Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Högsätersvägen 14, Vistaberg, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15
Högsätersvägen 14, Vistaberg, Huddinge kommun, bild 2
Högsätersvägen 14, Vistaberg, Huddinge kommun, bild 3

Högsätersvägen 14

Villa
Vistaberg, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
7 790 000 kr
115 + 95 m²
7 rum
1 464 m² tomt

Helrenoverat 2021! Här bor du i ett hus i toppskick där allt är renoverat 2021. Bra ytor och möjlighet till genrationsboende eller hyra ut nedre plan. Stor tomt belägen långt in på återvändsgata i ett lugnt område. Entréplan med allrum, kök, matplats och rymligt badrum. En trappa upp finns fyra rymliga sovrum, kök, vardagsrum med mysig braskamin och badrum. Från vardagsrummet når man även den inglasade balkongen. Beläget i populära Vistaberg med närhet till Huddinge centrum, skola och kommunikationer. Huddinge centrum erbjuder allt från pendeltågsstation, matbutik, affärer och restauranger. Med buss 740 tar du dig till Huddinge centrum på 5 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Borgbacken 6, Segeltorp, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Borgbacken 6, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 2
Borgbacken 6, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 3

Borgbacken 6

Lägenhet
Segeltorp, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 650 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1
3 263 kr/mån
45 833 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och välplaneradelägenhet i populära Segeltorp. Belägen på en återvändsgata med blandad bebyggelse, erbjuder denna lägenhet en eftertraktad och lugn miljö. Med en väldisponerad planlösning öppnas möjligheterna till att skapa ett hem där trivseln är i fokus och där ni kan bo bekvämt under lång tid framöver. Lägenhetens stora uteplats bjuder på soliga stunder hela dagen, medan innergården ebjuder in till grillmöjligheter. Bilder kommer inom inom kort Här bor ni med närhet till naturen och har samtidigt bekväm tillgång till kommunikationer samt ett brett utbud av shoppingmöjligheter både i Kungens Kurva och Skärholmen Centrum. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Finslipargränd 8, Huddinge, Huddinge kommun

Finslipargränd 8

Lägenhet
Huddinge, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
2 395 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3
4 032 kr/mån
47 900 kr/m²

Ett väldigt fint hem i nyskick med ett trevlig gavelläge som ger extra fönster i vardagsrum och fönster i två väderstreck. Balkongen ligger också trevligt med endast en granne. Här är det enkelt att trivas med den perfekta planlösningen som ger en undangömd förvaring i hallen, en ljus öppen yta för kök och vardagsrum, men där funktionerna hålls isär bra samt bra storlek på sovrum. i det här hemmet är det enkelt att umgås med vänner och bra plats finns att duka upp ett långbord vid tillställningar. En lättmöblerad yta med stilrent kök i vinkel med snyggt kakel. Här finns gott om förvaring och bra arbetsyta. Alla vitvaror är i rostfritt utförande och diskmaskinen är integrerad. Balkongens placering och generösa storlek ger också extra yta för möblemang sommartid. Sovrummet är i bra storlek för dubbelsäng, har förvaring i garderober och är målat i rofylld beige färg med fina detaljer. Ett utmärkt läge att köpa en väldigt fräsch, tilltalande och ljus 2:a med balkong som erbjuder bra solläge från förmiddag till sen eftermiddag i centrumnära läge! I Samtidigt har man både naturreservat och sjön Trehörningen som finns att nyttja när man vill ha naturupplevelser eller skogspromenader. Huddinge C erbjuder ett brett butiksutbud, torg med blommor och event, restauranger, gym, allmän service och pendeltågsstation. Vidare mot Stockholm C tar det ca 17 min och söderut går det mot Södertälje. Lämna en intresseanmälan för visning och mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Vattenvägen 10, Lissma, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Vattenvägen 10, Lissma, Huddinge kommun, bild 2
Vattenvägen 10, Lissma, Huddinge kommun, bild 3

Vattenvägen 10

Villa
Lissma, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
2 450 000 kr
35 + 58 m²
4 rum
2 908 m² tomt

Mycket charmig timmerstuga på stor tomt i lugna Lissma/Kvarntorp. 2-3 sovrum, fina sociala ytor, badrum samt separat kontor/gästhus. Här får man det bästa av två världar, ett mycket naturskönt läget samt närhet till service och butiksutbud. Mellanplan med en pampig öppen spis och mycket fina ytor för umgänge. Välplanerat lantkök med gott om arbetsyta och väl utnyttjade ytor för smart förvaring. Ny kyl/frys från SMEG 2022 med dubbla kylar, eller kyl/sval, uppe och dubbla frysar nere. Hällspis från 2021 med pyrolysfunktion i ugn för enklast möjliga rengöring. Diskmaskin från 2021 samt integrerad micro från 2020. Rejäl matplats samt vardagsrum med fina fönsterpartier och altandörrar till en ca 25 kvm stor altan. Altanen har nytt räcke och stolpar och knyter an till det separata gästhuset/hemmakontoret. I vardagsrum kök sitter en luft/luft värmepump som även fungerar som a/c på sommaren. Nedre plan inrymmer ett stort allrum alternativt ett tredje sovrum. Här finns även badrum och tvättstuga. Utrustat med badkar, wc, handfat, förvaring, tvättmaskin och tumlare. Separat entré med plats för ytterkläder och trappa till mellanplan. På övre plan finns två sovrum med charmiga snedtak och kattvindar varav en delvis öppen för mer tillgänglig förvaring. Teknikrum och gästrum eller kontor i separat byggnad. Ca 10 kvm uppe och 10 kvm nere. Enkelt kök och förvaring på övre plan och samlad teknik samt förrådsutrymme på nedre plan. Här finns hydrofor, vattenfilter mm mm placerat. Förråd för enkel förvaring på bakre delen av tomten. Stor tomt med gräsmatta på framsidan och kuperad naturtomt på baksidan. Egen borrad brunn, infiltration och septiktank om 3 kubik. Allt godkänt enl Huddinge kommuns krav och regelverk. Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel i 10 år. Lissma/Kvarntorp är ett äldre stugområde där de flesta hushåll nuförtiden är permanenta. Här finns fotbollsplan, lekplats och "ladan" som för en symbolisk summa går att hyra för större eller mindre sammankomster. Det finns även möjlighet att boka föreningens bastu med brygga och stege för dopp i dammen. Underbar lantlig miljö med vägsamfällighet för underhåll och framkomlighet. Tomtägarförening med uppdrag att förvalta medlemmarnas intressen på bästa sätt. 30km/h gäller på vägarna i området. Närhet till både Huddinge, Haninge och Länna handelsplats. På ca 8 minuter med bil tar du dig till Vegas nybyggda pendeltågstation där du når centrala Stockholm på runt 20 minuter. Här finns även en stor pendlarparkering. Det går även bussar mot Huddinge och Haninge. Vägnätet ska under de kommande åren byggas ut vilket gör att påfart för snabb transport till både Huddinge och Haninge kommer finnas. Planerna finns även för en framtida förskola i Gladö Kvarn, endast 10 min bilfärd från fastigheten.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Varvsvägen 21, Masmo, Huddinge kommun

Varvsvägen 21

Lägenhet
Masmo, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
2 995 000 kr
110 m²
5 rum
vån 4/5
7 665 kr/mån
27 227 kr/m²

-Stor balkong med fri utsikt -Högt upp i huset -Bra skick -Värme, vatten och Telia Triple Play med bredband och basutbud för TV ingår i avgiften. Huset har en modern arkitektur med puts och träfasader. Lägenheten är modernt inredd med ljust målade väggar, ekparkett golv och fönsterbänkar i kalksten. Hall med plats för avhängning i form av en hatthylla och garderober. Köket är fullt utrustade med inbyggnadshäll och ugn, mikrovågsugn, kyl och frys och diskmaskin. De vita släta köksluckorna från Marbodal har push-funktion på överskåpen och grepplist på lådor/skåp nedtill. Ovanför den snyggt grå köksbänken i laminat sitter stänkskydd i form av vitt kakel. Helkaklade badrum med klinkergolv. I badrummen finns spegelskåp med belysning, handfat, golvstående wc och duschhörn med rundade dörrar i klarglas. Bänkskiva i laminat samt två vita väggskåp ovanför tvättmaskin och torktumlare. Brf Sjöglimten ligger ett stenkast från Masmo t-banestation och några minuter från naturområden och brygga i Albysjön. Shopping och nöjen hittar du en kort bilfärd bort i Kungens Kurva och Heron City. I närheten finns också fina promenadvägar i skogen till bland annat badsjön Gömmaren.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Södertäljevägen 171C, Segeltorp, Huddinge kommun

Gamla Södertäljevägen 171C

Lägenhet
Segeltorp, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 795 000 kr
50 m²
2 rum
vån 0
4 227 kr/mån
35 900 kr/m²

Ljus och trevlig gavellägenhet med radhuskänsla tack vare den egna ingången. Välkommen till G:a Södertäljevägen 171c och 2 rum och kök om 50 kvm. Redan i dörren möts man av den rymliga hallen med plats för förvaring och avhängningsmöjligheter. I anslut till hallen finner man det stora badrummet i vitt kakel och här finns dusch med möjlighet till badkar, handfat, toalett samt tvättmaskin. Längre ner i hallen har man ett stort och ljust sovrum med garderober och plats för säng, skrivbord mm. Ett rymligt vardagsrum med plats för en soffgrupp, soffbord och även andra inventarier Från vardagsrummet kommer man ut till en fin balkong som vetter mot innegården. Här kan njuta av den trevliga utsikten. De stora fönsterna i vardagsrummet ger mycket ljusinsläpp och en härlig atmosfär. I anslutning till vardagsrummet finner man ett riktigt stort kök med plats för matbord och stolar för trevliga middagar med släkt och vänner. Här får man även plats med skänk, vitrinskåp eller andra möbler, helt enkelt efter eget behov. Diverse vitvaror finns i köket. Utanför finns ett tillhörande förråd. Här bor du i attraktiva Segeltorp som passar de flesta som uppskattar ett bra läge med gångavstånd till förskolor, skolor, bra kommunikationer samt stora grönområden. Även nära till Kungens Kurva och bussförbindelse till Fruängens Centrum med T-bana. Varför ska man köpa denna bostad? - Bra planlösning - Inga trappor -Radhuskänsla - Låg avgift - Bra förening - Nära till kommunikation -Mysigt område -Populärt område -Stort förråd utomhus. Kontakta gärna mig för vidare information om bostaden. Varmt välkommen!

Mangårdsvägen 5, Huddinge, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr kl 12:00
Mangårdsvägen 5, Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Mangårdsvägen 5, Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Mangårdsvägen 5

Lägenhet
Huddinge, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
2 100 000 kr
115 m²
4 rum
vån 2/5
8 331 kr/mån
18 261 kr/m²

Varmt välkommen till denna underbara lägenhet på Mangårdsvägen 5 om 4,5 rok och hela 115 kvm som erbjuder en perfekt kombination av smart planering och modern elegans! Med sina 115 kvadratmeter presenterar denna bostad sig som ett smakfullt utrymme där varje kvadratmeter är omsorgsfullt utformat för att maximera komfort och funktionalitet. När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall som inte bara hälsar dig välkommen, utan också erbjuder generösa förvaringsmöjligheter för att hålla ditt hem snyggt och organiserat. I bostaden finner du även ett stort rum som idag används både som walk-in-closet och ett kontor. Perfekt för dig som brukar jobba hemifrån och vill jobba ostört. Lägenheten erbjuder 3 härliga och stora sovrum med plats för både säng, skrivbord, byrå och garderob. I ett av rummen finns även utgång till en mysig liten inglasad balkong. Det moderna köket är en perfekt plats för matlagningsentusiasten eller den som gillar att umgås med vänner och familj under matlagningen. Med sin snygga design och smarta förvaring erbjuder köket en kombination av stil och funktionalitet som gör det till hjärtat av hemmet. De båda badrummen har helkaklade väggar. I ena badrummet finns även en tvättmaskin att tillgå samt dusch. Vardagsrummet öppnar upp som en luftig och inbjudande samlingsplats, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Stora fönster släpper in naturligt ljus och ger en känsla av rymd samtidigt som du har en fantastisk utsikt mot gården. I anslutning till vardagsrummet når du den stora luftiga balkongen som blir en förlängning av ditt vardagsrum och en plats där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt oavsett väder. Här kan du njuta av morgonkaffet i en bekväm och avkopplande miljö. Denna lägenhet är perfekt för dig som söker efter ett välskött boende med smarta lösningar och en härlig känsla av stillhet. Bostaden tillhör Brf Visättra ängar 1 som innehar en stabil ekonomi, attraktivt läge mitt emellan centrum och naturen. Föreningen har sedan många år en stabil ekonomi samt god teknisk standard. Härifrån är det alltid nära till pendeltåget, Flemingsbergsdalens utbud av service och butiker. Därutöver finns Flemingsbergsskogens stora naturreservat med sina frilufts- och strövområden alltid nära till hands. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Gläntstigen 7, Högmora, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Gläntstigen 7, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Gläntstigen 7, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Gläntstigen 7

Villa
Högmora, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
7 995 000 kr
172 m²
7 rum
1 002 m² tomt

ENPLANSVILLA - BYGGT 2023 - 172 KVM - PLAN TOMT - FLEXIBELT TILLTRÄDE Rymlig familjevilla i ett plan i naturnära och populära Högmora. Huset är byggt 2023 på helt plan tomt med fin utemiljö och perfekt som dig som bara vill flytta in utan att tänka på dyra renoveringar. Här bor du fördelat på fem sovrum, stora sociala ytor och en helt plan tomt. Rymlig entré som leder vidare mot det stora vardagsrummet med utgång till altan och husets baksida i sydväst läge. Det stora vardagsrummet hänger ihop med köket och och bildar en öppen, social yta perfekt för stora sällskap och långbord. Köket går i vitt med bra förvarings och arbetsytor. Huset går i vinkel och delar av sovrummen med dom sociala ytorna. Fem sovrum i bra storlek varav master bedroom med walk-in closet. Här finns även ett allrum som kan användas som tv-hörna eller vad man själv önskar. Huset erbjuder även två rymliga badrum. Ett hus för dig som vill ha nytt, slippa springa i trappor och vill ha stora ytor med många sovrum. På huset baksida kan man njuta av flera soliga grillkvällar och gräsmattan bjuder in till lek och bus. 0 kr i fastighetsskatt i 15 år från 2024. Området präglas av ett trevligt grannskap med många barnfamiljer och har ett naturnära läge. Här har man nära till Ågesta friluftsområde, en vacker plats för avkoppling med möjlighet till bad, golf, ridning och mycket mer. Huddinge C, med sitt utbud av shopping och service, nås på endast 8-9 minuter med bil eller med buss 742 på cirka 15 minuter. Farsta Strand, med sin vackra strandpromenad och kommunikationsmöjligheter, kan nås på 11 minuter med buss.

  • Premium
Gruvvägen 13, Gladö Kvarn, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 16:30

Gruvvägen 13

Villa
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
5 195 000 kr
98 m²
4 rum
2 000 m² tomt

Fanatiskt läge i Gladö med slående utsikt över Kvarnsjön Nu säljs detta hus med högt och fritt läge i mysiga Gladö. Perfekt för dig som vill bo privat, naturnära och ha det lilla extra. Rymlig entré som leder vidare mot badrum, sovrum, vardagsrum samt kök med stor matplats på entréplanet. Köket har stora och bra arbetsytor med plats för matbord för flera personer. Från köket öppnar du svängdörrarna ut mot altanen som sträcker sig runt huset och fångar dagens alla soltimmar. Ett unikt läge som man sällan ser på marknaden perfekt för stora bjudningar eller bara mysiga dagar och kvällar. En trappa upp finns ytterligare två sovrum. På husets baksida finns en stor gräsyta och mindre förrådsbyggnad. Området erbjuder ett naturnära boende som till största delen är bebott av barnfamiljen som uppskattar det lantliga livet men som samtidigt har närheten till Huddinge C och allmänna kommunikationer. Ute i Gladö Kvarn kan man lätt hålla sig aktiv med allt som Gladö Kvarn har att erbjuda. Allt ifrån att bada i kvarnsjön, till att spela paddel eller en trevlig ridtur på ridskolan. Hör av dig till ansvarig mäklare för visning

  • Plus
Högmoravägen 35J, Högmora, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Högmoravägen 35J

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
4 495 000 kr
69 + 56 m²
2 rum
4 317 kr/mån
65 145 kr/m²

Detta parhus är byggt i två plan med en loftdel. Trots att den officiellt klassificeras som en 2 rum och kök-lägenhet, är den betydligt större än så. Arkitekterna har genom en otroligt smart och genomtänkt design skapat en yta som ger ytterligare 3-4 användbara utrymmen. Resultatet är en bostad med en total användbar yta på hela 125 kvadratmeter, varav 56 kvadratmeter räknas som biarea pga takhöjden om 190cm på övre plan. Genom att utnyttja takhöjden på entréplan har arkitekterna skapat en rymlig och imponerande interiör. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket gör att utrymmet känns ännu mer öppet och inbjudande. Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Altanen blir ett förlängt vardagsrum och erbjuder möjligheten att bjuda in vänner och familj för trevliga tillställningar eller bara koppla av i solen. På entréplan finns även ett sovrum och badrum med tvättdel. På övre plan finns tre rum att nyttja som ex arbetsplats, lekrum, en mysig läshörna eller förråd. Loft med hörligt ljusinsläpp och badrum finns också på övre plan. Ett externt förrådsutrymme finns också till bostaden. Detta ger en bekväm plats att förvara verktyg, cyklar eller andra föremål som inte behöver vara inne i själva bostaden. Parkeringsplats intill bostaden.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Britas Gränd 2, Fullersta, Huddinge kommun

Britas Gränd 2

Lägenhet
Fullersta, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
2 895 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/2
5 881 kr/mån
36 415 kr/m²

Nu finns en välplanerad 3:a med rymlig uteplats och bekvämt gångavstånd till Huddinge Centrum till salu. Här är badrummet renoverat och fräscht och har dusch och tvättmaskin. Två rymliga sovrum finns där bägge rymmer dubbelsäng. Rummen är så pass stora så att man även kan ha två barn dela sovrum vid behov då man kan dela av med tex bokhylla. Kök i vitt med gott om förvaring, fullstor kyl och frys och matplats intill fönster. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck, rymmer enkelt en stor tv hörna och erbjuder utgång till den härliga uteplatsen. Radhuskänslan infinner sig verkligen när man sitter på den stora uteplatsen som rymmer generös utemöbel, har tillgång till gräsmattan utanför och kikar ut mot villaområdet intill. Många grannar har öppnat upp väggen mellan kök och vardagsrum vilket ger ytterligare en möjlighet för den som önskar. Ett bra varmförråd finn i porten som hör till bostaden. Lägenheten är belägen i ett barnvänligt område med bilfria innergårdar som har härliga gräsytor, lekplatser, grillplats och boulebana. Ett skogsparti finns intill föreningen så natur finns även det nära. Föreningen är välskött och parkeringsplats har ingen kö för tillfället. I det lugna närområdet finns en större lekplats, flera förskolor ( Entitan och Fullersta ) grundskola och det är endast en promenad på ca 8-9 min till Huddinge C med affärer, bussar och pendeltåg. Även Fullersta Gård med café, park och konstnärlig verksamhet finns på kort promenad. Anmäl intresse för uppdateringar och för info om kommande visningar.

  • Hiss
Grönfinksvägen 12, Vidja, Huddinge kommun
Grönfinksvägen 12, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Grönfinksvägen 12, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Grönfinksvägen 12

Villa
Vidja, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
4 895 000 kr
85 m²
3 rum
2 480 m² tomt

Äntligen en möjlighet att få köpa ett färdigrenoverat och fräscht året runt boende i Vidja med härlig terrass och stor tomt för framtida möjligheter. Här har inget lämnas åt slumpen, allt är renoverat med högkvalitativa material och med många genomtänka detaljer som bör upplevas på en visning. På bara 20 min från Södermalm bor kam man bara flytta in här och börja njuta av detta fina hem, med Ågesta Golfbana endast 2,5 km bort och badplats knappt 900m bort och även naturreservat att enkelt nyttja i närområdet. Huset erbjuder ett rymligt kök med matplats som rymmer även stora sällskap, där glasdörrar öppnar upp terrassen för ytterligare umgänges ytor på stora terrassen utanför. I delvis öppen planlösning, ett litet etage ner finns ett ljust vardagsrum med fönsterpartier mot terrass och himmel. De social ytorna är väldigt tilltalande med modern känsla, med detaljer som gömd kabeldragning för tv, plejdsystem, dimbara spotlights mm, här finns gott om plats att umgås med familj och vänner. Två sovrum finns idag, en rymlig hall med klinkers i grått och bra plats för förvaring. Badrummet är otroligt snyggt med hotellkänsla, inrett med med fristående hörnbadkar, duschhörna, påkostad bastu i fin Asp och tvättmaskin. Huset har genomgående ekgolv utan onödiga trösklar och fint målade väggar. Utemiljön erbjuder en plan, ljus miljö runt huset och terrasser i högt läge med genomtänktbelysning och fin vy över området och himmel. Det är en rofylld och avkopplande miljö att bo i, här kan man njuta av fågelkvittret och lugnet men ändå ha närheten till Farsta C med ett brett butiksutbud och shopping. På nedre delen vid gatan finns ytterligare en plan gräsmatta och en välbyggd carport i generös storlek om 40 kvm. Huset har extra tjocka, välisolerade ytterväggar ( 22 cm) Tillsammans med det vattenburna värmesystemet är detta ett energieffektivt hus med B i klassificeringen. På fastigheten finns också ett isolerat och renoverat gästhus på 12,5 kvm. Det nya vattenburna värmesystemet är dimensionerat för att också klara av en utbyggnad av huset. Ett rofyllt, naturnära och ostört boende med stora tomter på gatan och allmänning bakom som granne. Farsta C & Farsta Strand når du med buss 833 eller bil. Ca 10 min med bil eller ca 20 min restid med buss. Ågesta friluftsområde med mycket trevliga golfbanor, fint ridstall, utegym, restaurang och rekreationsområden ligger endast 2,5 km bort. Välkomna att kontakta mäklaren för mer info och lämna ert intresse så ni inte missar den här möjligheten att köpa ett helt inflyttningsklart hus i Vidja. Privatvisningar kommer hållas.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Svängvägen 33, Snättringe, Huddinge kommun
Svängvägen 33, Snättringe, Huddinge kommun, bild 2
Svängvägen 33, Snättringe, Huddinge kommun, bild 3

Svängvägen 33

Villa
Snättringe, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
7 795 000 kr
132 + 57 m²
7 rum
1 955 m² tomt

Här presenteras den ovanliga möjligheten till att förvärva en styckbar fastighet i Snättringe. I slutet av en återvändsgata i Snättringe finner vi detta charmiga 20-tals hus i tre plan. Huset erbjuder en otrolig charm och har genomgått flertalet renoveringar genom åren och har även blivit utbyggt. Men nu är det dags för nästa familj att stormtrivas lika mycket som nuvarande familj har gjort. Har finns det möjlighet att sätta sin egen prägel på huset som står där idag. Eller varför inte stycka av tomten och bygga ett nytt uppe på höjden. Ja, här är möjligheterna många och det är bara fantasin som sätter stopp. Välkommen att anmäla ditt intresse idag!

  • Premium
Österängsvägen, Gladö Kvarn, Sjönära till Kvarnsjön, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Österängsvägen, Gladö Kvarn, Sjönära till Kvarnsjön, Huddinge kommun, bild 2
Österängsvägen, Gladö Kvarn, Sjönära till Kvarnsjön, Huddinge kommun, bild 3

Österängsvägen

Lägenhet
Gladö Kvarn, Sjönära till Kvarnsjön, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 995 000 kr
24 + 24 m²
2 rum
2 695 kr/mån
83 125 kr/m²

Välkommen till denna nybyggda minivilla, ett boende som sträcker sig över 48 kvadratmeter och är omgivet av en naturskön miljö. Med en modern design och högkvalitativa materialval erbjuder detta hus en ljus och smakfull tillvaro. Här kan du verkligen uppleva det lugna och avslappnade lantlivet samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll i Huddinge centrum. Med en kort pendeltågsresa från Huddinge C kan du snabbt nå Stockholms city, vilket gör denna plats till det perfekta valet för den som vill ha både stadsliv och närhet till naturen. Boendet sträcker sig över två våningar. På entréplanet möts du av ett stilrent kök som badar i naturligt ljus från stora fönster. Här finns gott om plats för en matgrupp, perfekt för trevliga middagar. Under sommarmånaderna kan du njuta av en kopp kaffe på uteplatsen som vetter mot den lugna skogen eller anordna grillkvällar med familj och vänner. Badrummet är elegant med högkvalitativa materialval, helkaklade väggar och ett klinkergolv som ger en känsla av lyx. Nedervåningen är av en mer privat karaktär och rymmer sovrummet. Denna bostad är en dröm för den som söker en modern, ljus och naturnära tillvaro med närhet till alla bekvämligheter. Missa inte chansen att bo i denna fantastiska minivilla. Välkommen hem till Österängsvägen 20A (OBS! Bilderna i annonsen är fotad i visningshuset som är ett likvärdigt hus, notera att skillnader kan förekomma)

  • Premium
Sjödalsvägen 21E, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30
Sjödalsvägen 21E, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Sjödalsvägen 21E, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Sjödalsvägen 21E

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
3 295 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/5
4 987 kr/mån
46 738 kr/m²

Centralt och naturnära belägen i ett mycket eftertraktat och ett lugnt område med direkt närhet till allt man kan önska. Populär förening med en gemensam takterrass för soldyrkare med grill, utekök, sittgrupper och soldäck etc. för härliga sommar kvällar och milsvid utsik! Här bor du med stilrena materialval och väldisponerade ytor. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och ljust målade väggar. Välkomnande och rymlig hall med gott om förvaring samt ett fräscht och helkaklat badrum med tvätt- och torkmaskin. Trivsamt vardagsrum med lättmöblerade ytor där man med enkelhet kan få till en hemtrevlig atmosfär. Stor och hemtrevlig balkong. Vidare finner du ett fullutrustat kök med gott om förvaring och anslutande matplats. Bostaden har 2 rymliga sovrum. Goda förvaringsmöjligheter med flera garderober samt förråd på entréplan. Beläget på attraktiv adress i centrala Huddinge med närhet till flera restauranger, gym, lekparker, grönområden, Huddinge C med shoppingmöjligheter, mataffärer m.m. I fastigheten finns "Direkten" med b.la. postombud. Endast 5min till Huddinge station där pendeln tar er till Centralen på 17min samt erbjuder flera busslinjer. Flera skolor och förskolor i närområdet. Gångavstånd till biblioteket. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Reginastigen 23A, Glömsta, Huddinge kommun

Reginastigen 23A

Radhus
Glömsta, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
3 850 000 kr
68 m²
3 rum
3 822 kr/mån
56 618 kr/m²

Ett riktigt litet örnnäste med stor altan och spännande planlösning om totalt ca 80 kvm. Modernt och genomgående påkostade materialval skapar fina förutsättningar för ett problemfritt boende många år framöver. Genomgående parkettgolv med vattenburen golvvärme (ej övre plan) via frånluftvärmepump. Takhöjd upp i nock skapar fin rymd i bostaden och de stora glaspartierna mot altanen gör att bostaden flödar i ljus. Stort helkaklat badrum med glasade duschväggar, extra förvaring samt kombinerad tvättmaskin/tumlare. Sovrum med plats för valfri garderob samt ett barnrum / kontor på entréplanet. Garderober och städskåp i entrén. På övre plan ett mycket rymligt loft som passar utmärkt till sovrum / tv-rum eller ett rymligt hemmakontor. Stilrent kök med inredning från HTH med integrerad diskmaskin, spishäll med nedsänkt fläkt, kyl/frys, micro och ugn. Vitvarorna är från Siemens. Infart med plats för två bilar och eget separat förråd om ca 5 kvm. Vid förrådet sitter elskåpet vilken möjliggör installation av el-bilsladdare. Generös och tillbyggd altan med magisk vy och fint solläge. Plats för skönt uteliv med vänner och familj. Naturskönt och högt beläget med närhet till natur och badsjö Gömmaren. I området finns förskolor, skolor, idrottsanläggningar och stall. En kort biltur bort ligger Flottsbro friluftsområde med downhill cykelslingor, bad, roddbåtar, kanoter, servering och på vintern slalombacke. En stilren bostad för dig med höga krav på boendekvalitet i kombination med ett lugnt och naturnära läge! Fastigheterna uppfördes 2021 - allt i bästa skick! Tillträde enl överenskommelse.

Södervägen 18E, Högmora, Huddinge kommun

Södervägen 18E

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
5 495 000 kr
130 m²
6 rum
4 954 kr/mån
42 269 kr/m²

Detta rymliga parhus erbjuder en yta på 130 kvadratmeter och sträcker sig över två våningar. Med sex rum och kök är det perfekt för den moderna familjen med höga krav på boendestandard. Huset är utformat för att möta behoven hos dagens familjer och erbjuder en bekväm och funktionell livsstil. Parhusets planlösning är omsorgsfullt utformad för att maximera utrymmet och skapa en harmonisk atmosfär. På entréplan finns en hall som tar dig in i den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet. Här möts du av ett ljust och luftigt utrymme, perfekt för social samvaro och familjetid. Vidare finns ett sovrum och ett praktiskt duschutrymmet med tvättdel. På det övre planet av detta hus finner du tre rymliga sovrum som erbjuder en bekväm och avkopplande miljö för hela familjen. Utöver sovrummen finns det även ett allrum på det övre planet. Detta är en flexibel yta som kan användas som en extra vardagsrum eller ett lekrum för barnen. Vidare finns det också en klädkammare på det övre planet. Intill klädkammaren hittar du ett badrum, komplett med alla nödvändiga bekvämligheter. Uteplatsen som du når från vardagsrummet erbjuder en möjlighet att koppla av och njuta av utomhuslivet utan att behöva lämna hemmet. Här kan familjen samlas för att grilla och bara njuta av en lugn stund utomhus. Tomten är plan och är perfekt för barnlek. Förutom det generösa boendet erbjuder parhuset också praktiska lösningar för förvaring och parkering. Minst en parkeringsplats finns tillgänglig intill huset för familjens fordon, vilket ger enkel åtkomst och bekvämlighet. Det externa förrådsutrymmet ger möjlighet att lagra säsongsbetonade föremål, trädgårdsredskap eller andra tillhörigheter. Designen av dessa parhus är noggrant genomtänkt för att skapa en attraktiv och modern estetik. Materialvalen och färgschemat är utformade för att vara tidlösa och passa in i olika stilpreferenser. Parhuset är också utrustat med moderna bekvämligheter och energieffektiva lösningar för att minska driftskostnaderna och miljöpåverkan. (Resterande markarbeten och gräs läggs i aug/sept och är färdigställt i slutet av sep/okt)

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hjalmars väg 1, Glömsta, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Hjalmars väg 1, Glömsta, Huddinge kommun, bild 2
Hjalmars väg 1, Glömsta, Huddinge kommun, bild 3

Hjalmars väg 1

Villa
Glömsta, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
9 695 000 kr
306 m²
9 rum
984 m² tomt

Sammanfattade fördelar med Hjalmars väg 1: - Passar perfekt till den stora familjen som är i behov av många rum eller den som söker ett generations boende. - Stor pool med trädäckad altan för trevligt sommarhäng! - Öppen spis på entréplan och övre våning. - Omsorgsfullt byggt år 2015, vilket innebär kapitalbesparing för den nya ägaren. - Barnvänligt område med närhet till flera skolor och förskolor. - Gömmaren är ett stenkast bort från huset - Stenlagd uppfart med plats för 6-8 bilar - Fiberanslutning - Vattenburet system i hela huset - Energi klassad B, vilket ger möjlighet till Grön Bolån med lägre ränta. - Välskött och plan tomt med flera dörrar som leder till poolen och uteplatsen - Goda förvaringsmöjligheter - Närhet till skolor, mataffär och busskommunikationer mot Stuvsta/Huddinge C/Flemingsberg station. Äntligen en snygg och modern tvåplans villa i bra storlek till salu. Varmt välkommen till denna otroligt välplanerade villa med perfekt planlösning endast ett stenkast bort från Huddinge C. Generösa, ljusa sällskapsytor med högt i tak på entréplan och på övre plan har vi tak till nock, där kök, vardagsrum och matplats med sina stora fönster vetter bl a mot den härliga poolen. Fönsterpartierna, takfönster och takhöjden ger ett mycket fint ljusinsläpp med känsla av en fantastisk rymd och social ytor utöver det vanliga. Planlösning erbjuder ett master bedroom ligger separat med eget stilrent badrum med jacuzzi. En bra barnavdelning ligger lite separat, med två välplanerade barnrum och ett eget badrum med duschhörna. Det är ett mycket representativt hus och passar utmärkt för dig som söker det lilla extra och som vill ha stora sociala ytor. Utemiljön är lättskött, stor altaner finns på den insynsskyddade baksidan vid poolen. Livet runt poolen med plats för loungemöbler, solsängar och grillplats ger livskvalitet och semesterkänsla på hemmaplan. Det är även draget med el-ledningar och vatten för förberedelse av utekök och utedusch. På entréplan finns två riktigt snygga badrum i vitt och grått som dessutom den ena har ena stående jacuzzi för avkoppling efter en lång arbetsdag, en tvättstuga med exklusiva materialval från LG och Nibe på värmepumpen. Hallen i tvättstugan är dessutom med klinkers och vattenburen golvvärme. På övervåningen finner du en separat våning, i princip liknande det på entréplanet. Det ger dig möjligheten att antingen hyra ut hela övervåningen eller öppna upp för ytterligare utrymme åt hela familjen. Här finns ytterligare tre rymliga sovrum, ett stort allrum och husets tredje och fjärde badrum. Enastående jacuzzi och regnduschhuvud erbjuder extra lyx för de boende. Alla tre sovrummen är generöst tilltagna och har inbyggda garderober. Dessutom finns en tvättstuga här, vilket lägger till bekvämlighet och funktionalitet till denna våning. Ihopkopplat med huset så finns det ytterligare en lägenhet på ca 30 kvm med ett komplett kök, stort vardagsrum, stort sovrum med inbyggda garderober och helkaklat badrum med duschhörna och tvättmaskin. Denna bostad kan enkelt användas till uthyrning för ett par eller till någon i familjen som vill testa på vuxenlivet och ha ett eget boende. Här är det bara att flytta in. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Visättra Backe 11B, Visättra, Huddinge kommun

Visättra Backe 11B

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
2 495 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/2
4 475 kr/mån
35 643 kr/m²

Om du drömmer om en lägenhet där du inte behöver göra något annat än att flytta in är det här helt rättbostad för dig. De stora ytorna gör bostaden imponerande rymlig. Lägenheten erbjuder en boyta om 70 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök samt en otrolig terrass i ett fantastiskt solläge! Denna trea består av hall, vardagsrum, kök, badrum, klädkammare och två sovrum. I det öppna och mysiga vardagsrummet möts vi bland annat av fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och mycket dagsljus. Köket är stort och öppet med generösa arbetsytor, öppen planlösning mot vardagsrummet och vita skåpluckor. I det stora och smakfulla badrummet finns toalett, dusch, kommod, tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är stort och har rymliga garderober samt plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor och mysig terrass som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Terrassen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall, sol hela dagen (!) och plats för matbord och stolar. Framför terrassen är en stor äng som ger fri utsikt över det gröna!

  • Plus
  • Uteplats
Kansligränd 2, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Kansligränd 2, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 2
Kansligränd 2, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 3

Kansligränd 2

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 395 000 kr
29 m²
1.5 rum
vån 0
2 321 kr/mån
48 103 kr/m²

Välkommen hem till Kanligränd 2! En praktisk lägenhet på 29 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten är perfekt som första boende eller för den som studerar, med en smart planlösning som inkluderar en rymligt sovalkov som kan delas av för att skapa ett mindre sovrum. Lägenheten har en låg månadsavgift som inkluderar kabel-tv och internet. Här bor du precis intill Kvarnbergsplan med idrotts- och simhall, busstorget, livsmedelsbutiker, pizzerior och matcaféer inom räckhåll. Bara en kort promenad på 10 minuter eller en snabb 2-minuters bussresa tar dig till Huddinge Centrum, där du har tillgång till alla tänkbara bekvämligheter och pendeltågsförbindelser som tar dig till Stockholm city på ca 15 minuter. Ett bättre läge är svårt att hitta! För studenter är närheten till Södertörns högskola oslagbar, bara 5-6 minuters resväg. Med sitt bekväma läge och smarta utrymme är denna lägenhet den perfekta platsen att kalla sitt hem. Även juridiskperson får köpa. Välkommen hem till Kansligränd 2!

  • Premium
  • Hiss
Varvsvägen 11, Vårby, Huddinge kommun

Varvsvägen 11

Lägenhet
Vårby, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 595 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 5/5
2 225 kr/mån
45 571 kr/m²

Ljus och välplanerad 1,5:a om 35 kvm med centralt läge. Lägenheten är modernt inredd med ljust målade väggar, ekparkett golv och fönsterbänkar i kalksten. Köken kommer från Marbodal och vitvarorna från Electrolux. Helkaklade badrum med dusch, kombinerad tvätt- och torktumlare. Brf Solhagaparken är belägen ett stenkast från Masmo t-banestation och några minuter från naturområden och brygga i Albysjön. Shopping och nöjen hittar du en kort bilfärd bort i Kungens Kurva och Heron City. I närheten finns också fina promenadvägar i skogen till bland annat badsjön Gömmaren. Husen har en modern arkitektur med puts och träfasader. Här finns stora gräsmattor, lekplatser och paviljonger för umgänge. Kontakta ansvarig mäklare för mer info.

  • Balkong
  • Hiss
Grönfinksvägen 31, Vidja, Huddinge kommun
Grönfinksvägen 31, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Grönfinksvägen 31, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Grönfinksvägen 31

Villa
Vidja, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
3 495 000 kr
62 m²
3 rum
1 913 m² tomt

Rymligt hus i populära Vidja i högt läge utan insyn med rymliga ytor och fina utemiljöer. Entré med rymlig hall, stort vardagsrum med öppen spis, ljust kök, två sovrum varav det ena med bra takhöjd och öppet upp till nock och badrum med tvättpelare. Stor härlig altan med fin eftermiddagssol perfekt för mysiga grillkvällar. På tomten finns även ett garage och verktygsbod. Vidja är ett lugnt och tyst fritidshusområde som nu omvandlas till permanentboende. I och med detta finns möjlighet för dig som vill bygga en permanent villa i framtiden. Förutom fin natur och Ringsättrabadet vid Orlången på 10 minuters promenadavstånd så finns Ågesta Golfklubb och Ågesta Ridhus i närheten. Bra kommunikationer finns med buss 833 till pendeltåg och tunnelbana vid Farsta Strand/Farsta C. Skolbuss finns också. Affärer vid Farsta Strand och Farsta Centrum. Vidja håller idag på att exploateras och Huddinge kommun bygger in kommunalt v/a i området och det finns en detaljplan som vunnit laga kraft. Längst Vidjavägen pågår just nu detta arbete och beräknas vara klart 2027. Vad kommer man få bygga enligt detaljplan? Högst en huvudbyggnad. Huvudbyggnad i två våningar får byggas med högst 100 kvm byggnadsarea (BYA). Huvudbyggnad i en våning får byggas med högst 150 kvm BYA. Komplementbyggnader får sammanlagt ha en högsta byggnadsarea om 40 kvm. Huvudbyggnad får inrymma högst två lägenheter, varav den mindre får ha högst 40 kvm bruttoarea (BTA). Alternativt får den mindre bostaden inrymmas i befintligt fritidshus som har en högsta BYA och BTA om 50 kvm. Se mer i bifoga detaljplan. Kostnader som tillkommer i och med utbyggnaden: -Gatukostnadsersättning med ett takbelopp på 208 500 kr enligt Huddinge kommun. Denna kommer att debiteras när hela Vidja är klart ca 2027 -Anslutning till kommunalt vatten och avlopp, ev. dagvatten. För mer information, ring Stockholm Vatten 08-522 120 00. Välkommen på visning

  • Premium
Kattugglevägen 6, Farsta, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr kl 15:20
Kattugglevägen 6, Farsta, Huddinge kommun, bild 2
Kattugglevägen 6, Farsta, Huddinge kommun, bild 3

Kattugglevägen 6

Villa
Farsta, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
3 995 000 kr
86 + 6 m²
3 rum
3 067 m² tomt

Hus på stor tomt i populära Vidja nu till salu! Huvudbyggnad med rymligt vardagsrum med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med braskamin, badrum och två rymliga sovrum med utgång till stor trädäckad altan. Vidare finns även ett uthus som ger möjligheten till genrationsboende då vatten och el är indraget. Här ar man idag en hall, sovrum, badrum och ett stort inglasat uterum. Härligt lättskött naturtomt i olika etapper i ostört läge. Fastigheter i denna del av Vidja får styckas av per 1500 kvm enligt detaljplan Vidja är ett lugnt och tyst fritidshusområde som nu omvandlas till permanentboende. I och med detta finns möjlighet för dig som vill bygga en permanent villa i framtiden. Förutom fin natur och Ringsättrabadet vid Orlången på 10 minuters promenadavstånd så finns Ågesta Golfklubb och Ågesta Ridhus i närheten. Bra kommunikationer finns med buss 833 till pendeltåg och tunnelbana vid Farsta Strand/Farsta C. Skolbuss finns också. Affärer vid Farsta Strand och Farsta Centrum. Vidja håller idag på att exploateras och Huddinge kommun bygger in kommunalt v/a i området och det finns en detaljplan som vunnit laga kraft. Läs gärna informationsbrevet som ligger bifogat för preliminär tidsplan. Fastigheten är belägen i etapp 2B. Här kan du läsa mer om planerna: https://www.huddinge.se/vidja (detaljplanen är bifogad) Kostnader som tillkommer: -Gatukostnadsersättning med ett takbelopp på 208 500 kr enligt Huddinge kommun. Denna kommer att debiteras när hela Vidja är klart ca 2027 -Anslutning till kommunalt vatten och avlopp, ev. dagvatten. För mer information, ring Stockholm Vatten 08-522 120 00.

  • Premium
Skogskärrsvägen 3C, Högmora, Huddinge kommun
Skogskärrsvägen 3C, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Skogskärrsvägen 3C, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Skogskärrsvägen 3C

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
5 995 000 kr
133 m²
6 rum
6 995 kr/mån
45 075 kr/m²

Varmt välkommen hem till Skogskärrsvägen 3C! En bostad som sällan är tillsalu, med hög standard och en privat takterrass. Här presenteras ett charmigt parhus, där den välgenomtänkta, öppna planlösningen förenar vardagsrum, matplats och kök på ett smakfullt sätt. Dessa är helt unika i området och är sällan till salu (senaste såldes 2022). Bostaden genomsyras av hög kvalitet och genomtänkta materialval samt smarta lösningar. När du kliver in i hallen möts du av en varm och inbjudande känsla samtidigt som bostaden andas lyx och exklusivitet. Med stora öppna ytor på entréplanet finner du gott om plats för hela familjen och vänner att umgås och skapa minnen tillsammans. Det stora köket är utformat så att hemmakocken verkligen kan leva ut med gott om arbetsytor och förvaring. Den sociala ytan fortsätter mot matplatsen som rymmer en stor matgrupp gjord för många härliga middagar. Mot vardagsrummet skapas en mer avslappnande yta med plats för olika möblemang och kan lätt anpassas utifrån era behov. De stora fönstren släpper generöst in ljus och skapar en känsla av rymd samtidigt som de integrerar den vackra utomhusmiljön med insidan. Den träbeklädda altanen sträcker sig längs husets fasad och smälter elegant samman med trädgården, vilket ger en sömlös övergång mellan inomhus och utomhus. Utomhusmiljön erbjuder en stor tomt med nyttjanderätt om ca 400kvm i söderläge med gott om plats för hopp och lek. På uteplatsen har du sol från dag till kväll och du finner en perfekt disponerad plats för en stor loungegrupp som blir ett perfekt ställe att koppla av och varva ned på. På entréplanet finns en rymlig tvättstuga samt ett badrum med toalett och dusch. Den övre våningen bjuder på tre omsorgsfullt utformade sovrum, ett kontor, ett ljust badrum och ett luftigt allrum för avkoppling och gemensamma stunder. Trappan leder dig sedan vidare upp till takterrassen där ett generöst trädäck erbjuder gott om plats för en härlig loungegrupp under pergolan, möjlighet till sittgrupper och sköna solstolar. Här kan du skapa din egen avkopplande oas, med möjlighet till ett utekök och det är även förberett för ett spabad! Här har du den perfekta bostaden för dig med höga krav som söker det där lilla extra, i ett fint och lungt område där du bor ca 100m från förskolan. Välkommen hem till Skogskärrsvägen 3C!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kansligränd 20, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Kansligränd 20, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 2
Kansligränd 20, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 3

Kansligränd 20

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 950 000 kr
46 m²
2 rum
vån 9/9
3 220 kr/mån
42 391 kr/m²

Varmt välkommen till Kansligränd 20, En stilren och ljus lägenhet på 46 välplanerade kvadratmeter med utsikt över trädtopparna. Genomgående parkettgolv och ljusmålade väggar. Bostaden är mycket välbevarad och utgörs av hall, badrum, sovrum, vardagsrum samt kök.Lägenheten är belägen intill Kvarnbergsplan med idrotts-/simhall, busstorg, livsmedelsbutik, pizzeria och café. Endast 10 min promenad eller 2 min med buss till Huddinge C med all service och pendeltåg. Södertörns högskola når du på 5-6 minuter. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 46