SkandiaMäklarna Örebro

SkandiaMäklarna Örebro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Grythem 510, null, Örebro kommun
  • Sön 19 maj kl 15:00

Grythem 510

Villa
Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 695 000 kr
160 m²
5 205 m² tomt

Tidlöst och öppet hus som är i behov av en omfattande renovering. Ett stort hem om 160 kvadratmeter fyllda med potential!   Huset står på en stor, lummig och rogivande tomt med stora gräsytor och många soltimmar. Med närhet till Hjälmaren och Grythem båthamn är det ett sällsynt tillfälle att bygga din dröm gård. Kontakta Gorm Nordvall för mer information!

  • Plus
Sveavägen 2B, Central Öster, Örebro kommun

Sveavägen 2B

Lägenhet
Central Öster, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 495 000 kr
72 m²
2 rum
vån 4/5
5 044 kr/mån
20 764 kr/m²

Äntligen saluförs denna fantastiska och välplanerade 2:a om 72 kvm mitt i hjärtat av Öster! En varm och välkomnande känsla välkomnar dig i den rymliga entréhallen som erbjuder goda förvaringsmöjligheter via garderober samt en klädkammare. Intill entréhallen når du det väl tilltagna och ljusa köket med all maskinell utrustning man kan önska sig. Vidare finner du det rogivande och rymliga sovrummet målat i vacker ljusblå kulör. Det renoverade badrummet är smakfullt inrett med svart klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. I det rymliga vardagsrummet finns plats för större soffgrupp samt matgrupp, här finns även möjlighet att göra en sovalkov. Utöver alla dessa fördelar bostaden har att erbjuda har även bostaden ett vackert ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier som bjuder på utsikt i två vädersträck. Brf Sidensvansen 2 är en välskött bostadsrättsförening med bundna lån på låga räntor. Föreningen erbjuder många bekvämligheter såsom en fantastisk takterass med grill, lummig trädgård med odlingslådor, cykelförråd, gemensamhetslokal, övernattningsrum samt tvättstuga. Parkeringsplats finns ledigt för en låg kostnad på 220 kr/mån. Som boende i de centrala delarna mitt på Öster är det lätt att ha en aktiv livsstil med både gym, motionsspår, tennisbanor i stadsparken, vackra promenadstråk längs Svartån med utegym. Perfekt för den som vill bo i Örebros populäraste område med gångavstånd till city, restauranger, caféer och matbutiker. Det är även optimalt läge för studenter med ett bekvämt avstånd till Örebros Universitet. Ta chansen att uppleva denna fantastiska lägenhet på plats och låt oss guida dig genom dess alla förtjänster. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 alt. [email protected] för mer information och för att boka visning. Välkommen till ditt nya hem på Sveavägen 2B.

  • Hiss
Ulvåsavägen 13A, Gamla Hjärsta, Örebro kommun

Ulvåsavägen 13A

Villa
Gamla Hjärsta, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
3 795 000 kr
95 + 60 m²
4 rum
359 m² tomt

Varmt välkomna till ett av Örebros absolut mest eftertraktade villaområden, Gamla Hjärsta. Ulvåsavägen 13A är drömboendet för dig som söker lugn och ro i en pittoresk miljö. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i den ljusa hallen och ett praktiskt kök med moderna vitvaror. Koppla av i vardagsrummet med tillhörande loungedel och matrum. Njut av solen på den härliga terrassen i söderläge med många trevliga soltimmar. Den lättskötta och frodiga trädgården erbjuder dig som boende här ett ypperligt ostört läge. Att odla dina favoritkryddor och pyssla om blommorna blir här en ren fröjd och avkoppling. Övre plan erbjuder en ljus och härlig hall med takfönster, badrum med badkar och två sovrum, båda i bra storlek. På källarplan finns en fin gillestuga med kamin som kan nyttjas som ett extra sovrum, gästrum eller hemmakontor. Klädkammare, förråd och en renoverad tvättstuga med dusch. I källarplan finns även yta att använda som gym alternativt förvaringsutrymme. Parkera enkelt bilen i garaget med en prydlig uppfart med stenplattor. Bostaden har under åren genomgått omfattande renoveringar. Området är familjevänligt med närhet till skolor, dagis och lekparker. Det finns också goda kommunikationer för dig som pendlar finns Centralstation och E20/E18 på rätt sida av stan. Här bor du med det bästa av två världar, ett trivsamt och familjärt villakvarter med närhet till allt. Omgivningen erbjuder flera olika parkområden, perfekt för löprundor, hundpromenader och cykelturer. Här kan man verkligen njuta av en harmonisk tillvaro med allt man behöver inom räckhåll. Så om du letar efter en fridfull tillvaro i en vacker villa med en lättskött trädgård, är detta huset för dig. Missa inte chansen att bo i denna idylliska del av Gamla Hjärsta! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Lucía Torres Wanberg med din visningsanmälan samt för att få besiktningsprotokoll. 076 - 677 18 62 alt. [email protected] Välkommen hem.

  • Uteplats
Bonstorpsvägen 10, Södra Lindhult, Örebro kommun
  • Ons 15 maj kl 17:00
Bonstorpsvägen 10, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 2
Bonstorpsvägen 10, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 3

Bonstorpsvägen 10

Lägenhet
Södra Lindhult, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
4 629 kr/mån
23 545 kr/m²

Välkommen till Bonstorpsvägen 10 och denna perfekt planerade tvårummare i populära Södra Lindhult. Du välkomnas in i bostaden av en rymlig hall med god plats för klädförvaring. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet samt det rogivande sovrummet med en praktisk walk in closet samt ett smart platsbyggt skrivbord. I sovrummet finner du även lyxiga spotlights för extra myskänsla som styrs via fjärrkontroll. Vidare in i bostaden finner du köket som är vackert sammanflätat med vardagsrummet vilket skapar en bra sällskapsyta för familj och vänner. Köket har tilltalande detaljer som särskiljer sig från standardutformningen. Från köket når du den generösa balkongen, perfekt plats för middagar och avkoppling under härliga soliga dagar. Utöver alla dessa fördelar som detta hem har att erbjuda har lägenheten även ett genomgående härligt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier samt exklusiva fönsterbänkar i marmor i samtliga fönster. I denna välskötta förening finns en lugn och grönskande innergård med fina grönytor, lekplats, odlingslådor, miljörum, förråd samt cykelparkering. Det finns även 60 st parkeringsplatser (separat kö) samt 4 st gästparkeringar. Södra Lindhult utmärker sig som en fridfull och barnvänlig stadsdel. Njut av trevliga promenad- och cykelvägar som tar dig både till Marieberg och Adolfsberg. Cykelavstånd till ICA Parkhallen och dess närservice samt Marieberg köpcentrum. Dessutom finns det gångavstånd till viktiga faciliteter som vårdcentral, apotek, lekplatser, förskola och busshållplats. Med endast 7 km till Örebro city och snabb anslutning med bil till E18 är detta ett optimalt läge för dig som bilpendlar till andra centralorter. Denna lägenhet är perfekt för dig som ställer höga krav på sin boendemiljö, varmt välkommen på visning så berättar jag mer! Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 alt. [email protected] för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Anna Lenah Elgströms väg 8, Mellringe, Örebro kommun

Anna Lenah Elgströms väg 8

Radhus
Mellringe, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 295 000 kr
81 m²
3 rum
5 268 kr/mån
28 333 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska nyrenoverade parhus i familjevänliga Mellringe! Med en inglasad uteplats och en välplanerad trädgård är detta det perfekta stället för en aktiv familj eller för dig som bara vill ha en egen plats att koppla av på. Köket är stilrent och modernt, med alla bekvämligheter du kan önska dig, inklusive en komposit bänkskiva som ger en touch av lyx. Matlagning och umgänge blir en fröjd i detta kök. I anslutning till köket finner du en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen mer bekväm och enklare. De två stora sovrummen ger gott om förvaringsmöjligheter, och det ena har till och med en walk-in-closet för att få plats med allt du behöver. Det nyrenoverade badrummet ger en modern touch till bostaden. Vardagsrummet är ljust och inbjudande, och härifrån tar du dig ut till den soliga altanen med inglasat uterum. Njut av sommardagarna i lugn och ro samtidigt som du har en fantastisk utsikt över trädgården. Trädgården är stor och perfekt för barnen och/eller hunden att leka på medan du kan odla i trädgårdens odlingslådor. Slutligen, längst ut på utsidan av bostaden finner du ett ypperligt förråd som ger stora förvaringsmöjligheter. Detta parhus är helt enkelt ett drömboende för en familj som vill ha en bekväm och aktiv livsstil. Missa inte denna fantastiska möjlighet! Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva denna bostad själv! Som boende i populära Mellringe erbjuds du ett hemtrevligt och barnvänligt närområde som tillhandahåller flertalet servicemöjligheter som ICA NÄRA EKO, Mellringeskolan, förskola och Pizzeria Edessa. En kort bil- eller busstur hittar vi handelsplats Boglundsängen med flertalet valmöjligheter bland stormarknader, inredningsbutiker och gym. HSB BRF Hedenhus i Örebro är en solid och stabil förening med faciliteter som tvättstuga, cykelrum och soprum. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för att anmäla ditt intresse. 073 - 913 32 65 - [email protected]

  • Uteplats
Näset 213, Näset, Örebro kommun
Näset 213, Näset, Örebro kommun, bild 2
Näset 213, Näset, Örebro kommun, bild 3

Näset 213

Villa
Näset, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
3 995 000 kr
175 + 47 m²
7 rum
3 307 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem! Detta fantastiska suterränghus på imponerande 175 kvm är inte bara ett hem, det är en livsstil. Beläget i en lugn och naturskön omgivning, har detta hem genomgått en omfattande renovering från 2021 till 2024, vilket resulterat i ett perfekt fusionerat utrymme av modern komfort och klassisk charm. Varje rum i detta hem har genomgått en omsorgsfull renovering med fokus på kvalitet och stil (bara tvättstugan kvar). Det fullt utrustade köket bjuder in till kulinariska äventyr med moderna apparater, lyxiga bänkskivor och generösa förvaringsutrymmen. De eleganta badrummen är utformade för avkoppling med exklusiva detaljer och stilrena designelement. Varje sovrum är en oas av komfort och harmoni, perfekt för vila och återhämtning. Med en genomtänkt planlösning och generösa ytor erbjuder detta suterränghus en optimal livsstil. Det öppna vardagsrummet och matplatsen är idealiska för underhållning och samvaro med familj och vänner. En mysig eldstad i stora sovrummet skapar en varm atmosfär under de kalla vinterkvällarna. Den rymliga trädgården erbjuder en privat oas för utomhusaktiviteter och avkoppling, med gott om plats för trädgårdsfest eller lugna stunder i naturen. Huset värms upp av en bergvärmepump och fiber finns installerat. Denna pärla av ett hem har en oslagbar plats med närhet till allt du behöver. Säbylundsjön lockar med sin natursköna skönhet och erbjuder möjligheter till fiske, promenader och avkoppling vid vattnet. Mariebergs köpcentrum ligger bara en kort bilresa bort, där du hittar ett brett utbud av shopping och restauranger. För golfentusiaster finns Mosjös golfbana inom bekvämt avstånd. Dessutom finns det utmärkta skolor och förskolor i Mosås och Marieberg, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. Detta hem är perfekt beläget med enkel tillgång till E18/E20, vilket ger smidig pendling till närliggande städer och arbetsplatser. Samtidigt erbjuder området en fridfull och naturskön miljö, perfekt för den som söker en balanserad livsstil. En chans som denna dyker inte upp varje dag. Välkommen hem.

  • Premium
  • Energieffektiv
Kaserngården 12, Rynninge, Örebro kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Kaserngården 12, Rynninge, Örebro kommun, bild 2
Kaserngården 12, Rynninge, Örebro kommun, bild 3

Kaserngården 12

Lägenhet
Rynninge, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 295 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2/6
6 911 kr/mån
25 500 kr/m²

Här möts du av en öppen och smart planerad lägenhet som badar i fantastiskt ljus. Boendet är inte bara praktiskt utan även bekvämt, skapat för att göra vardagen enklare och mer njutbar. Den inbjudande hallen ger genast ett hemtrevligt intryck och leder vidare till ett öppet och lättmöblerat vardagsrum. Det stilrena köket imponerar med generösa arbetsytor, gott om förvaringsmöjligheter och eleganta vita skåpluckor. Det större sovrummet är rymligt och mysigt med platsbyggda garderober, vackert ljusinsläpp och gott om plats för en dubbelsäng. Dessutom finns ett mindre sovrum, perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är både fint, stort och funktionellt med toalett, duschkabin, kommod och ett praktiskt badrumsskåp. För extra bekvämlighet har bostaden även en fin och praktisk gästtoalett. För de som drömmer om utevistelse erbjuder denna trea något särskilt. Den ljusa och inglasade balkongen höjer verkligen livskvaliteten och ger möjlighet att njuta av härliga kvällar med familj och vänner. Med lättmöblerade ytor och sol hela dagen är balkongen en förlängning av ditt hem. Läget är enastående, med närhet till ICA Längbrotorg och I3 sportcenter. Rynningeviken och Örebro Universitetssjukhus ligger inom promenadavstånd, med Örebro city en bekväm bit bort. Här får du det bästa av två världar – lugnet i omgivningen och närheten till allt Örebro har att erbjuda för den familj som söker bekvämt boende. Varmt välkommen till visningen för att uppleva denna fantastiska bostad!

  • Premium
  • Hiss
Persikogatan 7K, Nyponlunden, Örebro kommun
  • Sön 12 maj kl 12:30
Persikogatan 7K, Nyponlunden, Örebro kommun, bild 2
Persikogatan 7K, Nyponlunden, Örebro kommun, bild 3

Persikogatan 7K

Radhus
Nyponlunden, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 850 000 kr
99 m²
4 rum
6 000 kr/mån
18 687 kr/m²

Möjligheten att förvärva ett charmigt och välplanerat radhus i en fridfull miljö, med gavelläge och naturen intill! Varmt välkomna till Persikogatan 7k och detta trivsamma bostadsrättsradhus med villakänsla. Boendet sträcker sig över 99 kvadratmeter fördelade på två plan. Generösa fönsterpartier skapar en ljus och öppen atmosfär, med ett stort och lätt möblerat vardagsrum som smälter samman med det välutrustade köket. Från vardagsrummet leder dörren smidigt ut till den soliga och avskilda uteplatsen i västerläge. Här samspelar altanen och den gemensamma gräsytan för att skapa en trevlig utomhusmiljö, perfekt för barnens fria lek och där villakänslan verkligen kommer till sin rätt. På entréplanet finns även ett badrum med tvätt avdelning. En trappa upp möts vi av de mer privata delarna, väl skyddade från insyn med fri sikt åt både öster och väster. Här finner vi ytterligare ett fräscht badrum och tre separata sovrum. Bostaden erbjuder extra komfort med vattenburen golvvärme på entréplanet, vilket skapar en behaglig värme. Till bostaden hör även en parkeringsplats i närhet av entrén med plats för fordon samt ett rymligt förråd i en närliggande byggnad. Med detta radhus får du inte bara ett hem, utan en harmonisk och praktisk livsstil i en underbar omgivning. Nyponlunden utgör ett familjevänligt område med en underbar blandning av radhus, villor och bostadshus. Tack vare dess attraktionskraft på barnfamiljer har området till och med fått sin egen förskola. Förutom den nära kopplingen till naturen erbjuder Nyponlunden även ett bekvämt avstånd till stadskärnan, som ni enkelt når med bil, cykel eller buss. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65. Alt. [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Idrottsvägen 2, Örnsro, Örebro kommun
  • Sön 12 maj kl 13:30
Idrottsvägen 2, Örnsro, Örebro kommun, bild 2
Idrottsvägen 2, Örnsro, Örebro kommun, bild 3

Idrottsvägen 2

Lägenhet
Örnsro, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 650 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
2 244 kr/mån
27 500 kr/m²

Upptäck denna charmiga tvåa i en eftertraktad förening utan lån! Belägen en trappa upp med en härlig inglasad balkong som fångar solen i sydöstlig riktning. Den smarta planlösningen erbjuder ett generöst kök med plats för matbord, ett rymligt sovrum, ett väl tilltaget badrum och ett vardagsrum som strålar av naturligt ljus från den tilltagna balkongen. Brf Örebrohus nr 12 är en obelånad och välskött bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Här finns innergårdar med trevliga uteplatser, grillplats, lekplats för barn, boulebana, hobbyrum och god tillgång på tvättstugor. Alla gemensamma utrymmen är renoverade senaste åren och i gott skick. Boendet är perfekt beläget med endast några minuters promenad- eller cykelavstånd till stadens puls. Dessutom ligger vackra parkområden längs Svartån alldeles runt hörnet, perfekta för avkopplande promenader. En fantastisk möjlighet att bosätta sig i detta attraktiva område! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65. Alt. [email protected]

  • Premium
  • Balkong
Rättarevägen 33, Nya Hjärsta, Örebro kommun
  • Imorgon kl 13:00
Rättarevägen 33, Nya Hjärsta, Örebro kommun, bild 2
Rättarevägen 33, Nya Hjärsta, Örebro kommun, bild 3

Rättarevägen 33

Lägenhet
Nya Hjärsta, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 749 000 kr
95,7 m²
4 rum
6 482 kr/mån
18 276 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska radhus i hjärtat av Nya Hjärsta i Örebro. Med sin unika tvåplanslayout och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, är detta hem perfekt för den moderna familjen som söker både stil och gemenskap. Ljuset flödar in genom stora fönster och skapar en underbar atmosfär för avkoppling och umgänge. Stig ut på altanen och njut av den gröna gräsplätten, perfekt för lek och sommarfester. Detta barnvänliga område har även närhet till restauranger och matbutiker, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Med sina fyra rum och totalt 95,7 kvadratmeter är detta radhus en pärla för den som söker en rymlig bostad. Detta moderna kök stoltserar med en elegant köksö som ger extra arbetsyta och gör matlagning till en fröjd. Med två badrum, varav ett utrustat med badkar och det andra med dusch, tvättmaskin och torktumlare, kommer alla dina behov att tillfredsställas. Dessutom erbjuder den generösa inre reparationsfonden möjligheter till framtidig renovering. Det ljusa vardagsrummet är perfekt för avkoppling och underhållning. För att inte tala om den praktiska klädförvaringen som gör att du kan hålla ordning och reda. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska radhus på Rättarevägen 33. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck detta underbara hem med egna ögon! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Dennis Hurtig på 072 050 32 32 eller [email protected] om ni vill veta mer!

  • Premium
  • Uteplats
Klostergatan 18, Örebro centrum, Örebro kommun
  • Ons 22 maj kl 17:30
Klostergatan 18, Örebro centrum, Örebro kommun, bild 2
Klostergatan 18, Örebro centrum, Örebro kommun, bild 3

Klostergatan 18

Lägenhet
Örebro centrum, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 995 000 kr
118,5 m²
5 rum
vån 5/6
7 115 kr/mån
25 274 kr/m²

Välkommen till Klostergatan 18, där denna imponerande lägenhet erbjuder både utrymme och centralt läge. Med en yta på 118,5 kvm fördelat på fem rum och kök, ger den gott om plats för familj och vänner. Med ett ypperligt centralt läge högt upp i huset och med en enastående balkong i soligt västerläge, njut av en härlig utsikt och generöst ljusinsläpp som fyller rummen. Med ett ypperligt läge i en av stans absolut bästa och tryggaste bostadsrättsföreningar. I hjärtat av Örebro City har du nära till allt. Runt hörnet ligger Örebros vackra slott och Järntorget med dess utbud av både restauranger, apotek och konditori. Centralstation är belägen endast ett stenkast bort och Universitetssjukhuset på skönt promenadavstånd. Vill man avnjuta lugnet har man som boende i BRF Gillet tillgång till den grönskande och skyddade innergården. Möjligheten till att spendera tid med nära och kära samtidigt som grillen går varm och barnbarnen odlar i odlingslotterna finns med. Brf Gillet är en stabil och mycket välskött förening. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband samt hushållsel. Föreningen erbjuder generösa gemensamhetsutrymmen med bastu, gym, föreningslokal och övernattningsmöjlighet. Bekvämt med hiss som tar dig hela vägen upp. Dessutom finns ett väldigt rymligt förråd beläget på samma våningsplan. Missa inte chansen att ta del av detta fantastiska boendekoncept på Klostergatan 18. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka din visningstid! Sanjin Durdevic, 072-213 63 60

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Opphammarvägen 39, Väringsbricka/Opphammar, Örebro kommun
  • Borttagen före visning
Opphammarvägen 39, Väringsbricka/Opphammar, Örebro kommun, bild 2
Opphammarvägen 39, Väringsbricka/Opphammar, Örebro kommun, bild 3

Opphammarvägen 39

Villa
Väringsbricka/Opphammar, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 795 000 kr
70 m²
3 rum
1 658 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Vinögatan 7B, Hampetorp, Örebro kommun
  • Sön 26 maj kl 12:00
Vinögatan 7B, Hampetorp, Örebro kommun, bild 2
Vinögatan 7B, Hampetorp, Örebro kommun, bild 3

Vinögatan 7B

Villa
Hampetorp, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 595 000 kr
108 m²
1 529 m² tomt

Välkomna till sommaridyllen Hampetorp, med hjälmarens sjösida när den är som allra bäst, och denna välvårdade familjevilla på lugn återvändsgata! Här bor man i en harmonisk tillvaro, intill vilsamt grönområde som levererar naturens rofyllda närvaro. Detta omsorgsfullt omhändertagna hem består av en gedigen enplansvilla omgiven av den underbara trädgården som bjuder på grönskande odlingar, bärbuskar, fruktträd och tjusig blomster i vackert samspel. Bägge entréer välkomnar med inglasade verandor och i huset inryms bland annat ett trivsamt kök, tvättstuga med groventré, rymligt badrum, gästtoalett, tre bra sovrum och ett luftigt vardagsrum med braskamin. Härifrån når man även det underbara inglasade uterummet som erbjuder en uppskattad förlängning av sällskapsytorna. Ägarnas absoluta favoritplats, med generösa umgängesytor för trivsam samvaro i familj och goda vänners lag. I anslutning till detta finns även den öppna altanen och trädgårdens utbud av breda grönytor. Ett frosseri av möjligheter för umgänge, lek och avkoppling, såväl inomhus som utomhus. Bostadshusets tak renoverades 2022 och 2021 installerades fiber, för en kompromisslös vardag med jobb och nöje. Fristående garage med förrådsdel och vidbyggd carport. Asfalterad uppställningsplats med utrymme för flera bilar. På tomten står även ett praktiskt isolerat redskapsförråd. Beläget med direkt närhet till campingen, båthamnen, badplatsen, Vinö-färjan och all den underbara miljö som den sjönära omgivningen levererar. Välkommen hem!

  • Premium
Lilla Bergsgatan 29, Centralt Askersund, Askersunds kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00
Lilla Bergsgatan 29, Centralt Askersund, Askersunds kommun, bild 2
Lilla Bergsgatan 29, Centralt Askersund, Askersunds kommun, bild 3

Lilla Bergsgatan 29

Övrigt
Centralt Askersund, Askersunds kommun
SkandiaMäklarna Örebro
4 395 000 kr
320 m²
10 rum
555 m² tomt

Varmt välkomna till en unik fastighet med mycket själ och charm centralt belägen i Askersund. Här har du som fastighetsägare en härlig möjlighet att utvidga ditt fastighetsbestånd med en ståtlig fastighet eller om du letar efter ditt första projekt så har du en perfekt chans till en drömstart på fastighetskarriären. Fastigheten består av tre bostäder med en etagelägenhet om 200 kvm där nuvarande ägare själv bor i som kommer bli ledig vid tillträde, samt två stycken tvåor om ca 60 kvm styck. Det finns även 2 stycken garage med gott om förvaring på övervåningen. Huset värms upp av direktverkande el samt 2 luft-luftvärmepumpar, stora lägenheten har även en kakelugn och en öppen spis. Fiber är installerat till samtliga lägenheter. Här kan du bo och trivas samtidigt som du får möjligheten till hyresintäkter som ger dig ett förmånligt och spektakulärt boende med en underbar grönskande insynsskyddad innergård med flertalet uteplatser som fångar alla dagens soltimmar. Som boende i Askersund så har man citykärnan, vattnet vid hamnen, butiker, restauranger och mycket mer inom en 5 min promenad. Intäkt Lgh: Lgh 1: 200kvm 0 kr bor nuvarande ägare i. Lgh 2: 60 kvm, 4400/månad kallhyra senaste hyresgäst. i dagsläget vakant. Lgh 3: 60 kvm, 4400/månad kallhyra senaste hyresgäst. i dagsläget vakant. Drift 79520/år. Nettovinst per år efter drift: 26 080. Alternativt upplägg med marknadshyra Askersunds kommun. Lgh 1: 14 000kr/ mån Lgh 2: 7 000kr/mån Lgh 3: 7 000kr/mån =336 000 Driftnetto per år =256 480kr Avkastning 5,8%. En spännande möjlighet som inte kommer varje dag. Välkommen på visning. Välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Backgatan 19, Vretstorp, Hallsbergs kommun

Backgatan 19

Villa
Vretstorp, Hallsbergs kommun
SkandiaMäklarna Örebro
895 000 kr
77 + 77 m²
4 rum
1 523 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en riktigt härlig enplansvilla med källare i populära Vretstorp! Efter 60 års trogen tjänst så har tiden kommit för denna trivsamma villa för att lämnas över till nästa ägare, huset ligger smakfullt beläget på en stor och trevlig trädgård med skogsdunge som granne. interiört så finns ett stort vardagsrum med utrymme för ett ytterligare sovrum och utgång till inglasade altanen. Ett rymligt kök, två sovrum och ett gediget badrum. En inredd källare med gillestuga och kamin, tvättstuga och verkstad. Som boende i Vretstorp så har ni all närservice inom gångavstånd, närhet till badplats, matbutiker och E20:s avfart. En chans som inte kommer varje dag. För mer info kontakta Gorm Nordvall - 070-7320094. Välkommen hem.

Violgatan 9, Östansjö, Hallsbergs kommun
  • Sön 12 maj kl 12:30
Violgatan 9, Östansjö, Hallsbergs kommun, bild 2
Violgatan 9, Östansjö, Hallsbergs kommun, bild 3

Violgatan 9

Villa
Östansjö, Hallsbergs kommun
SkandiaMäklarna Örebro
895 000 kr
107 + 97 m²
5 rum
983 m² tomt

Snart öppnas dörrarna till ett härligt boende med kanonmöjligheter! Här finns det utrymme för hela familjen att förverkliga alla sina drömmar med sin stora hörntomt och generösa ytor inomhus i både källare och entréplan. Huset värms upp med bergvärme, har nya fönster. en eldningsbar öppen spis i vardagsrummet, en altan med mysigt västerläge och 3 ordentliga sovrum varav två på övervåningen. Ett mycket trivsamt vardagsrum och matsal sammanlänkat med utgång till altanen, köket är även det trevligt och har all maskinell utrustning för vardagliga behovet, Har även fiber installerat. Underhållsfri eternitfasad. Ett hus med låg energiförbrukning. Inom promenadavstånd ifrån detta barnvänliga område så finns det ett dygnet runt öppet livs, pizzeria, bensinmack, fotbollsplaner, förskola, skola och elljusspår, badplatsen i Bäcksjön och mycket mera därtill. I Östansjö tar du dig snabbt ut på motorvägen och riksväg 50, inom 30 minuter så tar du dig utan problem till Kumla, Askersund, Örebro och Laxå. I Östansjö har du förskola och skola från F-6. Annars tar du dig in till Hallsberg med bil och buss där det finns restauranger, butiker, gymnasium och centralstation för enkel pendling. En chans som inte kommer varje vecka! Välkommen hem.

  • Premium
  • Energieffektiv
Ulsavilagatan 35, Norra Ormesta, Örebro kommun
Ulsavilagatan 35, Norra Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Ulsavilagatan 35, Norra Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Ulsavilagatan 35

Lägenhet
Norra Ormesta, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 5/5
3 915 kr/mån
33 814 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva denna bostad högst upp i huset på våning 5/5 med en fantastisk vy ut mot Osets naturreservat! Helt ostört läge utan någon som helst insyn gör denna bostad till något alldeles extra. Med såväl naturupplevelser som stadsmyller på bekvämt avstånd från hemmet kan du låta stunden bestämma vilket håll du ska åt! En modern och funktionell bostad med hög standard på inredningen, genomtänkt planlösning och goda förvaringsmöjligheter. Rymligt badrum klätt i vitt kakel med grå klinker. Här finns även handukstork samt tvättmaskin och torktumlare med god förvaring ovanför. Bostaden har optimal planlösning med en välkomnande hall där både walk-in-closet och garderober finns. Köket är modernt och fullt utrustat med rostfria vitvaror och samspelar fint med vardagsrummet. Här finns även en rymlig klädkammare som nuvarande ägare använder som kontor. Den stora inglasade balkongen vetter ut mot grönska och milsvid vy. Sovrummet är harmoniskt med mycket ljusinsläpp och även här finns gott om förvaring i garderober. Att få vakna upp här och kliva ut på balkongen är verkligen rogivande. Huset är byggt 2017 och håller en hög standard. Alla bekvämligheter man kan önska finns. Mycket bra med förvaringsutrymmen, i lägenheten finns både klädkammare, flera garderober och på vinden finns ett förråd som tillhör lägenheten. Carportplats med elbilsladdare finns ledig att hyra för 500 kr/mån samt förbrukning av el. På bottenvåningen i fastigheten finns en övernattningslägenhet att hyra av föreningen. Alldeles runt knuten ligger Oset naturreservat, med fantastiskt fina promenadstråk samt picknick- och grillplatser. Lite längre bort ligger Rynningeviken med restaurangen Naturens hus samt perfekta skridskomöjligheter vintertid. Matbutiker och restauranger samt Universitet inom gång-/cykelavstånd. Kontakta ansvarig mäklare Paola Ingeby för mer information, 070 - 7320104. Alt. [email protected] Välkommen Hem.

  • Premium
  • Hiss
Emme 808, Emme, Askersunds kommun
Emme 808, Emme, Askersunds kommun, bild 2
Emme 808, Emme, Askersunds kommun, bild 3

Emme 808

Fritidshus
Emme, Askersunds kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 495 000 kr
58 + 20 m²
2 rum
1 400 m² tomt

En mycket härlig chans är på gång ut på marknaden. Letar ni efter ett sommarboende som man lika gärna kan använda året runt? se hit! Snart erbjuds denna lantliga dröm med närhet till Storsjön som finns bara ett stenkast över krönet, där både badplats och båtplats väntar på dig och familjen. Här har ni allt man kan önska av ett semesterboende av den lite mer utrustade sorten, ett franskt lantkök, badrum med wc och dusch, fiber installerat, en riktigt mysig kamin, tvätt och diskmaskin, ett solberikat uterum och stor altan med stort utrymme för solstolar och den obligatoriska grillen. Rymligt garage och en tillhörande gästdel med 2 rum och plats för 3-4 bäddar. Stor och härlig trädgård med skogen som närmsta granne angenämt beläget mellan Askersund och Hjortkvarn ca 50 min bilfärd ifrån Örebro. Känns det som det ni väntat på i alla år? hör av er till Gorm Nordvall för att inte missa denna chans på - 0707320094 Välkommen hem.

  • Premium
  • Uteplats
Gällersta-Ökna 826, Gällersta-Gryt, Örebro kommun
  • Sön 12 maj kl 15:15
Gällersta-Ökna 826, Gällersta-Gryt, Örebro kommun, bild 2
Gällersta-Ökna 826, Gällersta-Gryt, Örebro kommun, bild 3

Gällersta-Ökna 826

Villa
Gällersta-Gryt, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
3 795 000 kr
126 m²
4 rum
8 486 m² tomt

På lugn bygata ligger vackra Rutagården! Här välkomnas man av en omfamnande gårdsbild med stenmur, skogshage och flygelbyggnad som tillsammans med ladugård, hönshus och den vackra huvudbyggnaden ger er en lantlig idyll endast 15 min från Örebro! Bostadhuset är målat i klassisk faluröd, har en pittoresk farstukvist, spröjsade fönster, här sitter man gott i solen och tar en kaffe på trappen och blickar ut över gården. Innan för dubbeldörrarna möts man av flertalet tidstypiska karaktärsdrag som ger en unik och hemtrevlig atmosfär. Boytorna fördelar sig över 1 1/2 plan med stort lantkök, 3 sovrum, stort vardagsrum och kontorshörna , en toalett samt utbyggnad med stor groventré och badrum, här finns även nedgång till källardel. Ekonomisk uppvärmning via vattenburen kökspanna, ved finns det gott om på den stora tomten på över 8000 kvm. Taket är omlagt 2023 och badrummet renoverades av firma under 2022. Tomten är till större delen skogstomt, med partier som lämpar sig för exempelvis bete med får/getter. Vindskydd på ladugårdens östersida finns samt delar av ladugården består av ett äldre stallet med ponnyboxar. Här finns även gott om plats för vedförvarings med mera.

  • Premium
Stenvägen 44H, Mosås, Örebro kommun
  • Tis 21 maj kl 17:30
Stenvägen 44H, Mosås, Örebro kommun, bild 2
Stenvägen 44H, Mosås, Örebro kommun, bild 3

Stenvägen 44H

Radhus
Mosås, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 995 000 kr
183 m²
6 rum
6 213 kr/mån
16 366 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska tre-plans radhus som ligger perfekt placerat i ett familjevänligt område! Med en yta på 183 kvm fördelat på tre plan erbjuder detta hem den optimala kombinationen av modern design, bekvämlighet och rymd. På entréplan möts du av en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för umgänge och gemensamma stunder. Köket är elegant utformat med generösa arbetsytor och exklusiva materialval, bland annat bänkskiva i sten. Golvet i kök och vardagsrum är helt nytt sedan 2021. Här finns också ett väldesignat och fräscht badrum med badkar, ett rymligt sovrum och en välkomnande hall med stilrent klinkergolv. Från vardagsrummet leds vi ut till uteplatsen och den generösa trädgården med magiskt gavelläge. På andra plan finner du tre ytterligare sovrum, perfekt för familjen eller gäster. Dessutom finns här ett rymligt badrum komplett med dubbla handfat, en bekväm dusch och tvättmaskin samt torktumlare från Electrolux. Två balkonger på detta plan erbjuder olika väderlägen, en i nordväst och en i sydöst, perfekt för att njuta av solen under olika delar av dagen. Det finns även möjlighet att skapa ett extra sovrum genom att sätta upp en vägg i hallen. Här finns även ett mindre förråd för extra förvaring. På tredje plan öppnar sig en stor och flexibel yta som idag används som ett generöst allrum. Här finns möjlighet att vara kreativ och anpassa efter behov; skapa ett extra sovrum, ett till förråd eller njut av den stora ytan som en gemensam sällskapsyta. Till bostaden tillhör en parkeringsplats med elbilsladdare vilket gör vardagen bekväm för den som kör elbil. Föreningen erbjuder även fem extra gästparkeringar för besökande gäster. Vid bostadens entré finns ett rymligt förråd för förvaring av cyklar, verktyg och mer. Bostadsrättsföreningen Mosjöåsen 1 är en välskött och stabil förening som omfattar åtta bostadsrätter, belägna på Stenvägen 44A-44H. Föreningen kännetecknas av ordning och reda, och ekonomin är i gott skick. Med tanke på den generösa ytan som denna bostad erbjuder är månadsavgiften på 6213 kr förhållandevis låg. Dessutom ingår vatten, parkeringsplats, sophantering, snöröjning och bostadsrättstillägg i avgiften, vilket gör boendet både bekvämt och ekonomiskt fördelaktigt. Kontakta ansvarig mäklare med din intresseanmälan! Sanjin Durdevic, 072-213 63 60

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Hemmansvägen 40A, Sörby, Örebro kommun
Hemmansvägen 40A, Sörby, Örebro kommun, bild 2
Hemmansvägen 40A, Sörby, Örebro kommun, bild 3

Hemmansvägen 40A

Lägenhet
Sörby, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 795 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/4
5 229 kr/mån
34 085 kr/m²

I den etablerade villastadsdelen Sörby där allt redan är grönt, lummigt och uppväxt blir det arkitektritade boendet en underbar dröm. Tack vare det citynära läget är det nära till det mesta såsom sportaktiviteter, nöjen och shopping. Denna bostad passar utmärkt för dig som sätter höga krav på ditt boende! Den öppna och luftiga planlösningen ger härliga sällskapsytor, och stora fönster åt två håll släpper in generöst med ljus. Här erbjuds ett boende med hög kvalitet, stora ytor, rejäl klädkammare och fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden erbjuder ett kvalitativt Vedum kök i stilrena färger och goda förvaringsmöjligheter i form av skåp och lådor. Socialt vardagsrum med stora ytor med gott om plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Två välplanerade sovrum i skyddat läge, varav ett med rymlig klädkammare. Helkaklat badrum med klinkers på golv samt bland annat tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är nyproducerad från 2023. Lägenheten har en generös balkong i sydväst med plats för matbord, stolar och odlingskrukor och med utblick mot villorna i Sörby. Med bara två km till centrala Örebro cyklar du in till city på 10 minuter. I närheten av bostaden finns god service i form av förskolor och skolor, vårdcentral, tandläkare och det populära Sörbybacken samt närhet till Gustavsviks golfbana. Förutom alla goda servicemöjligheter är Sörby ett område med både närhet till friluftsliv och natur. Till bostaden hör ett källarförråd. Lägenheten utrustas med Telia triple play (hemtelefoni via mobilnätet, bredband och tv). I månadsavgiften ingår ca 20 tv-kanaler, internetanslutning 1000/1000 Mbit/s, Hemtelefoni via mobilnätet samt värme och kallvatten. Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag! Kontakta Fastighetsmäklare Paola Ingeby 070-732 01 04 för bokad visning. Välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kumminvägen 48, Sörbyängen, Örebro kommun
Kumminvägen 48, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Kumminvägen 48, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Kumminvägen 48

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 395 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1/1
5 720 kr/mån
26 033 kr/m²

Snart öppnas dörren till unik bostad! Här bor man ytterst bekvämt i ett plan men med radhuskänsla utöver det vanliga, njut av det stora uterummet, påta runt i den lilla trädgården eller gå över gatan via din egna entré och grind för att se barn/barnbarnen spela fotboll på Sörbyvallen. Ni erbjuds 92 kvm i ett bra skick med ett mycket eftertraktat läge. Stora ytor i alla rum alla ytskikt är ommålade och uppfräschade senaste åren, från vardagsrummet når du uterummet, sovrummen och köket och utgör hjärtat och själen i bostaden. Ni har även en egen tvättstuga i lägenheten. På den bilfria innergården finns alla förutsättningar för barnens lek under grillkvällarna eller bara en trevlig avkoppling med grannar eller nära och kära. Föreningen har även en gemensam tvättstuga och ett övernattningsrum/festlokal. Som boende i Sörbyängen så bor ni i en härlig gemenskap och särskilt i brf kryddan, här har ni även närhet till Sörbyvallen, Sörbybacken, förskola, skola, vårdcentral, systembolaget och Ica Maxi med öppet till kl. 23:45, och endast en kort cykeltur på 10 min in till city och all dess utbud av restauranger, butiker och evenemang. Välkommen hem.

  • Premium
  • Uteplats
Korsbandsgatan 34, Björkhaga, Örebro kommun
Korsbandsgatan 34, Björkhaga, Örebro kommun, bild 2
Korsbandsgatan 34, Björkhaga, Örebro kommun, bild 3

Korsbandsgatan 34

Lägenhet
Björkhaga, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 195 000 kr
79 m²
3 rum
4 071 kr/mån
27 785 kr/m²

I ett av Björkhagas mer eftertraktade områden med närhet till härliga utemiljöer och endast någon promenadminut till Karlslunds fritidsområde ligger detta välskötta 1-plans radhus. Ett trivsamt, flexibelt och väldisponerat hus. Bostaden har en mycket trevlig planlösning. Fint anlagd och lättskött trädgård som angränsar mot liten allmänning bjuder även på flertalet reträttplatser för alla dygnets timmar - här finns hörnor för drömmar och avkoppling. Det ljusa entréplanet erbjuder ett praktiskt kök, vardagsrum med utgång till altan med fantastisk utsikt. Vidare finns även möblerbar hall och ett badrum samt två sovrum och klädkammare. Tvättstugan ligger i direkt anslutning till kök. Isolerat förråd vid entré. Det är inte svårt att förstå varför Björkhaga är en stor favorit bland barnfamiljer - läget är idealiskt med närhet till både fin natur, bara några promenadminuter bort, förskola, skola, livsmedelsbutik, kort bilresa in till Örebro City. ETT BARNVÄNLIGT, TRIVSAMT OCH TILLTALANDE BOENDE! https://www.hsb.se/malardalarna/brf/Regnet-2/infoblad/ Kontakta Fastighetsmäklare Paola Ingeby för mer information eller visning 070-732 01 04 VÄLKOMMEN HEM.

  • Premium
Västra Nobelgatan 32, Väster, Örebro kommun
Västra Nobelgatan 32, Väster, Örebro kommun, bild 2
Västra Nobelgatan 32, Väster, Örebro kommun, bild 3

Västra Nobelgatan 32

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 095 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/5
4 438 kr/mån
21 471 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR ATT BOKA EN VISNINGSTID! Välkommen till detta underbara hem på Väster! Med sina 51 kvadratmeter erbjuder denna charmiga 2:a en fin, fräsch och inbjudande atmosfär, perfekt för den som söker ett hem med karaktär. Lägenheten är ljus och trivsam, redo för inflyttning. På Väster har du närhet till stadskärnan och dess bekvämligheter, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Utmärkta kollektivförbindelser gör det enkelt att ta sig runt staden, och en förmånlig månadsavgift inkluderar bland annat värme och vatten, vilket ger ekonomisk trygghet. Den charmiga lägenheten erbjuder en vacker atmosfär med ett härligt vardagsrum som inbjuder till avkoppling och socialt umgänge. Det moderna köket är fullt utrustat med alla bekvämligheter du behöver. Dessutom har lägenheten en balkong i sydvästläge, vilket ger möjlighet till avkopplande stunder utomhus. Det rymliga sovrummet är både funktionellt och ljust, med gott om förvaringsmöjligheter och härligt naturligt ljusinsläpp. Det fräscha badrummet, komplett med en bekväm dusch och tvättmaskin, bidrar ytterligare till trivseln i denna underbara bostad. I föreningen råder en stabil ekonomi, och gemensamma utrymmen samt eventuellt förråd kan vara tillgängliga. Månadsavgiften är förmånlig och inkluderar viktiga kostnader, vilket gör boendet ännu mer attraktivt. För mer information och för att boka visningstid kontakta ansvarig mäklare Sanjin Durdevic, 072-213 63 60.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norra Belltorpsvägen 25, Södra Lindhult, Örebro kommun
Norra Belltorpsvägen 25, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 2
Norra Belltorpsvägen 25, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 3

Norra Belltorpsvägen 25

Lägenhet
Södra Lindhult, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 795 000 kr
78 m²
3 rum
vån 5/5
5 742 kr/mån
23 013 kr/m²

Välkomna till denna förtjusande lägenhet med optimalt läge på översta våningen! Här bor man ostört och kan njuta av fridfullheten med ljusinsläpp från tre väderstreck och en milsvid utsikt som berör. Generös inglasad balkong i skönt västerläge med uppskattad kvälls- och eftermiddagssol. Bostaden har en mycket trivsam planlösning som, tillsammans med den väl tilltagna takhöjden, levererar flödande ljus och rymd. Härliga sällskapsytor med kök, matplats och vardagsrum som möts i en tilltalande öppen planlösning. Härifrån når man även den inglasade balkongen, som förlänger sällskapsytorna och tillsammans skapar uppskattade utrymmen för vardagens samvaro i familj och goda vänners lag. Utöver detta inrymmer bostaden ett rymligt helkaklat badrum med egen tvättavdelning samt två stora sovrum, varav ett master med platsbyggd skjutdörrsgarderob. Hallen har en välkomnande känsla och praktisk förvaring med klädkammare som är belägen i direkt anslutning till entrén. Till lägenheten hör ett separat förråd. I byggnaden finns hiss, barnvagnsförråd och gemensam tvättstuga. I angränsande byggnad (Norra Belltorpsvägen 27) finns den populära lokalen med övernattningsmöjlighet. På föreningens innergård finns miljörum, cykelförråd och lägenhetsförråd. Södra Lindhult är ett populärt och eftertraktat bostadsområde, som levererar närhet till allt man behöver. I närområdet finns bra bussförbindelser, förskola och fridfulla grön- och strövområden. Bekvämt promenad- och cykelavstånd till bra närservice med skola, vårdcentral, matbutiken ICA Parken och mycket mer. I närheten finns även Marieberg Galleria, med sitt heltäckande utbud av shopping och upplevelser. Här bor man i ett modernt och kompromisslöst boende. Välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 60