Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bregårdsgatan 16B, Bregården, Karlskoga kommun

Bregårdsgatan 16B

Lägenhet
Bregården, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
520 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
2 638 kr/mån
8 387 kr/m²

En centralt belägen 2:a står nu till försäljning, redo för dig att flytta in i. Genom att dra nytta av ljus från två olika håll, strålar denna lägenhet av ljus och skapar en härlig atmosfär. Det generösa vardagsrummet erbjuder utrymme för en stor soffa samt ett matbord, perfekt för att bjuda in till middagar hemma! Köket är rymligt och välutrustat, med gott om plats för matlagning och en matplats. En balkong finns direkt tillgänglig från köket, vilket ger möjlighet att njuta av västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Badrummet i lägenheten är smakfullt utformat och erbjuder bekvämlighet med en tvättmaskin som underlättar vardagens sysslor. Sovrummet är rymligt och har gott om förvaringsutrymme tack vare stora IKEA-garderober. Dessutom finns en separat walk-in closet som kan användas för ytterligare klädförvaring eller som en arbetsplats. På Bregårdsgatan 16B bor du centralt, attraktivt och lugnt med närhet till bland annat centrum med butiker, restauranger, trevliga promenadstråk, resecentrum och matbutik. Med endast en kort promenad kommer du fram till badplats och strandpromenad vid Möckeln. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information vid intresse!

  • Balkong
Axvägen 23A, Karlskoga, Karlskoga kommun

Axvägen 23A

Radhus
Karlskoga, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
1 595 000 kr
117 m²
5 rum
348 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem på populära Axvägen! Här erbjuds en fantastisk möjlighet för den som söker det perfekta boendet för familjen. Beläget på en hörntomt med grönområden och en fotbollsplan precis runt husknuten, är detta huset som har allt för den aktiva barnfamiljen. Inne i huset möts du av tre rymliga sovrum och ett gästrum, här finner ni plats för hela familjen eller för att skapa ett eget hemmakontor. Köket är smakfullt inrett och utrustat med alla bekvämligheter du behöver för en enkel vardag. Från köket når du den härliga inglasade altanen där du kan avnjuta din frukost under vår och sommarmånaderna, samt njuta av härliga grillkvällar. De två smakfullt nyrenoverade badrummen erbjuder bekvämlighet med dusch på båda våningsplanen. Perfekt för en stressfri morgon för hela familjen! Förvaringsmöjligheterna är generösa med två utvändiga förråd och extra utrymme inomhus för förvaring. Dessutom finns en egen tvättstuga där allt kan sorteras och organiseras på ett smidigt sätt. I Stråningstorp bor man i lugna och barnvänliga kvarter. Lekparken för samfälligheten ligger endast ett stenkast bort och Stråningstorp centrum med skola & idrottsanläggningar har ni inom bekvämt gångavstånd där ni tar er fram hela vägen med säkra gång- och cykelbanor. Med bekvämt avstånd till allmänna kommunikationer, naturområden, matbutiker och köpcentrum täcker de alla dina behov. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem på Axvägen. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning och upptäck allt detta hem har att erbjuda!

  • Uteplats
Skrågatan 8A, Centralt, Karlskoga kommun
  • Budgivning pågår

Skrågatan 8A

Lägenhet
Centralt, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
590 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 050 kr/mån
8 138 kr/m²

Denna gavellägenhet med HISS erbjuder enormt potential. Det finns utrymme för att sätta din egen prägel och göra den till ditt drömhem. Detta gör att att möjligheten att skapa något unikt och anpassat efter dina personliga smaker och preferenser. Läget på lägenheten är perfekt med Ica Maxi runt hörnet, restaurang i närheten och en kort promenad så när du centrum. Inuti lägenheten kan du forma de tre rummen och köket enligt din livsstil, vilket ger dig friheten att skapa det perfekta hemmet för dig. Duschrummet är nyrenoverat, men ger möjlighet att lägga till personliga detaljer eller uppgradera vissa funktioner om så önskas. Balkongen i västerläge är redan en pärla, men med lite kreativitet och investeringar kan den förvandlas till en privat fristad där du kan njuta av solnedgångar och avkoppling. Att ha en hiss i trappuppgången är en oslagbar fördel, vilket gör varje resa till och från din bostad smidig och bekväm. Det är ett hem som inte bara erbjuder enastående komfort utan också den eftertraktade fördelen av modern livsstil. Sammanfattningsvis är denna gavellägenhet en spännande möjlighet för den som älskar att skapa och designa sitt eget boende. Renoveringsbehovet öppnar upp för kreativitet och personlig utveckling, och resultatet kommer säkerligen att vara värt ansträngningen. Gör detta till ditt eget projekt och skapa ett hem som verkligen speglar din unika stil och personlighet!

  • Balkong
  • Hiss
Noravägen 24B, Rosendal, Karlskoga kommun

Noravägen 24B

Radhus
Rosendal, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
795 000 kr
114 + 62 m²
4 rum
638 m² tomt

Välkommen till Noravägen 24B, beläget i det eftertraktade området Rosendal. Denna charmiga fastighet ligger vid en fridfull gata med minimal trafik, perfekt för familjer. Bakom huset väntar en lekplats där barnen kan roa sig medan föräldrarna njuter av lugnet inomhus. På entréplanet öppnar generösa fönster upp rummen för naturligt ljus och avslöjar vackra golv. För närvarande erbjuder detta plan ett kök, vardagsrum och matrum. Möjligheten finns att omvandla ett av rummen till ytterligare ett sovrum vid behov. På övervåningen finns två väl tilltagna sovrum med gott om förvaringsmöjligheter genom garderober och kattvindar. Här finns även ett duschrum och en separat toalett. Detta charmiga hus bjuder in till att lägga till din personliga touch och skapa ditt drömhem. Med en viss renoveringsbehov är detta den perfekta möjligheten att förverkliga din vision av en idyllisk bostad!

Åkerholmsvägen 8, Äspenäs, Karlskoga kommun
  • Tis 9 apr kl 17:00
Åkerholmsvägen 8, Äspenäs, Karlskoga kommun, bild 2
Åkerholmsvägen 8, Äspenäs, Karlskoga kommun, bild 3

Åkerholmsvägen 8

Villa
Äspenäs, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
4 495 000 kr
123,8 m²
4 rum
1 139 m² tomt

Här i Äspenäs ligger ett påkostat och öppet hus om 123.8 kvadratmeter med generös takhöjd, fräscha ytskikt och fint ljusinsläpp. Huset byggdes 2021-2022 och är helt nyproducerat. Huset är ett Myresjöhus och husmodellen heter Långenäs. Här erbjuds hög materiell standard med bland annat stenskivor som fönsterbänkar, fläktmotor på taket för minskat ljud vid matlagning, vinkyl samt Plejd system för belysning. Utöver huset har man en carport med ett stort förråd om 14 kvm. Carporten är förberedd för att bli ett garage med ganska enkla medel. Man har även förberett tomten med vatten, avlopp och el för ett Attefallshus om man behöver mer yta.    I detta helt nya bostadsområde bor du med Äspenäs badplats ett stenkast från huset och Storängens handlesområde ligger en promenad bort. Här bor du med sjöutsikt och allt vad närheten till sjön innebär. Välkommen till Äspenäs!

  • Premium
  • Uteplats
Landavägen 10, Karlskoga, Karlskoga kommun

Landavägen 10

Villa
Karlskoga, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
1 995 000 kr
156 + 81 m²
4 rum
915 m² tomt

Varmt välkommen till detta fantastiska 30-tals hem, stig in i en värd av tidlös skönhet, här möts det bästa av det gamla och det nya, där moderna uppdateringar smälter samman med välbevarade originaldetaljer. Huset har genomgående ljusa och fina ytskikt med bevarade originalfönster, charmiga skjutdörrar och vackra golv i fiskbensparkett. Tack vare den trevliga öppna planlösningen på entréplan mellan kök, matsal och vardagsrum är det lätt att föreställa sig hur härligt det är att ha middagsbjudningar här. Köket har renoverats 2021 så den som flyttar in här kan förbereda sig på matlagning i en fantastisk trivsam miljö. På det övre planet väntar rymliga sovrum och smarta förvaringslösningar, skapade för att möta dina behov och önskemål. Här finns utrymme för familjen att växa och trivas. Dessutom erbjuder detta hem en stor och lättskött trädgård – en perfekt plats för lek och umgänge under sommarmånaderna. Beläget i ett lugnt område med gångavstånd till centrum, busstation, sjön, skolor, matbutik och resecentrum. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att anmäla ditt intresse. Detta fantastiska hus måste upplevas genom en visning!

  • Plus
Gösta Berlings väg 8B, Ekeby, Karlskoga kommun
  • Ons 10 apr kl 17:00

Gösta Berlings väg 8B

Lägenhet
Ekeby, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
285 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 493 kr/mån
4 711 kr/m²

Välkommen till denna tvårummare på första våningen. Med sina 60,5 kvm finns gott om plats för att trivas och göra den till ditt eller ert hem. Den välplanerade bostaden är ljus och luftig, vilket gör det enkelt att anpassa efter din stil. Köket har gott om plats för matlagning och sociala måltider med vänner och familj. En av höjdpunkterna är den inbjudande balkongen, perfekt för avkoppling och soliga dagar. Området är populärt med närhet till affärer som Copp Fröding och Ica Maxi samt grönområden för avkoppling. Bra kommunikationer gör det enkelt att utforska staden och pendla till närliggande områden som Kristinehamn, Karlstad och Örebro. Sammanfattningsvis är detta en bekväm och trivsam bostad med en härlig balkong för avkoppling och socialt umgänge. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla! Välkommen till Gösta Berlings väg 8B på första våningen!

  • Plus
  • Balkong
Sandgatan 15A, Degerfors, Degerfors kommun
  • Budgivning pågår

Sandgatan 15A

Lägenhet
Degerfors, Degerfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
220 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 500 kr/mån
4 231 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem, där modern elegans och bekvämlighet möts på 52 kvadratmeter. Denna välplanerade 2-rums lägenhet med kök erbjuder en trivsam atmosfär och en praktisk planlösning. Det första som möter dig är det ljusa och öppna vardagsrummet, där stora fönster släpper in generösa mängder naturligt ljus. Härifrån har du direkt tillgång till en härlig balkong, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Den eleganta designen skapar en inbjudande atmosfär, och du kommer att uppskatta de moderna detaljerna som genomsyrar hela lägenheten. Köket är utrustat med högkvalitativa apparater och har gott om förvaringsutrymme. Det är en plats där kulinariska äventyr blir till vardag, och där du kan njuta av måltider i en stilfull miljö. Sovrummet är en fridfull oas med gott om plats för en bekväm säng och förvaringsmöbler. Det är en plats där du kan dra dig tillbaka och ladda upp inför nya dagar. Duschrummet är praktiskt och utrustat med dusch, wc, kommod samt tvättmaskin för bekvämlighetens skull. Denna pärla av en lägenhet har dessutom ett centralt läge, vilket gör det lätt för dig att ta del av stadens puls och bekvämligheter. Närheten till Stora Valla ger dig möjlighet att njuta av grönområden och promenader, vilket bidrar till en hälsosam och aktiv livsstil. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet på 52 kvm en harmonisk kombination av modernitet, funktionalitet och en central belägenhet. Det är inte bara ett hem, utan en livsstil. Välkommen till ditt nya boende!

  • Balkong
Tegnérvägen 11, Karlberg, Karlskoga kommun

Tegnérvägen 11

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
995 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/3
5 166 kr/mån
11 180 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem! Denna rymliga bostadsrätt på 89 kvm erbjuder allt du behöver för en bekväm och stilfull livsstil. Med fyra rum och kök är det gott om plats för både vardagsliv och underhållning. Köket är renoverat och utrustat med moderna apparater och modern design, vilket gör det till en fröjd att laga mat med familj och vänner. Dessutom finns det två wc-rum och ett duschrum, vilket innebär att trängsel i badrummet är ett minne blott. De tre sovrummen är alla väl tilltagna och erbjuder gott om utrymme för avkoppling och vila. Oavsett om det är för en familj eller om du vill ha ett extra rum för kontor eller hobbyverksamhet, finns det gott om möjligheter för detta! Utanför vardagsrummet hittar du en härlig inglasad balkong där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt året runt. Det är den perfekta platsen för en lugn morgonkaffe eller en avkopplande kvällsdrink. Du kan njuta av alla bekvämligheter och förmåner som följer med boendet och området där du har närhet till det mesta. Karlberg är ett trivsamt och attraktivt området i Karlskoga där många familjer trivs. Denna bostadsrätt kombinerar komfort, stil och praktiskt boende på ett fantastiskt sätt. Missa inte chansen att äga detta hem på Tegnérvägen 11 som inte dyker upp allt för ofta!

  • Plus
  • Balkong
Gräsholmsvägen 20, Strömtorp, Degerfors kommun
  • Tis 9 apr kl 16:00

Gräsholmsvägen 20

Villa
Strömtorp, Degerfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
895 000 kr
87 + 83 m²
3 rum
1 068 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa belägen på en hörntomt, perfekt belägen i ett lugnt och eftertraktat område. Denna pärla är i bra skick och har genomgått flera uppgraderingar som gör den till det perfekta hemmet för dig och din familj. Steg in genom den rymliga hallen och känn genast den inbjudande atmosfären. Det generösa vardagsrummet välkomnar dig med en mysig kamin, perfekt för att skapa varma och minnesvärda stunder tillsammans med nära och kära. Det finns även ett väl tilltaget sovrum på entréplanet, perfekt för avkoppling och återhämtning efter en lång dag. Dessutom finns ett praktiskt duschrum som bidrar till bekvämligheten i vardagen. När vi tar oss ner till källarplanet möts vi av ytterligare två mysiga sovrum och ett allrum med ett härligt stort fönster. Här finns gott om plats för hela familjen att umgås, leka och skapa minnen tillsammans. Med stora gemensamma ytor på entréplanet finns även möjlighet att anpassa boendet efter era behov och önskemål. Varför inte dela av vardagsrummet och skapa ännu ett bekvämt sovrum? Missa inte chansen att äga denna fantastiska villa och boka din visning redan idag!

  • Plus
Täppan 19, Karlberg, Karlskoga kommun
  • Tor 4 apr kl 16:00

Täppan 19

Villa
Karlberg, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
1 350 000 kr
72 + 70 m²
3 rum
563 m² tomt

Välkommen till Täppan 19 - ett hem som bär på en genuin atmosfär från 1954. Här möts du av tidstypisk marmor i hallen och fönsterbänkar som andas historia. Huset är väl underhållet med en dränerad källare från 2014, nytt tak från 2020 och renoverade fönster med energiglas. Den underhållsfria tegelfasaden ger huset en klassisk touch. Uppvärmningen sker effektivt med fjärrvärme, och för extra värme och trivsel finns en kamin i vardagsrummet. Köket har nyligen renoverats 2020, och man har försökt bevara husets autentiska känsla och karaktär även under denna modernisering. Området kring Täppan är lugnt och charmigt med återvändsgata och stora grönytor, perfekt för avkoppling. Karlbergsskolan finns i närheten, vilket är bekvämt för familjer med skolbarn. Täppan 19 är ett hem som berättar en historia och erbjuder en mix av det traditionella och moderna. Kom och upplev atmosfären själv - detta kan vara ditt nästa hem.

  • Plus
Sidvallsvägen 28, Karlskoga, Karlskoga kommun

Sidvallsvägen 28

Villa
Karlskoga, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
1 295 000 kr
98 + 96 m²
4 rum
536 m² tomt

Välkommen till Sidvallsvägen 28 och denna villa om 98kvm i attraktiva Aggerud. Bostaden har en trevlig planlösning med tre sovrum på entréplan, ett vardagsrum med härligt ljusinsläpp, ett duschrum samt ett nyligen renoverat kök. Från ett av sovrummen och vardagsrummet finns utgång till trädgården och ett härligt trädäck där familj och vänner kan träffas för grillkvällar. Källaren innehåller en stor gillestuga som kan användas som lekrum alternativt soffhäng. Källaren erbjuder även ett duschrum samt bra förvaringsmöjligheter. Kontakta Angelica för att boka en visning!

Stamparebacken 12C, Knektåsen, Karlskoga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stamparebacken 12C

Radhus
Knektåsen, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
1 195 000 kr
113 m²
4 rum
189 m² tomt

Välkommen till detta charmiga radhus i ett familjevänligt område som erbjuder en bekväm och trivsam livsstil för dig och din familj! Med en yta på 117 kvadratmeter och fördelat på 4 rum och kök med möjligheten att skapa 5 rum och kök, är detta hem perfekt för familjen eller den enskilde som söker en bekväm och praktisk livsstil. När du kliver in i detta välkomnande hem möts du av en luftig hall som leder dig till varje del i bostaden. Duschrummet på entréplanet och badrummet på övre planet erbjuder komfort för hela familjen med två våtutrymmen renoverade i början av 2000-talet för att kunna fokusera på andra renoveringar om du vill sätta din touch på bostaden. Med renoverade fönster från 2007 kan du vara säker på att njuta av en energieffektiv och välisolerad bostad året runt, samtidigt som du bevarar dess karaktär och charm, i kombination med en driftsäker uppvärmning via fjärrvärme. Detta radhus är perfekt beläget i ett barnvänligt område, vilket ger dig och din familj en trygg och bekväm miljö att bo i. Med närhet till skolor, lekplatser med dess grönområden, dagligvaruhandeln och bra pendlingsmöjligheter via E18 finns det gott om möjligheter för barnen att leka och utforska sin omgivning och ta dig dit du vill på en enkelt sätt. Missa inte chansen att äga detta hem där bekvämlighet, charm och trygghet möts i en perfekt harmoni. Kontakta mig vid frågor om vad detta radhus har att erbjuda! Varmt välkommen på visning av Stamparebacken 12C, ditt nya hem!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Gösta berlings väg 41C, Ekeby, Karlskoga kommun
  • Budgivning pågår

Gösta berlings väg 41C

Lägenhet
Ekeby, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
175 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/3
2 270 kr/mån
4 268 kr/m²

Välkommen till en trevlig enrummare i Ekeby - en insynsskyddad, välplanerad och rymlig lägenhet med stora fönster med härligt ljusinsläpp. Passar utmärkt som första bostad eller övernattningslägenhet. Här bor du lugnt och optimalt för pendling med närhet till bland annat skolor, bra kommunikationer och fina grönområden. Skolorna Möckelngymnasiet och Ekebyskolan ligger precis runt hörnet, hållplatser för allmän kommunikation en kort promenad bort och Karlskoga centrum och dess rika utbud av butiker, restauranger och allmänna kommunikationer når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett bra läge i Ekeby.

Klokhetsvägen 4F Lgh 1102, Nedre Aggerud, Karlskoga kommun

Klokhetsvägen 4F Lgh 1102

Lägenhet
Nedre Aggerud, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
2 550 000 kr
104,6 m²
5 rum
vån 2/3
8 225 kr/mån
24 379 kr/m²

Stor femrummare i ett av Karlskogas bästa lägen. I Brf Klokheten kan man köpa 5 rok om 104 kvm med modern planlösning, stora sällskapsytor, två uteplatser samt två duschrum. Lägenheterna har på entréplan en hall, duschrum med egen tvättmaskin och torktumlare, stort kök öppet med vardagsrum samt ett arbetsrum. På övre plan finns tre sovrum, ett duschrum, en hall som kan användas som mindre allrum samt en terras. Vid Aggerudsviken bor man med närhet till sjö men också centralt. Här har man 10 minuters promenad till centrum, 10 minuters promenad till affär och ca 30 minuter i bil till Örebro. Området Aggerudsviken är i en expansiv fas där det kommande år kommer att uppföras fler byggnader, Karlskoga kommun satsar på en ny småbåtshamn och har ökade aktiviteter på sommaren. Denna bostad är under uppbyggnad och beräknas att vara klar mars 2024. Vi visar redan nu bostaden så boka er gärna på visningar eller anmäl ert intresse.

  • Plus
Dahlgrensvägen 10A, Karlberg, Karlskoga kommun

Dahlgrensvägen 10A

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
150 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 827 kr/mån
5 085 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och praktiska lägenhet som erbjuder det bästa av boende på kompakta 29,5 kvadratmeter. Belägen på första våningen, denna smart designade lägenhet skapar en perfekt harmoni mellan funktion och stil. Den öppna planlösningen integrerar elegant vardagsrum och kök, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Här finns gott om plats för att inreda med stil och personlig touch. De nya ytskikten i övriga delar av lägenheten ger en fräsch och modern känsla, medan duschrummet har behållit sin praktiska användbarhet. Det charmiga duschrummet är smart designat för att optimera utrymmet, och dess funktionalitet kompletteras av moderna bekvämligheter. Franska balkongdörrar öppnar upp mot en pittoresk vy, vilket ger en extra dimension av ljus och charm till detta hem. Denna lägenhet är perfekt för den som söker ett bekvämt och modernt boende med fokus på smart användning av utrymme. Med närhet till både stadens pulserande liv och grönområden blir detta en fantastisk möjlighet att skapa ditt egna lilla paradis mitt i allt. Här finns allt du behöver för att trivas och njuta av det bästa av stadsboende. Välkommen hem!

Klokhetsvägen 4E, Nedre Aggerud, Karlskoga kommun

Klokhetsvägen 4E

Lägenhet
Nedre Aggerud, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
1 550 000 kr
59,3 m²
2 rum
vån 1/3
4 663 kr/mån
26 138 kr/m²

I Brf klokheten kan man förvärva en 2 rok om 59 kvm i markplan med egen uteplats! Lägenheten har en smart planlösning där man får stora sällskapsytor i kök och vardagsrum som är i öppen planlösning. I duschrummet som är helkaklat har man även egen tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är i bra storlek och med många garderober för bra förvaring. I nära anslutning till lägenheten får man även ett förråd. Vid Aggerudsviken bor man med närhet till sjö men också centralt. Här har man 10 minuters promenad till centrum, 10 minuters promenad till affär och ca 30 minuter i bil till Örebro. Området Aggerudsviken är i en expansiv fas där det kommande år kommer att uppföras fler byggnader, Karlskoga kommun satsar på en ny småbåtshamn och har ökade aktiviteter på sommaren. Denna bostad är under uppbyggnad och beräknas att vara klar mars 2024. Vi visar redan nu bostaden så boka er gärna på visningar eller anmäl ert intresse.

  • Uteplats
Trindsnövägen 23, Brickegården, Karlskoga kommun

Trindsnövägen 23

Villa
Brickegården, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
4 950 000 kr
146 m²
5 rum
817 m² tomt

Denna nyproducerade enplansvilla i vinkel är en sann pärla med en tidlös Ladhus-stil. Köket och vardagsrummet erbjuder en takhöjd upp till nock och bjuder in till en öppen och fantastisk yta att umgås med hela familjen. Den smarta planlösningen erbjuder för närvarande tre sovrum, men flexibiliteten att enkelt omvandla till fyra sovrum om behovet skulle uppstå. Två stilrena duschrum adderar praktisk lyx medan tvättstugan med sitt förrådsutrymme erbjuder smidig organisering och funktionell användning av utrymmet. Och ljuset! Ett strålande och magnifikt ljusinsläpp flödar genom varje vrå av denna bostad, skapar en atmosfär av ljus och luftighet som välkomnar dig varje dag. Här ges nu möjligheten att flytta in i ett boende där ingen tidigare bott. Ta chansen att uppleva harmonin i en modern design kombinerat med den klassiska känslan av ett hem. Detta är där drömmar blir till verklighet. Till huset finns även en carport med förråd. Kontakta oss idag för att utforska din framtida vardagslyx!

  • Plus
  • Nyproduktion
Trindsnövägen 25, null, Karlskoga kommun

Trindsnövägen 25

Tomt
Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
395 000 kr
814 m² tomt

Bygg ditt drömhus! Nu finns möjlighet att förvärva en tomt med entreprenad för att bygga detta enplanshus om cirka 120kvm. Huset är ett lösvirkeshus om fem rum och kök och kostnaden för detta är 3 595 000 SEK. I priset ingår ett färdigställt hus med anslutningsavgifter betalda, tomten kommer att vara grovplanerad men detta går att påverka. Vi förmedlar tomten och sedan upprättar man ett entreprenadavtal med A Eriksson Projekt & Bygg AB. Önskar man en annan hustyp så finns det möjlighet att påverka detta. Mäklaren förmedlar även Sommarkänslan 1 om man föredrar den tomten. Tomterna är om ca 800 kvm och har förberett kommunalt vatten och avlopp samt fiber. Brickegården är en mycket populär del av Karlskoga. Här har man både förskola, skola och mataffär i närheten. Bullerdalens naturreservat ligger även det i när anslutning. Vill man sedan ta sig till Örebro så tar det endast ca 30 minuter. Kontakta Angelica för mer information!

Orrstigen 28, Degerfors, Degerfors kommun

Orrstigen 28

Villa
Degerfors, Degerfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
1 995 000 kr
143 m²
5 rum
978 m² tomt

Letar du efter ett boende där det i princip bara är att ställa in möblerna och börja trivas? Då borde du ta en närmare titt på den här bostaden. Detta inbjudande tvåplanshus rymmer fem rum och kök att göra sig hemmastadd i. Här får du ett perfekt planerat boende som inretts av någon med helt oklanderlig smak.

Björndalsgatan 7, Degerfors, Degerfors kommun

Björndalsgatan 7

Radhus
Degerfors, Degerfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
695 000 kr
107 + 56 m²
4 rum
562 m² tomt

Välkommen till detta ljusa tvåplanshus som erbjuder en boyta om 107 kvadratmeter. Ett inbjudande kedjehus som inretts av någon med helt oklanderlig smak.

Varpvägen 6, Häsängen, Karlskoga kommun

Varpvägen 6

Villa
Häsängen, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
1 195 000 kr
89 + 45 m²
4 rum
948 m² tomt

Välkommen till en bostad för dig som inte vill tänka på några stora renoveringar! Här behöver inget akut åtgärdas innan du kan flytta in och börja trivas. Detta yteffektiva tvåplanshus rymmer fyra rum och kök att göra sig hemmastadd i. Här får du ett hemtrevligt boende med fönster som ger ett generöst ljusinsläpp.

  • Uteplats
Kornvägen 24, Häsängen, Karlskoga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kornvägen 24

Radhus
Häsängen, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
1 495 000 kr
148 + 50 m²
6 rum
765 m² tomt

Varmt välkomna till denna rymliga enplansvilla med stora sällskapsytor och möjlighet till fem sovrum. Detta hem är perfekt för den aktiva familjen, med närhet till cykelbanor och grönområden där barnen kan leka fritt. Trädgården erbjuder gott om utrymme för trädgårdsarbete och lek och den stora solterrassen blir snabbt en favoritplats för avkoppling under soliga dagar. De 148kvm i ett plan är välplanerade. Vardagsrummet är stort och erbjuder ett charmigt burspråk med ljusinsläpp. Köket hittar man centralt i huset och blir automatiskt hemmets hjärta. Här stoltserar en eldstad som ger rummet extra charm och värme till rummet, perfekt för mysiga kvällar. Ett extra plus är den avkopplande bastun där du kan njuta efter en lång arbetsdag. Badrum och separat WC gör morgonrutinerna smidiga för hela familjen. Vidbyggt med huset finns ett garage med eldriven port samt förrådsutrymme. Denna bostad har verkligen allt du behöver för att skapa ett bekvämt och trivsamt hem. Dessutom har du nära till förskolor, skolor och lekplatser, vilket gör det till en idealisk plats för en familj att växa och skapa minnen tillsammans. Detta hus står redo för nya ägare - välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Hjortronvägen 10, Karlskoga, Karlskoga kommun

Hjortronvägen 10

Villa
Karlskoga, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
2 495 000 kr
104 + 104 m²
4 rum
826 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem! Denna enplansvilla med källare är belägen i ett barnvänligt område och erbjuder den perfekta kombinationen av komfort, funktionalitet och elegans. Med tre rymliga sovrum samt extra sovrum i källaren finns gott om plats för hela familjen och eventuella gäster. Köket är nyligen renoverat och utrustat med moderna apparater och generös bänkyta, vilket gör matlagningen till en ren njutning. Det är en plats där familj och vänner kan samlas för härliga stunder tillsammans. En av höjdpunkterna i detta hem är den härliga inglasade altanen som du når från ett av sovrummen. Oavsett väder kan du njuta av din morgonkaffe eller avkopplande kvällar med utsikt över trädgården. Det ger extra utrymme för social samvaro och gör det möjligt att förlänga sommarkvällarna. Vardagsrummet är ljust och öppet, vilket skapar en inbjudande atmosfär för avkoppling och underhållning. Det naturliga ljuset fyller hela hemmet och ger en känsla av rymd och luftighet. Källaren är inredd och erbjuder extra utrymme, inklusive en gillestuga, ett gästrum/sovrum och en relaxavdelning. Dessutom har du tillgång till ett stort garage, perfekt för att skydda din bil och för extra förvaring. Denna villa är helt enkelt perfekt för en familj som behöver både utrymme och komfort. Missa inte chansen att äga detta underbara hem. Till salu redan nu så tveka inte på att kontakta Angelica för mer information!

  • Energieffektiv
Frödingsvägen 7c, Karlberg, Karlskoga kommun
  • Budgivning pågår

Frödingsvägen 7c

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
165 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/3
3 021 kr/mån
4 714 kr/m²

Välkommen till din framtida oas av komfort och bekvämlighet! Denna charmiga 1-rums lägenhet på 35 kvm är ett perfekt hem för den som söker en harmonisk livsstil med ett generöst ljusinsläpp och en härlig balkong. Köket är inrett med omsorg och erbjuder gott om plats för ett matbord där du kan njuta av måltider i gott sällskap. I huvudrummet finner du en inbjudande atmosfär med gott om utrymme för både en soffa och säng. Detta är den perfekta platsen att koppla av och trivas, vare sig du vill titta på din favoritfilm, läsa en bok eller bara njuta av lugnet. Här kan du även slå upp dörrarna till din egna balkong och upptäck en fridfull plats där du kan njuta av morgonkaffet eller koppla av med ett glas vin på kvällen. Denna lägenhet har en utmärkt layout som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt, och den är perfekt för den som söker ett bekvämt och ljust boende. Belägenheten är även idealisk med närhet till bekvämligheter och kommunikationer. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upplev själv allt som denna underbara lägenhet har att erbjuda.

Visar 1 - 25 av 35