Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Albert Målares väg 29E, Täby Kyrkby, Täby kommun

Albert Målares väg 29E

Radhus
Täby Kyrkby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 295 000 kr
90 m²
4 rum
114 m² tomt

Trevligt radhus med bra läge för dig som vill sätta din egen prägel på ditt hem. Här bor du i lugna kvarter men med mycket centralt läge nära Kyrkbyns centrum med mataffär, restauranger, café och vårdcentral mm. Du har också nära till bra kommunikationer med Roslagsbanan som tar dig till stan på 23 minuter eller bussar till tunnelbanan i Danderyd. Barnen trivs extra bra här. Det är nära till kompisarna, lekplatser och två härliga, pooler finns i området. Till skola/förskola går man på ett par minuter. I området finns också bastu och närlokal som kan användas för hobby, klubbverksamhet eller fester. Huset är i behov av renovering men har ett mycket bra läge i området. Planlösning med entréplan med kök, två sovrum, tvättstuga och dusch/WC. På övre plan finns vardagsrum, sovrum och badrum. Lättskött trädgård med trädäckad uteplats i västerläge - här lyser solen från lunchtid till sena kvällen. Rymligt förråd i länga samt redskapsförråd vid uteplatsen. P-plats ingår i samfällighetsavgiften. Kom och upplev huset och området på plats. Välkommen på visning.

Kryssarvägen 3, Näsbypark, Täby kommun

Kryssarvägen 3

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 475 000 kr
73 m²
4 rum
3 749 kr/mån
47 603 kr/m²

- Charmig förening nära Näsby parks centrum - Nära kommunikationer och vatten - Genomgående renoverad 2018 - Balkong i söder - Flexibel tillträdesdag Äntligen en 4:a på mysiga Kryssarvägen - nu till salu, i port nr 3 - otippat charmigt läge och fint invändigt skick med studiokänsla och en rymlig möblerbar balkong. Direkt man kliver in över tröskeln till denna bostad blir man lite förälskad, här vill man stanna kvar då man får en sådan hemtrevlig känsla. En "må-bra-lägenhet" som säljaren själv beskriver den. Lägenheten erbjuder idag tre rymliga och rofyllda sovrum med högt sittande fönster, vardagsrum med plats för soffa och tv-del samt ett trevligt kök med matplats i anslutning - härligt socialt och trevligt att kunna laga mat och samtidigt ha gäster eller familj sittandes vid bordet. Kök och vardagsrum vävs samman till en härlig social enhet. Bra hall med förvaring samt ett snyggt helkaklat badrum. Möblerbar balkong med plats för mindre bord och stolar. Kryssarvägen är ett mycket populärt område i Täby och det är många som vill bo här. Området är mycket centralt beläget med känslan av en egen liten stadsdel. Charmigt 50-tals område som moderniserats genom åren, såväl utvändigt som invändigt. Det finns ett förråd som hör till bostaden. Näsby Park som område är ett av Täbys mest populära och det är många som söker sig hit när man skall byta bostad. Det som tilltalar de flesta är att området präglas av villabebyggelse och charmiga äldre föreningar och att det finns mycket fina rekreationsmöjligheter i närheten. Här bor du invid havet och det erbjuds bad vid Näsa ängs strand och vid Kråkuddens fina klippor samt ett rikt båtliv med småbåtshamn i närheten. Näsby Park är lugnt och tryggt med fina skolor och förskolor på bekvämt promenadavstånd liksom närhet till utomordentligt goda kommunikationer med både Roslagsbanan och buss bara några minuters promenad bort. Vidare erbjuder området tennisbana, flertalet påkostade lekparker och utegym. Täby C på bekvämt promenadavstånd erbjuder det mesta med sitt stora utbud av affärer, restauranger och bio. Välkommen på visning!

  • Balkong
Järnvägsallén 5B, Viggbyholm, Täby kommun

Järnvägsallén 5B

Lägenhet
Viggbyholm, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 295 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 170 kr/mån
51 000 kr/m²

Välkommen till denna ljusa, moderna och optimalt planerade lägenhet om 1,5rok i attraktiva Viggbyholm. Här bor du ett stenkast från goda kommunikationer vilket tar dig till Stockholm city på 20minuter. Du bor även med gångavstånd till attraktiva Täby Centrum och intill en lummig innergård med egen grillplats. Brf Kotten är en populär förening med god ekonomi. Trevligt och ljust kök med matplats intill fönster, socialt vardagsrum med plats för loungegruppen, sovalkov samt utgång till den soliga, sydvästvända balkongen som vetter mot innergården. Helkaklat och stambytt badrum från 2011 samt en snyggt inredd klädkammare. Viggbyholm är ett mycket omtyckt område i Täby och det är många som vill bo här. Det som lockar är den absoluta närheten till bra kommunikationer i form av Roslagsbanan, goda bussförbindelser till Täby C och Danderyd, likväl som fantastiska rekreationsområden kring Rönningesjön. Sommartid erbjuds här flertalet badplatser vid sjö och hav, vintertid plogas skid-och skridskobanor upp. Tvärs över vägen ligger den gamla stationsbyggnaden vilken idag bedrivs som ett populärt café. Stationscaféet tillsammans med Barnens handelsbod som också ligger här utgör riktiga mysfaktorer för området! Tveka inte på att kontakta ansvarig mäklare för mer information: Louise Häggberg 076-879 32 39 alt. [email protected]

  • Balkong
Gästisvägen 18, Viggbyholm, Täby kommun

Gästisvägen 18

Villa
Viggbyholm, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
11 500 000 kr
132 + 127 m²
8 rum
1 196 m² tomt

Varmt välkommen till denna härligt rymliga familjevilla, i fint skick, om totalt 259 kvm med suveränt läge i attraktiva Viggbyholm. Här samsas charmiga originaldetaljer från 50-talet med modern funktion, och huset präglas av ett fint ljusflöde via stora fönsterpartier. På entréplanet finns generösa sociala ytor i form av ett stort utbyggt vardagsrum i vinkel, med två eldstäder, matsalsdel och gott om plats för umgänge. Härifrån är det också utgång till den trädäckade altanen, som ligger skyddad under tak. Vidare finns här ett trivsamt kök med matplats, fyra sovrum, badrum samt gästtoalett. På det nedre planet finns en fint nyrenoverad lägenhet om 55 kvm, med vardagsrum, kök, sovrum och duschrum med WC. Perfekt för uthyrning vilket ger en mycket bra intäkt, som tonårs-/generationsboende eller för att ha egen verksamhet. Här finns även en stor tvättstuga, gott om förråd, badrum med bastu mm. Dessutom finns ett stort dubbelgarage samt plats för flera bilar på uppfarten framför garaget. Trädgården är plan och lekvänlig, med mestadels gräsmatta och en del träd. Här bor du med närhet till det mesta - endast 2 minuters promenad till Roslagsbanan och 5 minuter till skolor, förskolor och fina grönområden. Till Täby centrum med dess stora utbud av service och affärer tar det mindre än 5 minuter med bil.

Doppingvägen 10, Ullna Strand, Arninge, Täby kommun
  • Sön 5 maj kl 15:20
Doppingvägen 10, Ullna Strand, Arninge, Täby kommun, bild 2
Doppingvägen 10, Ullna Strand, Arninge, Täby kommun, bild 3

Doppingvägen 10

Villa
Ullna Strand, Arninge, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
8 995 000 kr
139 + 5 m²
5 rum
447 m² tomt

Med ett unikt läge vid Ullna strand, där utsikten präglas av en fantastisk sjöutsikt. Här presenterar vi stolt detta fina hus, ett hem som smälter samman med naturen genom en harmonisk arkitektritad trädgård. Denna bostad är inte bara en fröjd för ögat, utan även en miljövänlig bostad med solceller som effektivt reducerar energiförbrukningen. Dessutom bär dessa hus en svanen märkning, vilket visar på dess hållbarhet och omtanke för miljön. Direkt i entrén omfamnas ni av en social och öppen planlösning och den mycket härliga sjöutsikten. Braskaminen i vardagsrummet skapar en atmosfär av värme och gemenskap, medan de generösa fönstren i tre väderstreck fyller rummet med naturligt ljus och en spektakulär utsikt. Köket imponerar med en stor matplats, köket utrustningen är modern, påkostad och erbjuder mycket goda arbetsytor och funktionalitet. Helkaklat badrum komplett med dusch med vikbara väggar i glas. Tvättstugan erbjuder gott om förvaring och arbetsytor, vilket gör vardagsarbete till en fröjd. På övre plan finner du tre generösa sovrum och ett allrum. Master bedroom med utsikt över sjön och en rymlig walk-in closet, medan de övriga rummen är väl tilltagna och rymmer både säng och garderober. Om ni har ett behov av ett fjärde sovrum kan allrummet enkelt omvandlas efter dina önskemål. Här finns även en praktisk klädkammare och ytterligare ett helkaklat badrum med badkar. Ullna strand är ett exklusivt och eftertraktat bostadsområde i Täby kommun, norr om Stockholm. Området kännetecknas av sin natursköna och idylliska miljö, med närhet till både vatten och grönområden. Med sin fantastiska sjöutsikt och tillgång till strandpromenader och bryggor erbjuder Ullna strand ett lugn för de som söker harmoni och närhet till naturen. Området präglas även av högklassiga och nybyggda bostäder. Här finns både skolor, affärer via Arninge köpcentrum och kommunikationer mot Stockholm. Den nybyggda stationen för Roslagsbanan underlättar även för dig som vill ta dig till Stockholm. Välkommen till ett av områdets bästa hus och ett hem som måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Energieffektiv
Örnstigen 4, Näsbypark, Täby kommun

Örnstigen 4

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
2 991 kr/mån
46 204 kr/m²

Välkommen till denna välskötta och välplanerade tvåa på Örnstigen i Näsby Park! Med sina 54 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en modern och stilren boendemiljö. Här finner du genomgående fina ytskikt med vackert ekparkettgolv och ljusa väggar som skapar en ljus och luftig atmosfär. Köket och duschrummet är båda smakfullt renoverade år 2015 och i klassisk och tidlös design. Från det rymliga vardagsrummet har du direkt tillgång till den mysiga balkongen, där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Perfekt för att koppla av eller bjuda in till trevliga grillkvällar med vänner och familj. Föreningen har genomgått stambyte och installerat bergvärme samt bytt fönster, vilket borgar för en långsiktig och prisvärd boendemiljö. Här kan du tryggt känna dig hemma och trivas i lugna omgivningar. Läget är perfekt med närhet till kommunikationer, affärer och vacker natur. Du har allt du behöver inom bekvämt avstånd. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet ett fantastiskt tillfälle att skapa ditt drömboende i en populär del av Näsby Park. Missa inte chansen att se detta praktiska och stilrena hem!

  • Balkong
Grindtorpsvägen 25, 10tr, Grindtorp, Täby kommun

Grindtorpsvägen 25, 10tr

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 500 000 kr
96 m²
4 rum
vån 10/10
6 485 kr/mån
36 458 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostadsrättslägenhet högst upp i Grindtorp. Med en yta på 96 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen. En av de mest attraktiva egenskaperna hos denna bostad är de dubbla balkongerna som ger möjlighet att njuta av solen från två olika väderstreck. Med bra solläge kan du njuta av långa sommardagar och vacker utsikt över området. Bostaden har även renoveringsmöjligheter för den som önskar sätta sin personliga prägel. Du har möjlighet att skapa ditt drömhem enligt din egen smak och stil. Föreningen är stabil och stambytt, vilket ger trygghet och långsiktig hållbarhet. Med sitt höga läge är detta en bostad som erbjuder lugn och ro samtidigt som du har närhet till stadens puls. Läget är perfekt för den som vill bo i Täby. Grindtorp är ett eftertraktat område med mysig innergård, service och kommunikationer. Välkommen att boka visning och upptäck möjligheterna med denna unika bostad högst upp i Grindtorp!

  • Balkong
  • Hiss
Täbyvägen 322C, Visinge, Täby kommun

Täbyvägen 322C

Lägenhet
Visinge, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
4 363 kr/mån
43 017 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrättslägenhet belägen på Täbyvägen i det lugna och natursköna området Visinge i Täby. Med sin radhuskänsla och renoverade skick erbjuder denna tvårumslägenhet en perfekt kombination av modern komfort och hemtrevlig atmosfär. Bostaden imponerar med en trevlig balkong i sydvästläge, vilket ger möjlighet till soliga eftermiddagar och avkopplande stunder utomhus. Här kan du njuta av den vackra omgivningen samtidigt som du har närhet till bekväma kommunikationer för en smidig vardag. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger trygghet och långsiktig hållbarhet. Dessutom erbjuder området en fridfull tillvaro med närhet till grönområden och vacker natur. Med en bostadsyta på 58 kvadratmeter finns gott om utrymme för dina behov och önskemål. Den stora balkongen blir en förlängning av vardagsrummet och erbjuder extra utrymme för socialt umgänge eller avkoppling. Sammanfattningsvis är denna bostadsrättslägenhet ett utmärkt val för dig som söker ett naturnära boende med bekvämligheter och närhet till kommunikationer. Välkommen att uppleva den härliga kombinationen av radhuskänsla, renoverat skick och en stor balkong i detta attraktiva och lugna område i Täby.

  • Balkong
Virkesgränd 5, Viggbyholm Sjösidan, Täby kommun
  • Fre 3 maj kl 13:00
Virkesgränd 5, Viggbyholm Sjösidan, Täby kommun, bild 2
Virkesgränd 5, Viggbyholm Sjösidan, Täby kommun, bild 3

Virkesgränd 5

Villa
Viggbyholm Sjösidan, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
13 500 000 kr
169 + 45 m²
7 rum
833 m² tomt

Varmt välkommen till Virkesgränd 5, och en villafastighet med ett enastående fint läge alldeles intill Viggbyholms strandpromenad. Stora och välplacerade fönsterpartier erbjuder en strålande utsikt över Värtan och här flödar ljuset in på ett härligt sätt. Vardagsrum med braskamin och en väl tilltagen takhöjd ger en fantastisk känsla av ljus och rymd. Balkong, takterrass och flera uteplatser med vacker sjöutsikt och med olika sollägen. Ytan i bostadshuset är 214 kvm, dessutom tillkommer ett garage om ca 20 kvm. Med upp till fem sovrum och fina sociala ytor är detta ett härligt hus för såväl den mindre som större familjen. Huset är byggt 1997, vilket innebär en modern konstruktion med bl a 3-glasfönster, vattenburen golvvärme mm. Tomten om 833 kvm är lättskött och belägen på en liten återvändsgata med naturen och havet som granne! Direkt närhet, bara 100 meter, till en liten sandstrand och även till en fin badbrygga, samt gångavstånd till en större badplats med bryggor, lekplats, utegym och volleybollplan.

  • Premium
Parkallén 24, 5tr, Täby Park, Täby kommun

Parkallén 24, 5tr

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
4 995 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 5/5
4 649 kr/mån
61 288 kr/m²

Fantastisk lägenhet högst upp i huset med terrass om ca 13.5 kvm i sydväst med sol från morgon till sen kväll, samt balkong om ca 5 kvm i öst. Lägenheten är mycket exklusivt utrustad med i stort sätt alla tillval som går att välja. Köket har en mycket lyxig känsla med grå luckor som snyggt bryts av mot bänkskivan i komposit-sten. Maskinparken är rostfri från Siemens. Det helkaklade badrummet har tillval som större kakelplattor och klinker, dusch med vikbara väggar, kommod samt tork/ tvättmaskin. Vitlaserade ekparkettgolv är genomgående i hela lägenheten tillsammans med målade väggar. Den stora terrassen i söder blickar ut över Täby Park och bjuder på mycket inbjudande vyer. Balkong med morgonsol och utgång från köket passar perfekt att avnjuta morgonkaffet på. Täby Park ligger endast ett stenkast från Täby Centrum med hela dess utbud av restauranger, affärer och nöjen. Naturen har ni tätt inpå med både vatten i Näsbypark och Rönningesjön. Enstakrog med löpspår och skog tar ni er till med endast en kort promenad. Kommunikationerna ligger bara runt hörnet med Roslagsbanan som tar er direkt till Stockholm, och bussar som går mot Mörby och Täby C.

  • Balkong
  • Hiss
Vasavägen 21i, Täby Kyrkby, Täby kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Vasavägen 21i, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 2
Vasavägen 21i, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 3

Vasavägen 21i

Radhus
Täby Kyrkby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
6 295 000 kr
135 m²
5 rum
7 500 kr/mån
46 630 kr/m²

-Exklusivt och påkostat BR-radhus - Varmt välkomna till denna bostad om 135 kvm fördelad på 2 plan, takterrass med 360° utsikt samt 2 uteplatser. Smakfulla materialval såsom vitvaror i köket från Smeg, bänkskiva i kalksten med undermonterad ho, genomgående vattenburen golvvärme i alla rum, två badrum varav ett på respektive plan. Fina trägolv i form av enstavsparkett (ek). Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot det fina köket. Stora fina dragpartier från vardagsrummet med utgång till den trevliga baksidan för trevligt häng! 4 bra sovrum på övre plan. Tvättstuga med groventré. Takterrassen erbjuder 360° vy med gott om plats för loungemöbler och grillplats. Nuvarande ägare har en uppblåsbar pool som kan nyttjas året om. Här fångar du många soltimmar under sommarhalvåret. Under vintern är det en mysig plats att sitta och fika med varma sköna kläder för hög mysfaktor. Två p-platser varav den ena med laddstolpe för elbil finns tillgängliga. Här bor du i lugna kvarter med närhet till Kyrkbyns centrum med välsorterad ICA-affär, apotek, gym, caféer, restauranger och vårdcentral mm. I Kyrkbyn finner du även den populära butiken "Köttfabriken". Mycket omtyckta Skänkstugan och Nygårds Värdshus är andra trevliga restauranger i närheten. Bra kommunikationer med Roslagsbanan in till Stockholm City eller norrut mot Vallentuna. Om du vill ta dig till Täby C kan du antingen ta buss 616 eller Roslagsbanan. Jobbar du i stan kan du ta buss 611 till Mörby C och sedan vidare via t-bana. Barnen trivs extra bra här. Det är nära till kompisarna, lekplatser, förskolor och skolor ända upp till årskurs 9. På fritiden har Kyrkbyn mycket att erbjuda - fina grönområden, stall, golfbanor och Täby IP med många aktiviteter för stora som små. Kom och upplev huset och området på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Dalvägen 18, Ella Gård, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45
Dalvägen 18, Ella Gård, Täby kommun, bild 2
Dalvägen 18, Ella Gård, Täby kommun, bild 3

Dalvägen 18

Radhus
Ella Gård, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
6 495 000 kr
149 + 1 m²
7 rum
600 m² tomt

Med utmärkt läge i populära Ella Gård ligger detta trevliga kedjehus som disponerar entréplan med kök, matrum, vardagsrum, två sovrum och dusch/WC. På övre plan finner ni tre sovrum, WC och klädkammare/förråd som kan göras om till mindre sovrum. Gott om plats för förvaring med klädkammare, förråd, kattvindar och flera garderober. Ytskikten är i behov av uppfräschning så här finns möjlighet att sätta sin egen prägel och skapa ett underbart hem. Lummig, uppvuxen trädgårdstomt som vetter mot allmänning. Här finns plats att skapa fina uteplatser och barnen har härliga ytor för spring och lek. Baksidan är inhängnad så här kan hundar och små barn leka tryggt. Carport finns för bilen och även plats att parkera flera bilar på uppfarten. I Ella Gård bor du i lummiga villakvarter med närhet till fina motionsspår, skidspår, fotbolls- och tennisplaner. Barnen trivs extra bra här med populära Ellagårdsskolan och flertalet förskolor endast ett stenkast bort. Till Täby centrum med dess stora utbud av affärer och service promenerar man på mindre än 15 minuter och kommunikationerna är också mycket bra med Roslagsbanan och bussar mot Danderyd och övriga Täby. Området präglas av god granngemenskap med intresseföreningen Ella gårds byalag som erbjuder gemensamma aktiviteter, såsom valborgsmässofirande, midsommarfirande och cirkusfestival för barnen. Besök hemsidan Ellagard.nu för att läsa mera. På hemsidan finns även filmer som visar såväl dagens Ella gård som nostalgiska tillbakablickar. Kom och upplev huset och området på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Pontongränd 19, Hägernäs Strand, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 14:40
Pontongränd 19, Hägernäs Strand, Täby kommun, bild 2
Pontongränd 19, Hägernäs Strand, Täby kommun, bild 3

Pontongränd 19

Lägenhet
Hägernäs Strand, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
5 495 000 kr
100 m²
4 rum
6 071 kr/mån
54 950 kr/m²

Välkommen till denna underbara fyra med en rymlig uteplats och badrocksavstånd till vattnet. Här kan du njuta av lugnet och harmonin i denna öppna och generösa bostad. Denna lägenhet är perfekt för dig som vill undvika renoveringar och istället fokusera på att leva livet. Den är fortfarande i nyskick och har ett nyrenoverat kök från 2021. Med sina generösa ytor erbjuder lägenheten utrymme för både umgänge med nära och kära samt ensamtid. Boyta om 100 kvadratmeter fördelar sig på fyra rum och kök. De stora sociala ytorna gör lägenheten optimal för dig som älskar att umgås med familj och vänner. Dessutom har du bekvämt gångavstånd till populära restauranger som Pont och Piatto Fresco, där du kan njuta av god mat och trevligt sällskap. Lägenheten består av en inbjudande hall, ett modernt och öppet kök, tre sovrum, samt en klädkammare som idag är omgjord till ytterligare ett sovrum, två badrum samt ett ljust och välplanerat vardagsrum. Det första sovrummet är rymligt med vacker utsikt mot vattnet och gott om förvaringsutrymme. De övriga två sovrummen kan användas som barnrum, gästrum eller kontor efter behov. Badrummen är fräscha och det ena erbjuder bekvämligheter såsom badkar, tvättmaskin och torktumlare. Denna lägenhet är en dröm för den som söker en trivsam och bekväm miljö att kalla sitt hem. Här kan du njuta av året runt-aktiviteter såsom bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. Varmt välkommen att upptäcka denna fantastiska möjlighet!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Lärkvägen 4A, Näsbypark, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Lärkvägen 4A, Näsbypark, Täby kommun, bild 2
Lärkvägen 4A, Näsbypark, Täby kommun, bild 3

Lärkvägen 4A

Villa
Näsbypark, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
13 500 000 kr
180 m²
7 rum
1 074 m² tomt

Välkommen till en läcker och välplanerad 50-talsvilla i gott skick och med fina detaljer såsom högt i tak, stora fönsterpartier och en fin planlösning med hela fem sovrum. På entréplan finns en välkomnande hall med loungekänsla med mysig och värmande eldstad. Vidare finns ett häftigt vardagsrum med matsalsdel, med stora fönster, högt i tak och utgång till terrass och trädgård. Snyggt kök med matplats och kamin. Två bra sovrum samt en tillbyggd del som ligger som en separat svit, med master bedroom, badrum och bastu. På övre plan finns två bra sovrum och ett badrum. Insynsskyddad och mysigt uppvuxen trädgårdstomt om 1 074 kvm med suveränt solläge, trädäckad terrass med spa-bad intill huset. Garage finns, samt två bilplatser på uppfarten. Mycket bra läge i ett lugnt och tryggt villaområde, med närhet till förskolor, skolor, kommunikationer och vackra Värtan med badplatser, båthamnar och strandpromenad.

  • Premium
Pallgränd 3, Gribbylund, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Pallgränd 3, Gribbylund, Täby kommun, bild 2
Pallgränd 3, Gribbylund, Täby kommun, bild 3

Pallgränd 3

Radhus
Gribbylund, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
6 995 000 kr
135 + 26 m²
5 rum
309 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska kedjehus i omtyckta Gribbylund. Här får du en modern och välutrustad bostad med alla bekvämligheter du kan önska dig. På den trevliga uteplatsen kan du njuta av många soltimmar och umgås med vänner och familj. Läget är perfekt för barnfamiljer med närhet till skolor, lekplatser och grönområden. Dessutom är det lätt att ta sig runt med nära till kommunikationer. Huset har genomgått flertalet renoveringar och uppgraderingar, vilket ger dig en trygghet och en bekymmersfri vardag. Bland annat har det installerats solceller, nya tak och garagedörrar samt en elbilsladdare. Du kan också förlänga säsongen i det underbara uterummet som också har kamin. På dessa väldisponerade kvadratmeter finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas på. Här får du verkligen en komplett och välskött bostad som du inte vill missa. Välkommen till Pallgränd 3!

  • Premium
Örnstigen 31, 3 tr, Näsbypark, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30

Örnstigen 31, 3 tr

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 750 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
3 797 kr/mån
48 077 kr/m²

Välkommen till en av Örnstigens finaste 3:or – en riktig pärla på 78 kvm med det bästa från 50-talet omsorgsfullt bevarat. Här strömmar ljuset in från fönster i tre väderstreck med utsikt mot trädtopparna utanför. Lägenhetens ljusa behagliga färgval tillsammans med vitlaserad fiskbensparkett och sobert målade trägolv förstärker känslan av rymd och ljus. I det rymliga vardagsrummet, med köket och en fin matplats i öppen vinkel, är det lätt att trivas och umgås alla årstider. Den vackra öppna spisen lockar till en brasa under mörka vinterkvällar. Under sommarhalvåret erbjuder den skyddade balkongen sol från lunch till sena kvällen. Köket är välplanerat med en flyttbar köksö som ger extra arbetsyta och förvaring. Sovrummen har båda lugnt läge mot parkområdet och bra med klädförvaring. Duschrummet helrenoverat 2021. Välkomnande och väl tilltagen hall med klinkers. Stabil förening med god ekonomi som nyligen installerat solceller på fastigheten. På den barnvänliga gården ordnas spontana träffar med möjlighet till granngemenskap. Örnstigen är något av en avskild oas med 50-talets charm, ingen genomfart och närhet till fina promenader, skolor m m. Nära och bra kommunikationer såsom Roslagsbanan och motorvägsbuss med bara en hållplats till Mörby Centrum.

  • Plus
  • Balkong
  • Energieffektiv
Biblioteksgången 6, Täby Centrum, Täby kommun

Biblioteksgången 6

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 250 000 kr
68 m²
2.5 rum
vån 2/8
4 389 kr/mån
47 794 kr/m²

- Mini 3:a! - Stenkast från Täby C - Balkong i sydost - Genomgående renoverad - Tillhörande källarförråd - Stabil BRF! Bostaden är i genomgående bra skick med fina ytskikt, renoverat kök och badrum. Badrummet har även genomgått stambyte. Det moderna köket har anslutning till vardagsrummet, vilket skapar en social planlösning. Här finns även gott om utrymme för matplats. Från vardagsrummet kommer du också ut på balkongen med utsikt mot torget Det är mycket bra förvaring i lägenheten. Vidare finns det även garderober i sovrummen. Föreningen är välskött och stabil med en god ekonomi. I avgiften ingår det mesta, såsom värme, vatten, kabel-TV och 100mb bredband. Det finns tillgång till parkeringsplatser i varmgarage. Denna mini 3:a ligger precis invid Täby centrum och ett mer centralt läge kan du inte få.

  • Balkong
  • Hiss
Kevingeringen 27, Kevinge, Danderyds kommun

Kevingeringen 27

Lägenhet
Kevinge, Danderyds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 795 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
3 482 kr/mån
55 000 kr/m²

Denna trevliga och välskötta lägenhet på Kevingeringen erbjuder 3 rum och kök med ett utmärkt läge nära Mörby centrum. Området är lugnt och beläget ovanför Edsvikens strand samt Kevinge golfbana vilket ger tillgång till vackra promenadstråk längs Edsviken. På några minuters promenadavstånd finns även bekvämligheter som en välsorterad matbutik och en italiensk delikatessbutik med områdets godaste pizzor! Lägenheten är i fint skick och har en genomtänkt planlösning. Köket har plats för matbord och det rymliga vardagsrummet får man plats med den stora loungegruppen. Dessutom erbjuder lägenheten två bra sovrum med generösa förvaringsmöjligheter. Det helkaklade badrummet och balkongen med eftermiddags- och kvällssol är ytterligare fördelar som ökar boendekomforten. För den som värdesätter goda kommunikationer och närhet till service är detta ett optimalt läge. Mörby centrum med sitt stora utbud av affärer och service ligger i närheten, vilket gör området extra attraktivt. Dessutom understryks den bekväma livsstilen av närheten till skolor och förskolor. Föreningen präglas av välskött ekonomi och har en låg belåning om endast 424 kr/kvm. Den välkomnande utemiljön med uteplatser, grillplats och lekplatser ger möjlighet till sociala aktiviteter och rekreation. Föreningen erbjuder även en samlingslokal och ett gym för medlemmarna. För mer detaljerad information eller för att boka en visning är du varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Louise Häggberg på 076-879 32 39 alt. [email protected]. För ytterligare insikt i föreningens verksamhet och faciliteter, rekommenderas att besöka föreningens hemsida https://vandkretsen.bostadsratterna.se.

  • Balkong
Näsbydalsvägen 16,13tr, Näsbydal, Täby kommun

Näsbydalsvägen 16,13tr

Lägenhet
Näsbydal, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
1 795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 13/16
2 344 kr/mån
51 286 kr/m²

Denna smart planerade bostadsrättslägenhet på Näsbydalsvägen erbjuder ett högt läge med milsvid utsikt i en utmärkt förening. Med en yta på 35 kvadratmeter och ett rum med kokvrå och bra sovalkov, passar den perfekt för den som söker en väplanerad och funktionell bostad. Beläget på våning tretton får du en ljus och fin lägenhet helt utan insyn. Näsbydal är en attraktiv stadsdel i Täby, vilket innebär närhet till utmärkta kommunikationer och bekvämligheter. Med närliggande kollektivtrafik är det enkelt att ta sig till önskade destinationer. Denna bostadsrätt är idealisk för den som värdesätter effektivitet och ett bra läge. Med en smart planlösning och närheten till kommunikationer, erbjuds en bekväm livsstil. Dessutom har föreningen ett gott rykte och är lågt belånad, vilket ger extra trygghet för boende. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en attraktiv kombination av högt läge, smart planering, en bra förening och närhet till kommunikationer. Perfekt för den som söker bekvämt boende i en eftertraktad del av Täby.

  • Hiss
Holmes väg 6, Täby Kyrkby, Täby kommun

Holmes väg 6

Villa
Täby Kyrkby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
11 300 000 kr
185 m²
7 rum
832 m² tomt

Nu saluförs denna totalrenoverade villa som har genomgått en omfattande renovering under 2023-2024 där precis allt inne är bytt och renoverat. Säljaren har kostat på huset med bergvärme med vattenburen värme i golv på entréplan, ny ventilation, ny planlösning och såklart nya fönster allt med 10 års garanti! Här har ni ett hus utöver det vanliga med en modern och stilren design. En av de mest imponerande detaljerna i denna bostad är det rymliga och modernt utrustade köket. Ett kök för den som älskar matlagning! Köket har högkvalitativa vitvaror från bla Miele, en öppen planlösning som skapar en smidig och social övergång mellan köket och vardagsrummet. Den gedigna köksön/ bardelen inklädd i komposit sten gör att köket blir den självklara samlingspunkten. Vardagsrummet är ljust och öppet, med stora fönsterpartier som släpper in naturligt ljus och ger en luftig atmosfär, fönster tre väderstreck gör att ljuset flödar in!. Huset har på entréplan två generösa sovrum samt ett mycket stilrent badrum med påkostade och moderna materialval. Här har ni stor dusch dusch samt kommod med handfat och såklart badrum. Badrummet är kaklat med "Bricmate" för en extra lyxig känsla. Övre plan är mycket imponerande inredd med en mycket modern och lyxig touch. En av de mycket uppskattade detaljerna är den öppna delen mot entrén som släpper in ljus och gör huset mycket unikt. Även här finns ett påkostat badrummet, som har en rymlig dusch med glasdörrar. Badrummet är helkaklat med "Bricmate" och inga detaljer har lämnats åt slumpen. Master bedroom med egen walk-in closet som kan anpassas efter behov. I direkt anslutning finner ni även badrum ensuit. Detta badrum är helkaklat med kakel och klinker från "Bricmate". Det finns även 2 ytterligare sovrum på övre plan. Båda med fina och ljusa materialval. Allrum med ljusa väggar och stilrena ektiljor på golv. Fönster skänker allrummet ljus och den öppnade planlösningen mellan entré plan och övre plan gör att ljuset flödar. Slutligen finns en praktisk tvättstuga på entréplan som inkluderar tvättmaskin och torktumlare båda från Miele. Tvättstugan har också en groventré som leder till baksidan. Till det yttre har huset en välskött trädgård och en stor altan med sol från morgon till kväll! Holmes väg är ett hus utöver det vanliga och måste upplevas på plats!

Annebergsvägen 3, Enebyberg, Danderyds kommun
  • Borttagen före visning

Annebergsvägen 3

Villa
Enebyberg, Danderyds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
7 500 000 kr
93 + 93 m²
5 rum
1 540 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Biblioteksgången 4, 8tr, Täby Centrum, Täby kommun

Biblioteksgången 4, 8tr

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 295 000 kr
31 m²
1 rum
vån 8/8
1 837 kr/mån
74 032 kr/m²

Välkommen till Täbys häftigaste etta! En mycket exklusiv 1:a om 31 kvm högst upp på Biblioteksgången med en magnifik terrass som erbjuder en enastående utsikt över Täby Centrum. Den stora terrassen badar i solljus under hela dagen och passar perfekt för dig som älskar att vistas utomhus. Det helkaklade badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive en praktisk tvättmaskin och dusch med vikbara väggar i glas. Köket är stilrent och modernt med sina vita luckor och erbjuder en perfekt plats för matlagning och sociala stunder. Vardagsrummet är öppet och ljust med en fantastisk planlösning. De stora skjutdörrarna leder ut till terrassen och släpper in naturligt ljus som fyller rummet . Den extra höga takhöjden på ca 2.8 meter ger en ytterligare dimension till boendet och skapar en känsla av rymd och elegans. Genomgående vita väggar och vacker ekparkett på golvet ger en enhetlig och stilren atmosfär i hela lägenheten. Det här är verkligen en unik möjlighet att bo i en välplanerad och modern bostad med alla bekvämligheter, och samtidigt njuta av enastående utsikt från den privata terrassen. Missa inte chansen att uppleva det här boendet på nära håll! Ett optimalt läge och i en stabil föreningen med låg avgift och eget stort parkeringsgarage. Här bor ni så centralt som man kan bo på en utav Täbys attraktivaste adresser, alldeles intill Täby C som erbjuder all tänkbar service så som matbutiker, klädbutiker, restauranger, biograf, närsjukhus, gym mm. samt mycket goda kommunikationer via bussar och Roslagsbanan.

  • Balkong
  • Hiss
Blockhusvägen 101, Skarpäng, Täby kommun

Blockhusvägen 101

Radhus
Skarpäng, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
6 800 000 kr
114 + 3 m²
5 rum
5 738 kr/mån
59 649 kr/m²

- Västerläge med sol från tidig förmiddag till sen kväll på baksidan - Pool i området. - Genomgående hög standard med väldigt fina materialval. - Laddbox till elbil. - Energiklass "B" vilket ger lägre bolåneräntor via miljö-bolån då husen är extremt energisnåla. Är du på jakt efter en bostad utöver det vanliga? Är svaret ja på den frågan är du varmt välkommen till detta nybyggda radhus i Skarpäng. Ett fantastiskt ljusinsläpp genomskådar hela bostaden via stora fönsterpartier, vitlaserade golv, påkostade och mycket exklusiva materialval samt ett fantastiskt läge mycket centralt med närhet till skolor, grönområden, bad och kommunikationer. Till huset nyttjar man ca 157 kvm tomtyta. Huset ligger i ett av områdets bästa lägen med minimalt med insyn, kvällssol och bästa förutsättningar för uteplats. Entréplan bjuder på stora sociala ytor med ett mycket påkostat kök, bardisk och matplats som utan problem sitter 6-8 personer. Köket har beiga luckor som snyggt bryts av mot en bänkskiva i kvartskomposit som påminner om kalksten, dock mycket tåligare. Bardisken blir kökets mittpunkt och binder fint ihop kök med vardagsrum. Från kök och vardagsrum når ni den soliga altanen i västerläge! Helkaklat badrum med jordnära färger och mycket påkostade samt moderna tillval. Övre plan ger en inbjudande och harmonisk känsla med 4 sovrum alla i generös storlek, badrum och tvättstuga. Att ha tvättstugan på övre plan är praktiskt och underlättar hushållssysslorna. Masterbedroom har fönster som sträcker sig nästan från tak till golv och ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Helkaklat badrum med ljusa och jordnära färger, dusch och wc. Skarpäng som område är ett av de mest omtyckta i Täby. Många barnfamiljer söker sig hit när det är dags att etablera sig i hus, Skarpäng är nämligen en väldigt fin plats att låta sina barn växa upp på. I Skarpäng finns allt på nära håll, förskolor och skolor på trygga promenad och cykelavstånd, liksom badplatser och rekreation i absolut närhet. Mörtsjön och Rösjön på bekvämt avstånd från bostaden med badmöjligheter sommartid och skridskoåkning/skidåkning vintertid. I området ligger Rösjöcentrum med bl.a. en välsorterad ICA-butik, en omtyckt Sushirestaurang, Pizzeria, frisör och mycket goda allmänna kommunikationer till bland annat Täby Centrum, Danderyds Sjukhus, Arlanda och Stockholm City. Närhet till Täby Centrums Galleria med 260 butiker där du hittar stora internationella varumärken samt lokala aktörer i en skön mix. Förutom alla butiker finns ett stort utbud av restauranger och kaféer - här hittar du all tänkbar service.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Marknadsvägen 87, Täby Centrum, Täby kommun

Marknadsvägen 87

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 395 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/3
5 496 kr/mån
37 308 kr/m²

Det första man möts av i denna bostad är en stor och funktionell hall. Det ljusa köket bjuder på bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med härliga umgängesytor. Från vardagsrummet nås den nyrenoverade balkongen, här finns ett potentiellt extra rum att förlänga säsongen med. Lägenheten har både ett ljust och fräscht badrum samt en gästwc i anslutning till hallen. Bostaden har två stora sovrum och ett lite mindre. - Förening med bra ekonomi - Fritt läge utan insyn - Ett badrum och en toalett - Bredband 1000 mbit/s - Generöst ljusinsläpp - Ett stenkast från Täby Centrum och bra kommunikationer HSB:s Brf Volten i Täby är en stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter som bland annat tillhandahåller tvättstuga, gym, övernattningslägenhet, cykelrum, föreningslokal och källarförråd. Välkommen att uppleva på plats!

  • Balkong
Näsbydalsvägen 14, Näsbydal, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30

Näsbydalsvägen 14

Lägenhet
Näsbydal, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 175 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/15
4 145 kr/mån
38 253 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt renoverade 3:a i attraktiva Näsbydal. Centralt läge med närhet till Täby Centrum och bra kommunikationer. Lägenheten har genomgående renoverats 2018 med vackra ljusa trägolv och fina materialval. Bra planlösning med kök med matplats, vardagsrum, två rymliga sovrum och stambytt, kaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Trevlig, inglasad balkong i soligt sydvästläge. Gott om plats för förvaring med garderober i sov- och vardagsrum samt rymlig klädkammare/förråd. Mycket välskött och bra förening med god ekonomi. En härlig, grönskande innergård med tennisbana, lekplats, basketplan, boulebana och grillplats. I föreningen finns också en samligslokal. Läs gärna mer på föreningens hemsida www.nasbydal.se. Kom och upplev lägenheten och området på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 88