SkandiaMäklarna Västerås

SkandiaMäklarna Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Blomstergatan 4, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Mån 6 maj kl 19:15
Blomstergatan 4, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
Blomstergatan 4, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

Blomstergatan 4

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 150 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2
3 107 kr/mån
19 828 kr/m²

Varmt välkommen till en av Blomstergatans finaste tvåor med ett smakfullt och modernt utförande. Denna lägenhet är oslagbar i skicket och har bland annat hög standard, fräscha ytskikt, renoverat badrum, renoverat kök med integrerade vitvaror och en fantastisk köksö. Denna lägenhet slår alla rekord när det kommer till materialval och skick. Det renoverade köket är en dröm med sina generösa arbetsytor och stilfulla mässingdetaljer som ger en touch av lyx. Den integrerade kyl och frysen, tillsammans med den matchande köksön, gör det till den ultimata platsen för matlagning och umgänge. Badrummet följer den röda tråden i bostaden med sina moderna materialval och moderna design. Helkaklat och förberett för tvättmaskin blir vardagens göromål enklare än någonsin. Sovrummet är en lugn tillflyktsort, med sina ljusa väggar och golv som skapar en harmonisk atmosfär och med en mindre walk-in closet för extra bekvämlighet. Du har ett vardagsrum med sällskapsytor och en plats för både soffa och matgrupp. Beläget på Blomstergatan har du allt du behöver inom räckhåll, inklusive kommunikationer, parker, matbutiker och förskolor. För den som pendlar är E18 bara en kort sträcka bort, medan stadskärnan och Stenby handelscentrum med sina butiker och restauranger når du enkelt med cykel. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska hem på Blomstergatan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skjutbanegatan 8A, Haga, Västerås kommun

Skjutbanegatan 8A

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
895 000 kr
56,2 m²
2 rum
vån 3
2 575 kr/mån
15 925 kr/m²

Med låg avgift och stor inglasad balkong! När du kliver in genom dörren möts du av en ombonad och trevlig bostad. Lägenheten är välplanerad med gott om förvaringsmöjligheter och fräscha ytskikt. Här kan du njuta av en stor inglasad balkong i högt och fritt läge med många soltimmar, ett stilrent kök, rogivande sovrum samt badrum utrustat med tvättmaskin. Här på Haga är det lätt att trivas - här bor ni i en välskött förening med låga avgifter belägen i lugna kvarter med närhet till matbutiker, grönområden samt kommunikationer. Välkommen hem.

  • Balkong
Notuddsallén 7, Öster Mälarstrand /Notudden, Västerås kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Notuddsallén 7, Öster Mälarstrand /Notudden, Västerås kommun, bild 2
Notuddsallén 7, Öster Mälarstrand /Notudden, Västerås kommun, bild 3

Notuddsallén 7

Lägenhet
Öster Mälarstrand /Notudden, Västerås kommun
3 495 000 kr
90 m²
4 rum
vån 5/8
6 367 kr/mån
38 833 kr/m²

Välkommen till din nya 4RoK-oas på Notuddsallén 7! Denna stilrena 90 kvm lägenhet från 2020, belägen på våning 5, bjuder på ett bekymmersfritt boende med Mälaren och Steam Hotel som närmsta granne. Stig in i denna exklusiva bostad och låt dig omfamnas av den perfekta blandningen av modern elegans och praktisk funktionalitet. Tre rymliga sovrum bjuder in till avkoppling och vila, medan de två smakfullt utformade badrummen, det ena försedd med ett inbjudande badkar samt tvättmöjligheter och det andra med en uppfriskande dusch - en extra touch av lyx till din vardag. Köket är hjärtat av hemmet, med en öppen planlösning som smälter samman med det generösa vardagsrummet. Detta är platsen där gemenskapen blomstrar och där Ni kan skapa minnen som varar livet ut. Slå upp dörrarna till de två inglasade balkongerna och låt den fina utsikten över Mälaren och Steam Hotel omfamna dig. Den ena balkongen är väldigt stor och inbjuder till långa, avslappnande stunder medan du avnjuter naturens skönhet. Här kan du njuta från tidig vår till sen höst. Lägenheten erbjuder även mycket förvaring, bland annat två klädkammare i anslutning till sovrummen. Placeringen är oslagbar, med Mälaren och närheten till Steam Hotel, Västerås city, kommunikationer och mataffärer. För familjen finns förskolor och skolor inom bekvämt räckhåll. Här bor man i en stabil förening och i huset finns bland annat generöst cykelrum, separat barnvagsrum samt en övernattningslägenhet. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Herrgärdsgatan 10B, Centrum / Herrgärdet, Västerås kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Herrgärdsgatan 10B, Centrum / Herrgärdet, Västerås kommun, bild 2
Herrgärdsgatan 10B, Centrum / Herrgärdet, Västerås kommun, bild 3

Herrgärdsgatan 10B

Lägenhet
Centrum / Herrgärdet, Västerås kommun
3 795 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/2
4 930 kr/mån
42 640 kr/m²

-Sekelskiftesdröm! -Tre kakelugnar -Genomgående slipat och behandlat furugolv -Insynsskyddad i fritt läge -Eftertraktad adress och Brf. Söker du en sekelskiftesdröm som sällan är till salu? Sluta leta! I hjärtat av Västerås, precis intill den mysiga Rudbecksparken och belägen på en lugn återvändsgata, välkomnar denna imponerande sekelskifteslägenhet dig till eftertraktade Brf Gården. Med sina generösa 89 kvadratmeter sprider den en bedårande charm, där bevarade originaldetaljer som tre kakelugnar (en i bruk), höga socklar, speglade trädörrar och furugolv i sin karaktäristiska skönhet står i fokus. Detta är ett boende för den som ställer höga krav, här möts du av en välplanerad och luftig layout med tre rum och kök. Den magnifika sällskapsdelen sträcker sig ut i två rum i fil och med stora fönster som öppnar upp mot parkens grönska, medan det nyligen renoverade köket bjuder på exklusiva materialval och en mysig matplats intill spröjsade fönster. Sovrummet välkomnar dig med lugn och avskildhet, vänd mot den grönskande innergården där även balkongen lockar till stunder av avkoppling. I sovrummet återfinns även två praktiska garderober och en walk-in-closet som kompletterar utrymmet på ett smart sätt. Badrummet fångar blicken med sin eleganta svarta natursten och väggar av vitt kakel, komplett med en rymlig duschhörna och en stilfull kommod med marmorskiva Med en takhöjd på 3 meter och en luftig atmosfär är detta ett hem med rymd och även utan insyn, där varje fönster erbjuder fri utsikt över omgivande grönska. En bostad som harmonierar med livskvalitet och stil, redo att välkomna sina nya ägare till ett liv i elegans och komfort. Brf Gården är en mycket välskött förening med en ljuvlig inhäng innergård med flertalet grillplatser och väldigt god ekonomi (enbart ca 2.900 kr/kvm i belåningsgrad). Låga avgifter där värme, vatten, kabel-tv och bredband inkluderas. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Bomansgatan 26B, Centrum/Kristiansborg, Västerås kommun
  • Ons 8 maj kl 17:00
Bomansgatan 26B, Centrum/Kristiansborg, Västerås kommun, bild 2
Bomansgatan 26B, Centrum/Kristiansborg, Västerås kommun, bild 3

Bomansgatan 26B

Lägenhet
Centrum/Kristiansborg, Västerås kommun
1 295 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 504 kr/mån
26 162 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet på Bomansgatan 26B på omtyckta Kristiansborg. Med sitt perfekta läge för livet i Västerås har du allt inom räckhåll - från stadens puls i City till universitetet och det populära Rocklundaområdet. Bostaden är stilfullt inredd och belägen på första våningen - här slipper du massor med trappor. I lägenheten möts du av en rymlig och trivsam inglasad balkong där du kan njuta av fina stunder i solen från tidig vår till sen höst. Balkongen erbjuder lugn och ro med gröna vyer i området. Den luftiga bostaden sträcker sig över 49.5 kvadratmeter och består av två rum och kök. Både kök och badrum är nyligen renoverade, vilket innebär att det är bara att flytta in och börja njuta av ditt nya hem. Sovrummet är luftigt och ljust och har plats för dubbelsäng samt garderob. Föreningen erbjuder flera gemensamma utrymmen för sina medlemmar, inklusive en tvättstuga i samma hus, en bastu och ett mindre gym. Stabil ekonomi förening med låga avgifter där det mesta ingår. Detta är verkligen ett tillfälle att bo centralt i en välskött förening och i en mycket stilfull bostad med närhet till allt du behöver. VÄLKOMMEN HEM.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bakformsvägen 70, Skälby, Västerås kommun
  • Tis 7 maj kl 18:30
Bakformsvägen 70, Skälby, Västerås kommun, bild 2
Bakformsvägen 70, Skälby, Västerås kommun, bild 3

Bakformsvägen 70

Lägenhet
Skälby, Västerås kommun
2 295 000 kr
96,5 m²
5 rum
vån 0
5 988 kr/mån
23 782 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska bostadsrättsradhus beläget i det barnvänliga och eftertraktade området Skälby. Här erbjuds en oas av möjligheter för den som söker det perfekta boendet där både inomhus- och utomhuslivet får blomstra. På framsidan av huset välkomnas du av en imponerande och rymlig trädäckad altan som bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Här finns gott om plats för en loungegrupp där du kan njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. På baksidan av huset väntar en inglasad uterum där du kan njuta av naturen och årstidernas skiftningar året om. Intill finns en trädäckad altan komplett med en charmig pergola och ett platsbyggt utekök utrustat med grill, rök och en pizzaugn. För den som vill koppla av och njuta av värme och avkoppling finns även en bastu. Inomhus erbjuder radhuset en trivsam och välkomnande atmosfär i väldigt bra skick. Med fyra rymliga sovrum finns gott om plats för hela familjen. Köket är stilrent och funktionellt, och här finns även ett badrum i bra skick, en separat wc, en praktisk tvättstuga, ett rymligt vardagsrum samt en balkong. Detta är det perfekta boendet för den moderna familjen och för de som uppskattar att bo i ett hem där både bekvämlighet och livskvalitet står i fokus. Skälby är känt för sitt lugna och familjevänliga område med närhet till skolor, förskolor, kommunikationer och till Erikslund Shopping Center. Miss inte chansen att bli ägare till detta fantastiska radhus och upplev livet på Bakformsvägen 70 – en plats där livsnjutning och harmoni möts. VÄLKOMMEN HEM!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Floragatan 20, Centrum/Vasastaden, Västerås kommun
  • Sön 5 maj kl 12:15
Floragatan 20, Centrum/Vasastaden, Västerås kommun, bild 2
Floragatan 20, Centrum/Vasastaden, Västerås kommun, bild 3

Floragatan 20

Lägenhet
Centrum/Vasastaden, Västerås kommun
1 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
4 422 kr/mån
37 642 kr/m²

På Floragatan 20 högst upp i huset finns denna tvårumslägenhet från sekelskiftet om 53 kvadratmeter. En unik, tidlös och modern vindsvåning i mycket gott skick med vackra originaldetaljer, takbjälkar, högt till tak upp i nock, takfönster och EGEN PARKERINGSPLATS precis utanför porten som ingår i avgiften. I denna bostad kliver du in i en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter (även en extra hall precis utanför entrédörren med plats för skor/jackor). Fortsätt in i lägenheten och finn ett nyligen renoverat och modernt kök med modern design, bra förvaring och en köksö. Vidare finns här ett rymligt och charmigt vardagsrum med fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp samt ett mysigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och platsbyggd förvaring. Badrummet är fräscht och funktionellt med dusch, tvättmaskin, toalett och handfat med kommod. Centrum/Vasastaden är ett av Västerås mest populära bostadsområde och kännetecknas av närhet till naturen och Mälaren samt stadens alla butiker och restauranger. Här har du nära till allt vardagen kräver. Välkommen till visning och låt er förälskas, för nu har ni hittat hem!

  • Premium
Haga parkgata 13A, Haga, Västerås kommun
  • Ons 8 maj kl 18:00
Haga parkgata 13A, Haga, Västerås kommun, bild 2
Haga parkgata 13A, Haga, Västerås kommun, bild 3

Haga parkgata 13A

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
995 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 729 kr/mån
18 598 kr/m²

Välkommen till denna fina tvårums-gavellägenhet som strålar av ljus, luft och charm. Med fönster som badar varje rum i naturligt solljus från flera väderstreck, är detta en plats där varje dag börjar med en strålande känsla av liv och energi. Stig in i det rymliga vardagsrummet och möts av bevarade detaljer som pardörrar i glas som öppnar upp utrymmet och skapar en känsla av kontinuitet mellan rummen och en härlig rymd. Här återfinns även ett bedårande burspråk med stenskiva, högt i tak och behagliga färgval. Plats för både matgrupp och sedvanligt vardagsrumsmöblemang. Från vardagsrummet nås även den mysiga balkongen, perfekt belägen för att fånga solens varma strålar. Köket är fräscht och stort med gott om plats för matlagning. Med gott om förvaring och moderna apparater, inklusive spishäll, integrerad ugn och kyl/frys. Badrummet är även det fräscht och här finns bland annat badkar, toalett och kommod med tillhörande ho. Det stora sovrummet har gott om plats för en stor säng och en generös garderob med skjutdörrar och invändig belysning, samt även platsbyggda garderober med härlig äldre charm. Denna pärla av en lägenhet är inte bara ett fantastiskt boende, det är också en del av en välskött förening med låga avgifter och en mängd bekvämligheter. Med inkluderade tjänster som värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg - får du inte bara ett hem, du får en trygghet. Till lägenheten ingår även två förråd, ett i normalstorlek på källarplan och ett större på vinden. Föreningen tillhandahåller också bland annat bastu, tvättstuga, cykelförråd, grillplats på innergården mm. Haga är ett lummigt område med mycket grönområden och här bor du med närhet till Västerås city, kommunikationer, matbutiker, restauranger mm. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Färnebogatan 18A, Skiljebo, Västerås kommun

Färnebogatan 18A

Lägenhet
Skiljebo, Västerås kommun
1 695 000 kr
87 m²
4 rum
vån 2/3
3 956 kr/mån
19 483 kr/m²

Smakfull fyrarummare i populär förening med låga avgifter! Välkommen till denna välplanerade och hemtrevliga fyrarummare om 87 kvm på populära Skiljebo. Lägenheten erbjuder ett stilrent kök med plats för matgrupp, smakfullt helkaklat badrum, separat tvättstuga, tre rogivande sovrum och ett rymligt vardagsrum med utgång till mysig balkong mot lugn innergård. Här bor du i en synnerligen välskött förening med god ekonomi där både bredband och kabel-tv ingår i den låga avgiften. I närheten finns kollektivtrafik, matbutik, grönområden, Skiljebo centrum med dess utbud, Hälla shopping samt sjukhuset. Välkommen hem.

  • Balkong
Brunnsvägen 12, Gröndal, Hallstahammars kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Brunnsvägen 12, Gröndal, Hallstahammars kommun, bild 2
Brunnsvägen 12, Gröndal, Hallstahammars kommun, bild 3

Brunnsvägen 12

Villa
Gröndal, Hallstahammars kommun
4 300 000 kr
205 + 30 m²
7 rum
519 m² tomt

Välkommen till det ultimata familjehemmet i Gröndal, där modern elegans och funktionell design möts för att skapa en oöverträffad livsstilsupplevelse. Denna praktfulla villa, uppförd 2010, sträcker sig över generösa 205 kvadratmeter och erbjuder en perfekt balans mellan rymlighet och intim gemenskap. Kliv in i denna oas och bli omedelbart förtrollad av de luftiga och ljusa sociala ytorna på entréplanet. Här möts du av ett stort och inbjudande vardagsrum, komplett med en mysig kamin som skapar en atmosfär av varm avkoppling. De skjutbara glasdörrarna öppnar upp till en vacker uteplats, perfekt för utomhusmiddagar och avkopplande stunder i solen. Köket är en mästerlig skapelse av stil och funktionalitet, med generösa förvaringsmöjligheter och en imponerande köksö som blir navet för social samvaro. Här kan du njuta av både matlagning och underhållning med vänner och familj i en enastående miljö. Intill köket finner du en separat matplats med plats för ett större bord med många sittplatser. Här nås även husets inglasade uterum som med fördel kan nyttjas året om. På entréplanet finner du även det rymliga "Master bedroom", en fristad av lugn och ro med gott om plats för en dubbelsäng och generösa garderobsutrymmen. Badrummet är både praktiskt och lyxigt samt komplett med både badkar och dusch, medan den separata tvättstugan erbjuder praktiskt utrymme och smart förvaring för den moderna familjen. På övre planet väntar en privat sfär av avkoppling och återhämtning, med ett allrum/vardagsrum som erbjuder en avskild plats för familjen att umgås. De fyra lika stora sovrummen erbjuder komfort och integritet för alla familjemedlemmar, medan det extra badrummet säkerställer bekvämlighet och funktionalitet för hela huset. Uteområdet är en oas av möjligheter för att njuta av de varmare dagarna, med flera stenlagda uteplatser och ett inglasat uterum som förlänger utomhussäsongen. Här kan du koppla av och njuta av det bästa av både inomhus- och utomhusliv. På tomten har man även ett friliggande varmgarage med automatiserad dörr samt ett bakomliggande förråd. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa i Gröndal det perfekta harmoniska hemmet där stil möter funktion och där varje detalj är noggrant utformad för att maximera komforten och njutningen för hela familjen. Detta är en unik möjlighet att äga en av områdets mest beundrade hem - låt drömmen bli verklighet och upptäck din framtida oas i Hallstahammar kommun! Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Patentgatan 15, Tegnérlunden, Västerås kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Patentgatan 15, Tegnérlunden, Västerås kommun, bild 2
Patentgatan 15, Tegnérlunden, Västerås kommun, bild 3

Patentgatan 15

Lägenhet
Tegnérlunden, Västerås kommun
2 495 000 kr
83 m²
3 rum
vån 4/10
4 928 kr/mån
30 060 kr/m²

Välkommen till denna utsökta 3:a om 83 välplanerade kvm med perfekt avvägd öppen planlösning och ett fantastiskt uterum i bästa söderläge. Ett inbjudande och socialt boende vilket karaktäriseras av en rymlig inglasad balkong med ytor för kalas och mingel samt med utsikt mot Västerås city. På fjärde våningen når du denna underbara bostad med väldisponerade ytor som samspelar med modern funktion på bästa sätt. Öppen planlösning mellan rymligt vardagsrum och kök med mycket god maskinell utrustning, två rymliga och rogivande sovrum samt ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. En gavellägenhet som erbjuder rikligt med ljusflöde som leker mellan rummen samt genomgående hög fräschör. Bostaden ligger inte långt från stadens hjärta, där du har tillgång till allt Västerås har att erbjuda, från shopping och restauranger till caféer och kultur. Tegnérlunden är ett lugnt kvarter där det är lätt att trivas med omedelbar närhet till grönområden utan att du för den delen behöver ge avkall på stadens bekvämligheter. Läget på Patentgatan är familjevänligt och trevligt med Ringvallens fotbollsplaner och mataffär ett stenkast från lägenheten. Sjukhuset ligger en cykeltur bort och i området finns även lekparker, skola, busshållplats samt snabb access ut på E18 för den som pendlar. VÄLKOMMEN HEM.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Aslögs väg 42, Irsta, Västerås kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Aslögs väg 42, Irsta, Västerås kommun, bild 2
Aslögs väg 42, Irsta, Västerås kommun, bild 3

Aslögs väg 42

Villa
Irsta, Västerås kommun
3 595 000 kr
150 + 55 m²
4 rum
1 039 m² tomt

Besiktigad - Denna enplansvilla med hörntomt är en pärla i mycket gott skick och är redo att välkomna dig hem. Livet i det stora - Det öppna och sociala köket blir snabbt hjärtat av ditt hem, komplett med en vinkyl för att hålla dina favoritdrycker perfekt kylda. Koppla av och umgås i det stora vardagsrummet med en mysig kamin som sprider en varm atmosfär genom hela rummet. Öppna upp till den inglasade altanen, där du kan njuta av soliga dagar och lugna kvällar i ett skyddat utrymme med isolerat golv och tak. Söderläge. Lyx och komfort - Denna villa är inte bara i gott skick utan också praktisk. Två inredda walk-in closets ger gott om plats för dina kläder och tillhörigheter. Unna dig själv en avkopplande stund i bastun eller njut av ett uppfriskande bad i det generösa badrummet. Med en separat wc och en rymlig tvättstuga med groventré finns allt du behöver för en bekväm vardag. Frihet att skapa - Det bästa med detta hem? Möjligheterna är oändliga! Utan bärande väggar kan du anpassa och utforma rummen precis som du önskar, skapa din drömbostad helt enligt dina behov och önskemål. Hållbart boende - Med solfångare på taket får du både varmvatten sommartid och hjälp med uppvärmningen under vår och höst, vilket inte bara är miljövänligt utan också kostnadseffektivt. Isolerat garage med elektrisk port, carport med förråd och ett växthus med indraget vatten är bara några av de extra bekvämligheterna som detta hem har att erbjuda. Närhet till allt du behöver - I Irsta bor du i ett barnvänligt område med närhet till förskola, skola, lekplatser, fotbollsplaner och fina motionsspår. Med utmärkta bussförbindelser till Västerås City är du aldrig långt från stadens puls och bekvämligheter. Varmt välkommen på visning! Missa inte chansen att upptäcka detta fantastiska hem på Aslögs väg. Kontakta oss redan idag för att boka din visning och upptäck drömboendet du alltid har sökt efter!

  • Premium
  • Uteplats
Östankil 109, Möklinta, Sala kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30

Östankil 109

Villa
Möklinta, Sala kommun
1 395 000 kr
90 m²
4 rum
4 360 m² tomt

Besiktigat - Drömhem från 1909 med en touch av historisk charm och modern komfort! Välkommen till denna vackra villa med ett lantligt läge som tar dig tillbaka i tiden samtidigt som den erbjuder allt du behöver för det moderna livet. Med en perfekt kombination av bevarade detaljer och stilfulla uppdateringar är detta en unik möjlighet att äga en bit av historien. - Tidsenligt och modernt: Med ett kök från 2017 och ett badrum från 2020 får du det bästa av två världar - charmiga detaljer från förr kombinerat med moderna bekvämligheter. - Karaktärsfulla detaljer: Tegel och timmerväggar ger bostaden en autentisk atmosfär som genomsyrar varje rum och kommer definitivt att väcka känslor hos dig. - Barnvänlig tomt: Med en stor tomt finns det gott om plats för lek och utforskning, perfekt för familjer med barn eller för den som helt enkelt älskar att vara utomhus. - Ostört läge: Här kan du verkligen koppla av och njuta av frid och ro i din egen lilla oas, samtidigt som du har bekvämt avstånd till allt du behöver. - Utbyggnader för alla dina behov: Ett antal uthusbyggnader, inklusive snickarbod och oinrett loft, samt en drängstuga/förråd med trägolv och el indraget, ger dig gott om utrymme för hobbyer, förvaring eller kanske till och med en gäststuga. Denna charmiga villa är en riktig pärla som måste upplevas på plats för att fullt ut förstå dess unika karaktär och potential. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett hem med gammaldags charm och modern livskvalitet!

  • Plus
  • Balkong
Nedersta 2A, Hedensberg, Västerås kommun
Nedersta 2A, Hedensberg, Västerås kommun, bild 2
Nedersta 2A, Hedensberg, Västerås kommun, bild 3

Nedersta 2A

Tomt
Hedensberg, Västerås kommun
850 000 kr
1 702 m² tomt

För den som söker ett vackert och attraktivt läge är trivsamma och fridfulla Hedensberg ett perfekt område. Här erbjuds ni möjligheten att förverkliga era byggdrömmar ca 15 min från Västerås centrum. I tomtens omgivning finns fina skogar och öppna landskap och är perfekt för er som söker en tomt på landet men ändå nära city. Välj valfri husmodell i Anebyhus Gruppens sortiment, för mer info se www.anebyhusgruppen.se Ring för visning!

  • Premium
Attersta 1B, Hedensberg, Västerås kommun
Attersta 1B, Hedensberg, Västerås kommun, bild 2
Attersta 1B, Hedensberg, Västerås kommun, bild 3

Attersta 1B

Tomt
Hedensberg, Västerås kommun
850 000 kr
2 772 m² tomt

För den som söker ett vackert och attraktivt läge är trivsamma och fridfulla Hedensberg ett perfekt område. Här erbjuds ni möjligheten att förverkliga era byggdrömmar ca 15 min från Västerås centrum. I tomtens omgivning finns fina skogar och öppna landskap och är perfekt för er som söker en tomt på landet men ändå nära city. Välj valfri husmodell i Anebyhus Gruppens sortiment, för mer info se www.anebyhusgruppen.se Ring för visning!

  • Premium
Norra Skjutbanegatan 25F, Haga, Västerås kommun

Norra Skjutbanegatan 25F

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
1 195 000 kr
68,7 m²
3 rum
vån 1
2 706 kr/mån
17 394 kr/m²

Bekvämt belägen på markplan finner ni denna trivsamma trerummare med låg avgift och stor inglasad balkong! Bostaden erbjuder ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, väl tilltaget kök med plats för matgrupp, praktisk förvaring samt två rogivande sovrum. Utöver detta finns en stor inglasad balkong som förlänger utesäsongen. Här på Haga är det lätt att trivas - här bor ni i en välskött förening belägen med god ekonomi belägen i lugna kvarter med närhet till matbutiker, grönområden samt kommunikationer. Välkommen hem.

  • Balkong
Stentorpsgatan 26C, Malmaberg, Västerås kommun

Stentorpsgatan 26C

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun
450 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 2
2 458 kr/mån
10 843 kr/m²

Perfekt första boende! Här har ni en ekonomisk vinnare om 41,5 välplanerade kvadratmeter i en minst sagt stabil förening med god ekonomi och välskötta fastigheter. Bostaden erbjuder ett rejält kök med plats för matgrupp, badrum utrustat med badkar, praktisk förvaring samt ett rymligt vardagsrum med sovalkov och fransk balkong. Här på Malmaberg är det lätt att trivas - här bor ni i en trivsam förening belägen i lugna kvarter med närhet till matbutiker, grönområden samt kommunikationer. Välkommen hem.

Sandstensvägen 17, Munga, Västerås kommun

Sandstensvägen 17

Fritidshus
Munga, Västerås kommun
995 000 kr
33 m²
2 rum
1 985 m² tomt

Välrenoverat med drömläge i Munga! I härliga idyllen Munga finns nu möjligheten att förvärva ett mysigt hus med ett härligt läge omgiven av grönska och utsikt över åkrar. Huset, som går lika bra att nyttja som sommarstuga som permanent, erbjuder ett nyrenoverat kök, ett trevligt vardagsrum, ett rogivande sovrum utrustat med luftvärmepump samt ett nybyggt separat badrumshus med dusch och WC. Utvändigt har ni en stor lättskött trädgård med fint läge, förrådsbyggnad, stor altan med flertalet sittplatser samt grusad uppfart med plats för flertalet fordon. Djupborrad brunn, kommunalt avlopp och fiber är installerat. Här bor ni granne med naturen och gångavstånd ner till Mungasjön, lekplats samt fina promenadstråk. Här är det lätt att trivas! Välkommen hem.

Gunnilbogatan 16A, Malmaberg, Västerås kommun

Gunnilbogatan 16A

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun
795 000 kr
38 m²
1 rum
vån 0
1 944 kr/mån
20 921 kr/m²

Topprenoverat med härlig uteplats! Bekvämt belägen i markplan på populära Gunnilbogatan finner ni denna välplanerade och moderna lägenhet som erbjuder ett smakfullt kök med plats för matgrupp, helkaklat badrum utrustat med badkar, genomgående sobra färgval samt ett rymligt och ljust vardagsrum. Bostadens höjdpunkt är den stora härliga uteplatsen i ostört och soligt västerläge, perfekt för sommarens grillkvällar! Här på Malmaberg är det lätt att trivas - här bor ni i en välskött förening belägen i lugna kvarter med närhet till matbutiker, grönområden samt kommunikationer. Välkommen hem.

  • Uteplats
Krutkällarvägen 1, CENTRALT, Västerås kommun
Krutkällarvägen 1, CENTRALT, Västerås kommun, bild 2
Krutkällarvägen 1, CENTRALT, Västerås kommun, bild 3

Krutkällarvägen 1

Lägenhet
CENTRALT, Västerås kommun
1 995 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 12/12
3 939 kr/mån
25 742 kr/m²

Varmt välkommen till Krutkällarvägen 1 - möt en bostad som tar andan ur dig från första stund. På den högsta tronen av staden, på våning 12/12, blickar denna 3 RoK-lägenhet ut över Västerås med en utsikt som tar dig med på en resa genom staden och glider ut mot den skimrande Mälaren. Denna 3 RoK på 77,5 kvm är ett paradis för den som värdesätter både komfort och bekvämlighet. I köket, som har genomgått en smakfull renovering, finns gott om plats för matbord och en komplett uppsättning av moderna apparater. Badrummet är en fristad för avkoppling med sin generösa dusch, WC och kommod med tillhörande ho. Två rymliga sovrum och ett ljust och väl tilltaget vardagsrum kompletterar bostaden, där det senare också leder ut till den underbara balkongen där du kan svepa in dig i staden och dess omgivningar. Att bo här är inte bara en fröjd för själen, det är även praktiskt placerat med närhet till Västerås City och Centralstationen. För de som pendlar eller helt enkelt älskar att utforska omgivningarna är närheten till E18 en extra bonus, vilket gör resorna till en bris. Dessutom kan du njuta av föreningens bekvämligheter och gemensamma utrymmen för avkoppling och rekreation. Behöver du en extra sovplats för gäster? Ingen fara, föreningen erbjuder även möjligheten att hyra en övernattningslägenhet. Med en hiss som tar dig från marken till skyn och en stabil ekonomi i föreningen kan du känna dig trygg och bekväm här på Krutkällarvägen 1. Låt denna bostad bli ditt eget lilla paradis i staden - VÄLKOMMEN HEM!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brytarvägen 3, null, Surahammars kommun
  • Budgivning pågår
Brytarvägen 3, null, Surahammars kommun, bild 2
Brytarvägen 3, null, Surahammars kommun, bild 3

Brytarvägen 3

Villa
Surahammars kommun
1 595 000 kr
133 m²
6 rum
753 m² tomt

Besiktigad - Välkommen till denna enplansvilla med hörntomt som har allt att erbjuda på en återvändsgata i ett lugnt och barnvänligt område. Här förenas öppen planlösning, funktion och generösa ytor för att skapa en perfekt bostad för dig och din familj. När du kliver in genom den inbjudande entrén möts du av ljusa och öppna utrymmen. Vardagsrummet med den öppna planlösningen till köket blir snabbt en naturlig plats att umgås på, där en mysig braskamin skapar en varm atmosfär. Genom köket har ni även tvättstugan och groventré. Det generösa köket, som smidigt flyter ihop med vardagsrummet, erbjuder utrymme för både vardagliga måltider och festliga tillfällen. En separat matsal, som kan omvandlas till ett sovrum, adderar ytterligare flexibilitet till utrymmet. De fyra sovrummen, varav ett används som kontor eller gästrum, erbjuder flexibilitet och gott om plats för hela familjen. Det bästa med denna bostad är att väggar enkelt går att slå upp eller flytta för att anpassa ytorna till just ert behov. Med två badrum som båda är utrustade med dusch eller badkar, är komforten i detta hem fulländad. Altanen är en underbar plats där du kan njuta av frisk luft året om och skapa minnen med nära och kära. De två badrummen, ett av dem renoverat 2015, bidrar till bekvämligheten i detta hem. Den stora och barnvänliga tomten ger möjlighet till lek och avkoppling. Garaget med direkt ingång till huset och den tillhörande carporten erbjuder praktiska lösningar för bilparkering och extra utrymme. Det här är ett hem där varje detalj bidrar till en bekväm och trivsam livsstil. Välkommen till ditt framtida hem!

  • Premium
  • Uteplats
Genuagatan 2, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Ons 8 maj kl 17:00
Genuagatan 2, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Genuagatan 2, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Genuagatan 2

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
2 795 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3
5 122 kr/mån
38 288 kr/m²

Här välkomnas ni till en modern och trivsam trerummare med närhet till Mälaren och fantastisk utsikt från den inglasade balkongen! Denna lägenhet präglas av härligt ljusinsläpp, öppna sociala ytor, smart planerad planlösning och genomgående hög standard. Köket är smakfullt och har plats för matgrupp och badrummet är rymligt, helkaklat och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns två rogivande sovrum, ljust vardagsrum samt en härlig inglasad balkong i ostört insynsskyddat läge och fantastisk utsikt över grönområde samt ner mot Mälaren. Här bor ni i en välskött förening i ett av Västerås mest attraktiva områden, Öster Mälarstrand, med härliga promenadstråk längs Mälaren och med Västerås härligaste sommarliv med bryggor, båtliv och restauranger inom några minuters gång. På bekvämt promenadavstånd har ni även Västerås city och Centralstationen. Det här är ett boende att längta hem till! Välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Katrinelundsvägen 8B, Centrum / Karlsdal, Västerås kommun
  • Imorgon kl 13:00
Katrinelundsvägen 8B, Centrum / Karlsdal, Västerås kommun, bild 2
Katrinelundsvägen 8B, Centrum / Karlsdal, Västerås kommun, bild 3

Katrinelundsvägen 8B

Radhus
Centrum / Karlsdal, Västerås kommun
4 895 000 kr
122 m²
5 rum
135 m² tomt

Varmt välkommen till denna välplanerade familjeidyll Detta fantastiska radhus erbjuder en oöverträffad kombination av rymlighet, bekvämlighet och ett unikt centralt läge för denna typ av objekt. Med sina 122 kvadratmeter fördelat över två våningar är det boendet som många drömmer om. Det som verkligen skiljer detta radhus från mängden är den friköpta tomten i det sällsynta centrala läget. Det borde verkligen göra detta objekt till en investering för framtiden. Radhuset är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med endast sex liknande objekt på samma gata som sålts sedan 2015, understryker detta den exklusiva och efterfrågade charmen hos detta område. Den enorma populariteten bland både familjer och äldre är en indikation på att detta är platsen där man vill bo. Läget erbjuder närhet till allt som behövs för en bekväm livsstil. Från shopping och restauranger till skolor och rekreationsområden, här finns allt du behöver inom räckhåll. På baksidan av radhuset kan du njuta av det nybyggda trädäcket om hela 30kvm, som vetter ut mot grönområdet i det ultimata söderläget. Trädäcket blir drömmen för alla sommarkvällar, perfekt för grillkvällar med familj och vänner eller för att bara koppla av och njuta av solen i lugn och ro. Missa inte chansen att äga detta exceptionella radhus i ett av stadens mest eftertraktade områden där du nu har möjlighet att äga ett av dem mest sällsynta boenden som staden har att erbjuda! Varmt välkommen att uppleva ditt nästa drömboende!! Kontakta mig idag för att boka din visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kungsljusgatan 11, 72224 Västerås, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 2 maj kl 17:00
Kungsljusgatan 11, 72224 Västerås, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
Kungsljusgatan 11, 72224 Västerås, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

Kungsljusgatan 11, 72224 Västerås

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3
5 323 kr/mån
28 913 kr/m²

Stig in i detta exklusiva hem - en 3:a om 69 kvadratmeter på tredje våningen med en inbjudande inglasad balkong. Detta är en bostad som framhäver den perfekta balansen mellan modernitet och öppna ytor. Byggt 2020 och fortfarande i nyskick, välkomnar lägenheten dig med ljusa parkettgolv och generöst med naturligt ljus. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd, med stora fönster och smakfulla färgval som definierar varje rum. Här finner du ett stort master bedroom med generös förvaring i form av garderober längs ena väggen, ett extra sovrum perfekt som barnrum eller kontor, samt ett fräscht och rymligt badrum komplett med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Det stilrena köket smälter samman med det rymliga och sociala vardagsrummet, vilket gör detta hem perfekt för både vardag och underhållning. Dess strategiska läge sätter dig nära allt du behöver, med matbutiker, smidiga kommunikationer, city, natursköna promenadstråk och lekplatser inom bekvämt gångavstånd. Välkommen till ett hem där vardagen blir njutbar och din egen inglasade balkong blir en fristad för avkoppling och sociala stunder.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drottninggatan 40K, Lustigkulla, Västerås kommun
Drottninggatan 40K, Lustigkulla, Västerås kommun, bild 2
Drottninggatan 40K, Lustigkulla, Västerås kommun, bild 3

Drottninggatan 40K

Lägenhet
Lustigkulla, Västerås kommun
2 495 000 kr
92,5 m²
3 rum
vån 1/2
6 134 kr/mån
26 973 kr/m²

Varmt välkommen till Drottninggatan 40K, där vi presenterar denna unika bostadsrätt med gavelläge som ger dig känslan av ett radhus. En uteplats tar plats på framsidan vid entrén mot den grönskande innergården och en väl tilltagen & inglasad balkong hittar du på ovanvåningen. Belägen på eftertraktade Lustigkulla, erbjuder denna bostad en smakfull och genomtänkt design för att skapa en atmosfär av hemtrevnad. Bostaden sträcker sig över två plan och bjuder på 92,5 kvadratmeter. Varje detalj har omsorgsfullt valts ut för att skapa en harmonisk helhet. Den praktiska ingången på bottenvåningen möter dig med klinkergolv, vilket underlättar vardagen och erbjuder även gott om förvaringsmöjligheter genom ett förråd. Trappen upp leder dig upp till resten av bostaden, där varje kvadratmeter är fylld med ljusa, naturnära färger och stilrena inslag. Köket är hjärtat i hemmet med sin moderna design, beigea skåpluckor, svarta handtag, grå bänkskiva och stänkskiva i samma kulör. Med en öppen ingång direkt från köket till vardagsrummet får du generöst med ljusinsläpp från två håll. De två välplanerade sovrummen är målade i lugnande beiga och grå toner, med plats för både säng och förvaring. Det helkaklade badrummet utrustat med tvättmaskin och arbetsbänk erbjuder allt du behöver för en förenklad vardag. Du har även på detta plan ett praktiskt förråd, som även kan göras om till kontor eller gästrum - se alternativ planlösning som ligger uppladdad. Här ges du möjligheten att förvärva ett hem som kombinerar det praktiska med det estetiskt tilltalande, allt i ett eftertraktat läge. Välkommen till en visning som kommer övertyga dig om att din sökning är över - detta är hemmet där bekväm vardag och stilfull design möts!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 51