Tornrum med spa på eftertraktat läge lockar mest klick

På ett av Stockholms mest eftertraktade lägen ligger denna spektakulära och arkitektritade vindsvåning, som med sitt eleganta hemmaspa lockade till mest klick på Hemnet under vecka 44.

Foto: Per Jansson Fastighetsförmedling AB

Vindsvåningen, ritad och designad av Claesson Koivisto Rune, ligger högst upp i fastigheten på Karlaplan i Stockholm. Den toppmoderna våningen kännetecknas av avskalad minimalism med hög kvalité och moderna material. De neutrala färgvalen och ett flertal stora takfönster ger våningen ett ljust intryck.

– Denna spektakulära våning har en hänförande utsikt och toppläge. Dess spännande vinklar och lösningar tillför en unik känsla, berättar Per Jansson, fastighetsmäklare på Per Jansson Fastighetsförmedling.

Våningen, med en totalyta om 200 kvadratmeter, har ett exklusivt kök, rymligt vardagsrum med cirka fem meter upp till nok och ett master bedroom med badrum och walk-in closet. I våningens tornrum ligger ett spa med stort badkar och bastu, en perfekt plats för återhämtning och avslappning. Till våningen hör också en altan i sydvästläge.

Läs mer om bostaden här.

Foto: Per Jansson Fastighetsförmedling AB

Foto: Per Jansson Fastighetsförmedling AB