Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Dahlénvägen 10, Olofström, Olofströms kommun

Dahlénvägen 10

Villa
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
795 000 kr
111 + 110 m²
6 rum
749 m² tomt

Här på Dahlenvägen 10 bor du i en fräsch enplansvilla med källare, med ett centralt läge och härlig natur i närheten. Denna tegelvilla byggdes 1964 och har trevlig planlösning fördelat på 111 m² boyta och 110 m² biyta i källaren. På entréplan finn hela 4 sovrum, rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, badrum samt ett praktiskt arbetskök med matplats precis utanför. Nere i källaren finns det en stor gillestuga som du kan nyttja efter egna önskemål, tvättstuga, förvaringsmöjligheter, verkstad, toalett och ett stort badrum med spabad och bastu. Från källaren når du även det rymliga garaget med plats för två fordon samt bra förvaring även här. På baksidan finns en stor härlig uteplats där du kan samla familj och vänner. Huset har vattenburet värmesystem via bergvärme och energiklass B samt tak och fönster från 2000. Här bor du inte långt från centrum med alla bekvämligheter som finns där. Tycker du om att vara ute i naturen är Olofström rätt ställe för dig, runtom finns det vacker natur med promenadstigar och sjöar att utforska. Huset är besiktigat. Välkommen på visning!

Vilshultsvägen 43, Olofström, Olofströms kommun

Vilshultsvägen 43

Villa
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
995 000 kr
125 + 125 m²
5 rum
7 344 m² tomt

Välkommen till Vilshultsvägen 43 och denna otroliga fastighet! En trädgård utöver det vanliga och ett hus med stor potential. Huset byggdes 1974 och har haft samma ägare sedan dess. Med sina 125 kvm boyta och lika mycket biyta finns det gott om plats för hela familjen. På entréplan finns 3 sovrum, ett rymligt badrum, praktiskt köks med matplats precis utanför och med social planlösning mot vardagsrummet. Nere i källaren möts du av en mysig gillestuga, perfekt för filmkvällar, en lugn stund med en bok eller kanske ett hemmakontor? I källaren finns även tvättstuga, matkällare badrum, med bastu och gott om bra förvaringsmöjligheter. På huset baksida finns en inglasad altan med oslagbar utsikt. Vattenburet värmesystem via jordvärme. Huset är besiktigat. Tomten, med sina 7 344 erbjuder fantastiska möjligheter och i dag varvas gröna gräsytor med härlig naturtomt. I bakkant rinner ån vackert förbi. Vill man njuta ännu mer av naturen finns det gott om vacker natur runtom i Olofström. Det finns även massor av roliga fritidsaktiviteter och tar du bilen några minuter når du centrum och alla bekvämligheter som finns där. Detta är ett hus du inte vill missa, varmt välkommen på visning!

Tingsvägen 2, Brännaregården, Olofströms kommun

Tingsvägen 2

Villa
Brännaregården, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 295 000 kr
122 m²
4 rum
910 m² tomt

Välkommen till denna välskötta enplansvilla i populära Brännaregården. 1980 byggdes detta trevliga hus och med sina 122 m² finns det plats för hela familjen. Här erbjuds 3 sovrum, praktiskt kök, vardagsrum med kamin för extra värme och mysfaktor samt tvättstuga med toalett och dusch. Via vardagsrummet når du den inglasade altanen med utsikt över trädgården. Trädgården är välskött och har plats för lek och bus eller bara lata dagar i solen. Här bord du i ett barnvänligt område med närhet till skolor. Tar du bilen några få minuter hamnar du mitt i Olofströms centrum med de matbutiker, affärer och restauranger som finns där. Runtom i Olofström finns det härlig natur och massor av roliga fritidsaktiviteter. Huset är besiktigat. Välkommen på visning!

Lyckevägen 99-29, Hällaryd, Karlshamns kommun

Lyckevägen 99-29

Villa
Hällaryd, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 850 000 kr
150 m²
6 rum
4 430 m² tomt

Varmt välkomna till underbara Lycke strax utanför Hällaryd. Här erbjuds, på ett smått magiskt läge ett väldigt rymligt bostadshus med stora sällskapsytor, uterum i västläge som vetter mot bäck och grönområde, 3-4 sovrum och stor sidobyggnad med garage och förrådsmöjligheter. Delvis uppdaterad interiör med kök -24, fönster -21 samt tak -11 och avloppslösning med reningsverk -17. Sidobyggnad med stort garage med tillhörande loft har fått nytt tak -23. Fastigheten ligger på lugn återvändsväg och är insprängd i grönska med stor tomt, där man även har en härlig porlande bäck vid fastighetsgränsen. Huset är besiktigat och Länsdeklarerat. Varmt välkommen med din intresseanmälan hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

Borgvägen 17, Korpadalen, Karlshamns kommun
  • Ons 29 maj kl 16:15
Borgvägen 17, Korpadalen, Karlshamns kommun, bild 2
Borgvägen 17, Korpadalen, Karlshamns kommun, bild 3

Borgvägen 17

Villa
Korpadalen, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
2 650 000 kr
140 m²
5 rum
362 m² tomt

Varmt välkommen till Borgvägen 17 som erbjuder en omhändertagen och välplanerad bostad på alla hörn och kanter! Här bor du i ett trivsamt område med närhet till det mesta! Bostaden är perfekt för både den lilla och stora familjen och erbjuder flera sociala ytor både invändigt och utvändigt. Här erbjuds en vättskött trädgård med en trevlig stensatt framsida och en härlig baksida med stort soldäck att njuta på under sommarens varmaste dagar. Bostaden har renoverats genom åren och är idag ett välvårdat och stadigt hem som erbjuder generösa ytor att umgås på som liten familj men även i större sällskap där många får plats mellan kök och vardagsrum på entréplan med utgång till trädgårdens härliga baksida som förlänger entréplanet. Utöver det finns ett sovrum, badrum och tvättrum i ett på entréplan samt goda förvaringsmöjligheter i entréhall. Bostadens två övriga sovrum finns på det övre planet som omvandlats genom åren från fyra till två större rum med generösa klädkammare. Ännu ett badrum finns det även på detta plan. En fantastisk bostad som formats med hjärta och själ som man bara inte bör missa! Bostaden är besiktigad och dolda felförsäkrad via Länsdeklarerat för en trygg affär! Varmt välkommen att boka in dig på visning! För önskad visning utöver visningstider kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
Semaforvägen 1, Mörrum, Karlshamns kommun

Semaforvägen 1

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
2 450 000 kr
141 m²
6 rum
738 m² tomt

Välkommen till Forsbacka i Mörrum och denna mycket välskötta villa på hörntomt. Bostaden är på 1,5 plan fördelat på ca 200 m2 med 4 sovrum, stort tillbyggt uterum som ger hela bostaden en extra dimension och blir en perfekt mötesplats både till fest och vardag, samt en stor härlig uteplats i två väderstreck! Välskött och lättunderhållet är nyckelorden i denna mycket trevlig bostad. Infart med gjuten betong med mönster, uteplats med compositträ skapar ett bekvämt och underhållsfritt boende för både den stora och lilla familjen! Bostaden är besiktigad och dolda felförsäkrad via Länsdeklarerat. Varmt välkommen på visning!

Nytäppsvägen 25-7, Matvik, Karlshamns kommun

Nytäppsvägen 25-7

Villa
Matvik, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
5 950 000 kr
176 + 210 m²
7 rum
5 295 m² tomt

Välkommen till Nytäppet mellan Hällaryd och Matvik, precis innan Matvikshamn och Karlshamns underbara skärgård! Här på ett "lagom" enskilt läge med fria vyer över ängar, finner vi denna underbara och välplanerade villa från 2012 och en modifierad variant av Myresjöhus - Mästergården. Här erbjuds ett modernt och stilfullt boende. Flertalet generösa ytor för sociala möten både invändigt och utvändigt där vardagsrum med tillhörande uteplats och poolområde blir i ett! Bostaden lämpar sig för både den stora och lilla familjen samt för Er som söker ett lantligt läge. Här finns även möjlighet till mindre djurhållning (häst eller får). Tomt om hela ca 5300 m2, samt ytterligare möjlighet att förvärvar fastighet för betesmark på ca 9.000 m2 i anslutning till aktuell fastighet. Bostadshuset är i genomgående i toppskick med moderna utryck samt med stora sociala ytor på entréplan med öppen planlösning med kök och vardagsrum samt ett sovrum. På övre plan finner vi fyra sovrum, samt stort badrum. Entréplans vardagsrum bjuder på stort skjutglasparti som kan öppna mot uteplatsens trädäck och stensättning där både nerfällt spabad och uppvärmd pool finns. I anslutning till poolen finns även ett påbörjat framtida poolhus eller varför inte blivande gästhus? Det isolerade och generösa garaget bjuder på stora ytor för den bil eller mc-intresserade, här finns även elbilsladdare installerad. För den framtida barnfamilj finns även en mindre egen lekplats! Bostaden är besiktigad och dolda felförsäkrad via Länsdeklarerat för en trygg affär! Varmt välkommen till ditt framtida boende i Nytäppet!

Karlshamnsvägen 43, Mörrum, Karlshamns kommun

Karlshamnsvägen 43

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
350 000 kr
84 m²
4 rum
1 333 m² tomt

Varmt välkommen till Karlshamnsvägen och låt dina visioner bli verklighet! Spännande totalrenoveringsobjekt där endast din fantasi sätter gränserna. Oavsett om du drömmer om att återuppliva det befintliga hemmet till sin forna glans eller bygga nytt från grunden, är detta platsen för dig, ja för dig som orkar/vill och kan renovera. Vi ska inte sticka under stolen med hur mycket det faktiskt finns att göra, men kanske vill just du ha ett sommarprojekt, eller låt oss kalla det heltidsprojekt? Medvetenheten om att huset tidigare har haft en vattenläcka gör att vi kan se det som en möjlighet att göra det ännu bättre än innan. Ja, det finns absolut stora åtgärdsbehov, men det finns också en enorm potential att förvandla detta till ett nytt fantastiskt hem. Så kanske vill just du skapa något spektakulärt på Karlshamnsvägen 43. Ge dig själv chansen att bli en del av en spännande resa där varje förbättring kommer att föra dig närmare din dröm! Beläget längs Karlshamnsvägen har du inte bara en strategisk placering, utan också närheten till allt som Mörrum har att erbjuda!

Åkarevägen 4, Asarum, Karlshamns kommun

Åkarevägen 4

Tomt
Asarum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
650 000 kr
881 m² tomt

Välkomna att förverkliga just Era byggdrömmar! På mycket trevlig läge i utkanten av centrala Asarum i Tostarp med både närhet till naturområde med Långasjönäs och centrala Asarum med skolor och service finner vi denna spännande byggbara bostadstomt om 881 m2. Fastigheten ligger under gällande detaljplan för byggnation av 210 m2 samt kompletteringsbyggnad om 65 m2 i ett plan. (Enplans alt enplans med källare). nuvarande ägare har påbörjat viss markberedning och betalt för den större delen av anslutningskostnader för kommunalt vatten & avlopp. (Lägenhetsavgifter tillkommer, ca 40.000 kr samt kostnader för el ca 37.000 kr och fiber 21.000 kr) Nuvarande ägare har tagit fram förslag och ritningar för uppförande av enplansbostad som köpare kan överta ritningar för. Välkomna att förverkliga er husdrömmar! För närmare frågor eller funderingar så kontakta ansvarig mäklare!

Christopher Schrödersgatan 22, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Christopher Schrödersgatan 22

Radhus
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
3 195 000 kr
128 m²
5 rum
187 m² tomt

Varmt välkommen till detta fräscha, uppdaterade och välplanerade radhus i två plan på populära Christopher Schrödersgatan i centrala Karlshamn. Med närhet till såväl stadskärnan, skolor som naturområden bor man perfekt och det fina uppdaterade huset med lite underhåll gör att man får mycket tid över till annat. Huset erbjuder en social del på entréplan med kök, vardagsrum, altan med uteplats och badtunna för de underbara sommarkvällarna samt att övervåningen erbjuder tre sovrum samt badrum med bastu, lyxigt. En carport med tillhörande förråd finns att tillgå så man slipper tänka på parkering! Med alla dessa attribut och bekvämligheter kan man knappast bo bättre i centrala Karlshamn! Välkommen att boka dig på visning, detta vill du inte missa!

Anemongången 80, Sommarstaden, Karlshamns kommun

Anemongången 80

Fritidshus
Sommarstaden, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
495 000 kr
27 m²
2 rum
300 m² tomt

Välkommen till vackra Sommarstaden. Här är folkbokförda i Karlshamns kommun välkomna att köpa. En trädgård med många vackra blommor som blommar i olika perioder under vår-höst. Här möts du bland annat av tulpaner, vitsippor, pärlhyasint och underbara rosor. Fin inglasad altan och stort härligt trädäck med sol från morgon till sena kvällen. Nytt tak/papp/läkt/vindskivor på stugan och nya hängrännor. I köpeskillingen ingår de flesta möbler. Arrendeavgiften på 4000kr/år inkluderar renhållning, vattenförbrukning, parkeringsmöjlighet samt tillgång till servicehus med duschar och toaletter. Koloniområdet Sommarstaden erbjuder närhet till havet, badplats, båthamn, Lindenborgsjön, restauranger samt den vackra strandpromenaden. I närområdet finner du även aktiviteter så som tennisbana och minigolf. För mer information angående områdesbestämmelser rekommenderas hemsidan www.sommarstadenikarlshamn.se. Varmt välkommen på visning!

Televägen 11, Asarum, Karlshamns kommun

Televägen 11

Lägenhet
Asarum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 350 000 kr
85 m²
3 rum
5 114 kr/mån
15 882 kr/m²

Trevlig marklägenhet i centrala Asarum. Ett mycket lugnt och trivsamt område. Lägenheten är i ett plan och erbjuder tre rum och kök. Kombinerad tvättstuga/badrum med goda arbetsytor. Två stycken rymliga sovrum och ett stort vardagsrum med plats för både soffgruppen och matbordet. Härlig altan på baksidan som delvis är under tak. Fin uteplats på framsidan också. Till lägenheten finns ett stort förråd. Här har du ett bekvämt boende med närhet till livsmedelsaffär och andra butiker som förenklar din vardag. Varmt välkommen på visning!

Skyttevägen 6, Olofström, Olofströms kommun

Skyttevägen 6

Villa
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
995 000 kr
79 + 79 m²
3 rum
859 m² tomt

Välkommen till denna fräscha enplansvilla med källare, perfekt för den som söker en lugn och bekväm tillvaro. Här möts du av ett hem med trevligt ljusinsläpp och en trivsam atmosfär. Den praktiska planlösningen erbjuder två rymliga sovrum, ett ljust vardagsrum med social planlösning mot köket samt badrum med kakel och klinker. I källaren finns gott om utrymme för förvaring samt en praktisk tvättstuga. I detta bostadsområde bor du lugnt och trevligt, med en mysig trädgård med skogsdunge i bakkant. Huset ligger inte långt från varken härlig natur eller Olofströms centrum. Vattenburet värmesystem via luft/vatten. Huset är besiktigat. Varmt välkommen på visning.

Bergsgatan 21C, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Bergsgatan 21C

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
535 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
2 506 kr/mån
14 459 kr/m²

Välkommen till denna mycket fräscha bostadsrätt i centrala Karlshamn. Här har du närhet till butiker, restauranger, caféer, skolor och vacker natur. Du kan även njuta av havet och den vackra strandpromenaden som sträcker sig från hamnen förbi Väggabadet, kallbadhuset och fram till hamnen i Vägga där det finns möjlighet att äta något gott på någon av de trevliga restaurangerna eller bara sitta på klipporna och njuta av havsluften. Bostaden är en etta om 37 kvm och som är perfekt för dig som är förstagångsköpare och vill flytta ut från föräldrahemmet eller om du är behov av en övernattningsbostad. På baksidan av husen finns en trevlig innergård med grönytor och grillmöjligheter! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Bergsgatan 21 B, Karlshamn, Karlshamns kommun

Bergsgatan 21 B

Lägenhet
Karlshamn, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3
4 078 kr/mån
13 819 kr/m²

Varmt välkommen in i denna charmiga trea på tredje våningen på Bergsgatan 21 i Karlshamn och upptäck det ultimata hemmet för bekväm stadslivsstil! Beläget bara några minuters promenad från Karlshamns centrum som bland annat erbjuder trevlig torghandel . Här bor du med närhet till alla bekvämligheter så som kollektivtrafik, skolor, vårdcentral och matbutiker - får du ett hem där vardagen blir enkel och bekväm. Välplanerad bostad med två rymliga sovrum, ett stort vardagsrum med utgång till en härlig balkong för soliga dagar, samt ett kök med plats för matlagning och umgänge. Föreningen har god ekonomi och en bra underhållsplan. Innegården erbjuder uteplats med grillmöjligheter. Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

  • Balkong
Drottninggatan 8B, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Drottninggatan 8B

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 695 000 kr
91,5 m²
3 rum
vån 2/2
3 172 kr/mån
18 525 kr/m²

Nu ges möjligheten att äntligen få förvärva en av de attraktiva bostadsrätterna på Drottninggatan i Karlshamn. Varmt välkommen till denna fräscha och rymliga trea på hela 91,5 kvadratmeter med goda och lyxiga ytor enbart ett par kvarter från torget och även lite havsutsikt med doften av hav från en av de båda balkongerna. Här bor man billigt med den låga avgiften på 3172kr ink vatten, bredband och bostadsrättstillägg och riktigt bekvämt med fina ytskikt och det bästa är att man kan flytta rakt in! Ett stort vardagsrum med plats för såväl matbord som soffgrupp, dubbla sovrum, renoverat badrum, kök med en central del i lägenheten samt alltså två balkonger varav den ena är inglasad, det blir inte bättre än så! Är man inte sugen på att laga mat i det snygga köket så är det bara att springa rakt ner på gatan så finner man såväl matbutiker, restauranger med nya Italii i spetsen samt torghandel! En 3:a på drygt 90 kvadratmeter med närhet till såväl havet som torget, denna möjligheten kommer inte ofta så ta chansen att bli en del av populära BRF Näsgränden i Karlshamn! Vi ses på visningen!

  • Balkong
Hunnemaravägen 17, Hunnemara, Karlshamns kommun

Hunnemaravägen 17

Lägenhet
Hunnemara, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
895 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/7
4 652 kr/mån
12 606 kr/m²

Varmt välkommen till den större trean i populära Hunnemara! En bostad som erbjuder en hall med goda förvaringsmöjligheter, två rymliga sovrum, ett äldre kök med plats för en matgrupp, badrum med dusch samt ett härligt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong som går att möblera med utemöblemang. Här bor du i en välskött förening i ett lugnt och trevligt område med närhet till både havet för ett dopp i det blå eller en härlig promenad längst strandpromenaden, avsluta sedan för en fisklunch på Vägga Rökeri så är dagen fulländad! Utöver det bor du nära både idrottsanläggning, bowlinghall, livsmedelsbutik och några minuters gångavstånd till både centrum och närmsta busshållsplats. Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

  • Balkong
  • Hiss
Nyckelpigevägen 1, Korpadalen, Karlshamns kommun

Nyckelpigevägen 1

Villa
Korpadalen, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 495 000 kr
138 m²
5 rum
1 072 m² tomt

Välkommen till Nyckelpigevägen i Korpadalen och denna mysiga familjevilla från Nordiska Trähus, för både den stora och lilla familjen. Fastigheten ligger på en större hörntomt med separat sidobyggt garage! Välkomnade entréplan med vardagsrum med kamin, kök med matplats samt två sovrum och badrum. Övre plan med ytterligare ett stort vardagsrum (Går att dela för flera sovrum) samt ett större sovrum i den andra gaveln. Stensatt uteplats med altan i söderläge. Bostaden har ett viss underhållsbehov men något äldre interiör. Badrum uppdaterade 2021 & 2015. Från bostaden nås flertalet lekplatser via cykelbanor och inom kort promenadavstånd finns både förskolor och skola 1-6. Bostaden är besiktigad och doldafelförsäkrad via Länsdeklarerat! Varmt välkommen på visning!

Trädgårdsvägen 18, Olofström, Olofströms kommun

Trädgårdsvägen 18

Villa
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 300 000 kr
149 + 65 m²
6 rum
873 m² tomt

Välkommen till detta välskötta hus på Trädgårdsvägen i Olofström. Huset har ett högt och fint läge. Här kan du sitta i det mysiga vardagsrummet och njuta av den härliga värmen från den öppna spisen. Huset är ett 1,5-plans hus med källare och erbjuder 6 stycken rum varav 4 stycken sovrum. På baksidan av huset finns en inglasad altan med skjutpartier och som nås ifrån vardagsrummet. En fantastiskt härlig trädgård med insynsskyddad baksida. Garage finns för en bil. Huset är besiktigat genom OBM-gruppen. Varmt välkommen på visning!

Kungsgatan 16A, Karlshamn, Karlshamns kommun

Kungsgatan 16A

Lägenhet
Karlshamn, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 350 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 571 kr/mån
18 881 kr/m²

Utmärkt tillfälle för dig som vill bo i en modern och välplanerad bostad mitt i centrala Karlshamn, perfekt för dig som bara vill flytta in! Denna fräscha trea på första våningen (två trappor upp) på Kungsgatan erbjuder en bekväm livsstil med närhet till allt Karlshamn så som närhet till centrum, affärer och bara några minuters promenadavstånd till underbara slingor och promenadstråk längst havet. Bostaden om sina 71,5 kvm erbjuder modern och öppen planlösning. Med två rymliga sovrum, varav ett med generös garderobsförvaring, samt ett rymligt och stilrent renoverat kök i grått med en naturlig öppning mot vardagsrummet, erbjuder denna bostad en harmonisk och funktionell layout. För dig som vill ha frisk luft finns en mindre balkong som ger möjlighet till avkoppling, perfekt för att njuta av en kopp kaffe eller en bok. HSB BRF Eken är en mindre välskött förning som bildades 1958. Föreningen erbjuder 24 lägenheter samt 1 lokal. Du vill väl inte missa chansen att bosätta dig i denna trivsamma och moderna lägenhet i hjärtat av Karlshamn!

  • Balkong
Offerkällevägen 1, Asarum, Karlshamns kommun
  • Tor 16 maj kl 16:30
Offerkällevägen 1, Asarum, Karlshamns kommun, bild 2
Offerkällevägen 1, Asarum, Karlshamns kommun, bild 3

Offerkällevägen 1

Lägenhet
Asarum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
800 000 kr
72,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 324 kr/mån
11 034 kr/m²

Nu har ni möjlighet att komma på visning av denna välplanerade tvårumslägenhet i bekvämt markplan. Populär bostadsrättsförening i Asarum med gång avstånd till affärer och kommunikationer. Lägenhetens hörnläge ger både tidig morgonsol i öster och sol på uteplatsen under dagen i härligt söder. 72,5kvm fördelar sig över ett rymligt vardagsrum med utgång till den inramade uteplatsen under tak och med utsikt över föreningens gemensamma grönområde. Här finns ett trevligt kök som nås från två håll och har en inbjudande plats vid det fina burspråket för matbord. Det stora sovrummet inrymmer både dubbelsäng och skrivbord/läshörna samt plats för klädförvaring. Vid hallen finns avhängningsmöjligheter och bra förvaring i flertalet garderober. Föreningen har en gemensam tvättstuga men här finns även egen tvättmaskin i badrummet. De flesta ytskikt är från när huset byggdes år1989. I punkthuset ligger föreningens samlingslokal som går att hyra till större kalas eller för övernattande gäster. Kontakta ansvarig mäklare Emma Enckell för mer information eller boka in er direkt till någon av visningarna via hemsidan.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Nyckelpigevägen 12, Korpadalen, Karlshamns kommun
  • Budgivning pågår

Nyckelpigevägen 12

Villa
Korpadalen, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
2 150 000 kr
103 m²
4 rum
1 258 m² tomt

Välkommen till ett bekvämt liv på lugn och barnvänlig återvändsgata med cykelbana framför huset som leder vidare mot Asarums centrum och skola. En välskött enplansvilla som bjuder in till ett bekvämt och stilfullt boende med vardagsrum i anslutning till det härliga trädäcket med eftermiddags- och kvällssol, trevligt kök med separat matplats och tre fina sovrum. Ett badrum med dusch och groventré med tvättavdelning. Förutom en inbjudande inomhusmiljö erbjuds här en lättskött hörntomt med plan gräsmatta, en skyddad baksida med ett mindre trädäck och en stor upphöjd naturskön del på berg som passar för odling, lek eller en perfekt placering för ett lusthus. Goda förvaringsutrymmen på vinden, ett förråd, en jordkällare och en vedbod. Som pricken över i:et finns det garage, carport och en extra parkeringsplats. Huset är ansluten till fiber. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till bla. matbutik, skola/förskola och vackra promenadstråk. Huset har självbärande takstolar vilket bidrar till den luftiga planlösningen och möjliggör eventuella förändringar. Denna pärla är perfekt för dig/er som söker ert första hus eller kanske vill lämna det större huset för något lite mindre. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Emma Enckell för mer information.

Kolonigatan 5B, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Kolonigatan 5B

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
770 000 kr
47,3 m²
2 rum
vån 1/2
3 798 kr/mån
16 279 kr/m²

Letar du efter en inflyttningsklar och stilsäker bostad både på ett centralt läge men ändå i ett lugnt område? Då är du varmt välkommen hit! Denna bostad erbjuder smakfulla tillval och har generöst planerade ytor på sina 47 kvm. Perfekt för den som önskar ett uppdaterat och fräscht hem att bosätta sig i direkt! En inbjudande och smakfull bostad med välplanerade ytor och förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder ett rymligt sovrum i snygg kulör som ger ett lugnt intryck, ett tacksamt vardagsrum att inreda med både stora som mindre möbler och utgång till den inglasade balkongen som vetter ut över föreningens härliga innergård. Ett fräscht badrum med duschvägg, toalett, förvaring och handfat samt ett stilrent kök med bra arbetsytor och plats för en matgrupp. Föreningen Riksbyggen Karlshamnshus nr 1 är en välskött och ordningsam förening som haft löpande underhåll genom åren med bland annat underhåll av balkonger och nya tvättmaskiner i tvättstugan. Föreningens innergård tas väl hand om där markytor och gräsplättar underhålls med jämna mellanrum vilket utgör en trevlig innergård med grönområden och uteplats med sittplatser att nyttja. Eller varför inte slå sig ner på gräsmattan för en picknick en varm sommardag? Här bor du ett stenkast från resecentrum där du enkelt kan ta tåget såväl till Karlskrona som direkt till Köpenhamn. Bara några minuter från Karlshamns stadskärna finns trevliga gågator, shopping, härlig strandpromenad och flertalet matbutiker inom gångavstånd.

  • Balkong
Skogsvägen 29, Jämshög, Olofströms kommun

Skogsvägen 29

Lägenhet
Jämshög, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
400 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1
4 264 kr/mån
4 598 kr/m²

Välkommen till Skogsvägen 29 i natursköna Jämshög. Ett perfekt boende för dig som vill bo med huskänsla men med bekvämligheten av en bostadsrätt. Fördelat på 87 m² och två plan erbjuds två badrum, rymligt kök, vardagsrum med utgång till uterum samt två sovrum. Lagom stor trädgård med mysiga gräsytor perfekta för att kunna njuta av fint väder utomhus. Runtomkring i Jämshög finns härlig natur och ca 10 minuter bort ligger Olofström med mer fantastisk natur, butiker, mataffärer och fritidsaktiviteter. Välkommen på visning.

  • Uteplats
Mariebergsvägen 191, Gungvala, Karlshamns kommun
  • Lör 1 jun kl 12:30

Mariebergsvägen 191

Villa
Gungvala, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
2 200 000 kr
160 m²
5 rum
7 461 m² tomt

Varmt välkommen till denna välplanerade bostad på ett fritt och lantligt läge med utsikt över härlig åker och betesmark. En härlig tomt på 7461 kvm - perfekt för både den stora och lilla familjen samt för den som vill ha djurhållning nära sig på en hanterlig och välskött tomt. Utöver bostaden finns här även ett mindre stall med två boxar, ett vanligt garage, traktorgarage samt ett rymligt förråd för förvaring och ved. Här bor du på ett eget, lantligt läge men ändå nära centrala Svängsta som erbjuder bl.a goda kommunikationer och matbutik samt några minuters bilväg till centrala Karlshamn för den som önskar ytterligare närservice. Över vägen går härliga skogsstigar och cykelbanor som kan ta dig in till Karlshamn på cirka 20 minuter med elcykel för den som gillar detta färdmedel. Bostaden är besiktigad och dolda felförsäkrad via Länsdeklarerat för en trygg affär! Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 62