Bjurfors Malmö City

Bjurfors Malmö City

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Formgatan 29, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Sön 19 maj kl 14:00
Formgatan 29, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Formgatan 29, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Formgatan 29

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 795 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/7
4 834 kr/mån
48 038 kr/m²

Välkommen till Limhamns Sjöstad - en plats där havet, naturen och Limhamns småstadsidyll förenas i en svårslagen harmoni. På behändigt cykelavstånd väntar storstadens puls och nöjesutbud, i direkt närhet glimrar Öresunds böljande blå. På Formgatan 29 finner du denna väldisponerade hörntrea med direkt tillgång till båtliv, badbryggor, stränder och grönområden. Bostaden, som blev klar för inflyttning hösten 2020, ligger i välskötta Brf Lanternan. Bostaden är belägen på ljust hörnläge med generöst tilltagen takhöjd, stora fönsterpartier och förtrollande havsutsikt. Från den stora sällskapsavdelningen nås en härlig balkong i sydväst med oslagbar utsikt mot det glittrande sundet. Kök och vardagsrum förenas i en delvis öppen planlösning med väl tilltagna umgängesytor. Utöver detta erbjuder bostaden ett smakfullt badrum med dusch och tvättmöjligheter, goda förvaringsmöjligheter i två praktiska skjutdörrsgarderober och två rymliga sovrum. Limhamns Sjöstad har under senare år utvecklats till att bli ett av Malmös mest efterfrågande bostadsområden och lockar allt fler av stadens invånare. Området expanderar ännu och här drivs en väldigt spännande utveckling med visionen att skapa ett livfullt och tryggt kvarter. Tack vare minimalt trafikflöde bland bostäderna skapas en lugn och säker tillvaro där barn kan röra sig och leka fritt. I din omgivning finns allt du behöver – skolor, närbutik, öppna fält och djupblått hav. I föreningen finns dessutom välbesökta S:t Jakobs Stenugnsbageri. I Limhamns Sjöstad blir varje dag en dag vid havet, med fantastisk utsikt och härligt umgänge nere i småbåtshamnen. För pendlaren tar man sig snabbt och smidigt till Hyllie Station och Öresundsbron om så önskas. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stenbocksgatan 4A, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Stenbocksgatan 4A

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 195 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/5
2 603 kr/mån
62 714 kr/m²

Välkommen till Stenbocksgatan 4A! I Rörsjöstaden, intill vackra kungsallén hittar vi denna omgjorda råvind (2022), som idag är en stilren och mysig bostad belägen på våning 5! Med sina smarta 35 kvadratmeter är denna välplanerade bostad en hälsning av ljus och öppenhet när du kliver in i hallen. Den genomtänkta öppna planlösningen skapar en harmonisk atmosfär med flexibiliteten att separera det mysiga sovområdet, komplett med plats för en dubbelsäng. Bostaden bjuder på en generös takhöjd prydd med vackra bjälkar. De stora takfönsterna släpper in naturligt ljus och ger rummet en luftig och öppen känsla. Det moderna och välutrustade köket går likt väggarna i ljusa färger och blir en naturlig samlingspunkt under sociala tillställningar med även plats för större matbord. Det kaklade badrummet kombinerar stil med praktiska inslag, som en tvättmaskin och dusch, för att göra vardagen enklare och mer bekväm. Som pricken över i:et hör även en gemensam takterrass till som delas med din granne, där ni båda kan njuta av en enastående utsikt med vänner och familj! Brf Maria 12 erbjuder en fantastisk innergård och välskött fastighet från 1900. Här bor du på centralt läge omgiven av grönska och välbevarad arkitektur. Flertalet mysiga caféer väntar runt knuten och citys breda utbud av butiker och restauranger nås en kort promenad bort. För den som pendlar finns både Centralstationen och Värnhemstorgets frekventa busstrafik nära till hands. Vill du koppla av tar Rörsjöparkens gröna famn emot dig under årets varma månader.

Formgatan 3, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Imorgon kl 15:15
Formgatan 3, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Formgatan 3, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Formgatan 3

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 195 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/5
6 733 kr/mån
32 938 kr/m²

Välkommen till Formgatan 3! På första parkett, en halvtrappa upp välkomnar denna magiska familjefyra i mycket elegant utförande! Hemmet ligger på eftertraktat hörnläge vilket ger ett härligt ljusinsläpp och tack vare det fria läget är insynen minimal. Här avnjuts en härlig balkong i fri och luftig vy, ett kvalitetskök från Vedum med komplett maskinpark, en öppen och social planlösning, både badrum med egen tvättutrustning och gäst-WC. Det är få förunnat att kunna bo så nära vattnet. En kort promenad bort väntar havet och de härliga morgon- och kvällsdoppen, där man även kan följa fiskebåtarna ut mot Öresund för att sedan se sjöscouterna öva under dagen och för den aktiva finns både härliga promenadstråk och cykelvägar mot både Ribersborg och Bunkeflostrand. Förutom en trivsam bostad på ett eftertraktat läge, får ni även en engagerad förening som bidrar till en gemytlig stämning. Kort och gott ett hem för livsnjutaren som vill ha ett bekvämt och bekymmersfritt boende med närhet till hav, citypuls och all tänkbar service.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ångfärjekajen 12, Varvsstaden, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:30
Ångfärjekajen 12, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Ångfärjekajen 12, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Ångfärjekajen 12

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
7 495 000 kr
93 m²
4 rum
vån 4/5
5 179 kr/mån
80 591 kr/m²

Välkommen till Ånfärjekajen 12! Stig in i din drömbostad vid Brf Fyrskeppet och upplev det ultimata stadsboendet. Denna magnifika 4:a på fjärde våningen tar din livsstil till nya höjder med enastående lyx och bekvämlighet. Storslagenheten börjar redan vid dörren, där du välkomnas av ett hem som genomsyras av påkostade tillval och exklusiva detaljer. Med dubbla balkonger kan du njuta av solen och den friska luften med en panoramautsikt över den gnistrande kanalen, som erbjuder en ständigt föränderlig teater av stadens liv och rörelse. Inuti bostaden öppnar sig ett elegant och välplanerat utrymme som är utformat för både komfort och elegans. Här möts du av högkvalitativa materialval och moderna finishar som skapar en atmosfär av sofistikerad lyx. Den generösa planlösningen ger dig gott om utrymme att leva och umgås, med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger rummen en känsla av ljus och rymd. Köket från Vedum är utrustat med moderna maskiner och stilrena ytor där matlagning blir en njutning. De rymliga sovrummen skapar en fridfull och avkopplande miljö, idealisk för att återhämta sig efter en intensiv dag. Badrummen är elegant utformade med omsorgsfullt valda detaljer som ger en känsla av förfinad elegans och erbjuder allt man kan önska sig för en lyxig upplevelse. Att bo på Brf Fyrskeppet är att leva livet på stadens absoluta topplägen, där varje dag är fylld med möjligheter till äventyr och upptäckter. Med närheten till stadens bästa restauranger, butiker och kulturella sevärdheter är allt du behöver inom räckhåll, samtidigt som du kan njuta av lugnet och stillheten i din egen lyxiga oas. Varmt välkommen att boka en visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Västra Älvgatan 12, Citadellskajen, Malmö kommun

Västra Älvgatan 12

Lägenhet
Citadellskajen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 495 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/4
3 834 kr/mån
62 375 kr/m²

I att av Malmös mest efterfrågade kvarter har vi nöjet att erbjuda en yteffektiv enrummare med härlig uteplats. Här är det bara att flytta rakt in! Optimal planlösning och hela lägenheten är fint planerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning, utgång till uteplatsen från sällskapsytorna, bra förvaring och stort badrum med tvättmöjligheter. Fint parkettgolv möter ljusa väggar och luckorna på köket kontrasterar fint mot den i övrigt ljusa inredningen. Perfektion med idealisk planlösning! Här bor du på Malmös bästa läge mellan Ribersborg, city och Malmö Live med saluhallen runt hörnet. Kvarteret Citadellskajen är placerat centralt i hjärtat av det historiska Malmö, intill den yttre vallgraven med utsikt över Malmöhus Slott och Kungsparken. Med stadsboulevarden Neptunigatan som avgränsning i norr och Citadellskajens vistelseytor och strandpromenad i söder ligger kvarteret i ett av stadens mest efterfrågade område. Här är det alltid nära till salta bad trots att du bor mitt i city. Alldeles intill den glittrande kanalen och Malmö museum står snart den nya gågatan klar. Här samsas flertalet sittplatser i solen med vackra träd och blommor. Gågatan kommer att få ett härligt folkliv med caféer och butiker och knyter samman Ribersborg med city. Detta har blivit ett av Malmös mest efterfrågade område. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Helmfeltsgatan 9b, Davidshall/Malmö Opera, Malmö kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00

Helmfeltsgatan 9b

Lägenhet
Davidshall/Malmö Opera, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
4 950 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/5
4 522 kr/mån
67 808 kr/m²

Välkommen till en mysig 3:a i ett av de populära områdena vid Davidshall! När vi kommer in på gatan så märks det stilla lugnet som råder, även om det ligger mitt i city. Den fina röda tegelfasaden tornar upp sig framför oss och vi tar hissen upp till fjärde våningen. Här finner vi en fantastisk 3:a med vackra detaljer och snickerier som skapar en härlig känsla av 20-talet. Det vi möts av är tidstypiska attribut såsom höga kantlister, välbevarade stuckaturer i taket samt en vacker fiskbensparkett som breder ut sig. Det finns två fina salonger som ligger i fil ut mot gatan med stora, härliga fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp med en härlig utsikt utöver Piltorpsparken. Mot den lugna innergården ligger sovrummet med vita väggar och breda brädgolv. Köket är renoverat med tidslösa materialval tillsammans med det breda brädgolvet. I anslutning till köket ligger den stora balkongen med kvällssol med utsikt över den lugna innergården. Även badrummet är topprenoverat med fina attribut. Här har man närhet till det mesta som konstgallerier, Operan, restauranger, antikvariat, shopping, parker, caféer och citytunnelstationen vid Triangeln. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Carlsgatan 7F, Malmö City, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:00

Carlsgatan 7F

Lägenhet
Malmö City, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 695 000 kr
52 m²
2 rum
vån 17/20
3 167 kr/mån
71 058 kr/m²

Välkommen till Carlsgatan 7F, en ljus och luftig bostadsrätt med magisk utsikt, belägen på 17e våningen precis vid Malmö Centralstation. Denna tvårummare på 52 kvadratmeter, byggd 2019, erbjuder en modern bostad som passar lika bra för affärs- och shoppingturer, som för ett permanent boende. Redan när du stiger in genom ytterdörren möts du av en exceptionell utsikt över Öresund och Malmö skyline, en utsikt som erbjuder det mesta du kan önska. Lägenheten präglas av den öppna planlösningen där kök och vardagsrum tillsammans utgör en inbjudande social yta och kompletteras med den inglasade balkongen där den vidsträckta utsikten är svårslagen. Med sol större delen av dagen är balkongen som gjord för långa frukostar och goda middagar med blodröda solnedgångar över Köpenhamn. Detta är en perfekt plats för både avkoppling och underhållning. Känslan av ljus och rymd löper genom sällskapsytorna såväl som det generösa sovrummet. Värme- och ventilationssystem från Swegon, installerad i varje enskild lägenhet, säkerställer att luften i bostaden hålls fräsch utan att cirkulera i byggnaden. Den senaste renoveringen i juli 2022 inkluderade målning av samtliga väggar och tak samt uppdateringar i köket, vilket gör att du kan flytta in och trivas direkt. Lägenhetens omsorgsfullt utvalda detaljer, högkvalitativa finish och centrala läge med närhet till restauranger, shopping och kultur, samt omedelbar tillgång till såväl lokal som regional transport, gör detta till ett idealiskt hem för dig som uppskattar att bo centralt. Bostadsrättsföreningen är välorganiserad och engagerad, vilket speglas i fastighetens skick och gemensamma utrymmen. I fastigheten finns gästlägenhet och gemensam takterass på 8e våningen samt cykelrum på marknivå. Medlemsskap i Volvo On Demand Premium (bilpool) ingår t o m okt 2029. Fastigheten är svanenmärkt. Denna bostad utgör en sällsynt möjlighet att förvärva ett mycket välvårdat hem med fenomenala vyer och unikt läge vid Malmö C och med bekvämligheter som matchar en urban livsstil. Ta chansen att göra denna obeskrivligt vackra utsikt till din egen och upplev Malmö från dess bästa sida.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Snickaregatan 3, Limhamn, Malmö kommun

Snickaregatan 3

Radhus
Limhamn, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
9 795 000 kr
170 + 112 m²
5 rum
406 m² tomt

Detta soliga hem byggdes redan 1914 och är vackert bevarat. Här möter vår tids bekvämligheter och smak dåtidens gedigna hantverk. Kombinationen blir ett tidlöst hem som är både estetiskt tilltalande och funktionellt. Bostadens 170 kvadratmeter är uppdelade i två plan, med generöst tilltagna sociala ytor på entréplan och tre rymliga sovrum på övervåningen. Perfekt både för att umgås och ta det lugnt. Invändigt går bostaden i ljusa toner och varma naturmaterial. Bostaden har sedan 2015 genomgått en mängd olika renoveringar, inklusive nytt kök och renoverat badrum under 2022 och 2023. Den stora tomten bjuder in till både lek, umgänge och odling. Bostadens adress i centrala Limhamn innebär att det är mycket nära till lekpark, förskola och skola – Geijerskolan, som är grundskola F-6, ligger exempelvis bara 160 meter från tomten. I närområdet finns även affärer och på cykelavstånd finns de otroliga stränderna i Ribersborg och Sibbarp. Nära bostaden finns även bra förbindelse med lokaltrafik. Med bil nås centralstationen på 10 minuter.

Döbelnsgatan 1B, Rörsjöstaden, Malmö kommun
  • Imorgon kl 15:45
Döbelnsgatan 1B, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 2
Döbelnsgatan 1B, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 3

Döbelnsgatan 1B

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 650 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/4
1 972 kr/mån
44 619 kr/m²

På tredje våningen erbjuds en ljus och genomgående 1:a anno 1920. Här är originalköket renoverat och alla detaljer från byggåret finns kvar. Planlösningen ger sällskapsytor i både kök och allrum, och i köket har man utsikt över lövverket utanför mote den trevliga och välskötta innergården. De spröjsade fönsterpartierna i kombination med brädgolv, stuckaturer och spegeldörrar ger en känsla utöver det vanliga. I bostadens närområde finns flera restauranger och matbutiker. För den som önskar avnjuta en god kopp kaffe frestar Rörsjöstadens mysiga fik alldeles runt hörnet. Vill du koppla av tar Rörsjöparkens gröna famn emot dig under årets varma månader. På kort promenadavstånd nås citys breda utbud av butiker och restauranger. För den som pendlar nås Centralstationen på gångavstånd samtidigt som de goda kommunikationerna vid Värnhemstorget underlättar vardagslivet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Knopgränd 8, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:30
Knopgränd 8, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Knopgränd 8, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Knopgränd 8

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/5
5 097 kr/mån
47 933 kr/m²

Välkommen till Knopgränd 8! Här har du chansen att förvärva en genomgående trea i en charmig del av Västra Hamnen. Denna trevliga trerummare erbjuder en härlig öppen planlösning och ligger precis intill det pittoreska Masttorget, hjärtat av Västra Hamnen. Med två sovrum och en social del som inkluderar kök och vardagsrum i öppen planlösning, är detta verkligen en bostad att trivas i. Lägenheten är smakfullt inredd med fina materialval och har ett rymligt badrum med dusch samt en stor, härlig balkong. Västra Hamnen lockar inte bara med sin närhet till strandpromenader och havet utan erbjuder också ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. För pendlaren tar det endast tio minuter till centralstationen. Dessutom finns det många rekreationstillfällen runt hörnet, såsom Bo01-bryggan/Scaniabadet och volleybollplaner. Det är en fantastisk möjlighet att få bo mitt i Västra Hamnen med närhet till allt man kan önska sig. Ta chansen att flytta in i denna fräscha lägenhet på bästa adressen, precis bredvid torget och Maxi-huset med dess butiker och lunchställen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östra Varvsgatan 16A, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:15
Östra Varvsgatan 16A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Östra Varvsgatan 16A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Östra Varvsgatan 16A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 495 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/6
6 434 kr/mån
48 207 kr/m²

Välkommen till Östra Varvsgatan 16A! Stig in i denna välplanerade och rymliga lägenhet som är belägen högt upp på andra våningen. De generösa fönsterpartierna skapar en ljus och härlig atmosfär i det öppna sociala utrymmet. Lägenheten har en rymlig uteplats med en underbar utsikt mot en gröna innergården. Sovrummen är rymliga och har gott om förvaringsmöjligheter, och det finns även utrymme för den som behöver ett hemmakontor. Badrummet är fräscht och inkluderar tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. På Östra Varvsgatan har du möjlighet att bo i ett av Malmös snabbt växande bostadsområden, med närhet till restauranger, butiker och en badplats bara några steg bort. I närheten av lägenheten finns välsorterade livsmedelsbutiker, apotek, gym, vackra promenadstråk och bra kommunikationsmöjligheter. För familjer med barn finns det lekplatser och några av stadens bästa förskolor och skolor på bekvämt avstånd. Närheten till stadens centrum och kommersiella områden lämnar inget övrigt att önska för de nya ägarna av denna bostad. Varmt välkommen att boka en visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Regementsgatan 20, Davidshall, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:30

Regementsgatan 20

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
12 895 000 kr
185 m²
6 rum
vån 3/5
7 666 kr/mån
69 703 kr/m²

I en av Malmös mest välkända hörnfastigheter, med Davidshallstorg i ryggen och Slottsparken, kanalen och hela citykärnan rakt framför, sträcker sexrumsvåningen på 185 kvm ut sig. Här har man lyckats med konststycket att renovera från grunden utan att förlora atmosfären från förr. Originaldetaljerna glänser som aldrig förr. Varenda tillfört material är tidsenligt. Planlösningen ypperlig. Det är nog få Malmöbor som inte känner till den storslagna fastigheten på hörnet av Fersens väg och Regementsgatan. Kanske vet man också att en av Sveriges statsministrar var bosatt här en tid. Den historiska byggnaden uppfördes 1896 efter ritningar av August Lindvall och Harald Boklund som tillsammans drev en arkitektfirma i Malmö under denna tid. Stiluttrycket är typiskt från tiden, då det inte gick att få nog av utsmyckningar. Fasaden är dekorerad med bland annat maskaroner, pilastrar, stickbågiga fönster och dekorativa balkongräcken av puts och smide. Två trappor upp i lägenheten väntar detaljer som fiskbensmönstrad ekparkett, listverk, stuckaturer, skjutdörrar, bröstpaneler och höga fotsocklar. Elegant, luftigt och ljust. De nyare inslagen är minutiöst utvalda för att passa med känslan. Ett fint exempel på detta är underskåpen i köket som är nya men slående lika de övre originalskåpen som är bevarade. Precis rätt känsla uppnås också i serveringsgången som har bevarade originalskåp med nytt, men tidsenligt schackrutigt stengolv med dekorativ fris. Planlösningen känns lika aktuell nu som då. Möjlighet för upp mot fyra sovrum finns. De två sällskapsrummen och den ena balkongen vetter mot gatan medan kök, tre sovrum och det tredje sällskapsrummet med balkong är vända mot innergården. Bostaden bjuder också på ett gäst-wc och två badrum. Fulländat cityläge, gröna omgivningar, renoverat, bevarad, balkonger och generös boyta. Det kan väl knappast finnas något kvar på listan bland drömkriterierna?

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Carl herslowsgatan 9C, null, Malmö kommun

Carl herslowsgatan 9C

Lägenhet
Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 450 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/5
4 245 kr/mån
40 164 kr/m²

Välkommen till Carl Herslowsgatan 9C! På ett av Malmös bästa lägen finner vi denna fantastiska bostad med gångavstånd till Triangelns köpcenter, Citytunneln, matbutiker och gågatan. Utbudet av restauranger och caféer känns oändligt och med en kort cykeltur når du Ribbans härliga strandpromenader. Här bor du lugnt omgiven av flera mysiga parker mitt i centrala Malmö. Denna fantastiska tvårumslägenhet är inte bara rymlig, den är en strålande symbol för stil och komfort. Med generösa takhöjder och magnifikt ljusinsläpp känns varje rum som en luftig fristad. Stig ut på balkongen och njut av vardagens stunder eller skapa mästerliga rätter i det renoverade köket och badrummet som utstrålar modern elegans. Varje kvadratmeter är genomtänkt för att skapa harmoni och praktiskt utnyttjande. Missa inte chansen att bo i denna pärla på en av de mest eftertraktade adresserna! Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Typografgatan 4B, Möllevången, Malmö kommun
  • Imorgon
Typografgatan 4B, Möllevången, Malmö kommun, bild 2
Typografgatan 4B, Möllevången, Malmö kommun, bild 3

Typografgatan 4B

Lägenhet
Möllevången, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 395 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/10
2 920 kr/mån
48 103 kr/m²

I de kulturella kvarteren precis norr om Möllevångstorget ligger denna fräscha etta om 29 väldisponerade kvadratmeter. Den vitputsade byggnaden sticker ut i sin moderna utformning mellan kvarterets äldre bebyggelse. Här bor man på mysigt gårdsläge med stor balkong som bjuder på sol med sitt härligt solläge. Ta hissen från markplan och upp till tredje våningen och här finner du denna fräscha bostad med direktkontakt mot föreningens gårdsmiljö. I Brf Typografen bor man granne med biograf Pandora och med Folkets park rika utbud av pubar och parkhäng. Den västra delen av Friisgatan är utsedd till en av Malmös sommargator med syftet att under sommarhalvåret minska trafik och satsa på extra mycket uteserveringar och grönska. Detta är utan tvekan ett av Malmös mest trendiga gator, där det alltid händer något roligt inpå husknuten. Lägenheten bjuder på en ljus och öppen planlösning med ett vitt stilrent kök från Vedum som bjuder på all modernitet du önskar, utgången till balkongen ligger i hemmets mitt och här samlas man gärna och njuter av sommarens varma kvällar, då balkongen är stor kan man enkelt duka upp ett större bord med flera sittplatser. I lägenheten finns ett jättefint helkaklat badrum med stilren interiör, dusch och egen kombitvättmaskin. Hallen bjuder på bra förvaring bakom spegelskjutdörrar. Läget in mot gården gör att du bor avskilt från gator och trafik. Högst upp i huset finns en gemensam takterrass, där du kan njuta av vyer över större delen av innerstaden. I huset finns bra förvaring för cyklar och källarförrådet ligger bekvämt en våning under lägenheten. En lägenhet som måste ses på plats Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gottorpsvägen 33F, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Imorgon kl 15:00

Gottorpsvägen 33F

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 145 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
5 790 kr/mån
29 792 kr/m²

Välkommen till Gottorpsvägen 33F! I eftertraktade Bunkeflostrand väntar denna fantastiska bostadsrätt på att bli ditt nya hem. Lägenheten erbjuder en lyxig livsstil med moderna bekvämligheter. Den genomgående planlösningen med stora fönsterpartier, släpper in naturligt ljus från två väderstreck. Den öppna och sociala planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär perfekt för avslappnade stunder och sociala sammankomster. I lägenheten finner du ett modernt utrustat kök, med bra förvaringsutrymmen och plats för matbord. I anslutning till vardagsrummet når du den generösa balkongen med trevlig utsikt. Denna bostad erbjuder flexibla möjligheter med två ljusa sovrum, där det ena även kan anpassas till ett hemmakontor eller ett barnrum. Båda rummen är utrustade med praktiska garderober och det större av de två rymmer utan problem en dubbelsäng. Från hallen tar du dig till ett rymligt, kaklat badrum där egna tvättmöjligheter finns tillgängliga. Här kombineras praktisk funktionalitet med stil, skapandes en bekväm och modern miljö. Med närhet till grönområden finns även goda kommunikationsmöjligheter för att enkelt ta sig till Limhamns centrum, Emporia och Hyllie station för pendling till Lund och Köpenhamn. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Portvaktsgatan 2, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00
Portvaktsgatan 2, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Portvaktsgatan 2, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Portvaktsgatan 2

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 395 000 kr
79 m²
3.5 rum
vån 2/6
4 717 kr/mån
42 975 kr/m²

Välkommen till Limhamns Sjöstad, en plats där lugnet, havet och Limhamns småstadsidyll förenas i svårslagen harmoni. På Portvaktsgatan 2 erbjuds en väldisponerad trerummare med hiss från markplan, gång- och cykelavstånd till båtliv, badbryggor, stränder och grönområden. Runt hörnet ligger grönskande Cementparken med härliga grönytor, lekplats, boulebana och grillplats. Inom ett par minuters promenad finns Dragörkajen med restauranger, glassbar och underhållning. Bostaden fördelar sig över en ljus sällskapsavdelning där kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning med fönster i två väderstreck, två lättmöblerade sovrum, ett stort badrum med tvättavdelning och en balkong i västerläge. Utöver detta erbjuder bostaden goda förvaringsmöjligheter i en möblerbar walk-in-closet, en praktisk skjutdörrsgarderob i anslutning till entrén och ett rymligt källarförråd. Limhamns Sjöstad bor du i trivsamma kvarter med minimalt trafikflöde bland bostäderna. I din omgivning finns allt du behöver – Malmö citys breda utbud och Limhamns småstadsidyll, kultur och skolor, öppna fält och djupblått hav. Här blir varje dag en dag vid havet, med förtrollande utsikt och härligt umgänge nere i småbåtshamnen. För pendlaren tar man sig snabbt och smidigt till Hyllie Station och stadsbussar finns i bostadens absoluta närhet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun
  • Mån 13 maj kl 16:00
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Ångfärjekajen 22

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
4 795 000 kr
57 m²
2 rum
vån 13/14
4 389 kr/mån
84 123 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva bostad på våning 13, belägen på det bästa läget i hjärtat av Malmö. Denna gavellägenhet erbjuder en enastående utsikt över staden och skapar en unik atmosfär som genomsyrar varje hörn av hemmet. Med sina två rum och trevliga planlösning välkomnar denna bostad med spektakulär utsikt. Här möts du av en harmonisk design och väl genomtänkta ytor, skapade för att maximera både komfort och estetik. Det stora vardagsrummet strålar av ljus och rymmer en generös sällskapsyta där du kan koppla av och njuta av den imponerande utsikten genom de stora fönstren. Köket är modernt och fullt utrustat, och dess smarta layout gör matlagningen till en fröjd samtidigt som du kan beundra den fantastiska utsikten och härifrån har du även direkt tillgång till den rymliga balkongen där du kan avnjuta ditt morgonkaffe. Balkongen sträcker sig längs hela gavel sidan och ger möjlighet till en oas utomhus mitt i staden. Här kan du odla dina egna blommor eller skapa en mysig loungeyta för att umgås med vänner och familj. Sovrummet bjuder på trevlig yta med plats för säng och förvaring i skjut garderober. Bostaden är utformad för att erbjuda både stil och funktion. Dessutom erbjuder den strategiska placeringen på våning 13 en känsla av privatliv och avskildhet, samtidigt som du har hela staden inom räckhåll. Detta är en unik möjlighet att bo på en adress som inte bara erbjuder bekvämlighet och stil utan också en spektakulär utsikt över Malmö. Välkommen till ditt drömhem med det lilla extra!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Andréegatan 6, Rörsjöstaden, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:10

Andréegatan 6

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
5 495 000 kr
131,9 m²
6 rum
vån 1/4
8 372 kr/mån
41 660 kr/m²

Nu erbjuder vi en ovanlig chans att bo både historiskt och bekvämt, i en etagevåning omfattande hela 131,9 kvadratmeter. En genomtänkt planlösning med flertalet rum ger en bostad som anpassar sig efter familjens behov. Smakfull renovering och välvårdade originaldetaljer gör detta till ett hem att njuta av även rent estetiskt och du kan vara beredd på att trivas här länge. Omgärdad av Kungsallén, Rörsjöparken och St Pauli norra kyrkogård kombinerar livet här stadens puls med ett grönskande lugn. Lägenheten är placerad på första och andra våningen i en byggnad från 1927 och har fått behålla sin karakteristiska 20-talsstil, samtidigt som kök och badrum moderniserats för dagens behov. Hela sex rum och kök ger denna bostad en flexibel planlösning som tillåter för både öppna sociala ytor och privata hörn, perfekt för såväl familjeliv som för underhållning. Interiören kännetecknas av en harmonisk balans mellan gammalt och nytt, där slipade trägolv, vackra originalfönster och stuckatur möter moderna inslag som egen tvättstuga och ett kök utrustat för den matlagningsintresserade. Helrenovering av ett de tre badrummen 2019 och uppdatering av elsystemet 2021. Föreningen har flera fördelar, inte minst dess placering i Rörsjöstaden. Omgiven av grönytor och med närhet till allt från pendling till nöjen är området en idealisk plats för såväl den växande familjen som för dig som uppskattar historisk charm kombinerat med modern bekvämlighet. Hemmavid finns en lummig innergård med uteplats, lekplats och gemensam grillplats för avkoppling och tillställningar under de varmare månaderna. För den händige finns även en snickarverkstad tillgänglig. Ta chansen att förvärva ett stycke historia, moderniserad för dagens levnadssätt, med en perfekt balans av privat och socialt liv och omgiven av stadens gröna lungor.

  • Plus
Simrishamnsgatan 34B, Möllevången, Malmö kommun

Simrishamnsgatan 34B

Lägenhet
Möllevången, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 750 000 kr
76 m²
2.5 rum
vån 3/4
4 784 kr/mån
36 184 kr/m²

Bland Möllans charmiga fastigheter ligger denna fantastiska 20-talsbostad med fint renoverat badrum och kök i originalstil. Belägen på hörnan mot Lyran och Jesusparken med fantastiskt ljusinsläpp. Redan när man promenerar från torghandeln på Möllevångstorget infinner sig lugnet på Simrishamnsgatan. Man slås av de vackra fasaderna från 1900-talets början som väcker tankar om hur människorna levde här på den tiden. Matutbudet på Möllan är varierande från jordens alla hörn, allt från falafel till White Guide-listade restaurangen Lyran som finns i nästa korsning intill bostaden, väl värt ett besök. I denna gamla äkta bostadsförening startade allt 1929. Fasaden är av vackert tegel såsom husen byggdes under den tiden och när vi kommer in i trapphuset finns alla detaljer kvar. Byggmästaren har själv bott i en av husets lägenheter. Gamla gedigna dörrar ger en föraning av denna bostad, av typen som sällan är till salu. Inne i hallen möts vi av härlig takhöjd fint ljusinsläpp. Genomgående för bostaden är varsamt renoverade ytskikt och framförallt, många originaldetaljer finns bevarade. Brädgolv, takrosetter, dörrar, beslag, fönster, fotlister, ja listan kan göras lång på detaljer som har funnits här i snart 100 år. Kom och upplev denna fantastiska bostad på plats. Varmt välkomna på visning! Interiör Hall - Genom en fin gammal originaldörr kommer vi in i den stora och rymliga hallen som har två inbyggda garderober och gott om plats för både avhängning och byrå/lösa garderober. En pampig inbjudande entré som ger en fin överblick över bostadens rum. Fiskbensparkett och ljusa väggar, första delen av hallen är målade i en dov mörkblå nyans. Badrum - l anslutning till hallen ligger badrummet med grått klinker på golvet och vitkaklade väggar. Duschhörna, WC samt handfat och badrummsskåp. Kök - Till vänster innanför hallen ligger det charmiga köket med gott om bänk och skåpsyta. Ett vackert gammal skåp med glasdörrar sitter kvar och det finns plats för matbord för 4 personer. Luckorna är målade i blå nyans och köket har maskinell utrustning enligt följande: gasspis, ugn, kyl/frys. Diskmaskin från 2021. Vardagsrum - Stort och framförallt ljust vardagsrum som vetter mot Simrishamnsgatan och Jesusparken. Här finns plats för både bokhyllor, matbord och soffgrupp. Fiskbensparkett och ljusa väggar. Taket pryds av en vacker lamprosett och stuckatur. Sovrum - Rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng och gott om garderober. Vid fönstret ryms en ljus och trivsam arbetsplats. Brädgolv och ljusa väggar med en tapetserad fondvägg.

Köpenhamnsvägen 80E, Bellevue Sjösida, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 80E

Lägenhet
Bellevue Sjösida, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
4 500 000 kr
78,9 m²
2 rum
vån 1/3
6 002 kr/mån
57 034 kr/m²

Välkommen till Brf Skoghem Park och denna läckra våning med nästan 80 kvm boyta. Spännande arkitektur i modern funkisstil ritad av Mikael Wikeborg och uppförd 1997 på ett av Malmös mest eftertraktade lägen. Hög standard, fina materialval och genomtänkta lösningar är alla gemensamma nämnare för detta unika och lyxiga boende. Här erbjuds villakänsla med hög trivselfaktor. Interiört bjuds sociala kvadratmeter i en trevlig planlösning som gjord för umgänge och sociala tillställningar. Ni njuter härligt genomgående dagsljus i den genomgående planlösningen. Addera härtill ett väl tilltagna sovrum och ett stort badrum utrustat med badkar. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus och sätter en unik prägel på hela boendet. Uteplatsen bjuder även den in till trevliga sociala tillställningar med lummig grönskande miljö. Det kan inte bli så mycket bättre än så här! Med moderna huskroppar och älskvärd arkitektur erbjuder Skoghem Park en skyddad, parkliknande innergård samt bekvämligheter såsom garageplats, stort förrådsutrymme, tvättstuga samt gym och bastu. Ett exklusivt boende i välskött förening på bra adress. För er som vill bo tryggt och bekvämt och med närhet till Ribersborgs vidsträckta stränder med kilometerlånga promenadstråk och bekvämt avstånd till matvarubutik och kommunikationer är detta ett självklart alternativ. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Munkhättegatan 41, Söderkulla, Malmö kommun

Munkhättegatan 41

Radhus
Söderkulla, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
5 195 000 kr
191 m²
623 m² tomt

Varmt välkomna till Munkhättegatan 41 och detta stora enplans kedjehus om 191 kvm. Tillhörande uthyrningsbar del om 40 kvm som kan nyttjas av de stora barnen eller hyras ut med egen entré. Stor insynsskyddad tomt i solsäkert sydvästläge med härligt uterum och trädgård fylld med bärbuskar och fruktträd. Carport för bilen och förråd till trädgårdsredskapen. Beläget i det trevliga området Söderkulla, erbjuder detta enplanshus en perfekt kombination av genomgående planlösning och trevliga ytor som stort sällskapsrum, uterum och trevliga attribut som öppen spis. Med fyra rymliga sovrum finns det gott om plats för hela familjen eller för att välkomna gäster. Bostaden bjuder även på ett rymligt kök med bra förvaringsmöjligheter samt tvättmöjligheter. Huset är välplanerat och funktionellt. Varje rum flödar naturligt in i det nästa, vilket skapar en känsla av sammanhang och rymd. Och utomhus är en dröm med en insynsskyddad trädgård som nås från ett trevligt uterum. På populära Söderkulla bor du på ett utmärkt läge med allt du och familjen kan önska er inbäddat i Söderkullas populära och mysiga villaområde men ändå nära till Södervärn med alla dess förbindelser. Här har du gångavstånd till köpcentret Mobilia med matbutiker, shopping och nöje. För pendlaren är du snabbt ute på motorvägen och närheten till Danmark. Även Hyllie och tågstationen samt Emporia. Varmt välkommen på visning!

Krankajen 36, Dockan, Malmö kommun
  • Imorgon kl 15:45
Krankajen 36, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Krankajen 36, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Krankajen 36

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 895 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/5
3 979 kr/mån
59 015 kr/m²

På frontläge i Dockans Marina ligger denna ljusa tvåa på en hörna med havsutsikt och uteplats i soligt västläge. Bostaden är belägen på en hög förstavåning från bryggsidan vilket minimerar insynen. Bostadens hjärta utgörs av en ljus och luftig sällskapsavdelning där kök och vardagsrum förenas i en social halvöppen planlösning. Härifrån nås den stora uteplatsen i väst där du kan njuta av rogivande utsikt mot Dockans marina och föreningens innergård. Väl insynskyddad av grönskande växtlighet. Utöver detta erbjuder bostaden ett stort badrum med tvättmöjligheter samt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. På Krankajen 36 bor du lugnt och ostört men ändå nära stadens puls. Härifrån nås caféer, restauranger och kommunikationer på bekvämt promenadavstånd. Lägenhetens attraktiva läge erbjuder dessutom närhet till pendlarvänliga Centralstationen. Under sommarmånaderna blomstrar den välskötta innergården och i fastigheten finns bland annat ett underjordiskt garage. Detta är kort sagt ett optimalt boende för livsnjutaren som vill ha nära till både hav, strand och city. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Carlsgatan 31, City, Malmö kommun

Carlsgatan 31

Lägenhet
City, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 650 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5/16
4 275 kr/mån
48 182 kr/m²

Välkommen till Cityterrassen, en plats där Malmös centrum och Nyhamnen förenas på ett unikt sätt. Här kan du uppleva stadslivet dygnet runt, med närliggande butiker och arbetsplatser, samtidigt som du har närheten till havet och Malmös grönområden. Cityterrassen erbjuder en atmosfär av spontanitet och möjligheten att snabbt nå Köpenhamn och resten av Europa. Med sina generösa 55 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en perfekt balans mellan funktion och komfort. Det första som möter dig är den öppna och moderna planlösningen som strömmar naturligt mellan kök och vardagsrum. Lägenheten stoltserar även med en härlig balkong att njuta av kvällssolen med fri utsikt över hamnen. Bostaden är utrustad med fina tillval som förhöjer dess redan eleganta karaktär. Det vit pigmenterade golvet skapar en ljus och luftig känsla som kompletteras av det stilrena och moderna köket. Föreningen erbjuder en gemensam exklusiv terrass att ta del av med unik utsikt över Malmö stad. Modernt inrett med växter och trall däck med plats för att umgås med familj och vänner eller för att njuta av stillsam tid för dig själv. Föreningen erbjuder bekvämligheter såsom garageplatser, cykelförråd och övernattningslägenhet. Inflytt beräknat Oktober 2024. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse och för genomgång av bostaden - Johannes Rundberg 0739-206677

  • Balkong
  • Hiss
Eriksdalsgatan 7B, Katrinelund, Malmö kommun

Eriksdalsgatan 7B

Lägenhet
Katrinelund, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 695 000 kr
74 m²
3 rum
vån 7/8
4 666 kr/mån
22 905 kr/m²

Vi tar hissen upp till våning 7 och slås direkt av den rogivande utsikt över vackra grönområden. Lägenheten erbjuder en välplanerad planlösning med ett rymligt vardagsrum med utgång till en härlig balkong i solsäkert söderläge, ett funktionellt kök med god arbetsyta, två lättmöblerade sovrum och ett helkaklat badrum. Utöver detta finns goda förvaringsmöjligheter i flera inbyggda garderober med överskåp och i de två förråden som tillhör bostaden. På Eriksdalsgatan 7B bor du i en stabil HSB-förening med välskötta fastigheter på omtyckta Katrinelund. På bekvämt gångavstånd nås grönområden, livsmedelsbutiker och gym. På fem minuters promenad nås även knutpunkten Värnhem med goda busskommunikationer inom Malmö och till Lund. Värnhem omges av ett varierat utbud av restauranger och dagligvarukommers, samt aktivitetscentret Entré. Tvärs över gatan lockar grönskande Ellstorpsparken. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
S:t Pauli Kyrkogata 19 A, Rörsjöstaden, Malmö kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
S:t Pauli Kyrkogata 19 A, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 2
S:t Pauli Kyrkogata 19 A, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 3

S:t Pauli Kyrkogata 19 A

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
5 495 000 kr
122 m²
4.5 rum
vån 3/5
5 911 kr/mån
45 041 kr/m²

På en av de vackra sidogatorna som visar vägen mot mäktiga Sankt Pauli kyrka sträcker den praktfullt utsmyckade jugendfastigheten ut sig. Likt Kungsgatans allé runt hörnet, kantas gatan av anrika byggnader, ståtliga träd och grönska. Fastighetens stilspråk är typiskt för byggåret 1904. Byggnaden har en vaniljvit putsad fasad med dekorativa inslag med växtmotiv, höga fönster med småspröjsade överdelar, indragna balkonger och runda burspråk. Samma bevarade känsla råder i våningen om 122 kvm, fördelade på 4,5 rum och kök. Bostaden är placerad på andra våningen med genomgående planlösning. Sällskaprum och matsal är placerade mot gatan, separerade av tidstypiska pardörrar. Master bedroom med utgång till balkong i sydväst, kök, ett sovrum och ett kontor vetter mot innergården. Originaldetaljerna som minner om svunna tider är både många och storslagna; fiskbensparkett, vackra originalfönster, profilerade listverk, spegeldörrar och en fantastisk takhöjd på över tre meter. I flera av rummen förekommer dessutom takrosetter och välvda dörröppningar. Köket är rymligt, klassiskt. Badrummet är också mordernt och där finns ett härligt badkar att njuta av. Utöver ett vackert hem, erbjuds även funktionalitet i form av generös förvaring och stora rumsvolymer. Föreningen erbjuder en stabil ekonomi med låg belåningsgrad, stora förråd och en fin innergård att njuta av på sommaren. Rörsjöstaden erbjuder inte bara ett stämningsfullt och vackert kvarter, utan också ett fantastiskt läge. En kortare promenad eller cykeltur tar dig in till hela stadens utbud på få minuter. Bara några kliv från porten finns det även ett par trevliga ställen för en bit mat eller fika.

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 73