HusmanHagberg Göteborg Hisingen

HusmanHagberg Göteborg Hisingen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rödlönnsgången 26, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Tor 16 maj kl 18:00
Rödlönnsgången 26, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Rödlönnsgången 26, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Rödlönnsgången 26

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 500 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/6
3 047 kr/mån
50 000 kr/m²

Nu kan jag presentera denna välplanerade etta med stor balkong med fri utsikt! Här är kvadratsmarta lösningar, gott om förvaring och med lägenhetens centrala läge på Hisingen, finns här kommunikationer som tar dig till Gbg C på bara några minuter samt närhet till grönområden så som bl.a. Ramberget, vilket gör detta till den perfekta förstalägenheten / övernattningslägenheten. Lägenheten har fräscha färger och ger en modern känsla. Badrummet är helkaklat och har tvättpelare. På golvet ligger parkett som sträcker sig hela vägen från entrén till balkongen samt det stora fönsterpartiet ut mot denna. Detta bidrar till härligt ljusflöde genom hela bostaden och skapar en känsla av extra rymd. Medlemmarna i Brf Kubik har tillgång till det gemensamma orangeriet om hela 90 kvm som är utrustat med kök & toalett. Här kan ni samlas för middag som fest i de större sällskapen! Varmt välkommen att boka in dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Västra Stillestorpsgatan 11, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Sön 19 maj kl 16:00
Västra Stillestorpsgatan 11, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Västra Stillestorpsgatan 11, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Västra Stillestorpsgatan 11

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 700 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 4/6
3 561 kr/mån
40 000 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa med helkaklat badrum och modernt kök. Bostaden är fint belägen med lugnet kring Ramberget som granne men ändå närheten till spårvagnen som snabbt tar er in till stan. Kök och vardagsrum är smart avskilt med en köksö som ger förvaring och även en sittplats för två. Köket är bra och har det mesta man behöver, och är ljust och fräscht. Sovrummet finner ni till höger från vardagsrummet och här ryms en större säng och förvaring löses i en skjutdörrsgarderob. Här finns även plats för ett skrivbord för er som jobbar hemma. Sammanfattningsvis den perfekta bostaden för er som vill flytta hemifrån, såväl er som vill bo i en bra och praktiskt bostad med garage i avgiften och närhet till kommunikationer. Föreningen erbjuder en mängd aktiviteter, gästlägenhet, boulebana, gym samt garageplats till alla lägenheter. Föreningen har fin ekonomi och har gjort de flesta av sina stora renoveringar, senast byttes alla fönster i bostaden. Närhet till skola, förskola, shopping på Backaplan och bra kommunikationer in till stan. Varmt välkommen att boka in er till visning!

  • Premium
  • Hiss
Tryffelvägen 5, Kungälv - Halleröd, Göteborgs kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Tryffelvägen 5, Kungälv - Halleröd, Göteborgs kommun, bild 2
Tryffelvägen 5, Kungälv - Halleröd, Göteborgs kommun, bild 3

Tryffelvägen 5

Villa
Kungälv - Halleröd, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
5 490 000 kr
167 + 17 m²
7 rum
728 m² tomt

Välkommen till ert drömhus med grönskande läge! Denna fantastiska 1,5-plansvilla omfamnar en idyllisk lantlig miljö med en charmig trägård som omger hela huset. Med fem generösa sovrum och möjlighet att skapa ännu ett, finns gott om plats för hela familjen och eventuella gäster. När du kommer hem möts du av en imponerande uppfart som rymmer flera bilar, samt ett rymligt garage för att skydda din bil från väder och vind. Och för att inte tala om den stora altanen på baksidan - perfekt för avkoppling och underhållning med en bubblande jacuzzi för avkopplande stunder under stjärnorna. Inuti möts du av modern komfort och stil med ett nyligen renoverat kök från 2021, komplett med en elegant köksö som blir navet för dina kulinariska äventyr. Den renoverade tvättstugan från samma år, med en separat ingång via groventren, gör det till en bris att hålla ordning på familjens kläder och hushållsbehov. Vardagsrummet och köket är förenade av en mysig braskamin, perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär under kalla kvällar. Och när du längtar efter att njuta av naturen utan att behöva oroa dig för väder och vind, finns ett stort inglasat uterum där du kan koppla av och njuta av den vackra omgivningen året runt. Huset har stora möjligheter till flexibilitet, behöver ni ett extra sovrum kan det enkelt göras och vill ni har mer sociala ytor uppe så kan ni enkelt ta bort sovrummet rakt fram. Endast fantasin sätter gränser, fråga mäklaren för mer information. Detta är inte bara ett hus - det är en livsstil. Ge dig själv och din familj det utrymme och den komfort de förtjänar, omfamna lugnet och skönheten i den lantliga miljön samtidigt som du njuter av alla moderna bekvämligheter detta underbara hem har att erbjuda. Välkommen hem!

  • Premium
Tredje kvillängsvägen 7, Hisings Backa - Aröd, Göteborgs kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00
Tredje kvillängsvägen 7, Hisings Backa - Aröd, Göteborgs kommun, bild 2
Tredje kvillängsvägen 7, Hisings Backa - Aröd, Göteborgs kommun, bild 3

Tredje kvillängsvägen 7

Villa
Hisings Backa - Aröd, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
5 150 000 kr
146 + 83 m²
7 rum
806,3 m² tomt

Välkommen till denna friköpta tegelvilla på Tredje Kvillängsvägen 7! Här får ett bra placerat hus på gatan med söderläge på trädgårdssidan. Huset är stort och ger många möjligheter att renovera och utveckla det till just ert drömboende. Entréplan erbjuder idag ett kök med vy ut mot framsidan, ett stort vardagsrum med vy ut mot den grönskande trädgården, ett bra sovrum och ett badrum. Det övre planet har ett allrum perfekt för TV och 3 sovrum samt gott om förvaring, här finns även en toalett. Källaren är ett oskrivet blad. Här finns idag ett rejält allrum, badrum, bastu och mycket andra ytor att nyttja precis efter behov och fantasi. Det finns plats för två bilar på uppfarten och ytterligare plats i garaget på tomten. Huset har en gräsmatta med ett mindre uterum lägre ut på tomten. Här kan ni verkligen nyttja huset efter behov, en stor villa med mycket potential för den stora familjen. Villans strategiska läge ger närhet till bra kommunikationer och ni kan snabbt komma ut på leden vart ni än ska. Det är promenadavstånd till centrala hisingen med dess restauranger och cafeér. Ge dig själv och din familj möjligheten att äga denna stora villa och låt familjen trivas. Denna villa är inte bara ett hem, det är en möjlighet att forma er framtid. Varmt välkomna att boka in er till visningen!

  • Premium
Kavaljersgatan 8, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:30
Kavaljersgatan 8, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Kavaljersgatan 8, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Kavaljersgatan 8

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 249 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
5 009 kr/mån
19 215 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade genomgångstvåa om 65 kvm belägen i populära HSB Backadalen. De som sticker ut här är att huset erbjuder en bekväm hiss upp till våningsplanet, samt att bostaden ligger på gaveln av huset vilket innebär en helt privat tillvaro. Ta ett kliv in i bostaden och möts av ett helt genomgående nylagt golv, samt nymålat tak och väggar. Utöver de finner ni ett praktiskt ljust kök med goda arbetsytor samt en given plats för matbord intill ett stort fönsterparti. Det luftiga vardagsrummet är en självklar plats för att samla nära och kära och här ryms både matplats och tv-möblemang & soffgrupp. Balkongen nås via vardagsrummet och erbjuder den perfekta platsen för avkoppling och njutning av solen. Här kan du sitta och koppla av efter en lång dag, njuta av en kopp kaffe eller dela en trevlig stund med vänner och familj. Badrummet i bostaden är helkaklat och genomgick under 2008 en stamrenovering. Utöver detta erbjuds även ett rymligt sovrum samt en klädkammare som går att inreda efter behov. Området ligger med närhet till naturen samt att de är promenadavstånd till både Selma Lagerlöfs torg, skolor och förskolor. Här bor du även med närhet till goda bussförbindelser som tar dig till Gbg C på endast 20 minuter. Låter detta som en bostad för dig? Välkommen att boka en visningstid!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stapelbädden 1, Lindholmen Norra Älvstranden, Göteborgs kommun
  • Mån 20 maj kl 17:00
Stapelbädden 1, Lindholmen Norra Älvstranden, Göteborgs kommun, bild 2
Stapelbädden 1, Lindholmen Norra Älvstranden, Göteborgs kommun, bild 3

Stapelbädden 1

Lägenhet
Lindholmen Norra Älvstranden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
6 475 000 kr
125 m²
5 rum
vån 5/5
7 888 kr/mån
51 800 kr/m²

Drömmer du om ett vattennära boende med utsikt in mot Göteborgs innerstad? Då kan vi stolt presentera denna etagevåning om 125 kvm fördelat på två plan. Läget är helt insynsskyddat och här finns fönster från framförallt sällskapsytorna med magiska vyer över Göteborgs skyline med dess landmärken. Genomgående fint skick med bl.a. två nyrenoverade toaletter i toppskick som som båda har dusch, tre bra sovrum och kök med matsal i anslutning till balkongen. En plats att njuta på till stadens myller och älvens båttrafik. Lägg där till det stora vardagsrummet på andra våning med samma utsikt. Till bostaden hör en båtplats och parkeringsplats finns för nästa ägare om så önskas. Fin förening som har det där lilla extra. Här finns möjlighet att lösa bostadens andel i föreningens lån. På promenadavstånd ligger åt varsitt håll Lindholmen och växande Karlastaden med dess puls och åt andra hållet Sannegårdens mysiga hamnbassäng med promenadstråk, caféer och restauranger vilket bör besökas för att förstå den goa känslan som är här. Ring eller maila mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lillekärr Södra 198, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
  • Tor 16 maj kl 17:00
Lillekärr Södra 198, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Lillekärr Södra 198, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Lillekärr Södra 198

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 395 000 kr
90,5 m²
4.5 rum
vån 2/4
6 791 kr/mån
26 464 kr/m²

Nu kan vi presentera denna välplanerade 4:a med närhet till allt, som idag nyttjas som en 4,5:a. Köket renoverades för ca två år sedan och är ljust och fräscht med bra maskiner och ytor. Bostaden erbjuder tre sovrum, två helkaklade badrum, ett rymligt vardagsrum och ett kontor. Den inglasade balkongen sträcker sig längs hela bostaden och blir det perfekta rummet att vistas på stora delar av året. Här ryms utan problem större möblemang. Det stora sovrummet har ingen blå vägg längre utan är vit. Ett stenkast till Kärra Centrum med mycket service så som ICA, skola, simhall m.m. Stabil förening där de bland annat har bastu och nu kommer renovera badrummen. Bussen hittar ni också en ett stenkast från bostaden och den tar er in till Göteborg på ca 18 minuter. Stamrenovering är planerad att starta v.37 så bör vara klar slutet september med två nya badrum. Varmt välkommen att boka in dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Terapislingan 40A, Hisings Backa - Skogome, Göteborgs kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Terapislingan 40A, Hisings Backa - Skogome, Göteborgs kommun, bild 2
Terapislingan 40A, Hisings Backa - Skogome, Göteborgs kommun, bild 3

Terapislingan 40A

Lägenhet
Hisings Backa - Skogome, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 150 000 kr
61,1 m²
3 rum
vån 2/2
4 459 kr/mån
35 188 kr/m²

*KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING* Detta är lägenheten för dig som älskar naturen och vill njuta av en grönskande skog från vardagsrummet. Välkommen till det nya mysiga området Terapislingan i Lillhagen. Här kommer du in till det moderna köket och den välplanerade planlösningen där varje rum har sin plats med rum för god förvaring. Vardagsrummet är rymligt och har två stora fönster i syd och västläge som ger fantastiskt dagsljus under hela dagen.Med materialval i toppskick där varje rum erbjuds genomgående ljus träparkett och vita väggar. Modernt kök med induktionshäll, inbyggd microvågsugn och ugn. Lägenheten är har högsta klassen i energiförbruking (A) som gör det möjligt att ansöka om grönt bolån som resulterar i en lägre räntekostnad. Till bostaden hör nyttjanderätt till ett externt förråd. Här finns plats att förvara golfklubborna, barnvagnen eller resväskan. Lillhagen är känd för sin natursköna miljö och charmiga grönområden. Det är perfekt för naturälskare och för de som gärna tar promenader i vackra omgivningar. Med båda förskola, ålderdomshem och sina golfbanor i området är detta platsen där alla generationer kan samlas och trivas. Detta är ett unikt tillfälle att bli ägare till en bostadsrätt som erbjuder lugnet från naturen med bekvämligheten från stadslivet, samtidigt som du bor i nära anslutning centralt på Hisingen. Föreningen har parkering i närheten av bostaden med kort separat kö. Kontakta ansvarig mäklare för visning och mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Badvädersgatan 5, Biskopsgården, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 13:30
Badvädersgatan 5, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 2
Badvädersgatan 5, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 3

Badvädersgatan 5

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 095 000 kr
53,6 m²
2 rum
vån 1/8
4 021 kr/mån
20 429 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvårummaren. Här erbjuds ett ljust kök utrustat med allt man behöver och mycket arbetsyta, vardagsrum med fiskbensparkett och gott om plats för en större soffgrupp och matbord. Balkongen är inglasad och ligger i västerläge där du har solen hela dagen och sent inpå kvällen. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin. Här bor du i en stabil och populär HSB-förening. Området är lugnt och naturnära och på promenadavstånd finner ni Svarte Mosse med löpspår och naturstigar, samtidigt har du nära till ett varierat serviceutbud med restauranger och skolor. Vill du ta dig till centrala Göteborg tar du dig enkelt och smidigt spårvagnen eller buss. Dessutom finner du Backaplan på ett behagligt avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rosenapelgatan 27, Centrala Hisingen Lundbypark, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Rosenapelgatan 27, Centrala Hisingen Lundbypark, Göteborgs kommun, bild 2
Rosenapelgatan 27, Centrala Hisingen Lundbypark, Göteborgs kommun, bild 3

Rosenapelgatan 27

Lägenhet
Centrala Hisingen Lundbypark, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 600 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 2/6
4 565 kr/mån
41 935 kr/m²

Välkommen till denna 2a som har goda möjligheter att byggas om till en 3a. Här ingår ljusinsläpp från både öster och väster och extra hög takhöjd vilket ger ett härligt ljusflöde som skapar en känsla av extra rymd. Med lägenhetens centrala läge på Hisingen, finns här kommunikationer som tar dig till Gbg C på 10 minuter samt närhet till grönområden så som bl.a. Ramberget. Ta hissen högst upp och ni kommer till det gemensamma orangeriet om hela 90 kvm som är utrustat med kök & toalett. Här kan ni samlas för middag som fest i de större sällskapen. Längst ner med hissen når ni bekvämt förenings garage där bilen förvaras tryggt ifrån regn och rusk. Föreningen har också tillgång till ytterligare två gemensamhetslokaler i grannförening. Det nya kvarteret Lundbypark som redan nu har bra har utegym, Nordic Wellness och Hemköp i grannfastigheterna. Utanför finns ett aktivitetsstråk samt Lundbybadet, Bravida Arena och Rambergsrinken. Grönområden med det fantastiska ramberget som utkiksplats finns även en kort promenad bort. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och för att uppleva lägenheten på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Barken storegrunds gata 3, Sannegården, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 15:00
Barken storegrunds gata 3, Sannegården, Göteborgs kommun, bild 2
Barken storegrunds gata 3, Sannegården, Göteborgs kommun, bild 3

Barken storegrunds gata 3

Lägenhet
Sannegården, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
5 000 000 kr
101 m²
4 rum
6 532 kr/mån
49 505 kr/m²

Härlig genomgångsfyra med en enorm uteplats i härligt söderläge. Läget är perfekt med närhet till Sannegårdens småbåtshamn och dess unika miljöer! Uteplatsen i bästa söderläge är en oas omgärdad av häck och här ligger nylagd trall. Här erbjuds gott om plats för både matbord, loungehörna och kanske odlingar? Inne erbjuds separat kök där de flesta maskinerna är utbytta, bra vardagsrum som rymmer både soffa och matplats vid behov. Även sovrummen är generösa och ett av dem ligger avskilt vid entrén. Två bra toaletter där båda har dusch och det ena har tvättmaskin för en lättare vardag men föreningen erbjuder även gemensam tvättstuga om du hellre nyttjar det. Bostaden är genomgående i fint skick så här är det bara att flytta in och trivas! På Barken Storegrunds Gata 3 bor du nära kajpromenaden med restauranger/caféer, buss och båt in till city samt köpcentrum. Allt välpaketerat i en stabil förening där bredband och tv ingår i avgiften, övernattningslägenhet för dina gäster finns m.m. Hör av dig för mer information! här erbjuds inflytt sommaren 2024 om så önskas!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Barken beatrices gata 34, Sannegården, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 14:00
Barken beatrices gata 34, Sannegården, Göteborgs kommun, bild 2
Barken beatrices gata 34, Sannegården, Göteborgs kommun, bild 3

Barken beatrices gata 34

Lägenhet
Sannegården, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
5 000 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/4
8 087 kr/mån
45 455 kr/m²

Drömmer du om att kunna följa solen från din lägenhet och njuta av sol till frukost, lunch och middag? Då har du hittat rätt. Denna ovanliga bostad på trevliga Barken Beatrices Gata erbjuder nämligen en stor uteplats mot innergården med morgonsol. En enorm terrass som är upphöjd och omgärdad av en mur på drygt 30 kvm åt syd med utsikt ner mot älven. Samt en balkong mot den lugna gatan att avnjuta dygnets sista sol på. Härifrån är även Sörhallsbergets natur med dig. Terrassen här är något utöver det vanliga och här ryms loungemöbler, matbord för stora familjen, odlingsytor och kanske ett utekök? Samtidigt som utsikten är mot båttrafiken, Sörhallsparken och Sörhallsbergets natur. Invändigt erbjuds en öppen planlösning med matplats, kök och vardagsrum i ett samspel men ändå egna delar av bostaden. Från samtliga dessa är vyn ner mot vattnet över parkområdet. De tre sovrummen är lagom stora och håller sig lite avskilt mot den lugna innergården alla tre. Här finns även två toaletter där ena har dusch och andra har badkar samt tvättavdelning. Tillträde erbjuds i sommar! Ring för mer information om detta kan vara något för er!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Lillekärr Norra 85, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lillekärr Norra 85

Radhus
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
3 195 000 kr
86,4 m²
3 rum
vån 1/1
6 367 kr/mån
36 979 kr/m²

Välkommen till den populära föreningen Brf Clareberg! Nu ges tillfälle till detta fantastiska BR-radhus, en modern och välplanerad pärla belägen i ett av områdets mest eftertraktade lägen. Detta stilfulla och renoverade trean erbjuder en imponerande uteplats som fångar solen från eftermiddag till kväll. Här finns även ett stort inglasat uterum med både golvvärme och infravärme vilket ger möjlighet att njuta av årets alla årstider. På framsidan möts du av en stenlagd yta som fångar morgonsolen, medan baksidan lockar med en stenlagd uteplats i västligtläge – perfekt för soliga dagar och avkopplande kvällar. Interiört bjuder bostaden på en hög standard, präglad av smakfulla färg och materialval. De rymliga sovrummen erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter och en känsla av utrymme, medan det helkaklade badrummet, vars golv värms av behaglig golvvärme, genomgick en fullständig renovering av hantverkare år 2021 (våtrumscertifikat finns). Området präglas av sin lugnande atmosfär och sin barnvänliga miljö, med närhet till förskolor, skolor och bekväma kommunikationsmöjligheter. Dessutom inkluderas ett garage i avgiften, komplett med eluttag för laddning av elbilar och en fjärrkontrollstyrd garageport för extra bekvämlighet. Ta chansen att uppleva detta extraordinära hem genom att kontakta vår mäklare för mer information och för att boka tid för visning. En unik möjlighet att skapa ditt drömboende väntar!

  • Uteplats
Tiokampsgången 3, Biskopsgården, Göteborgs kommun
Tiokampsgången 3, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 2
Tiokampsgången 3, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 3

Tiokampsgången 3

Radhus
Biskopsgården, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 295 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/1
6 096 kr/mån
24 946 kr/m²

Nu ges ni möjlighet att bli ägare till ett mycket väldisponerat, 1½ - plans radhus om 92kvm i bostadsrättsform. Här kan man avnjut ett härligt ljusinsläpp genom höga fönster och en altandörr som binder samman utomhus- och innemiljö på ett trivsamt och harmoniskt sätt. Soldränkt uteplats, med en fint ordnad lättskött trädgård som inbjuder till lek och umgänge, inramad av buskar och häckar med ett fint läge i området. Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor och kommunikationer. Detta är ett trivsamt boende för hela familjen i ett område med karaktär, bebyggelse och trädgårdar i familjär anda runt husknuten, med tillgång till trevliga grönområden och promenadstråk. Området gränsar till ett stort och uppskattat friluftsområde, Svarte Mosse, där näckrosorna blommar på sommaren och barnen åker skridskor på vintern. Även Länsmansgårdens motionsanläggning når man smidigt där det bland annat finns gym, fotbollsplaner och tennisplaner. Det finns många föreningar som organiserar olika saker för såväl unga som små. På fredagar anordnas något som heter Skaparglädje där man anordnar en kreativ verkstad för barn 5-12 år där de får rita, måla och umgås. Här finns även motionsslingor i varierade längder genom den kuperade och fornminnesrika terrängen omkring Store Vette. Inom fritid finns två fritidsgårdar och ett bibliotek. Vill man shoppa når man Friskväderstorget där det finns ett stort och varierat utbud av affärer. Stans största arbetsgivare Volvo ligger nära då det med cykel bara tar ca 5 minuter! Varmt välkommen att boka in er till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Prilyckegatan 125, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Prilyckegatan 125

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 095 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/4
5 167 kr/mån
27 748 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade gaveltrea som erbjuder två balkonger! Här kan du kan njuta av både morgonens första solstrålar och eftermiddagens sol ända in på kvällen! Inne i lägenheten finner du en renovering som är utförd med moderna bekvämligheter. Här har du ett stilrent kök och ett helkaklat badrum med golvvärme. Två välplanerade sovrum och en rymlig klädkammare med massvis med förvaring! Ett stort och luftigt vardagsrum med gott om ljusinsläpp. Finns även en reparationsfond om 6700 kr!

  • Balkong
  • Hiss
Lunnarns väg 12, Säve, Göteborgs kommun
  • Ons 15 maj kl 17:30
Lunnarns väg 12, Säve, Göteborgs kommun, bild 2
Lunnarns väg 12, Säve, Göteborgs kommun, bild 3

Lunnarns väg 12

Villa
Säve, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
5 500 000 kr
131 m²
4 rum
1 596 m² tomt

Välkomna till denna grönskande idyll! Här bor ni med skogen som bästa granne. Ett fint enplanshus för hela familjen, här har ni allt ni önskat på ett och samma plan. Ni kliver in i en välkomnande hall med förvaring i skjutdörrsgarderob. Vidare finner ni ett öppet och ljust kök med plats för hela familjen. Ett badrum med tvättdel och bastu för er som älskar att njuta av livet. Det finns tre bra sovrum, och två badrum samt en gästtoalett. Vardagsrummet erbjuder stor yta för hela familjen och i mitten finner ni en braskamin. Ni kliver ut på det inglasade uterummet här är det mysigt att nyttja stora delar av året. Det finns en stor altan som är öppen utanför som rymmer en stor loungegrupp eller ett större matbord, sedan blir det trädgård. Hela uteplatsen ligger i bästa sydvästläge som ger mycket fin sol. Trädgården är trevlig och omgiven av grönska. På uppfarten finns ett garage som också är uppvärmt och uppfarten rymmer flera bilar enkelt. Detta är verkligen ett hus för er som vill bo nära naturen, med promenadstråk och trevlig grönska. Det går smidigt med bil att ta sig in till stan på ca 25 minuter. Varmt välkommen att boka in er till visning!

  • Premium
Inägogatan 4, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00
Inägogatan 4, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Inägogatan 4, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Inägogatan 4

Lägenhet
Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 150 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 2/6
3 263 kr/mån
47 778 kr/m²

Nu kan vi presentera denna pärla i lummigt område nära Eriksberg. Kliv in i en fint planerad bostad som erbjuder det mesta. Sängen är placerad i alkovdelen vilket gör att det frigör mer yta i vardagsrummet att nyttja detta som precis just ett riktigt vardagsrum. Här ryms en soffa, tv och matbord utan större problem. Härifrån har ni en fransk balkong med grönskande utsikt. En klockren lägenhet för dig som ska studera eller för dig som vill bo praktiskt med närhet till nästan allt. I närheten finns ett stort utbud av restauranger, caféer, förskola och matbutik. Eriksbergs köpcenter erbjuder Coop, systembolaget och mycket mer. På bara några minuters promenad når du Eriksbergskajen med dess promenadstråk och cafeér. För ett större utbud tar du dig smidigt med buss, spårvagn eller båt in till city. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Londongatan 72C, Centrala Hisingen Bräcke§, Göteborgs kommun

Londongatan 72C

Radhus
Centrala Hisingen Bräcke§, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
4 600 000 kr
72 + 36 m²
5 rum
223,2 m² tomt

Kontakta mäklaren för visning! Här bor ni lugnt och bekvämt i ett barnvänligt område. Närhet ges till flera olika förskolor och skolor. Under lediga dagar kan ni gå på upptäcktsfärd i den grönskande naturen intill fastigheten eller ge er ut på en runda i till Eriksbergs kajpromenad. En plats känd för sina mysiga caféer och restauranger. Utanför byggs nu en park över järnvägen som nu grävts ner, byggnationen är färdigställd enligt byggbolaget i September 2024. När allt är färdigställt kan du alltså ta en lätt promenad på bara någon minut till vattnet. Njut av härliga promenader längs vattnet och upptäck det bästa av detta mysiga område. Ge dig själv och din familj möjligheten att äga det kanske bäst placerade radhus med stort garage i detta eftertraktade område. Detta radhus är inte bara ett hem, det är en möjlighet att forma er framtid. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Godemansgatan 9E, Centrala Hisingen Nya Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Tor 16 maj kl 17:45
Godemansgatan 9E, Centrala Hisingen Nya Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Godemansgatan 9E, Centrala Hisingen Nya Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Godemansgatan 9E

Lägenhet
Centrala Hisingen Nya Kvillebäcken, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 495 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
3 633 kr/mån
39 342 kr/m²

Välplanerad etta med separat kök! Här kommer du till en luftig genomgångslägenhet i fint skick där ljuset flödar från fönster i två väderstreck. Lägenheten har ett fint ljust kök, helkaklat badrum och ett bra rum där både sovrums- samt vardagsrumsdel ryms utan problem. Här ligger superfin fiskbensparkett som bryter av mot de vita väggarna. Bra förvaring i klädkammare och dessutom tillhör ett förråd lägenheten. Avgift som inkluderar värme, VA, kabel-TV samt internet. Belägen nära serveringar, serviceutbud och Hjalmar Brantningsplatsen som är en knytpunkt för allmänna kommunikationer, vilka bl.a. tar er till Gbg C på bara 6 min. I närområdet finns även trevliga grönområden och Ramberget med fantastisk utsikt över Göteborg.

  • Premium
Borstbindaregatan 5, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00
Borstbindaregatan 5, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Borstbindaregatan 5, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Borstbindaregatan 5

Lägenhet
Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 150 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 5/5
3 727 kr/mån
55 128 kr/m²

Kliv in i en välplanerad lägenhet med ljusa trivsamma väggar och ekparkett på golvet. Lägenheten har genomgående moderna och högkvalitativa materialval, stort badrum med tvättmaskin, torktumlare och ett ljust rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet ligger den härliga balkongen i bästa solläge, perfekt för er som vill njuta av solen och utsikten.Sammanfattningsvis den perfekta lägenheten för alla som vill bo nytt, fräscht och modernt! I Kvillebäcken bor du med allt du behöver i nära inpå. Backaplan erbjuder att av Sveriges största handelsområden. Kville saluhall längs gatan för nya spännande matupplevelser. Flera stora gymkedjor nära inpå. Förskola finner i området. Kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg, Nordstan och dess shoppingutbud, samt stadens nöjesliv på bara 6 minuter. Varmt välkommen att boka in er till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Gegerfeltsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Gegerfeltsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Gegerfeltsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Gegerfeltsgatan 10

Radhus
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
4 350 000 kr
110 + 61 m²
5 rum
286,9 m² tomt

**Accepterat pris** Stig in på Gegerfeltsgatan 10 – ett trevligt radhus som bjuder på en härlig grönskande område. Med en enastående gavelläge och en perfekt placering i det eftertraktade området Tolered, perfekt för barnfamiljen. Här möts du av en generös baksida, badande i solens sista strålar tack vare det härliga västerläget. Njut av varje solnedgång i harmoni med grönskan som granne. Dessutom är närheten till Eketrägatan oslagbar – här finns spårvagnar och bussar som tar dig dit du behöver vara, snabbt och smidigt. Detta radhus är inte bara vackert beläget, det erbjuder även en smart och välplanerad layout. På entréplanet möts du av en rymlig hall, rymligt kök, mysigt sovrum och ett stort, ljust vardagsrum med direktutgång till trädgården. Övre plan bjuder på ytterligare två väl tilltagna sovrum, gott om förvaringsmöjligheter och en toalett. I källarplan finns ytterligare utrymme att utforska, inklusive ett extra sovrum och separat ingång från baksidan, här finns även ett badrum med jacuzzi, tvättstuga och många andra bra utrymmen. Dessutom finns en uppfart som gör det bekvämt att parkera bilen precis vid dörren. Tolered är inte bara en plats att bo på, det är ett levande och charmigt villaområde som lockar med sin närhet till stadens puls. Med Eketrägatans utbud av spårvagnslinjer och bussar är det enkelt att ta sig in till centrum. Skolor, förskolor och lekplatser finns inom räckhåll för familjen, och för de som älskar natur och promenader ligger Hisingsparken nära till hands. För en avkopplande dag vid vattnet är Eriksbergs kajpromenad bara en kort resa bort. Ge dig själv chansen att förverkliga drömmen om att skapa ditt perfekta hemmet – välkommen till visningen av Gegerfeltsgatan 10!

  • Premium
Syrengången 15 (Lantmannagatan 15), Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Ons 15 maj kl 16:45
Syrengången 15 (Lantmannagatan 15), Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Syrengången 15 (Lantmannagatan 15), Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Syrengången 15 (Lantmannagatan 15)

Fritidshus
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
750 000 kr
250 m² tomt

Denna stuga erbjuder en modern och mysig miljö med en idyllisk atmosfär i det centrala koloniområdet! Här kan du njuta av det bästa från två världar - stadslivets bekvämligheter och charm kombinerat med en lugn och fridfull tillflyktsort. Stugan är omsorgsfullt inredd för att skapa en bekväm och trivsam miljö med separat sovrum, fräscht och funktionellt kök, badrum, samt ett härligt allrum att trivas i. Via utsidan nås även de rejält byggda förrådet som rymmer de mesta. Den stora altanen och den härliga trädgården är en njutbar plats för avkoppling och uppskattning av naturen. Altanen omges av gröna växter och härliga fruktträd med noga utsatta planteringslådor. Det centrala läget ger dig närhet till allt du behöver - matbutiker, restauranger och naturliv. Samtidigt kan du dra dig tillbaka och njuta av koloniområdets grönska och lugn. Det är den perfekta kombinationen av stadsnärhet och naturupplevelser. Välkomna att boka en visningstid!

  • Premium
Oterdahlsgatan 5B, Centrala Hisingen Tolered, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 14:30
Oterdahlsgatan 5B, Centrala Hisingen Tolered, Göteborgs kommun, bild 2
Oterdahlsgatan 5B, Centrala Hisingen Tolered, Göteborgs kommun, bild 3

Oterdahlsgatan 5B

Lägenhet
Centrala Hisingen Tolered, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 395 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 697 kr/mån
38 219 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS, Kontakta mäklaren för mer information. Fin genomgångsetta med närhet till kollektivtrafik. Stora fönster och ljusinsläpp från två väderstreck ger bostaden en ljus och rymlig upplevelse. Välplanerade ytor som utnyttjar varje kvadratmeter till fullo. Allrummet med utgång till balkong i västerläge har en utsikt över innergården och grönområden. Stilrent nyrenoverat badrum, fackmannamässigt utfört 2017 (våtrumsintyg finns). Bostaden har fantastiskt bra förvaringsmöjligheter, med både dubbla klädkammare samt vinds- och källarförråd. Ett mycket bra boende till en låg boendekostnad och nettoskuldsättning i stabil HSB-förening. Nära service, natur och bra kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
Norra Fjädermolnsgatan 40, Länsmansgården, Göteborgs kommun
  • Mån 13 maj kl 18:15
Norra Fjädermolnsgatan 40, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 2
Norra Fjädermolnsgatan 40, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 3

Norra Fjädermolnsgatan 40

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 250 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/5
5 294 kr/mån
29 801 kr/m²

Nu saluförs denna fina 3:a med en trevlig planlösning. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum, ett ljust kök samt badrum med golvvärme och badkar. Utöver de erbjuds även en stor klädkammare som även kan användas som kontor, och en inglasad balkong som nås från vardagsrummet. Genomgående hög standard på materialval och fina tillval, såsom köksdesign, dubbla kylskåp/frys och vitlaserat parkettgolv. Här bor ni med promenadavstånd till kommunikationer som enkelt tar dig in till stan samtidigt som du har serviceutbud, matställen och naturområden inom gångavstånd. Här bor ni även med smidiga kommunikationer till Volvo! Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Väderkvarnsgatan 2D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:20
Väderkvarnsgatan 2D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Väderkvarnsgatan 2D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Väderkvarnsgatan 2D

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 150 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/4
4 170 kr/mån
37 069 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa mitt på Centrala Hisingen med funkischarm och goda förbindelser till Göteborgs stadskärna! Bostaden erbjuder fina ytskikt och ger en hemtrevlig känsla. Genomgående bra standard, bra förvaringslösningar och ett vardagsrum med parkett. Bra storlek på sovrum där dubbelsäng ryms och ett kök med plats för matbord intill fönstret. Alla ytskikt är målade under 2022 och toalettstol utbytt 2022. Här bor du i ett charmigt område med cafeér och restauranger på promenadavstånd. Otroligt bra kommunikationer finns som tar dig exakt dit du vill enkelt. Hör av dig för mer information!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 39