Nya etagelägenheter vid vattnet i Bromma

Precis invid Bällstaån i Mariehäll bygger Besqab nu 12 unika ateljébostäder. Det blir luftiga etagehem med högt i tak och utsikt över vattnet – och gott om plats att låta kreativiteten flöda.

Townhouse-känsla vid vattnet

Nivå Ateljé är en del av Besqabs projekt Nivå, som byggs i ett etablerat bostadsområde i Mariehäll. Bara en kort promenad bort ligger Sundbyberg med sina mysiga restauranger, butiker och goda kommunikationer.

Läs mer om Nivå Ateljé här.

Bostadsrätterna i Nivå Ateljé blir strax över 155 kvadratmeter, fördelade på 3-5 rum och kök i två plan. Att ateljébostäderna får egen ingång och byggs i ett gammalt tryckeri med industriella detaljer bidrar till en unik townhouse-känsla.

Planlösningen kommer vara öppen med stora sociala ytor och fönster från golv till tak. Genom glasfasaden får du stort ljusinsläpp och utsikt mot din uteplats, strandpromenaden och vattnet med sitt småbåtsliv.

– De stora fönsterna längs hela fasaden möjliggör ett generöst ljusinsläpp och suddar ut gränserna mellan inne och ute. Även trädäcket som löper längsmed hela huskroppen bidrar till en enhetlig känsla som länkar ihop byggnaden med sin omgivning, säger Anna Larsson, projektledare på Besqab.

Vill du veta mer om bostäderna i Nivå Ateljé? Klicka här.

Alla bostäderna får en egen parkering, ett förråd och en härlig uteplats om cirka 20 kvadratmeter att avnjuta morgonkaffet på.

Plats för kreativitet

Nivå Ateljé kommer bestå av flexibla bostäder och som namnet antyder finns möjligheten att göra om hela, eller delar av, etagelägenheten till en ateljé. Eller varför inte ett ljust showroom eller rymligt hemmakontor? 

– Vi har noggrant arbetat med att skapa generösa sociala och privata ytor, vilket ger utrymme för både gemensamma aktiviteter och personlig avkoppling. Färgsättningen i ateljébostäderna är ljus och naturnära – som en tom kanvas att sätta sin egen prägel på, säger Anna Brink, inredningsansvarig på Besqab.

Småstadsliv i storstaden

Precis utanför porten rinner Bällstaån som lockar till promenad längs med vattnet. Följer du strandpromenaden hela vägen söderut kan du ta dig ända till Kungsholmen. Strosar du istället norrut kommer du till Marabouparkens historiska miljö och lummiga grönska.

Intresserad av en bostad i Nivå Ateljé? Kontakta en mäklare här.

Ateljébostäderna har inte bara närhet till vattnet och grönområden, utan även kommunikationer och annan service. Med en kort promenad tar du dig till Sundbybergs charmiga småstadsliv med restauranger, butiker och pittoreska kullerstensgator. Vid Sundbybergs station finns tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och buss som tar dig till centralen på 10 minuter.

Ett tryggt köp med Besqab

Besqab har utvecklat bostäder i 30 år och vet att köpa ett nytt hem är en av livets största affärer. Därför har Besqab ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert. Trygghetspaketet säkerställer bland annat att föreningen har god ekonomi och att du kan sälja din tidigare bostad i lugn och ro. Dessutom får du, genom ett tillträdesskydd, hjälp med boendekostnaden om försäljningen av din gamla bostad drar ut på tiden.

Läs mer om Trygghetspaketet här.

Nivå Ateljé är en del av en stor bostadsrättsförening med över 250 bostäder, vilket ger dig som bostadsköpare trygghet och stabilitet. I det nya bostadskvarteret Nivå i Mariehäll möter du en blandning av små och stora lägenheter, etagevåningar, balkonger och terrasser om vartannat. Oavsett vilken lägenhet du väljer kommer du bo högt upp – med Bällstaån och småbåtarna nedanför.

Här kan du läsa mer om Mariehälls nya kvarter Nivå.

Inflyttningsklara bostäder

Nu finns tillfälle att köpa en nyproducerad lägenhet med inflyttning i nära antågande. I Nivå hittar du hem som du kan få nyckeln till idag – eller iallafall inom några månader. Helt inflyttningsklara och redo för ditt liv, din vardag och alla spår den lämnar efter sig. Allt är redan klart, och du får alla fördelar med att köpa en nyproducerad bostad – direkt.

Se inflyttningsklara bostäder i Nivå.