Maximera din försäljning med nya Hemnet Premium

Bostadsannonser som får fler besök säljs ofta snabbare och till högre slutpriser. Därför har Hemnet under en tid arbetat fram ett urval av tilläggsprodukter, som på olika sätt ger dig som säljare möjlighet att både öka exponeringen av och trafiken till din bostadsannons. Den senaste i raden av produkter heter Hemnet Premium. Raketen var Hemnets första tilläggsprodukter för bostadssäljare. Produkten har sedan lanseringen i vintras blivit ett populärt val för säljare, som tillfälligt vill ge sin annons en extra puff på Hemnet. Tidigare i somras följde Hemnet upp med första marknadsföringspaketet Hemnet Plus.

Detta innefattar Hemnet Plus respektive Hemnet Premium.

Nu har Hemnets största marknadsföringspaket Hemnet Premium precis lanserats. Paketet innefattar, förutom alla fördelar med Hemnet Plus, annonsering i digitala kanaler och sociala medier utanför Hemnet.

Med Hemnet Premium använder Hemnet sin unika data om alla som söker bostad på bostadsportalen för att visa bostadsannonsen för relevanta personer på sociala medier, som Facebook och Instagram. Den visas även på en lång rad andra sajter, som säljer reklamannonser på öppna marknadsplatser inom Google Display Network. 

Hemnet har under en period testat Hemnet Premium och produkten har levererat mycket fina resultat, med så mycket som tiotusentals extra visningar av annonsen och hundratals extra besök. 

Bas, Plus och Premium

Hemnet Premium är Hemnets tredje paket. Ingångspaketet Hemnet Bas är detsamma som den vanliga bostadsannonsen och tillgång till statistiksidan Säljkollen. Hemnet Bas kan, precis som tidigare, endast köpas via din mäklare. I Säljkollen via din bostadsannons kan du som säljare därefter själv uppgradera till Hemnet Plus eller Hemnet Premium.

Hemnet Plus ger ökat synlighet för bostadsannonsen på Hemnets sajt och appar med framhävda visningstider i resultatlistan, samt att annonsen visas oftare och tydligare på rekommendationsytor, i objektannonser för liknande bostäder. Hemnet Plus ger dig även 50% rabatt på ett obegränsat antal Raketen.

Nyheten Hemnet Premium innefattar alla ovanstående fördelar med Hemnet Plus. Men visar alltså även upp annonsen på sociala medier och en långa rad andra sajter, med Hemnet som avsändare. Utöver objektet lyfter Hemnet i annonsen även fram mäklarfirmans logga, mäklarens namn och bild.

Så här ser en annons ut när den syns på Facebook.