SkandiaMäklarna Norrköping

SkandiaMäklarna Norrköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kungsstensvägen 38, Graversfors, Norrköpings kommun
  • Kommande

Kungsstensvägen 38

Villa
Graversfors, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 495 000 kr
135 m²
5 rum
1 855 m² tomt

Med ett högt och skyddat läge i Åby intill skog och växtlighet finns denna ljusa och hemtrevliga 1,5-plansvilla om 135 kvm med otrolig utsikt över omkringliggande naturen. Huset har totalrenoverats och tillbyggts under 2011-2015, och under 2023 uppfördes både garage och ett högklassigt Attefallshus. Bostaden har en praktisk disponering med trivsamma sociala ytor på entréplan medan de fyra sovrummen är belägna på övre plan. Dusch- och badrum på vardera plan, likaså bra förvaringsutrymmen och generösa ljusinsläpp. Köket är i modernt utförande och ligger i öppen planlösning mot matplats och öppen spis som ger både värme och mysfaktor. Den stora altanen löper längsmed två av husets sidor där man kan njuta av solen, fågelkvittret och den underbara vyn över hustopparna. Huset erbjuder dessutom en stor balkong, perfekt för avkoppling med en kopp te i lugn och ro. Villan är belägen i lågtrafikerat område i populära Graversfors, med gångavstånd till skogspromenader och sjöar med badplats, men också närhet till förskolor, skolor, mataffär och kommunikationer.

Nordvästgatan 20, Lindö, Norrköpings kommun
  • Kommande
Nordvästgatan 20, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Nordvästgatan 20, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Nordvästgatan 20

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 795 000 kr
86 + 46 m²
5 rum
948 m² tomt

Med grönskande allmänning mittemot ligger detta charmerande hus på lugn & barnvänlig gata utan genomfartstrafik. Här erbjuds en tilltalande 1,5-plans villa med källare, ett stort dubbelgarage och en rejäl men också lättskött trädgårdstomt med flera uteplatser. Den mysiga insidan bjuder på bl.a. ett stilrent kök med utgång till den inglasade altanen, ett bra vardagsrum med en stämningshöjande braskamin och en matsal som ger plats för både vänner & familj. Här finns även 2-3 sovrum, ett smakfullt nyrenoverat duschrum, ett rejält badrum och en fräsch tvättstuga. Den inglasade altanen utgör en användbar yta som med lite hjälp av filtar & infravärme även kan nyttjas en bra bit både innan & efter den svenska sommarsäsongen. När man i stället vill känna solens strålar och den sköna sommarbrisen finns ett ordentligt trädäck med plats för både utemöbler, utekök och grill. Den plana tomten bjuder även på lekvänliga gräsytor, en äldre förrådsbyggnad och en prydlig framsida med asfaltering, stenläggning och grusplanteringar. Som pricket över i:et adderas dessutom ett dubbelgarage med förrådsyta och uppvärmning via bergvärme. Här bor man i ett omtyckt och barnvänligt område med närhet till både småbåtshamn, hamnkrog, havsbad, välsorterad matbutik och vackra promenadstråk utmed Bråviken och i Abborrebergs trolska skog. I området finns även flera förskolor, skolor och fina lekparker. Bekvämt cykelavstånd in till citykärnan och bra bussförbindelser. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Lindövägen 38B, Öster, Oxelbergen, Norrköpings kommun
  • Kommande

Lindövägen 38B

Lägenhet
Öster, Oxelbergen, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/4
4 398 kr/mån
26 250 kr/m²

Varmt välkommen till Lindövägen 38B och denna fina trea med ett mycket attraktivt gavelläge! Här erbjuds en väldisponerad planlösning om 76 kvm med flera härliga detaljer och bekvämligheter. Lägenheten är bekvämt belägen på våning 3 med ett fint ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Insidan erbjuder två trivsamma sovrum, ett socialt och rymligt vardagsrum med en eldningsbar öppen spis och balkong i härligt solläge. Ett arbetsvänligt kök med ljusa luckor och ett praktiskt duschrum med tvättmaskin. Här bor du i en mycket välskött HSB-förening där värme, vatten, tv, bredband (100/100 Telia) och den fasta elnätsavgiften ingår i den redan låga månadsavgiften. Till lägenheten hör ett källarförråd och tvättstuga finns i källaren. I Oxelbergen bor du med närhet till Oxelbergsparken och på behagligt avstånd når du även livsmedelsaffär, kiosk och pizzeria. Gång- /cykelavstånd till Citykärnan och resecentrum och med bra med bussförbindelser på Lindövägen. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Ekövägen 8, null, Norrköpings kommun
  • Kommande
Ekövägen 8, null, Norrköpings kommun, bild 2
Ekövägen 8, null, Norrköpings kommun, bild 3

Ekövägen 8

Villa
Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 495 000 kr
140 + 36 m²
1 254 m² tomt

Välkomna till denna vita husdröm med lantligt läge på Vikbolandet med totalyta om 176 kvm. Allt smidigt i ett plan med bra planlösning då huset är uppdelat med alla fyra sovrummen i en separat del med både badrum och duschrum lättillgängligt. I den andra delen finns kök och vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp och öppet upp till nock vilket ger känslan av en otrolig rymd. Här finns även utgång till altan under tak och från tvättstugan når du garaget. På tomten finns ett litet hus med relaxavdelning och bastu för avkoppling. Välkommen hem!

  • Premium
Åbygatan 10, Centralt, Norr, Norrköpings kommun
  • Kommande
Åbygatan 10, Centralt, Norr, Norrköpings kommun, bild 2
Åbygatan 10, Centralt, Norr, Norrköpings kommun, bild 3

Åbygatan 10

Lägenhet
Centralt, Norr, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
995 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 906 kr/mån
23 140 kr/m²

Med ett centralt läge nära resecentrum ligger denna charmerande pärla med en härlig balkong i västerläge! Här erbjuds en luftig 1,5a med ett rejält allrum där både soffa och säng får plats, utmärkta förvaringsmöjligheter i praktisk klädkammare, ett arbetsvänligt kök med plats för matbord, praktiskt badrum med badkar och en yteffektiv hall med bra avhängningsmöjligheter. Charmiga detaljer såsom ett gediget trägolv i hela lägenheten, vackra fönsterbeslag och fina fönsterbänkar sätter en härlig prägel på detta inbjudande hem. Här bor man i en trevlig förening med en fin innergård med grillmöjligheter. Central adress med närhet till suveräna kommunikationer vid resecentrum och gångavstånd till Folkparken, universitetet & Strömmens härliga promenadstråk utmed vattnet. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Odaltorg 3, Öster, Oxelbergen, Norrköpings kommun
  • Kommande
Odaltorg 3, Öster, Oxelbergen, Norrköpings kommun, bild 2
Odaltorg 3, Öster, Oxelbergen, Norrköpings kommun, bild 3

Odaltorg 3

Lägenhet
Öster, Oxelbergen, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 195 000 kr
71,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 854 kr/mån
30 699 kr/m²

Varmt välkommen till Odaltorg 3 och denna optimalt planerade gavellägenhet med en insida som verkligen imponerar! Med ett vackert läge intill Oxelbergsparken erbjuds nu denna ljusa gavellägenhet med en stor dos charm och underbar interiör. Bevarade detaljer såsom genomgående brädgolv, bevarade skjutdörrar, serveringsgång och en träffsäker färgsättning som ger en karaktär utöver det vanliga. Den luftiga planlösningen bjuder på ett smakfullt kök med öppen anslutning mot vardagsrum och perfekt placerad utgång till den mysiga balkongen med fri utsikt. Här finns även ett rymligt sovrum med platsbyggd och inmålad garderobsvägg samt ett fräscht duschrum. Goda förvaringsmöjligheter finns i form av två klädkammare/förråd. Här bor du i en stabil och välskött bostadsrättsförening. Tvättstuga finns i källaren och på den grönskande innergården ges tillfälle att välkomna våren med en grillkväll i goda vänners lag. Till lägenheten hör två förråd, ett på vinden och ett i källaren. Centralt läge på Öster med närhet till grönskande Oxelbergsparken och kort gångavstånd in till citykärnans stora utbud. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Malvavägen 8, Åselstad, Norrköpings kommun
  • Kommande
Malvavägen 8, Åselstad, Norrköpings kommun, bild 2
Malvavägen 8, Åselstad, Norrköpings kommun, bild 3

Malvavägen 8

Villa
Åselstad, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 250 000 kr
94 m²
3 rum
1 536 m² tomt

Välkomna till denna välskötta fastighet som är perfekt för den som önskar ett lättskött boende med lagom stora ytor att leva på. Huset ligger väldigt naturskönt med fågelkvitter och grönska alldeles intill och med någon minuts promenad ner till badstrand och brygga. På den lättskötta tomten med utsikt mot Ensjön finns två bostadshus om totalt 94kvm (76+18kvm). Huvudbyggnaden har en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en mysig braskamin i mitten. Ett trivsamt sovrum med utgång till altan samt ett duschrum. Gästhuset inrymmer ett allrum samt ett duschrum med tvättstuga och bastu. På tomten finns även ett garage, en friggebod och ett förråd. Fiber finns indraget. En gemensam brygga via samfälligheten finns alldeles i närheten. Generös byggrätt för den som önskar bygga större på tomten, total tillåten byggnadsarea är 250kvm och max två våningar. Bra och lugnt läge i området, ett stenkast ifrån Ensjön och gångavstånd till förskola och skola samt spårvagnshållplats. Cykelavstånd till Mirum Galleria. Bra pendlingsläge med påfart till E22 några minuter bort. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Karlslund Lövtorpet, Skärkind, Norrköpings kommun
  • Kommande
Karlslund Lövtorpet, Skärkind, Norrköpings kommun, bild 2
Karlslund Lövtorpet, Skärkind, Norrköpings kommun, bild 3

Karlslund Lövtorpet

Villa
Skärkind, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 995 000 kr
184 m²
6 rum
6 229 m² tomt

Vem har inte drömt om sitt egna paradis på landet? En plats där fågelkvittret får ta plats, utan sus & brus och där själen kan få ro? Med ett fantastiskt fint läge, strategiskt placerat inom kort bilavstånd från både Norrköping, Linköping och Söderköping, erbjuds nu detta drömhem - en riktig idyll som för tankarna till ljuva platser såsom Lönneberga och Bullerbyn. Denna fastighet består av drygt 6 000 kvm tomt, fyra uthus och en ståtlig villa på 184 kvm, byggd 1992. Med fyra ordentliga sovrum finns här plats för den stora familjen och ägorna ger möjlighet och plats för både djurhållning, mekande, gröna fingrar och oändliga lekytor att upptäcka. Huset är i genomgående fint skick med bl.a. välvårdade ytskikt, fräscha våtrum, fungerande eldstad och ett gediget & arbetsvänligt kök. Utöver de fyra uthusen finns även ett dubbelgarage med fjärrstyrd port, ett inglasat uterum som förlänger sommarsäsongen, centraldammsugare, fiber och en frånluftsvärmepump från -23. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
S:t Persgatan 37, Centralt, Norrköpings kommun
  • Kommande
S:t Persgatan 37, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
S:t Persgatan 37, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

S:t Persgatan 37

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 895 000 kr
94 m²
4 rum
vån 3/6
6 465 kr/mån
20 160 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga 4:a med balkong i centrala Norrköping! Denna bostad har många fördelar. Bostadens 94 kvm är väl fördelade där det finns gott om generösa sällskapsytor, men även gott om förvaring. Lägenheten är smakfullt renoverad och har fönster åt två väderstreck, vilket ger en härlig ljus och trivsam känsla. Här bor du bekvämt på våning 3 med hiss och bostaden är lugnt & tyst belägen på en innergård med portkod. Insidan bjuder på tre ordentliga sovrum, ett arbetsvänligt kök och ett ljust vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Här finns även ett fräscht duschrum, en praktiskt gäst-wc samt en inbjudande hall med suveräna förvaringsmöjligheter. Här bor du i en stabil och trygg Riksbyggen-förening. Fantastisk innergård med lekplats, uteplatser och grillmöjligheter. Innanför låsta grindar, har du p-platser med och utan carport till förmånlig avgift. Separat kösystem tillämpas för dessa p-platser. Gemensamma utrymmen finns, som en trevlig innergård, bastu, övernattningsrum och samlingslokal för föreningens medlemmar. Nyrenoverad fräsch och funktionell tvättstuga med två stora tvättmaskiner, stort torkskåp samt torktumlare. Mindre än fem minuters promenad bort når du Strömpromenaden längs Motala ström med Åbackarna, Färgargården och den fantastiska Rhododendrondalen. På kort promenadavstånd nås även Campus, Folkparken och resecentrum. På Kungsgatan hittar du mataffärer, caféer och restauranger. Du kan även välja att ta en promenad till Norrköping city där du har tillgång till all tänkbar service. Välkommen Hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Olai Kyrkogata 15A, Centralt, Norrköpings kommun
  • Kommande
Olai Kyrkogata 15A, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Olai Kyrkogata 15A, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Olai Kyrkogata 15A

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 795 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 5/5
4 719 kr/mån
25 827 kr/m²

Varmt välkommen till Olai kyrkogata 15A och denna välplanerade tvåa belägen högst upp i huset med hiss och insynsskyddat läge mitt i city. Insidan erbjuder ett arbetsvänligt kök renoverat 2022 med större matplats och utgång till en inglasad balkong mot innergården. Ett större vardagsrum, trivsamt sovrum med goda förvaringsmöjligheter via garderober, ett nyrenoverat duschrum från 2023 med tvättmaskin och torktumlare. Här finns dessutom flera goda förvaringsmöjligheter i den stora hallen. Till lägenheten hör ett källarförråd och i föreningen finns dessutom 72 garageplatser i källaren. Här kommer du att bo i en stor HSB-förening med god ekonomi där värme, vatten, bredband och hela hushållselen ingår i avgiften. Mysig och lummig innergård, helt skyddad från citypulsen. På nära avstånd finns matbutik, spårvagnshållplats och hela stadens utbud av butiker, restauranger och trevligheter. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Seglargatan 27, Lindö, Norrköpings kommun
  • Kommande
Seglargatan 27, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Seglargatan 27, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Seglargatan 27

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
5 995 000 kr
162 + 150 m²
5 rum
820 m² tomt

Detta gedigna 1,5-planshus med källare beläget i populära Lindö har en trivsam disponering och generösa ytor om 162 + 150 kvm. Villan har en tilltalande exteriör med putsad fasad, glaserat tegeltak och en skyddad och lättskött tomt om 820 kvm (friköpt). Här bor du med riktigt låga driftskostnader (ca 12. 000 kwh/år) tack vare bergvärmepumpen, FTX-systemet och husets två braskaminer. Invändigt erbjuds ett rymligt kök med matplats och utgång via dubbeldörrar ut till uterummet på baksidan. Ljuset flödar genom det öppna trapphuset och skapar en luftig och öppen känsla. Mysigt vardagsrum med burspråk och braskamin, tilltagna sovrum samt stavparkettgolv och kvalitativa materialval genomgående. Huset har en praktisk planlösning med helkaklade duschrum på bägge plan, gäst-wc samt ytterligare dusch på källarplan i anslutning till bastu och relaxrum. Underbar utemiljö med pool och plan gräsmatta som bjuder in till lek och umgänge under varma sommardagar. Från köket nås det mysiga uterummet som förlänger säsongen från kyliga vårdagar till mörka höstkvällar. Utöver det finns även en härlig altan, pooldäck och stor balkong mot trädgården. Baksidan skapar en oas mitt i det omtyckta villaområdet, skyddat från insyn och omgivet av grönska och växtlighet från allmänningen intill. Garage med direktanslutning till källaren. Villan är belägen på lugn och barnvänlig gata med gångavstånd till grönområden, lekplatser, förskolor och skolor. I närområdet finns bra kommunikationer, mataffär och småbåtshamnen med restaurang, glasskiosk och äventyrsgolf. I nyutvecklade Lindö Strand finns utegym, volleybollbana, stor lekpark och vackra promenadstråk mot Abborrebergsskogen. Välkommen hem!

  • Premium
Lundavägen 6, null, Valdemarsviks kommun
  • Kommande

Lundavägen 6

Villa
Valdemarsviks kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
395 000 kr
95 + 50 m²
4 rum
1 002 m² tomt

På lugn gata i natursköna Valdemarsvik ligger detta 1,5-planshus med källare, om 95 kvm boyta i behov av renovering. Huset har potential med trivsam planlösning och ett härligt ljusinsläpp. Barnvänlig och lättskött trädgårdstomt om rymliga 1 002 kvm med härliga gräsytor och trevligt läge mot allmänning. Här har du gångavstånd till lekplats, förskola, skola, idrottsplats samt grönområden och skog. Välkommen hem!

Lindövägen 40A, Öster, Oxelbergen, Norrköpings kommun
  • Kommande

Lindövägen 40A

Lägenhet
Öster, Oxelbergen, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 295 000 kr
37,5 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 484 kr/mån
34 533 kr/m²

I omtyckta och gröna Oxelbergen finns denna fina 1,5:a om 37,5 kvm med trivsam planlösning och ett rikligt ljusinsläpp. Lägenheten har renoverats under de senaste åren och är i bra skick genomgående . Boytan är väldisponerad med bl.a. en praktisk sovalkov, mysigt vardagsrum och ett rymligt kök i modern stil med integrerad maskinell utrustning. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen belägen mot gården med sol under större delen av dagen. Helkaklat duschrum med tvättmaskin. Generösa förvaringsmöjligheter med klädkammare, garderob och tillhörande lägenhetsförråd. Bostaden är del av välskötta HSB Brudlyckan med god ekonomi och lummiga innergårdar med vackra planteringar och sittplatser. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och nätavgift för el. Populärt läge i Oxelbergen intill grönområden och parker, och med praktiskt gångavstånd till kommunikationer, mataffär, restauranger och allt vad city har att erbjuda. Välkommen hem!

Rösgången 6, Eneby, Vidablick, Norrköpings kommun
  • Kommande

Rösgången 6

Lägenhet
Eneby, Vidablick, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 050 000 kr
43 m²
1 rum
vån 9/10
3 205 kr/mån
24 419 kr/m²

Varmt välkommen till Rösgången 6 och denna välplanerade enrummare på våning 9! Det är något speciellt med lägenheter som ligger så pass högt upp i ett hus. En känsla av frihet infinner sig med den milsvida utsikten. Bostadens 43 kvm har nyttjats väl med ett arbetsvänligt kök, ett större vardagsrum med sovalkov. Mellan kök och vardagsrum finns ett matrum med plats för matbord. Härifrån kommer man ut till balkongen där man har en magisk utsikt. Välskött HSB-förening där värme, vatten tv och elnätsavgiften ingår i månadsavgiften. Inom föreningen finns bl.a gemensam bastu, ett utegym, en övernattningslägenhet samt en festlokal. Här bor man i ett lugnt och hemtrevligt område med spårvagnen precis utanför dörren. Härifrån tar man sig enkelt till resecentrum, citykärnan, restauranger, utelivet eller grönområden. Gångavstånd till Eneby centrum och på nära håll finns även hela Ingelsta shoppingcenter. Välkommen hem!

  • Hiss
Wadströmsgatan 10B, Centralt, Söder, Norrköpings kommun
  • Kommande

Wadströmsgatan 10B

Lägenhet
Centralt, Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 795 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 074 kr/mån
31 217 kr/m²

Välkommen till Wadströmsgatan 10B och denna charmiga tvåa med balkong i soligt söderläge! Här möts du av en genomgående och fin lägenhet med en rymlig planlösning om 57,5 kvm. Insidan erbjuder ett trivsamt vardagsrum med plats för socialt umgänge och utgång till en stor balkong, ett rofyllt sovrum med goda förvaringsmöjligheter, ett arbetsvänligt kök med plats för matbord och ett praktiskt duschrum med kaklade väggar. Vidare erbjuds även flera goda förvaringsmöjligheter med bland annat stor klädkammare, garderober och två källarförråd. För dig som värdesätter det lilla extra finns även möjlighet att installera både diskmaskin och tvättmaskin. Här har man bevarat den tidstypiska 40-talscharmen med fina originaldetaljer, praktisk köksförvaring och generös takhöjd om 2,70 m. Perfekt för dig som uppskattar det unika och genuina i varje rum. Dessutom bor du i ett helt insynsskyddat läge på våning 2 av 3 med föreningens lugna innergårdar utanför fönstren. Här kommer du att bo i populära HSB Fridtuna, känd som en av Norrköpings bästa föreningar. I den redan låga månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband samt hela hushållselen. Wadströmsgatan ligger endast några minuters promenad från Norrköpings pulserande citykärna med bland annat köpcentrum, restauranger samt trevliga promenadstråk genom Vasaparken och promenaderna som går runt stan. I närheten finns dessutom mataffärer, spårvagnshållplats och omtyckta Vrinneviskogen. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Hörngatan 16B, Centralt, Söder, Norrköpings kommun
  • Kommande

Hörngatan 16B

Lägenhet
Centralt, Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 295 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 100 kr/mån
28 778 kr/m²

Varmt välkommen till Hörngatan 16B på omtyckta Söder! Välkomna till denna smakfulla lägenhet med centralt läge intill Södra Promenaden. Insidan erbjuder en välkomnande hall, ett ljust och fint kök med plats för matbord. Ett fint duschrum samt ett trivsamt allrum med gott om plats för både soffa, matbord och sängplats. Vidare erbjuds även en trivsam sovalkov eller större walk-in-closet. Till lägenheten hör två förråd i husets källarplan. Välskött HSB-förening med en fin innergård. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband (250mbit/s) och hela hushållselen. På nära avstånd finns allt man kan önska; resecentrum, Campus, Strömmen, Folkparken, restauranger, mataffärer och citykärnan med hela dess utbud. Välkommen hem!

  • Plus
Trestegsgatan 125, Ektorp, Norrköpings kommun
  • Kommande

Trestegsgatan 125

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 495 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 601 kr/mån
22 481 kr/m²

Varmt välkommen till Trestegsgatan 125 och denna enormt tilltalande tvåa! Bostaden har genomgått en omfattande renovering och Insidan erbjuder det mesta man kan önska med en perfekt planlösning, öppet mellan kök och vardagsrum med utgång till balkongen från dessa ytor. Stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter, nyrenoverat och smakfullt kök med goda arbetsytor, ett ljust och charmigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Här bor ni i en välskött förening där värme, vatten, tv, bredband (250Mbit/s) samt den fasta elnätsavgiften ingår i månadsavgiften. Fina innergårdar med sittplatser och lekplatser. På nära avstånd finns förskola, skola, matbutiker och idrottsområde. Cykelavstånd till citykärnan och bra bussförbindelser. Välkommen hem!

  • Balkong
Spjutgatan 6, Ektorp, Norrköpings kommun
  • Kommande

Spjutgatan 6

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 795 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
5 467 kr/mån
22 160 kr/m²

Välkommen till Spjutgatan 6 och denna fantastiska trerummare i populära Ektorp! Här möts du av en smakfull bostad med fokus på sociala ytor. De väldisponerade 81 kvadratmetrarna ger en rymlig och luftig känsla, och lägenheten är genomgående med fönster åt två håll, vilket ger ett underbart ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet med en matsalsdel skapar en trivsam och generös sällskapsyta. Dessutom finns ett helkaklat badrum och två sovrum placerade i varsin ände av lägenheten, vilket ger en mycket praktisk boendelösning. Om du önskar kan du komma ut på den inglasade balkongen och njuta av eftermiddags- och kvällssolen, antingen från köket eller från det ena sovrummet. Till lägenheten hör även ett källarförråd och ett matkällarförråd i markplan, vilket ger extra utrymme för förvaring. Bostadsrättsföreningen Ektorpshöjden är mycket välskött och den består av 392 lägenheter samt åtta lokaler. Föreningen förvaltas av HSB Östra. Här har du möjlighet att hyra garage, parkeringsplats eller carport-plats, där det tillämpas ett separat kösystem. Området runt Ektorpshöjden är mycket trevligt med flera lekplatser, förskolor, skolor och en idrottsanläggning. Med närhet till Norrköpings city, där du hittar ett brett utbud av restauranger, caféer, affärer, nöjesliv och bra kommunikationsmöjligheter med buss, tåg och spårvagn. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Tornvägen 4, Broby, Söderköpings kommun
  • Kommande

Tornvägen 4

Radhus
Broby, Söderköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 395 000 kr
149 + 41 m²
6 rum
206 m² tomt

Varmt välkommen till Tornvägen 4! Ett trivsamt och renoverat radhus i populära Broby. Här erbjuds ni en bostad att växa i, med sina 3 plan och 190 kvm totalyta. Bostaden har gott om förvaring, flera rymliga sovrum, öppen planlösning på entréplan och moderna renoveringar. På entréplan välkomnas du av en rymlig hall, med öppen planlösning mot kök med köksö och ett rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet finns utgång till balkong. Detta plan är helt renoverat. Från hallen och vidare upp för trappan når du övervåningen med sovrum, kontor/sovrum, stor walk-in-closet (tidigare sovrum) samt nyrenoverat badrum. Suterrängplanet består av gym (tidigare förråd), duschrum/wc, tvättstuga, flera förvaringutrymmen med förråd och garderober samt ett stort allrum/sovrum med braskamin och utgång till baksidan med altandäck. I Söderköping finns allt, såsom flertalet mataffärer, förskolor, skolor, apotek, restauranger, vårdcentral samt butiker såväl i centrum men även vid kanalhamnen. Mycket god kommunikation via buss tar dig till Norrköping eller Valdemarsvik. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Uteplats
Sandgatan 36, Centralt, Campus, Norrköpings kommun
  • Kommande
Sandgatan 36, Centralt, Campus, Norrköpings kommun, bild 2
Sandgatan 36, Centralt, Campus, Norrköpings kommun, bild 3

Sandgatan 36

Lägenhet
Centralt, Campus, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 895 000 kr
74,9 m²
3 rum
vån 1/5
4 056 kr/mån
25 300 kr/m²

Med ett centralt & attraktivt läge nära Strömmens vackra promenadstråk erbjuds nu denna läckra 3:a med ett genomgående toppskick. Den trivsamma layouten består av ett stort vardagsrum och ett smakfullt kök med fina detaljer och plats för matbord. Här finns även två bra sovrum, ett lyxigt duschrum och en hall med en rejäl skjutdörrsgarderob där effektfulla spegelglas förstärker den luftiga känslan. Till lägenheten hör ett större förråd på vinden och ett mindre i källaren. Här bor man i en stabil förening där tv & bredband är inkluderat i avgiften och som medlem får man tillgång till både bastu och gym. På bara några minuters promenadavstånd nås Strömmen, Campus, Industrilandskapets spännande stråk, Folkparken, närliggande restauranger och flera mat- och servicebutiker. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Nelinsgatan 22, Centralt, Söder, Norrköpings kommun
  • Kommande

Nelinsgatan 22

Lägenhet
Centralt, Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 125 000 kr
38,5 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 567 kr/mån
29 221 kr/m²

Varmt välkommen till Nelinsgatan 22 - ett första drömboende på Söder! Denna lägenhet är en pärla belägen högst upp i huset med hiss och har ett fantastiskt och ostört läge. Genomgående ljus och kvadratsmart lägenhet om 38,5 kvm med en öppen planlösning mellan kök och allrum. Ett välutrustat ljust kök med goda arbetsytor, diskmaskin samt plats för matbord. Insidan erbjuder även ett helkaklat duschrum, inglasad balkong och en mysig sovalkov. Välskött HSB-förening där värme, vatten, tv, bredband samt den fasta elnätsavgiften ingår i månadsavgiften. Till lägenheten hör ett källarförråd och ett vindsförråd. Tvättstuga finns i källaren. Bo, lev och njut av din bostad med endast fem minuters gång från city eller utnyttja spårvagnen som ligger nära intill. För dig som studerar eller pendlar är läget också perfekt med cykel-/ gångavstånd till Campus och resecentrum. Här finns allt du behöver för att trivas och känna dig hemma. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
  • Hiss
Nelinsgatan 26, Centralt, Söder, Norrköpings kommun
  • Kommande

Nelinsgatan 26

Lägenhet
Centralt, Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 150 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2
3 722 kr/mån
27 059 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna praktiska lägenheten med modern, öppen planlösning. Lägenheten mäter 42.5 kvadratmeter och är belägen på fastighetens andra våning. I lägenheten möts du av en rymlig hall innan du når de helkaklade badrummet i moderna färger som ligger i anslutningar till det öppna ytorna där kök, vardagsrum och sovrum blir till ett. Sovavdelningen avgränsas genom en halvvägg med praktiskt garderober samt ett halvsteg upp vilket avgränsar sängen på ett naturligt sätt utan att begränsa lägenhetens luftiga känsla. De praktiska köket erbjuder dig alla bekvämligheter man kan förvänta sig samtidigt som det stora köksfönstret ger dig möjlighet att blicka ut över de harmoniska grönområdena. Genom vardagsrumsdelen når du även lägenhetens soldränkta balkong som vetter emot samma natursköna vyer. På Nelinsgatan 26 bor du i närheten av citypulsen vilket erbjuder allt från restauranger, nattliv till mysiga caféer och härliga promenadstråk samt campus. Letar du efter ditt första egna boende eller kanske är du på jakt efter en övernattningslägenhet i centrum? VÄLKOMMEN HEM!

Slakthusvägen 6A, Lindö, Norrköpings kommun
  • Kommande

Slakthusvägen 6A

Övrigt
Lindö, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 795 000 kr

Nu ges möjligheten att förvärva en till tre lokaler med äganderätt på ett attraktivt och strategiskt bra läge vid Lindö. Fastigheterna utgörs av tre stycken lokaler som ligger bredvid varandra, varav en är ett hörn. De friköpta fastigheterna med en lokal om ca 72 kvm/lokal på entréplan med möjlighet till entresol eller ett helt övre plan. Byggnaden är 12x6 meter med 7-9m takhöjd. Varje lokal har en port med en bredd på 4 meter och en höjd på 4,5 meter. Fönster ovan porten ger bra ljusinsläpp. Kommunalt vatten och avlopp. Avlopp till samfällighetens gemensamma oljeavskiljare. Äganderätt borgar för låga driftkostnader, samfällighets avgift om endast 500kr/mån. Fastigheterna kan säljas tillsammans eller var och en för sig. Utgångspris Fastighet 1: 1.795.000 kr Fastighet 2: 1.795.000 kr Fastighet 3: 2. 095.000 kr (Hörnlokal) Välkommen att kontakta oss för mer info!

Enebygatan 8B, Centralt, Campus, Norrköpings kommun
  • Kommande

Enebygatan 8B

Lägenhet
Centralt, Campus, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
2 843 kr/mån
22 714 kr/m²

Välkommen till den ultimata studentlägenheten som har allt du behöver för att trivas och studera med lätthet! Denna bekväma och välhållna bostad ligger i ett perfekt läge med närhet till allt du behöver under din studietid. Lägenheten är i bra skick och erbjuder alla moderna bekvämligheter. Med hissen tar du enkelt dig upp till våning 3 av 4 och njuter av utsikten på din privata balkong. Du kommer att älska det strategiska läget nära campus, centralstationen och kollektivtrafiken. Du kan enkelt ta dig till och från universitetet och upptäcka allt som staden har att erbjuda. En annan fördel är den låga månadsavgiften, som inkluderar nästan allt du behöver för ett bekvämt boende. Allt utom den egna elförbrukningen ingår i avgiften, vilket ger dig en förutsägbar och ekonomiskt fördelaktig boendesituation. Men det bästa av allt är de fantastiska förmåner som följer med medlemskapet i föreningen. Du och dina gäster kan dra nytta av inte bara ett, utan två övernattningsrum för extra bekvämlighet. Samlingslokalen står till ditt förfogande och är den perfekta platsen att träffa vänner och grannar, arrangera evenemang eller bara umgås i en trivsam atmosfär. Njut av en grönskande innergård med uteplats och grillmöjligheter. Det är den perfekta platsen att koppla av, umgås och njuta av naturen. För de som längtar efter avkoppling och välbefinnande erbjuds det en bastu, perfekt för att varva ned efter studier och stressiga dagar. Och om du känner för att röra på dig och ha kul finns bordtennisrum och gym till ditt förfogande. Välkommen hem!

  • Hiss
Albrektsvägen 96, Söder, Norrköpings kommun
  • Kommande

Albrektsvägen 96

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
895 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/3
1 950 kr/mån
27 969 kr/m²

Varmt välkomna till Albrektsvägen 96 och denna söderpärla högst upp i huset med ett fantastiskt läge utan insyn, dessutom med en väldigt förmånlig avgift! Här bor du bekvämt med ett arbetsvänligt kök med plats för matbord & stolar, en välkomnande hall med plats för avhängning, ett rymligt allrum med plats för sovdel och ett härligt ljusinsläpp samt ett renoverat duschrum (-17). Till lägenheten hör två förråd. I alla fönster finns fönsterbänkar av kolmårdsmarmor. Välskött privat förening med fin innergård och flera gemensamma utrymmen som bl.a två tvättstugor, bastu, gym, föreningslokal med pingisbord. I den låga månadsavgiften om 1 892:- ingår värme, vatten och kabel-tv. Obligatoriskt tillägg för bredband om 189kr/mån tillkommer (250mbit). Gångavstånd till citykärnan, Campus, Vrinneviskogen, Vasaparkering, flera mataffärer och restauranger. Spårvagnshållplats precis utanför huset. Välkommen hem!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 31