denna smarta bostad enkel tillgång till alla nödvändigheter utan trappor att bekymra sig för. Denna pärla på markplan erbjuder även fördelen av ett eget förråd och tillgång till föreningens tvättstuga, allt på samma bekväma plan. Bostaden erbjuder en fullt utrustad köksdel, utrymme för säng, matbord och kontorshörna samt ett rymligt helkaklat badrum. Hallen erbjuder både hatthylla och inbyggda garderober, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Pricken över i:et är den fantastiska inglasade balkongen som väntar på att bli ditt favoritställe att koppla av på och njuta av solen samtidigt som du blickar ut mot sjön. Dessutom kan du se fram emot att tillbringa tid i den charmiga gården med sina grönskande ytor och en mysig grillplats! Missa inte chansen - välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Krondikesvägen 18A, Blomängen, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår

Krondikesvägen 18A

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 700 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
4 067 kr/mån
23 944 kr/m²

Välkommen till denna totalrenoverade bostadsrätt på Krondikesvägen och upplev ett boende som andas nyproduktion. Här väntar ett drömhem som är redo för inflyttning, med en modern touch och interiör. Renoveringen har omfattat varenda vrå, från tak till golv. Väggarna har bredspacklats och målats, medan golven pryds av enhetlig parkett i ek. Det stilrena köket är utrustat med toppmoderna vitvaror från Samsung och har belysning i varje låda för att ge dig den ultimata användarupplevelsen. Denna pärla erbjuder två ljusa och luftiga sovrum perfekt placerade i bostaden. Här kliver du även ut på den stora inglasad balkongen, en perfekt förlängning av bostaden, och en plats för både avkoppling och sociala sammankomster stora delar av året. Kaklat badrum med modern inredning och tvättmaskin som förenklar vardagen. Dessutom får du ett källarförråd och ett matförråd för att möta dina behov av extra förvaringsutrymme. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi och läget är oslagbart med närhet till kommunikationer och bekvämligheter. Trivsam innergård med grönytor, lekplats, lusthus och utemöbler. Parkeringsplats finns att hyra! Fina gång-och cykelvägar samt goda bussförbindelser till skolor, universitet och stadskärnan.

  • Balkong
Rådhusgatan 97A, Söder, Östersunds kommun

Rådhusgatan 97A

Lägenhet
Söder, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 500 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
5 374 kr/mån
18 072 kr/m²

På en central adress i en solid HSB förening där hushållselen ingår i avgiften erbjuds nu en bostad utöver det vanliga. Med en egen eldstad höjer du mysfaktorn rejält under höst- och vinterhalvåret, lägg där till extra takhöjd, vackert burspråk och en balkong med fjällglimt så har du fina förutsättningar att skapa ditt nästa drömhem. Vardagsrummet har gott om plats för både matmöblemang och soffgrupp. Vackert trägolv och utgång till den renoverade balkongen med fint solläge. Vidare finns två rymliga sovrum, kök med bra förvaring samt badrum med kakel, klinkers och utrustat med tvättmaskin. HSB Stenbiten är en solid HSB förening med låg skuldsättning. Här ingår hushållsel, värme, vatten och fiber i avgiften. I närområdet finns dagligvaruhandel, gym, kvarterskrog, café och grönområden. Du tar dig med enkelhet in till stadskärnan med cykel eller en rask promenad. Boka in dig på visningen via mäklarens hemsida!

  • Balkong
Odensalagatan 51B, Odenslund, Östersunds kommun

Odensalagatan 51B

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 135 kr/mån
21 727 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i eftertraktade Marielund! Här erbjuds en ljus och trivsam tillvaro, belägen endast en trappa upp i en stabil och välskött förening med en god ekonomi. Den underbara balkongen bjuder på kvälls- och eftermiddagssol, perfekt för avkoppling och sociala stunder med nära och kära. Den smarta planlösningen ger dig gott om utrymme och samtidigt en känsla av privatliv, då det inte finns någon insyn. Omsorgsfulla renoveringar har genomförts de senaste åren, vilket ger dig ett modernt och fräscht boende utan några bekymmer. Läget är oslagbart! Med närhet till matbutik, gym och restauranger har du allt du behöver inom räckhåll. Dessutom tar du dig smidigt in till Östersunds centrum på bara några minuter med cykel och det finns väldigt goda bussförbindelser. Föreningen erbjuder ett stort urval av faciliteter så som tvättstuga, bakstuga, pingisrum, bastu, relax, solarium, gästlägenhet samt kontorsbyggnad med samlingslokal. Missa inte chansen att få kalla denna lägenhet för ditt nya hem, välkommen till Marielund!

  • Balkong
Hållsta 320, Brunflo, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hållsta 320

Gård/Skog
Brunflo, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 200 000 kr
58 + 71 m²
4 rum
18 ha tomt

Söder om Östersund strax utanför Brunflo hittar ni denna fastighet om totalt 18 ha där ca 12ha är skog. Här bor du med ett lantligt privat läge endast ca 30 minuter från Östersund och stadens puls. På fastigheten finns ett bostadshus i två plan plus källare. Huset har en rymlig entré och inbyggd veranda. I husets entréplan finns förutom det välplanerade köket även matplats och vardagsrum. En trappa upp finns två sovrum och badrum samt utgång till balkongen med soligt läge. I källarplan finns pannrum, tvättstuga och matkällare. Div enklare uthus. I gårdsbilden finns också en mysig liten gäststuga som är byggd 2006. Inne i stugan finner du ett rymligt rum, smakfullt inrett för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. En eldstad ger både värme och mys under kyliga kvällar. I stugans rum har nuvarande ägare möblerat med soffmöbel och en våningssäng och i ena änden av stugan finns även en liten köksbänk. Stugan har också duschrum med separett och ett litet förråd. Förutom kaminen värms stugan med en luftvärmepump. Närhet till Hållstasjön och Svänglingen med möjlighet till bad och fiske. Fina bär- och svampskogar.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 54