New Estate

New Estate

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Backgatan 4, Tyketorp, Söderköpings kommun
  • Kommande

Backgatan 4

Villa
Tyketorp, Söderköpings kommun
2 795 000 kr
70 + 60 m²
2 rum
750 m² tomt

Trivsam enplansvilla med källare i Tyketorp med fin utsikt över ängsmark och vattendrag. Huset disponerar kök, vardagsrum, sovrum och toalett i entréplanet. Från vardagsrummet är det utgång till inglasat uterum där du kan njuta av den härliga utsikten. Härifrån når du trädgården med pool och gräsmatta för lek och avkoppling. För den som önskar finns det odlingsmöjligheter och medlemskap i åvattenföreningen. Källaren är delvis inredd med ett allrum/sovrum och kontor. Här finns också pannrum, dusch, bastu, tvättstuga samt en toalett. Tyketorp är ett lugnt och omtyckt område som växte fram under 60-talet. Just nu förbereds försäljningen av huset som har ett väldigt fint läge i området, kontakta gärna mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Energieffektiv
Gärdesvägen 13, null, Söderköpings kommun
  • Kommande

Gärdesvägen 13

Villa
Söderköpings kommun
2 195 000 kr
103 + 108 m²
4 rum
1 440 m² tomt

Just nu förbereds försäljningen av denna enplansvilla med källare. Här är det gångavstånd till de centrala delarna av Söderköping med butiker och fina promenadstråk. På tomten finns även ett dubbelgarage samt förrådsbyggnader. Huset disponerar 2-3 sovrum, vardagsrum, kök och duschrum i entréplanet. I källardelen finns tvättstuga, gillestuga, pannrum och sovrum. Här finns även dusch och bastu. Trädgården erbjuder odlingsmöjligheter för den som önskar. Här finns också ett växthus och en damm. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Holmtorpsvägen 22D, null, Norrköpings kommun
  • Kommande

Holmtorpsvägen 22D

Lägenhet
Norrköpings kommun
2 650 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/3
5 859 kr/mån
32 317 kr/m²

Välkomna till HSB Brf Björkalund i Norrköping. I närheten av sjukhuset har denna nya stadsdel vuxit fram under de senare åren. Här finns det både villor och bostadsrätter i en harmonisk mix med skog och natur i bakgrunden. Bostaden känns ljus och välkomnande direkt när du kliver in i hallen. Till höger finns ett sovrum och på vänster sida ligger duschrummet med egen tvättavdelning. Rakt fram öppnar sig rum och kök i en delvis öppen planlösning. Här är det stora fönsterpartier och utgång till en inglasad balkong. Intill vardagsrummet finner du det andra sovrummet. Lägenheten har genomgående vitlaserade ekgolv (klinker i hall och badrum) och målade väggar. Köksluckorna går i åskblått och ger en fin brytning mot de i övrigt ljusa väggarna. Här bor du bekvämt med hiss och möjlighet till p-plats intill porten. Tidigare i år invigdes en stor mataffär på promenadavstånd. Välkommen att boka tid för visning.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 3