New Estate

New Estate

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Backgatan 4, Tyketorp, Söderköpings kommun
  • Fre 26 apr kl 16:30

Backgatan 4

Villa
Tyketorp, Söderköpings kommun
2 795 000 kr
70 + 60 m²
2 rum
750 m² tomt

Trivsam enplansvilla med källare i Tyketorp med fin utsikt över ängsmark och vattendrag. Huset disponerar kök, vardagsrum, sovrum och toalett i entréplanet. Från vardagsrummet är det utgång till inglasat uterum där du kan njuta av den härliga utsikten. Härifrån når du trädgården med pool och gräsmatta för lek och avkoppling. För den som önskar finns det odlingsmöjligheter och medlemskap i åvattenföreningen. Under sommaren 2021 installerades en solcellsanläggning som har sänkt driftskostnaden rejält. Källaren är delvis inredd med ett allrum/sovrum och kontor. Här finns också pannrum, dusch, bastu, tvättstuga samt en toalett. Tyketorp är ett lugnt och omtyckt område som växte fram under 60-talet, varmt välkommen att boka tid för visning.

  • Plus
  • Energieffektiv
Varvsgatan 2, null, Valdemarsviks kommun
  • Tis 23 apr kl 19:00
Varvsgatan 2, null, Valdemarsviks kommun, bild 2
Varvsgatan 2, null, Valdemarsviks kommun, bild 3

Varvsgatan 2

Villa
Valdemarsviks kommun
1 150 000 kr
128 + 32 m²
5 rum
685 m² tomt

Välkommen till detta trevliga permanentboende eller varför inte fritidshus med närhet till naturen. Välskött soutterängvilla om 128 + 32 kvm Entréplan med kök med diskmaskin och utgång till rymlig balkong 30 kvm med markis, vardagsrum, två sovrum och stort WC-rum med klinkergolv. Soutterängplan med allrum med utgång till uteplats, sovrumrymligt, stora förrådsutrymmen, snickarrum, tvättstuga/våtrum med duschkabin, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp, WC-rum, samt klädkammare. Trevlig och välskött tomt med odlingsmöjligheter. Flera uteplatser, även med tak på husets entrésida 20 kvm. Här anpassar ni er lätt efter sol och skugga. Garage och stenlagd uppfart. Närhet till Grännäs med härliga bad och idrottsplats. Även till Valdemarsviks centrum samt Vammar köpcentrum. Huset är förbesiktigad av ägaren.

  • Premium
Tornvägen 69, null, Söderköpings kommun

Tornvägen 69

Radhus
Söderköpings kommun
2 200 000 kr
123 m²
4 rum
176 m² tomt

Är detta Brobyområdets trevligaste radhus? Renoverat i ljusa färger 2009-2011. Fyra rum, varav tre sovrum, två badrum med våtrumsmatta och kakel. Braskamin. Två uteplatser. Tvättstuga och mekanisk ventilation. Internetfiber är installerad. Garage. Lättskött trädgårdstomt. Låg energiförbrukning. Friskrivning för s.k. "dolda fel" pga att ägarna är äldre. Förbesiktigat.

Sankt Anna församlingshem, null, Söderköpings kommun

Sankt Anna församlingshem

Fritidshus
Söderköpings kommun
2 100 000 kr
1 022 m² tomt

KOMMANDE FÖRSÄLJNING. Idylliskt hus som kan nyttjas som permanentboende eller fritidsbostad efter viss ombyggnad. Vackert läge nära kyrkan och Sankt Anna skola. Närhet till Kalvholmens camping och härlig natur och bad på Norra Finnö. Bruttoarea ca 227 kvm. Huset består av två entréer, församlingssal med öppen spis, kök, matsal, tre wc-rum, dessutom en separat lägenhet som nås utifrån med våtrum, kökspentry, tvättstuga, kontor samt sovrum. Uppvärmning luft/luft värmepump och direktverkande el. Kommunalt vatten och avlopp. Förbesiktigat av ägaren. Friskrivning mot s.k. dolda fel, då säljande part är en kyrklig församling, Söderköping Sankt Anna församling. Brandskyddskontroll är utförd för öppen spis entréplan 2021 och eldstad övre plan 2023. Att bygga om lokalerna till bostadsändamål kräver bygglov enligt besked från Söderköpings kommun. Välkommen till visning!

Östgårdsbacken 8, null, Valdemarsviks kommun

Östgårdsbacken 8

Villa
Valdemarsviks kommun
1 770 000 kr
195 + 70 m²
7 rum
803 m² tomt

Rymlig familjevilla om sju rum och kök i högt läge. 195 + 70 kvm bo- och biarea. Möjligt med generationsboende. Två plan, källare och vindsvåning. Vardagsrum med ryggåstak. Två kök med vedspis. Garage. Trädgård med fruktträd, bärbuskar, klätterrosor med mera. Flertalet inventarier, möbler, trädgårdsmaskiner samt verktyg ingår. Bra läge i härliga Valdemarsvik med närhet till slalombacken, ishallen och friluftsliv.

Klingagatan 3, null, Norrköpings kommun

Klingagatan 3

Lägenhet
Norrköpings kommun
1 380 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 5/7
4 037 kr/mån
20 444 kr/m²

Billigt och trevligt boende i lugnt o omtyckt område. 3:a 67,5 kvm i välskött förening med stabil ekonomi och gott underhåll. Låg avgift: 4 037 kr/mån, inkl värme, v/a, fiber 500/500, digital-TV med basutbud, bostadsrättstillägg samt fasta delen av elen. Disposition: Välkomnande hall med garderober. Kök, två sovrum. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till inglasad balkong. 59 kvm på 5 tr. Stambytt -04 med kakel och klinker i våtrum. Relaxavdelning med bastu och dusch samt övernattningsrum i föreningen. Avgiftsfri parkering på gatan. P-platser och garage finns i föreningen, separat kö.

  • Balkong
  • Hiss
Vikingagatan 5B, Söderköping centralt, Söderköpings kommun

Vikingagatan 5B

Villa
Söderköping centralt, Söderköpings kommun
3 600 000 kr
130 m²
6 rum
674 m² tomt

I ett attraktivt och centralt läge ligger detta trivsamma och välplanerade gavelradhus fördelat på 130 kvm i två plan, passande en barnfamilj. Disposition: Entréplan med sovrum, vardagsrum, fullutrustat modernt kök med matplats och ny diskmaskin, tvättstuga med ny tvättmaskin samt WC-rum. Övre plan med allrum och tre sovrum med nya ytskikt samt helkaklat duschrum med golvvärme. Uppvärmning genom luftvärmepump, kakelugn ansluten till värmesystem med fläkt och pump samt direktverkande el. Garage med förrådsdel. Gäststuga med altan samt vedförråd. Uteplats med altandäck. Stor trädgård med gräsmatta och perenner. Möjlighet för stora odlingar Ett verkligt trivsamt boende! Välkommen att kontakta oss för visning.

Bielkegatan 11B, Söderköping Centralt, Söderköpings kommun

Bielkegatan 11B

Lägenhet
Söderköping Centralt, Söderköpings kommun
1 490 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 552 kr/mån
28 381 kr/m²

Bostadsrätt centralt belägen med låg mån.avg. 3 552 kr inkl el. 2 rok på 53 kvm, på två trappor. Hela lägenheten upplevs som ljus! Så kallad genomgående lägenhet med fönster åt två väderstreck. Charmigt kök med ljusa snickerier och bl a diskmaskin. Fräscht duschrum med kaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Balkong i västerläge. Vinds- och matkällarförråd. Snabbt tillträde möjligt. Välskött förening, med bl a bytta VA stammar -06/-07 och fönster -19/-20. Bredband genom Telia 100/100 Mbit/s ingår i avgiften.

  • Balkong
Källbylundsvägen 4, null, Söderköpings kommun

Källbylundsvägen 4

Lägenhet
Söderköpings kommun
1 990 000 kr
78 m²
4 rum
25 513 kr/m²

KOMMANDE FÖRSÄLJNING Källbylundsvägen 4, Söderköping Fyra rum och kök, 78 kvm. Bostadsrätten ligger alldeles intill vackra Husby Gård, brf Odalmannen 6. Huset har småhuskaraktär och inflyttning skedde sommaren 2017, varför lägenheten är i mycket bra skick med nyare maskiner. Ljus interiör med vita målade väggar och tak. Ekparkett i alla rum, kakel och klinker utrustad med skön golvvärme i våtrum. Tvättmaskin och torktumlare. Stor balkong i söder/västerläge. Fjärrvärme. Fiber indraget från Telia. En parkeringsplats hör till lägenhet samt förråd på gården. Välkommen att att anmäla ditt intresse inför kommande visningar!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Luddingsbovägen 43, null, Söderköpings kommun

Luddingsbovägen 43

Villa
Söderköpings kommun
2 500 000 kr
48 m²
2 rum
2 671 m² tomt

Trevlig och välskött fritidsbostad, som kan förvandlas till permanentboende, i natursköna Luddingsbo. Bra läge med 15 minuter till Söderköping eller Norrköping. Huset har en bra planlösning med hall med avhängning, duschrum, kök med matplats, storstuga med öppen spis med insats och utgång till stort inglasat uterum samt sovrum med förvaring. Det finns också en gäststuga med plats för två våningssängar, förrådsbod för trädgårdsverktyg samt ett större förråd med tre olika utrymmen som lämpar sig för exempelvis verkstad och vedförråd. Stor tomt 2 671 kvm. Trädgårdstomt med rosor, rabatter och fruktträd. Vacker utsikt över Asplången. Nedsänkt pool för dagar då man inte vill gå ned till bad i Asplången. Kommunalt vatten och avlopp. Fiskerätt följer med fastigheten. Välkommen på visning!

Drothemsgatan 5, Drothemskvarteren, Söderköpings kommun

Drothemsgatan 5

Villa
Drothemskvarteren, Söderköpings kommun
4 700 000 kr
123 m²
6 rum
154 m² tomt

Välkommen till de historiskt intressanta kvarteren i Drothem. Här på Drothemsgatan ligger detta välskötta hus med anor från 1700-talet. Innergården är helt insynsskyddad och här avnjuter du ditt kaffet i solen med fågelkvitter i bakgrunden. På bara några minuters promenadavstånd når du Söderköpings pittoreska centrum med affärs- och promenadstråk samt nattliv längs Göta Kanal. Via hallen kommer du in i köket som renoverades 2020 samt intilliggande matsal med fungerande kakelugn. Vidare in i huset finns ett sovrum, hobbyrum och gästrum. Den här delen lät man bygga ihop med gäststugan 2018 för att skapa fler rum och en mer sammanhängande byggnad. Den egna ingången från gården ger en möjlighet till att skapa en verksamhet eller avskildhet för tonåringen. På övre plan finns ett sovrum samt ett vardagsrum (tidigare 2 sovrum som enkelt kan återställas). Det finns även en platsbyggd trappa upp till inredningsbara vinden. Här kan du inreda ytterligare sovrum eller gästrum vid behov. Det skulle även skapa en fin rymd i vardagsrummet om taket öppnades upp till nock. Missa inte denna unika möjlighet att få bo mitt i hjärtat av Söderköpings historia! Välkommen att kontakta mäklaren för visning.

Bolltorp Smedjan, null, Söderköpings kommun

Bolltorp Smedjan

Tomt
Söderköpings kommun
850 000 kr
3 158 m² tomt

Tomt i Bolltorp, strax utanför Söderköping. Kan köpas separat eller tillsammans med grannfastigheten Bolltorp 2.97. Ett fantastiskt läge att bo på landet, men ändå med närhet till staden, 1 mil eller 10 min bilresa. Fastigheten är avstyckad och klar och kan bebyggas direkt. På fastigheten finns också en gammal och vacker byggnad, en smedja, Fastigheten säljes med s.k. friskrivningsklausul för s.k. dolda fel då ägaren inte känner till husets skick och det är äldre. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan du väljer själv hur du vill bygga. Både enplans och större hus är möjliga, utomplansbestämmelser gäller. På tomten får enskilt V/A anläggas. Anslutningsavgift el tillkommer, dessutom en kostnad på totalt 44 600 kr (ex moms) för att gräva ner en luftburen elledning. Kostnaden delas med köpare av fastigheten Bolltorp 2:97. Tomtstorlek: 3 158 kvm. Över fastigheten går en väg upp till grannfastigheten.

Bolltorp Utsikten, null, Söderköpings kommun

Bolltorp Utsikten

Tomt
Söderköpings kommun
650 000 kr
3 926 m² tomt

Tomt i Bolltorp, strax utanför Söderköping. Kan köpas separat eller tillsammans med grannfastigheten Bolltorp 2:98. Ett fantastiskt läge att bo på landet, men ändå med närhet till staden, 1 mil eller 10 min bilresa. Fastigheten är avstyckad och klar och kan bebyggas direkt. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan du väljer själv hur du vill bygga. Både enplans och större hus är möjliga, utomplansbestämmelser gäller. På tomten får enskilt V/A anläggas. Anslutningsavgift el tillkommer, dessutom en kostnad på totalt 44 600 kr (ex moms) för att gräva ner en luftburen elledning. Kostnaden delas med köpare av fastigheten Bolltorp 2:98. Tomtstorlek: 3 926 kvm. Över fastigheten går en väg upp till grannfastigheten (servitut).

Visar alla 13