Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rubingatan 20, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Rubingatan 20

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 995 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 355 kr/mån
29 124 kr/m²

På populära Rubingatan finns nu möjligheten att förvärva denna smakfullt renoverade 3:a från 2019 med fönster från två väderstreck. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Ett trevligt kök med gott om plats för köksbord samt goda arbetsytor att jobba på. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Fint läge med bra ljusinsläpp och stor balkong i härligt söderläge med utsikt över den grönskande innergården. Det finns ett snyggt och renoverat badrum från stambytet 2018. Bostaden erbjuder dessutom två hemtrevliga och rymliga sovrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter med både ett flertal garderober och ett externt källarförråd. Detta är en bostad som erbjuder det mesta och som du bara kan flytta in i, välkommen till ett hem att trivas i! Brf Riksbyggen Göteborgshus 31 är en stabil, solid och välskött förening. Föreningen tillhandahåller bland annat en trevlig innergård, lekplats, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum och Boulebana. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

  • Balkong
Turkosgatan 46, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Turkosgatan 46

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 095 000 kr
83,8 m²
3 rum
vån 1/3
5 175 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen att förvärva denna smakfulla och välplanerade 3:a på hela 83,8 kvadratmetrar som vetter mot två väderstreck. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Lägenheten har ett smakfullt och stort kök som är i bra skick med gott om plats för köksbord intill de stora fönsterpartierna samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord för den som önskar. I anslutning från vardagsrummet tar du dig ut till den stora och inglasade balkongen som erbjuder en härlig plats för avkoppling och tack vare inglasningen bidrar det till ett extra rum året om. Det finns ett snyggt och renoverat badrum. Bostaden erbjuder dessutom två hemtrevliga och rymliga sovrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter med ett flertal garderober, en klädkammare och ett externt källarförråd. P-plats ingår i avgiften! Detta är en lägenhet som erbjuder det mesta och som du kan bo länge i, välkommen till ett hem att trivas i. HSB Brf Tynnered är en stabil, solid och välskött förening. Föreningen tillhandahåller bland annat en trevlig innergård, lekplats, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum och Boulebana. Att bo på Turkosgatan ger dig bekvämt gångavstånd till både mataffär (närmaste ligger ICA-nära) och goda kommunikationer (buss och spårvagn). På några minuter når du expansiva Frölunda Torg med allt vad det har att erbjuda. Bra cykelbanor leder dig enkelt in till stan eller ut till havet och olika badplatser (ca.10 min med cykel). Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Knapebacken 8, Askim, Göteborgs kommun

Knapebacken 8

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
3 055 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/4
3 979 kr/mån
47 000 kr/m²

* NYPRODUCERAD 2020 * Välkommen till denna nyproducerade och välplanerade tvåa. Lägenheten andas lyx, vilket märks redan när du parkerar bilen i garaget under byggnaden och tar hissen upp till lägenheten. Bostaden fördelar sig över 65 välplanerade kvadratmetrar. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket är perfekt för sammankomster med familj och vänner. Köket är exklusivt med alla fördelar som kommer med nyproduktion som exempelvis integrerad maskinpark, induktionshäll, kyl & frys i fullhöjd, allt i rostfritt utförande. Bra med förvaringsmöjligheter! Vardagsrummet förlängs av en fantastisk balkong som mäter 10kvm och bjuder en lugn och insynsskyddad utsikt i härligt söderläge. Vidare får du ett rymligt sovrum som rymmer med enkelhet den stora dubbelsängen. Lägenhetsförråd och cykelförråd är lokaliserade i suterrängsplanet. Välkommen till ett hem att trivas i. Huset är svanenmärkt vilket innebär möjlighet till ett grönt bolån. 10 minuter till Sisjöns naturområde där det finns badplats att tillgå. Att få uppleva naturens alla skeden och skift genom året är något som de boende här uppskattar, frisk luft från träden och salt luft från havet är en god kombination för en lugn och härlig livsstil. Även om du bor granne med naturen och har närheten till flera bad så finns det alltid en butik i närheten. Sisjöns handelsområde har ett stort utbud med butiker och restauranger som erbjuder allt som önskas. Alldeles intill området finns goda kommunikationer in till Göteborgs stadskärna.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bronsyxegatan 20, Kannebäck, Göteborgs kommun

Bronsyxegatan 20

Villa
Kannebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
7 950 000 kr
186 + 131 m²
835 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna trevliga villa med gott om yta. Villan är uppdelad i tre plan. På entréplan finner du stort, ljust och luftigt allrum med utgång till altan. Kök med plats för matbord. Två sovrum samt badrum . I källarplan finns gillestuga, tvättstuga, kontor/gästrum. Badrum med bastu samt förrådsutrymme. På övre plan finns två stora sovrum med möjlighet att dela till fler sovrum, samt toalett . Villan ligger lugnt och trevligt i popular Kannebäck. Här bor du i ett trevligt villakvarter med närhet till hav, natur och kommunikationer. Service finns på promenadavstånd.

Dörjeskärsgatan 6A, Önnered, Göteborgs kommun

Dörjeskärsgatan 6A

Villa
Önnered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
7 350 000 kr
214 + 54 m²
7 rum
910 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och generösa villa. Huset är fördelat på tre plan. Beläget på fin hörntomt med uppvuxen trädgård med flertalet unika växter. I trädgården finns även en damm med fiskar. Huset har trevlig planlösning med rum för allas behov och generösa social utrymmen. Från huset har du gångavstånd till salta bad, barnomsorg, buss, affärer etc.

  • Energieffektiv
Trumpetgatan 19B, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj

Trumpetgatan 19B

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
4 695 000 kr
99,5 m²
4 rum
vån 2/2
7 712 kr/mån
47 186 kr/m²

Äntligen har vi det stora nöjet att presentera en toppmodern 4:a på fantastiska Trumpetgatan. Här bor ni nära det mesta. Trumpetgatan är centralt placerad i Västra Frölunda med både barnomsorg, shopping, nöje och bra kommunikationer tätt inpå. Lägenhetens baksida har en liten park som är förenad med Ruddalens naturområde, där både ekorrar och rådjur kommer och hälsar på. Bostadens unika arkitektur är en fröjd för ögat och ger er rätt förutsättningar för att trivas. Generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus gör atmosfären i bostaden livfull och skapar en villakänsla. En stor balkong i underbart sydvästligt läge ger er en plats att njuta av årets alla soltimmar. Planlösningen är optimal och är utformad för att göra det lätt att möblera och göra just denna bostad till er drömbostad. En öppen lösning mellan kök och vardagsrum gör både vardagen i köket enkel och härlig, samtidigt som bostaden ger fantastiska möjligheter till härliga middagsbjudningar. Här har ni utrymme att möblera precis som ni vill ha det. Köket är smakfullt utrustat och tillgodoser alla behov, dessutom finns här ett härligt ljus från öster som förgyller mornarna. Lägenheten stoltserar med tre rymliga sovrum, varav ett särskilt generöst med plats för en dubbelsäng. Förvaringsmöjligheterna är överflödiga och praktiska. Två stilfullt designade badrum fullbordar bostadens bekvämligheter, varav det större inrymmer tvättmaskin och torktumlare. Boendet är fördelaktigt beläget med närhet till Frölunda Torg för shopping och bekväma kommunikationsmöjligheter. Dess närhet till havet, badstränder och golfbanor gör det till den idealiska platsen för naturälskare och rekreationssökande. Som en extra bonus ingår en egen parkeringsplats med ett angränsande rymligt förråd precis utanför entrén. Möjlighet finns att få elektrisk ladd-box på parkeringsplatsen.

  • Plus
  • Balkong
Marklandsgatan 71, Högsbo, Göteborgs kommun

Marklandsgatan 71

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 595 000 kr
69 m²
3 rum
vån 6/8
4 687 kr/mån
37 609 kr/m²

Snart finns det äntligen möjlighet att förvärva en välplanerad 3:a med en inglasad balkong i härligt västerläge och utsikt från våning 6. Bostaden är belägen högt upp i huset med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet är väl tilltaget och bjuder in till sociala tillställningar. Två fyllda sovrum med ett insynsskyddat läge. Badrummet är renoverat och helkaklat i ljusa färger. Köket är snyggt renoverat och erbjuder goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Välkommen till ett hem att trivas i. Här bor du i ett lugnt och grönt område med närhet till allt vardagslivet kan tänkas behöva. Marklandsgatan är en av de större knutpunkterna för lokaltrafiken i Göteborg. På bara ett fåtal minuter med spårvagnen tar du dig till restaurang- och cafétäta Linnégatan eller expansiva Frölunda torg. Änggårdsbergen, Slottsskogen och Botaniska trädgården finns på promenadvänligt avstånd. En bostad och område att trivas i!

  • Balkong
  • Hiss
Famngatan 16, Flatås, Göteborgs kommun
  • Tor 2 maj
Famngatan 16, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Famngatan 16, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Famngatan 16

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 595 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/6
2 973 kr/mån
55 000 kr/m²

Välkommen att förvärva en modern och nyproducerad 1:a från 2022. Bostaden är mycket stilren och enhetlig med genomgående ekparkett och ljusa väggar. Här erbjuds ett smakfullt och mycket tilltalande kök med integrerade vitvaror. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är allrummet som ger en ljus och spatiös känsla med öppen planlösning mot köket. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matbord, sovplats och bra förvaringsmöjligheter. Från allrummet når du bostadens underbara och härliga balkong. Ett snyggt och fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare. Perfekta studentlägenheten med universitetet bara ett stenkast bort. Öppen och ljus lägenhet med allt man kan önska! I närområdet finns, skolor, förskolor, mataffär och busshållplats. På bara ett par minuter tar du dig till restaurang- och cafétäta Linnégatan eller expansiva Frölunda torg. Änggårdsbergen, Ruddalen, Slottsskogen och Botaniska trädgården finns på promenadvänligt avstånd för den naturkäre! Fina cykelbanor leder dig enkelt till havet. Optimalt läge mellan citypuls, natur och salta bad! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Rubingatan 24, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Rubingatan 24

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 350 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 199 kr/mån
25 714 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla och trevliga 2:a i en välskött förening. Ett smakfullt kök med bra arbetsyta samt plats för mindre matbord. I anslutningen från köket når du den fantastiska franska balkongen som ger ett härligt ljusinsläpp i bostaden. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Lättmöblerat med utrymme för både soffdel och matsalsmöbel - perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. Bostaden erbjuder även ett hemtrevligt sovrum, här rymmer dubbelsäng med tillhörande sängbord. Badrummet är snyggt och fräscht från stambytet 2018 vilket utfördes av föreningen. En charmig och välplanerad lägenhet som erbjuder det mesta! Riksbyggen Brf Göteborgshus nr 31 är en mycket god och stabil förening. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer informati

Rubingatan 28, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Rubingatan 28

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 795 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 024 kr/mån
28 964 kr/m²

Välkommen till denna renoverade och välplanerade 4:a med utsikt mot två väderstreck. Bostaden präglas av stilfull design med en genomgående modern stil och ytskikt i smakfulla kulörer. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Ett snyggt och renoverat kök med generösa arbetsytor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och rymlig känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Högt och fint läge med bra ljusinsläpp. Stor inglasad balkong i sydvästläge. Det finns ett stort och fräscht badrum och en extra toalett som båda renoverades av föreningen i samband med stambytet 2018. För att underlätta vardagen finns ett smart-hem system installerat i bostaden vilket innebär att du kan styra belysningen från din telefon. Bostaden erbjuder dessutom tre hemtrevliga sovrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter med ett flertal garderober och även ett externt källarförråd. Detta är en familjelägenhet som erbjuder det mesta, välkommen till ett hem att trivas i. Brf Riksbyggen Göteborgshus 31 är en stabil, solid och välskött förening. Föreningen tillhandahåller bland annat en trevlig innergård, lekplats, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum, bastu, grovtvättstuga och Boulebana. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar, bersåer och mysiga grillplatser. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

  • Balkong
Beryllgatan 31, null, Göteborgs kommun

Beryllgatan 31

Lägenhet
Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 395 000 kr
80,1 m²
3 rum
vån 1/3
5 015 kr/mån
29 900 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla och rymliga 3:a som ligger belägen på våning ett. Här erbjuds ett snyggt och välplanerat kök med all utrustning som man behöver. Goda arbetsytor att jobba på samt en härlig atmosfär. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och rymlig känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matsalsbord samt förvaring. Tack vare sina stora fönsterpartier bidrar det till ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Gott om förvaringsmöjligheter. Helkaklat och rymligt badrum från stambytet. Härlig balkong i soligt läge som nås från köket och har vy mot den grönskande innergården. Här erbjuds även två hemtrevliga och rymliga sovrum som ligger lugnt belägna utan insyn. P-plats ingår i avgiften! En mycket välplanerad lägenhet i lugna, fina omgivningar. Bara att flytta in! Här bor du i en stabil och trevlig HSB förening med grönskande innergårdar. Perfekt läge mellan citypuls och hav. Sommartid kan man njuta av salta bad på Fiskebäcks badplats, eller ta en mysig promenad på Tippen längst med Eskils kanal. Föreningen har ett gym på Beryllgatan 23. Under 2023 installeras det nu nya laddstolpar för elbilar i föreningen. Har man båtintresse finns Fiskebäcks småbåtshamn nära till hands, där man lätt tar sig ut med sin båt till Göteborgs Skärgård och alla dess härliga öar. Vill man istället avnjuta sommarens bästa dagar på land ligger Fiskebäcks lokala café alldeles lägligt. Bra kommunikationer med endast minuters gångavstånd till busshållplatsen (Beryllgatan), bland annat busslinjerna 50, 90, 91, 97 som tar dig till Järntorget på 7 min och Brunnsparken på 13 min. Från busshållplatsen Bergkristallgatan går även ytterligare ett antal busslinjer. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Det finns många olika förskolor och skolor att välja på, bland annat Lilla Grevegårdsvägens förskola, Björkhöjdsgatans förskola, Frölundaskolan, Ängåsskolan, Påvelundskolan, Vättnedalsskolan, Frejaskolan och Tynneredsskolan. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till restaurangtäta Linnégatan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Dammkärrsbacken 30, Styrsö, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning
Dammkärrsbacken 30, Styrsö, Göteborgs kommun, bild 2
Dammkärrsbacken 30, Styrsö, Göteborgs kommun, bild 3

Dammkärrsbacken 30

Villa
Styrsö, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
5 490 000 kr
93 + 5 m²
4 rum
456 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Dyrstensvägen 84, Önnered, Göteborgs kommun

Dyrstensvägen 84

Lägenhet
Önnered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
4 295 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 1/3
7 487 kr/mån
52 699 kr/m²

Välkommen till populära Dyrstensvägen, vackert belägen vid havet i Önnered! Här bor du i en fantastisk miljö vid salta bad, båthamn, grönområden och välrenommerad restaurang. En kort promenad bort finns bra bussförbindelse till Frölunda Torg och vidare in till stan. Den här rymliga lägenheten med radhuskänsla erbjuder med sitt gavelläge ett extra bra ljusinsläpp och har en härlig skyddad altan i sydväst om ca 40 kvm. Dessutom två rymliga sovrum, generöst kök och väl tilltaget vardagsrum. Vidare finns badrum med dusch samt en hall med mycket goda förvaringsmöjligheter. Varmt välkommen på visning.

  • Uteplats
  • Hiss
Beryllgatan 71, Norra Tynnered, Göteborgs kommun

Beryllgatan 71

Lägenhet
Norra Tynnered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 195 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 277 kr/mån
26 933 kr/m²

Här har ni det stora nöjet att förvärva en fantastisk 3:a i populär Brf som ligger i ett av föreningens bästa lägen! Fördelat på 81,5 otroligt välplanerade kvadratmetrar får du här ett hem där det finns utrymme för många att samlas. Fördelarna med detta boende är många, för att nämna några erbjuds det en fantastisk balkong i uppskattat sydvästläge mot skogen, två harmoniska perfekt belägna sovrum i bra storlek, kök som rymmer hela familjen och naturlig matplats invid fönsterparti. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och rymlig känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matsalsbord och förvaring. Tack vare sina stora fönsterpartier bidrar det till ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Helkaklat och fräscht badrum från stambytet 2011. P-plats ingår i avgiften! Detta är en familjelägenhet som erbjuder det mesta och som har stor potential till förändring som passar dig med renoveringsdrömmar, välkommen till ett hem att trivas i. HSB Grevegården är en stabil och trevlig HSB förening med grönskande innergårdar. Perfekt läge mellan citypuls och hav. Sommartid kan man njuta av salta bad på Fiskebäcks badplats, eller ta en mysig promenad på Tippen längst med Eskils kanal. Har man båtintresse finns Fiskebäcks småbåtshamn nära till hands, där man lätt tar sig ut med sin båt till Göteborgs Skärgård och alla dess härliga öar. Vill man istället avnjuta sommarens bästa dagar på land ligger Fiskebäcks lokala café alldeles lägligt. Bra kommunikationer med endast minuters gångavstånd till busshållplatsen (Beryllgatan), bland annat busslinjerna 50, 90, 91 97. Från busshållplatsen Bergkristallgatan går även ytterligare ett antal busslinjer. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Det finns många olika förskolor och skolor att välja på, bland annat Lilla Grevegårdsvägens förskola, Björkhöjdsgatans förskola, Frölundaskolan, Ängåsskolan, Påvelundskolan, Vättnedalsskolan, Grevegårdsskolan och Tynneredsskolan. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till restaurangtäta Linnégatan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Önskar er varmt välkomma till visning!

  • Balkong
Barytongatan 1, Kaverös, Göteborgs kommun

Barytongatan 1

Lägenhet
Kaverös, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 395 000 kr
75,3 m²
3 rum
vån 2/3
4 824 kr/mån
31 806 kr/m²

Här har vi det stora nöjet att presentera en fantastisk trerummare i attraktiva kvarter. Bostaden är välplanerad och disponeras över 75,3 kvm i populära HSB Brf Sörgården. Här bor du bra, i en optimal planlösning med genomgående fräscha ytskikt. Balkong i härligt västerläge, stort socialt vardagsrum med vacker fiskbensparkett. Två rymliga sovrum och helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte. Lägenheten kommer med en härlig utsikt från andra våning åt både öst och väst, med gott om ljusinsläpp. Goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober och en rymlig klädkammare. I HSB Sörgården bor du med naturen som närmsta granne i i hjärtat av Kaverös. Föreningen är omtyckt, välskött och stabil. Bara ett hundratal meter från föreningen finns ingången till Ruddalen med fin natur och gång/löparspår. Omgivningarna kring fastigheten är välskötta och ger dig allt du kan önska för en vacker social samvaro. Här bor du i ett lugnt och familjärt område. Närhet till goda kommunikationer med spårvagnshållplats på 5 minuter promenad bort som tar dig snabbt in till centrala Göteborg och Frölunda Torg. Gångavstånd till Axel Dahlströms Torg och härliga natursköna omgivningar i närheten såsom Ruddalen, Slottsskogen och Botaniska trädgården. Du har cykelavstånd dels till havet med båtliv och flera härliga badplatser men också till Linnéplatsen med sitt stora nöjesutbud.

  • Balkong
Guldringen 38, Norra Tynnered, Göteborgs kommun
  • Tis 7 maj

Guldringen 38

Lägenhet
Norra Tynnered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 695 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 215 kr/mån
37 667 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och välplanerade bostad med fönster från två väderstreck. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Ett smakfullt kök med goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Här har du en generös och stor balkong. Det finns ett badrum med dusch och tvättmaskin. Bostaden erbjuder dessutom ett hemtrevligt sovrum som rymmer dubbelsäng. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter i form av garderober. Tack vare dem stora balkongerna och loftgångarna på Guldringen så skapas här en radhuskänsla i lägenhetsformat. Detta är en riktig pärla och en bostad som erbjuder det mesta, välkommen till ett hem att trivas i! Här bor du i en stabil och trevlig förening med grönskande innergårdar. Perfekt läge mellan citypuls och hav. Sommartid kan man njuta av salta bad på Fiskebäcks badplats, eller ta en mysig promenad på Tippen längst med Eskils kanal. Har man båtintresse finns Fiskebäcks småbåtshamn nära till hands, där man lätt tar sig ut med sin båt till Göteborgs Skärgård och alla dess härliga öar. Vill man istället avnjuta sommarens bästa dagar på land ligger Fiskebäcks lokala café alldeles lägligt. Bra kommunikationer med endast minuters gångavstånd till busshållplatsen (Beryllgatan), bland annat busslinjerna 50, 90, 91 97. Från busshållplatsen Bergkristallgatan går även ytterligare ett antal busslinjer. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Det finns många olika förskolor och skolor att välja på, bland annat Lilla Grevegårdsvägens förskola, Björkhöjdsgatans förskola, Frölundaskolan, Ängåsskolan, Påvelundskolan, Vättnedalsskolan, Grevegårdsskolan och Tynneredsskolan. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till restaurangtäta Linnégatan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Turmalingatan 9C, Tynnered/Önnered, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Turmalingatan 9C

Radhus
Tynnered/Önnered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
5 790 000 kr
120 m²
5 rum
310 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera detta mycket smakfullt och totalrenoverade radhus med bästa gavelläge i området! Radhuset har genomgått omfattade renoveringar och håller hög standard. Dessutom är det beläget längst in i området och på en gavel vilket ger huset extra ljusinsläpp via gavelfönster och totalt fritt från insyn i den trevliga trädgården.

Kråkeberget 20, Styrsö, Göteborgs kommun

Kråkeberget 20

Villa
Styrsö, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
5 450 000 kr
107 + 70 m²
5 rum
890 m² tomt

Kontakta mäklaren för visningstid om angiven tid inte passar! Nu finns möjlighet att förvärva denna mycket trevliga och smakfullt renoverade villa på fina Styrsö. Bostadsytan är fördelad på tre plan. På entréplan finner du välkomnade hall. Mycket snyggt och totalrenoverat kök med allt du kan önska såsom köksö, gasspis, extra effektfull fläkt, induktionshäll, extra hov i köksö. Kök och vardagsrum ligger i öppen härlig planlösning. Rummen har stora fönster med utsikt mot den vackra uppvuxna trädgården. Från rummet når du lätt ut till altanen. På övre plan finner du två rymliga sovrum som med enkelhet kan göras om till fler sovrum om det önskas. Snyggt och smakfullt renoverat och helkaklat badrum. I källarplan finns ett stort allrum som kan delas av till två rum om man önskar samt ett stort helkaklat rum med plats för både kommod, wc och dusch samt gott om plats för vätt och klädvård. Ett riktigt trevlig hus med fint läge och härlig uppväxt trädgård med plats för både lek och odling. Eller sitt på altanen och njut av lugnet och fågelkvitter. Varmt välkommen att höra av dig om du önskar komma på visning eller veta mer .

Turkosgatan 47, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Mån 6 maj

Turkosgatan 47

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 100 000 kr
77,8 m²
3 rum
vån 2/3
4 986 kr/mån
26 992 kr/m²

På populära Turkosgatan finns nu möjligheten att förvärva en mycket trevlig, rymlig och välplanerad 3:a som vetter mot två väderstreck. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Lägenheten har ett smakfullt och stort kök som är i bra skick med gott om plats för köksbord intill de stora fönsterpartierna samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord för den som önskar. I anslutning från vardagsrummet tar du dig ut till den stora och inglasade balkongen som erbjuder en härlig plats för avkoppling och tack vare inglasningen bidrar det till ett extra rum året om. Det finns ett snyggt och renoverat badrum. Bostaden erbjuder dessutom två hemtrevliga och rymliga sovrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter med ett flertal garderober och ett källarförråd. P-plats ingår i avgiften! Detta är en lägenhet som erbjuder det mesta och som du kan bo länge i, välkommen till ett hem att trivas i. HSB Brf Tynnered är en stabil, solid och välskött förening. Föreningen tillhandahåller bland annat en trevlig innergård, lekplats, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum och Boulebana. Att bo på Turkosgatan ger dig bekvämt gångavstånd till både mataffär (närmaste ligger ICA-nära) och goda kommunikationer (buss och spårvagn). På några minuter når du expansiva Frölunda Torg med allt vad det har att erbjuda. Bra cykelbanor leder dig enkelt in till stan eller ut till havet och olika badplatser (ca.10 min med cykel). Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Tunnlandsgatan 20, Kaverös, Göteborgs kommun

Tunnlandsgatan 20

Lägenhet
Kaverös, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 250 000 kr
59,5 m²
2 rum
2 708 kr/mån
37 815 kr/m²

Denna ljusa och stilfulla genomgångstvåa med en underbar belysning från fönstren som sträcker sig genom lägenheten och bjuder in det naturliga ljuset från olika väderstreck. Denna bostad erbjuder en öppen och luftig planlösning där kök och vardagsrum sammanfogas smidigt, med en elegant kökshalvö som markerar övergången. Köket är utformat med moderna och neutrala toner och är fullt utrustat med integrerade vitvaror för maximal bekvämlighet. Sovrummet är en fridfull oas med smart förvaring tack vare en platsbyggd hylla och direkt tillgång till en härlig balkong i västerläge som bjuder in till avkopplande stunder. Badrummet är smakfullt inrett med helkaklade vita väggar och grått golvklinker med golvvärme för extra komfort. Här finns även en lyxig dusch med vikbara duschväggar och en praktisk kombimaskin som gör vardagen lite enklare. Hallen är välorganiserad med gott om förvaringsmöjligheter inklusive en klädkammare och platsbyggda skjutgarderober precis innanför dörren. Denna lägenhet är belägen i en stabil och skuldfri förening som erbjuder en rad bekvämligheter såsom bastu, pingisrum och gym för dess invånare. Den låga avgiften inkluderar bredband, TV-grundutbud och bostadsrättstillägg, vilket ger ytterligare värde för dess boende. Med närheten till mataffär mittemot huset och Ruddalens naturområde i närheten, samt enkel tillgång till spårvagnslinjer för resor till centrum eller shopping i Frölunda Torg, är detta område en fridfull oas med grönska och lugn som skapar en avkopplande atmosfär för sina invånare.

  • Balkong
Sandhamnsgatan 39, Näset, Göteborgs kommun

Sandhamnsgatan 39

Radhus
Näset, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
5 790 000 kr
140 m²
5 rum
404 m² tomt

På attraktiva och omtyckta Näset ligger detta mycket trevliga och generösa enplansradhus. Huset är välplanerat och erbjuder stora, ljusa umgängesytor. Radhuset har idag fyra sovrum, två av dem har utgång till trädgård. Radhuset ligger på gavel vilket erbjuder extra stor och insynsskyddad, inbyggd trädgård. Här kan du njuta av solen under hela dagen. I detta boende bor du i ett lugnt och trevligt område med hav och naturen inpå knuten. Med bara någon minuts promenad når du hav och hamn. Du går eller cyklar till flertalet trevliga badplatser vilka ligger runt Näset -halvön. Närhet till bra kommunikationer. I området finns även gott om bra skolor och barnomsorg. Området är trevligt och barnvänligt med gemensam gård och bilfri lekplats. Ett hus som måste upplevas! Varmt välkommen!!!

Briljantgatan 85, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr

Briljantgatan 85

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 600 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
4 183 kr/mån
22 857 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna smakfulla och välplanerade 3:a med fönster från två väderstreck. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Ett trevligt kök med gott om plats för köksbord samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla med grönskande vy mot baksidan. Här finns gott om plats för både soffgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Du har en härlig och inglasad balkong som som går att nyttja som ett extra rum året om. Det finns ett rymligt badrum. Bostaden erbjuder dessutom två hemtrevliga och rymliga sovrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter med ett flertal garderober. Föreningen har installerat solpaneler på taken vilket hjälpt till att sänka energipriserna för de boende. Välkommen till ett hem att trivas i. Fint område med grönskande omgivningar samt skola och bra kommunikationer. Här bor du med både havet och staden på 10 minuters bilavstånd och på promenadavstånd från Frölunda Torg med sitt stora service- och shoppingutbud. Med närhet till bussar och spårvagnar tar du dig enkelt även till andra delar av Göteborg. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Bronslursgatan 1A, Kannebäck, Göteborgs kommun

Bronslursgatan 1A

Villa
Kannebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
8 975 000 kr
243 + 55 m²
9 rum
912 m² tomt

Ett av Kannebäcks charmigaste hus med härlig trädgård och pool. På sin tid var villan en av stamfastigheterna i området. Villan är generös och erbjuder gott om utrymme för hela familjen fördelat på tre plan med vind. Idag finns en separat lägenhet i fastigheten, perfekt för uthyrning eller generationsboende. Kanske hyr du ut och skapar en extra inkomstkälla för att finansiera ditt boende. Lägenheten är välbevarad med flera tidstypiska detaljer. Vill du nyttja hela huset öppnar du lätt upp och får då ett riktigt stort och rymligt hem med gott om plats för den stora familjen. Huset har genomgått omfattande renoveringar framförallt på entréplan och källarvåning, vilket ger en modern, snygg och stilren inredning. Fastigheten ligger nära Välenviken vilket gör att du får fin havsutsikt som kan avnjutas från flera utrymmen i huset. Trädgården är rymlig och erbjuder gott om plats för lek och rekreation. Här finns även en privat pool där du kan svalka dig under varma sommardagar. Bjud in vänner och familj till trevliga grillkvällar i den mysiga trädgården. Läget är perfekt för den aktiva familjen. Här finns närhet till skolor, lekplatser och grönområden. Dessutom har du goda kommunikationsmöjligheter med kollektivtrafik precis utanför vilket ger dig närhet till allt du kan önska. Sammanfattningsvis kan vi konstatera att detta är ett unikt tillfälle att förvärva en villa med både charm, historia, karaktär och möjlighet till uthyrning. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäcka allt detta härliga hem har att erbjuda. Välkommen!

Ängkärrsgången 2, Påvelund, Göteborgs kommun

Ängkärrsgången 2

Lägenhet
Påvelund, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 495 000 kr
28,1 m²
1 rum
vån 2/2
1 359 kr/mån
53 203 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva denna fina 1:a i en av Påvelunds få bostadsrättsföreningar! Här bor man bra, i ett lugnt område och en välskött och stabil förening. Bostaden erbjuder bra planlösning med allrum med härligt ljusinsläpp, smakfullt kök och renoverat badrum (2019). Bra förvaringsmöjligheter och även ett externt källarförråd. Välkommen till ett hem att trivas i. I närområdet finns skolor, förskolor och motionscentral. Skogsområden med motionsspår och Långedrags kustnära läge ger uppskattade kontraster. I föreningens lokaler finns mataffär, pizzeria, frisör och mäklare. Och på det lokala torget står fiskbilen flera dagar i veckan. Välkommen till barnvänliga, lugna och havsnära Påvelund. En bostad och område att trivas länge i! Varmt välkommen att boka dig på visning.

Gatersered sörgård 29, Billdal, Göteborgs kommun

Gatersered sörgård 29

Radhus
Billdal, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
8 495 000 kr
164 m²
6 rum
509 m² tomt

TILL SALU Nybyggt Götenehus parhus på härligt läge. Huset håller på att byggas nu. Utsidan nästintill klar. Bilderna här är från ett av grannhusen som är klart invändigt också. Bilderna visar ungefär hur huset kommer att bli. Ring mäklaren för mer information och din visning. Det finns flera nya & äldre bostäder i området. På landet men ändå nära stan. Gångavstånd till Express-buss. Cykelavstånd till hav och sjö. Nära naturreservat och naturleder. VÄLKOMMEN!

  • Nyproduktion

Visar 1 - 25 av 43