Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Husmäklare

Guldhemmet 2020, 2023

Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Toppmäklare

Guldhemmet 2023

Mäklare Martin Drotz

Martin Drotz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Näsby Hästudden 17, Ekängen, Linköpings kommun

Näsby Hästudden 17

Villa
Ekängen, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 000 000 kr
130 m²
4 rum
825 m² tomt

Här bor man i naturskön miljö och vackra omgivningar strax intill Ekängen. I Roxens södra spets finns detta avskilda och stillsamma område med ett mindre antal fastigheter som samlas intill vattnet på lummiga stråk på återvändsgata. Med bil når man Hästudden på ca 15 minuter från centrala Linköping tack vare smidig bilväg, det går även buss och erbjuds en vacker cykelväg parallellt in mot staden. I närliggande Ekängen finns skolor och förskolor samt en ”AutoMat” för behändigt serviceutbud dygnet runt vilket också nås via en tilltalande genväg intill åkrar och sjön. Huset på Näsby Hästudden 17 har sitt ursprung anno 1942 men har byggts till och renoverats löpande. Tomten rymmer flera fina sollägen och altaner, det finns även extra plats i bodar och förråd samt trivsam grönska för både trädgårdsintresse och barnens lek. Parkeringsyta ges vid entrésidan och via entrén når man sedan rakt in i husets härliga kök och matrum på generös yta som har fina ljusflöden. Här når man även terrass med solig utemiljö. Köket är modernt med färgskala i vitt och accenter i svart och en praktisk köksö. Här finns också en braskamin och gott om plats för större matbord. Vidare ryms två stora sovrum i utbyggnadsdel som är placerade i fil. Dessa rum är lyxigt utformade med stora glaspartier från golv till tak och utgång till terrassen, stengolv och härlig rymd. Vardagsrummet är fördelad i ena delen av huset där det är öppet i nock med fantastisk takhöjd. Gott om fönster även här med utblick mot grönskan samt utgång mot uteplats vid entrésidan. Ett stort badrum når man både från vardagsrummet och via ett av sovrummen, väl utrustat med både bubbelbad och dusch. Här finns även kommod och tvättpelare. Via köket når man i andra delen av bostaden en ovanvåning med charmiga snedtak och rundade fönster som erbjuder sovplats eller allrum. Lämpligt för barn eller tonåring med fin utblick över landskapet. Husets ytor fördelas med fin karaktär av att ständigt vara i kontakt med utemiljö och trädgård tack vare de många accesserna från rummen. Trädgården ger både prydliga träd och odlingsmöjligheter. På kort avstånd når man vatten, badplats och brygga med fina omgivningar för picknickkorgen eller solläge intill Roxens kluckande vattenspegel. Här får man också vackra solnedgångar och även vintertid nyttjas vattnet för skridsko, promenad eller kitesurfing när isen lägger sig. Varmt välkommen att trivas i ett avskilt läge nära stad och sjö!

  • Uteplats
Ekholmsvägen 147, Ekholmen, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ekholmsvägen 147

Radhus
Ekholmen, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 200 000 kr
114 m²
4 rum
290 m² tomt

Tjusigt hem i populära kvarter- här njuter man i ombonad elegans med gott om plats och flexibilitet såväl ute som inne! På Ekholmsvägen 147 har man tänkt på det mesta och med stilsäker hand löpande renoverat och skapat denna radhusdröm med en tilltalande, lättskött tomt och extra plats med uterum mot blomsterprakt och ljuvlig växtlighet. Här bor man i ett gemytligt område på änden av det bilfria gaturummet som ger stillsam inramning och direkt access mot öppna grönytor. Man parkerar i närliggande länga och det är ypperliga avstånd med promenadläge från skolor, barnomsorg, vårdcentral och det gedigna serviceutbudet vid Ekholmen centrum. Detta radhus har en riktigt inbjudande entrésida med prydlig grönska i den härliga trädgårdsdelen där tomten inramas av en tät häck och där en stensatt yta leder fram till den takade förstukvisten. Redan här skapas två fina utrymmen för möblerade uteplatser och även anslutning till ett yttre förråd. I hallen skapas en atmosfär av hemtrevlig elegans, med stilfulla tapeter och platsbyggd förvaring. Direkt från entrén når man en separat, fräsch tvättstuga med både arbetsbänk, skåp och tvättmaskin samt ljusinsläpp från fönster. I fil ges ett separat WC med likväl fräsch interiör i vitt och med helkaklad yta och det ryms även en klädkammare i samma del av bostaden som sammantaget ger väldigt praktiskt funktionella utrymmen. Till vänster är köket placerat med ombonad charm på renoverade kvadratmetrar. Skåpsinredning i stilrent vitt med vitvaror i rostfritt och detaljer av tapeter och en trivsam köksö som lämpar sig för såväl servering som sittplats. Husets läge på gaveln ger extra ljus i form av fönster i tre väderstreck vilket ger extra rymlig karaktär. Vidare utgörs rumsligheterna i entréplanet av sällskapsdelar av ett stort allrum som övergår mot ett trivsamt, inglasat uterum. Här skapas härligt sociala delar av ljus och rymd med gott om plats för stora sällskap som växlar efter årstider och man kan njuta av vyer mot vårens första spirande grönska. Trappen upp till det övre planet är stiligt utformad med platsbyggda snickerier i vitt med fin accent mot väggarnas gråskala. Här ryms i nuläget två sovrum och ett stort allrum där samtliga rum har bra storlek och det större rummet kan enkelt delas av till två tack vare två fönster. I detta plan finns även ett renoverat badrum, med snyggt och tidlöst utformade ytor i grått med dusch och bra förvaring. En riktigt bra helhet där man får extra plats vidare i trädgården på en spatiös altan med gott om sol och där den generösa terrassen ger möjligheter för flera möblemang samt utedusch. Området har smidiga förbindelser med både cykel, bil och buss åt stadens utbud och större arbetsplatser såsom SAAB och US. Man har också fin närhet mot eklandskapet och Ullstämmaskogen med Vidingsjö motionscenter och oändliga promenadmöjligheter i växlande natur. I dessa södra delar bor man med kort avstånd även till Landeryds GK med Friskis & Svettis samt badplats vid Stångån!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Verdandigatan 12, Vikingstad, Linköpings kommun

Verdandigatan 12

Villa
Vikingstad, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 495 000 kr
77 + 103 m²
4 rum
877 m² tomt

Mitt i villaidyllen i populärt område strax utanför Linköping finns detta trivsamma läge med omgivningar av lantlighet och vackra vyer. Här finns ett aktivt föreningsliv, skola och barnomsorg samt det populära Valkebobadet på promenadavstånd från hemmet. Vikingstad har även tillgång till pendel vilket ger smidiga förbindelser. På Verdandigatan bor man inbäddad i kvarteret med gott om gröna pauser och en lekplats i område. Tomten utgörs av plan gräsyta med fruktträd som inramas av staket på entrésidan och häck runtom huset. Här finns gott om parkeringsplatser på nyasfalterad uppfart samt ett garage med groventré till källarplanet. Entrén nås via stenlagd gång och vidare in i hallen som är målad i grå ton. Intill hallen finns ett nyrenoverat badrum i lyxigt utförande med helkaklade ytskikt och golvvärme. Köket har ljus från två håll med en praktisk arbetsdel och matplats vid köket. Ett större sovrum finns med gott om plats för dubbelsäng samt med garderobsvägg finns mot trädgårdssidan och ytterligare ett större sovrum med klädkammare ges mot entrésidan i andra delen av huset. Vardagsrummet är ljust, med utgång till altan under tak och access mot tomten i det sydliga läget. Ytterligare ett mindre sovrum alternativt hemmakontor finns intill vardagsrummet. En trappa ner finns ett rymligt och praktiskt källarplan som ger gott om extra funktion och möjligheter. Här finns tre inredda sovrum samt en separat tvättstuga med dusch ryms i nedre planet. Trädgården är lekvänlig och har fint solläge. Det finns plats för odling och uteplatser i skyddat läge. I Vikingstad finns affär och pizzeria samt även nyare padelbanor att tillgå. Natur och lantlig idyll finns på nära räckhåll med gott om utflyktsmål i skog och mark samt trivsamma gårdsbutiker såsom Löts gårdsmejeri eller Billa Gård. Ett större utbud med handelsområde finns både i närliggande Mantorp eller Tornby på kort bilsträcka.

  • Uteplats
GÅSELÖT 1:24 , Gistad, Linköpings kommun

GÅSELÖT 1:24

Villa
Gistad, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
4 775 000 kr
145 m²
5 rum
1 788 m² tomt

Strax utanför Linghem, i vackra lantlig miljö, uppförs nu ett enplanshus på 146 kvm boyta. Huset kommer med ett dubbelgarage med förrådsdel. Fastigheten är ansluten till kommunalt VA och bergvärme ger låga driftskostnader. Att bo i nybyggt hus ger inte bara minimalt med underhåll - ni bor samtidigt med låga boendekostnader, fritt från fastighetsavgift i 15 år och har möjlighet till amorteringsfritt lån i 5 år. Planritningen är modern med kök och vardagsrum i stor öppen yta där taket är öppet upp till nock. Huset inrymmer också fyra sovrum, två badrum samt tvättstuga. Huset beräknas stå klart under våren 2024. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Östra Harg Holmen Norra 15, Östra Harg, Linköpings kommun

Östra Harg Holmen Norra 15

Fritidshus
Östra Harg, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 575 000 kr
50 + 30 m²
3 rum
850 m² tomt

I ett populärt fritidshusområde med smidigt avstånd från Linköping finns här ett fantastiskt fint tillfälle till ett välskött hus med toppläge vid vattnet. Östra Harg är beläget intill Roxen med ca 20 minuters bilresa från staden vilket ger ett lagom avstånd även för dagsturer. Omgivningarna är lantliga och växlar mellan skog och öppna landskap och sjön erbjuder många fina möjligheter till utflykter med båt. Vintertid när isen lägger sig så njuter man av fina turer med både skridsko och promenader från den egna bryggan. Arrendet ger en stor tomt med härlig placering vid vattenlinjen och ger flera uteplatser i soligt sydvästläge. Här finns lummig trädgrönska som samsas med plana gräsytor och med både brygga och terrass vid sjön. Man har en bra parkeringsyta och ett fristående garage samt förrådsbyggnad med praktiska ytor förutom det välplanerade boningshuset. Dessutom finns en barnvänlig badstrand bara 60m från huset. Huvudbyggnaden är trivsamt inrett och med både inglasat uterum och veranda som ger gott om extra sällskapsyta till huset som kan växla efter säsong och väder. Man når entrén via altanen som löper runt gaveln in mot hall där det finns förvaring och kapphängare. Vidare finns ett bra kök med matplats samt vitvaror i rostfritt och skåpsinredning i vitt och med härligt ljus från två håll. Innanför köket ryms ett av husets sovrum. Allrummet har fin vy mot vattnet och bjuder även på en gemytlig braskamin. Härifrån finns vidare anslutning mot ytterligare ett sovrum med garderober, de båda uterummen samt ett modernt badrum med helkaklad yta och dusch. Från den ljuvliga altanen och tomten som helhet njuter man av långa säsonger och fantastisk fina växlingar från tidig vår och fågelkvitter till sensommarens solnedgångar och rosa himmel. Området är stillsamt med trivsamt grannskap där det finns mycket att upptäcka i denna vackra del av Östergötlands hjärta!

  • Uteplats
Farsbogatan 5, Malmslätt, Linköpings kommun

Farsbogatan 5

Villa
Malmslätt, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 500 000 kr
115 + 70 m²
7 rum
1 088 m² tomt

I gemytliga Malmslätt hittar vi här ett trivsamt hem med välskötta ytor i idylliska kvarter. En fantastisk trädgård omger ett välplanerat hus i välbevarat, äldre skick. Denna familjära stadsdel är attraktiv med sina natursköna omgivningar och trivsam ”småstadskaraktär” strax utanför Linköpings centrala delar. Här omges man av skog och landskap med fin närhet till aktiviteter och rekreation i den populära Hellgrenshagen och strövområden i Kärna mosse. På Farsbogatan 5 hittar vi denna villaglädje med gott om extra plats i källare och med flexibilitet i utformning och antal rum efter behov. Trädgården är prydlig och ger en stor öppen yta med magiskt solläge och en tilltalande entrésida med rabatter och plan gräsmatta. Från gatan ramas fastigheten in av en låg häck med ett välkomnande grindpar med stensatt gång mot förstukvisten under tak. Det finns även parkering på uppfart och garage vid sidan av huset. Entréhallen har utrymme för kapphängare och vidare access till ett gäst-WC samt ett av hemmets sovrum direkt till vänster. Rummet har bra storlek och platsbyggd garderob. Till höger finns ett härligt kök med bra förvaring och bänkyta med fina ljusinsläpp från två håll. Ett familjärt och trivsamt rum med välhållna ytskikt och matplats vid fönster. Vidare når man ett härligt allrum med läge mot trädgård och uteplats, här med eleganta detaljer av en öppen spis och fiskbensparkett på golvet. Från vardagsrummet finns ytterligare ett luftigt rum med fönster åt två håll, garderob och parkettgolv såsom matsal eller ytterligare sovrum. Från allrummet finns även trappan upp mot det övre planet som rymmer familjär och ombonade rumsligheter med tre bra sovrum samt ett stort allrum. Här skapas fina utblickar över området och de charmiga snedtaken ger en trivsam karaktär. Rummen är bra i storlek och våningsplanet har gott om förvaring i kattvindarna. Här finns även badrum med badkar. Källardelen bjuder på gott om extra möjligheter och plats efter behov. Här finns tvättstuga, bastu, förberett för dusch samt hobbyrum och flera förråd. Via källaren ges även groventré ut mot trädgården. Tomten rymmer en hel del trädgårdsglädje att upptäcka, där man njuter av säsongernas varierade växtlighet från den spirande vårgrönskan till sensommarens skörd. Här finns en altan under tak och en skyddad uteplats vid husväggen med perfekt solläge. Olika rumsligheter med delar såsom en lund för fruktträd, odlingsland och blomstrande rabatter samsas med plan och lekvänlig gräsyta, här ges en riktigt fridfull trädgårdsdröm att vårda. I området når man såväl skolor som barnomsorg på kort avstånd och det finns även service med utbud av affärer, restaurang och vårdcentral i denna trivsamma stadsdel. Malmslätt har fina kommunikationer med både buss, bil och cykel med kort avstånd till Mjärdevi och stadens centrala delar. En riktig villapärla med charmiga attribut och generös tomt med perfekt läge för barnfamiljen!

Knivingegatan 37, Ljungsbro, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Knivingegatan 37

Radhus
Ljungsbro, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 675 000 kr
125 + 11 m²
5 rum
163 m² tomt

Välkommen till Ljungsbro och detta trivsamma hem i Knivingsdal. Här bor man med endast några minuters promenad till skola och barnomsorg med natur och skog som en fin inramning vilket ger fantastiska rekreationsmöjligheter i vardagslivet. Området är populärt för barnfamiljen med närhet till såväl lekparker som aktiviteter där det finns fin access till både ishall, badhus och fotbollsplaner. Här finns ett välplanerat hem med smidiga ytor och lättskött trädgård. Parkering sker i närliggande länga vilket ger stillsamma och barnvänliga gaturum ett stenkast från öppna gräsplaner och lekplats. Entrésidan är prydlig och välkomnande med ingång till ett stort förråd samt en förstukvist under tak. Här med stensatt yta med plats för cykel eller utemöbler. Hallen är trevlig med plats att sitta ned samt rum för både kapphängare och hel garderobsvägg. Här finns även ett badrum med dusch. Köket nås direkt till vänster från entrén och här ges plats för både skåpsutrymmen och bänkyta med en naturlig matplats vid fönstret som rymmer ett större matbord. Trivsam interiör med skåpsluckor i grönt och vita vitvaror med modernt utförande. Från köket nås vidare en separat tvättstuga med funktionella ytor och som sedan ansluter mot det utvändiga förrådet. Entréplanet i övrigt övergår mot trädgårdssidan i sällskapsdelar i form av vardagsrum och uterum mot den lummiga grönskan. Sammantaget ljusa, fräscha sociala “rumsligheter” där uterummet har långa säsonger och skyddat läge. En trappa upp finns de mer familjära delarna med hela fyra sovrum fördelade i våningsplanet. Samtliga med bra storlek och fina vyer över området. Den övre hallen ger plats för kontorsdel och det finns även en praktisk klädkammare samt badrum med badkar. Trädgårdsdelen är nätt och skyddad av vintergrön häck. Här ges utrymme för lek på en plan gräsyta i västläge och utrymme för växtlighet och odling. Omgivningarna är fantastiska med de vackra stråken vid Göta kanal och vidare mot Motala ström, närhet finns till badplatser och gott om varierad natur. Ljungsbro har ett gediget utbud med både vårdcentral, affärer och föreningsliv med fin access till staden med både buss, bil och cykel där omgivningarna är otroligt vackra. Landskapet består av skog och sjö med lantlig inramning. Man har gott om fina utflyktsmål såsom Bergs slussar, Stjärnorp eller varför inte ett besök på chokladfabriken Cloetta? Här finns även skidspår och golfbana att tillgå i närmiljön- här finns alla förutsättningar för ett trivsamt vardagsliv!

  • Plus
  • Uteplats
Härdaregatan 3, Berga, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 18:15

Härdaregatan 3

Radhus
Berga, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 600 000 kr
126 m²
4 rum
395 m² tomt

Här bor man i gemytlig villaidyll, alldeles intill Tinnerbäcken och med fantastiskt fina grönytor i omgivningarna. Hagar, skogsdungar och fotbollsplaner finns inom nära räckhåll vilket ger en fin inramning till dessa prydliga gaturum med gott om lekplatser och kort avstånd till skolor och barnomsorg. På Härdaregatan 3 finner man här ett gediget hem med tydlig 60-talscharm och luftig och lättskött yta. En lugn gata utan med begränsad trafik ger här en välkomnande känsla mot husets entrésida där det finns parkering på uppfart samt garage. Här ryms också en lagom stor täppa, inramad av staket med härlig trädgrönska och en fin uteplats. Vidare når man hemmet via en praktisk entréhall med gott om garderober och utrymme för kapphängare. Till höger finns sedan köket placerat, ett familjärt och funktionellt rum med trivsam matplats och bra utrymmen. Interiör i ljusa toner med moderna materialval. Här når man sedan en separat tvättstuga med ett stort fönsterparti. Den inre hallen har mer förvaring intill trappen och här finns även ett topprenoverat badrum i vitt med renoverade, helkaklade ytskikt med smakfulla detaljer i mässing och klinkergolv. Här ges fint ljusinsläpp mot hallen, förvaring i skåp samt dusch med glasväggar. Mot trädgårdssidan ryms det luftiga vardagsrummet med ljus från två håll, vitmålade väggar och tjusigt parkettgolv i ek vilket återfinns i samtliga rum i huset. Det finns även utgång mot trädgård med lättskött växtlighet och uteplats med fint solläge. Entréplanet bjuder även på ett sovrum med bra storlek och läge mot framsidan, även här med de gedigna parkettgolven och platsbyggda garderober. En trappa upp finns två ytterligare fina sovrum med ombonad känsla av snedtaken och med bra förvaring i kattvindar och klädkammare. Här finns även ett separat WC. Helheten ger ett riktigt bra hus för familjen med fint läge mot stadskärnan, SAAB och US. Man cyklar via lummiga stråk på kort avstånd och det är även smidiga förbindelser med bil och buss. Området ger även närhet till eklandskapet vid Tinnerö och ett stort utbud av service av affärer och centrum vid såväl Ekholmen, Södra Ekkällan och Berga.

  • Plus
  • Uteplats
Flistad Betelkapellet 1, Vreta kloster, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Flistad Betelkapellet 1

Villa
Vreta kloster, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 500 000 kr
250 m²
5 rum
2 079 m² tomt

I naturskönt läge med vida vyer över de lantliga utblickarna ges här ett unikt tillfälle att förvärva en fastighet med egen kyrka. Här är nu Betelkapellet till salu med vacker placering mitt i det östgötska slättlandskapet i utkanten av Maspelösa. Omgivningarna ger tillgång till härliga trakter med gårdsbutiker och mysiga utflyktsmål såsom Boställets vedugnsbageri och de ljuvliga miljöerna runt Göta kanal och Motala ström. Läget ger smidig access mot Linköping och det är även kort avstånd till Ljungsbro och Borensberg. Fastigheten utgörs av en tomtyta om 2 079 kvm där det ryms garage och förråd i äldre fristående byggnad. Själva kapellet utgörs av en luftig församlingssal med härlig karaktär och generös takhöjd. Vid entrén finns badrum med dusch och vidare ryms ett allrum samt kök med en vacker kakelugn. Från allrummet når man i övrigt ett förråd och det finns även ett separat arbetsrum. Byggnaden har två entréer och i det övre planet ryms en separat lägenhet. Här finns vardagsrum, sovrum, kök samt badrum med dusch och tvättmaskin. Även här med en fin detalj av kakelugn. Läget intill vägen ger bra möjligheter för den som vill ha egen verksamhet och både tomt och den natursköna omgivningen gör fastigheten tilltalande. Här sätter endast fantasin sina gränser- välkommen till en ”sällan till salu” chans i hjärtat av Östergötlands vackra landskap!

  • Uteplats
Fårbogsvägen 15, Malmslätt, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fårbogsvägen 15

Radhus
Malmslätt, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 250 000 kr
119 m²
4 rum
188 m² tomt

Välkommen till omtyckta Tokarp och detta fina radhus! Huset erbjuder en genomtänkt planlösning där entréplanet har en ljus och rymlig hall med plats till förvaring, ett badrum med dusch och en separat tvättstuga, rymligt kök med plats för matbord och ett härligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsbord. Från vardagsrummet når man även uterummet och trädgården med härligt söderläge. På det övre planet hittar man tre bra sovrum, en rymlig klädkammare och ett badrum. Huset är i renoverat skick med flera stora renoveringar som takbyte och nytt uterum är gjort under senare år. Trädgården är lättskött och ger plats för lek och odling. Perfekt för barnfamiljen! Omgivningarna kring Tokarp och Malmslätt är lantlig charm och öppna landskap. Området är barnvänligt och här hittar ni all önskvärd service med gångavstånd till skolor, mataffär, vårdcentral, bibliotek, pizzerior och en av Linköpings finaste idrottsplatser. Man tar sig snabbt in till Linköping city med både bil, cykel och buss. Universitetet och Mjärdevi nås på några minuter. Närhet till serviceutbud finns vid Tornby och ett populärt lokalt utflyktsmål är Flygvapenmuseet. På sommaren når man badplatsen vid Svartåfors på 15 min med cykeln. Den lantliga miljön gör sig påmind i form av närheten till natur och skog i både kvartersmiljön och närliggande omgivningar och det är också nära till Linköpings GK. Låter det intressant? Lämna gärna en intresseanmälan!

  • Uteplats
Ekholmsvägen 163, Ekholmen, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ekholmsvägen 163

Villa
Ekholmen, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 975 000 kr
144 + 12 m²
6 rum
442 m² tomt

Här finner vi ett välskött kedjehus i mysiga kvarter med familjeidyllens alla attribut av lekplatser, skola och stillsamma gaturum. Området är beläget i Linköpings södra delar med fina kommunikationer med buss, cykel och bilvägar till både SAAB, LiU, city och US. Man har här direkt närhet till skog och mark med Ullstämmaskogen och Vidingsjös motionscenter inom nära räckhåll och det finns gott om fina närliggande rekreationsmöjligheter såsom Landeryds golfklubb och Hjulsbrobadet vid Stångån. På effektiva och flexibla ytor med lättskött trädgårdstäppa finns här ett fräscht och ljust hem med möjligheter till fler eller färre sovrum och bra förvaringsytor. Entrésidan är välkomnande med uppvuxen häck och gräsmatta inför uteplatsen mot huset. En stensatt gång leder mot huset och här finns två accesser till bostaden via groventré mot förråd och tvättstuga samt huvudentré in till hallen. En ljus hall ger sedan plats för ytterkläder i anslutning till entrén och bra förvaring i klädkammare. Här finns även tvättstugan ut mot groventrén samt ett badrum med helkaklade, fräscha ytor och dusch. Vidare ger entréplanet två bra sovrum varav det ena såsom ”master bedroom” och det andra nyttjas såsom förlängning av vardagsrummets sällskapsyta. Allrummet har en härlig öppenhet mot nocken och trappen upp till nästa våning vilket ger rymd och ljus och vardagsrummet har också utgång mot trädgård och uteplats. Köket är modernt och luftigt med arbetsytor i vinkel och en trivsam matplats vid fönster med gott om plats för större bord. En trappa upp finns ytterligare sovrum och allrum, med flexibilitet till fler rum beroende på behov. Ovan trapp finns ett tilltalande allrum med takfönster, och utöver det finns två stora sovrum. Det ena rummet har två fönster som ger möjlighet att dela av rummet till två och det ryms även förvaring. I det övre planet finns också ytterligare badrum med ljus interiör, kommod, badkar och takfönster- Huset har goda utrymmen med förrådsdelar intill den yttre entrén och förutom uteplatsen under tak på framsidan har även den grönskande trädgårdssidan både uterum och plan gräsyta. Här ges soliga lägen i väst intill öppen allmänning som ger extra plats för barnens lek och området har gott om fina miljöer för aktivitet såsom fotbollsplaner och ”skateparken”. I närmiljön finns också Ekholmens centrum med gediget serviceutbud av vårdcentral, tandläkare, affärer och systembolag. Parkering sker i länga intill fastigheterna vilket ger gemytliga kvarter- välkommen att trivas i detta fina familjeläge!

  • Uteplats

Visar alla 11