Nyproduktion med snabb inflyttning i Stockholm

JM har en rad nybyggda bostäder med inflyttning redan i höst och i vinter. Det innebär en nyproducerad bostad med kort eller ingen väntetid alls – i stora delar av Stockholm.

Bostadsutvecklaren JM bygger bostäder runt om i hela Stockholm. Oavsett vilket väderstreck har JM ett brett sortiment av nyproducerade bostäder. Vanligtvis innebär nyproduktion en längre väntetid till inflyttning. Inflyttningstiden för dessa bostäder är som mest några månader men med alla fördelar som nyproduktion innebär. Det är fasta priser på alla bostäder vilket gör att du undviker budgivning, du är först med att bo i bostaden och du behöver inte vänta under tiden bostaden byggs.

Hitta bostäder med snabb inflyttning där du bor.

Erfaren bostadsutvecklare

JM är en av landets största bostadsutvecklare och har 75 års erfarenhet av bostads- och samhällsbyggande. Några av de JM-projekt som blivit synonyma med Stockholms siluett är Liljeholmskajen, där bostadsprojektet Kajplats 6 har lägenheter med snabbt tillträde.

För att göra det enkelt för bostadssökare har JM samlat bostäder som har snabb inflyttning på den här sidan. Inflyttning påbörjas nu i hus och lägenheter i Järfälla, Solna, Täby Park, Lidingö, Liljeholmskajen, Kvarnholmen, Danderyd, Åkersberga och Sollentuna.

Genomtänkta bostäder

Gemensamt för alla JMs bostäder är att de har genomtänkta planlösningar, många fina innergårdar, hiss, egen balkong eller uteplats och förutom detta ligger de i utmärkta lägen. Det finns helt enkelt något som passar alla.

Om du köper en bostad från JM ingår deras Trygghetspaket. Det ger dig bland annat skydd mot dubbla boendekostnader om du inte får din gamla bostad såld samt tillträdesskydd om du skulle behöva skjuta fram själva inflyttningsdagen.

Så fungerar Trygghetspaketet – läs mer här.