Bostad ida´ Fastighetsförmedling

Bostad ida´ Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Marknadsgatan 1, null, Tomelilla kommun

Marknadsgatan 1

Villa
Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
90 + 108 m²
5 rum
741 m² tomt

Välkomna till Marknadsgatan 1 och denna fint renoverade, gedigna och hemtrevliga bostad. Perfekt för dig som vill bo nära till centrum samtidigt som du bor störningsfritt på hörntomt i ett barnvänligt område med fin natur och parken som närmsta granne. Här får du också en lättskött trädgård men nyare redskapsskjul. Inne möts vi att ett varsamt och fint renoverat hem där källaren renoverades 2021 köket 2022 och övriga rum på entréplan 2020. Även utsidan har fått en uppdatering, utedel till värmepump 2020, dränering 2016 och undertak 2011. Entréplanet bjuder på arbetsvänligt fullutrustat kök, helkaklat badrum med dusch, två sovrum samt stort vardagsrum som leder ut till den mysiga uteplatsen under tak. Husets nedre plan bjuder på god takhöjd, två bra hobbyrum, ett sovrum, fräsch tvättstuga samt även här ett helkaklat badrum med dusch. Uppvärmningen sker med luft/vatten värmepump. Inom gångavstånd finner ni det mesta av Tomelillas utbud resecentrum, butiker, förskola och skola. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Prästgårdsvägen 2, Stora Herrestad, Ystads kommun
  • Sön 24 mar kl 11:00
Prästgårdsvägen 2, Stora Herrestad, Ystads kommun, bild 2
Prästgårdsvägen 2, Stora Herrestad, Ystads kommun, bild 3

Prästgårdsvägen 2

Villa
Stora Herrestad, Ystads kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
3 600 000 kr
190 + 71 m²
7 rum
2 033 m² tomt

Ett hem med fantastiska sällskapsytor och möjligheten till hela 7 sovrum! Nu finns denna rymliga familjevilla belägen i populärt, familjevänliga och lugna Stora Herrestad till salu. Tomten är sagolik - insynsskyddad med lummig grönska, stor och lekvänlig med rum för en massa spring och lek, här finns även utmärkta platser för studsmattan, ett parti kubb eller en krocketmatch i familj eller glada vänner lag. Altanen har ett härligt privat läge, här kopplar man gärna av och njuter av sommarens goda grillmiddagar eller solens strålar. Samtidigt blickar man ut över den generösa trädgården med alla sina fruktträd, ljuvligt att avnjuta frukten direkt från naturens skafferi. På tomtens uppfart finns plats för flera fordon och i garaget får två bilar utmärkt rum. Bostaden har genomgående äldre men välhållen standard och passar perfekt för dig som vill sätta egen prägel på boendet I det generösa vardagsrummet med access till altan kan familj och vänner trivas i varandras sällskap, här finns plats för att ha många nära och kära över på kalas eller tillställningar. I vardagsrummet finns rum för den stora familjesoffan och matplatsen med många personer till bords. På planet finns även rymligt kök med stor matplats för familjemiddagarna, badrum samt tre möjliga sovrum samtliga med bra garderober, även hallen bjuder på flera förvaringsmöjligheter Idag finns en stor öppen yta på övre plan, fint ljust golv och ljusa väggar. Här har ni utmärkta möjligheter att skapa upp till fyra sovrum och ett stort allrum, även en toa skulle lätt få rum här. Eller så låter ni det vara en öppen yta för er verksamhet, den härliga utsikten över åkrarna är svår att se sig mätt på. Vi tar oss ner till källarplanet. I allrummet kommer tonåringarna och deras vänner stormtrivas när det är dags för film eller tv-spelande. Här slår man sig även gärna ner framför den öppna spisen under familjens fredagsmys-stunder. På våningsplanet kan även njutas av värmande stunder i bastun för trevlig relax, i duschrummet precis intill svalkar man sig mellan varven i bastun. Källaren erbjuder även ett stort hobbyrum med utgång till garaget, praktisk tvättstuga, pannrum samt utmärkta förvaringsmöjligheter. Välkomna till Prästgårdsvägen 2!

  • Premium
Nygatan 9, null, Tomelilla kommun
  • Fre 29 mar kl 11:00
Nygatan 9, null, Tomelilla kommun, bild 2
Nygatan 9, null, Tomelilla kommun, bild 3

Nygatan 9

Villa
Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
2 550 000 kr
134 + 60 m²
5 rum
724 m² tomt

Välkomna till denna hemtrevliga, smakfulla och välskötta enplansvilla med källare som med stor varsamhet har renoverats för att bevara retro charmen. Bostaden är perfekt för både familjen med barn eller par som vill bo praktiskt med att ha det mesta på ett plan. Originalköket har uppdaterats med förhöjd diskbänk för bästa ergonomin och luckorna har putsats och oljats. Köket har kompletterats med det tidstypiska rutiga golvet och mosaiken vilket ger fin karaktär åt bostaden. Den välkomnande och centrala hallen leder er vidare in i bostaden som på entréplan erbjuder kök, badrum, tre sovrum, ett genomgående mindre rum lämpligt som kontor. Vardagsrummet är rymligt med generös takhöjd och med fönster vilka ger ett härligt ljusinsläpp och inbjuder till trevliga middagar med familj och vänner. Som en extra detalj finner ni den vackra tegelväggen med handslaget Simrishamnstegel! Från vardagsrummet når ni husets baksida och den nästintill insynsskyddade trädgården med fina träd och växter. Här finner ni olika uteplatser, paviljongen som är perfekt för utomhusmiddagar när vädret tillåter och terassen direkt utanför där morgonkaffet kan avnjutas! I källaren finner ni tvättstuga och bra med förvaringsmöjligheter. Det rymliga garaget erbjuder plats för din bil samt extra utrymme för förvaring. Huset ligger endast en km från Tomelilla station som tar dig vidare antingen med buss eller tåg till Kristianstad, Simrishamn, Lund eller Malmö och inne i centrum finns all bekvämlighet som Vårdcentral, mataffärer, affärer, skola och barnomsorg mm. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Kverrestadsvägen 16 B, Lunnarp, Tomelilla kommun

Kverrestadsvägen 16 B

Villa
Lunnarp, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
1 100 000 kr
56 + 16 m²
3 rum
664 m² tomt

Välkomna till den charmiga banvaktarstugan belägen mitt i centrala delen av Lunnarp vid järnvägen. Detta unika och hemtrevliga hem är nu till salu och väntar på sin nästa lyckliga ägare. Här erbjuds stora möjligheter för dig som söker ett behagligt och lättskött boende, oavsett om det är som fritids- eller permanentbostad, i detta gediget byggda stenhus. Husets kvadratmetrar är smart planerade med en öppen planlösning som skapar en känsla av rymd. Ett mindre kök och med en tillhörande matplats som är placerade intill vardagsrummet, separerade av härliga kaminer med tillhörande murstock för kalla dagar. På ovanvåningen finns två sovrum som ger plats för boende. Den tillhörande trädgården bjuder in till både utomhusaktiviteter med vänner och familj samt möjligheten för den trädgårdsintresserade att plantera och odla. På framsidan av huset finns en liten veranda där man kan njuta av morgonkaffet, och på baksidan kan härliga fikastunder och middagar avnjutas på det tillhörande trädäcket. För den som värdesätter goda kommunikationsmöjligheter är detta ett utmärkt läge. Med enkelhet tar ni er vidare ut mot Österlen, Simrishamn eller mot Tomelilla, Lund och Malmö med antingen tåget som avgår från stationen tvärs över gatan eller med bussen vilken avgår uppe vid landsvägen. Väl inne i Tomelilla finner ni all nödvändig service som mataffärer, butiker, restauranger och vårdcentraler. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

  • Uteplats
Örupsgatan 3, Lindesborg, Tomelilla kommun

Örupsgatan 3

Villa
Lindesborg, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
110 + 100 m²
6 rum
651 m² tomt

Välkommen till denna gedigna enplansvilla med inrett källarplan som är smakfullt renoverad och har underhållits väl genom åren. Den välkomnande entrén erbjuder såväl plats för ytterkläderna samt en bra överblick över alla rum på entréplan. Villans entréplan inrymmer ett trivsamt och funktionellt kök med separat matplats och fönster mot gatan, tre bra sovrum, ett badrum samt ett lättmöblerat och mycket rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och flera trivsamma ytor, den perfekta platsen för gemenskap och umgänge. En trappa ner finner en mysig gillestuga med tegelgolv och skön kamin. Villans källarplan erbjuder även fina ytor för förvaring, hobby, gästrum/sovrum och tvättstuga. Ute möts du av ett färgsprakande paradis i en fint uppvuxen trädgård som bjuder på rosor, perenner, buskar och ett anlagt trädgårdsland som skiftar i färg, doft och form under året. Växthuset är ett plus för den odlingsintresserade. Det finns även plats för avkoppling, i såväl morgonsol som kvällssol, på någon av uteplatserna. Och även utrymme för bil, förvaring eller hobby i garage med vidbyggt förråd. Området präglas av en trivsam atmosfär med en mix av familjer i alla åldrar. Här finns närhet till skolor, kommunikationer och även centrum är nära. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa en trivsam planlösning där omsorgsfullt utformade utrymmen möter moderna bekvämligheter. Med både privata och stora sociala ytor, källarplanets flexibilitet och de fina utomhusutrymmena blir detta hem den perfekta platsen för familjen att trivas på länge. Välkomna på visning!

Björkebogatan 8 A, Björkebo, Tomelilla kommun

Björkebogatan 8 A

Lägenhet
Björkebo, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
525 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
5 127 kr/mån
8 898 kr/m²

Nu finns en välplanerade tvåa på populära Björkeboområdet till salu och väntar på ny ägare. Ni välkomnas in i hallen med goda avhängningsmöjligheter och med bra förvaringsmöjligheter i garderoberna. Hallen leder er vidare in till vardagsrummet, köket, sovrummet och badrummet. Från köket kommer ni ut till den inglasade balkongen där ni kan avnjuta årstiderna från tidig vår till sen höst och med fin utsikt över den välskötta innergården. I avgiften ingår allt förutom hushållselen, till och med bostadsrättsförsäkringen och den snabba fiberanslutningen 500/500 ingår! Med endast ca en km in till Tomelilla station tar ni er vidare antingen med buss eller tåg till Kristianstad, Simrishamn, Lund eller Malmö. Inne i centrum finns även all bekvämlighet som Vårdcentral, mataffärer, affärer, skola och barnomsorg mm. Varmt välkomna att anmäla er för visning!

Eljaröd Turegård 102, Österlen, Tomelilla kommun
  • Budgivning pågår
Eljaröd Turegård 102, Österlen, Tomelilla kommun, bild 2
Eljaröd Turegård 102, Österlen, Tomelilla kommun, bild 3

Eljaröd Turegård 102

Villa
Österlen, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
211 + 23 m²
8 rum
1,5 ha tomt

Välkomna till en vacker hästgård som erbjuder det mesta - en gård som andas genuin kvalitet och trivsamhet. I utkanten av Eljaröd strax utanför Brösarp ligger gården perfekt, enskilt och lugnt ändå når man byn, förskola, utomhusbad och goda pendlingsmöjligheter på gångavstånd. Boningshuset är i 1½ plan och omfattar hela 8 rum och kök. Huset är rymligt, erbjuder härlig charm och fantastiska umgängesytor. Vi välkomnas in i en trivsam bostad med ett vackert lantkök, vinkällare, två badrum och hela fem sovrum. Här finns vackra klinkergolv, rappade väggar, eldstad och ett ljuvligt ljusinsläpp. Stallet är inrett med 7 boxar och fin sadelkammare. Belyst och dränerad paddock, 22x40 m. Loge med festlokal. Välkomna att bo och verka i en underbar miljö!

  • Premium
Hedeberga 206, Hedeberga, Tomelilla kommun
Hedeberga 206, Hedeberga, Tomelilla kommun, bild 2
Hedeberga 206, Hedeberga, Tomelilla kommun, bild 3

Hedeberga 206

Gård/Skog
Hedeberga, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
6 195 000 kr
300 + 14 m²
6 rum
2,8 ha tomt

Välkomna till Ängsdala gård i Hedeberga utanför Tomelilla! En fastighet utöver det vanliga med stor potential att förverkliga din dröm på Österlen! En gård som andas genuin kvalitet och bjuder på ett lyxigt pool-, spa- och relaxområde, uppvärmt och insynsskyddat på bästa solläge! På gården finns även två bostäder varav den ena en mindre villa med en boyta om hela 130m kvm vilket ger möjlighet som idag, till uthyrning eller som ett generationsboende. Gården har ca 1 400 kvm ekonomibyggnader uppdelade i mindre enheter där det finns goda utvecklingsmöjligheter för uthyrning, egen företagsverksamhet eller olika tillställningar. Det gamla "grishuset" är ombyggt 2017 till festlokal med en boulbana precis i anslutning till denna! Med gårdens ca 2 ha mark finns det även möjlighet till djurhållning. Boningshuset är i 1½ plan med källare och fyra sovrum. Huset är rymligt, erbjuder härlig charm och fantastiska umgängesytor. Här finns ett fint kök, två eldstäder och fönster i burspråk som ger ett ljuvligt ljusinsläpp. I direkt anslutning från det väl tilltagna och härliga uterummet kommer man ut till det ljusa och lyxiga poolhuset med jacuzzi och relaxavdelning. Ekonomiskt fördelaktig uppvärmning till fastighetens storlek med jordvärme, solfångare, vedpanna och luft/luft värmepump. Endast en elförbrukning om ca 25 000 kwh/år enligt säljarens uppgift. Fastigheten ligger naturskönt och väl inbäddat i den uppväxta trädgården och med den tillhörande marken intill med både skog och öppen ängsmark där endast fantasin sätter gränserna! Här får man både livet på landet men med endast 4,5 km till närmsta tågstationen som tar er vidare till Malmö eller Simrishamn. Välkoma att upptäcka‚ verka, leva och bo på Österlen!

  • Premium
  • Uteplats
Gustavsgatan 24, null, Tomelilla kommun
  • Tor 28 mar kl 16:30
Gustavsgatan 24, null, Tomelilla kommun, bild 2
Gustavsgatan 24, null, Tomelilla kommun, bild 3

Gustavsgatan 24

Övrigt
Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
455 m²
15 rum
499 m² tomt

Med ett bra driftnetto presenterar vi stolt denna hyresfastighet med centralt läge på Gustavsgatan. Här erbjuds du möjligheten att förvärva en mycket välskött fastighet som i dagsläget rymmer sex välplanerade lägenheter där samtliga är i bra skick. Genom åren har nuvarande ägare förvaltat fastigheten väl och bland annat byggt om i princip hela till välfungerande lägenheter Fastigheten har ett centralt läge i Tomelilla med skola, centrum och kommunikationer på gångavstånd . Fastighetens ekonomi är mycket god med låga driftskostnader och en hög direktavkastning. Marknaden för hyreshus i Tomelillaregionen är mycket bra, inga vakanser hos hyresvärdarna. Trygg och bra uppvärmning via fjärrvärme. Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Hagalundsgatan 26, Eriksfält, Malmö kommun
  • Fre 22 mar kl 16:30
Hagalundsgatan 26, Eriksfält, Malmö kommun, bild 2
Hagalundsgatan 26, Eriksfält, Malmö kommun, bild 3

Hagalundsgatan 26

Övrigt
Eriksfält, Malmö kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
9 900 000 kr
485 + 66 m²
17 rum
1 178 m² tomt

En unik fastighet med både vacker nyrenoverad villa samt 8 lägenheter i avskild byggnad med utvecklingsmöjligheter. Vi kliver in genom patriciervillans dörrar och välkomnas av en pampig bostad där välbevarade attribut och moderna detaljer samspelar i perfekt harmoni. Högt i tak, djupa fönsternischer, utsirade trädetaljer och välvda takvinklar är några attribut som ger ert hem en speciell karaktär och en underbar hemtrevlighet. Ett härligt ljusflöde och vackra golv flyter genom rummen och vi erbjuds flera sociala ytor, stilrent kök, vardagsrum med nyslipat golv samt en matsal med charmigt burspråk där vi gärna samlas med vänner och familj. Ljus och rymd är ledorden i detta fina hem vilket visar sig en trappa upp där vi möter tre stora sovrum, en generös balkong som är integrerad i huset vilket gör den privat och helt fri från insyn samt en helkaklad badrumsmiljö. Husets loft består av ytterligare två sovrum. Lägg där till goda förvaringsmöjligheter samt en inredd källare utrustad med såväl tvättstuga som ett duschrum med bastu. På källarplan finns även en komplett lägenhet med kök, badrum, allrum och sovrum som nås via egen ingång, kanske något för tonårsgenerationen. Som pricken över i:et njuter vi av den lättskötta och uppväxta trädgården vilken omsluter fastigheten med grönskande ytor, stenläggningar och blomstrande planteringar. Här njuter vi gärna av både solens strålar och intager morgonkaffet från trädgårdens bästa platser. Utöver den fina bostaden så har du en perfekt möjlighet att utvidga ditt fastighetsbestånd eller om du letar efter ditt första projekt så har du en kanonchans till en drömstart på hyresvärdskarriären. Åtta lägenheter med totala intäkter på 710.000 kr/år. Tillika har huset utvecklingsmöjligheter som exempel kan en andra våning byggas. I lägenhetshuset så finns ett stort garage/lokal på ca 13X9 meter som står till ägarens förfogande vidare så har många stora renoveringar och ”måsten” gjorts av nuvarande ägare. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Björkebogatan 6B, Björkebo, Tomelilla kommun
  • Fre 29 mar

Björkebogatan 6B

Lägenhet
Björkebo, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
795 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
5 078 kr/mån
10 063 kr/m²

På andra våningen finner vi denna trivsamma lägenhet med tre rum och nytt kök, just här finner ni chansen att flytta in i en nyrenoverad bostad! Helt nytt kök och vitvaror har satts in under 2023-2024. Alla golv är nya och rummen är nytapetserade och nymålade, Perfekt! Den inglasade balkongen förgyller de varmare säsongerna och ger såväl frihetskänsla som extra utrymme. På Björkebo kan alla trivas - ett område som är välskött och nära centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Österlengatan 39, Adelsberg, Tomelilla kommun

Österlengatan 39

Villa
Adelsberg, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
85 + 30 m²
4 rum
902 m² tomt

Välkomna till denna 1-plans villa belägen på attraktiva, natursköna och barnvänliga Adelsbergsområdet, redo att välkomna sina nya ägare. Här finner du en väl genomtänkt planlösning med tre sovrum i rad, ett stort allrum som öppnar upp rummet med dess generösa takhöjd och med fönster i två väderstreck, vilket ger en luftig och rymlig känsla. Från vardagsrummet leder dörren ut till uterummet, där du kan förlänga de ljumma årstiderna från tidig vår till sen höst. Köket erbjuder gott om plats för köksmöbler och granne med det ligger grovköket, komplett med tvättmaskin och dusch. Praktiskt beläget finns också ett förråd med anslutning till pannrummet och garage. Tomten är uppväxt och väl insynsskyddad, vilket ger en känsla av avskildhet och integritet även om ni bor i ett bostadsområde. Här bor ni även med närheten till Skogsbacken och dess vackra natur. Med dryga kilometern in till Tomelilla centrum har du smidig tillgång till kollektivtrafik som tar dig vidare till större städer som Kristianstad, Simrishamn, Lund och Malmö. Samtidigt finns alla bekvämligheter du kan önska dig inom räckhåll i centrum, inklusive vårdcentral, mataffärer, affärer, skolor och barnomsorg. Denna villa erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem och anpassa det efter dina egna behov och önskemål. Nästa kapitel i ditt liv börjar här - välkommen på visning för att utforska alla möjligheter som detta hem har att erbjuda!

  • Uteplats
Björkebogatan 10J, Björkebo, Tomelilla kommun

Björkebogatan 10J

Lägenhet
Björkebo, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
975 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/2
5 796 kr/mån
11 890 kr/m²

Vem vill inte bo i markplan och ha två uteplatser att njuta av!? Äntligen finns den sällsynta möjligheten och dessutom i ett av Tomelillas trivsammaste och populäraste områden. Här får man den perfekta kombinationen av lägenhetsboende men ändå friheten av att kunna vara ute. Underbart hem i sober och trendig färgsättning, här infinner sig trivseln direkt i entrén Med tre rum och kök, rymligt badrum med både dusch och bad samt egen tvättmaskin och två generösa sovrum, fördelat på 82 kvm, passar bostaden de flesta. Den stora matplatsen i köket bjuder in till trevliga middagar, under de varmare månaderna passar man såklart på att sitta ute istället. Ljust och trivsamt vardagsrum med fint golv, stort fönsterparti och utgång till soldränkt uteplats under markis. I hyran ingår det mesta, till och med el upp till 11.000 kWh/år. Välkommen till hemtrevliga Björkebogatan 10!

Västergatan 51, Tomelilla, Tomelilla kommun

Västergatan 51

Lägenhet
Tomelilla, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
295 000 kr
42,5 m²
1 rum
3 462 kr/mån
6 941 kr/m²

Välkomna till Västergatan och denna etta med närheten till centrum! Lägenheten är belägen en halvtrappa ner då huset är byggt i suterräng och med en utgång genom de dubbla balkongdörrarna från vardagsrummet till den generösa balkongen i markplan. Den är praktiskt planerad med separat kök och med ett vardagsrum som med lätthet kan delas av för att skapa en sovdel. Vardagsrummet ger även plats för en soffa och en kontorshörna. I köket finns originalinredningen kvar och en trivsam matplats får bra plats vid fönsterna med det härliga ljusinsläppet! Tack vare föreningens stambyte under 2016 är badrummet snyggt med kakel och klinker. På gångavstånd finner ni allt man kan önska av centrums utbud som affärer, vårdcentral och inte minst god kollektivtrafik! Välkommen på visning!

  • Balkong
Björkebogatan 8 F, Björkebo, Tomelilla kommun

Björkebogatan 8 F

Lägenhet
Björkebo, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
325 000 kr
45 m²
1 rum
vån 3/3
3 698 kr/mån
7 222 kr/m²

På trivsamma Björkeboområdet med närheten till centrum ligger denna etta på tredje våningen. Lägenheten är bra planerad med separat kök och med ett vardagsrum som praktiskt kan delas av för att skapa en sovdel. Vardagsrummet ger även plats för en soffa och en kontorshörna. Ni välkomnas in i hallen med bra avhängningsmöjligheter. Från hallen når ni lägenhetens badrum med fint kakel och klinkers, vidare köket, vardagsrummet med de två generösa fönsterna som ger ett härligt ljusinsläpp. I lägenhetens klädkammare och förråd finns det bra med förvaring. Ett extra plus är att det i avgiften till föreningen ingår fiber! Välkommen att anmäla Er till visning!

Gåsgången 2, Sommarbyn, Sjöbo kommun
  • Budgivning pågår

Gåsgången 2

Villa
Sommarbyn, Sjöbo kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
65 m²
3 rum
1 054 m² tomt

Välkomna till denna bostad på Gåsgången 2 i Sjöbo sommarby vilken fungerar både som ett permanentboende eller som ett fritidsboende. Bostaden är fördelad på tre rum och kök som med sin öppna planlösning möjliggör en större matplats för familj och vänner att umgås vid. Den generösa takhöjden gör att att det dessutom känns rymligare! I vardagsrummet finns det plats för härlig avkoppling och med en brasa som värmer huset härligt kalla dagar. Hörntomten är stor med vackra tallar. Det finns bra med uppställningsplats för bilen och den står praktiskt och skyddat i carporten då den inte används . Här bor ni med naturen ända in på husknuten och med bra grön- och strövområden runtomkring. Tomten är friköpt, kommunalt vatten- och avlopp är installerat samt fiber är indraget. Ni tar er med enkelhet in med bil, buss eller cykel till Sjöbo centrum eller ännu närmre till den nya handelsplatsen vid infaten av Sjöbo med affärer och apotek. Med endast gångavstånd går det bra med bussar som tar er vidare mot Lund, Malmö eller Simrishamn och Ystad. Ett perfekt boende för dig som vill ha nära till naturen men samtidigt ha bekvämligheten med att kunna åka kollektivt. Välkommen att anmäla er till visning!

Fågeltofta 2504, null, Tomelilla kommun

Fågeltofta 2504

Villa
Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
7 450 000 kr
265 + 100 m²
7 rum
2 865 m² tomt

Vill ni bo näst intill gratis i en unikt, fint renoverad och påkostad bostad samt på ett naturskönt läge så kan ni inte komma mycket närmare. Här har vi den perfekta fastigheten för dig som värdesätter väl tilltagna utrymmen och möjligheten att kombinera arbete och fritid på ett unikt sätt. Läget är angenämt, en lantlig känsla infinner sig samtidigt som vi endast befinner oss nära allfartsvägar och goda kommunikationer. Trädgården är stor och härlig, en perfekt oas för sociala sammankomster, den trädgårdsintresserade eller barnens lek. En helt unik uppvärmd relaxstuga för ett skönt spabad, eller varför inte den optimala avstressningen med ett glas gott och med hänförande utsikt över landskapet finns också i trädgården. Den stora villan är i ett fantastiskt skick med nytt tak, ny puts, ny stor solcellsanläggning och har en utrustningsnivå som tillfredsställer de flesta Husets entréplan har på senare år renoverats med påkostade material där både tidstypiska detaljer och moderna faciliteter samsas i harmoni. De luftiga och ljusa rummen i entréplan är främst ägnat åt umgänge med kök, matplats och två sällskapsrum som smälter naturligt in i varandra. I rummen syns fina attribut från både förr och nu såsom tegelgolv, profilerade listverk, genomgående parkettgolv, ekdörrar, eldstad och infällda belysningspunkter Det fina köket är en dröm för den matlagningsintresserade med exklusiva materialval och härliga arbetsytor. På entréplan finns även ett sovrum och ett praktiskt badrum med duschplats klätt i kakel och klinker. En trappa upp finner vi ett nyrenoverat våningsplan med enhetliga golv, ljus och fin färgsättning och infällda belysningspunkter. Här finner vi ytterligare två sovrum, ett avdelbart och generöst allrum, kontor/barnrum och ett professionellt renoverat badrum i harmonisk och modern färgsättning. En fräsch och fin källare med god takhöjd bjuder på en funktionell tvättstuga och även otroligt bra förutsättningar för förråd, hemmakontor/verksamhet hemifrån, eller "tonårslya" Rejäl uthusbyggnad som ger fina intäkter med minimal arbetsinsats, en lägenhet och förrådshotell ger idag ca 300 000 kr i intäkter dessutom finns ett komplett restaurangkök, flera stora garage och ytterligare förrådsutrymmen som ägaren disponerar själv. Med detta uthyrt så kan intäkterna dubblas, vad tycks om boendeintäkter? Ett boende som passar er med krav på livskvalité och som söker en kombination av högklassigt boende, vinstdrivande verksamhet och möjlighet för gäster och familj med optimal bekvämlighet, fridfull tillvaro och trivsel. Välkomna!

  • Balkong
  • Uteplats
Byggmästaregatan 9, null, Tomelilla kommun

Byggmästaregatan 9

Villa
Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
1 675 000 kr
126 + 40 m²
5 rum
357 m² tomt

Väldisponerat parhus i två plan med lugn och barnvänligt läge. Bra planlösning, som med enkla medel går att förändra, beroende på antal sovrum man önskar. Bostaden består av trivsamma rum som har mycket att erbjuda. Ett fräscht och praktiskt kök, tre sovrum och två badrum, ett på varje våning, praktiskt! Det öppna och härliga vardagsrummet är också värt att lyfta fram – generösa sällskapsytor samt utgång till en nätt trädgård med stenlagd uteplats som skapats till en lättskött och rogivande miljö. Stort och praktiskt garage perfekt med både förråd och för era fordon. På Byggmästaregatan bor ni i ett lugnt och grönskande villaområde med blandad bebyggelse samt med närhet till allt vad Tomelilla har att erbjuda, skolor, butiker, service och goda kommunikationer. Välkomna på visning

Orkestergatan 16, Tryde, Tomelilla kommun
  • Borttagen före visning

Orkestergatan 16

Lägenhet
Tryde, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
140 m²
5 rum
5 519 kr/mån
9 964 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
Hedeberga 718, Hedeberga, Tomelilla kommun

Hedeberga 718

Tomt
Hedeberga, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
295 000 kr
380 m² tomt

Nu erbjuds en fantastisk möjlighet att förvärva en mindre tomt om 380 kvadratmeter, belägen i en lugn bymiljö med natursköna områden och böljande landskap som närmaste granne. På tomten har det tidigare stått en villa, vilket innebär att el samt kommunalt vatten och avlopp finns och anslutningsavgiften är betald Här har du chansen att bygga ditt drömboende från grunden, på en plats där du kan njuta av lugnet och närheten till naturen samtidigt som du har enkel tillgång till allt du behöver i vardagen. Läget är perfekt, på bara några minuter når ni både Lunnarp med sina goda kommunikationer och Spjutstorp med Sveriges äldsta friluftsbad samt Tomelilla med all service. Även närhet till orter som Simrishamn och Ystad med sina pittoreska stadskärnor, trivsamma krogar och varma sandstränder. Ett perfekt läge på Österlen, både för ett permanentboende eller för en fritidsbostad, Välkomna

Hedeberga 715, Hedeberga, Tomelilla kommun

Hedeberga 715

Tomt
Hedeberga, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
295 000 kr
2 185 m² tomt

Nu erbjuds en fantastisk möjlighet att förvärva en generös tomt om 2185 kvadratmeter, belägen i en lugn bymiljö med natursköna områden och böljande landskap som närmaste granne. På tomten har det tidigare stått en villa, vilket innebär att el samt kommunalt vatten och avlopp finns och anslutningsavgiften är betald Här har du chansen att bygga ditt drömboende från grunden, på en plats där du kan njuta av lugnet och närheten till naturen samtidigt som du har enkel tillgång till allt du behöver i vardagen. Läget är perfekt, på bara några minuter når ni både Lunnarp med sina goda kommunikationer och Spjutstorp med Sveriges äldsta friluftsbad samt Tomelilla med all service. Även närhet till orter som Simrishamn och Ystad med sina pittoreska stadskärnor, trivsamma krogar och varma sandstränder. Ett perfekt läge på Österlen, både för ett permanentboende eller för en fritidsbostad, Välkomna

Grönegatan 10, Lövestad, Sjöbo kommun
  • Lör 23 mar kl 11:00

Grönegatan 10

Villa
Lövestad, Sjöbo kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
100 m²
4 rum
928 m² tomt

Välkomna till Grönegatan 10! Här bor ni lugnt och tryggt i slutet av en återvändsgränd med utsikt över öppet fält från vardagsrummets alla fönster med det generösa ljusinsläppet! Bostaden är välplanerad och praktisk med allt i ett plan. Här erbjuds ett kök med matplats, generöst vardagsrum, två - tre sovrum i bra storlek, grovkök, badrum och gästtoalett. Baksidan av huset bjuder på en stor härlig och insynsskyddad trädgård med uterum för umgänge med familj och vänner! Perfekt med garage där bilen och trädgårdsredskapen står tryggt och torrt förvarade! Lövestad erbjuder förskola, grundskola, friluftsbad och mataffär. Med kollektiv trafiken tar ni er till både Sjöbo och Tomelilla. Välkommen på visning!

  • Plus
Björkebogatan 8 E, Björkebo, Tomelilla kommun

Björkebogatan 8 E

Lägenhet
Björkebo, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
795 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
6 360 kr/mån
10 192 kr/m²

Söker du ett smakfullt och bekvämt boende där du inte behöver göra någonting? Välkommen till denna trivsamma trea på 78 kvm, bekvämt belägen på andra våningen. Detta är ett hem du kan flytta rakt in i och genast börja trivas, allt är fräscht och välhållet. Köket renoverades för ca 10 år sedan och är mycket fint och hemtrevligt med matplats och utgång till den ombonade och inglasade balkongen med klinkergolv som förlänger både våren och hösten. Med två generösa sovrum och en stor klädkammare finns det gott om plats! Dessutom finns lägenhetens förråd i trapphuset, praktiskt. I avgiften ingår allt utom hushållsel, till och med bostadsrättsförsäkring och snabbt fiber - det kan inte bli bättre! Det är en trygg och aktiv förening där alla fönster har bytts även stambyte har utförts vilket gett snygga och bra badrum med kakel och klinkers. Välkommen hem!

Ramnakullavägen 19, Romeleåsen, Sjöbo kommun
  • Lör 23 mar kl 10:00

Ramnakullavägen 19

Fritidshus
Romeleåsen, Sjöbo kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
2 175 000 kr
84 + 10 m²
3 rum
2 301 m² tomt

Uppför den slingrande Slimingevägen och vidare in på Ramnakullavägen finner ni denna fantastiskt belägna bostad vilken fungerar både för ett permanentboende eller som ett fritidsboende. Den ligger härligt på den sluttande tomten med utsikt mot Ramnakulla naturreservat där man efter en vandring upp för backarna har fantastisk utsikt över Sövdesjön. Bostaden är fördelad på två rum och kök med möjligheten för att avgränsa till ytterligare ett rum. Köket med sin öppna planlösning möjliggör en större matplats för umgänge! Täljstenskaminen i vardagsrummet värmer huset härligt kalla dagar. Från vardagsrummet kommer man ut på den härliga uteplatsen där man blir ett med naturen! På tomten finns även en carport för bilen med tillhörande förråd och en praktisk gäststuga för vänner som sover över! Varmt välkomna att anmäla er för en visning i denna underbara miljö där ni finner lugnet och naturen!

  • Plus
  • Uteplats
Oscarsgatan 42, Karlsborg, Tomelilla kommun

Oscarsgatan 42

Tomt
Karlsborg, Tomelilla kommun
Bostad ida´ Fastighetsförmedling
490 000 kr
864 m² tomt

Går du i byggtankar? Letar du efter en plats att bygga din drömvilla på men har svårt att hitta rätt? Här kan vi erbjuda en trivsam fribyggartomt på lugnt läge och med positivt bygglov. Karlsborg har under de senaste åren växt fram och blivit Tomelillas nya bostadsområde. Här bor ni i utkanten på samhället med åkrar, ängar och fin natur inpå knuten även busshållplats finns i närheten, ändå är det nära till det mesta som skolor butiker och resecentrum.

Visar 1 - 25 av 29