New Estate

New Estate

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Morängatan 3, Vilbergen, Norrköpings kommun

Morängatan 3

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
1 995 000 kr
104,5 m²
4 rum
vån 2/3
6 492 kr/mån
19 091 kr/m²

Genomgående ljus 4:a med stora fönsterpartier i öster och väster. Bästa våningsplanet, 2 av 3. Välrenommerade stora bostadsrättsföreningen Opalen, Riksbyggen. Rymlig fyra om 104 kvm med "uthyrningslägenhet", dessutom klädkammare som kan nyttjas som kontor eller barnrum. Lägenheten har under det senaste året genomgått en omfattande renovering av ytskikt och med nytt kök, med nya snickerier och maskiner. El omdragen med nya uttag 2023. Sedan tidigare finns två stambytta våtrum med kakel och klinker i fint skick. I det rymliga köket finns utrymme för matplats. Stort vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord. Tre sovrum samt två duschrum varav ett med tvättavdelning. Hall med god förvaring. Välskött Riksbyggenförening där bredband och den fasta delen av el ingår i den låga månadsavgiften. Lugnt och naturnära område med fina innergårdar och närhet till Vrinnevisjukhuset, Vilbergen centrum, Vrinneviskogen, Kättsäterskogen och goda kommunikationer. Buss 117 går mellan Vrinnervisjukhuset - Södertull - Resecentrum - Ingelsta. Välkomna på visning!

  • Balkong
Gångestagatan 12, null, Söderköpings kommun

Gångestagatan 12

Villa
Söderköpings kommun
2 695 000 kr
115 + 23 m²
4 rum
1 052 m² tomt

Enplanshus med härlig utsikt över ängs- och åkermark. Huset ligger som sista hus på lugn gata och har en fint uppväxt trädgård med fruktträd, bärbuskar och odlingsmöjligheter. Huset disponerar 3 sovrum med möjlighet till ett 4 rum för den som behöver. Vardagsrummet är stort och går i vinkel med plats för matbord. Via ett större förråd når du garaget och kan enkelt bära varor från bilen in i huset utan att behöva gå ut. Det här är huset för dig som vill ha en trevlig villa i ett plan och med en trädgård med plats för både lek och avkoppling. Välkommen att boka tid för visning.

Axvägen 7A, null, Valdemarsviks kommun

Axvägen 7A

Lägenhet
Valdemarsviks kommun
340 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
4 116 kr/mån
5 862 kr/m²

Två rum och kök, 58 kvm i mycket fint skick. Ljust kök med nyare snickerier och maskiner. Nyrenoverat vardagsrum med utgång till balkong i västerläge (kvällssol). Våtrum med kaklade väggar och duschhörna. Genomgående lägenhet, vilket innebär att den upplevs som ljus. Bostadsrätterna vid Axvägen betraktas som ett lugnt område. Inga större investeringar planeras enligt föreningen för kommande år. Låg mån.avg 4 116 kr, inkl värme, v/a, fast del elavgift, internetfiber 100/100, TV kanaler med basutbud samt bostadsrättstillägg. I föreningen finns kallgarage och carportar med separata köer. Tvättstuga finns på Axvägen 5. Två ute- och grillplatser vid Axvägen 3 och 7. Finns möjligheter till odlingslott på föreningens mark.

  • Balkong
Murkelgatan 81B, null, Norrköpings kommun

Murkelgatan 81B

Villa
Norrköpings kommun
3 995 000 kr
112 m²
523 m² tomt

Välkommen till detta fina parhus i Brånnestad. Huset har en trevlig planlösning med 3-4 sovrum och ytskikten är ljusa och fräscha. Biluppfart för 1-2 bilar, förråd och plan gräsyta för lek och avkoppling. Det finns ett större altandäck med spabad och plats för solstolar. Huset känns väl omhändertaget och har fått nya fönster och ny panel. Badrum och tvättstuga med groventré och dusch renoverades 2012 och köket 2013. Här är det lätt att trivas med härliga sociala ytor med inglasat uterum och altaner. Brånnestad är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till lekpark, skola, mataffär och strövområden. Varmt välkommen att boka tid för visning.

Gärdesvägen 13, null, Söderköpings kommun

Gärdesvägen 13

Villa
Söderköpings kommun
1 995 000 kr
103 + 108 m²
4 rum
1 440 m² tomt

Enplansvilla med källare och uppväxt trädgård. Här är det gångavstånd till de centrala delarna av Söderköping med butiker och fina promenadstråk. På tomten finns även ett dubbelgarage samt förrådsbyggnader. Huset disponerar 2-3 sovrum, vardagsrum, kök och duschrum i entréplanet. I källardelen finns tvättstuga, gillestuga, pannrum och sovrum. Här finns även dusch, bastu och wc. Trädgården erbjuder odlingsmöjligheter för den som önskar med växthus och plan odlingsyta. På husets baksida finns ett stort inglasat uterum som löper längs med hela långsidan som inbjuder till social samvaro samt avkoppling. Välkommen att boka tid för visning.

Sankt Anna, null, Söderköpings kommun

Sankt Anna

Fritidshus
Söderköpings kommun
1 990 000 kr
1 022 m² tomt

Idylliskt hus som kan nyttjas som permanentboende eller fritidsbostad efter viss ombyggnad. Vackert läge nära kyrkan och Sankt Anna skola. Närhet till Kalvholmens camping och härlig natur och bad på Norra Finnö. Bruttoarea ca 227 kvm. Huset består av två entréer, församlingssal med öppen spis, kök, matsal, tre wc-rum, dessutom en separat lägenhet som nås utifrån med våtrum, kökspentry, tvättstuga, kontor samt sovrum. Uppvärmning luft/luft värmepump och direktverkande el. Kommunalt vatten och avlopp. Förbesiktigat av ägaren. Friskrivning mot s.k. dolda fel, då säljande part är en kyrklig församling, Söderköping Sankt Anna församling. Brandskyddskontroll är utförd för öppen spis entréplan 2021 och eldstad övre plan 2023. Att bygga om lokalerna till bostadsändamål kräver bygglov enligt besked från Söderköpings kommun. Välkommen till visning!

Djupdalen Sjöängsvägen 5, null, Söderköpings kommun

Djupdalen Sjöängsvägen 5

Fritidshus
Söderköpings kommun
2 395 000 kr
60 + 23 m²
4 rum
2 058 m² tomt

Drömmen om ett fritidsboende nära havet och naturen. Högt läge och med sjöglimt. Populära Djupdalen, bara drygt en halvtimme med bil från Norrköping. Disposition: Vardagsrum med öppen spis, ljust kök med bl a diskmaskin, tre sovrum, inglasad veranda samt våtrum med duschhörna. Inglasat uterum vid entrén och inglasad veranda i västerläge. Altaner kring huset, en större mot havet. Nytt avlopp med gråvattenfilter (-24). Ny förbränningstoalett Cinderella (-24). Internetfiber finns installerad. Båtplats med servitut. Huset är väl underhållet. Förbesiktigad av ägare. Friskrivningsklausul mot s.k. dolda fel då ägaren är äldre. Servitut på vattenkälla, parkeringsplatser samt båtplats. Gäststuga med hall och rum, 15 kvm. Förrådsbod. Nytt föreslaget taxeringsvärde 2 055 000 kr. Fritidsbostaden är inte lämplig för äldre eller rörelsehindrade då trappor leder upp till fastigheten.

Tallstigen 2A, null, Norrköpings kommun

Tallstigen 2A

Villa
Norrköpings kommun
2 950 000 kr
90 + 10 m²
4 rum
1 840 m² tomt

KOMMANDE FÖRSÄLJNING Villa i högt läge i populära Svärtinge. 4 rok 90 kvm + biyta 10 kvm. Stor altan och uterum i söderläge. Kök med matplats. Badrum/tvättstuga med kakel och klinker, dessutom ett separat WC-rum. Uppvärmning: luft/luft värmepump (-21), öppen spis med insats samt el. Isolerad gäststuga, 15 kvm, från 2011 med hög standard, bl a WC, tvättställ, duschplats, kökspentry och altan med sjöutsikt. Kan hyras ut med god ekonomi. Gårdshus med vedeldad bastu förberett för duschutrymme. Uthus med förråd. 3-glas fönster. Delvis källare. Lugnt läge. Här kommer du att trivas, nära till bad och naturen! Huset är förbesiktigat av ägaren. Kan köpas samtidigt med grannfastigheten Gamla landsvägen 3B som också är till salu. Praktisk lösning för generationsboende, företagande eller uthyrning.

Grymön 111, Grymön, Norrköpings kommun

Grymön 111

Fritidshus
Grymön, Norrköpings kommun
595 000 kr
30 m²
1 rum
200 m² tomt

Välkommen till denna oas på Grymön i utkanten av Norrköping. Här kan du koppla av och njuta av lugnet. För den som önskar finns det goda odlingsmöjligheter samt både bärbuskar och fruktträd. Grymön ligger på ungefär 10 min bilväg från centrala Norrköping och är därmed lättillgängligt året om. Från tomten är det ca 10 min gångavstånd till badplatsen där du kan svalka dig under sommarens varma dagar. Föreningen ordnar med midsommarfirande, tipspromenader och andra sommaraktiviteter. I år kommer det även att hållas ett jubileumsfirande då föreningen fyller 70 år! Huvudbyggnaden består av ett större rum med avdelning för kök med ugn, spis och kyl-/frysskåp, här finns även en ordentlig arbetsbänk. Sängen är platsbyggd och upphöjd en bit så att det bildas ett praktiskt förvaringsutrymme under sängen. Det finns även en fast arbetsbänk med plats för klädhängare under utmed ena kortväggen vilket medför praktisk förvaring av kläder. På tomten finns även gäststugor, förrådsbyggnad och hygienutrymme. Runt huset finns ett nybyggt altandäck så att det blir enkelt och trivsamt att umgås. Här får du plats med grillen, solstolen och matplats under tak. Här är det lätt att trivas för hela familjen, kontakta mäklaren för visning.

Östgårdsbacken 8, null, Valdemarsviks kommun

Östgårdsbacken 8

Villa
Valdemarsviks kommun
1 770 000 kr
195 + 70 m²
7 rum
803 m² tomt

Rymlig familjevilla om sju rum och kök i högt läge. 195 + 70 kvm bo- och biarea. Möjligt med generationsboende. Två plan, källare och vindsvåning. Vardagsrum med ryggåstak. Två kök med vedspis. Garage. Trädgård med fruktträd, bärbuskar, klätterrosor med mera. Flertalet inventarier, möbler, trädgårdsmaskiner samt verktyg ingår. Bra läge i härliga Valdemarsvik med närhet till slalombacken, ishallen och friluftsliv.

Källbylundsvägen 4, null, Söderköpings kommun

Källbylundsvägen 4

Lägenhet
Söderköpings kommun
1 990 000 kr
78 m²
4 rum
25 513 kr/m²

KOMMANDE FÖRSÄLJNING Källbylundsvägen 4, Söderköping Fyra rum och kök, 78 kvm. Bostadsrätten ligger alldeles intill vackra Husby Gård, brf Odalmannen 6. Huset har småhuskaraktär och inflyttning skedde sommaren 2017, varför lägenheten är i mycket bra skick med nyare maskiner. Ljus interiör med vita målade väggar och tak. Ekparkett i alla rum, kakel och klinker utrustad med skön golvvärme i våtrum. Tvättmaskin och torktumlare. Stor balkong i söder/västerläge. Fjärrvärme. Fiber indraget från Telia. En parkeringsplats hör till lägenhet samt förråd på gården. Välkommen att att anmäla ditt intresse inför kommande visningar!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Luddingsbovägen 43, null, Söderköpings kommun

Luddingsbovägen 43

Villa
Söderköpings kommun
2 500 000 kr
48 m²
2 rum
2 671 m² tomt

Trevlig och välskött fritidsbostad, som kan förvandlas till permanentboende, i natursköna Luddingsbo. Bra läge med 15 minuter till Söderköping eller Norrköping. Huset har en bra planlösning med hall med avhängning, duschrum, kök med matplats, storstuga med öppen spis med insats och utgång till stort inglasat uterum samt sovrum med förvaring. Det finns också en gäststuga med plats för två våningssängar, förrådsbod för trädgårdsverktyg samt ett större förråd med tre olika utrymmen som lämpar sig för exempelvis verkstad och vedförråd. Stor tomt 2 671 kvm. Trädgårdstomt med rosor, rabatter och fruktträd. Vacker utsikt över Asplången. Nedsänkt pool för dagar då man inte vill gå ned till bad i Asplången. Kommunalt vatten och avlopp. Fiskerätt följer med fastigheten. Välkommen på visning!

Drothemsgatan 5, Drothemskvarteren, Söderköpings kommun

Drothemsgatan 5

Villa
Drothemskvarteren, Söderköpings kommun
4 700 000 kr
123 m²
6 rum
154 m² tomt

Välkommen till de historiskt intressanta kvarteren i Drothem. Här på Drothemsgatan ligger detta välskötta hus med anor från 1700-talet. Innergården är helt insynsskyddad och här avnjuter du ditt kaffet i solen med fågelkvitter i bakgrunden. På bara några minuters promenadavstånd når du Söderköpings pittoreska centrum med affärs- och promenadstråk samt nattliv längs Göta Kanal. Via hallen kommer du in i köket som renoverades 2020 samt intilliggande matsal med fungerande kakelugn. Vidare in i huset finns ett sovrum, hobbyrum och gästrum. Den här delen lät man bygga ihop med gäststugan 2018 för att skapa fler rum och en mer sammanhängande byggnad. Den egna ingången från gården ger en möjlighet till att skapa en verksamhet eller avskildhet för tonåringen. På övre plan finns ett sovrum samt ett vardagsrum (tidigare 2 sovrum som enkelt kan återställas). Det finns även en platsbyggd trappa upp till inredningsbara vinden. Här kan du inreda ytterligare sovrum eller gästrum vid behov. Det skulle även skapa en fin rymd i vardagsrummet om taket öppnades upp till nock. Missa inte denna unika möjlighet att få bo mitt i hjärtat av Söderköpings historia! Välkommen att kontakta mäklaren för visning.

Bolltorp Smedjan, null, Söderköpings kommun

Bolltorp Smedjan

Tomt
Söderköpings kommun
850 000 kr
3 158 m² tomt

Tomt i Bolltorp, strax utanför Söderköping. Kan köpas separat eller tillsammans med grannfastigheten Bolltorp 2.97. Ett fantastiskt läge att bo på landet, men ändå med närhet till staden, 1 mil eller 10 min bilresa. Fastigheten är avstyckad och klar och kan bebyggas direkt. På fastigheten finns också en gammal och vacker byggnad, en smedja, Fastigheten säljes med s.k. friskrivningsklausul för s.k. dolda fel då ägaren inte känner till husets skick och det är äldre. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan du väljer själv hur du vill bygga. Både enplans och större hus är möjliga, utomplansbestämmelser gäller. På tomten får enskilt V/A anläggas. Anslutningsavgift el tillkommer, dessutom en kostnad på totalt 44 600 kr (ex moms) för att gräva ner en luftburen elledning. Kostnaden delas med köpare av fastigheten Bolltorp 2:97. Tomtstorlek: 3 158 kvm. Över fastigheten går en väg upp till grannfastigheten.

Bolltorp Utsikten, null, Söderköpings kommun

Bolltorp Utsikten

Tomt
Söderköpings kommun
650 000 kr
3 926 m² tomt

Tomt i Bolltorp, strax utanför Söderköping. Kan köpas separat eller tillsammans med grannfastigheten Bolltorp 2:98. Ett fantastiskt läge att bo på landet, men ändå med närhet till staden, 1 mil eller 10 min bilresa. Fastigheten är avstyckad och klar och kan bebyggas direkt. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan du väljer själv hur du vill bygga. Både enplans och större hus är möjliga, utomplansbestämmelser gäller. På tomten får enskilt V/A anläggas. Anslutningsavgift el tillkommer, dessutom en kostnad på totalt 44 600 kr (ex moms) för att gräva ner en luftburen elledning. Kostnaden delas med köpare av fastigheten Bolltorp 2:98. Tomtstorlek: 3 926 kvm. Över fastigheten går en väg upp till grannfastigheten (servitut).

Visar alla 15