Hemnets logoBostäder i Sverige

Aphrodite Hills – en lyxig och lugn plats att bo på

Detta är en annons från Aphrodite Hills.

En lyxig destination med 234 hektar hisnande natur, villor och lägenheter av hög kvalitet samt utsikt över Medelhavets glittrande vatten och olivträdens gröna blad. Låter det lockande? Detta är vad som kommer på köpet om du köper en lägenhet i Aphrodite Hills på Cypern.

Aphrodite Hills

Villorna och lägenheterna som går att köpa i Aphrodite Hills erbjuder en avslappnad och lyxig livsstil.

Aphrodite Hills är ett område på sydvästra Cypern som ligger intill topprankade och prisbelönta 18-håls PGA National Cyprus Golfbana – en av endast 9 i världen som har den klassen. Området lockar människor från hela världen med sin vackra natur, ett varmt klimat och en sann Medelhavs-livsstil. Villorna och lägenheterna som går att köpa i Aphrodite Hills erbjuder en avslappnad och lyxig livsstil, moderna fastigheter men också möjligheten att hyra ut bostaden.

Läs mer om att köpa bostad i Aphrodite Hills här.

Många som väljer att köpa en bostad via Aphrodite Hills Realty, ett fastighetsbolag som utvecklar bostäder i området, väljer en lösning där bostaden hyrs ut då den inte används. Detta sköts via Aphrodite Hills Resort, en resort som året om lockar besökare året runt vilket bibehåller en konstant efterfrågan på hyresfastigheter. Detta öppnar upp för att få en hyresintäkt under delar av året när villan eller lägenheten inte används.

Samarbete

Just att resorten, fastighetsbolaget och även fastighetsförvaltningen är ett och samma företag gör att Aphrodite Hills fungerar som ett helhetskoncept. Exempel på tjänster är städning, internet- och tv-tjänster, skadedjursbekämpning, förebyggande och allmänt underhåll, trädgårdsskötssel, landskapsarkitektur, poolunderhåll, fastighetsadministration och så vidare. Det finns även svensk personal på plats. Utöver det ligger en av världens finaste golfbanor ett integrerad i Aphrodite Hills.

Sök efter en bostad i Aphrodite Hills – klicka här. 

Aphrodite Hills

En av världens finaste golfbanor ett integrerad i Aphrodite Hills.

Lugn och ro eller full fart

Oavsett om du är ute efter lugn och ro eller full fart så finns det i och omkring Aphrodite Hills. För den som vill ha en aktiv ledighet finns det allt från vackra stränder och träningsmöjligheter till vattensporter till barnklubbar och lekparker. För dig som vill njuta av pensionen och ha lugn och ro finns tjänster såsom restauranger, butiker, spa- och sjukgymnastik, hälso- och socialprogram för äldre invånare.

Fakta: Exempel på villor och lägenheter i Aphrodite Hills:

Aphrodite Hills, Poseidon Villas

Vackra villor som bjuder in till ett härligt liv med Medelhavet som närmsta granne. Villorna ligger precis vid golfbanan, närmare bestämt vid hål 8 och 9.

Läs mer om villorna här.

Dionysus, Greens Apartments

Lägenheterna är placerade mitt på Aphrodite Hills Resort. Tvåvåningshusen andas hög kvalitet och bjuder på utsikt över resorten och medelhavet med gångavstånd till alla restauranger, spa, tennis och golf klubb.

Läs mer om lägenheterna här.

Aphrodite Hills

Oavsett om du är ute efter lugn och ro eller full fart så finns det i och omkring Aphrodite Hills.

Fler artiklar om Cypern

Mäklarkontor i Cypern

Hela Cypern

Svenska Mäklarhuset

Svenska Mäklarhuset Cypern

Välkommen till din svenska mäklare i Cypern. Vi har mer än 30 års erfarenhet av att sälja bostäder och som kund hos Svenska Mäklarhuset får du trygghet genom hela köpet och vi finns vid din sida genom hela köpet. Vi hjälper dig inte bara att hitta din drömbostad, utan även med juridisk rådgivning, finansieringshjälp samt inredning, renovering och design. Kontakta oss helt utan förpliktelse, det kan bli starten på ditt nya Cypernboende. Vi jobbar och har licens för både södra och norra Cypern. Vi erbjuder även våra kunder att komma och träffa oss på vårt Utlandskontor i centrala Stockholm.