hero-image

Cypern

Cypern, denna pärla till ö i Medelhavet, har länge lockat svenskar som är på jakt efter ett avslappnat liv i solen. Att köpa en bostad på Cypern är en relativt smidig process, även om det finns detaljer som sticker ut i jämförelse med andra länder.

Låga bostadspriser och låga skatter har länge lockat utlandsköpare till den cypriotiska bostadsmarknaden. Många hyr också ut sina bostäder till turister vilket skapar en välkommen extrainkomst. Cypern är Medelhavets tredje största ö och har sedan mer än 10 000 år varit en medelpunkt för människor i regionen. Runt om på ön går det att besöka unika boplatser och kulturella fynd som avslöjar mycket om öns unika historia.På den här sidan har vi samlat information om bostadsköpet på Cypern såväl som lite tips kring vad du inte bör missa när du besökare denna kulturella pärla, omgiven av Medelhavets varma vatten.

Detta är Cypern:

  • Huvudstad är Nicosia

  • Det bor drygt 1,2 miljoner personer i landet.

  • Det är en republik.

  • Det bor drygt 1 500 svenskar i landet.

  • Medeltemperaturen i Nicosia i juli är 31 grader

Artiklar

Hitta mäklarkontor

Hela Cypern

Svenska Mäklarhuset

Svenska Mäklarhuset Cypern

Välkommen till din svenska mäklare i Cypern. Vi har mer än 30 års erfarenhet av att sälja bostäder och som kund hos Svenska Mäklarhuset får du trygghet genom hela köpet och vi finns vid din sida genom hela köpet. Vi hjälper dig inte bara att hitta din drömbostad, utan även med juridisk rådgivning, finansieringshjälp samt inredning, renovering och design. Kontakta oss helt utan förpliktelse, det kan bli starten på ditt nya Cypernboende. Vi jobbar och har licens för både södra och norra Cypern. Vi erbjuder även våra kunder att komma och träffa oss på vårt Utlandskontor i centrala Stockholm.

Läs mer på hemsidan

Vill du synas här?

Kontakta Hemnet Utland