Svensk Fastighetsförmedling Bollnäs

Svensk Fastighetsförmedling Bollnäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Iste 3055, Iste, Bollnäs kommun
 • Sön 4 aug kl 11:00

Iste 3055

Fritidshus
Iste, Bollnäs kommun
1 545 000 kr
62 m²
2 rum
1 773 m² tomt

Här kan du njuta året om! Den vinterbonade stugan har ett lugnt och fint läge med utsikt över Istesjön. De stora fönstren ger ett generöst ljusinsläpp och vackra blickpunkter. En stor altan, inglasat uterum och veranda med tak gör att du kan välja sittplats efter tycke och smak. Charmig stuga i äldre stil kombinerat med moderna bekvämligheter. Här erbjuds ett modernt kök, två toaletter varav ett nyrenoverat duschrum, fiber och en ny tvättmaskin med torktumlare. Allt i ett och samma plan. Här kan du fiska, bada eller ta en tur med båten. Plocka bär och svamp i skogen intill eller snöra på sig skorna och ta en promenad runt sjön. Gäster inkvarteras i gäststugan på tomten. Vintertid kan du pimpla eller åka skidor på sjön. Föredrar du utförsåkning så ligger Järvsö bara en halvtimme bort. Efteråt kan du mysa vid öppen eld i stugan, det finns både en öppenspis och en braskamin. Stugan har ett toppenläge nära flera uppskattade besöksmål. Hälsingegården Gästgivars och Orbadens kilometerlånga strand ligger t ex bara 9 km bort, till Träslottet är det 13 km och till Växbo lin 19 km. Handlar mat gör du enklast i närliggande Vallsta. Där finns även en järnvägsstation, pizzeria, loppisar och hemslöjdsbutik. Välkommen till Iste 3055! Titta in redan nu via 3D-visningen

 • Plus
 • Uteplats
Galvsbo 666, Alfta, Ovanåkers kommun

Galvsbo 666

Villa
Alfta, Ovanåkers kommun
1 195 000 kr
105 + 36 m²
4 rum
4 640 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus beläget i en naturnära och barnvänlig miljö i Galvsbo. Med sin sjöutsikt och sjönära läge är detta verkligen en dröm för naturälskaren. Här får du inte bara en fantastisk utsikt, utan även ett servitut på båthus för att kunna njuta av sjön till fullo. Detta hem erbjuder dig också gångavstånd till en vacker sandstrand, perfekt för soliga sommardagar. Ekonomisk uppvärmning via bergvärme ger både komfort och låga kostnader. Dessutom finns det ett garage och ett uthus med gästrum, perfekt för att ta emot besökare. Inne i huset finner du en vedspis i köket, vilket ger en extra mysig atmosfär under kalla vinterkvällar. Med en bostadsyta på 105 kvadratmeter och fyra rum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. En stor tomt på över 4000 kvm ger möjligheter till trädgårdsarbete och lek för både stora och små. Här kan du verkligen njuta av lugnet och friheten som naturen har att erbjuda. Varmt välkommen till Galvsbo 666.

 • Energieffektiv
Norrbo 235, Stråtjära, Söderhamns kommun
 • Imorgon kl 16:00

Norrbo 235

Fritidshus
Stråtjära, Söderhamns kommun
450 000 kr
23 m²
2 rum
1 412 m² tomt

Attefallstuga om 23 kvm byggd 2014 som rymmer kök/allrum och sovrum. Altan med utsikt mot sjön Bergviken. Gäststuga som inreddes 2019 byggd på husvagnschassi. På fastigheten finns även äldre stuga som är i mycket dåligt skick och används idag som förråd. El-finns installerat, vatten och avlopp saknas. Nuvarande ägare arrenderar marken mellan tomtgräns och sjön och eventuellt övertas av köparen.

 • Plus
Stora vägen 3, Segersta, Bollnäs kommun
 • Fre 2 aug kl 16:00

Stora vägen 3

Fritidshus
Segersta, Bollnäs kommun
1 890 000 kr
100 m²
3 rum
6 083 m² tomt

Välkommen till detta välskötta torp i Segersta, som erbjuder en fantastiskt vacker utsikt över åkermark och bergen. Här finns en timrad gäststuga med braskamin och sommarvatten, perfekt för att ta emot vänner och familj. På tomten finns flera fina uteplatser där du kan njuta av solen och den friska luften. Dessutom har du bekvämt cykelavstånd till en härlig badplats. Förutom huvudbyggnaden finns ett uthus med gästrum, vedbod och matkällare, vilket ger extra utrymme för gäster och förvaring. Torpet passar både för permanent- och fritidsboende, med kommunalt vatten året runt och installerad fiber för en modern livsstil. Trädgårdstomten är stor och erbjuder flera mysiga platser att koppla av på. Dessutom finns en fristående carport för bekväm parkering. Här kan du verkligen njuta av den lantliga atmosfären och den charmiga braskaminen i både köket och vardagsrummet skapar en extra mysig stämning. Missa inte chansen att äga detta mysiga torp med fantastisk utsikt och alla bekvämligheter du behöver. Kontakta oss idag för mer information och boka din visning!

 • Plus
 • Uteplats
Voxsätter 9623, Bollnäs, Bollnäs kommun
 • Fre 26 jul kl 12:00

Voxsätter 9623

Fritidshus
Bollnäs, Bollnäs kommun
1 100 000 kr
77 m²
2 rum
1 875 m² tomt

Välkommen till "Talludden" och detta fritidshus med enkel standard beläget på en unik sjötomt bara några meter ifrån sjön Varpen- en del av älven Ljusnan som rinner igenom Hälsingland. Här kan du njuta av det bästa av två världar - lugnet i naturen och samtidigt ha närheten till både stad och grönområden. Ta bilen eller varför inte båten in till stan och utforska Bollnäs centrum eller ge dig ut på promenad ute på Lågnäs grönområde som även erbjuder lekplats, camping och restauranger. Fritidshuset som har en del renoveringsbehov erbjuder en yta på ca 77 kvm fördelat på två rum och ett enkelt kök. Huset är i två plan och entrén nås via trapp som leder upp till en altan med fantastiskt sjöutsikt. Husets markplan består till största delen av oinredda rum som används som förrådsutrymmen. El finns, vatten och avlopp saknas! Rymlig naturtomt om 1875 kvm med bl.a liljekonvaljer, nedklippta rosenbuskar och lingonris, samt ett lusthus med behov av lite kärlek och omtanke. Detta fritidshus är perfekt för dig som vill ta en paus från vardagen för att vara nära sjön och naturen, samtidigt som du har bekvämligheter inom räckhåll. Missa inte chansen att få ett eget paradis vid sjön Varpen- Även om det kan komma att krävas snickarbyxor, hammare och en hel del tålamod!

 • Plus
Lillhagavägen 2, Övre Brånan-Bollnäs, Bollnäs kommun
 • Ons 24 jul kl 12:00

Lillhagavägen 2

Villa
Övre Brånan-Bollnäs, Bollnäs kommun
1 195 000 kr
113 + 36 m²
4 rum
2 443 m² tomt

Välkommen till Lillhagavägen 2 - en hemtrevlig villa i 1,5 plan på en stor hörntomt belägen på Övre Brånan i Bollnäs. Grönskande och välskött trädgård som bjuder in till trädgårdsarbete, umgänge och lek. Tomten erbjuder många soltimmar för den som önskar det, samt att den är belägen på en lugn och familjär gata med gångavstånd till lekplats. Huset som uppfördes år 1927 har en del renoveringsbehov, vilket ger dig möjlighet att skapa ditt eget drömhem med personlig touch. Boarea om 113 kvm fördelat på 4 ROK varav 3 sovrum (ett mindre som passar perfekt som barnrum) samt en mindre oinredd källare. På tomten finns även ett uthus med bl.a förråd, snickarbod och en enklare liten garagelänga där cykeln eller gräsklipparen får plats. Närhet till busskommunikationer, hälsocentral och sjukhus samt förskola, skola och gymnasium. Varmt välkommen på visning!  3D:visning finnas på hemsidan, för dig som vill få en förhandstitt redan nu!

 • Plus
 • Uteplats
Sollen 21, Enviken, Rättviks kommun
 • Borttagen före visning

Sollen 21

Fritidshus
Enviken, Rättviks kommun
595 000 kr
12 m²
1 rum
1 380 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
Östra Galvsjön 210 & 212, Alfta/Arbrå, Bollnäs kommun

Östra Galvsjön 210 & 212

Fritidshus
Alfta/Arbrå, Bollnäs kommun
2 750 000 kr
85 m²
4 rum
5 000 m² tomt

Välkommen till denna naturnära pärla vid Galvsjöns strandlinje! Här erbjuds inte ett, utan två hus på en stor tomt omgärdad av skog och natur. Med en egen sandstrand och sjöutsikt från båda bostadsbyggnaderna kan du njuta av sommarens soliga dagar och fantastiska solnedgångar varje kväll. Det första huset som är en f.d direktörsvilla till det gamla sågverket i Galven har en bostadsyta på 85 kvm och erbjuder 4 ROK fördelat på 1,5-plan för dig att inreda efter dina önskemål. Det andra huset är en stuga i ett plan om 3 ROK, även den med en boyta om 85 kvm belägen med utsikt mot sjön ifrån stora härliga fönsterpartier och en trivsamt inglasad altan. Husen är fullt möblerade och i köpet ingår inventarier och lösöre. Dusch och tvätt finns i friggeboden som är belägen närmast sjön med en öppen altan i direkt anslutning. Vatten, el och avlopp finns i båda bostadsbyggnaderna (ej avlopp i friggebod). På den generösa tomten om 5000 kvm finns även ett uthus, redskapsbod, dass och en mindre byggnad vid vattnet som var tänkt att bli en bastu (ej färdigställd). Här finns gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter, lek, gemenskap och avslappning. Missa inte chansen att förvärva denna unika fritidshus-fastighet i Galven. Varmt välkommen till Östra Galvsjön 210 & 212!

Sjulsbo 7250, Bollnäs, Bollnäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sjulsbo 7250

Fritidshus
Bollnäs, Bollnäs kommun
795 000 kr
20 m²
1 rum
8 794 m² tomt

Välkommen till denna naturnära fastighet belägen i barnvänligt läge i Sjulsbo utanför Bollnäs. Med en strandtomt, egen brygga och båthus erbjuder denna fastighet en oslagbar möjlighet att njuta av sommardagar vid vattnet. Här finns också en charmig liten sommarstuga med ett inrett rum och en lada som ger extra utrymme och möjligheter för olika ändamål. Den stora tomten med sina grönytor ger gott om plats för att expandera och rekreation. Fastigheten har en enkel standard, vilket ger dig möjlighet att skapa ditt eget drömboende i harmoni med omgivande natur. Missa inte chansen att äga denna unika fastighet med många möjligheter! Välkommen!

Långnäsvägen 12D, Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun

Långnäsvägen 12D

Lägenhet
Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun
1 495 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/4
4 647 kr/mån
18 457 kr/m²

Bekvämt och välskött boende i omtyckta brf Rektorn på Långnäs/Öster. Lägenhetens yta är 81 kvm och fördelas på 3 ROK varav 2 sovrum samt inglasad balkong i söderläge Här bor man högst upp i huset på våning 4 av 4, hiss finns! Trivsam innergård med uteplatser och boulebana. Föreningen har även samlingslokal, gästlägenhet, tvättstugor och bastu. Det perfekta boendet för dig som letar en trivsam lägenhet med centralt läge och direkt närhet till centrum samt Långnäs fina promenadstråk, badplats och lekpark.

 • Hiss
Växbovägen 43, Ren, Bollnäs kommun

Växbovägen 43

Villa
Ren, Bollnäs kommun
2 500 000 kr
100 m²
5 rum
1 830 m² tomt

Villa efter Växbovägen med sjöutsikt och fint läge ner mot älven Ljusnan. Ljust kök, helkaklat badrum och vardagsrum med ryggåstak och fönsterpari ner mot älven. Huset rymmer även tre sovrum samt ytterligare ett duschrum på övervåningen. Gäststuga/uthus med inrett rum och altan med sjöutsikt. Enkel och bekväm uppvärmning med fjärrvärme. Välkomna till Växbovägen 43!

 • Plus
 • Uteplats
Björktjäravägen 23, Björktjära, Bollnäs kommun

Björktjäravägen 23

Villa
Björktjära, Bollnäs kommun
2 495 000 kr
120 m²
5 rum
883 m² tomt

Välkommen till Björktjäravägen 23, här bor du nära skola och barnomsorg, vilket gör det till ett perfekt val för barnfamiljer. Dessutom är området barnvänligt, vilket ger en trygg och säker miljö för dina barn att växa upp i. Bostaden erbjuder flera uteplatser, inklusive en takad altan, ett uterum och ett soldäck. Här kan du njuta av utomhuslivet oavsett väder och utrymme finns för att umgås med familj och vänner eller bara koppla av i solen. Huset har en storlek på 120 kvadratmeter och erbjuder fem rum varav 3 sovrum. Lättskött trädgårdstomt på 883 kvadratmeter med både förråd/redskapsbod och fristående garage. Bekväma uppvärmningen med fjärrvärme. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning!

 • Uteplats
Belsevägen 4, Kilafors, Bollnäs kommun

Belsevägen 4

Villa
Kilafors, Bollnäs kommun
1 790 000 kr
128 + 70 m²
4 rum
1 560 m² tomt

Välkommen till denna nyrenoverade villa i Sibo, Kilafors. Med en yta på 128 kvadratmeter erbjuder denna bostad en modern och öppen planlösning som skapar en trivsam atmosfär för hela familjen. Rymligt och modernt kök med en praktisk köksö som har diskho, spishäll och takfläkt - perfekt för matlagning och umgänge. Det helkaklade duschrummet, som renoverades 2022, ger en fräsch och stilren känsla. Bostaden värms upp på ett enkelt och bekvämt sätt genom bergvärme, vilket ger låga driftskostnader. Dessutom finns det möjlighet till förvaring och parkering i uthusbyggnaden med tre garage och förråd. Trädgårdstomt, som sträcker sig över 1560 kvadratmeter, erbjuder en härlig uteplats där du kan njuta av soliga dagar och trevliga grillkvällar. Här finns inget behov av några renoveringar eller uppdateringar - det är bara att flytta in och börja bo! Beläget i Sibo strax utanför Kilafors, erbjuder detta boende en lugn och fridfull miljö samtidigt som det är nära till både natur och service. Från fastigheten har du gångavstånd till mysig badplats samt närhet till busshållsplats, fina promenadstråk i naturen och gång/cykelväg hela vägen till Kilafors Så om du letar efter ett trivsamt boende med moderna faciliteter är detta huset för dig.

 • Uteplats
Skräddrabo 481, Viksjöfors, Ovanåkers kommun

Skräddrabo 481

Fritidshus
Viksjöfors, Ovanåkers kommun
545 000 kr
87 + 18 m²
4 rum
1 466 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus beläget på Skräddrabo 481 i Viksjöfors. Här erbjuds en bostad med åretrunt standard och en yta om 87 kvadratmeter. Med sina fyra rum är detta en perfekt plats för en familj att bosätta sig alternativt fritidsboende under årets alla årstider. Läget är naturskönt med närhet till en härlig sandstrand och en fantastisk sjöutsikt med storslagna solnedgångar. Förutom allt detta erbjuder bostaden även ett garage och ett uthus med gott om förvaringsmöjligheter. Varmt välkommen till Skräddrabo 481.

 • Plus
Sandsveden 4006, Kilafors, Bollnäs kommun

Sandsveden 4006

Fritidshus
Kilafors, Bollnäs kommun
2 250 000 kr
85 m²
3 rum
1 939 m² tomt

Välhållen fastighet med fantastisk sjöutsikt och servitut på brygga vid Bofarasjön. Huvudstugan om 3 ROK som byggdes 1996 och kan användas både som villa eller fritidsbostad. Härlig altan med inglasad del som vetter som sjön och soldäck vid entrén där förmiddagskaffet kan avnjutas. Gäststuga med allrum/sovrum med pentry, kaklat bad- och duschrum med bastu och toalett, ett perfekt utrymme när släkt och vänner kommer på besök. Fristånde garage på platta med förråd, vedbod och vidbyggd carport. På tomten finns också ett växthus. Välkommen till Sandsveden 4006!

 • Uteplats
Kullvägen 12, Segersta, Bollnäs kommun

Kullvägen 12

Fritidshus
Segersta, Bollnäs kommun
575 000 kr
35 m²
2 rum
431 m² tomt

Fritidshus med fint läge nära Ljusnan/Bergviken. Stugan rymmer kök/allrum, sovrum och klädkammare. Altan med utsikt ner mot sjön Bergviken och älven Ljusnan. Gångavstånd till mysig liten badplats med bryggor. Sommarvatten på tomten (ej indraget i stugan) och enkelt köksavlopp. Redskapsbod med förvaring samt förbränningstoa. Trädgårdstomt om 431 kvm. Säljaren har haft hyresintäkter på 60 000 - 70 000 kr per år de senaste 3 åren via uthyrning (Airbnb).

 • Uteplats
Gamla Landsvägen 134, Bollnäs, Bollnäs kommun

Gamla Landsvägen 134

Villa
Bollnäs, Bollnäs kommun
3 450 000 kr
175 m²
6 rum
3 890 m² tomt

Renoverad villa med helkaklat bad- och duschrum, rymligt kök med vedspis och öppen planlösning mot matrum med utgång till inglasad altan. Här kombineras moderna funktioner så som bergvärme och golvvärme med den gamla charmen med trägolv, fungerande kakelugnar och spegeldörrar. Dubbelgarage på gjuten platta med vatten, avlopp och luftvärmepump. Uthus med relax (dusch, bastu och SPA-bad), inrett gästrum och bra förrådsutrymmen. På tomten finns även husbilsgarage, förråd och växthus. Barnvänligt läge med gångavstånd till skola, barnomsorg och badplats. Välkommen att anmäla ditt intresse för Gamla Landsvägen 134!

 • Uteplats
Tjärnvägen 16, Höglunda, Bollnäs kommun

Tjärnvägen 16

Villa
Höglunda, Bollnäs kommun
895 000 kr
102 + 89 m²
4 rum
898 m² tomt

Med fin utsikt över Bolleberget och ett stenkast från Björktjäratjärn ligger denna 50-talsvilla byggd i lösvirke. Entréplan med arbetsköks, matrum med öppen planlösning mot vardagsrum med öppenspis, sovrum med garderober och duschrum. På övervåningen finns ytterligare två sovrum samt en toalett med wc och handfat. I husets källare finns snickarrum, matkällare, tvättstuga, pannrum, fd garage, dusch och bastu. Enkel och bekväm uppvärmning med fjärrvärme. Centralt belägen i Bollnäs med närhet till skolor, sport-/simhall och tåg-/busstation, ett perfekt läge för barnfamiljer!

 • Plus
Näckstigen 5, Ren, Bollnäs kommun

Näckstigen 5

Fritidshus
Ren, Bollnäs kommun
2 995 000 kr
105 m²
5 rum
1 029 m² tomt

Unikt läge i centrala Bollnäs! Här finns ett strandnära läge intill Ljusnan med gång- och cykelavstånd till det mesta som Bollnäs har att erbjuda. I området finns skola, förskola och busshållplatser. Fiske i direkt anslutning och badplats finns endast 50 meter bort. Tomtarean är på totalt 1029 m² och består av en välskött gräsmatta med öppet och soligt läge samt en härlig utsikt över vattnet. Huset består av 5 ROK och värms upp av fjärrvärme. Fiber finns installerat. Friggebod. Köket är nyrenoverat med nymålade luckor och nya ytskikt. Även duschrummet är helt nyrenoverat. Nya golv i kök, entré och hall på nedre plan samt i alla sovrum på övervåningen. Bollnäs är beläget i vackra Hälsingland, ca 26 mil norr om Stockholm. Till kusten (Söderhamns skärgård) är det endast 5 mil. Järvsö finns 5 mil norrut och där erbjuds en fin skidanläggning, downhillpark och Järvzoo djurpark. För den som vill åka skidor (både alpint och längd) på närmare håll finns Bollebergets fritidsanläggning endast 5 minuter från Näckstigen! Sommartid lockas många till Orbaden "Hälsinglands riviera" med sin kilometerlånga sandstrand, dit tar man sig på ca 25 minuter. En annan turistattraktion på nära håll är Växbo Lin med visning av linberedning och försäljning. Välkommen att kontakta oss vid frågor eller för att anmäla ditt intresse!

Knisselbo 3196, Kilafors, Bollnäs kommun

Knisselbo 3196

Fritidshus
Kilafors, Bollnäs kommun
545 000 kr
65 + 18 m²
3 rum
1 155 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och mysiga torp i lantlig miljö, beläget i Västansjö strax utanför Kilafors. Här erbjuds en fritidshus med möjlighet att nyttja året runt samt har bevarade detaljer och en mysig atmosfär. Med en storlek på 65 kvadratmeter erbjuder detta fritidshus tre rum och en trivsam planlösning. En vedspis ger både värme och en rustik känsla till hemmet. Detta torp är omgivet av en tomt på 1155 kvadratmeter, vilket ger gott om plats för utomhusaktiviteter och avkoppling. Här finns även ett uthus med förvaringsmöjligheter för att underlätta vardagen. Med sin lantliga belägenhet erbjuder detta objekt lugn och ro, inom cykelavstånd finns trevliga badplatser samt trevliga utflyktsmål. Gott om fiskevatten i närheten. Närhet till Kilafors med goda kommunikationer samt utbud av affärer, restauranger mm. Välkommen till Knisselbo 3196!

Hedhamregatan 4A, Hedhamre, Bollnäs kommun

Hedhamregatan 4A

Lägenhet
Hedhamre, Bollnäs kommun
240 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 604 kr/mån
7 385 kr/m²

Trivsam enrumslägenhet på andra våningen på Hedhamre. Ytan på 32,5 kvm är fördelat på ett rum med sovalkov samt ett praktiskt arbetskök. Helkaklat duschrum med tvättmaskin och golvvärme. Balkong mot bilfri innergård. Gångavstånd till mataffärer, skola samt sporthall. Gemensam tvättstuga i fastigheten. Varmt välkommen.

Lapphagen 9211, Rengsjö, Bollnäs kommun

Lapphagen 9211

Gård/Skog
Rengsjö, Bollnäs kommun
3 095 000 kr
180 m²
7 rum
2,2 ha tomt

Välkommen till Lapphagen 9211 - en drömlik gård med enastående naturskön belägenhet i Rengsjö. Denna strandtomt erbjuder inte bara en egen brygga och badplats, utan även ett rymligt hus och en gäststuga för att kunna njuta av paradiset tillsammans med familj och vänner. Storslagen utsikt och ändlösa solnedgångar är bara några av de magiska ögonblick som denna pärla av en plats har att erbjuda. Du kommer att bli hänförd av de vidsträckta vyerna över det glittrande vattnet och den omgivande naturen. Oavsett om du vill koppla av på den rymliga altanen eller utforska den generösa tomten på över 21 000 kvadratmeter som erbjuder möjligheter till djurhållning samt odling, så finns det alltid möjlighet att uppleva naturens skönhet på nära håll. Här kan du njuta av lugnet och harmonin i denna idylliska miljö. Det rymliga huset ger dig gott om utrymme att skapa ditt drömboende. Ge dig själv möjligheten att äga denna unika gård och upplev den ultimata kombinationen av komfort, skönhet och natur. Lapphagen 9211 väntar på att bli ditt nya hem - välkommen till ditt eget paradis!

 • Plus
 • Uteplats
Nordanå 366, Alfta, Ovanåkers kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Nordanå 366, Alfta, Ovanåkers kommun, bild 2
Nordanå 366, Alfta, Ovanåkers kommun, bild 3

Nordanå 366

Gård/Skog
Alfta, Ovanåkers kommun
3 995 000 kr
253 + 43 m²
6 rum
2,8 ha tomt

Välkommen till denna renoverade gård strax utanför Alfta, där du kan njuta av en lantlig och naturnära livsstil. Gården erbjuder genomgående trägolv och ett renoverat kök med köksö, skafferi och en fungerande vedspis. Här kombineras den gamla charmen med spegeldörrar, fungerande kakelugnar och högt i tak med moderna funktioner såsom bergvärme och renoverat duschrum och tvättstuga. Med en tomtarea på 2,8 ha finns det gott om plats för barnen att leka, goda förutsättningar för egen odling eller möjlighet till att ha hästar, höns och får. Med bil tar det bara 5 minuter in till Alfta med skola, sporthall och mataffärer. För den som önskar boendealternativ för gäster eller behöver extra utrymme finns en vinterbonad gäststuga på gården. Här kan dina besökare njuta av komfort och avskildhet. Detta objekt är perfekt för den som söker en genuin gård med möjlighet till djurhållning och närhet till naturen. Observera att ekonomibyggnaden är i sämre skick och behöver renoveras. Ta chansen att förvärva ditt drömhem på landet, välkommen till Nordanå 366!

 • Premium
Tjärnbergsgatan 1, Höglunda, Bollnäs kommun
Tjärnbergsgatan 1, Höglunda, Bollnäs kommun, bild 2
Tjärnbergsgatan 1, Höglunda, Bollnäs kommun, bild 3

Tjärnbergsgatan 1

Villa
Höglunda, Bollnäs kommun
5 800 000 kr
190 + 52 m²
5 rum
922 m² tomt

Välkommen till denna stilfullt renoverade sekelskiftesvilla på Tjärnbergsgatan 1. Här möts du av en ljus och luftig atmosfär, där varje detalj är påkostat och nyrenoverat med omsorg. Med sitt centrala läge har du nära till kommunikationer och allt som Bollnäs har att erbjuda. Entréplanet har en modern och öppen planlösning där endast öppna spisen och vedspisen skiljer köket och vardagsrummet. Tre höga pardörrar i helglas ut till soldäcket som ger ett rejält ljusinsläpp till rummet. Här finns även ett master-bedroom, även det med en hög pardörr i helglas ut till soldäcket, och ett intilliggande helkaklat duschrum. Övervåning med tre rum i fil med allrum i mitten och sovrum på vardera sidan om allrummet. Relax med klinkergolv, golvvärme, spa-bad, bastu och stora fönsterpartier. I uthusbyggnaden finns det, förutom pannrum och loft med gott om förvaring, en separat lägenhet med eget kök, duschrum och sovloft – perfekt för gäster eller som separat boende för uthyrning. Denna unika villa erbjuder välplanerade ytor på 190 kvm och en tomtarea på 922 kvm. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad!

 • Premium
 • Energieffektiv
Virvelvägen 13C, Ren, Bollnäs kommun

Virvelvägen 13C

Lägenhet
Ren, Bollnäs kommun
875 000 kr
113,5 m²
5 rum
7 788 kr/mån
7 709 kr/m²

Lättskött och bekvämt boende i bostadsrättsradhus i 1 1/2 plan beläget i bostadsområdet Virveln på Ren. Huset rymmer 5 ROK varav 3 sovrum. I entréplanet finns hall, duschrum, tvättstuga, kök, sovrum och vardagsrum. På övervåningen finns allrum, badrum, två sovrum samt en klädkammare. Mindre gräsytor på både på fram och baksidan. På baksidan finns även en uteplats med markis och fin eftermiddags-/kvällssol. Bra läge i området då uteplatsen gränsar mot ett grönområde Garage i länga ingår i avgiften samt fristående förråd vid entrén.

Visar 1 - 25 av 72