SkandiaMäklarna Norrköping

SkandiaMäklarna Norrköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Folkborgsvägen 8A, Sandtorp, Norrköpings kommun
  • Mån 20 maj kl 16:30
Folkborgsvägen 8A, Sandtorp, Norrköpings kommun, bild 2
Folkborgsvägen 8A, Sandtorp, Norrköpings kommun, bild 3

Folkborgsvägen 8A

Lägenhet
Sandtorp, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 195 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/4
6 423 kr/mån
28 506 kr/m²

Varmt välkomna till denna moderna 3:a, belägen på våning 3/4 med bekväm access till hiss. Här finns allt man kan önska; ett ljust och fint kök med öppen planlösning mot vardagsrum, två trivsamma sovrum, en klädkammare och ett helkaklat duschrum med egen tvättavdelning. Här finns även en rymlig balkong med fri utsikt och som tack vare inglasning upplevs mer som ett uterum än en "vanlig" balkong. Då huset byggdes 2017 känns det mesta fortfarande nytt och stilrena färg- och materialval sätter en trivsam prägel på detta ljuvliga hem. Ett stort vindsförråd ingår och en parkeringsplats med laddstolpe finns ledig att hyra. Välskött bostadsrättsförening där både värme, kallvatten, tv och bredband ingår i månadsavgiften. Gångavstånd till Ica Kvantum, förskola/skola, spårvagn, idrottsområdet Himmelstalund. Cykelavstånd till Campus och centrala Norrköping. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åbygatan 10, Centralt, Norr, Norrköpings kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00
Åbygatan 10, Centralt, Norr, Norrköpings kommun, bild 2
Åbygatan 10, Centralt, Norr, Norrköpings kommun, bild 3

Åbygatan 10

Lägenhet
Centralt, Norr, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
995 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 906 kr/mån
23 140 kr/m²

Med ett centralt läge nära resecentrum ligger denna charmerande pärla med en härlig balkong i västerläge! Här erbjuds en luftig 1,5a med ett rejält allrum där både soffa och säng får plats, utmärkta förvaringsmöjligheter i praktisk klädkammare, ett arbetsvänligt kök med plats för matbord, praktiskt badrum med badkar och en yteffektiv hall med bra avhängningsmöjligheter. Charmiga detaljer såsom ett gediget trägolv i hela lägenheten, vackra fönsterbeslag och fina fönsterbänkar sätter en härlig prägel på detta inbjudande hem. Här bor man i en trevlig förening med en fin innergård med grillmöjligheter. Central adress med närhet till suveräna kommunikationer vid resecentrum och gångavstånd till Folkparken, universitetet & Strömmens härliga promenadstråk utmed vattnet. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Smedstuguplan 3, Haga, Norrköpings kommun
  • Lör 18 maj kl 12:00
Smedstuguplan 3, Haga, Norrköpings kommun, bild 2
Smedstuguplan 3, Haga, Norrköpings kommun, bild 3

Smedstuguplan 3

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 295 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 573 kr/mån
22 920 kr/m²

Äntligen saluförs denna stilrena och luftiga 2-rummare i hjärtat av Haga! Dessa 56,5k kvm erbjuder en välkomnande hall, ett badrum med tvättmaskin, ett modernt kök med allt du behöver, ett gediget vardagsrum där det finns plats för soffa och tillhörande möblemang, franskbalkong, ett avkopplande och harmoniskt sovrum samt en klädkammare med gott om förvaringsutrymme. En bostad som bara måste upplevas på plats. Riksbyggens Norrköpingshus nr 5 är en välskött och stabil bostadsrättsförening. I den reda låga avgiften ingår allting förutom hushållselen (förbrukningen). Från Smedstuguplan 3 har du goda kommunikationer in till centrum och med cykel tar det bara ett par minuter. Kostnadsfri parkering på gatorna. Närhet till fina promenadstråk och Himmelstalundsfältet som ligger på gångavstånd. Välkommen Hem!

  • Premium
Wilhelm Wibergs gata 112, null, Norrköpings kommun

Wilhelm Wibergs gata 112

Villa
Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 595 000 kr
107 + 21 m²
5 rum
133 m² tomt

Välkommen till detta nyrenoverade radhus om totalt 128 kvm med ett mycket bra läge i övre Klockaretorpet! Radhuset rymmer fem rum och kök varav fyra sovrum där ett av dessa har utgång till balkong. Alla sovrum är belägna på entréplanet och även ett helkaklat duschrum -22. En trappa ner finns de sociala ytorna med kök och vardagsrum beläget i ett enda stort rum med generösa kvadrat och vattenburen golvvärme. Perfekt för sammankomster och stora middagar. Köket -22 är klassiskt modernt med vita luckor, bänskivor i svart granit och rostfria vitvaror. I intilliggande tvättstuga finns även ett extra litet kök installerat i behov av extra kapacitet. Ytterligare ett helkaklat duschrum -22 finns även på detta plan i sobert utförande. Från vardagsrummet tar ni er ut till husets baksida med större altandäck i trä delvis under tak. Här finns gott om utrymme för grillmiddagar och slappa dagar i sol. På både fram- och baksidan finns praktiska förråd. Här blir ni en del av populära samfälligheten Mandolinen. I samfällighetskostnaden om 3 084 kr/mån ingår vatten, värme, renhållning, snöröjning, garage, p-platser, lek- och grönytor. Driften avseende kall- och varmvatten är schablonbaserad och regleras en gång per år. Som medlem i föreningen och radhuslängan så hjälps ni åt med trädgårdsskötseln av de gemensamma gräsytorna. I övre Klockaretorpet bor ni barnvänligt med naturen runt knuten och med närhet till affär, förskola, skola, vårdcentral, tandläkare och kommunikationer. Detta boende är perfekt för er som söker ett lättskött och bekvämt boende med grönområde intill knuten! Välkommen hem!

Nordvästgatan 20, Lindö, Norrköpings kommun
  • Lör 18 maj kl 15:30
Nordvästgatan 20, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Nordvästgatan 20, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Nordvästgatan 20

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 795 000 kr
86 + 46 m²
5 rum
948 m² tomt

Med grönskande allmänning mittemot ligger detta charmerande hus på lugn & barnvänlig gata utan genomfartstrafik. Här erbjuds en tilltalande 1,5-plans villa med källare, ett stort dubbelgarage och en rejäl men också lättskött trädgårdstomt med flera uteplatser. Den mysiga insidan bjuder på bl.a. ett stilrent kök med utgång till den inglasade altanen, ett bra vardagsrum med en stämningshöjande braskamin och en matsal som ger plats för både vänner & familj. Här finns även 2-3 sovrum, ett smakfullt nyrenoverat duschrum, ett rejält badrum och en fräsch tvättstuga. Den inglasade altanen utgör en användbar yta som med lite hjälp av filtar & infravärme även kan nyttjas en bra bit både innan & efter den svenska sommarsäsongen. När man i stället vill känna solens strålar och den sköna sommarbrisen finns ett ordentligt trädäck med plats för både utemöbler, utekök och grill. Den plana tomten bjuder även på lekvänliga gräsytor, en äldre förrådsbyggnad och en prydlig framsida med asfaltering, stenläggning och grusplanteringar. Som pricket över i:et adderas dessutom ett dubbelgarage med förrådsyta och uppvärmning via bergvärme. Här bor man i ett omtyckt och barnvänligt område med närhet till både småbåtshamn, hamnkrog, havsbad, välsorterad matbutik och vackra promenadstråk utmed Bråviken och i Abborrebergs trolska skog. I området finns även flera förskolor, skolor och fina lekparker. Bekvämt cykelavstånd in till citykärnan och bra bussförbindelser. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Sandbyhovsgatan 8, Sandbyhov, Norrköpings kommun
  • Sön 19 maj kl 15:30

Sandbyhovsgatan 8

Lägenhet
Sandbyhov, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 150 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 1/5
6 846 kr/mån
21 827 kr/m²

Varmt välkommen till Sandbyhovsgatan 8 och denna trivsamma fyra i markplan med inglasat uterum. Bekvämt belägen på första våningen möts du av en denna välplanerade lägenhet om 98,5 kvm fördelat över fyra rum och kök. Insidan erbjuder flera härliga detaljer, materialval och bekvämligheter. Här finns bl.a. ett socialt vardagsrum med ett gott ljusinsläpp, tre trivsamma sovrum och ett arbetsvänligt kök med utgång till ett inglasad uterum med infravärme. Här erbjuds även ett helkaklat badrum med golvvärme och både tvättmaskin samt torktumlare, gästtoalett och flera goda förvaringsutrymmen via klädkammare. I Riksbyggen Brf Sandbypark kommer du att bo i en trygg och välskött bostadsrättsförening med flera bekvämligheter som t.ex. möjlighet till både parkeringsplats och garageplats på innergården. I snabbt växande Sandbyhov bor du med närhet till skolor och idrottsanläggningar men även service som apotek och vårdinrättningar. I närheten finns även naturområden i Hallbergsskogen och ett brett sortiment med butiker på Ingelsta shopping. På kort avstånd finns även buss- samt spårvagnshållplats om du önskar att ta dig till Norrköpings innerstad. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Styrstad Liljekullen 4, Styrstad/Lundby, Norrköpings kommun

Styrstad Liljekullen 4

Villa
Styrstad/Lundby, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 975 000 kr
150 m²
6 rum
1 608 m² tomt

Välkomna till denna 1,5 plansvilla i Styrstad. Belägen med en vidunderlig utsikt över de härliga åkrarna, får du här en oas av lugn och ro i en naturskön miljö. Huset är från Eksjöhus och har en smart planlösning som gör det till det perfekta familjehemmet. Entréplanet är välplanerat och innehåller tre rymliga sovrum, ett duschrum samt en praktisk tvättstuga med egen ingång. Du har även tillgång till ett härligt kök, där du kan njuta av vacker utsikt samtidigt som du lagar mat till familjen. Här finns gott om plats för både matlagning och social samvaro. På övre plan finns ett stort sovrum, en klädkammare, ytterligare ett duschrum och ett mysigt allrum. Här kan du koppla av efter en lång dag och återigen njuta av den vackra utsikten som omger huset. Den stora trädgården är en oas för din familj och vänner att njuta av under årets alla dagar, och här finns gott om plats för lek och avkoppling. Till villan hör även ett praktiskt garage och förråd. Välkommen hem!

Generalsgatan 4, Centralt, Strömmen, Norrköpings kommun
  • Mån 20 maj kl 17:00
Generalsgatan 4, Centralt, Strömmen, Norrköpings kommun, bild 2
Generalsgatan 4, Centralt, Strömmen, Norrköpings kommun, bild 3

Generalsgatan 4

Lägenhet
Centralt, Strömmen, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 195 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/4
2 474 kr/mån
29 875 kr/m²

Varmt välkommen till Generalsgatan 4 och denna trivsamma enrummare. Lägenheten är ljus, väldisponerad och erbjuder fantastiska attribut såsom generösa förvaringmöjligheter, fönsterbänkar i massiv trä och kolmårdsmarmor med fokus på sociala- och praktiska utrymmen. Här erbjuds ett arbetsvänligt kök med inbyggd bänkyta vilket möjliggör middagar för flera gäster utan att det känns trångt, ett luftigt vardagsrum med privat sovdel, två klädkammare, en inbjudande hall samt ett duschrum. Här bor du i en välskött HSB-förening med låg belåning. Här kan du förvänta dig en bekväm och bekymmersfri boendemiljö. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV, bredband och den fasta elnätsavgiften. Lägenheten erbjuder också extra förvaringsutrymmen med ett vindsförråd och ett källarförråd. Det ger dig gott om plats att organisera dina tillhörigheter och hålla din bostad i ordning. I föreningen finns också gemensamma faciliteter som kommer att förbättra din livsstil. Här finns bl.a bastu, tvättstuga, samlingslokal där du kan träffa grannar och ordna evenemang och när besökare kommer finns ett övernattningsrum tillgängligt. En annan fördel med denna förening är den välskötta innergården. Här kan du njuta av utomhusaktiviteter och grillmöjligheter under sommarhalvåret. Det är en perfekt plats att umgås med grannar och njuta av det trevliga vädret. Det bästa av allt är läget. Du kan flytta in och omedelbart trivas, samtidigt som du har tillgång till allt som centrala Norrköping har att erbjuda. Restauranger, Universitet, bekväma kommunikationer och resecentrum ligger alla inom gångavstånd. Du behöver inte anstränga dig för att ta dig till de bekvämligheter och nöjen som staden har att erbjuda. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

  • Premium
Medvindsgatan 51, null, Norrköpings kommun
Medvindsgatan 51, null, Norrköpings kommun, bild 2
Medvindsgatan 51, null, Norrköpings kommun, bild 3

Medvindsgatan 51

Villa
Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
8 800 000 kr
168 + 21 m²
6 rum
558 m² tomt

Välkommen till denna exklusiva villa en stenkast från småbåtshamnen i Lindö. Villan totalrenoverades 2022/2023 och kan nästan likställas med en nybyggnation. Här har ägaren lagt ner stort engagemang för att få ett sobert och lyxigt boende med en röd tråd i högkvalitativa materialval för att känna harmoni. På entréplan välkomnas du av hallen med goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggd förvaring under trapp. Helkaklat duschrum och tvättstuga med dubbla tvättmaskiner, en torktumlare och stenskivor. Här finns även en utgång till den stenlagda uteplatser som omger huset. Ett sovrum finns i anslutning till hallen som med fördel kan användas till kontor för att få alla sociala ytor på entréplan. Resterande ytor utgörs av vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning. Köket har exklusiva maskiner och bänkskivor i kvartsit för en lyxig känsla. Köksön i mitten är perfekt för läxhjälp med barnen samtidigt som matlagningen pågår eller varför inte för kvällens mingel. Även här finns utgång till uteplatsen utanför. En våning upp slås man av den magnifika utsikten över Bråviken via stora skjutpartier i glas. Utanför finns en balkong med glasräcke som näst intill blir osynligt och känslan av indoor/outdoor blir inte mer verkligt än så här. Givetvis finns här även ett helkaklat badrum med både duschplats och badkar samt tre sovrum. Integrerat garage med klinkergolv och elektrisk port, även här är det golvvärme. Bergvärme, FTX och vattenburen golvvärme på båda plan är energisnålt och ger låg drift samtidigt som komforten hoppar upp ytterligare ett snäpp. Helt enkelt ett hus som måste upplevas. Beläget intill småbåtshamnen med strandpromenad och restaurang precis nedan och närhet till skog, förskolor, skolor och mataffär. Enskilda visningar efter överenskommelse, välkommen med din intresseanmälan. Välkommen hem!

  • Premium
Blommelundsallén 1, Sandyhov, Norrköpings kommun
  • Tis 14 maj kl 19:00
Blommelundsallén 1, Sandyhov, Norrköpings kommun, bild 2
Blommelundsallén 1, Sandyhov, Norrköpings kommun, bild 3

Blommelundsallén 1

Lägenhet
Sandyhov, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 495 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/6
7 097 kr/mån
27 418 kr/m²

Varmt välkomna till denna nyproducerade 4:a med stor balkong och bra läge i föreningen. Här finns nu chansen att bli den första att flytta in, men utan den långa väntetid som ofta följer med nyproduktion. Här erbjuds en välplanerad och stilren lägenhet med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, där de sociala ytorna optimerats på bästa sätt. Här finns även en stor balkong, tre rejäla sovrum, en gäst-wc, förråd och ett rymligt duschrum med egen tvättavdelning. Genomgående lamellparkett i ek, stilrent kök från Marbodal och smakfulla färg- och materialval sätter en hög standard på detta drömhem. Flera påkostade designval som bänkskiva i kompositsten, rostfria vitvaror och smakfulla färgval i kök och sovrum. I snabbt växande & familjära Sandbyhov bor man nära både skolor och idrottsanläggningar men även service som apotek och vårdinrättningar. I närheten finns även naturområden i Hallbergsskogen och restauranger, caféer och mängder med butiker i Ingelsta Shopping-området. På kort avstånd finns även buss- samt spårvagnshållplats med täta förbindelser in till citykärnan. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Taborsbergsvägen 13, Haga, Norrköpings kommun
  • Tis 14 maj kl 18:00
Taborsbergsvägen 13, Haga, Norrköpings kommun, bild 2
Taborsbergsvägen 13, Haga, Norrköpings kommun, bild 3

Taborsbergsvägen 13

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
995 000 kr
90,7 m²
3 rum
vån 1/3
8 479 kr/mån
10 970 kr/m²

Välkommen till Taborsbergsvägen 13. Här har vi nöjet att presentera en charmig 3-rumslägenhet på 90,7m² i det omtyckta området Haga. Belägen på första våningen, erbjuder denna lägenhet en optimal planlösning med två mysiga sovrum, ett kök med en trevlig matplats som öppnar upp mot vardagsrummet. Här finner du även en praktisk gäst-wc samt ett badrum komplett med egen tvättmaskin. Lägenheten genomsyras av naturligt ljus, vilket skapar en behaglig atmosfär. Värt att notera är att ett stambyte i föreningen genomfördes 2010. I avgiften ingår Vatten, värme, bredband samt kabel-tv. Området Haga har verkligen allt att erbjuda med närhet till vackra promenadstråk, skolor, förskolor, smidiga kommunikationer, matbutiker och Norrköpings city. Välkommen Hem!

  • Premium
Södra Promenaden 114B, Söder - Vasaparken, Norrköpings kommun
Södra Promenaden 114B, Söder - Vasaparken, Norrköpings kommun, bild 2
Södra Promenaden 114B, Söder - Vasaparken, Norrköpings kommun, bild 3

Södra Promenaden 114B

Lägenhet
Söder - Vasaparken, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
5 750 000 kr
148,8 m²
5.5 rum
vån 1/3
8 890 kr/mån
38 642 kr/m²

På en attraktiv adress i hjärtat av Norrköping ligger denna nyuppförda byggnad med totalt 6 arkitektritade bostadsrättsradhus, två av radhusen är sålda och inflytt börjar till sommaren. Ett ståtligt hus där raka linjer, påkostade materialval och stilsäker färgsättning fångar intresset. Husets fönsterpartier är både många och stora vilket gör att radhusen fullkomligt badar i solljus. I just det här radhuset vill vi slå ett extra slag för den den trivsamma och unika layouten som bjuder på tre våningar där entréplanet består av ett duschrum och ett elegant kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta är en härlig yta som gjord för gemenskap med familj & vänner. En trappa upp finns ett stort badrum med tvättstuga, ett allrum och två ljusa sovrum med flertalet garderober. På det översta planet bjuds det på ytterligare ett duschrum, ett mindre sovrum/kontor samt ett stort allrum med pentry innehållande kyl och vatten. Från allrummet når man ut till den magiska takterrassen med himlen som tak, där vi tror att du kommer spendera merparten av sommarens härliga dagar. Materialvalen i husen är genomtänkta och påkostade och består bl.a av vitlaserade enstavs parkettgolv, genomgående vattenburen golvvärme, bänkskivor i kvartskomposit, rostfria köksmaskiner från Siemens, och helkaklade våtrum med modern inredning. Till lägenheten finns ett källarförråd samt ett gemensamt utrymme för cyklar och barnvagnar. Från huset har du gångavstånd till allt som citylivet har att erbjuda. Gångavstånd till trots så vill man ha en bil och den ställer du bekvämt på din egna parkering på gården och eftersom vi tror att du som köper ett boende av denna kaliber är en modern och framåttänkande individ är alla parkeringsplatser utrustade med elbilsladdare. Välkommen hem!

  • Premium
Nordanskogsvägen 53, Arkösund, Norrköpings kommun
Nordanskogsvägen 53, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 2
Nordanskogsvägen 53, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 3

Nordanskogsvägen 53

Tomt
Arkösund, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 095 000 kr
1 001 m² tomt

Med ett fantastiskt läge i Arkösund erbjuds nu denna attraktiva tomt om 1001 kvm med möjlighet till vattenutsikt. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp är redan betalt och ingår i priset. Enligt gällande detaljplan och planbeskrivning är största tillåtna byggnadsarea för huvudbyggnad 140 kvm i byggnadsarea och dessutom ges byggrätt för komplementsbyggnader upp till 60 kvm byggarea. Därutöver finns Attefallsmöjligheter. Husen tillåts vara högst två våningar (alternativt en våning med inredd vind). Läs gärna mer i bifogad planbeskrivning, se filer. Det har på senare år hänt mycket i området och här bor nu inte bara semesterfirare, utan året-runt-boendena blir fler & fler! På kort promenadavstånd nås vattnet där man har tillgång till en egen båtplats (nr 40) och ett stenkast bort ligger campingen. På gångavstånd finns hela Arkösunds utbud med tennis- & padelbanor, mataffär, gästhamn, hotell, restauranger och badklippor m.m. Välkommen hem!

  • Premium
Petter Swartzgatan 13C, Centralt, Söder, Norrköpings kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Petter Swartzgatan 13C, Centralt, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
Petter Swartzgatan 13C, Centralt, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

Petter Swartzgatan 13C

Lägenhet
Centralt, Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 195 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 580 kr/mån
30 253 kr/m²

Välkomna till denna smart planerade tvårummare mitt i hjärtat av Söder. Insidan av lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats för både soffhörna och matplats, egen inglasad balkong, ett ljust kök, ett fint duschrum samt ett trivsamt sovrum. Välskött HSB-förening där värme, vatten, tv, bredband (250mbit/s) samt den fasta elnätsavgiften ingår i månadsavgiften. Gemensamt i föreningen finns en samlingslokal samt flera tvättstugor och cykelförråd. Miljötänkade förening med solceller installerade på taken. Bo, lev och njut av din bostad bara 5 minuters gång från city eller nyttja spårvagnen som ligger nära intill. Cykelavstånd till Campus och resecentrum. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Risings väg 15A, Svälthagen, Finspångs kommun
  • Lör 18 maj kl 11:00
Risings väg 15A, Svälthagen, Finspångs kommun, bild 2
Risings väg 15A, Svälthagen, Finspångs kommun, bild 3

Risings väg 15A

Lägenhet
Svälthagen, Finspångs kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
395 000 kr
56,2 m²
2 rum
vån 2/3
3 779 kr/mån
7 028 kr/m²

Med ett suveränt läge på våning 2 av 3 erbjuds nu denna rymliga 2:a med en trivsam planlösning och en solig balkong med optimalt sydvästläge. Den inbjudande layouten består av ett stilrent kolmårdskök, ett ljust vardagsrum och ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns dessutom ett fräscht duschrum med egen tvättmaskin och en rejäl klädkammare med utmärkta förvaringsmöjligheter. Stabil, trygg och lågt belånad förening som förvaltas av HSB och där avgiften inkluderar både värme, va, tv-basutbud och bostadsrättstillägg. Till lägenheten hör dessutom två förråd i källaren. Här bor du med närhet till skog, natur, förskola, skola, flertalet lekparker, promenadstråk och har samtidigt endast några minuter till centrum. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Lundavägen 6, null, Valdemarsviks kommun

Lundavägen 6

Villa
Valdemarsviks kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
395 000 kr
95 + 50 m²
4 rum
1 002 m² tomt

På lugn gata i natursköna Valdemarsvik ligger detta 1,5-planshus med källare, om 95 kvm boyta i behov av renovering. Huset har potential med trivsam planlösning och ett härligt ljusinsläpp. Barnvänlig och lättskött trädgårdstomt om rymliga 1 002 kvm med härliga gräsytor och trevligt läge mot allmänning. Här har du gångavstånd till lekplats, förskola, skola, idrottsplats samt grönområden och skog. Välkommen hem!

Hagagatan 46D, Haga, Norrköpings kommun
  • Ons 15 maj kl 19:00
Hagagatan 46D, Haga, Norrköpings kommun, bild 2
Hagagatan 46D, Haga, Norrköpings kommun, bild 3

Hagagatan 46D

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 950 000 kr
97,8 m²
4 rum
vån 3/3
5 295 kr/mån
19 939 kr/m²

Varmt välkomna till Hagagatan 46D och denna rymliga lägenhet om hela 97,8 kvm! Här bor ni bekvämt och ostört högst upp i huset med minimal insyn och disponerar hela våningsplanet för er själva. Insidan erbjuder högt till tak samt ljusa och fina ytskikt i hela lägenheten med fantastiskt ljusinsläpp från flera olika väderstreck. Optimala förvaringsmöjligheter via klädkammare, flertalet garderober i alla tre sovrum samt i båda hallarna. Stilfullt kök med många arbetsytor samt utsikt över föreningens grönskande innergård. Stort vardagsrum med härlig rymd, en mysig samlingsplats för familjen i lägenhetens mittpunkt! Från vardagsrummet nås även balkong under tak som erbjuder eftermiddagssol och en vy som sträcker sig långt. Sist men inte minst har vi två duschrum med kaklade väggar! Brf Kastanjen 1-5 är en trygg och solid förening med låg belåningsgrad och stora renoveringar redan gjorda. Till lägenheten hör två källarförråd. Bra förbindelser till centrala Norrköping. På endast 10min når man citykärnan med cykel eller spårvagn. Spårvagnshållplats finns ett stenkast från bostaden. Här bor man i ett omtyckt område med ett närområde som erbjuder både livsmedelsbutik, pizzeria, bensinstation, frisör m.m. Hoppas vi ses på visningen - Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Nelinsgatan 28, Söder, Norrköpings kommun
  • Sön 19 maj kl 16:30
Nelinsgatan 28, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
Nelinsgatan 28, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

Nelinsgatan 28

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 295 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/4
4 172 kr/mån
25 900 kr/m²

Med ett bekvämt läge på första våningen erbjuds nu denna genomgående och ljusa 2:a. Insidan bjuder på en riktigt trevlig planlösning där allt känns genomtänkt och ytorna är väldisponerade. I det luftiga vardagsrummet finns plats för såväl soffgrupp som matbord och det arbetsvänliga köket med stilren interiör har gott om skåpförvaring och bänkyta för matlagning. Här finns dessutom ett mysigt sovrum med lyxig walk in closet, ett fräscht duschrum, en extra klädkammare och en möblerbar innerhall. Här bor man i en stabil HSB förening med en avgift som inkluderar både värme, vatten, tv, bredband och den fasta avgiften för el. Till lägenheten hör både ett vindsförråd samt ett mindre källarförråd och i föreningen finns flera gemensamma tvättstugor och en föreningslokal. Omtyckt läge på populära Söder med gångavstånd till både citykärnan, kommunikationer, affärer, grönområden och vackra promenadstråk. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Myrvägen 42, Svärtinge, Norrköpings kommun

Myrvägen 42

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 295 000 kr
1 082 m² tomt

Denna trivsamma tomt belägen i omtyckta Svärtinge har en generös yta om 1 082 kvm och ett högt läge med vackra omgivningar kring skog och natur. Härifrån har du gångavstånd till rofyllda löpspår i skogen, förskolor och skola, mataffär och kommunikationer, samtidigt som du har naturen inpå knuten. Tomten är knuten till Myresjöhus och lämpar sig för flera olika husmodeller som kan anpassas utifrån egna önskemål och behov. Kostnad för V/A tillkommer. Välkommen att höra av dig för mer information!

Kungsstensvägen 38, Graversfors, Norrköpings kommun

Kungsstensvägen 38

Villa
Graversfors, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 495 000 kr
135 m²
5 rum
1 855 m² tomt

Med ett högt och skyddat läge i Åby intill skog och växtlighet finns denna ljusa och hemtrevliga 1,5-plansvilla om 135 kvm med otrolig utsikt över omkringliggande naturen. Huset har totalrenoverats och tillbyggts under 2011-2015, och under 2023 uppfördes både garage och ett högklassigt Attefallshus. Bostaden har en praktisk disponering med trivsamma sociala ytor på entréplan medan de fyra sovrummen är belägna på övre plan. Dusch- och badrum på vardera plan, likaså bra förvaringsutrymmen och generösa ljusinsläpp. Köket är i modernt utförande och ligger i öppen planlösning mot matplats och öppen spis som ger både värme och mysfaktor. Den stora altanen löper längsmed två av husets sidor där man kan njuta av solen, fågelkvittret och den underbara vyn över hustopparna. Huset erbjuder dessutom en stor balkong, perfekt för avkoppling med en kopp te i lugn och ro. Villan är belägen i lågtrafikerat område i populära Graversfors, med gångavstånd till skogspromenader och sjöar med badplats, men också närhet till förskolor, skolor, mataffär och kommunikationer.

Klingsbergsgatan 13, null, Norrköpings kommun
Klingsbergsgatan 13, null, Norrköpings kommun, bild 2
Klingsbergsgatan 13, null, Norrköpings kommun, bild 3

Klingsbergsgatan 13

Villa
Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
7 495 000 kr
162 + 80 m²
6 rum
774 m² tomt

På en av Klingsbergs bästa tomter ligger denna mycket fina tvåfamiljsvilla som genomgått en omfattande, smakfull och påkostad renovering 2019/20. Fastigheten inrymmer två mycket fina lägenheter varav den ena är uthyrd med hyresintäkter på 12.000 kr/månad. Entréplan och källarplanet är ledigt för köparen (Det har tidigare hyrts ut för 25.000 kr/månad. Källaren kan man utnyttja till hobbyverksamhet alternativ kontor eller mottagning. Bra parkeringsmöjligheter genom fyra stycken parkeringsplatser. Stor tomt med en hel del fruktträd där det finns utvecklingsmöjligheter. Här finns möjligheten att bo på en attraktiv adress med bara ett stenkast från centrum och samtidigt få en fin totalekonomi genom att hyra ut eller för den som har behov av flera boenden och verksamhet inom familjen. Välkommen hem!

  • Premium
Pampusvägen 22C, Lindö, Norrköpings kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00
Pampusvägen 22C, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Pampusvägen 22C, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Pampusvägen 22C

Lägenhet
Lindö, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 895 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
4 500 kr/mån
38 092 kr/m²

Mitt i Lindös idylliska villakvarter erbjuds nu denna moderna 3:a med mysig radhuskänsla. Detta toppfräscha boende stoltserar med en ordentlig & insynsskyddad uteplats med både altandäck och gräsytor samt en mindre uteplats vid entrén. Lägenheten nås utan några trappor och upp till det tillhörande vindsförrådet tar man sig enkelt & bekvämt med hiss. Insidan bjuder på en stilren interiör och en öppen planlösning mellan matplats, kök och vardagsrum - den perfekta layouten för ett socialt hemmaliv och optimerad yta. Här finns även två rofyllda sovrum med bra förvaring, ett stort duschrum med suveräna tvättmöjligheter och genomgående vattenburen golvvärme. Som grädde på moset medföljer även en öronmärkt parkeringsplats till en blygsam kostnad på 300kr/mån. Föreningens medlemmar kan även njuta av en relax med både bastu & spabad och en gästlägenhet finns att hyra när övernattande gäster kommer på besök. Unikt tillfälle att få den där härliga huskänslan, men med alla fördelar och bekvämligheter som följer med bostadsrättslägenhet. På kort gångavstånd nås både Bråvikens strandkant, småbåtshamn, kvarterskrog, minigolf och badbryggor för ett svalkande dopp. I närområdet finns flera förskolor, skolor och en välsorterad matbutik. In till city finns fina cykelbanor och det är även täta bussförbindelser med närmsta hållplats ett stenkast från lägenheten. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bandygränd 4, Ektorp, Norrköpings kommun
  • Mån 13 maj kl 17:30
Bandygränd 4, Ektorp, Norrköpings kommun, bild 2
Bandygränd 4, Ektorp, Norrköpings kommun, bild 3

Bandygränd 4

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 8/8
5 029 kr/mån
25 577 kr/m²

Välkommen till denna 3:a högst upp i huset med fri utsikt. Denna lägenhet om 78 kvm är välplanerad och erbjuder ett rymligt vardagsrum med fri utsikt, ett stort kök med gott om plats för matplats, köket är nytt från 2015 med bland annat en stor kyl och en stor frys, två sovrum med förvaring via skjutgarderober och dubbla badrum med wc och dusch. Den inglasade balkongen ger gott om plats för möblermang, här ges utsikt över Norrköping och läget i öster ger kvällssol. Välskötta och uppskattade HSB Brf Högalund erbjuder bland annat gemensamhetsutrymmen så som gästlägenhet, bastu högst upp i huset med utsikt och swimmingpool på entréplanet i byggnaden bredvid. Ett bekvämt boende som nås utan ett enda trappsteg, hiss i huset och tvättstuga på varje våningsplan. Garage i källarplan. Minuter till city med restauranger och kommunikationer. Ett läge som sällan dyker upp på marknaden, missa inte möjligheten att gå på visning, välkommen!

  • Premium
  • Hiss
Hörngatan 16B, Centralt, Söder, Norrköpings kommun
  • Tor 16 maj kl 17:00

Hörngatan 16B

Lägenhet
Centralt, Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 295 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 100 kr/mån
28 778 kr/m²

Varmt välkommen till Hörngatan 16B på omtyckta Söder! Välkomna till denna smakfulla lägenhet med centralt läge intill Södra Promenaden. Insidan erbjuder en välkomnande hall, ett ljust och fint kök med plats för matbord. Ett fint duschrum samt ett trivsamt allrum med gott om plats för både soffa, matbord och sängplats. Vidare erbjuds även en trivsam sovalkov eller större walk-in-closet. Till lägenheten hör två förråd i husets källarplan. Välskött HSB-förening med en fin innergård. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband (250mbit/s) och hela hushållselen. På nära avstånd finns allt man kan önska; resecentrum, Campus, Strömmen, Folkparken, restauranger, mataffärer och citykärnan med hela dess utbud. Välkommen hem!

  • Plus
Dalsgatan 18, Centralt, Norrköpings kommun
  • Mån 13 maj kl 18:00
Dalsgatan 18, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Dalsgatan 18, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Dalsgatan 18

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 350 000 kr
123 m²
3.5 rum
vån 3/3
9 795 kr/mån
27 236 kr/m²

I en majestätisk fastighet anno 1800 ligger denna unika vindsvåning med ett riktigt drömläge och attribut man lätt förälskar sig i. Insidan bjuder på ett genomgående toppskick där både kök, duschrum och gäst-wc moderniserats. Det smakfulla köket är som gjort för stora middagar & mingel med sin centrala köksö, stora vitrinskåp och generösa vinkyl. Här finns även ett luftigt vardagsrum med vackra fönsterpartier, listverk, speglade dörrar och en dekorativ öppen spis, dock ej i bruk. I nära anslutning ligger matsalen som leder vidare ut till den magiska balkongen med markis och gott om plats för ett ordentligt möblemang. Till sist finns de två rofyllda sovrummen med effektfulla snedtak, suveräna förvaringsmöjligheter och insynsskyddade lägen. Till lägenheten hör ett kallförråd och en parkeringsplats på den låsta innergården, en riktigt lyx när man bor mitt i city. Här bor man i Brf Paraden som förvärvade tre 1800-talshus med kontorslokaler, vilka sedan förädlades till bostadsrätter under 2010. Som medlem har man tillgång till både övernattningslägenhet och en fantastisk gemensamhetslokal med spa, bubbelpool och bastu. Fint läge alldeles intill Louis De Geer med gångavstånd till allt som staden har att erbjuda. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 140