Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sofieberg 5, Skultuna, Västerås kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Sofieberg 5, Skultuna, Västerås kommun, bild 2
Sofieberg 5, Skultuna, Västerås kommun, bild 3

Sofieberg 5

Villa
Skultuna, Västerås kommun
2 195 000 kr
70 + 30 m²
3 rum
4 027 m² tomt

Välkommen till detta unika boende i Sofieberg, perfekt för dig som drömmer om mycket utrymme och egna projekt. På en generös tomt om 4027 kvadratmeter hittar du inte bara huvudbyggnaden utan också en carport, en friggebod med el och 3-fas, ett växthus och en praktisk jordkällare. Notera att det även finns utrymme för ett hönshus, även om detta kommer att tas bort av säljaren. Stig in i huset och möt ett ljust och praktiskt kök på entréplan, rikt med ljusinsläpp och en charmig vedspis som ger en varm och välkomnande atmosfär. På samma våning finns även ett sovrum med en egen kamin och ett helkaklat badrum. Dessutom finns en avkopplande spaavdelning med egen entré, utrustad med badrum, dusch och bastu. I anslutning till detta finns också en praktisk tvättstuga. På övervåningen erbjuds ett rymligt allrum eller vardagsrum samt ett stort sovrum. Denna bostad ger gott om utrymme för både vardagligt umgänge och större projekt och erbjuder charm och många möjligheter. Fiber indraget! En charmig tomt belägen på en liten höjd med skogen som närmaste granne erbjuder gott om utrymme och möjligheter. Tomten ligger nära centrala Skultuna med mataffärer och är bara en kort resa från Västerås. Huset säljs efter att ha genomgått en besiktning och inkluderar en försäkring mot dolda fel. Välkommen med din anmälan, vi ses på visning!

  • Premium
Paradisvägen 25, Kvicksund, Västerås kommun

Paradisvägen 25

Villa
Kvicksund, Västerås kommun
5 695 000 kr
175 m²
5 rum
2 358 m² tomt

Varmt välkomna till denna sjönära fastighet belägen uppe på höjden. Tomten är på hela 2358 kvm med ytor för familj och vänner. Huset är ett enplans hus med ett litet loft som kan nyttjas som sovrum alternativt hemma kontor. När vi kommer in i huset så möts vi av en välkomnande hall med slående utsikt emot den stora uteplatsen med pool. Huset består av fyra sovrum, två badrum, en mycket praktisk groventré, samt det stora vardagsrummet som är kombinerat med köket. Via köket och vardagsrummet så når vi det stora trädäcket med pool och pool hus i söderläge. Till pool huset så finns även en källare med separat ingång till sovrum, samt en liten wc med handfat. På tomten finns även ett stort garage med en verkstad på hela 51 kvm, utöver det så finns även en separat bastu. Välkomna på visning, hoppas vi ses! Kvicksund är en attraktiva villaidyll som ligger vid Mälaren med bad och båtliv. I närheten av bostaden ligger den populära skolan Tegelviken, som har både förskoleklass och årskurs 1-9. Kvicksund erbjuder Sundbyviks golfbana (pay and play). Det finns mataffär, restaurang, pizzeria, café, glassbar, frisör, idrottsplats, gym och padelbana. Kvicksund ligger bra till för pendlare med tåg eller bil till Eskilstuna, Västerås samt Stockholm. Kvicksund är en perfekt plats för barnfamiljen eller ni som vill bo med Mälaren som ständigt närvarande granne. Har finns många härliga promenadstråk i underbara miljöer. Bostadens säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring. Anmäl ert intresse redan idag via vår hemsida (Läs mer hos mäklaren) Endast bokade sällskap till visning.

Starkgatan 3, Centralt, Hallstahammars kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Starkgatan 3, Centralt, Hallstahammars kommun, bild 2
Starkgatan 3, Centralt, Hallstahammars kommun, bild 3

Starkgatan 3

Villa
Centralt, Hallstahammars kommun
4 695 000 kr
173 + 45,5 m²
5 rum
837 m² tomt

VISNING SÖNDAG 12/5 Anmäl er gärna via annonsen! Nu erbjuds en sällsynt möjlighet att bli ägare till denna påkostade familjedröm på trevliga Starkgatan! Med ett härligt läge i området finner vi detta stilsäkra drömhem. Bostaden har uppförts med otrolig känsla med stilsäkra materialval och integrerad belysning samt fantastiskt vardagsrum med härligt ljusinsläpp , påkostad utemiljö, altan samt terass m.m vilket tillsammans skapar en mycket unik atmosfär och speciell känsla. Inne i bostaden möts man av en hall med plats för avhängning. Till vänster når man bostadens hjärta med det påkostade köket med köksluckor i exklusiv askfaner och vitvaror från Siemens Studioline och elektrisk push-open funktion på lådor samt kyl,frys och diskmaskin. Här finner du även braskaminen som kan åtnjutas både från kök och matrum. Från matrummet finns utgång till framsidan av tomten via helglasad dubbeldörr. Hela entréplanet har klinkergolv med golvvärme i hall, kök samt badrum samt även integrerad spotlightbelysning i tak. I hallen finner du även utgång till den takade delen av altan via en helglasad dörr. Vidare finner du ett påkostat stort helkaklat badrum med både dusch samt stort badkar samt blandare från Damixa. Taket i badrummet som är delvis öppet till nock ger en härlig rymd och även här finns integrerad spotlightbelysning i tak. Från entréplanet entrar ni övre plan via en specialdesignad trapp i vitlackerat stål med vitlaserade eksteg som sömlöst övergår i det vitlaserade ekgolvet på övreplan. Här på övre plan finner ni två sovrum samt ytterligare ett helkaklat badrum med golvvärme. Här på övre plan finns även utgång till den härliga takterassen med vy över tomten. I souterrängplan finner ni helkaklad tvättstuga som även är utrustad med wc och dusch och förvaring. Här finner ni även ytterligare stort rum perfekt anpassat som tonårsrum med egen ingång, idag inrett som biorum. Påkostad utemiljö med stora gräsytor samt avgrusade delar med odlingslådor i cortenstål. Stor uppfart mot huset med plats för flera bilar samt anlagd parkering på husets baksida med plats för ytterligare bilar. Huset har genomgått en omfattande renovering/ombyggnation mellan 2017-2021 med t.ex utbyggnation, nytt tak, tilläggsisolering, och ny fasad, nya fönster, omdränering, nydragen el samt matarskåp, fjärrvärmeväxlare m.m och upplevs som ett nyproducerat hus. Här bor ni med närhet till allt ni behöver i vardagen som skolor, förskola mataffär samt gym. Utmärkta pendlingsmöjligheter till Västerås, med bil tar det c.a 17 min och ni har 5 min gångväg till tågstationen. Bostaden säljes förbesiktigad med dolda fel försäkring! Anmäl er till visning via annonsen (Läs mer hos mäklaren)

  • Premium
Isblocksvägen 16, Hökåsen, Västerås kommun
  • Sön 12 maj kl 13:45
Isblocksvägen 16, Hökåsen, Västerås kommun, bild 2
Isblocksvägen 16, Hökåsen, Västerås kommun, bild 3

Isblocksvägen 16

Villa
Hökåsen, Västerås kommun
3 485 000 kr
137 + 51 m²
4 rum
870 m² tomt

Trevlig villa på stor hörntomt med välplanerade utrymmen och smart planerad planlösning. Rymlig uppfart mot groventré och garage med förrådsdel idag inrett som tonårsrum. Fräscht kök med allt man kan önska. Groventré med direkt access till grovkök/tvättstuga samt garage. Villan på totalt 137 +51 kvm rymmer bl.a stort badrum samt gäst-wc. För den stora familjen finns här möjlighet till 4st sovrum och flera sällskapsytor. Magnifik utemiljö mot den uppväxta och välskötta tomten och altanen som blir en förlängning av bostaden. Fiber finns indraget. En härlig villa som präglas av ljus och luft. Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda-Fel Försäkring. Anmäl er till visning via vår hemsida (Läs mer hos mäklaren)

  • Premium
Älvkullevägen 15B, Älvkullen, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 13 maj kl 17:00
Älvkullevägen 15B, Älvkullen, Västerås kommun, bild 2
Älvkullevägen 15B, Älvkullen, Västerås kommun, bild 3

Älvkullevägen 15B

Lägenhet
Älvkullen, Västerås kommun
2 295 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 079 kr/mån
26 532 kr/m²

Fantastisk lägenhet på Älvkullen om 3 rok med ett bra läge endast ett stenkast från Västerås golfklubb. Här bor ni i en lägenhet om 86,5 kvadratmeter med generös takhöjd om ca 2,7 meter som ger en härlig rymd. Lägenheten karaktäriseras av ljusa ytskikt med parkettgolv runt om, sociala ytor i form av öppenhet mellan köket och det stora vardagsrummet samt utgång till balkongen i härligt solläge. Vardagsrum med exklusiv träpanel och utgång till balkong om ca 8 kvm i soligt sydvästläge. Två sovrum med fönster mot entrésidan och två helkaklade badrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare. Strategiskt placerat förråd precis bredvid entrén och parkering med elstolpe i anslutning till lägenheten. Nära till fina strövområden, Vallby friluftsmuseum, Vedbobacken, skola & förskola samt Erikslund shoppingcenter.

  • Premium
  • Balkong
Bandverksgatan 171, Bäckby, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
Bandverksgatan 171, Bäckby, Västerås kommun, bild 2
Bandverksgatan 171, Bäckby, Västerås kommun, bild 3

Bandverksgatan 171

Villa
Bäckby, Västerås kommun
1 995 000 kr
132 m²
5 rum
205 m² tomt

Radhus med mycket bra läge på barnvänligt område. Väldisponerad planlösning med gemensamhetsytor på entréplan och sovrum på övre plan. Inglasat uterum och altan med trädgård i soligt sydvästläge. Garage och förråd i gemensam länga. Barnvänligt område nära förskola, skola, lekplats och grönytor. På gångavstånd finns Erikslunds handelsområde där allt du behöver finns att tillgå. Bostaden säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring. Anmäl er till visning via vår hemsida (Läs mer hos mäklaren).

  • Premium
Fiolvägen 6, Lycksta, Västerås kommun
Fiolvägen 6, Lycksta, Västerås kommun, bild 2
Fiolvägen 6, Lycksta, Västerås kommun, bild 3

Fiolvägen 6

Villa
Lycksta, Västerås kommun
2 385 000 kr
65 + 10 m²
3 rum
957 m² tomt

På härlig friköpt hörntomt i idylliska Lycksta finner ni detta välskötta boende. Huvudbyggnaden rymmer kök med matplats, vardagsrum med öppen spis, badrum samt två sovrum. I bostaden finns kommunalt vatten och avlopp indraget samt även fiberanslutning vid tomtgräns. På tomten finns även ett rymligt isolerat förråd som även går att nyttja som gästrum. Stor härlig hörntomt med möjlighet att bygga ut. Huset har genomgått en större renovering med bl.a nytt kök, nya fönster, nytt tak nya ytskikt samt att huset är nymålat utvändigt. Även tomten har under senare år genomgått en stor förändring med nyanlagd gräsmatta, rymlig grusad parkering samt grusgång mot bostaden med belysning. Här i Lycksta bor ni i lugna kvarter enbart 15 minuters bilfärd från Västerås. Bostaden säljes förbesiktigad med Dolda fel Försäkring. Anmäl er till visning via vår hemsida (Läs mer hos mäklaren)

  • Premium
Vasagatan 28, Centralt, Västerås kommun
Vasagatan 28, Centralt, Västerås kommun, bild 2
Vasagatan 28, Centralt, Västerås kommun, bild 3

Vasagatan 28

Lägenhet
Centralt, Västerås kommun
2 385 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 865 kr/mån
43 364 kr/m²

Välkommen till denna synnerligen tilltalande lägenhet om 55kvm vid Domkyrkoesplanaden ,lättillgänglig på våning 1. Direkt ni kliver över tröskeln så möts ni av en genuin känsla från denna bostad med det lilla extra i varje detalj med slående takhöjd på c.a 3.20 meter och genomgående fiskbensparkett. En välplanerad lägenhet med gott om förvaring och stilfulla materialval. Här andas det exklusivitet och bostaden är renoverad med ljus smakfull färgsättning samt genomtänkta lösningar med bevarade originaldetaljer som listverk samt fungerande kakelugn. Njut av fantastisk balkong, öppen planlösning och badrum utöver det vanliga med både tvättmaskin och torktumlare. Detta är en bostad att njuta av och trivas i. Vid Domkyrkoesplanaden bor ni med stadens alla bekvämligheter inpå knuten. Tänk er lyxen att bara kunna promenera till favoritbutiken eller restaurangen när andan faller på. Denna bostad vill ni inte missa. Hör av er till ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Stafflivägen 8, Eriksborg, Västerås kommun
  • Borttagen före visning

Stafflivägen 8

Radhus
Eriksborg, Västerås kommun
2 585 000 kr
125 m²
6 rum
462 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Trollskogsvägen 2, Kvicksund, Västerås kommun

Trollskogsvägen 2

Villa
Kvicksund, Västerås kommun
5 295 000 kr
150 m²
4 rum
2 387 m² tomt

Beläget nära vattnet i Kvicksund så välkomnar vi er till denna vackra villa som har allt för att familjen ska trivas. Till bostaden så tillhör även egen båtplats cirka 3 minuters promenad från huset. Huset är belägget på en stor hörntomt på hela 2 387 kvm. På baksidan i söderläge så finns en stor altan med pool och jacuzzi. Huset har även solceller med batteri som lagra elen. Vilket innebär att den producerade solel lagras i ditt batteri i stället för att säljas vidare. Elen som du lagrar under dagen kan sedan användas under kvällen/natten. Vilket gör att denna bostad har en väldigt låg driftkostnad. Detta är en mycket trevlig bostad som måste upplevas på plats. På tomten så finns även en isolerad friggebod med el, som kan nyttjas som gäststuga alternativt hemma kontor. Kvicksund är en attraktiva villaidyll som ligger vid Mälaren med bad och båtliv. I närheten av bostaden ligger den populära skolan Tegelviken, som har både förskoleklass och årskurs 1-9. Kvicksund erbjuder Sundbyviks golfbana (pay and play). Det finns mataffär, restaurang, pizzeria, café, glassbar, frisör, idrottsplats, gym och padelbana. Kvicksund ligger bra till för pendlare med tåg eller bil till Eskilstuna, Västerås samt Stockholm. Kvicksund är en perfekt plats för barnfamiljen eller ni som vill bo med Mälaren som ständigt närvarande granne. Har finns många härliga promenadstråk i underbara miljöer. Bostadens säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring.

  • Energieffektiv
Humlegatan 1, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00

Humlegatan 1

Villa
Gideonsberg, Västerås kommun
5 500 000 kr
136 + 120 m²
6 rum
1 180 m² tomt

Välplanerad 1½-plansvilla med källare. Genomgående renoverad de senaste åren. Rymligt renoverat kök med matrum, ljust och luftigt vardagsrum med öppen spis, 3 sovrum och renoverat badrum. Källarplan med mycket förvaring samt tv-rum, bibliotek/kontor och tvättstuga. Stor altan, utekök, soldäck och pool. Lättskött trädgårdstomt med fint hörnläge mot allmänning. Vidbyggt garage. Fiber. Mycket populärt och barnvänligt område. Nära till skola, dagis, mataffär och endast ett stenkast från city. Välkommen på visning!

  • Plus
Hagalidsvägen 4, Haga, Västerås kommun

Hagalidsvägen 4

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
1 250 000 kr
61,2 m²
2 rum
vån 2/8
4 499 kr/mån
20 425 kr/m²

Ljus välplanerad tvåa på andra våningen i 55+ boende med hiss. Genomgående fint skick med renoverat kök och badrum. Bra läge med inglasad balkong i söder. Tryggt och bra boende i trivsam förening där flera gemensamma aktiviteter anordnas!

  • Balkong
  • Hiss
Adolf zethelius gata 3, Bäckby, Västerås kommun

Adolf zethelius gata 3

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
755 000 kr
65 m²
2 rum
vån 6/6
4 375 kr/mån
11 615 kr/m²

Välplanerad 2:a som idag används som en "liten" 3:a. Badrum renoverat 2021. Högst upp i huset med fin utsikt och inglasad balkong i söder. Välskött förening med stabil ekonomi. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Polstjärnegatan 47, Vetterstorp, Västerås kommun

Polstjärnegatan 47

Lägenhet
Vetterstorp, Västerås kommun
995 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 464 kr/mån
12 360 kr/m²

Varmt välkommen till Polstjärnegatan 47 och denna trevliga och välplanerade lägenhet helt utan insyn! Lägenheten fördelar sina 80,5 kvadratmeter över en rymlig hall med klädkammare, ett badrum med dusch och tvättmaskin samt en separat gäst-wc. Vidare finner vi två väl tilltagna sovrum med garderobsvägg i det ena, följt av köket byggt i vinkel med plats för mindre matgrupp. Vardagsrummet är rymligt med härligt ljusinsläpp genom fönsterpartier och med utgång till stor härlig balkong i söder. Här finns möjlighet att sätta sin egen prägel och tillträdet kan anpassas efter önskemål. Stabil och välskött förening, läs mer på http://www.vetterstorp1.se/ Välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Älvdansvägen 5, Älvkullen, Västerås kommun
Älvdansvägen 5, Älvkullen, Västerås kommun, bild 2
Älvdansvägen 5, Älvkullen, Västerås kommun, bild 3

Älvdansvägen 5

Radhus
Älvkullen, Västerås kommun
3 285 000 kr
119 m²
5 rum
vån 1/1
5 993 kr/mån
27 605 kr/m²

Varmt välkommen till Älvdansvägen 5 och detta underbara bostadsrättsradhus nyproducerat 2020. Huset är i absolut toppskick, beläget på eftertraktade och barnvänliga Älvkullen med Västerås Golfklubb som granne. Nu finns möjligheten att förvärva detta radhus. På entréplan finner ni en välkommande hall med klinker, stilrent och modernt kök med tillhörande matplats som är i öppen planlösning mot vardagsrummet, helkaklat badrum samt separat tvättstuga. Från vardagsrummet finner ni utgång till uteplats med trall i härligt solläge och gräsmatta med plats för såväl lek som umgänge och friggebod perfekt för gräsklipparen. På övre plan som blir en mer privatare del av bostaden finns ett helkaklat badrum samt fyra praktiska sovrum. Framsidan är asfalterad med plats för möblemang samt parkeringsplats för två bilar varav ena under carport samt även utrustat med elbilsladdare. Bostaden är utrustad med effektiv frånluftsvärmepump för uppvärmning med vattenburen golvvärme på nedre plan samt radiatorer på övre plan. Detta är perfekt för den med höga krav på sitt boende, där allt är nytt och fräscht. Med naturen runt knuten, nära till förskola och skola samt Erikslund. Här får man alla fördelar med att bo i hus ihop och bekvämligheten med en bostadsrättsförening som har det stora ansvaret! I närområdet kan man välja på flertalet lekparker, förskola/skolor och Vedbobacken för vinterns skidåkning samt den direkta närheten till golf på Västerås Golfklubb. Även nära till familjekära utflyktsmålet Vallby Friluftsmuseum. Detta är det ultimata boendet för barnfamiljen. Anmäl er till visning via vår hemsida (Läs mer hos mäklaren).

  • Premium
  • Uteplats
Mesangatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Mesangatan 4

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
2 945 000 kr
89 m²
3 rum
vån 4/5
5 802 kr/mån
33 090 kr/m²

Vid intresse kontakta mäklaren för en privat visning på 070-182 61 04 Varmt välkomna till Mesangatan 4 och denna trevliga lägenhet på populära Östra mälarstrand. Det första som möter dig när du kliver in är en ljus och praktisk hall, i anknytning ligger det första sovrummet som är väl tilltaget storleksmässigt med gott om förvaringsmöjligheter genom klädkammare. Brevid så har vi även det helkaklade badrummet, vidare in så kommer vi till köket som är kombinerat med vardagsrummet. Här finns det plats för matlagning och sociala stunder med vänner och familj. Vidare så har vi det andra sovrummet som också är väl tilltaget med utsikt mot innergården. I anknytning till vardagsrummet så har vi också en inglasad balkong med utsikt mot innergården. Föreningen har en gemensam relaxavdelning med bastu och bubbelbadkar, som man får nyttja som medlem i föreningen. Övernattningslägenhet finns. Området är känt för sin charm och sin närhet till vattnet, och erbjuder en mängd bekvämligheter och aktiviteter inom gångavstånd. Med mysiga kaféer och restauranger till vackra parker och promenadvägar längs vattnet, finns här något för alla smaker och intressen. Anmäl er till visningen på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren) Endast bokade sällskap.

  • Balkong
  • Hiss
Knutsgatan 11A, Centralt, Västerås kommun

Knutsgatan 11A

Lägenhet
Centralt, Västerås kommun
1 895 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
2 918 kr/mån
37 157 kr/m²

Varmt välkommen till Knutsgatan och denna underbara bostad. Här erbjuds en charmig och stilren lägenhet i absolut toppskick! Ett modernt och stilrent kök i härliga materialval, vardagsrum med ett underbart ljusinsläpp, ett rogivande sovrum med stora fönster samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Bostadens generösa takhöjd och stora fönster bidrar till ett harmoniskt ljusinsläpp. Denna ljusa tvåa är i mycket fint skick, missa inte chansen att förvärva din drömbostad. Perfekt för dig som vill bo centralt med närhet till centralstation, grönområden och city med dess utbud av butiker, nöjen och restauranger. Brf Gården är en välskött förening med låga avgifter, en härlig boendemiljö med närhet till centrum med dess fulla utbud av butiker och restauranger och promenadavstånd till centralstationen. Välkommen med din anmälan, vi ses på visning!

  • Plus
Blåsenbergsvägen 6, Kvicksund, Västerås kommun

Blåsenbergsvägen 6

Villa
Kvicksund, Västerås kommun
1 575 000 kr
44 + 6 m²
3 rum
2 465 m² tomt

Vid intresse kontakta mäklaren för privat visning på 070-182 61 04 Förverkliga din dröm på denna stora hörntomt om 2 465 kvm, kommunalt vatten och avlopp är inkopplat samt fiber draget till tomtgräns! Bostaden ligger även nära två väldigt populära badplatser, sandbadet samt svinskärsbadet som bara är en promenad på cirka 5 minuter bort. Kvicksund är en attraktiva villaidyll som ligger vid Mälaren med bad och båtliv. I närheten av bostaden ligger den populära skolan Tegelviken, som har både förskoleklass och årskurs 1-9. Kvicksund erbjuder Sundbyviks golfbana (pay and play). Det finns mataffär, restaurang, pizzeria, café, glassbar, frisör, idrottsplats, gym och padelbana. Kvicksund ligger bra till för pendlare med tåg eller bil till Eskilstuna, Västerås samt Stockholm. Kvicksund är en perfekt plats för barnfamiljen eller ni som vill bo med Mälaren som ständigt närvarande granne. Har finns många härliga promenadstråk i underbara miljöer. Bostadens säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring.

Kolmilavägen 6, Kvicksund, Västerås kommun

Kolmilavägen 6

Villa
Kvicksund, Västerås kommun
4 195 000 kr
131 m²
5 rum
2 086 m² tomt

Välkomna till denna vackert belägna bostad om 130 kvm med tillhörande tomt på hela 2086 kvm. Huset är charmigt utbyggt och renoverat, med ett väl tilltaget vardagsrum samt ett öppet och socialt kök. Här finns plats för hela familjen att skapa nya minnen och njuta av den vackra miljö som Kvicksund erbjuder. Detta är verkligen en bostad som måste upplevas på plats, då bostaden är belägen nära vattnet samt fantastiska grönområden. I närheten av huset så finns även vackra promenadstråk samt Svinskärsbadet och Sandabadet. Kvicksund är en attraktiv villaidyll som ligger vid Mälaren med bad och båtliv. I närheten av bostaden ligger den populära skolan Tegelviken, som har både förskoleklass och årskurs 1-9. Kvicksund erbjuder Sundbyviks golfbana (pay and play). Det finns mataffär, restaurang, pizzeria, café, glassbar, frisör, idrottsplats, gym och padelbana. Kvicksund ligger bra till för pendlare med tåg eller bil till Eskilstuna, Västerås samt Stockholm. Kvicksund är en perfekt plats för barnfamiljen eller ni som vill bo med Mälaren som ständigt närvarande granne. Här finns många härliga promenadstråk i underbara miljöer. Bostadens säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring. Anmäl er till en visningstid som passar via mäklarens hemsida. Endast bokade sällskap.

Hästhagsvägen 1, Kvicksund, Eskilstuna kommun

Hästhagsvägen 1

Villa
Kvicksund, Eskilstuna kommun
5 750 000 kr
198 m²
6 rum
2 317 m² tomt

Vid intresse kontakta mäklaren för privat visning på 070-182 61 04 Välkommen till Kvicksund och denna fantastiska fastighet med plats för hela familjen. Huset samt dubbelgarage är byggt 2010 av Smålandsvillan, huset är placerat på höjden med en glimt av Mälaren. Tomten är på hela 2 317 kvm med stora gräsytor samt trevlig altan med swimspa med simdel samt jacuzzi. På gaveln av huset så har vi en stor inglasad del som man kan njuta av året runt med ingång till köket. Huset är fördelat på två plan med plats för två sovrum på övervåningen samt ett stort allrum. Här finner vi också ett badrum med bastu, dusch och WC. På entréplan så finner vi en stor ljus hall med ingång till kök, i anknytning så finns det stora vardagsrummet med utgång till altanen mot södra gaveln. På entréplan så finner vi också ett sovrum samt ett rum som nyttjas som walk in closet, men som kan göras om till sovrum eller hemmakontor. Följer vi korridoren så kommer vi sedan till groventren som ligger i anknyttning till uppfarten på gaveln. Vi välkommnas av en stor och trevlig uppfart som erbjuder stort dubbelgarage på gjuten platta, från garaget så når vi huset genom en charmig grusgång. Del av gemensam brygga finns även ett litet promenadstråk bort, där man kan hyra båtplats om man vill. Kvicksund är en attraktiva villaidyll som ligger vid Mälaren med bad och båtliv. I närheten av bostaden ligger den populära skolan Tegelviken, som har både förskoleklass och årskurs 1-9. Kvicksund erbjuder Sundbyviks golfbana (pay and play). Det finns mataffär, restaurang, pizzeria, café, glassbar, frisör, idrottsplats, gym och padelbana. Kvicksund ligger bra till för pendlare med tåg eller bil till Eskilstuna, Västerås samt Stockholm. Kvicksund är en perfekt plats för barnfamiljen eller ni som vill bo med Mälaren som ständigt närvarande granne. Har finns många härliga promenadstråk i underbara miljöer. Bostadens säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring.

Lövhagsgatan 21, Råby, Västerås kommun

Lövhagsgatan 21

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
745 000 kr
63 m²
2.5 rum
vån 1/3
4 607 kr/mån
11 825 kr/m²

Varmt välkommen till Lövhagsgatan 21 och denna elegant utformade och välbelägna 2,5-rumslägenhet på första våningen! - Stilrent kök - Fräscht badrum - Första våningen - Stabil förening Lägenheten imponerar med sitt stilfulla kök, avkopplande sovrum med tillgång till en härlig inglasad balkong och ett rymligt vardagsrum som rymmer både en bekväm soffhörna och en matsalsdel. Dessutom finns ett modernt badrum komplett med tvättmaskin och bubbelbad, samt ett mindre kontorsrum. Föreningen är välskött och trivsam, med bekvämligheter som relaxavdelning med bubbelpool och bastu, övernattningsrum samt fest- och fritidslokaler. Ytterligare information om föreningen finns tillgänglig på deras officiella hemsida: https://23an.se/ Lägenheten har en utmärkt placering med närhet till alla bekvämligheter. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Lövhagsgatan  59, Råby, Västerås kommun

Lövhagsgatan 59

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
825 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
5 935 kr/mån
9 821 kr/m²

Varmt välkommen till Lövhagsgatan 59 och denna välplanerade trerummare om 84 kvm! - Mysig och inglasad balkong - Stort källarförråd - Stabil förening Denna ljusa och rymliga tre rummare är perfekt för den som söker en bekväm bostad. Lägenheten har en öppen planlösning med härligt ljusinsläpp vilket ger ett luftigt och socialt utrymme. Köket är utrustat med moderna vitvaror och har gott om förvaringsmöjligheter. De två sovrummen är rymliga och ljusa. Det större sovrummet har plats för en dubbelsäng och har en stor garderob. Det mindre sovrummet kan användas som gästrum eller som ett arbetsrum. Badrummet har kaklade väggar och klinkergolv. Det är utrustat med dusch, toalett, handfat och handdukstork. Lägenheten har också en mysig inglasad balkong där man kan njuta av soliga dagar. Det finns också tillgång till en gemensam tvättstuga och ett cykelrum. Läget är utmärkt med närhet till både naturen och stadens puls. Det finns goda kommunikationer i området med bus inom gångavstånd. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Kungsfågelgatan 27, Råby, Västerås kommun

Kungsfågelgatan 27

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
695 000 kr
51,9 m²
2 rum
vån 3/3
3 685 kr/mån
13 391 kr/m²

Varmt välkommen till Kungsfågelgatan 27 och denna trevliga tvårummare om 51,9 kvm! - Stabil förening - Renoverat badrum - Parkering & bredband ingår i avgiften - Närhet till matbutik, förskola, skola Lägenheten fördelar sig över en inbjudande hall med gott om plats för avhängning, ett rymligt och renoverat badrum med tvättmaskin, ett praktiskt kök, ett tilltalande sovrum samt ett socialt vardagsrum med balkong som vetter mot fina grönområden. Lugnt område med mycket grönska runtom och trevliga promenadstråkar. Närhet till bland annat matbutik, förskola, skola och Erikslunds shoppingcenter. Välkommen med din anmälan, vi ses på visning!

  • Balkong
Svärdsliljegatan 9C, null, Västerås kommun

Svärdsliljegatan 9C

Lägenhet
Västerås kommun
1 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 560 kr/mån
23 981 kr/m²

Vid intresse kontakta mäklaren för privat visning på 070-182 61 04 Välkommen till denna trevliga lägenhet på grönskande Gideonsberg omgiven av lugna kvarter, belägen ostört på våning 3. Direkt ni kliver över tröskeln så möts ni av en genuin känsla från denna trevliga bostad. En välplanerad lägenhet med stilfulla färgval och gott om förvaring genom stora garderober samt tillhörande förråd. Njut av rymlig balkong, stort sovrum, rymligt kök med matplats, badrum med plats för tvättmaskin och stort vardagsrum med utgång till balkong. Detta är en bostad att njuta av och trivas i. På Gideonsberg bor ni med närhet till mataffärer, restauranger och kommunikation. Behagligt avstånd till city med dess mångfacetterade utbud av butiker och restauranger bara en cykeltur bort. Anmäl er till visningstid som passar under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren). Obs endast bokade sällskap.

  • Balkong
Släggargatan 1J, Malmaberg, Västerås kommun

Släggargatan 1J

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun
1 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/6
5 875 kr/mån
26 959 kr/m²

Välkommen till denna underbara trea med gavel-läge, belägen bekvämt i entréplan. Denna nyproducerade pärla omfattar generösa 74 kvadratmeter och välkomnar rikligt med naturligt ljus från flera fönster i olika riktningar. Med sin öppna planlösning och stilrena materialval skapar den en social atmosfär som är perfekt för att umgås med nära och kära. Lägenheten innehåller ett trivsamt kök, en rymlig vardagsrum med utgång till den stora balkongen, två fridfulla sovrum varav ett med flertalet garderober och ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Här kommer du att bo med närhet till allt du kan önska dig, inklusive mataffärer, grönområden och en cykeltur från stadens centrum och all dess livliga atmosfär. För familjer med barn finns det flera skolor och förskolor inom bekvämt avstånd i området. Välkommen med din anmälan, vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 29