Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Almvägen 25, Tingsryd, Tingsryds kommun

Almvägen 25

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 450 000 kr
152 + 6 m²
6 rum
897 m² tomt

I populärt och barnvänliga området finns nu en praktisk 1.5-plansvilla till salu. Denna rymliga villa erbjuder gott om plats med totalt 6 rum, inklusive 4 sovrum, vilket gör det till det perfekta hemmet för en växande familj. Båda våningsplanen har både allrum och badrum, vilket ger goda möjligheter för en flexibel boendelösning för hela familjen. På bottenvåningen finns även ett vardagsrum med en effektiv och bra kamin, vilket ger en mysig atmosfär och värme under de kallare månaderna. Från vardagsrummet har man också utgång till en altan som vetter mot husets baksida. Villan har genomgått uppdateringar, helt ny luftvärmepump från år -24 samt nya fönster installerade år -15, vilket bidrar till både bättre isolering och en modernare stil. Friliggande garage med ny ytterpanel. Fastigheten är belägen på en lugn gata vilket gör detta till ett perfekt hem för en familj. Snabbt tillträde är möjligt! Välkommen på visning!

Prebendevägen 9F, Norr, Växjö kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00
Prebendevägen 9F, Norr, Växjö kommun, bild 2
Prebendevägen 9F, Norr, Växjö kommun, bild 3

Prebendevägen 9F

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 595 000 kr
110 m²
5 rum
vån 1/1
6 400 kr/mån
14 500 kr/m²

Tillfälle! Nu ges chansen till dig som vill skapa ditt alldeles egna drömboende - beläget i den omtyckta HSB föreningen Myran! Här bor du med den härliga och så ofta efterfrågade villakänslan samtidigt som du också erhåller bostadsrättens alla bekväma fördelar. Härlig altan i västerläge som genom sin utformning känns väldigt privat! Praktiskt med carport bredvid lägenheten. För den som har behov kan denna lägenhet göras om till 5 rok. Här bor man i en inarbetad och stabil förening. Som ett extra plus finns förrådet i direkt anslutning till bostaden. Norr har cykelavstånd till centrum, närhet till dagis, skolor och inte minst naturen. I Fyllerydskogen kan du verkligen njuta av den vackra skogen eller ta en löptur på någon av de fina motionsslingorna. Via den mysiga cykelvägen når du också Norremarks utbud med bl.a. mataffärer och gym på bara några minuter. Sammantaget ett toppenboende för familjen som söker ett fint boendealternativ till villan. Välkommen med din anmälan till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kårestad Solgård 1, Kårestad, Växjö kommun
  • Mån 20 maj kl 16:00

Kårestad Solgård 1

Villa
Kårestad, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
4 200 000 kr
220 + 20 m²
7 rum
7 717 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och inbjudande villa naturskönt belägen i Kårestad strax utanför Växjö. Villan ligger högt belägen i vackra omgivningar med fantastisk utsikt över ängarna och naturen i området. Villan kombinerar härliga sällskapsutrymmen med en stor portion charm, hemtrevnad och moderna lösningar, vilket ger en trevlig lantlig känsla och gör det lätt att trivas. Två tillbyggnader har gjorts genom åren med ett stort vardagsrum med centralt placerad braskamin och en stor matplats med skjutdörrar ut till altanen i anslutning till köket. Lägg därtill ytterligare två allrum, fyra sovrum och två fina badrum och det blir den perfekta familjevillan. Härlig och högt belägen natur- och trädgårdstomt på över 7 500 kvm, varav 2 500 kvm är trädgård med stor gräsmatta med häckar, träd och möjlighet till trädgårdsland. Här finns möjlighet att bygga eller stycka av tomten för den som vill det. Flera uteplatser och badtunna ger valmöjligheter och många soliga dagar och fina kvällar. Låga uppvärmningskostnader genom luft/vatten-värmepump, luftvärmepump med AC och braskamin samt fiberbredband finns. Lugnt och skönt läge med naturen inpå knuten och för den hästintresserade finns fantastiska ridvägar och möjlighet till boxplats i någon av de närliggande gårdarna i området. Läget är också praktiskt med endast 15 minuter till Växjö. Här är det bara att flytta in! Välkommen på visning!

  • Plus
Gamla Norrvägen 65, Gamla Norr, Växjö kommun

Gamla Norrvägen 65

Villa
Gamla Norr, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
3 200 000 kr
110 + 65 m²
5 rum
757 m² tomt

Denna charmiga friliggande villa på Gamla Norrvägen 65 erbjuder en perfekt kombination av komfort och potential. Med sina 110 kvadratmeter och fem rum finns utrymme för hela familjen att trivas. Dessutom källare med tvättstuga, väl tilltagna förrådsutrymmen samt plats för hobbyverksamhet. Huset har en trevlig uteplats där solen gärna stannar kvar under många timmar, perfekt för avkoppling eller sommarens grillkvällar. Dessutom är läget barnvänligt, med både förskola och skola i direkt närhet. För den som pendlar eller vill vara nära kommunikationer är detta ett perfekt läge. Här finns närhet till kollektivtrafik samt centrum och stationen på nära avstånd. Ett plus är även det vidbyggda garaget som ger extra förvaringsutrymme. Under åren har löpande underhåll skötts och fönstren byttes på övre plan år 2007. Ett badrum har också renoverats och fått en modern touch med kakel och klinkers. Ta chansen att förvandla detta hus till något alldeles extra! Kontakta gärna mäklare Lina-Maria Hall för mer information eller anmäl dig till visning!

  • Energieffektiv
Serafimervägen 11B, Trummens Strand, Växjö kommun
  • Ons 15 maj kl 18:15
Serafimervägen 11B, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 2
Serafimervägen 11B, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 3

Serafimervägen 11B

Lägenhet
Trummens Strand, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
3 350 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/4
6 133 kr/mån
36 022 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva ett boende på Serafimervägen med enastående utsikt över Trummen. Här erbjuds ett boende utöver det vanliga med gavelläge, fönster i tre väderstreck samt en väl tilltagen inglasad balkong med sjöutiskt i österläge. Vidare finns ytterligare en balkong i västerläge. Exklusiva färg- och materialval genomsyrar hela bostaden. Bostaden ligger skyddat belägen på andra våningen, vilket ger en magisk utsikt men ingen insyn från gångstråket. Planlösningen fördelas över ca 93 kvm och bjuder på generösa umgängesytor vid kök, matplats och vardagsrum. Från vardagsrummet nås även den inglasade balkongen med sjöutsikt, som blir ett extra rum och bidrar med livskvalité. Påkostat kök från Ballingslöv och lyxigt helkaklat badrum med golvvärme . Vidare finns här en helkaklad gästwc. Underbart master bedroom med utsikt mot Trummen och bra förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob. Utöver detta finns ytterligare två trevliga sovrum. Till lägenheten hör ett vindsförråd. I föreningen finns en övernattningslägenhet samt barnvagns-och rullstolsförråd. I närområdet finns gym, mataffärer, apotek och förskola. Vackra omgivningar med fina motionsslingor och bra bussförbindelser. Välkommen på visning till ett hem som måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Serafimervägen 9, Trummens Strand, Växjö kommun
  • Mån 20 maj kl 16:30
Serafimervägen 9, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 2
Serafimervägen 9, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 3

Serafimervägen 9

Lägenhet
Trummens Strand, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/4
5 282 kr/mån
37 438 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva ett boende på Serafimervägen med enastående utsikt över Trummen. Fin utsikt över glittrande vatten med sjöutsikt i nästintill varje fönster samt ett stort inglasad uterum som kan användas året om. Bostaden stod klar år 2019/2020 och erbjuder ett modernt hem med skyddat läge på tredje våningen, vilket ger magiskt utsikt men ingen insyn från gångstråket. Planlösningen fördelas över ca 77 kvm och bjuder på generösa umgängesytor vid kök, matplats och vardagsrum. Påkostat kök från Ballingslöv och lyxigt helkaklat badrum med golvvärme. Underbart master bedroom med bra förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob samt ett extra sovrum/kontor. Till lägenheten hör ett vindsförråd. I föreningen finns en övernattningslägenhet samt barnvagns-och rullstolsförråd. I närområdet finns gym, mataffärer, apotek och förskola. Vackra omgivningar med fina motionsslingor och bra bussförbindelser. Välkommen på visning till ett hem som måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kungsgatan 25A, Centrum, Växjö kommun
  • Lör 11 maj kl 15:00
Kungsgatan 25A, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Kungsgatan 25A, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Kungsgatan 25A

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 195 000 kr
25 m²
1 rum
vån 2/2
1 771 kr/mån
47 800 kr/m²

Äntligen! Nu ges möjlighet att förvärva en sagolik sekelskifteslägenhet med citynära läge och med tidstypisk anda där man sparat detaljer från förr: såsom bland annat fönster med spröjs, takfönster samt magisk takhöjd att häpnas över. Detta hus har fått sig en riktig make-over och renoverats till 10 fantastiska lägenheter i mindre storlek med kombitvättmaskin där samtliga har fått sin alldeles egna karaktär - smakfullt blandade med modern funktion och tidlös design. Varje lägenhet genomsyrar sekelskifte och det märks i varje detalj från golv till tak. Med Kungsgatan som hemadress löser du vardagspusslet enkelt - närhet till allt såsom mataffärer, restauranger, butiker, caféer och bra tåg och bussförbindelser. En enkel promenad bort når du även Växjösjön och Bokhultet där du kan sola och bada när vädret tillåter eller bara ta en härlig promenad längs vattnet. Missa inte att anmäla dig till visningen och upplev sekelskifteskänslan på plats!

  • Premium
Paradvägen 1, Hovshaga, Växjö kommun

Paradvägen 1

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 250 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
3 492 kr/mån
19 231 kr/m²

Tillfälle! Nu ges chansen till dig som vill skapa ditt alldeles egna drömboende - beläget i den omtyckta HSB föreningen Kungsgården! Här bor du med ett av föreningens bästa lägen då uteplatsen är avsides och skyddad. Låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten och grundutbud TV. Bostaden bjuder på härliga sällskapsytor då kök, matplats och vardagsrum förenas i en öppen planlösning. Vidare finns här ett rymligt badrum och ett trevligt sovrum. Bra förvaringsmöjligheter i en rejäl klädkammare som även kan användas till kontor. Stor uteplats i västerläge blir en fin extra yta att vistas på under årets lite varmare dagar. I föreningen finns bland annat gemensamma tvättstugor, övernattningsrum, samlingslokal, boulebana och kolonilotter. Närhet till både Helgasjön och vackra motionsslingor. I närområdet finns både skola och förskola. Hovshaga centrum bjuder vidare på bland annat mataffär, vårdcentral och pizzerior. För den sportintresserade finns även en omtyckt golfklubb och ridklubb i närområdet. Fina cykelleder och täta bussförbindelser in till centrum. Varmt välkomna till denna välplanerade marklägenhet i populära Brf Kungsgården på lugna Hovshaga!

  • Balkong
  • Hiss
Vasavägen 33, Hovshaga, Växjö kommun

Vasavägen 33

Villa
Hovshaga, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 095 000 kr
119 m²
4 rum
266 m² tomt

Välkommen till Vasavägen 33! Här i en idyll erbjuds nu detta mycket inbjudande boende med stor potential. Här bor du lugnt och skönt med närhet till både natur, kommunikation och skola. Huset är byggt 1982 och har en bra planlösning som använder ytorna väl. Uppvärmning sker via fjärrvärme och fiber finns installerat. Entréplan har en välkomnande hall med förvaring, ett vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck, ett större kök med plats för matbord, tvättstuga/groventré, ett rymligt badrum, sovrum, klädkammare samt ett förråd under trapp. På övre plan finns hall, badrum med badkar samt två sovrum. Trädgården är mycket mysig och lättskött, här finns också altan på både bak- och framsida. Till huset finns ett garage för bil, cykel eller annat. Fastigheten är del av Herresalens Samfällighetsförening som bla. har hand om gemensamma parkeringsplatser/garage, grönområde, lekplats mm. Här på Hovshaga finns närhet till både Helgasjön och motionsslingor. I närområdet finns skola och förskola. Hovshaga centrum bjuder vidare på bland annat mataffär, vårdcentral och pizzerior. För den sportintresserade finns även en omtyckt golfklubb och ridklubb i närområdet. Täta bussförbindelser in till Växjö centrum. Huset säljs med en friskrivningsklausul pga dödsbo. Säljarna har låtit göra en besiktning via OBM. Kontakta mäklare för mer info. Välkommen på visning! Alexander Franzén 070-298 87 44 [email protected]

Billa Skogslyckan 1, Åryd, Växjö kommun

Billa Skogslyckan 1

Villa
Åryd, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 250 000 kr
133 + 91 m²
5 rum
6 112 m² tomt

Välkommen till detta supertrevliga arkitektritade hus beläget i Billa, strax utanför Åryd. Här erbjuds en bekväm bostad med många fördelar för den moderna familjen. Huset består av tre rymliga sovrum, perfekt för en växande familj. Det stora vardagsrummet imponerar med sin öppna planlösning och högt i tak, vilket ger en luftig och inbjudande atmosfär. På övervåningen finner man generös sällskapsyta samt en öppen planlösning. På bottenvåningen finns kök, badrum, toalett, sovrum, vardagsrum samt källare som sträcker sig under hela huset, vilket ger extra utrymme för förvaring och möjlighet till olika aktiviteter. Husets baksida bjuder på ett härligt uterum och altan med pool, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar under varma sommardagar. Dessutom är huset utrustat med vattenburen värme från jordvärme samt solfångare, vilket ger en energieffektiv och hållbar uppvärmning. Det finns även fiber installerat, vilket ger snabb och pålitlig internetuppkoppling. Läget är fantastiskt med närhet till naturen då skogen ligger intill huset. Samtidigt har man endast 2 km till Åryd. Missa inte chansen att bli ägare till detta attraktiva hus! Välkommen på visning och upptäck alla fördelar detta hem har att erbjuda.

  • Energieffektiv
Sturegatan 9, Lammhult, Växjö kommun

Sturegatan 9

Villa
Lammhult, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 895 000 kr
180 + 50 m²
6 rum
1 105 m² tomt

Välkommen till Sturegatan 9 i Lammhult - en trevlig sutterängvilla som erbjuder ett riktigt bra boende för dig och din familj. Denna charmiga villa är ett drömhem för den som söker både utrymme och stil. Med en total boyta på 180 kvm och ytterligare 50 kvm biyta finns här gott om plats för att skapa ett bekvämt och praktiskt boende för hela familjen. De generösa umgängesytor som erbjuds i det ljusa och rymliga köket och vardagsrummet skapar en perfekt miljö för samvaro och gemenskap. Men det är inte bara insidan som imponerar. Huset ligger högt beläget, vilket ger en fantastisk utsikt över omgivningarna och hela vägen ner till sjön Lynnen. Njut av vackra soluppgångar och ta in naturens skönhet direkt från ditt inglasade uterum, som öppnar upp för en härlig altan där du kan njuta av ditt morgonkaffe och den härliga utsikten. För den som värderar förvaringsutrymmen är detta hemmet för dig. Med bra förrådsmöjligheter och ett praktiskt garage har du gott om plats för att organisera och förvara dina ägodelar på ett smidigt sätt. Huset erbjuder en praktisk planlösning med tre sovrum på övre plan, vilket ger varje familjemedlem sin egna personliga utrymme. Dessutom finns en gillestuga, badrum och ett extra sovrum på nedre plan, perfekt för gäster eller tonåringar som önskar ett eget utrymme. För den som värdesätter lågt underhåll och långvarig hållbarhet är detta huset att satsa på. Med sin mexitegelfasad och betongpannor på taket kommer du att njuta av ett vackert och välskött hem under många år framöver, utan att oroa dig för ständigt underhåll. Dessutom finns möjligheten att köpa till angränsande tomt där möjligheterna är många för t.ex. odling eller byggnation. Sammanfattningsvis erbjuder Sturegatan 9 en bekväm och modern livsstil i en idyllisk omgivning. Med generösa ytor, vacker utsikt, och bra förvaringsmöjligheter är detta hemmet som du och din familj förtjänar. Tveka inte att ta kontakt för att boka en visning och upptäck alla fördelar med att bo i detta fina hus. Välkommen hem!

Gamla Räppevägen 26, Räppe, Växjö kommun
  • Sön 19 maj kl 14:30
Gamla Räppevägen 26, Räppe, Växjö kommun, bild 2
Gamla Räppevägen 26, Räppe, Växjö kommun, bild 3

Gamla Räppevägen 26

Lägenhet
Räppe, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 750 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1/3
5 967 kr/mån
19 022 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en rymlig och välplanerad marklägenhet i natursköna Räppe. Bostaden kombinerar moderna och stilrena ytskikt i kombination med funktionella lösningar och tilltagna rum. Här bor man i ett trivsamt område med en härlig uteplats och föreningens grönyta precis utanför dörren. I månadsavgiften ingår kallvatten, renhållning & bostadsrättstillägg. Bostaden om sina 92 välplanerade kvadratmeter har ett modernt och fullutrustat kök med plats för ett större matbordsmöblemang, ett tilltaget vardagsrum med plats för soffa och matbord, två tilltagna sovrum, ett badrum med dusch och tvättavdelning samt ett förråd/klädkammare. Från vardagsrummet nås den härliga uteplatsen med lättmöblerade ytor och plats för både matbord och loungegrupp vilket gör den till en egen oas under sommarmånaderna. I Räppe bor man på ett strategiskt och bra läge nära naturen och med goda bussförbindelser till stadskärnan samtidigt som man enkelt tar sig ut på de större vägarna. Runt knuten återfinns Grand Samarkand, Arenastaden och fina sjöar såsom både Helgasjön och Norra Bergundasjön. I stadsdelarna Öjaby och Bredvik återfinns barnomsorg och skola. I Öjaby finns också en fin badstrand, tennisbana, minigolf och bandybana. Varmt välkommen att kontakta mäklare Daniella Isaksson för mer information & visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gamla Räppevägen 26, Räppe, Växjö kommun
Gamla Räppevägen 26, Räppe, Växjö kommun, bild 2
Gamla Räppevägen 26, Räppe, Växjö kommun, bild 3

Gamla Räppevägen 26

Lägenhet
Räppe, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 395 000 kr
72 m²
2 rum
vån 1/3
4 669 kr/mån
19 375 kr/m²

Tillfälle att förvärva en riktigt fin marklägenhet i Räppe! På Gamla Räppevägen 26 finns denna stora tvåa i markplan om ca 72 kvm. Här bor du med en inglasad uteplats och föreningens härliga grönyta precis utanför vilket bidrar med frihetskänsla. Stort och fullutrustat kök samt väl tilltagna och stora sällskapsytor. Vidare finns här ett nyrenoverat badrum (2020) utrustat med tvättmaskin och torktumlare, ett stort sovrum samt ett trivsamt vardagsrum med utgång till uteplatsen. Uteplatsen medger plats för loungemöblemang och utgör sommartid en egen oas. I lägenheten finns förvaringsmöjligheter i en rejäl klädkammare. Extra plus är att nuvarande ägare valt att installera en luftvärmepump (2022) som gör att han har kunnat hålla nere sina driftkostnader betydligt och inte använda sig av det luftburna värmesystemet som finns i fastigheten idag. I Räppe bor du på strategiskt och bra läge nära naturen till bland annat Räppe kanal, nära Grand Samarkand (3 km cykelväg!) och Arenastaden och Helgasjön. Vidare har bor du även med närhet till Växjös största förskola och Pär Lagerkvist skola. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Liedbergsgatan 55, Centrum, Växjö kommun
Liedbergsgatan 55, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Liedbergsgatan 55, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Liedbergsgatan 55

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 250 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/7
3 177 kr/mån
33 333 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade och moderna bostadsrättslägenhet på centralt belägna Liedbergsgatan. Stabil förening med låg avgift! I avgiften ingår värme, vatten, grundutbud TV och internet. Hiss finns! Bostaden fördelas över ca 67,5 kvm och erbjuder en unik och ombyggd planlösning. Badrummet har byggts ut och är extra påkostat och lyxigt. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns här ett fullutrustat och modernt kök med rostfria vitvaror och induktionshäll. Ljust och väl tilltaget vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i soligt söderläge. Sovrummen erbjuder praktiska skjutdörrsgarderober för smidig förvaring. Infällda, dimbara spotlights både i hall, kök och badrum. Till lägenheten hör ett förråd. I föreningen finns gästlägenhet, hobbyrum, cykelförråd och grovtvättstuga. Det finns tvättstugor i entréplan i samtliga hus. Föreningen har bland annat genomfört stambyte (år 2004), fönsterbyte och installerat säkerhetsdörrar. Välkomna att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Liedbergsgatan 53, Centrum, Växjö kommun
  • Imorgon kl 12:00
Liedbergsgatan 53, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Liedbergsgatan 53, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Liedbergsgatan 53

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 295 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 3/7
3 158 kr/mån
34 000 kr/m²

Välkommen till denna otroligt fint renoverade och moderna bostad på centralt belägna Liedbergsgatan. Här bor du tryggt med stabilt låga månadsavgifter! I avgiften ingår värme, vatten, grundutbud TV och internet. Hiss finns! Bostaden fördelas över ca 67,5 kvm och erbjuder en unik och ombyggd planlösning. Badrummet har renoverats och tvättmaskin har satts in. Väggar har rivits ned och kök har flyttats. Går man vidare in i bostaden från hallen öppnar lägenheten upp sig och erbjuder ett stilrent IKEA kök och luftigt vardagsrum. Köket är fullutrustat och modernt med stilrent integrerade vitvaror och kakel i högglans satt längs väggen satt som stänkskydd. Här erbjuds gott om förvaringsutrymme och arbetsyta vilket bjuder in till matlagning med goda vänner och familj. Vardagsrummet förlänger den sociala delen i bostaden vilket bidrar till ljusa och vältilltagna umgängesytor. Sovrummen erbjuder flera garderober för smidig förvaring. I föreningen finns gästlägenhet, hobbyrum, cykelförråd och grovtvättstuga. Det finns tvättstugor i entréplan i samtliga hus. Föreningen har bland annat genomfört stambyte (år 2004), fönsterbyte och installerat säkerhetsdörrar. Anmäl intresse till ansvarig fastighetsmäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torpsbruksvägen 35, Moheda, Alvesta kommun

Torpsbruksvägen 35

Villa
Moheda, Alvesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 350 000 kr
130 + 81 m²
6 rum
1 550 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa belägen på Torpsbruksvägen i Moheda! Här erbjuds gott om utrymme på 130 + 81 kvm. På entréplan finns vardagsrum med öppen spis, kök med matplats, badrum samt ett sovrum. På övre plan återfinns 3 sovrum samt gott om förvaringsutrymme i tillhörande kattvindar. Källarplan erbjuder gillestuga, tvättavdelning med tillhörande dusch och bastu, verkstad och garage. Ytterligare ett garage finns i markplan på husets baksida. Fiber och bergvärme. Den generösa tomtarean på 1550 kvadratmeter ger gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek. Gott om växtlighet runtom ger en härlig avkopplande känsla. Längst ner på tomten finns ett förråd. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Moheda har en härlig atmosfär med bekvämligheter såsom en matbutik, förskola, grundskola, vårdcentral, gym samt flera detaljhandelsbutiker. Det finns också utmärkta transportalternativ med regelbundna bussförbindelser och Krösatågen. Denna villa är perfekt för dig som söker ett bekvämt boende i naturnära omgivningar. Välkommen att upptäcka potentialen och skapa ditt eget drömhem på Torpsbruksvägen 35!

Gamla norrvägen 358, Gamla Norr, Växjö kommun

Gamla norrvägen 358

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 490 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/1
5 248 kr/mån
33 649 kr/m²

Denna nyrenoverade och påkostade bostadsrättslägenhet är verkligen ett tillfälle du inte vill missa! Belägen i den omtyckta HSB föreningen Fridhem erbjuder den både den eftertraktade villakänslan och alla bekvämligheter som följer med en bostadsrätt. Här kan du njuta av trevliga utomhusytor i tre olika väderstreck, inklusive ett större härligt trädäck med perfekt västerläge samt stor insynsskyddad trädgårdstäppa. Bostaden är under de senaste två åren renoverad med ljusa stilrena detaljer och materialval. Planlösningen är öppen och mycket tilltalande. Föreningen är stabil med en väl fungerande ekonomi och erbjuder sina medlemmar förmåner som tvättstugor, bastu, övernattningsrum och föreningslokal. Månadsavgiften inkluderar även värme, vatten, tv och bredband samt en bostadsrättstilläggsförsäkring. Dessutom finns det kostnadsfria P-platser och möjlighet att hyra garage. Ett extra plus är det praktiska förrådet som ligger i direkt anslutning till lägenheten samt en väl tilltagen vind. Området Norr erbjuder närhet till centrum, dagis, skolor och natursköna områden som Fyllerydskogen där du kan njuta av vacker natur och fina motionsslingor. Med en mysig cykelväg når du också Norremarks utbud av mataffärer och gym på bara några minuter. Detta boende är perfekt för den lilla familjen som söker ett fint alternativ till en villa eller det lite äldre paret som söker mindre och mer lättskött men med villakänslan. Tveka inte att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för frågor eller boka in dig för visning!

  • Uteplats
Borggatan 10, Hovmantorp, Lessebo kommun

Borggatan 10

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
595 000 kr
102 + 39 m²
5 rum
1 149 m² tomt

Välplanerad enplansvilla på fint läge i lugnt kvarter i Hovmantorp. Här erbjuds ett praktiskt och inbjudande boende i ett plan med öppen och smidig planlösning, stort kök, badrum och toalett, 3-4 sovrum och en härlig trädgård. Nytt tak samt renoverat tvättutrymme och badrum men renoveringsbehov finns i övrigt. Här finns stor potential och möjlighet att skapa efter eget tycke och smak. Närhet till bland annat förskola, Kvarndammskolan F-6, busshållplats, sjö och natur. Välkommen på visning!

Kungsgatan 25A, Centrum, Växjö kommun

Kungsgatan 25A

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 495 000 kr
43,4 m²
2 rum
vån 2/2
2 642 kr/mån
34 447 kr/m²

Äntligen! Nu ges möjlighet att förvärva en sagolik sekelskifteslägenhet med citynära läge och med tidstypisk anda där man sparat detaljer från förr: såsom bland annat fönster med spröjs samt magisk takhöjd att häpnas över. Detta hus har fått sig en riktig make-over och renoverats till 10 fantastiska lägenheter i mindre storlek med kombitvättmaskin där samtliga har fått sin alldeles egna karaktär - smakfullt blandade med modern funktion och tidlös design. Man har valt att behålla det tidstypiska med att bevara fönsterpartierna, kakelugnarna och den magiska takhöjden på tre meter. Varje lägenhet genomsyrar sekelskifte och det märks i varje detalj från golv till tak. Med Kungsgatan som hemadress löser du vardagspusslet enkelt - närhet till allt såsom mataffärer, restauranger, butiker, caféer och bra tåg och bussförbindelse. En enkel promenad bort når även du Växjösjön eller Bokhultet där du kan sola och bada när vädret tillåter eller bara ta en härlig promenad längst vattnet. Missa inte att anmäla dig till visningen och upplev sekelskifteskänslan på plats!

  • Balkong
Kungsgatan 25A, Centrum, Växjö kommun

Kungsgatan 25A

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 250 000 kr
35 m²
2 rum
vån 1/2
2 170 kr/mån
35 714 kr/m²

Äntligen! Nu ges möjlighet att förvärva en sagolik sekelskifteslägenhet med citynära läge och med tidstypisk anda där man sparat detaljer från förr: såsom bland annat fönster med spröjs samt magisk takhöjd att häpnas över. Detta hus har fått sig en riktig make-over och renoverats till 10 fantastiska lägenheter, i mindre storlek med kombitvättmaskin där samtliga har fått sin alldeles egna karaktär - smakfullt blandade med modern funktion och tidlös design. Man har valt att behålla det tidstypiska med att bevara fönsterpartierna, kakelugnarna och den magiska takhöjden på tre meter. Varje lägenhet genomsyrar sekelskifte och det märks i varje detalj från golv till tak. Med Kungsgatan som hemadress löser du vardagspusslet enkelt - närhet till allt såsom mataffärer, restauranger, butiker, caféer och bra tåg och bussförbindelse. En enkel promenad bort når även du Växjösjön eller Bokhultet där du kan sola och bada när vädret tillåter eller bara ta en härlig promenad längst vattnet. Missa inte att anmäla dig till visningen och upplev sekelskifteskänslan på plats! Vid anmälan till visning får man se samtliga bostäder. Just nu är tre st sålda och 7 st kvar att förvärva.

Anna Koskulls Gata 3F, Trummens Strand, Växjö kommun
  • Idag kl 18:15
Anna Koskulls Gata 3F, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 2
Anna Koskulls Gata 3F, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 3

Anna Koskulls Gata 3F

Lägenhet
Trummens Strand, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 750 000 kr
54 m²
3 rum
vån 4/8
4 110 kr/mån
32 407 kr/m²

Modern och kvadratsmart 3:a på Anna Koskulls Gata 3F! Fantastiskt läge med direkt närhet till sjön Trummen. Högt och fint läge på våning 4. Lägg där till en väl tilltagen balkong om ca 19,5 kvm i soligt söderläge och sjöglimt! Bostaden om sina 54 kvm kombinerar yteffektiva lösningar med hög standard och fina materialval. Härliga sociala umgängesytor då kök, matplats och vardagsrum förenas i en öppen planlösning. Stilfullt och fullutrustat kök med köksinredning i en mörkgrå kulör från märket Ballingslöv och ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin. Vidare finns här två väl tilltagna sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Den stora balkongen i söderläge blir också en fin extra yta att vistas på under årets lite varmare dagar. Till lägenheten hör även ett förråd samt en garageplats med tillgång till laddstolpe. I området finns även en badplats och trevlig park. På ett bekvämt avstånd finns vidare mataffärer, blomsteraffär, apotek, gym, förskola och Linnéuniversitetet. Vackra omgivningar med fina promenadvägar i vacker och omväxlande natur t.ex i Teleborgs naturreservat. Välkommen på visning till ett hem som måste upplevas! Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gösta Edströms Väg 5C, Välludden, Växjö kommun
Gösta Edströms Väg 5C, Välludden, Växjö kommun, bild 2
Gösta Edströms Väg 5C, Välludden, Växjö kommun, bild 3

Gösta Edströms Väg 5C

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 495 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/6
4 446 kr/mån
23 359 kr/m²

På Gösta Edströms Väg 5C finns denna trivsamma och moderna 2:an med hög standard och stor uteplats. Härligt läge mellan sjöarna och kort cykelavstånd till centrum. I närområdet ligger även Linnéuniversitetet samt all önskvärd vardagsservice. I månadsavgiften ingår värme. Bostaden fördelas över ca 64 kvm och erbjuder en öppen planlösning där kök och vardagsrum förenas på ett tilltalande sätt och skapar en härlig umgängesyta. Vardagsrummet är väl tilltaget och köket är fullutrustat och bjuder på allt matlagningsfantasten kan önska. Vidare finns här ett stort och lyxigt helkaklat badrum samt ett trivsamt sovrum med fina förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Uteplatsen om ca 22 kvm blir en fin extra yta att vistas på under sommarhalvåret. Fina tillval i bostaden så som infällda spotlights i taket både i köket, badrum och hall! Välludden ligger vackert beläget mellan sjöarna och med närhet till både Växjö city, universitet och Bokhultet. På gångavstånd finns all önskvärd vardagsservice så som mataffär, apotek, blomsteraffär och gym. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Kim Gromer för visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Anna Koskulls gata 3N, Trummens Strand, Växjö kommun
Anna Koskulls gata 3N, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 2
Anna Koskulls gata 3N, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 3

Anna Koskulls gata 3N

Lägenhet
Trummens Strand, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 150 000 kr
75 m²
3 rum
vån 5/5
5 281 kr/mån
28 667 kr/m²

Med ett oslagbart läge endast ett stenkast ifrån sjön Trummen finns den här moderna och välplanerade 3:a! Inglasad balkong i söderläge och härligt läge högst upp i huset på 5:e våningen! Bostaden fördelas över ca 75 kvm och bjuder på genomgående hög standard och påkostad interiör. Den sociala planlösningen erbjuder fina umgängesytor då kök, matplats och vardagsrum förenas i en delvis öppen planlösning. Modernt och fullutrustat kök från HTH med bland annat rostfria vitvaror från Bosch och bänkskiva i komposit-sten. Lyxigt, helkaklat badrum med en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns här två väl tilltagna sovrum. Den inglasade balkongen i söderläge blir också ett extra rum stora delar av året. Till bostaden hör ett förråd. I avgiften ingår värme. För föreningens medlemmar finns en gemensamhetslokal med bar och loungedel samt övernattningslägenhet att hyra. I området finns en nyanlagd badplats och trevlig park och en stor och fin lekplats. I närområdet finns gym, mataffärer, blomsteraffär, apotek och förskola. Vackra omgivningar med fina motionsslingor för både promenader och cykling och bra bussförbindelser. Närhet till Växjösjö och Linnéuniversitet Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information och visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Södrabogränd 1, Välludden, Växjö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Södrabogränd 1, Välludden, Växjö kommun, bild 2
Södrabogränd 1, Välludden, Växjö kommun, bild 3

Södrabogränd 1

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 950 000 kr
83,6 m²
3 rum
vån 3/4
6 053 kr/mån
23 325 kr/m²

Välplanerad och renoverad 3:a med högt och fritt läge på Södrabogränd! Här bor du vackert beläget mellan sjöarna i en bostad med fantastiskt ljusinsläpp och underbar balkong i sydvästläge. Centrum och dess utbud med butiker, restauranger mm. finns på kort cykelavstånd samtidigt som närmiljön är grönskande och rogivande. I avgiften ingår värme och vatten samt parkeringsplats. Hiss finns! Planlösning fördelas över ca 83,6 kvm och bjuder på fina umgängesytor i ett väl tilltaget vardagsrum och ett trivsamt, renoverat kök med tillhörande matplats. Vidare finns här två stora sovrum och ett renoverat badrum. Bra förvaringsmöjligheter i en rejäl klädkammare. Fönster i tre väderstreck bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Insynsskyddat och privat läge med känslan av att "bo uppe bland träden". Till lägenheten hör ett förråd. I föreningen finns en grillplats samt tvättstugor, det finns tvättstugor i varje hus. Vid Wälludden bor du vackert beläget mellan sjöarna och med närhet till både Växjö city, universitet och Bokhultet. På gångavstånd finns all önskvärd vardagsservice så som mataffär, apotek, blomsteraffär och gym. Varmt välkomna att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stig klockares väg 43, Öjaby, Växjö kommun
  • Budgivning pågår
Stig klockares väg 43, Öjaby, Växjö kommun, bild 2
Stig klockares väg 43, Öjaby, Växjö kommun, bild 3

Stig klockares väg 43

Lägenhet
Öjaby, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 700 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/1
2 843 kr/mån
30 357 kr/m²

Huskänsla med soldäck och trädgård i västerläge samt ytterligare en fin uteplats i österläge. Nyckelfärdigt boende för dig som föredrar att inte behöva renovera det första man gör vid inflytt. Bostaden erbjuder ett modernt och fullutrustat kök renoverat år 2022, ett generöst badrum samt ett väl tilltaget sovrum. I avgiften ingår kallvatten, internet via fiber samt ett grundutbud av Tv-kanaler. Lugnt och trivsamt område med bilfria innergårdar. Välskötta gemensamma ytor och gemensam tvättstuga finns att tillgå för föreningens boende. Närhet till Helgasjön och täta bussförbindelser till centrum. Välkommen med din anmälan till visning!

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 133