Hitta mäklare med nya profilsidan på Hemnet

För att hjälpa dig som går i säljtankar att göra research kring din lokala bostadsmarknad och att hitta en fastighetsmäklare för säljuppdraget har Hemnet nu lanserat profilsidor – mäklarnas egna sidor på Hemnet. Här kan du se vilka bostäder varje enskild mäklare har till salu, vilka de har som Kommande och framförallt vilka de har sålt i ditt område.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Exempel på en profilsida för mäklare på Hemnet.

Det finns många parametrar som går in i processen att hitta rätt fastighetsmäklare att sälja med, som personlighet, vänners rekommendationer och magkänsla. En annan viktig sak som många framtida bostadssäljare tittar på är slutpriser på Hemnet, för sålda bostäder i deras område. Det ger dig en bra bild av både vilka prisförväntningar du kan ha och vilken mäklare som du tror kan vara rätt person för uppdraget.

Slutpriser i ditt område

För att hjälpa dig på traven med prisförväntningar och fastighetsmäklarval har Hemnet nu lanserat profilsidor för mäklare. Förutom fastihegtsmäklarens namn, bild och kontaktuppgifter kan du även se vilka bostäder mäklaren säljer just nu, vilka bostäder mäklaren har som Kommande och framförallt vilka bostäder mäklaren har sålt – med publika slutpriser i ditt område.   

På hemnet.se ser du de fyra senaste till salu- och Kommande-annonserna samt de 10 senaste sålda bostäderna med publika slutpriser. I appen har du däremot möjlighet att se alla mäklarens annonser i samtliga tre kategorier.

Du hittar till profilsidorna via fastighetsmäklarens kontaktkort i bostadsannonserna på Hemnet, genom att klicka på mäklarens namn i kontaktkortet. Blir du nyfiken på att veta mer om mäklaren eller dennes erbjudande till dig som bostadssäljare – tveka inte att kontakta mäklaren via profilsidan!