Svensk Fastighetsförmedling Bollnäs

Svensk Fastighetsförmedling Bollnäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Runvägen 5, Ren, Bollnäs kommun
  • Fre 25 okt kl 16:00

Runvägen 5

Villa
Ren, Bollnäs kommun
795 000 kr
145 m²
5 rum
1 114 m² tomt

Välkommen till detta renoveringsprojekt med centralt läge på Ren i Bollnäs. Här erbjuds en villa på 145 kvadratmeter fördelat på 5 ROK varav 4 sovrum. Huset i behov av omfattande renovering. Trots att bostaden är i behov av kärlek och omsorg, har den en fantastisk potential att bli ditt drömhem. Huset är byggt i 1 1/2 plan och i källaren finns pannrum, tvättstuga, badrum och gott om plats för förvaring. Enkel och bekväm uppvärmning via fjärrvärme. Titta in redan nu via vår 3D-visning!

  • Plus
  • Balkong
Norrby 413, Alfta, Ovanåkers kommun
  • Sön 3 nov kl 11:00
Norrby 413, Alfta, Ovanåkers kommun, bild 2
Norrby 413, Alfta, Ovanåkers kommun, bild 3

Norrby 413

Gård/Skog
Alfta, Ovanåkers kommun
2 695 000 kr
150 + 45 m²
5 rum
4,7 ha tomt

Välkommen till gården Västmans, belägen i Norrby, endast 10 minuter från Alfta. Till fastigheten hör totalt 4,6 hektar mark som erbjuder gott om utrymme för både odling, djurhållning och utomhusaktiviteter. Bostadshuset är rymligt och inbjudande med sina 5 rum och kök. Här finns också möjlighet att inreda ytterligare sovrum eller allrum efter behov. Den moderna komforten med bland annat golvvärme och helkaklade duschrum kombineras med äldre detaljer såsom trägolv, kakelugnar och spegeldörrar. Uppvärmningen sker effektivt genom jordvärme, vilket bidrar till låga driftskostnader. För den som behöver extra förvaringsutrymme finns även en ekonomibyggnad på fastigheten. Här finns gott om plats för att förvara verktyg, maskiner eller andra tillbehör. Dessutom finns en bagarstuga på tomten som kan inredas för generationsboende eller för egen verksamhet. Denna gård erbjuder en kombination av modern komfort och äldre charm. Här kan du njuta av lugnet på landet samtidigt som du har närhet till Alftas bekvämligheter. Titta in redan nu via vår 3D-visning!

  • Premium
  • Balkong
Enbacksvägen 10, Kilafors, Bollnäs kommun

Enbacksvägen 10

Villa
Kilafors, Bollnäs kommun
895 000 kr
143 + 4 m²
5 rum
1 068 m² tomt

Villa i 1 1/2 plan med bekväm uppvärmning via bergvärme. Huset rymmer 5 rum och kök med möjlighet att dela av vardagsrummet till ytterligare ett sovrum. Dessutom finns det ett praktiskt garage med en förrådsdel för extra förvaringsutrymme. Här finns även en inglasad altan och en plattlagd uteplats ute på trädgårdstomten. Bra läge med närhet till skola, affär och tågstation, vilket underlättar vardagen för hela familjen. Dessutom har huset nya 3-glasfönster från 2019, vilket ger både bättre isolering och minskad energiförbrukning. Med en bostadsyta på 143 kvadratmeter och en tomtarea på 1068 kvadratmeter finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Dessutom finns det en friggebod/redskapsbod som kan användas för extra förvaring eller inredas som gäststuga. Titta in redan nu via vår 3D-visning!

Brobergsvägen 107, Voxnabruk, Ovanåkers kommun

Brobergsvägen 107

Fritidshus
Voxnabruk, Ovanåkers kommun
645 000 kr
104 + 23 m²
5 rum
3 120 m² tomt

I Broberg strax utanför Voxnabruk hittas denna fritidhus-fastighet med visst renoveringsbehov, samt närhet till skog och vattendrag. Rymligt hus om fem rum och kök, möjlighet finns till att inreda husets oinredda del för att t ex få fler sovrum eller varför inte ett extra kök och badrum? I köpet ingår fastigheterna Ovanåker Njupan 1:31 och 1:32 som är samtaxerade med varandra. Tomterna utgör tillsammans en areal om 3120 kvm. Förutom bostadshuset finns en klassisk jordkällare, vedbod samt ett uthus med förråd och dass. Vatten via samfällighet samt ett eget avlopp med 3K-brunn på tomten. I området Broberg finns både fritidsboende och permanent boende. Närhet till badplats i Övre hammaren på andra sidan sjön, samt möjlighet till båtplats som ingår i samfälligheten. Härifrån har du även närhet till Räkaklitt som är ett populärt utflyktsmål, speciellt på vintern då det finns bra skoterleder i området. Ta en titt redan nu via vår 3D-visning som finns på hemsidan. Välkommen till Brobergsvägen 107!

Stationsvägen 3, Vallsta, Bollnäs kommun

Stationsvägen 3

Villa
Vallsta, Bollnäs kommun
425 000 kr
112 m²
6 rum
591 m² tomt

Välkommen till denna centralt belägna villa på Stationsvägen 3 i Vallsta. Här erbjuds en rymlig bostad om 6 ROK varav några genomgångsrum, perfekt för den som önskar mycket utrymme och många rum. Med en yta på 112 kvadratmeter finns här gott om plats att trivas på, vare sig du väljer att bo i huset permanent eller nyttja det som fritidshus med året om standard! Tomtarean uppgår till totalt 591 kvm och består av två fastigheter, Bollnäs Hov 9:2 samt Bollnäs Hov 9:35 som båda ingår i köpet. Här finns även ett enklare plåtbeklätt garage/förråd om cirka 24 kvm med som byggdes år 2022 av nuvarande ägare. Bostaden är strategiskt placerad nära både buss och tågstation, vilket gör det till ett perfekt pendlarläge. Dessutom finns det skola (åk F-6), förskola, matbutik och bensinstation inom bekvämt gångavstånd, vilket underlättar vardagens ärenden. Endast 5 minuters bilfärd bort finns även Orbaden, Hälsinglands Riviera. Fortsätter du 3 mil till kommer du till den lilla turistorten Järvsö med skid- och cykelanläggning. Varmt välkommen att gå på visning redan nu via vår 3D-visning som finns på hemsidan!

Edelsbergsvägen 72, Bollnäs, Bollnäs kommun

Edelsbergsvägen 72

Villa
Bollnäs, Bollnäs kommun
795 000 kr
134 + 3 m²
5 rum
1 071 m² tomt

Nu finns det möjlighet att renovera och färdigställa detta charmiga hus med bra läge på hörntomt med cykel och gångavstånd in till centrum. Huset har enorm potential och erbjuder 4-5 sovrum och luftiga sällskapsytor. Bekväm uppvärmning via luftvärmepump. Möjlighet till snabbt tillträde. Vamt välkommen!

Långgatan 76A & B, Alfta, Ovanåkers kommun

Långgatan 76A & B

Villa
Alfta, Ovanåkers kommun
750 000 kr
72 m²
2 rum
8 831 m² tomt

Välkommen till denna gamla hantverkargård med anor från 17/1800-talet i centrala Alfta! Känt som "Tulpans" i folkmun och ursprungligen ett soldattorp med gårdsnamnet "Skogmans", bjuds du nu på ett unikt tillfälle att förvärva en välkänd fastighet med kulturhistoriskt intresse. Med en gammal stil och viss behov av renovering ger detta objekt dig möjligheten att skapa ditt drömhem i en genuin miljö. På en tomt om 1300 kvadratmeter finner du en grönskande trädgård som bjuder in till både trädgårdsarbete och avkopplande stunder. Här kan du sitta på brokvisten och kika ut över Långgatan och dess trafikanter som kommer både till fots och rullandes på hjul. På andra sidan vägen finns närhet till älven Voxnan med badplatser. Bostadshuset en enplans-byggnad med oinredd vind består av två rum och kök samt dusch/wc. På tomten finns även ett gårdshus från 1867 med två rum. Det erbjuds även ett uthus med förrådsbodar, snickarrum och ett litet äldre växthus som ger dig extra utrymme och möjligheter till kreativitet. Centralt läge med närhet till både kommunikationer och bekvämligheter, så som t ex : matbutiker, busshållplatser, handelsträdgård, hälsocentral & apotek samt restauranger. Om du är en person som uppskattar unika objekt med karaktär och kulturhistoriskt intresse är detta något för dig. Ta chansen att bli ägare till denna hantverkargård och för det historiska arvet vidare. Välkommen till Långgatan 76 A & B i Alfta!

Hedhamregatan 2B, Hedhamre, Bollnäs kommun

Hedhamregatan 2B

Lägenhet
Hedhamre, Bollnäs kommun
450 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
3 847 kr/mån
7 500 kr/m²

Fräsch och välhållen tvårummare högst upp i huset på våning 3 av 3. Ljust kök med plats för matbord och helkaklat badrum med klinker golv. Sovrum med garderobsvägg och utgång till balkong med förmiddagssol. Digital-TV och fiber ingår i måndagsavgiften. Titta in redan nu via vår 3D-visning!

  • Balkong
Norra Kilaforsvägen 22, Bollnäs, Bollnäs kommun
Norra Kilaforsvägen 22, Bollnäs, Bollnäs kommun, bild 2
Norra Kilaforsvägen 22, Bollnäs, Bollnäs kommun, bild 3

Norra Kilaforsvägen 22

Villa
Bollnäs, Bollnäs kommun
1 895 000 kr
153 + 66 m²
4 rum
604 m² tomt

Välkommen till denna pittoreska villa som uppfördes år 1923, belägen på en hörntomt i centrala Bollnäs. Här möts du av en vacker exteriör och en grönskande trädgård med en insynsskyddande uppväxt häck som skapar en privat atmosfär. Tomt i västligt läge vilket gör att du kan njuta av kvällssolen året om! Läget är bra, med Mobackes trädgårdscenter och den mysiga restaurangen/caféet Lilla K som dina närmsta grannar. Dessutom har du närhet till kommunikationer och en matbutik inom bekvämt gångavstånd. Här finns även närhet till Långnäs grönområde som erbjuder restauranger, lek- och badplats intill Varpen (Ljusnan), camping samt motionsslinga med utegym. Denna villa erbjuder 153 kvadratmeter boendeyta och består av 4 st välplanerade rum, kök samt ett f.d kök som passar perfekt till hobbyrum. 66 kvadratmeter källare med bl.a förråd, tvättstuga och ett enkelt badrum. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme samt klassiska kakelugnar som ger en mysig miljö och värmer extra under vinterns kallaste dagar. På tomten finns även ett gammalt uthus med förrådsbodar som ger extra utrymme för förvaring och möjligheter. Missa inte chansen att bli ägare till den unika pärla mitt i Bollnäs- varmt välkommen till Norra Kilaforsvägen 22!

  • Premium
Hemvägen 4A, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Hemvägen 4A

Lägenhet
Edsbyn, Ovanåkers kommun
390 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 995 kr/mån
6 724 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma vindslägenhet belägen centralt på Hemvägen 4A i brf Edsbyhem. Här erbjuds en 58 kvadratmeter stor lägenhet som består av två rum och kök med utsikt över takåsarna från den tredje våningen. Bostaden har under de senaste åren fått nymålade väggar i lugna och harmoniska färger. Fräsch kök som renoverats av tidigare ägare och ett helkaklat badrum som renoverades år 2005 i samband med föreningens stambyte. I avgiften på 3995 kr ingår internet/tv via fiber, värme och varmvatten. Önskas parkering finns det ledig p-plats att överta för 175 kr/mån. Laddstolpe finns för dig med el-bil, separat kö! Det centrala läget gör att du kan få en smidig och bekväm vardag, då närhet finns till de flesta bekvämligheter som kan behövas. Gångavstånd till t ex skola och gymnasieskola, matbutik, hälsocentral/apotek och busshållplatser. Ta en titt redan nu och få en förhandskänsla av bostaden via vår 3D-visning som finns på hemsidan. Varmt välkommen hit!

Prästbackvägen 11A, Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun

Prästbackvägen 11A

Lägenhet
Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun
1 575 000 kr
76 m²
2.5 rum
vån 1/2
5 394 kr/mån
20 724 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostadsrätt på Prästbackvägen 11A i centrala Bollnäs. Här erbjuds en välplanerad lägenhet om 2,5 rum och kök med en yta på 76 kvadratmeter. Trevliga uteplatsen som bjuder på förmiddagssol på framsidan och eftermiddagssol på baksidan. Perfekt för att njuta av solens strålar under olika tider på dagen. Inne i bostaden möts du av ett ljust kök med plats för ett mindre matbord. Duschrummet är helkaklat och har ett stilrent klinkergolv samt ny tvättmaskin och torktumlare. Det finns även ett mindre sovrum samt ett större sovrum med utrymme för en dubbelsäng. Vardagsrum med parkettgolv och ett charmigt burspråk, här finns plats för både matbord och soffgrupp. Förråd i markplan samt garage i länga ingår i månadsavgiften. Titta in redan nu via vår 3D-visning!

  • Plus
  • Uteplats
Virvelvägen 9E, Ren, Bollnäs kommun

Virvelvägen 9E

Radhus
Ren, Bollnäs kommun
895 000 kr
120 m²
4 rum
8 200 kr/mån
7 458 kr/m²

Välkommen till detta hemtrevliga bostadsrätts-radhus med hörnläge beläget i HSB brf Virveln på Ren i Bollnäs. Här erbjuds en lättskött, trivsam och ljus bostad om 120 kvadratmeter med inglasad altan i soligt läge med insynsskyddande lamellgardiner och värmande infravärme, perfekt för avkoppling och umgänge året runt. Mindre trädgårdstomt med uteplatser, bärbuskar och ett fristående förråd intill entrén. Bostaden har av tidigare ägare för ca 10-15 år sedan genomgått renoveringar i badrum samt kök. Här finns även möjlighet att enkelt omvandla de nuvarande fyra rummen till fem om så önskas. Perfekt för den växande familjen eller för den som behöver extra utrymme. För de små i familjen finns en lekpark på föreningens innergård, vilket gör området barnvänligt och tryggt att bo i. Dessutom ingår ett garage i avgiften, vilket underlättar vid parkering och ger även lite extra förvaringsutrymme. Fördelaktigt läge med närhet till skola, förskola, matbutik och kommunikationer, vilket gör det smidigt att ta sig till centrum och andra delar av Bollnäs. Ta gärna en titt via 3D-visningen som finns på vår hemsida för att få en förhandskänsla av bostaden och dess planlösning. Varmt välkommen till Virvelvägen 9E!

  • Plus
Gäddvik 504A, Alfta, Ovanåkers kommun

Gäddvik 504A

Övrigt
Alfta, Ovanåkers kommun
1 495 000 kr
473 m²
5 085 m² tomt

Nu finns denna hyresfastighet i natursköna Gäddvik till salu. Fastigheten är bebyggd med två huskroppar samt fristående garage. Husen har tidigare varit lärarbostad samt skola och är nu ombyggd till totalt 6:st lägenheter med en boyta på 473 kvm. Uppvärmning består dels av bergvärme och dels av direktverkande el. Eget vatten och avlopp. Inom närområdet finns skola och barnomsorg. Välkommen att lämna intresse.

  • Plus
Lingonvägen 31, Bollnäs, Bollnäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lingonvägen 31

Radhus
Bollnäs, Bollnäs kommun
1 995 000 kr
125 m²
4 rum
666 m² tomt

Nu finns detta kedjehus belägen på hörntomt till salu på populära Björktjära. Huset är genomgående fräscht och har renoverats löpande under de senaste åren. Boytan på 125 kvm är fördelade på 4 ROK. Därtill ett garage samt en inglasad altan i söderläge från köket. Den rymliga hörntomten ger plats åt den grönskande trädgården med bärbuskar och fruktträd. Inom synhåll finns den allmänna lekplatsen vilket gör detta optimalt för barnfamiljer. Varmt välkommen!

Södra Kilaforsvägen 119, Granberg, Bollnäs kommun

Södra Kilaforsvägen 119

Villa
Granberg, Bollnäs kommun
1 195 000 kr
138 + 20 m²
5 rum
2 357 m² tomt

Välkommen till denna 1 1/2 plansvilla belägen på en stor trädgårdstomt på Granberg med närhet till skola och barnomsorg. På entréplanet finner du ett ljust kök med plats för matbord, sovrum, duschrum samt ett vardagsrum med öppen planlösning mot allrummet. Utgång från allrummet till delvis inglasad altan. På övervåningen finns tre ytterligare sovrum samt gott om förvaringsutrymmen och möjlighet att inreda fler sovrum. Utöver huvudbyggnaden finns även ett uthus med förråd samt en isolerad del som erbjuder möjlighet att skapa ett gästrum eller en separat lägenhet. Tomtarean uppgår till hela 2357 kvadratmeter, vilket ger möjlighet till utomhusaktiviteter och en grönskande trädgård. Titta in redan nu via vår 3D-visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Alftavägen 2B, Bollnäs, Bollnäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Alftavägen 2B

Lägenhet
Bollnäs, Bollnäs kommun
695 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
2 929 kr/mån
11 210 kr/m²

Nu finns denna tvårumslägenhet belägen på första våningen till salu. Boytan på 62 kvm är välplanerad med ett rymligt sovrum med garderober, ljust kök med plats för matbord samt duschrum och vardagsrum med utgång till balkong mot bilfri innergård. Lägenheten har renoveringsbehov samt stor potential. I huset finns bl.a. tvättstuga, övernattningsrum samt källarförråd. Varmt välkommen!

Gamla Landsvägen 134, Bollnäs, Bollnäs kommun

Gamla Landsvägen 134

Villa
Bollnäs, Bollnäs kommun
3 450 000 kr
175 m²
6 rum
3 890 m² tomt

Renoverad villa med helkaklat bad- och duschrum, rymligt kök med vedspis och öppen planlösning mot matrum med utgång till inglasad altan. Här kombineras moderna funktioner så som bergvärme och golvvärme med den gamla charmen med trägolv, fungerande kakelugnar och spegeldörrar. Dubbelgarage på gjuten platta med vatten, avlopp och luftvärmepump. Uthus med relax (dusch, bastu och SPA-bad), inrett gästrum och bra förrådsutrymmen. På tomten finns även husbilsgarage, förråd och växthus. Barnvänligt läge med gångavstånd till skola, barnomsorg och badplats. Välkommen att anmäla ditt intresse för Gamla Landsvägen 134!

  • Plus
  • Uteplats
Hagmoren 3347, Iste, Bollnäs kommun

Hagmoren 3347

Fritidshus
Iste, Bollnäs kommun
1 995 000 kr
60 m²
3 rum
1 696 m² tomt

Välkommen till denna vackert belägna fastighet vid Iste-sjön, som erbjuder både möjlighet till permanentboende och fritidsaktiviteter. Fastigheten är belägen i fritidshusområdet Hagmoren, Iste, som ligger mellan Bollnäs och Järvsö på östra sidan om Ljusnan. Drygt 20 minuter med bil till Järvsö som bl a erbjuder cykling på sommaren och skidåkning på vintern i Järvsöbacken. Orbaden ligger endast 9 km bort, här kan du sola och bada på Hälsinglands riviera eller slappna av på spa för att sedan äta en god lunch eller middag på Orbaden Spa och Resort. Huset är byggt i 1-plan och har en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Utgång från köket till altan med markis som sedan leder vidare till den inglasade altanen, där du kan sitta och titta ut över sjön. Vid entrén finns även ett soldäck med sjöutsikt och ett utespa, där du kan koppla av och njuta. Den stora trädgårdstomten om 1 696 kvm ger dig gott om utrymme för utomhusaktiviteter och möjlighet att förverkliga dina trädgårdsdrömmar. På tomten finns även en gäststuga, perfekt när släkt och vänner kommer på besök. Dessutom finns det ett fristående garage för praktisk förvaring eller plats för bilen. Om du behöver ytterligare förvaringsutrymme finns även en redskapsbod. Här erbjuds möjlighet att bo i en naturskön miljö med närhet till både aktiviteter och avkoppling. I området finns en gemensam bad- och båtplats som bara är ett stenkast bort från fastigheten. Titta in redan nu via vår 3D-visning!

  • Plus
  • Uteplats
Växbovägen 96, Bollnäs, Bollnäs kommun

Växbovägen 96

Villa
Bollnäs, Bollnäs kommun
1 295 000 kr
78 + 109 m²
4 rum
1 512 m² tomt

Lättskött villa i 1 1/2 plan med utsikt över älven Ljusnan. Huset rymmer 4 ROK varav 3 sovrum samt möjlighet att inreda ytterligare sovrum på övervåningen. Källarvåning med pannrum, tvättstuga, förråd och garage. Enkel och bekväm uppvärmning via bergvärme. Trädgårdstomt om 1500 kvm med fristeånde redskapsbod. Titta in redan nu via vår 3D-visning!

  • Plus
  • Uteplats
Hamrevägen 11, Brånan, Bollnäs kommun

Hamrevägen 11

Villa
Brånan, Bollnäs kommun
2 350 000 kr
151 + 72 m²
5 rum
1 469 m² tomt

Denna centralt belägna villa erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och funktion. Det barnvänliga läget gör det enkelt för familjen att ta sig runt utan bil, med närheten till skola, barnomsorg, bandy, bio och restauranger bara en kort promenad bort. Huset har genomgått flera uppgraderingar, inklusive ett nybyggt garage med vatten och avlopp från 2022 samt bergvärme och solceller på garagetaket som installerades 2023. Dessutom finns en inglasad altan och soldäck för att njuta av de soliga dagarna. Huset rymmer 5 ROK varav 3 sovrum. Det rymliga vinkelutformade vardagsrummet kan enkelt delas av till ett extra sovrum om så önskas. På övervåningen erbjuds en härlig panoramavy över Bollnäs. I källaren finns groventré, förråd, tvättstuga och matkällare. Denna villa är verkligen ett perfekt val för den familj som söker både bekvämlighet och utrymme.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Galvsbo 666, Alfta, Ovanåkers kommun

Galvsbo 666

Villa
Alfta, Ovanåkers kommun
995 000 kr
105 + 36 m²
4 rum
4 640 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus beläget i en naturnära och barnvänlig miljö i Galvsbo. Med sin sjöutsikt och sjönära läge är detta verkligen en dröm för naturälskaren. Här får du inte bara en fantastisk utsikt, utan även ett servitut på båthus för att kunna njuta av sjön till fullo. Detta hem erbjuder dig också gångavstånd till en vacker sandstrand, perfekt för soliga sommardagar. Ekonomisk uppvärmning via bergvärme ger både komfort och låga kostnader. Dessutom finns det ett garage och ett uthus med gästrum, perfekt för att ta emot besökare. Inne i huset finner du en vedspis i köket, vilket ger en extra mysig atmosfär under kalla vinterkvällar. Med en bostadsyta på 105 kvadratmeter och fyra rum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. En stor tomt på över 4000 kvm ger möjligheter till trädgårdsarbete och lek för både stora och små. Här kan du verkligen njuta av lugnet och friheten som naturen har att erbjuda. Varmt välkommen till Galvsbo 666.

  • Energieffektiv
Norrbo 235, Stråtjära, Söderhamns kommun

Norrbo 235

Fritidshus
Stråtjära, Söderhamns kommun
450 000 kr
23 m²
2 rum
1 412 m² tomt

Attefallstuga om 23 kvm byggd 2014 som rymmer kök/allrum och sovrum. Altan med utsikt mot sjön Bergviken. Gäststuga som inreddes 2019 byggd på husvagnschassi. På fastigheten finns även äldre stuga som är i mycket dåligt skick och används idag som förråd. El-finns installerat, vatten och avlopp saknas. Nuvarande ägare arrenderar marken mellan tomtgräns och sjön och eventuellt övertas av köparen.

  • Plus
Stora vägen 3, Segersta, Bollnäs kommun

Stora vägen 3

Fritidshus
Segersta, Bollnäs kommun
1 890 000 kr
100 m²
3 rum
6 083 m² tomt

Välkommen till detta välskötta torp i Segersta, som erbjuder en fantastiskt vacker utsikt över åkermark och bergen. Här finns en timrad gäststuga med braskamin och sommarvatten, perfekt för att ta emot vänner och familj. På tomten finns flera fina uteplatser där du kan njuta av solen och den friska luften. Dessutom har du bekvämt cykelavstånd till en härlig badplats. Förutom huvudbyggnaden finns ett uthus med gästrum, vedbod och matkällare, vilket ger extra utrymme för gäster och förvaring. Torpet passar både för permanent- och fritidsboende, med kommunalt vatten året runt och installerad fiber för en modern livsstil. Trädgårdstomten är stor och erbjuder flera mysiga platser att koppla av på. Dessutom finns en fristående carport för bekväm parkering. Här kan du verkligen njuta av den lantliga atmosfären och den charmiga braskaminen i både köket och vardagsrummet skapar en extra mysig stämning. Missa inte chansen att äga detta mysiga torp med fantastisk utsikt och alla bekvämligheter du behöver. Kontakta oss idag för mer information och boka din visning!

  • Plus
  • Uteplats
Lillhagavägen 2, Övre Brånan-Bollnäs, Bollnäs kommun

Lillhagavägen 2

Villa
Övre Brånan-Bollnäs, Bollnäs kommun
1 195 000 kr
113 + 36 m²
4 rum
2 443 m² tomt

Välkommen till Lillhagavägen 2 - en hemtrevlig villa i 1,5 plan på en stor hörntomt belägen på Övre Brånan i Bollnäs. Grönskande och välskött trädgård som bjuder in till trädgårdsarbete, umgänge och lek. Tomten erbjuder många soltimmar för den som önskar det, samt att den är belägen på en lugn och familjär gata med gångavstånd till lekplats. Huset som uppfördes år 1927 har en del renoveringsbehov, vilket ger dig möjlighet att skapa ditt eget drömhem med personlig touch. Boarea om 113 kvm fördelat på 4 ROK varav 3 sovrum (ett mindre som passar perfekt som barnrum) samt en mindre oinredd källare. På tomten finns även ett uthus med bl.a förråd, snickarbod och en enklare liten garagelänga där cykeln eller gräsklipparen får plats. Närhet till busskommunikationer, hälsocentral och sjukhus samt förskola, skola och gymnasium. Varmt välkommen på visning!  3D:visning finnas på hemsidan, för dig som vill få en förhandstitt redan nu!

  • Plus
  • Uteplats
Långnäsvägen 12D, Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Långnäsvägen 12D

Lägenhet
Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun
1 495 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/4
4 647 kr/mån
18 457 kr/m²

Bekvämt och välskött boende i omtyckta brf Rektorn på Långnäs/Öster. Lägenhetens yta är 81 kvm och fördelas på 3 ROK varav 2 sovrum samt inglasad balkong i söderläge Här bor man högst upp i huset på våning 4 av 4, hiss finns! Trivsam innergård med uteplatser och boulebana. Föreningen har även samlingslokal, gästlägenhet, tvättstugor och bastu. Det perfekta boendet för dig som letar en trivsam lägenhet med centralt läge och direkt närhet till centrum samt Långnäs fina promenadstråk, badplats och lekpark.

  • Hiss

Visar 1 - 25 av 61