Bloggdrottningen Margaux: ”Det är ändå tjejerna som bestämmer”.

Margaux och Jacob har bestämt sig för att flytta ihop, något som paret försökt gjort förut utan framgång. Jacobs lägenhet är redan såld och nu står Margauxs på tur. Nu gäller det bara att enas om i vilken stadsdel paret ska bo; Jacob röstar på Vasastan medan Margaux inte ens ser det som ett alternativ – hon vill helst bo på Strandvägen. Hur kommer det egentligen att gå för paret? Kommer de att hitta en lösning? Och är det som Margaux säger – att det ändå är tjejerna som bestämmer?

Paprikahuset – 2014 års mest klickade hus

Margaux googlade på home styling och hittade ”Paprikahuset”. En säljare i Saltsjöbaden tog homestyling till en ny nivå och skapade Paprikahuset – 2014 års klickraket på Hemnet med hela 452 000 klick. Det var en liten passning till många överstylade hem och ett roligt grepp inför en bostadsfotografering.

Läs hela artikeln om Paprikahuset här.